Connect with us

Social

„Iubita mea e model de videochat!”

Published

on

Videochatul este un subiect încă tabu în România deși ar trebui să ne mândrim cu rezultatele pe care le avem în acest domeniu. Concepțiile tradiționaliste sau învechite ale oamenilor judecă această meserie și mai ales pe persoanele care aleg să o practice. Acesta este principalul motiv pentru care majoritatea modelelor de videochat doresc să rămână în anonimat și se ascund cu meseria pe care o au.

Astăzi vă prezentăm o viziune obiectivă, o viziune a unei persoane din afară, vă prezentăm mărturiile unui băiat care a aflat că iubita lui lucrează ca model de videochat. Cum a recaționat acesta și ce a făcut mai departe? Aflați din rândurile următoare.

„La început nu mi-a spus!”

„M-am întâlnit cu Monica la facultate, din întâmplare și din prima clipă am știut că-mi palce ceva la ea, ceva mai mult decât aspectul. Era o fire atât de vorbăreață și prietenoasă, împrăștia parcă peste tot în jurul ei numai energie pozitivă. Efectiv, nu aveai cum să nu o iubești!

Am ieșit de câteva ori, am stat de vorbă mult și ne-am dat seama că ne potrivim. Și chiar și așa este. Niciodată nu am crezut că te poți potrivi atât de bine cu o persoană. Totul era perfect între noi, însă mi s-a părut încă de la început ceva ciudat la ea, evita să vorbească despre locul în care lucrează.

Știam că lucrează pentru că de multe ori îmi spunea că e la muncă, că nu poate vorbi și vedeam că are foarte mulți bani și-și cumpăra destul de multe haine scumpe. Am întrebat-o într-o seară ce lucrează și mi-a spus că o să vorbim despre asta mai pe larg a doua zi, iar a doua zi nu a mai vrut să vorbească deloc cu mine.

Am încercat să mă întâlnesc cu ea, am bănuit eu ceva și i-am spus că orice ar fi nu mi-ar schimba deloc părerea despre ea pentru că este o persoană minunată. Când mi-a spus că lucrează într-un studio de videochat am fost puțin surprins, însă nu pot spune că m-a afectat în vreun fel.

„Lumea aruncă mult cu pietre!”

„Mi-am dorit să aflu de ce era atât de reticentă cu privire la acest lucru și de ce nu mi-a spus din prima cu ce se ocupă. Ea mi-a zis atunci cu lacrimi în ochi : Pentru că lumea judecă foarte mult!

Atunci mi-am dat seama cât de greu este pentru aceste fete să se lupte cu mințile conservatoriste din ziua de astăzi. Iubita mea e doar un exemplu, pentru că sunt foarte multe fete care lucrează în acest domeniu. De aceea majoritatea vor să rămână în anonimat, de aceea cele mai multe dintre ele nu vor să vorbească despre asta.

Cred că ar trebui să ne schimbăm concepțiile, mai ales pentru că suntem în secolul 21 și să înțelegem că nu e normal să judecăm atât de mult și să arătăm cu degetul! Pe oameni chiar îi doare asta și am văzut asta în ochii iubitei mele când mi-a spus!”

 

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Descoperă eleganța și rafinamentul la Exclusive Fashion Râmnicu Vâlcea: Destinația ta pentru haine de firmă

Published

on

By

Recent deschis în Râmnicu Vâlcea, Exclusive Fashion redefinește experiența cumpărăturilor de lux, aducând la îndemâna ta cele mai râvnite branduri din lumea modei. Aici, pasionații de stil pot explora o selecție impresionantă de haine de la giganții modei, precum Dolce & Gabbana, Versace, Balenciaga, Dsquared2, Gucci și mulţi alţii.

O destinație de modă premium

Exclusive Fashion nu este doar un magazin, ci o destinație pentru cei care apreciază moda de înaltă calitate. Acest spațiu elegant este gândit pentru a oferi o experiență de shopping unică, într-o atmosferă care respiră lux și rafinament. Fie că ești în căutarea unei ținute pentru un eveniment special sau pur și simplu vrei să îți îmbogățești garderoba cu piese de designer, Exclusive Fashion este locul ideal.

Colecţii exclusiviste de la branduri de reputație mondială

La Exclusive Fashion, gama de produse este atent selecționată pentru a satisface chiar şi cele mai exigente gusturi. Aici, vei găsi colecții recente de la branduri de lux renumite. Fiecare piesă reflectă excelența și măiestria creatorilor de modă, fiind o adevărată declarație de stil și eleganță.

Locația și accesibilitatea

Situat pe Bulevardul Dem Rădulescu, nr. 45-47, Râmnicu Vâlcea, Exclusive Fashion este ușor de găsit și oferă o experiență de shopping plăcută și relaxantă. Indiferent dacă ești localnic sau vizitezi orașul, acest magazin de modă de lux este o oprire obligatorie pentru orice fashionist.

