Connect with us

Administrație locală

Funerare Alexandru, un exemplu pentru firmele de pompe funebre din Iași

Published

on

Chiar și în domeniul serviciilor funebre, există firme care reușesc să ajungă în topuri și să se remace prin varietatea de servicii oferite și complexitatea acestora.

Dar ce te face cel mai bine să fii cunoscut? Bineînțeles că și reclama are un rol important aici, însă cel mai important rol i se alocăcalității serviciilor oferite.

Funerare Alexandru este o firmă de pompe funebre din capitală, ajunsă în topuri prin dăruirea și seriozitatea de care a dat dovadă în muncă.

Există și firme de servicii funerare din Iași care au profitat de exemplul oferit de Funerare Alexandru și au reușit astfel să fie în topuri. Care sunt aceste firme și ce au luat din exemplul oferit de Funerare Alexandru? Veți afla în rândurile de mai jos!

Daniel și Anca servicii funerare

Firma Daniel Și Anca din Iași sa poate lăuda cu servicii funerare complexe și complete, exact lucrul pe care managerul de la Funerare Alexandru îl consideră cel mai important. În momentele de durere și suferință planificarea ritualului de înmormântare poate deveni un chin.

Cu ajutorul serviciilor funerare de calitate, Daniel și Anca este o firmă mereu disponibilă să răspundă cerințelor noastre. Diversitatea serviciilor oferite fac totul mult mai ușor pentru persoanele îndoliate și astfel momentele grele trec altfel.

Pe scurt, serviciile pe care aceștia le pun la dispoziție sunt:

 • consiliere funerară nonstop conform dogmelor creștine
 • medic constatator de deces care poate elibera certificatul constatator
 • întocmirea în totalitate a atuturor actelor necesare
 • organizarea completă a ritualului de înmormântare în conformitate cu dogmele creștine
 • aranjamente florale, coroane și jerbe
 • transport intern sau internațional cu limuzine funerare moderne
 • organizarea parastaselor și a meselor de pomenire, săli și servicii de catering
 • asistență funerară și pentru zonele rurale
 • îmbălsămare, cosmetizare și tanatopraxie efectuate de personal calificat
 • comercializare articole funerare
 • ofertă personalizată

Servicii funerare Morfeu

„În astfel de momente unii oameni nici nu știu bine ce-și doresc, de aceea am învățat de la Funerare Alexandru că e bine să le oferim pachete funerare complete cu tot ce au nevoie.”

Astfel, serviciile funerare Morfeu pun la dispoziție următoarele pachete:

Pachetul economic : sicriu de brad, pânză de ochi, voal, cruce și toiag ceară, cruce de lemn, transport de depunere în localitate, set de pomene 8 kg (scară, cruce, jug, S, opt colaci, 9 colăcei, 9 porumbite), colăcei 25 buc (pentru poduri și podoabe), colive 2 buc – 1 la gropari, 1 de împărțit la groapă, coș cu fructe, față de masă, ulei – 1 litru, apaos – 1 litru, 15 prosoape pentru podoabe, 6 poduri care cuprind – 1 prosop, 1 colacel, 1 lumanare, 1 chibrit, 1 sacosa neagra, Podul mare care cuprinde – 1 pilota mica, 1 perna mica, 1 lumanare, 1 chibrit, 1 colacel, 1 galeata + 1 cana la care se leaga o batista si un colacel), batiste de impartit la Biserica – 20 buc, prosoape preot si dascal – 2 buc, prosoape pentru colturile sicriului – 4 buc,Masa de pomenire de la groapa care cuprinde: pahare + lingurite de unica folosinta; 4 litri de vin; 2 litri de suc.

Celelalte pachete mediu, premium și luxury oferă aceleași produse doar că în cantități mult mai mari.  Opțional, clienții pot beneficia și de: pachet de dezhumare (colac, saculet, prosoape, sapunuri, spirt pentru gropari), întocmire dosar de acte, coroane funerare, îmbalsamare+ spalat + imbracat+ cosmetizare, cortegiu funerar, praznic, lucrari funerare.

Pentru un eveniment bine organizat alegeți pe cei mai buni care au învățat de la cei mai buni!

