Connect with us

Administrație locală

Funerare Alexandru, un exemplu pentru firmele de pompe funebre din Iași

Published

on

Chiar și în domeniul serviciilor funebre, există firme care reușesc să ajungă în topuri și să se remace prin varietatea de servicii oferite și complexitatea acestora.

Dar ce te face cel mai bine să fii cunoscut? Bineînțeles că și reclama are un rol important aici, însă cel mai important rol i se alocăcalității serviciilor oferite.

Funerare Alexandru este o firmă de pompe funebre din capitală, ajunsă în topuri prin dăruirea și seriozitatea de care a dat dovadă în muncă.

Există și firme de servicii funerare din Iași care au profitat de exemplul oferit de Funerare Alexandru și au reușit astfel să fie în topuri. Care sunt aceste firme și ce au luat din exemplul oferit de Funerare Alexandru? Veți afla în rândurile de mai jos!

Daniel și Anca servicii funerare

Firma Daniel Și Anca din Iași sa poate lăuda cu servicii funerare complexe și complete, exact lucrul pe care managerul de la Funerare Alexandru îl consideră cel mai important. În momentele de durere și suferință planificarea ritualului de înmormântare poate deveni un chin.

Cu ajutorul serviciilor funerare de calitate, Daniel și Anca este o firmă mereu disponibilă să răspundă cerințelor noastre. Diversitatea serviciilor oferite fac totul mult mai ușor pentru persoanele îndoliate și astfel momentele grele trec altfel.

Pe scurt, serviciile pe care aceștia le pun la dispoziție sunt:

 • consiliere funerară nonstop conform dogmelor creștine
 • medic constatator de deces care poate elibera certificatul constatator
 • întocmirea în totalitate a atuturor actelor necesare
 • organizarea completă a ritualului de înmormântare în conformitate cu dogmele creștine
 • aranjamente florale, coroane și jerbe
 • transport intern sau internațional cu limuzine funerare moderne
 • organizarea parastaselor și a meselor de pomenire, săli și servicii de catering
 • asistență funerară și pentru zonele rurale
 • îmbălsămare, cosmetizare și tanatopraxie efectuate de personal calificat
 • comercializare articole funerare
 • ofertă personalizată

Servicii funerare Morfeu

„În astfel de momente unii oameni nici nu știu bine ce-și doresc, de aceea am învățat de la Funerare Alexandru că e bine să le oferim pachete funerare complete cu tot ce au nevoie.”

Astfel, serviciile funerare Morfeu pun la dispoziție următoarele pachete:

Pachetul economic : sicriu de brad, pânză de ochi, voal, cruce și toiag ceară, cruce de lemn, transport de depunere în localitate, set de pomene 8 kg (scară, cruce, jug, S, opt colaci, 9 colăcei, 9 porumbite), colăcei 25 buc (pentru poduri și podoabe), colive 2 buc – 1 la gropari, 1 de împărțit la groapă, coș cu fructe, față de masă, ulei – 1 litru, apaos – 1 litru, 15 prosoape pentru podoabe, 6 poduri care cuprind – 1 prosop, 1 colacel, 1 lumanare, 1 chibrit, 1 sacosa neagra, Podul mare care cuprinde – 1 pilota mica, 1 perna mica, 1 lumanare, 1 chibrit, 1 colacel, 1 galeata + 1 cana la care se leaga o batista si un colacel), batiste de impartit la Biserica – 20 buc, prosoape preot si dascal – 2 buc, prosoape pentru colturile sicriului – 4 buc,Masa de pomenire de la groapa care cuprinde: pahare + lingurite de unica folosinta; 4 litri de vin; 2 litri de suc.

Celelalte pachete mediu, premium și luxury oferă aceleași produse doar că în cantități mult mai mari.  Opțional, clienții pot beneficia și de: pachet de dezhumare (colac, saculet, prosoape, sapunuri, spirt pentru gropari), întocmire dosar de acte, coroane funerare, îmbalsamare+ spalat + imbracat+ cosmetizare, cortegiu funerar, praznic, lucrari funerare.

Pentru un eveniment bine organizat alegeți pe cei mai buni care au învățat de la cei mai buni!

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Studiu ÎntreVecini: 65% dintre români declară că nu-și cunosc vecinii deloc sau că îi cunosc în mică măsură

Published

on

By

 • 80% dintre români și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz de nevoie
 • 59% dintre respondenți nu au participat niciodată sau au participat foarte rar la evenimente sociale cu vecinii
 • 9 din 10 respondenți sunt deschiși să se implice mult și chiar foarte mult în promovarea diversității și incluziunii

65% dintre românii care locuiesc la bloc nu-și cunosc vecinii deloc sau îi cunosc în mică măsură, în timp ce doar o mică parte dintre ei se cunosc bine (27%) sau foarte bine (8%), conform unui studiu realizat de ONG-ul ÎntreVecini, cu scopul de a înțelege percepțiile și comportamentele celor care locuiesc în comunitățile de la bloc. Întrebați ce motive i-ar determina să se cunoască mai bine unii cu alții, 68% dintre respondenți au menționat pe primul loc soluționarea unor probleme comune, pe locul doi dorința de a construi o comunitate mai strânsă (32%) și proiectele comune în cartier (32%), urmate fiind de ocaziile de socializare organizate în cartier (26%) și de interesul comun pentru activități sau hobby-uri (21%).

Când vine vorba despre frecvența cu care românii au participat la evenimente sociale împreună cu vecinii lor de la bloc, sondajul arată că 59% dintre respondenți nu au participat niciodată sau au participat foarte rar. Respondenții declară că și-ar dori ca în blocul în care locuiesc să existe activități comunitare precum: activități comune pentru copii (31%), grătar comunitar (28%), seri de jocuri de societate (22%), seri de film în aer liber (21%), evenimente sportive (16%), concursuri sau competiții între vecini (14%) ori ateliere și cursuri (14%).

„Faptul că românii care locuiesc la bloc nu se prea cunosc cu vecinii lor nu ne ia prin surprindere, ci este chiar o realitate pe care ne dorim să o schimbăm. Partea bună este că, prin prisma sondajului pe care l-am desfășurat, am aflat că 80% dintre românii care locuiesc la bloc și-ar dori să se înțeleagă mai bine cu vecinii și să poată apela la ei în caz de nevoie. Iar asta ne dă speranța că vom reuși să împrietenim cât mai mulți oameni cu vecinii lor, dar și cu conceptul de sustenabilitate, pe care-l promovăm prin intermediul acțiunilor desfășurate în comunitățile de bloc din România, alături de partenerii noștri”, a declarat Sabina Mihăilescu, Manager General ONG ÎntreVecini.