Exclusive Fashion Râmnicu Vâlcea este mai mult decât un magazin de haine, este un sanctuar al modei de lux, unde calitatea, eleganța și exclusivitatea se întâlnesc. Fie că ești un cunoscător al modei sau pur și simplu îți dorești să adaugi un strop de lux în garderoba ta, acest magazin îți oferă o experiență inegalabilă de shopping. Fă o vizită în acest magazin de haine de firmă Vâlcea pentru a te bucura de o lume unde moda de lux devine accesibilă.

Facebook Comments
Continue Reading

Social

5 beneficii oferite de vestiarele metalice pe care trebuie să le cunoști

Published

on

By

vestiarele metalice

Eşti în căutarea unei alternative sigure pentru a-ţi depozita bunurile de valoare? Atunci vestiarele metalice reprezintă soluția perfectă pentru această necesitate. Există o mulțime de locuri în care vestiarele metalice servesc în mod semnificativ: școlile, birourile, depozitele, spitalele, supermarketurile, parcurile, băncile, atelierele, bibliotecile, garajele, sălile de sport și multe altele.

De asemenea, poți folosi vestiarele metalice ca spațiu pentru depozitarea alimentelor reci sau ca zonă izolată pentru unelte și scule. Dacă ai nevoie de vestiare metalice, poți  găsi o gamă variată de unități de depozitare online cu o descriere detaliată a produsului pentru a te ajuta să înțelegi produsul înainte de a-l cumpăra.

Avantajele dulapurilor de depozitare metalice

1. Securitate deplină: Deoarece aceste unități de depozitare sunt construite cu ajutorul metalului și au o încuietoare cu cheie de înaltă calitate, acestea oferă o soluție de depozitare completă. Poți opta pentru balamale mai joase, încuietori digitale, alarmă și multe alte caracteristici de acest gen care le susțin în asigurarea unei securități complete.

2. Rezistență: Majoritatea celor care cumpără un vestiar metalic se asigură că acesta este rezistent la bacterii, substanțe chimice, materiale nocive, precum și la foc. De exemplu, dacă ai cumpărat dulapul pentru un laborator sau un depozit în care se folosesc materiale periculoase, atunci un dulap de depozitare din metal s-ar putea descurca fără probleme, fiind rezistent.

3. Fără dăunători: Nu există nimic mai terifiant decât să încerci să îți găsești lucrurile și să dai peste un dăunător sau mai mulți care se holbează la tine. O astfel de situație incomodă se întâmplă destul de des în cazul altor spații de depozitare și nu este greu pentru dăunători precum gândaci, șobolani, gândaci de bucătărie să intre într-un dulap de depozitare asupra bunurilor tale. O închidere adecvată a unității de depozitare poate evita intrarea unor astfel de dăunători.

4. Robustețe: Unul dintre principalele avantaje ale achiziționării unui vestiar metalic este robustețea acestuia. Aceste vestiare realizate din metale solide rezistă ani de zile. În plus, pentru depozitarea obiectelor voluminoase, aceste vestiare metalice sunt cea mai bună opțiune, deoarece pot rezista fără să se deterioreze.

5. Economice ca și cost: Dacă ai în plan să achiziționezi un dulap de depozitare metalic cu caracteristici fantastice, trebuie să știi că poți găsi dulapul la un preț rezonabil. Motivul din spatele acestui lucru este că nu este o sarcină solicitantă să curbezi sau să îndoi metalul pentru a face un raft de depozitare sau un vestiar metalic. În plus, metalul nu este un material costisitor.

Astfel, un dulap de depozitare din metal este cea mai bună opțiune pentru tine dacă îți dorești un spațiu de depozitare de lungă durată, ușor, care să aibă și caracteristici de securitate și utilitate de bază și să fie rezistent la căldură, precum și la substanțe chimice.

Facebook Comments
Continue Reading

Social

Economiseste energie si bani cu usi si ferestre PVC

Published

on

By

ferestrele din PVC

In prezent, preocuparea pentru eficienta energetica in locuinte este din ce in ce mai prezenta. O solutie versatila si eficienta in acest sens o reprezinta usile si ferestrele din PVC, material extrem de cunoscut pentru capacitatea sa de a contribui semnificativ la reducerea consumului de energie si implicit, a costurilor asociate. In acest scurt ghid, vom explora cum aceste elemente esentiale ale casei pot fi cheia pentru a economisi energie si bani.

