Connect with us

Eveniment

EXCLUSIV! Celebrul Marinel Burduja rupe tăcerea în scandalul momentului! Spune adevărul despre rolul serviciilor secrete în cariera celui mai controversat personaj de la protestul diasporei | IasiAZI.ro

Published

on

Tatăl său este celebrul bancher, Marinel Burduja, despre care s-au scris multe lucruri şi toate s-au revărsat negativ asupra fiului Sebastian. În trecut, acesta a fondat Banca Română de Comerţ Exterior (BRCE), a fost vicepreşedinte al Băncii Române de Comerţ Exterior (BANCOREX)., vicepreşedinte Senior al băncii austriece Credit Anstalt AM România, vicepreşedinte al băncii olandeze ABN AMRO România, iar din 2001 până în 2012, vicepreşedinte şi apoi prim-vicepreşedinte al Raiffeisen Bank România. În aprilie 2013 este numit în Consiliul de Administraţie al Leumi Bank România, iar în octombrie 2013, este anunţat la conducerea Băncii Române de Credite şi Investiţii (BRCI) ca Preşedinte Executiv.

Până acum, ani buni, Marinel Burduja a preferat să păstreze tăcerea şi să lase informaţiile despre el să fie interpretate de oricine după bunul plac. Astăzi a decis să răspundă, în exclusivitate, întrebărilor Capital.

Capital: Sunteţi unul dintre cei mai cunoscuţi bancheri din România, CV-ul dumneavoastră este foarte bogat în reuşite profesionale în acest domeniu, dar pe internet circulă mult ideea că de fapt sunteţi doar “un securist care a tocat banii ţării”. Vă rog să ne lămuriţi cum stau lucrurile şi de unde această ştampilă?

Marinel Burduja: Este în primul rând un şoc pentru orice om normal să fie pus în faţa unor neadevăruri complet aberante şi ridicole. Recunosc că, pentru o bună perioadă de timp, nu am dat atenţie unor astfel de comentarii, mai ales prin prisma „reputaţiei” surselor respective: fie escroci notorii cărora le-am încurcat practicile, fie indivizi/grupări fără chip şi fără urmă, cu acces la diverse canale media fără niciun fel de credibilitate.

Este ceva atât de mizerabil şi de josnic că nu merită atenţie, mi-am spus. Am crezut că niciun om normal nu poate de crezare unor asemenea inepţii, în raport cu adevărul şi faptele de pe întreg parcursul unei cariere profesionale ireproşabile. Împreună cu colegii mei, unii dintre cei mai respectaţi specialişti din sectorul financiar-bancar românesc, am avut realizări profesionale de care sunt mândru, cele mai multe obţinute pentru bănci internaţionale de prim rang. Toate acestea sunt fapte verificabile.

 

Am greşit. Acum ştiu că trebuie să mă adresez justiţiei de fiecare dată pentru a-mi apăra reputaţia, într-o lume care distinge tot mai greu între manipulările de tip fake news şi adevăr.

Capital: Aţi lucrat vreodată pentru SIE sau SRI? Aţi fost sau sunteţi ofiţer al vreunui serviciu de informaţii?

Marinel Burduja: Niciodată. Sunt dispus să declar oricând sub jurământ că nu am lucrat niciodată pentru niciun serviciu secret, român sau străin. Singurul grad pe care l-am obţinut este cel de sub-locotenent al Armatei Române, în urma stagiului militar obligatoriu efectuat după facultate.

Capital: Aţi fost colaborator al Securităţii?

Matinel Burduja: Niciodată.

Capital: De ce nu aţi lămurit niciodată aceste aspecte?

Marinel Burduja: Repet: absurditatea şi ticăloşia acestor acuze, propagate de surse complet lipsite de orice fel de credibilitate, m-au făcut să le ignor. Mai mult, legislaţia în vigoare şi tehnicile de intoxicare erau de aşa natură încât de cele mai multe ori nu aveam cu cine să mă judec. Mi-am spus totodată că locul unui om de bancă nu este în presă, ci în faţa clienţilor şi a cifrelor. De aceea am ales să nu răspund. Dar lucrurile se vor schimba de-acum înainte pentru că asemenea mizerii nu îşi au locul într-o societate normală.

Cine a avut interesul să distrugă BANCOREX

Capital: Afacerea BANCOREX este una cu care sunteţi din nou asociat în mod negativ. Aţi plecat chiar înainte e prăbuşirea ei. De ce? Aţi ştiut ce urmează? Aţi contribuit cumva la dezastrul băncii?

Marinel Burduja: Distrugerea Băncii Române de Comerţ Exterior (BRCE, ulterior Bancorex) este o crimă economică. Nu ştiu dacă România va mai avea vreodată o instituţie bancară comparabilă, deşi o ţară nu poate creşte în mod real fără o bancă solidă care să-i susţină programele de dezvoltare. Poate ar fi de interes să lămurim unde a dispărut arhiva BRCE şi cine se face vinovat de asta.