ÎntreVecini este un ONG care își propune să regenereze spiritul comunitar la bloc și să transforme comunitățile urbane din România în huburi sustenabile. ONG-ul se dedică formării de comunități reziliente, prietenoase cu mediul și bazate pe solidaritatea vecinilor, oferind celor înscriși în program și declarați câștigători oportunitatea de a-și echipa blocurile în care locuiesc cu panouri fotovoltaice, în mod gratuit, devenind astfel prosumatori. Cei interesați să se alăture inițiativei și să primească, de asemenea, suport pentru desfășurarea unor activități sustenabile în comunitățile din care fac parte, se pot înscrie, într-o etapă ulterioară, pe platforma www.intrevecini.ro.

„În copilăria mea, vecinul era o instituție resursă la care puteai apela atunci când e nevoie: cereai cu împrumut o cană de zahăr sau 100 de lei până la salariu și culmea le și primeai. În plus, relațiile de încredere erau destul de puternice, nu degeaba atunci când plecai de-acasă le lăsai chiar și un set de chei de la casă. În ultimii 30 de ani, lucrurile s-au schimbat și acum, cu greu ne știm (din vedere) vecinii. Despre încredere, e chiar și mai greu de vorbit. E de vină societatea? E de vină internetul? Este rezultatul individualismului care ne este servit de cele mai multe ori ca rețeta succesului? E normalitatea globalizării și rezultatul unui proces natural de reajustare a relațiilor într-un nou context socio-economic? E ceea ce ne dorim să dăm mai departe ca mod de socializare? Cred că toate câte un pic, și multe altele. Mă bucur că cei de la ÎntreVecini vor să dezbatem aceste întrebări și să vedem ce și cum alegem să facem ÎMPREUNĂ. Pentru că relațiile dintre noi, și calitatea acestora, generează comportamentele care definesc o societate. Iar noi ne dorim ca România să fie o societate solidară, empatică și degrabă vărsătoare de iubire”, a declarat Gelu Duminică, Sociolog și Director executiv Agenția „Împreună”.  

Cum se înțeleg vecinii de la bloc și ce probleme întâmpină, în funcție de generația lor

Conform sondajului realizat de ÎntreVecini, respondenții din generația Z prezintă o reticență crescută în relația cu vecinii. Astfel, persoanele de până în 27 de ani au mai degrabă o relație destul de formală cu vecinii (34%) și se declară chiar distante, neavând o relație apropiată cu aceștia (20%). De asemenea, preferă într-un procent semnificativ mai mare față de totalul eșantionului să păstreze distanța (41%) și nu sunt deschise să-și cunoască vecinii (20%). Într-un procent de asemenea ridicat se conturează și reticența generației Y  (28-43 de ani) de a-și cunoaște vecinii. La polul opus, cei din generația X, care au între 44 și 59 de ani (38%) și cei din generația Baby Boomers, între 60 și 78 de ani (39%) se declară destul de apropiați de vecinii lor și chiar sunt deschiși și încurajează interacțiunea (48%).

Pe de altă parte, când vine vorba despre motivele care ar putea să-i împiedice în cunoașterea vecinilor, respondenții au ales pe primul loc programul aglomerat (48%), urmat de dorința de a nu le fi invadat spațiul personal (33%), dar și de lipsa interesului pentru interacțiune socială (25%) și de lipsa oportunităților în comunitatea din care fac parte (21%). Analizând răspunsurile per generații, se observă că majoritatea celor care au între 44 și 59 de ani (generația X) au afirmat că au programul aglomerat. În același timp, invadarea spațiului personal a fost varianta aleasă în principal de cei cu vârste cuprinse între 28 și 43 de ani (generația Y). De asemenea, rezultatele arată un interes scăzut pentru interacțiune socială preponderent în cazul persoanelor din generațiile X (44-59 ani) și Y (28-43 ani). Nu în ultimul rând, majoritatea celor care au considerat că lipsa oportunităților din comunitate i-ar împiedica să-și cunoască vecinii sunt persoane din generația Z (până în 27 de ani).

Din perspectiva problemelor întâmpinate între vecini,50% dintre românii care locuiesc la bloc declară că nu au avut probleme semnificative cu vecinii, 32% au avut, însă au reușit să le rezolve în mod amiabil, 16% au avut probleme și încă nu au fost soluționate, iar alți 3% preferă să nu discute despre acest aspect. Întrebați care sunt principalele probleme pe care le întâmpină în relația cu vecinii lor, părerile sunt împărțite. Respondenții studiului consideră fie că vecinii lor nu sunt comunicativi (33%), fie că sunt gălăgioși (29%), prea curioși (28%) sau agresivi verbal (14%).

Cât de dornici sunt românii să se implice în rezolvarea problemelor din comunitățile lor

Când vine vorba despre implicarea în rezolvarea problemelor comunității, majoritatea respondenților (52%) se arată oarecum deschiși să se implice, însă în funcție de situație. 29% afirmă că s-ar implica cu siguranță, 12% recunosc că nu s-ar implica, dar ar fi dispuși să susțină inițiativele altora, iar 6% confirmă că deocamdată nu s-ar implica.

Locurile de parcare (51%), dezvoltarea spațiilor verzi și a parcurilor (42%), gestionarea deșeurilor și protejarea mediului înconjurător (41%), lipsa măsurilor pentru contracararea infracționalității (38%) și îmbunătățirea infrastructurii (31%) se află pe primele cinci locuri în topul problemelor sau nevoilor pe care românii care locuiesc la bloc le consideră cele mai importante în comunitățile din care fac parte.

Din perspectiva implicării în rezolvarea problemelor din comunități, românii par foarte receptivi. Cea mai mare parte dintre ei au afirmat că s-ar implica mult sau foarte mult în rezolvarea unor acțiuni precum: promovarea diversității și incluziunii (86%), gestionarea deșeurilor și protejarea mediului înconjurător (83%), promovarea serviciilor sociale și educația de calitate (79%), dezvoltarea activităților culturale și recreative (74%), pe lângă multe alte topicuri legate de transport, spații verzi, parcări ș.a.m.d.

Studiul a fost realizat cu ajutorul agenției Reveal Marketing Research și s-a desfăşurat online, în perioada 29.11.2023 – 04.12.2023, pe un eșantion reprezentativ pentru universul persoanelor cu vârsta 18+ din România, utilizatori de internet, care locuiesc în mediul urban și periurban, în blocuri de locuințe. Mărimea eșantionului a fost de 1002 respondenți.