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Evoluția șorțurilor de-a lungul istoriei

Published

on

Evoluția șorțurilor de-a lungul istoriei

Obiceiul de a purta un șorț a fost împrumutat de la est și de la europeni. Deja în epoca bronzului (secolele 19-18 î.Hr.), populația masculină din Micene și Creta a început să poarte șorțuri ușor diferite de cele originale de astăzi. Șorțul era atașat de o centură largă de piele în așa fel încât, țesătura să se miște oblic de la coapsa unui picior până la genunchiul celuilalt. De asemenea, șorțurile europene au început să fie decorate cu diferite modele colorate. Se știe că grecii antici purtau și șorțuri, dar legau și o eșarfă mare de lână pe corpul lor, care se numea hlena. De-a lungul timpului, au început să poarte un șorț nu pe un corp gol, ci peste o tunică.

Etruscii antici au, de asemenea, o mențiune despre utilizarea șorțului în garderoba bărbaților. Nu s-a deosebit prea mult de versiunea cretană. Dar etruscii și-au pus șorțurile peste o cămașă cu mânecă lungă. În Imperiul Roman, șorțurile nu erau purtate atât de ușor. Acest tip de îmbrăcăminte era destinat preoților, precum și gladiatorilor și a unor soldați care erau departe de cea mai proeminentă poziție.

Apariția șorțului în Evul Mediu

Evul Mediu a permis șorțului să-și întărească ferm poziția în garderoba țăranilor și a meșterilor. Pentru a preveni ca hainele de zi cu zi să se murdărească prea mult în timpul lucrului, un șorț din piele era legat peste cămașă. Orice cizmar, brutar sau servitor avea acest articol vestimentar. A fost chiar considerat obligatoriu ca maiştrii din fabrici să poarte un șorț, deoarece le servea ca un fel de uniformă.

Tot mai des în garderoba femeilor

Dacă mai devreme șorțul era purtat exclusiv de bărbați, atunci până în secolul al XVI-lea, a început să apară tot mai des în garderoba unei femei. Exista tendința de a lega șorțul în față și în spate, formând astfel, un fel de fustă. Șorțurile erau considerate la modă de soțiile nobilimii orașului. De exemplu, soțiile burghezilor germani purtau o varietate de sorțuri: cu sau fără modele, albe și colorate, simple și duble.

Șorțurile au intrat treptat, dar destul de ferm, în viața înaltei societăți din Europa. Sub Ludovic al XIV-lea, a devenit la modă ca femeile franceze să lege un șorț atât când mergeau la plimbare, cât și acasă. Avea dimensiuni reduse și un aspect elegant în jurul marginii. Femeile țărance simple nu au rămas în urma doamnelor nobile. Au început, de asemenea, să coase și să decoreze pentru ele, șorțuri în moduri diferite.

Evoluția șorțului nu s-a oprit aici

Puțin mai târziu, a devenit foarte la modă să ai mai multe șorțuri speciale pentru situații diferite. De exemplu, tabelul, așa cum era numit în Franța, era un șorț purtat înainte de a merge la masă. A început să înlocuiască șervețelul mare, care anterior era pus pe genunchi, pentru a nu pata îmbrăcămintea în timpul mesei.

De asemenea, un alt model de șorț era tablionul. Era cusut în față și în spate la o mantie, fiind purtat doar în zilele speciale, solemne. Modelul de șorț personalizat a împrumutat această tehnică din hainele ceremoniale imperiale și bizantine. Astfel de șorțuri erau confecționate din țesături scumpe, în culori bogate. Masa curtenilor era mai modestă, dar i-a ajutat totuși să urmeze moda.

Puțin mai târziu, rolul șorțului s-a schimbat

A devenit parte a costumului național purtat doar de sărbători. Pe teritoriul Germaniei, atât de multă importanță i s-a acordat șorțului, încât i s-a permis să fie purtat doar la cele mai importante și mari sărbători. Costumul popular moldovenesc s-a remarcat prin prezența a două șorțuri colorate, cu modele bogate, legate în față și în spate.

Facebook Comments
Continue Reading

Administrație locală

Ce sa faci pentru a-ti proteja smartphone-ul

Published

on

By

Majoritatea oamenilor au astazi un smartphone. Desi asistam la o adevarata revolutie in ultimii zece ani, aceste tehnologii condensate sunt totusi la fel de fragile pe cat sunt de eficiente. Pentru a le prelungi longevitatea, este, asadar, recomandat sa le protejam cu produse care indeplinesc caracteristici specifice. Si pentru a proteja cel mai bine aceste obiecte, care au devenit aproape indispensabile pentru un numar mare de consumatori, nu exista lipsa de solutii.