Izolarea termica – un fundament al eficientei energetice

Un aspect esential al usilor si ferestrelor din PVC este capacitatea lor exceptionala de a asigura o izolare termica de inalta calitate. Materialul PVC este un bun izolator termic, ceea ce inseamna ca poate reduce transferul de caldura intre interior si exterior. Astfel, in sezonul rece, aceste elemente contribuie la retinerea caldurii in casa, mentinand o temperatura confortabila si reducand necesitatea utilizarii sistemelor de incalzire.

Eficienta in sezonul cald – Reducerea necesitatii de racire

Pe langa beneficiile pe care le aduc in sezonul rece, usile si ferestrele din PVC au si un impact semnificativ in perioadele mai calde. Capacitatea lor de a impiedica transferul excesiv de caldura din exterior in interior contribuie la mentinerea unei temperaturi placute fara a depinde excesiv de sistemele de racire. Astfel, se reduce consumul de energie electrica si implicit, costurile asociate.

Reducerea zgomotului – Un beneficiu in plus

In afara beneficiilor legate de eficienta energetica, usile si ferestrele din PVC ofera si un nivel ridicat de izolare fonica. Acest aspect nu numai ca contribuie la confortul auditiv al locuintei tale, ci poate avea si un impact pozitiv asupra eficientei energetice. Reducerea zgomotului din exterior poate diminua necesitatea utilizarii echipamentelor de izolare fonica, care, in multe cazuri, consuma o cantitate semnificativa de energie electrica.

Durabilitatea si economia la facturi si intretinere

Usile si ferestrele din PVC sunt cunoscute si pentru durabilitatea lor. Odata instalate corect si intretinute adecvat, acestea pot rezista ani de zile fara a-si pierde proprietatile esentiale. Acest aspect contribuie la economii aferente, deoarece nu doar costurile de instalare sunt amortizate pe termen lung, ci si cele de intretinere si reparatii sunt reduse semnificativ.

Cuvant de final – usile si ferestrele PVC, o investitie in confort si eficienta indelungata

In concluzie, alegerea usilor si ferestrelor din PVC nu este doar o alegere estetica, ci si o investitie strategica in eficienta energetica a casei tale. Prin capacitatea lor de a asigura o izolare termica si fonica superioara, aceste elemente devin un element de baza pentru orice locuinta moderna preocupata de eficienta energetica si economisirea resurselor. Asadar, nu doar ca vei beneficia de un confort sporit, dar vei observa si o scadere semnificativa a costurilor asociate consumului de energie, transformand casa ta intr-un spatiu prietenos cu mediul si mai ales, mult mai prietenos cu bugetul tau.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized7 ore ago

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

București, 28 martie 2024– Românii au cheltuit, în medie, mai mult pentru comenzile online plasate între 14 februarie și 14 martie...

Uncategorized8 ore ago

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

rezervare parcare Otopeni rezervare parcare Otopeni
Uncategorized8 ore ago

Secretele unei vacante de Paste perfecte in strainatate

Primul pas pentru vacanta perfecta? Alegerea destinatiei, evident. Daca planuiesti o vacanta in aceasta perioada, probabil vrei sa te bucuri...

Uncategorizedo zi ago

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Uncategorizedo zi ago

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Entertainmento zi ago

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized2 zile ago

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

București, România  – 26 martie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul memoriilor flash afiliată la...

Eveniment2 zile ago

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized3 zile ago

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Uncategorized6 zile ago

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Ce facilități și servicii sunt disponibile în apropierea apartamentelor din București, cum ar fi magazine, școli și parcuri? Ce facilități și servicii sunt disponibile în apropierea apartamentelor din București, cum ar fi magazine, școli și parcuri?
Afacerio săptămână ago

Ce facilități și servicii sunt disponibile în apropierea apartamentelor din București, cum ar fi magazine, școli și parcuri?

Atunci când alegeți un apartament în București, este esențial să luați în considerare nu doar caracteristicile interioare ale locuinței, ci...

Evenimento săptămână ago

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

Evenimento săptămână ago

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

Uncategorizedo săptămână ago

Cancerul de prostată: Tratamente fără frontiere cu ajutorul experților din Turcia

Cancerul de prostată, una dintre cele mai răspândite forme de cancer întâlnite la bărbați în întreaga lume, reprezintă o provocare...

Uncategorizedo săptămână ago

Peste 1.000 de studenți merg în următoarea etapă a Future Jobs Cup, proiectul educațional lansat de TikTok și Școala de Valori în România

București, 21 martie 2024 – Aproximativ 2.400 de studenți din principalele universități din România s-au înscris în Future Jobs Cup, proiectul...

Uncategorizedo săptămână ago

MSI lansează în România noua serie de laptopuri pregătite pentru inteligența artificială

MSI, producător de laptopuri de top la nivel mondial, anunță lansarea în România a noii sale game de laptopuri echipate cu...

Știrile Săptămânii