Despre ÎntreVecini

ÎntreVecini este un ONG care regenerează spiritul comunitar la bloc și transformă grupurile de vecini din România în comunități sustenabile prin susținerea dezvoltării de proiecte în cartier. Proiectul ÎntreVecini este susținut de către BRD Groupe Société Générale în calitate de partener principal și de POWERToMe, MSL The Practice, Benga, DIUD, Colțan și Asociații.

CONTACT PENTRU PRESĂ:

Alexandra Nedelcu: alexandra.nedelcu@thepractice.ro, 0752 751 065

Facebook Comments
Continue Reading

Administrație locală

Parteneriatul Blindspot și Interactions aduce vești și povești pe panourile digitale din România

Published

on

By

Interactions Marketing devine reprezentant exclusiv în România al soluției Blindspot

București, 10 ianuarie 2024

Interactions Marketing, agenția de comunicare interactivă și eCRM cu o prezență de 15 ani pe piața din România, și Blindspot, platforma automatizată de publicitate pe billboard-uri digitale, își anunță astăzi parteneriatul prin care combină expertiza în data management și din sfera creativă a Interactions în conceperea campaniilor publicitare cu flexibilitatea soluției Blindspot, care facilitează difuzarea rapidă și simplificată a mesajelor pe o rețea extinsă de peste 4000 de panouri digitale în România și peste 1 milion la nivel global. Rețeaua conectată din România include ecrane în supermarket-uri, clinici private de sănătate, metrou, aeroport, mall-uri, agenții de pariuri, clădiri de birouri, LED truck-uri, precum și panouri stradale și alte formate.

Provocările publicității outdoor tradiționale, cu restricțiile de perioadă fixă și locații bulk, subliniază nevoia unui nou tip de outdoor media. Prin platforma sa automatizată, Blindspot facilitează accesul la publicitatea pe panouri digitale și oferă posibilitatea de personalizare și flexibilitate în alegerea locațiilor prin țintirea audienței doar din zonele cu trafic de interes. Adaptabilitatea sa vine la pachet cu un alt avantaj major – costul redus per afișare vs. reach care face Blindspot o opțiune viabilă pentru o gamă largă de afaceri.

Astfel, indiferent că vorbim despre un billboard digital pe o clădire importantă din centrul unui oraș aglomerat, un panou LED de la metrou sau din fața unei case de marcat, prin parteneriatul Interactions – Blindspot, orice brand poate avea acces la prima rețea interconectată din lume de ecrane digitale de interior și exterior, dar și la servicii de set-up, consultanță, creație digitală a campaniilor și raportare în timp real.

“Am ales să avem încredere în Interactions ca parte a grupului francez La Poste pentru a oferi servicii complete. Astfel, reunim know-how-ul ambelor echipe în: data management, customer support agency level, implementare și proces creativ de dezvoltare al campaniilor redate pe panourile digitale. Cred cu tărie că DOOH ar trebui să fie disponibil pentru toată lumea, fără constrângeri de buget și de timp.“ Matei Psatta, CMO Blindspot.

“Parteneriatul cu Blindspot vine pentru Interactions ca o continuare logică a activității și experienței de până acum, dar și ca o nouă punere în scenă a unui mindset deja dovedit de rezultate: acela de a oferi clienților servicii creative și eficiente. Pot să spun, de asemenea, că avem o viziune comună cu Blindspot. Dacă Interactions și-a îndreptat eforturile spre automatizarea promoțiilor pentru consumatori cu ajutorul Promotiful, Blindspot a automatizat OOH-ul. Astfel, libertatea propriului dozaj de UNDE, CUM, CE pentru mesajul de brand vine cu avantajul major de a vedea rezultatul investiției în timp real, prin corelarea spend-ului în DOOH cu vânzările. “ Adrian Alexandrescu, CEO Interactions

Parteneriatul Blindspot – Interactions in a nutshell? Expertiză combinată pentru campanii reușite, aducând în prim-plan nu doar tehnologia și accesul la o rețea globală de ecrane digitale, ci și capacitatea de a transforma ideile în povești captivante.

Despre Blindspot

Blindspot este o platformă automatizată care permite oricărei companii să ruleze reclame mai eficient și la scară largă pe peste 1.000.000 de panouri publicitare digitale din întreaga lume. Datorită integrării lor unice cu ecranele digitale, platforma permite oricui să facă publicitate pentru doar câțiva cenți pe redare, democratizând acest canal pentru orice business. Peste 10.000 de clienți folosesc Blindspot, de la afaceri mici și mijlocii, până la branduri precum Universal Music, Snoop Dogg, Rihanna, Airbnb, American Airlines, TikTok, Samsung, Uber Eats, Picsart, Morning Brew, P&G, G2A și alții.

Despre Interactions

Agenția de comunicare interactivă & eCRM INTERACTIONS și-a început activitatea în ianuarie 2009 ca parte a grupului Mediapost Hit Mail, parte din La Poste. Interactions a avut o creștere constantă și oferă servicii de creație, mentenanță, dezvoltări tehnice și automatizare: 50% business autohton și 50% business extern.

Grupul Mediapost este activ de peste 20 ani pe piața românească și este prezent și pe alte patru piețe europene (Franța, Spania, Portugalia și Bulgaria).  

În portofoliul de clienți INTERACTIONS de-a lungul timpului s-au numărat branduri precum Telekom, Nestlé (Joe, KitKat, Maggi, Nescafe, Nesquik, Nescafe Dolce Gusto), Audi, Seat, Hochland, LG Electronics, Mega Image, Macromex (Edenia), Martini, CEC Bank, Groupama, Mobexpert, Metropolitan Life, Sodexo, Salterra, Porsche Finance Group, Elefant.ro, Oracle, Niran, K Group, Queisser Pharma, Nordic Group sau Profi.

Motto-ul INTERACTIONS: „Ne ținem cuvântul dat, întotdeauna!”