Pentru a raspunde cerintelor fiecaruia, fiecare tip de protectie satisface nevoi diferite. Si daca siguranta este obiectivul principal al protectiilor, nici designul nu este abandonat. Dimpotriva.

Telefoanele mobile devin din ce in ce mai mari. In cautarea unei performante din ce in ce mai mari, producatorii isi dezvolta constant produsele pentru a raspunde nevoilor noastre in continua crestere. Versatilitatea acestor dispozitive a devenit, de asemenea, caracteristica principala a acestora. Initial dedicate asigurarii comunicarii mobile, vocatia telefoanelor mobile s-a schimbat acum. Atat de mult, incat functiile acestor telefoane mobile sunt acum multiple. Acest lucru a schimbat numele acestor obiecte. Telefoanele mobile simple au evoluat, numindu-se acum smartphone-uri.

Versatilitatea smartphone-urilor nu este singura lor caracteristica. In acelasi timp, telefonul are si rol de consola de jocuri, player muzical, aparat foto sau sursa de stocare. In timp ce smartphone-urile entry level sunt disponibile, in general, pentru mai putin de 200 de euro, modelele  de calitate superior sunt mult mai scumpe. Acestea pot ajunge acum la peste 1000 de euro. Fata de investitia pe care o implica, aceste obiecte necesita asadar o atentie speciala.

Ca in cazul oricarui produs de inalta tehnologie, unul dintre elementele principale de protejat este cutia in sine. Protectia este efectuata de carcase. Acestea sunt de obicei concepute astfel incat sa acopere spatele smartphone-ului. Aceste carcase telefoane sunt impartite in mai multe categorii, care se disting in principal prin compozitiile lor. Astfel, este posibila gasirea unor carcase flexibile, dar si modele mai rigide.

La magazinul online etuo.ro, vei gasi carcase din silicon (moi) sau poliuretan (mai rigide).

La fel ca si carcasele, husele sunt disponibile in modele multiple. De la tesatura la piele, este posibil sa gasesti unele care sa satisfaca toate gusturile si culorile. In plus, poti alege huse personalizate, precum cele oferite de etuo.ro Cu toate acestea, alegand o husa, trebuie sa te asiguri ca este perfect adecvata morfologiei smartphone-ului pentru care va oferi protectie.

Protejeaza ecranul telefonului cu folii protectie. Daca aspectul estetic al dispozitivelor este protejat, ecranul este adesea neglijat. Cu toate acestea, este una dintre cele mai importante parti ale smartphone-urilor. In timp ce producatorii au abandonat aproape complet tastele, ecranul tactil implica utilizarea constanta a ecranului. Cu cat suprafata este mai mare, cu atat este mai probabil sa fie expusa impactului. Prin urmare, sunt disponibile protectii de ecran dedicate, de tip folie, astfel incat un impact sa nu afecteze aceasta parte esentiala a dispozitivului. Proiectate pentru a proteja ecranul in timp ce permit utilizarea optima a ecranului tactil, aceste protectii trebuie totusi aplicate cu grija. Retine ca, in cazul anumitor marci de telefoane, instalarea poate fi realizata doar de profesionisti.

Asadar, pentru a avea protectie 100% pentru telefonul tau, alege accesoriile de la etuo.ro. Astfel, vei avea un telefon functional pentru cat mai mult timp.

 

 

Facebook Comments

Continue Reading

Administrație locală

Municipiul Iași a aderat la Proiectul de Unire a Basarabiei cu România

Published

on

By

Consiliul Local al Municipiului Iași a votat în unanimitate Rezoluția de aderare a Municipiului Iași la Proiectul de Unire a Basarabiei cu România. Evenimentul, care a avut loc în cadrul ședinței Consiliului Local de vineri, 30 martie, s-a finalizat cu semnarea de către primarul Mihai Chirica și fiecare dintre consilierii prezenți a documentului amintit.