Facebook Comments
Continue Reading

Administrație locală

Ecosistemul de gaming Lenovo Legion ajută gamerii să-și atingă întregul potențial

Published

on

By

 • Noua gamă de dispozitive Lenovo™ Legion™ include laptopurile Lenovo Legion 7i (16″, 9) și Lenovo Legion 5i (16″, 9), care dispun de inteligență artificială care îmbunătățește viteza și performanța, precum și de noua tehnologie de răcire „Legion Coldfront: Hyper”, care menține temperatura și zgomotul la un nivel mai scăzut
 • Lenovo prezintă un ecosistem complet de dispozitive, software și servicii pentru jocuri, ajutând astfel gameriisă-și atingă întregul potențial

10 ianuarie 2024 – Noul ecosistem de gaming Lenovo a debutat la CES® 2024, cu PC-uri cu Microsoft Windows 11, periferice, software și servicii care oferă performanță, tehnologii de răcire, și grafică superioare, dar și beneficii datorate inteligenței artificiale și libertatea de a construi cel mai bun sistem pentru jocuri. Noul portofoliu de dispozitive include următoarele noi laptopuri și PC-uri Lenovo Legion de 16 inch din generația a 9-a Lenovo Legion de 16 inch:

 • Lenovo Legion 7i(16”, 9), Lenovo Legion 5i (16”, 9) și Lenovo Legion Slim 5 (16”, 9), pentru jucătorii care au nevoie de un laptop care să facă față atât jocurilor preferate, cât și aplicațiilor de tip STEM.
 • Lenovo Legion 9i (16”, 9)se adresează utilizatorilor care își doresc cele mai bune echipamente pentru activitățile lor, atât pentru jocuri, cât și pentru crearea de conținut.
 • Lenovo Legion Pro 7i(16”, 9) și Lenovo Legion Pro 5i (16”, 9), pentru jucătorii care au nevoie de cel mai bun FPS, stil și ecran.
 • Legion Tower 7i și Legion Tower 5i, pentru utilizatorii care au nevoie de puterea suplimentară a unui PC de gaming de top.


De asemenea, anul acesta sunt anunțate și laptopurile Lenovo LOQ 15IRX9, Lenovo LOQ 15IAX9I, Lenovo LOQ 15IAX9 și Lenovo LOQ 15AHP9, dar și Lenovo LOQ Tower 17IRR9 pentru jucătorii care își doresc să urce în clasament. Noile accesorii, precum mouse-ul de gaming Lenovo Legion M410 Wireless RGB și tastatura Legion K510 Pro Mini, împreună cu o nouă aplicație software Lenovo AvatarMaster PC completează ecosistemul actualizat.

În centrul acestei noi game de gaming se află familia de cipuri hardware AI brevetate de Lenovo – numite cipuri LA AI – și beneficiile pe care acestea le aduc laptopurilor de gaming Lenovo Legion și Lenovo LOQ. Prezentate pentru prima dată la CES anul trecut, cipurile LA AI din acest an sunt mai puternice ca niciodată, permițând laptopurilor Lenovo Legion și Lenovo LOQ să obțină FPS-uri și mai mari, eficiență energetică sporită și multe altele. Iar datorită selecției de laptopuri de gaming, PC-uri, monitoare, accesorii și chiar dispozitivului portabil Lenovo Legion Go anunțat la IFA, anul trecut, noul ecosistem de gaming de la Lenovo le permite jucătorilor să aleagă exact configurația de care au nevoie pentru a performa în activitatea de gaming și pentru a atinge „imposibilul”.

Lenovo Gaming: „Atinge imposibilul”

Odată cu această nouă gamă de gaming, Lenovo îi îndeamnă pe toți jucătorii să-și valorifice potențialul și să „atingă imposibilul”, deoarece noul ecosistem Lenovo Legion le oferă gamerilor soluțiile de care au nevoie pentru a obține acest lucru.

„Atinge imposibilul” poate însemna ceva diferit pentru fiecare jucător în parte. Fie că este vorba de clasarea în fruntea clasamentelor din esports, de conducerea cu succes a unui raid de final de joc cu coechipieri din întreaga lume sau de orice altceva, Lenovo Legion are instrumentele care le oferă jucătorilor avantajul de care au nevoie pentru a reuși, atât pe câmpul de luptă digital, cât și la locul de muncă sau la studii.

„Pe măsură ce lumea intră în lumea tehnologiei bazate pe inteligența artificială, Lenovo este mândru să se afle la vârful acestei evoluții. Datorită celei mai noi game Lenovo Legion de laptopuri cu cipuri hardware AI, gamerii pot acum atinge noi culmi în ceea ce privește performanța, asistată de AI”, a declarat Jun Ouyang, vicepreședinte și director general Consumer Business Segment, Intelligent Devices Group de la Lenovo. „Pe lângă progresele în materie de inteligență artificială pentru jocuri, noua tehnologie Coldfront: Hyper Thermal de la Lenovo Legion – creată în colaborare cu prietenii noștri de la Intel – este o descoperire revoluționară care redefinește design-ul sistemului de răcire, crescând eficiența transferului de căldură, reducând în același timp zgomotul și temperatura de la suprafața laptopurilor, deschizând un nou drum al PC-urilor portabile performante de gaming.”

Un laptop de gaming unic: Lenovo Legion 9i (16”, 9)

Noul Lenovo Legion 9i (16”, 9) dispune de cipul actualizat Lenovo LA3-P AI cu funcția Scenario Detection, ce ajustează în mod dinamic puterea CPU și GPU pentru a crește performanța în funcție de ceea ce face utilizatorul în acel moment. Acest lucru este cuplat cu Smart FPS, care monitorizează utilizarea energiei între componentele hardware și randamentul FPS în timpul jocurilor. Acesta scanează datele FPS de pe ecran, apoi ia aceste date și le trece printr-un algoritm care optimizează puterea CPU și GPU, care crește FPS în jocuri. Cipul Lenovo LA3-P AI permite, de asemenea, Lighting Audio Sync, care sincronizează luminile RGB ale dispozitivului cu sunetul pentru o experiență de joc mai captivantă. De asemenea, Legion Aurora Sync folosește AI pentru a sincroniza ceea ce este afișat pe ecran cu tastatura și RGB-ul ambiental, iar Smart Control le permite jucătorilor să comute rapid între profilurile de putere prestabilite, inclusiv un mod personalizat, care poate fi setat de utilizator. Controlul vitezei ventilatoarelor, setările modului de răcire și alte capabilități AI sunt toate controlate prin Lenovo Vantage. Cu acest nivel granular de control asupra setărilor asistate de AI, gamerii pot configura Lenovo Legion 9i (16″, 9) exact așa cum doresc, indiferent de cazurile de utilizare.

Lenovo Legion 9i (16″, 9) dispune, de asemenea, de cel mai nou procesor Intel® Core™ Gen i9-14900HX, cuplat cu un GPU până la NVIDIA® GeForce RTX™ 4090. Acesta poate furniza până la 230W TDP, gestionat inteligent de cel mai nou cip LA3-P AI, are un afișaj 3.2K 16:10 VRR Mini-LED PureSight de 165Hz 3.2K, până la 64GB de memorie DDR5 de 5600Mhz, până la 2TB de stocare PCIe Gen 41 și este alimentat de o baterie de 99,99Whr. Tastatura TrueStrike a modelului Lenovo Legion 9i (16″, 9) are RGB per-taste și o cursă de 1,5 mm. Lenovo Legion 9i (16″, 9) cântărește începând de la 2,5 kg și are un capac superior din carbon forjat care este unic pentru fiecare laptop în parte.

Lenovo Legion 9i (16″, 9) se potrivește perfect în rucsacul de gaming funcțional Lenovo Legion 16″ GB700 atunci când jucătorii sunt în deplasare. În timp ce sunt acasă, aceștia se pot juca cu Lenovo Legion 9i (16″, 9) asociat cu monitorul de gaming Lenovo Legion Y34wz-30, mouse-ul de gaming wireless M600s Qi și căștile de gaming wireless Lenovo Legion H600. Toate aceste periferice sunt deja disponibile pe anumite piețe.

Alege un dispozitiv care să le facă pe toate – seria Lenovo Legion, Lenovo Legion Slim 5 și Lenovo Legion Tower 5i

Gamerii din prezent au vieți diverse și ocupate și au nevoie de un dispozitiv care să poată face față tuturor provocărilor, fie că este vorba de aplicații cu procesor intensiv, care predomină în studiile de tip STEM, fie de cele mai solicitante jocuri AAA. Seria Lenovo Legion, formată din modelele Lenovo Legion 7i (16″, 9), Lenovo Legion 5i (16″, 9) și Lenovo Legion Slim 5 (16″, 9), oferă gamerilor care au nevoie de un laptop puternic într-un pachet portabil soluția ideală pentru a le face pe toate.

Cipurile LA AI de la Lenovo sunt prezente în laptopurile din seria Lenovo Legion. Cipul LA AI al Lenovo Legion 7i suportă Scenario Detection, creșterea inteligentă a FPS-urilor și Smart Control, toate accesibile prin intermediul software-ului Lenovo Vantage, astfel încât gamerii își pot personaliza și mai mult laptopul în căutarea unei performanțe optime, indiferent de cazul de utilizare. Lenovo Legion 5i suportă Smart Control pentru schimbarea profilului de alimentare din mers.

Disponibilă în mai multe nuanțe, seria de laptopuri Lenovo Legion are un design elegant, dar cu un hardware puternic – până la cele mai recente procesoare Intel Core i9 14900HX pe Lenovo Legion 7i (16”, 9) și Lenovo Legion 5i (16”, 9) și până la procesoarele AMD Ryzen™ din seria 8040 pe Lenovo Legion Slim 5 (16”, 9). Toate laptopurile din seria Lenovo Legion sunt disponibile cu plăci grafice care ajung până la NVIDIA GeForce RTX 4070 care dispun de upscaling RTX AI de la NVIDIA pentru un framerate mai rapid, tehnologie Max-Q cu inteligență artificială pentru a optimiza performanța și eficiența. Toate laptopurile din seria Lenovo Legion sunt echipate cu până la 32GB de memorie RAM DDR5 la 5600MHz și SSD de până la 1TB M.2 2280 PCIe Gen 41. De asemenea, noua tastă Copilot se află acum pe fiecare tastatură Lenovo Legion 7i, astfel încât însoțitorul AI de zi cu zi al utilizatorului este la doar o apăsare distanță. Lenovo Legion 7i (16”, 9) dispune de o conexiune de până la Wi-Fi 72 precum și de o tastatură TrueStrike cu RGB per-tastă și o cursă a tastelor de 1,5mm, în timp ce Lenovo Legion 5i și Lenovo Legion Slim 5 vin cu Wi-Fi 6E2 și tastaturi TrueStrike keyboards cu RGB în până la 4 zone și o cursă a tastelor de 1.5mm.

O noutate pentru acest an este soluția de răcire Lenovo Legion „Coldfront: Hyper”, disponibilă pe Lenovo Legion 7i și Lenovo Legion 5i. Aceasta este o soluție de răcire complet nouă, care a reinventat traseul pe care aerul îl parcurge prin șasiu pentru răcirea laptopului. Aerul cald de la cipuri este forțat să treacă printr-o cameră hiperbară, asemănătoare unui canal, în centrul laptopului. Capacul inferior în formă de D este proiectat pentru a împiedica aerul cald care iese prin gura de aerisire din spate să se amestece cu aerul rece aspirat de ventilatoarele duble, optimizând schimbul de căldură și menținând hardware-ul laptopului mai rece și framerate-ul mai ridicat. Acest lucru are ca rezultat o putere maximă de 175W în modul Extreme pe Lenovo Legion 7i, mai subțire, și până la 190W TDP maxim pe Lenovo Legion 5i, menținând în același timp tastatura mai rece și mai confortabilă chiar și în cazul unor sarcini mari ale procesorului.

Laptopurile Lenovo din seria Legion dispun, de asemenea, de ecrane PureSight, care sunt calibrate individual. Lenovo Legion 7i (16″, 9) este disponibil fie cu un afișaj IPS de 16 inch 3.2K 16:10 cu refresh de 165 Hz, suport 100% DCI-P3 și luminozitate de 450 niți pentru un plus de fidelitate în timpul jocurilor, proiectării sau creării de conținut; fie cu un afișaj WQXGA 16:10 de 16 inch cu refresh de 240 Hz și 100% sRGB pentru utilizatorii care au nevoie de rate de refresh mai rapide. Acest panou este disponibil și pe Lenovo Legion 5i și Lenovo Legion Slim 5. Software-ul eSports Display permite jucătorilor să activeze Dynamic response time, accelerând timpul de răspuns al ecranului LCD, reducând neclaritatea imaginii și îmbunătățind claritatea contururilor. De asemenea, software-ul include un afișaj FPS cu poziție selectabilă și un reticul de asistență la țintire pentru un avantaj suplimentar în jocurile de tip first-person shooter.

Laptopurile din seria Lenovo Legion și Lenovo Legion Slim 5 pot fi luate oriunde în rucsacul Lenovo Legion Active Gaming Backpack. Iar atunci când jucătorii sunt acasă sau la cămin, acestea pot fi asociate cu monitorul de gaming Lenovo Legion Y27h-30, noul mouse de gaming wireless RGB Legion M410 și noua tastatură Lenovo Legion K510 Pro Mini Keyboard pentru un control suplimentar asupra jocurilor preferate sau a temelor pentru acasă mai puțin preferate. Mouse-ul de gaming Lenovo Legion M410 Wireless Gaming Mouse dispune atât de o conexiune wireless de 2,4Ghz, cât și de o conexiune prin cablu cu până la 16000dpi, efecte de iluminare RGB reglabile pe 2 zone și o baterie reîncărcabilă. Fiind o tastatură compactă pentru jocuri, tastatura Lenovo Legion K510 Mini Pro Keyboard oferă o mulțime de caracteristici de gaming căutate, inclusiv comutatoare mecanice pentru taste, taste cu săgeți și taste funcționale, anti-ghosting și suport RGB de 16,8 milioane de culori per tastă, toate într-un format de 75%.