„Cred că am reușit să redactăm una dintre cele mai reprezentative rezoluții privind Unirea Basarabiei cu România. Trebuie să spun, fără echivoc, că o parte din această rezoluție se bazează pe decizia Senatului Statelor Unite ale Americii, care în 1991 a spus că sprijină necondiționat Unirea Republicii Moldova cu țara noastră. O altă parte din document se bazează pe discuțiile și dezbaterile pe care le-am avut atât în Liga Aleșilor Locali Unioniști, cât și cu societatea civilă, respectiv cu asociațiile studențești și organizațiile unioniste, atât din România, cât și de pe malul stâng al Prutului. Cu toate punctele enunțate, concluzia este una singură: Unirea Basarabiei cu România este un act de reparație istorică, care vine din trecuturile seculare ale acestei regiuni și care trebuie dusă la bun sfârșit”, a declarat primarul Mihai Chirica.

REZOLUTIA UNIONISTĂ DE ADERARE A MUNICIPIULUI IAȘI LA PROIECTUL DE UNIRE A BASARABIEI CU ROMÂNIA

 • Întrucât Statul Medieval Moldova și-a câștigat independența în secolul al XIV-lea.
 • Întrucât Orașul Iași a fost capitala Moldovei istorice între anii 1564 și 1862,

fiind astfel capitala ținutului dintre Prut si Nistru până la momentul de tristă amintire 12 mai 1812.

 • Întrucât Moldova a fost invadată în 1806 de către Armata Rusă, partea răsăriteană a Moldovei fiind anexată de către Imperiul Rus în 1812, ca urmare a Tratatului Ruso – Turc de la București.
 • Întrucât ieșenii, între moldoveni, s-au aflat în primele rânduri ale Revoluției

Române din 1848, care a început la Iași și a conturat primul proiect de țară al României, care avea în vedere adoptarea valorilor culturale și politice ale Occidentului civilizat, introducerea democrației liberale și a statului de drept, precum și realizarea unității naționale a tuturor românilor într-un stat modern.

 • Întrucât alegerea ca domnitor la Iași, la 5 ianuarie 1859, a unionistului Alexandru Ioan Cuza a reprezentat primul pas către realizarea Unirii Principatelor Române și formarea României ca stat național modern.
 • Întrucât la 15 noiembrie 1917 Guvernul Sovietic a proclamat dreptul la autodeterminare al popoarelor din Imperiul Rus și înființarea unor state separate.
 • Întrucât la 2 decembrie 1917 Sfatul Țării, Adunarea Constituantă Moldovenească aleasă în mod democratic, a proclamat Moldova ca stat independent.
 • Întrucât la 20 martie 1918 Adunarea Constituantă (Sfatul Țării) a votat unirea Basarabiei cu România.
 • Întrucât la 27 Martie 1918, când s-a proclamat Unirea Basarabiei cu România, la 28 noiembrie 1918, când s-a declarat Unirea Bucovinei cu Romania și la 1 Decembrie 1918, când s-a realizat și ultima etapă a Marii Uniri odată cu Unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România, Regele și Regina României, Guvernul și Parlamentul se găseau la Iași, unde funcționa capitala temporară a Țării.
 • Întrucât „Statele Unite, Franța, Italia, Marea Britanie, Japonia și restul statelor aliate au aprobat și au recunoscut în mod explicit reunirea Moldovei cu România în Tratatul de Pace de la Paris din 28 octombrie 1920”
 • Întrucât forțele armate ale Uniunii Sovietice au invadat Regatul României la 28 iunie 1940 și au ocupat estul Moldovei, Bucovina de Nord și Herța, încălcând Carta Ligii Națiunilor, Tratatul de la Paris din 1920, Tratatul General pentru Renunțarea la Război din 1928, Pactul Româno – Sovietic de Ajutor Reciproc din 1936, Convenția pentru Definirea Agresiunii din 1933 și principii general recunoscute ale dreptului internațional.
 • Întrucât asupra anexării Basarabiei, a Bucovinei de Nord și a Herței s-a hotărât în mod prospectiv în anumite protocoale secrete dintr-un tratat de neagresiune încheiat între URSS și Germania la 23 august 1939.
 • Întrucât între 1940 și 1953 sute de mii de români din Basarabia și Bucovina au fost deportați de Uniunea Sovietică în Asia Centrală și Siberia.
 • Întrucât Guvernul Statelor Unite și-a exprimat în mod repetat refuzul de a recunoaște ocuparea de teritorii în urma termenilor pactului Ribbentrop – Molotov, inclusiv anexarea Estoniei, a Letoniei și a Lituaniei în 1940.
 • Întrucât Guvernele Regatului Unit, Uniunii Sovietice și Statelor Unite sunt părți ale Cartei Atlanticului din 14 august 1941, în care semnatarele și-au declarat „dorința de a nu fi martore la schimbări teritoriale care nu concordă cu voința exprimată în mod liber a popoarelor interesate” și și-au afirmat dorința „de a fi martore la restaurarea drepturilor suverane și a autoguvernării către cei care au fost vitregiți cu forța de ele” în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
 • Întrucât la 31 august 1989 Consiliul Suprem al Moldovei a declarat limba română ca limbă oficială a Republicii și a repus în drepturi alfabetul latin, interzis de Guvernul Sovietic în timpul ocupației, ca alfabet al românei scrise.
 • Întrucât în martie 1990 poporul român al Moldovei a putut vota, în alegeri libere și corecte, deputați pentru Consiliul Suprem al Moldovei.
 • Întrucât la 27 aprilie 1990 Consiliul Suprem al Moldovei a reinstaurat steagul românesc ca steag oficial al republicii.
 • Întrucât la 23 iunie 1990 Consiliul Suprem al Moldovei a declarat Republica Moldova stat suveran.
 • Întrucât la 16 decembrie 1990 peste opt sute de mii de români s-au strâns la A Doua Mare Adunare Națională în capitala Moldovei, Chișinău, să declare independența națională a românilor din teritoriile ocupate.
 • Întrucât poporul Moldovei a refuzat să ia parte la referendumul sovietic din 3 martie 1991, în ciuda eforturilor guvernamentale sovietice de amenințare și intimidare a poporului moldovean spre a accepta un nou tratat unional.
 • Întrucât, în temeiul articolului 8 din Actul Final de la Helsinki, „toate popoarele au mereu dreptul, în deplină libertate, să-și hotărască, când și dacă doresc, statutul politic intern și extern, fără ingerințe exterioare și să își urmărească după propria voie dezvoltarea politică, economică, socială și culturală”