Pentru jucătorii care caută o soluție desktop pentru jocuri, în scopuri educaționale sau profesionale, Lenovo Legion Tower 5i poate fi configurat cu procesoare Intel Core i9-13900F de până la a 13-a generație, GPU NVIDIA GeForce RTX 4080, până la 32GB de memorie RAM DDR5 la 5600MHz, până la 850W 90% PSU și până la 2TB de stocare PCIe NVMe SSD1. La 26L, Lenovo Legion Tower 5i oferă multă putere într-un șasiu care domină jocul, nu biroul.

Utilizatorii pot duce Lenovo Legion Tower 5i și Lenovo Legion Tower 7i la următorul nivel cu perifericele deja disponibile pe anumite piețe: monitorul de gaming Lenovo Legion Y34wz-30, tastatura de gaming Lenovo Legion K310 RGB și mouse-ul de gaming Lenovo Legion M300s RGB, pentru a valorifica adevăratul potențial al acestor echipamente puternice.

Instrumente speciale pentru gameri specializați: seria Lenovo Legion Pro și Lenovo Legion Tower 7i

Pentru jucătorii competitivi și exigenți, seria Lenovo Legion Pro oferă cele mai bune performanțe din portofoliul de gaming și tehnologii de răcire de ultimă generație. Laptopurile Lenovo Legion Pro din acest an din seria Lenovo Legion Pro dispun de până la toate noile procesoare Intel Core 14th Gen i9-14900HX, până la 32GB de memorie DDR5 la 5600MHz, panouri de afișare PureSight WQXGA 16:10 IPS de până la 16″ care suportă rate de refresh de până la 240Hz cu o luminozitate de 500 niți și până la 2TB de stocare PCIe SSD1. Display-ul PureSight modernizat dispune de o acoperire DCI-P3 de 100%.

Toate laptopurile Lenovo Legion Pro 7i (16″, 9) din acest an dispun de răcire cu Coldfront: Vapor indiferent de configurație, permițând GPU-ului de până la NVIDIA GeForce RTX 4090 pentru laptop să atingă un TDP total de 250 W în modul extrem. Sistemele de răcire Coldfront din laptopurile Lenovo Legion Pro 5i (16″, 9) permit GPU-urilor de până la NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop să funcționeze cu o putere maximă de 215W TDP în Modul Extrem. Performanța este împinsă și mai departe datorită combinației de cipuri Lenovo AI pe laptopurile Lenovo Legion Pro 7i și a cipului LA1 pe laptopurile Legion Pro 5i. Acesta alimentează Lenovo AI Engine+, care utilizează software machine learning, implementat prin Lenovo Vantage, pentru a ajuta la monitorizarea FPS-urilor în timpul jocului și pentru a ajusta dinamic direcționarea energiei, oscilațiile ventilatoarelor și multe alte setări pentru a menține cea mai înaltă performanță de răcire, indiferent de scenariu.

Tastaturile TrueStrike de pe laptopurile din seria Lenovo Legion Pro vin cu patru taste comutabile și cu iluminare Legion Spectrum RGB pentru fiecare tastă pe Lenovo Legion Pro 7i sau cu iluminare opțională Spectrum RGB pe 4 zone pe Lenovo Legion Pro 5i. De asemenea, noua tastă Windows Copilot este acum prezentă pe fiecare tastatură Lenovo Legion Pro 7i, astfel încât asistența AI este la doar o apăsare de tastă, facilitând controlul setărilor PC-ului și asistența în alte sarcini.

Pentru jucătorii care au nevoie de performanțe de top dedicate și concentrate pe victorie, Lenovo Legion Tower 7i este dotat cu procesoare care ajung până la Intel Core i9 14900K, până la cele mai recente GPU-uri NVIDIA GeForce RTX Desktop, până la 64GB de memorie RAM DDR5 la 5600MHz, până la 6TB de stocare PCIe NVMe SSD1, și până la o sursă de alimentare de până la 1200W 90% PSU. Acest echipament uriaș de 34L – la fel ca și vărul său din seria Pro – poate împinge la maximum fiecare pixel de pe un ecran Lenovo Legion Y34wz-30 cu rate de refresh foarte rapide. Împreună cu tastatura mecanică Lenovo Legion K300 și mouse-ul de gaming wireless Lenovo Legion M600e, seria Lenovo Legion Pro și Lenovo Legion Tower 7i oferă arsenalul de instrumente potrivit pentru victorie.

Fii „Tu”: Aplicația AvatarMaster

Ducând experiența de streaming și colaborare la un nou nivel, anumite sisteme Lenovo Legion3 inclusiv Legion 7i (16″, 9) și Legion 5i (16″, 9) sunt acum echipate cu AvatarMaster. O nouă aplicație alimentată de inteligența artificială, AvatarMaster transformă profilurile utilizatorilor într-un avatar digital 3D, cu posibilități complete de personalizare, de la aspect și trăsături faciale până la îmbrăcăminte și accesorii. După crearea și personalizarea avatarurilor, utilizatorii pot anima și transmite o versiune digitală a lor în timpul conferințelor video, sesiunilor de jocuri și pe mai multe platforme.

Folosindu-se de puterea inteligenței artificiale, AvatarMaster urmărește atât mișcările, cât și sunetul, imitând în timp real o sprânceană ridicată, o mișcare din cap și chiar o clipire, astfel încât avatarul să fie la fel de expresiv ca și utilizatorul. Chiar și atunci când camera este dezactivată, utilizatorii pot profita de modul de urmărire audio cu AI pentru a afișa expresiile faciale ale avatarului doar pe baza indicațiilor vocale și audio, permițându-le să fie prezenți, dar rămânând în același timp în modul privat.

Simplitatea, personalizarea și compatibilitatea diferențiază AvatarMaster. Avatarurile și animațiile fluide nu mai sunt rezervate creatorilor de conținut sau programatorilor profesioniști, deoarece AvatarMaster nu necesită actualizări de sistem sau instrumente complexe. Pur și simplu lansați interfața ușor de utilizat, faceți o fotografie cu camera web și lăsați AI-ul să analizeze și să creeze o versiune realistă a utilizatorului în câteva secunde.

Conceput pentru jucători, dar și pentru profesioniști, AvatarMaster este compatibil cu platformele populare de mesagerie, livestreaming și chat. Jucătorii își pot arăta acum adevărata imaginație vizuală în timp ce se joacă sau fac livestreaming, iar profesioniștii pot interacționa acum în cadrul unei conferințe telefonice fără să își deschidă camerele. Software-ul oferă, de asemenea, un avatar proxy pentru utilizatorii preocupați de intimitatea lor, permițându-le în același timp să fie interactivi și receptivi în fața camerei. AvatarMaster se integrează cu ecosistemul extins de experiențe de avataruri de la Ready Player Me, o platformă de avataruri cross-game pentru dezvoltatori.

Lenovo LOQ – poarta de acces în universul jocurilor

Cei mai buni gameri din lume și-au început călătoria spre vârf făcând primul pas în universul jocurilor, iar cu laptopurile și PC-urile de gaming Lenovo LOQ, acest prim pas este mai simplu. Gama Lenovo LOQ din acest an include o multitudine de opțiuni de procesoare și GPU, inclusiv procesoare Intel și AMD Ryzen, precum și GPU pentru laptopuri din seriile NVIDIA 20, 30 și 40, dar și o opțiune complet bazată pe Intel cu grafică Intel Arc™ A530M. Noua tehnologie de răcire Hyperchamber, care se regăsește și pe laptopurile Lenovo LOQ bazate pe Intel, menține procesoarele mai reci, consumând până la 15 W de energie suplimentară în modul Extreme, menținând în același timp temperaturile de la suprafața laptopurilor cu până la 2°C mai scăzute și reducând zgomotul ventilatorului cu până la 2dB față de ultima generație.

Cipul Lenovo LA1 AI prezent pe toate laptopurile Lenovo LOQ oferă și mai multă putere, alimentând Lenovo AI Engine+ prin Lenovo Vantage pentru a regla dinamic puterea laptopului, curbele ventilatorului și alte setări din mers, maximizând performanța în funcție de sarcina specifică pe care utilizatorii o au de îndeplinit. Această tehnologie permite laptopului Lenovo LOQ 15IRX9 de 15 inch să genereze un TDP maxim de 160 W în modul Extreme, mai mult decât suficient pentru a juca majoritatea jocurilor, fie că este vorba de titluri AAA sau de lansări indie.

Toate laptopurile Lenovo LOQ aduc jocurile la viață pe două opțiuni de display – fie un panou WQHD (1440p) de 165 Hz cu timp de răspuns de 5 ms, fie un panou FHD de 144 Hz, ambele cu acoperire de culoare sRGB 100%. Gamerii pot juca în stil cu o tastatură RGB opțională cu 4 zone și o cursă a tastelor de 1,5 mm pe toate laptopurile Lenovo LOQ.

Utilizatorii care caută un PC care să constituie piesa centrală a primei lor configurații de jocuri nu trebuie să caute mai departe de Lenovo LOQ Tower 17IRR9. Acesta dispune de un șasiu reproiectat de 17L, de un procesor Intel Core i7-14700 din a 13-a generație, de un GPU NVIDIA GeForce RTX 4060, de până la 32GB de memorie RAM DDR5 la 4800MHz și suportă până la 1 opțiune de stocare hibridă SSD și 2 HDD11. Toate acestea sunt alimentate de o sursă de alimentare de 500W și randament de 92%.

Conectați laptopul Lenovo LOQ sau Lenovo LOQ Tower 17IRR9 la monitorul Lenovo G27-30 pentru o experiență vizuală mai bună. Toate dispozitivele de gaming Lenovo sunt livrate cu Windows 11, precum și cu 3 luni gratuite de Xbox Game Pass Ultimate4,5astfel încât jucătorii începători să își poată seta noile PC-uri și să se lanseze direct în jocuri. Cu aplicația Lenovo Legion Arena, utilizatorii pot accesa toate jocurile lor preferate de pe mai multe platforme de jocuri într-o singură bibliotecă centrală. Lenovo Vantageeste, de asemenea, inclus, oferind personalizare și ajustări pentru a maximiza performanța dispozitivului prin intermediul suitei de instrumente all-in-one, inclusiv controale de overclocking, tuning de performanță AI și un tablou de bord de performanță în timp real. Sunetul 3D Nahimic® by SteelSeries și comenzile simple de mixare și streaming audio se traduc printr-o comunicare foarte clară între coechipieri în timpul jocului. Fiecare dispozitiv Lenovo Legion este, de asemenea, eligibil pentru Legion Ultimate Support6, oferind acces la o rețea de tehnicieni Lenovo Legion dornici să ajute la rezolvarea oricăror probleme care pot apărea, putând chiar să ofere asistență 24/7 pentru jocuri specifice. Dispozitivul LOQ se califică, de asemenea, pentru Lenovo’s Premium Care7, serviciul de asistență avansată care oferă asistență personalizată pentru hardware și software din partea experților, cu reparații rapide atunci când este necesar.

Prețuri și disponibilitate în EMEA8

 • Lenovo Legion 9i va fi disponibil de la sfârșitul lunii februarie 2024 la un preț începând de la 4.299 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo Legion 7i (16”, 9) va fi disponibil de la sfârșitul lunii februarie 2024 la un preț începând de la 1.999 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo Legion 5i (16”, 9) va fi disponibil de la mijlocul lunii ianuarie 2024 la un preț începând de la 1.399 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo Legion Slim 5 (16”, 9) va fi disponibil de la sfârșitul lunii martie 2024 la un preț începând de la 1.499 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo Legion Pro 7i va fi disponibil de la sfârșitul lunii februarie 2024 la un preț începând de la 3.099 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo Legion Pro 5i va fi disponibil de la sfârșitul lunii februarie 2024 la un preț începând de la 1.599 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo Legion Tower 7i va fi disponibil în ianuarie 2024 la un preț începând de la 2.395 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo Legion Tower 5i va fi disponibil în ianuarie 2024 la un preț începând de la 1.199 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo LOQ 15IRX9 va fi disponibil de la mijlocul lunii ianuarie 2024 la un preț începând de la 1.099 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo LOQ 15IAX9I va fi disponibil de la mijlocul lunii ianuarie 2024 la un preț începând de la 799 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo LOQ 15IAX9 va fi disponibil de la mijlocul lunii ianuarie 2024 la un preț începând de la 899 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo LOQ 15AHP9 va fi disponibil de la sfârșitul lunii martie 2024 la un preț începând de la 1.049 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo LOQ Tower 17IRR9 va fi disponibil de la sfârșitul lunii mai 2024 la un preț începând de la 899 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo Legion M410 Wireless RGB Gaming Mouse va fi disponibil de la mijlocul anului 2024 la un preț începând de la 49,99 EUR (TVA inclus).
 • Tastatura Lenovo Legion K510 Pro Mini va fi disponibilă de la mijlocul anului 2024 la un preț începând de la 69,99 EUR (TVA inclus).
 • Lenovo AvatarMaster este preîncărcat pe laptopurile Lenovo Legion 7i (16”, 9) și Lenovo Legion 5i (16”, 9) și poate fi descărcat de pe lenovo.com/avatarmaster.