Consiliul Local al Municipiului Iași, constituit în temeiul Legii 215/2001 privind administrația publică locală, adoptă următoarea rezoluție:

 1. Susținem necondiționat proiectul de unire cât mai grabnică a Moldovei de dincolo de Prut cu România, în puterea dreptului istoric și al dreptului de neam.
 2. Ne angajăm să ne implicăm în procesul de reîntregire națională prin mijloace pașnice, cu respectarea democrației și statului de drept, ca reparație morală pentru suferințele trecutului și prezentului, ca formă de cinstire a tuturor celor care au suferit, atât de pe urma Pactului Ribbentrop – Molotov dar și a regimului stalinist, instaurate în urma celui de al Doilea Război Mondial.
 3. Vom sprijini prin mijloace pașnice, ale democrației și statului de drept, unirea tuturor teritoriilor cu aceeași limbă și tradiție cu noi, pentru ca fii și nepoții noștri să se bucure de un viitor în libertate, prosperitate și democrație, ca șanse de împlinire pe care generația contemporană nouă nu le-a avut.
 4. Vom acționa prin toate demersurile legale pentru integrarea într-un singur corp a întregii diaspore române, indiferent de unde provin românii plecați în străinătate, din România, Basarabia, Bucovina de Nord sau alte ținuturi românești.
 5. Vom sprijini prin toate demersurile democratice și ale statului de drept integrarea bisericilor de pe cele două maluri ale Prutului, sub conducerea Patriarhului României.
 6. Vom sprijini pe toate căile legale schimburile permanente de cetățeni dinspre Basarabia spre România, pentru a-și desăvârși educația, cultura și întregirea spiritului de neam românesc, dar și dinspre România spre Basarabia pentru strângerea relațiilor pe plan cultural, social, economic, uman.
 7. Vom căuta, prin mijloace prevăzute de lege și de statul de drept, difuzarea către Basarabia a cât mai multor manuale școlare, cărți, publicații diverse în limba română, necesare prezentării adevărului istoric în ceea ce privește legăturile de sânge între cetățenii de pe cele două maluri ale Prutului.
 8. Vom sprijini schimburile culturale și academice și de orice fel care favorizează demersul românilor de pe ambele maluri ale Prutului în vederea înfăptuirii unirii Basarabiei cu România.

Să ne ajute Dumnezeu ca într-o bună zi să trăim clipa fericită a unirii depline, când nu va mai fi graniță pe Prut, iar oamenii dintre Nistru și Tisa vor munci împreună la realizarea obiectivelor comune, alături de celelalte popoare ale Europei.

Prin prezenta Rezoluție unionistă ne exprimăm bucuria de a împărtăși cu frații noștri basarabeni sărbătoarea Centenarului Marii Uniri, sub tricolor, în cadrul valorilor naționale si democratice ale spațiului cultural românesc.

Trăiască Unirea Basarabiei cu România!

Primarul Municipiului Iași

Mihai Chirica

și

Membrii Consiliului Local al Municipiului Iași

Legislatura 2016 – 2020


Facebook Comments

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Social12 ore ago

Cum alegi tamplaria potrivita pentru locuinta ta?

In mod traditional, tamplaria este considerata drept o lucrare din lemn. In zilele noastre insa, alte materiale precum PVC-ul sau...

Eveniment5 zile ago

Bucuria verde cu #focustogreenecolife in 2021

Focus to green eco life, eveniment sustinut de Aqua Carpatica, te-a invitat si pe parcursul anului 2021 la actiuni constiente...

Eveniment6 zile ago

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC Serenaris Investment SRL

20.01.2022 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC Serenaris Investment SRL SC Serenaris Investment SRL anunta finalizarea proiectului cu...

Social6 zile ago

Motofierastraie Rotakt cu carburator Walbro

Motofierăstraiele moderne sunt adaptate pentru a se potrivi fiecărui utilizator şi a condițiilor de lucru specifice. Înainte de a cumpăra...

Social6 zile ago

Ce beneficii obtii la inlocuirea ferestrelor vechi

Ferestrele vechi din lemn care v-au servit multi ani ar trebui totusi inlocuite cu altele noi din PVC din mai...

Evenimento săptămână ago

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

  18.01.2022 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății  SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL anunță...

Evenimento săptămână ago

Plexiglas – cum îți va ușura munca de zi cu zi?

O poziție organizată corespunzător la locul de muncă, este una dintre bazele muncii eficiente. Această regulă se aplică practic oricărei activități,...

Afacerio săptămână ago

Plexiglas pentru perete pentru casă și local

Cum să reîmprospătezi rapid interiorul Sticla acrilică, sau așa-numitul plexiglas, este un material cu multe avantaje. Datorită faptului că este netoxic,...

Afacerio săptămână ago

Plexiglas – cum îți va ușura munca de zi cu zi?

O poziție organizată corespunzător la locul de muncă, este una dintre bazele muncii eficiente. Această regulă se aplică practic oricărei activități,...

Afacerio săptămână ago

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar?

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar? Alegerea de a începe o carieră ca bucătar este ceva ce oricine...

Evenimento săptămână ago

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, s-a infectat cu noua tulpină de coronavirus

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a anunțat joi, 13 ianuarie, că a fost confirmat cu COVID-19. Ministrul este vaccinat cu două...

Evenimento săptămână ago

Care este importanța unei uniforme de bucătar în ospitalitate?

Multe locuri de muncă aleg să adopte o uniformă de personal, inclusiv retail, asistență medicală și medii de producție. Chiar...

Culturăo săptămână ago

Care este importanța unei uniforme de bucătar în ospitalitate?

Multe locuri de muncă aleg să adopte o uniformă de personal, inclusiv retail, asistență medicală și medii de producție. Chiar...

Afaceri2 săptămâni ago

Ce poartă bucătarul șef în husa sa de tip roll ?

Ce poartă bucătarul șef în husa sa de tip roll ? Având un set de cuțite pe care le cunoașteți...

Eveniment2 săptămâni ago

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

În multe cazuri, izolarea întregii clădiri este fie imposibilă, fie foarte costisitoare. Dacă ai un apartament într-un bloc, de obicei nu...

Afaceri2 săptămâni ago

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

În multe cazuri, izolarea întregii clădiri este fie imposibilă, fie foarte costisitoare. Dacă ai un apartament într-un bloc, de obicei nu...

Știrile Săptămânii