Pentru mai multe detalii și imagini ale produselor, vizitați secțiunea media CES 2024 de la Lenovo pe StoryHub.

Despre Lenovo

Lenovo este o putere tehnologică globală cu venituri de 62 de miliarde de dolari US, clasată pe locul 217 în topul Fortune Global 500, cu 77.000 de angajați în întreaga lume și care deservește zilnic milioane de clienți din 180 de piețe. Cu o viziune îndrăzneață, prin intermediul căreia își propune să ofere tehnologii mai inteligente pentru toți, Lenovo a valorificat succesul obținut din poziția de cea mai mare companie de PC-uri din lume, extinzându-se în continuare în domenii care susțin evoluția accelerată a tehnologiilor „New IT” (client, edge, cloud, rețele și date), inclusiv servere, soluții de stocare, mobile, software, soluții și servicii. Acest proces de transformare, alături de inovațiile Lenovo care schimbă lumea, construiesc un viitor mai incluziv, sigur și inteligent pentru toată lumea, oriunde. Lenovo este listată la bursa din Hong Kong sub Lenovo Group Limited (HKSE: 992) (ADR: LNVGY). Pentru mai multe informații, vizitați https://www.lenovo.com și accesați ultimele noutăți via StoryHub.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri25 de minute ago

Compararea prețurilor pentru site-uri web pe platforme populare

Compararea prețurilor pentru site-uri web pe platforme populare este esențială pentru a face o alegere informată și eficientă. Diferitele platforme...

Eveniment17 ore ago

Sfaturi pentru a fi mai bun la Blackjack

Blackjack, adesea cunoscut ca și jocul de „21”, este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți găsite în cazinourile...

masa rece masa rece
Uncategorized21 de ore ago

Cum asigurati durabilitatea modelului de masa rece achizitionat?

Cand achizitioneaza orice echipament HoReCa, antreprenorii din industrie isi doresc ca acesta sa fie durabil si productiv, pentru a-si dovedi...

Uncategorized22 de ore ago

Digitalizarea – Un Pas Esențial pentru Succesul Afacerii Tale în Startup Nation 2024

Succesul afacerii tale depinde în mare măsură de integrarea tehnologiei moderne. Ne dedicăm să ajutăm startup-urile să își realizeze potențialul...

Eveniment2 zile ago

Digitalizarea – Un Pas Esențial pentru Succesul Afacerii Tale în Startup Nation 2024

Succesul afacerii tale depinde în mare măsură de integrarea tehnologiei moderne. Ne dedicăm să ajutăm startup-urile să își realizeze potențialul...

Uncategorized3 zile ago

De la Idee la Succes: Rolul Digitalizării în Programele Startup Nation și Femeia Antreprenor

Transformarea ideilor inovatoare în afaceri de succes necesită nu doar inspirație, ci și implementarea tehnologiilor moderne. Startup Nation și Femeia Antreprenor pot...

Eveniment3 zile ago

Top 4 măști de carnaval inspirate din filme iconice

Carnavalul este ocazia perfectă pentru a-ți exprima creativitatea și pasiunea pentru filmele tale preferate. Alegerea unei măști inspirate din filme...

Eveniment3 zile ago

De la Idee la Succes: Rolul Digitalizării în Programele Startup Nation și Femeia Antreprenor

Transformarea ideilor inovatoare în afaceri de succes necesită nu doar inspirație, ci și implementarea tehnologiilor moderne. Startup Nation și Femeia Antreprenor pot...

Afaceri4 zile ago

Costurile asociate serviciilor de transport moloz în București

Înțelegerea costurilor implicate în serviciile de transport moloz din București este crucială pentru planificarea financiară a oricărui proiect de construcție...

Uncategorized4 zile ago

Cum reușește masajul erotic să întărească relația de cuplu

Libidou scăzut? Magnetism pierdut? Cu siguranță îți dorești să reaprinzi flacăra intimității și să cauți strategii pentru a-ți consolida relația....

Uncategorized4 zile ago

Gama de Canapele de la Homemobili Timișoara: Confort, Stil și Inovație

Situată în inima Timișoarei, Homemobili se distinge printr-o ofertă variată de mobilier de calitate superioară, adresându-se celor mai rafinate gusturi...

software development company romania software development company romania
Uncategorized6 zile ago

Feel IT: Transformarea Digitală prin Externalizare

În era modernă a afacerilor, conceptul de Feel IT devine tot mai relevant pentru companii care își doresc să profite...

Evenimento săptămână ago

Debarasare Mobilă Veche în București – Soluții Rapide și Convenabile

moloz-bucuresti.com oferă servicii de debarasare a mobilei vechi în București, ajutându-vă să scăpați de obiectele inutile într-un mod eficient și...

Evenimento săptămână ago

Succesul Antreprenorial în Era Digitală: Sfaturi și Strategii pentru Femei de Afaceri

Femeile antreprenor au oportunități vaste pentru a-și dezvolta afacerile și a-și extinde influența. La SecurMeNow, suntem dedicați succesului femeilor antreprenor,...

Uncategorizedo săptămână ago

Succesul Antreprenorial în Era Digitală: Sfaturi și Strategii pentru Femei de Afaceri

Femeile antreprenor au oportunități vaste pentru a-și dezvolta afacerile și a-și extinde influența. La SecurMeNow, suntem dedicați succesului femeilor antreprenor,...

Cum se tratează lemnul pentru a-l proteja de dăunători și intemperii? Cum se tratează lemnul pentru a-l proteja de dăunători și intemperii?
Uncategorizedo săptămână ago

Cum se tratează lemnul pentru a-l proteja de dăunători și intemperii?

Lemnul este un material natural, versatil și durabil, utilizat în diverse aplicații, de la construcții la mobilier. Totuși, fiind un...

Știrile Săptămânii