 

Eu unul am lucrat, am învăţat şi am făcut doar ceea ce era legal la BRCE. Probabil că la un moment dat i-am deranjat pe cei care aveau alte planuri cu banca şi am fost înlăturat. Nu am fost niciodată implicat în nicio afacere dubioasă, nu am făcut obiectul niciunei anchete, nu am fost niciodată asociat vreunui grup de interese. În bancă poţi face carieră dacă „stai în banca ta”, sau puşcărie. Și e normal să fie aşa. Cine nu ştie şi nu respectă asta îşi asumă riscul şi sunt destule exemple în acest sens, din păcate.

Capital: Aţi fost şi membru FSN la un moment dat. Primar în Piatra Neamţ, apoi parlamentar. De ce nu aţi continuat cu politica?

 

Marinel Burduja: Nu am fost niciodată membru FSN şi solicit public tuturor celor care pretind altceva să prezinte dovezi. Am fost ales primar în prima săptămână a lunii ianuarie 1990. Am fost preşedinte şi membru fondator al Asociaţiei Municipiilor din România. După şase luni, am fost ales ca deputat independent, pe listele FSN. Pe atunci legea permitea acest lucru şi nu am fost singurul. Câteva exemple: Eugen Dijmărescu, Darie Novăceanu, Cazemir Ionescu ş.a. Mi-am dat demisia din Parlament în 1991 – primul sau printre primii, dacă ţin bine minte – pentru că nu mă consideram pregătit pentru o carieră politică, având în vedere contextul României de atunci. Nu m-am regăsit în acea lume şi nici nu doresc să mă regăsesc vreodată.

Capital: V-a ajutat politica să accedeţi în carieră? Dar serviciile de informaţii?

Marinel Burduja: Aşa cum poate confirma orice specialist din branşă, nu poţi să faci carieră în bankingul internaţional decât pe muncă şi pe merit. Acolo nu contează niciun fel de „sprijin”. Vă repet: nu am avut niciodată sprijin din partea unui partid sau a unui serviciu de informaţii pentru nimic din tot ceea ce am realizat în cariera mea.

Capital: Unde aţi lucrat dumneavoastră cu adevărat în ultimii 30 de ani?

Marinel Burduja: CV-ul meu este public şi mi-l asum pe deplin. Am lucrat doar în locurile menţionate acolo. 

Vor să îl alunge din România pentru că se tem de el

Capital: Fiul dumneavoastră Sebastian pare că vă calcă pe urme şi i se arată în faţă o carieră impresionantă.  A fondat şi un partid. Doar că i se ataşează ştampila dumneavoastră, cea de securist” şi din acest motiv întâmpină diverse blocaje. Cine are interes să nu-l lase să evolueze şi de ce?

Marinel Burduja: Fiul meu are propriul lui drum. A fost de mic copil un idealist ambitios, îndrăgostit de România şi de tricolor. A avut un parcurs academic şi profesional strălucit în SUA, în locuri unde a contat doar munca şi inteligenţa lui – de la Stanford la Harvard şi până la anii de expert al Băncii Mondiale. A avut performanţe de necontestat. Puţină lume ştie că a obţinut trei burse de studiu la Harvard, puţină lume ştie ce înseamnă admiterea la astfel de universităţi şi absolvirea printre primii. Într-o ţară normală, rezultatele lui ar trebui să vorbească mai tare decât orice manipulare.

 

Mi-a spus într-o zi că vrea să revină acasă pentru că este de datoria lui să dea ceva înapoi ţării în care s-a născut. Nu l-am încurajat, din contră. I-am spus să cântărească bine dacă ţara merită un asfel de sacrificiu. 

Într-adevăr, mulţi îl invidiază sau se tem de el, pe faţă sau în tăcere. Nu au cu ce să îl aibă la mână, pentru că nu s-a asociat niciodată cu nimeni şi nu a făcut nimic care nu este curat. Asta deranjează! Cu ce să-l ataci? A făcut şi face în viaţă doar „ceea ce trebuie”, cum i-a spus bunicul lui, Pr. Ioan Pricop. Aşa este el construit. Nu pot să explic cine şi de ce îl atacă atât de nedrept şi cu atâta ură. Sunt convins că mulţi vor să-l alunge departe de România, pentru că pur şi simplu se tem groaznic de el. Se petrec în România lucruri care depăşesc orice limită. De altfel, orice poate observa că blocajul se aplică tututor tinerilor competenţi, curaţi şi dornici să schimbe în bine vieţile românilor. 

 

Capital: Are Sebastian vreo legătură cu serviciile de informaţii? Reprezintă el vreun grup de interese, pe care i l-aţi impus dumneavoastră? I-aţi ales dumneavoastră drumul lui în viaţă?

Marinel Burduja: Sebastian are doar sprijinul oamenilor care-l cunosc şi care-l apreciază. Poate tocmai de aceea este atacat într-un mod atât de josnic, pentru că nu face parte din niciun serviciu şi niciun grup de interese. Este un om curajos, aproape obsedat de dreptate, de o moralitate impecabilă şi cu valori moştenite de la neamul nostru de preoţi şi dascăli. De aici şi forţa lui de a merge înainte, indiferent de piedici. Pentru că el înţelege că lupta lui nu este despre el. Este despre România. El poate oricând ocupa cele mai înalte poziţii în mediul privat, public sau neguvernamental, oriunde în lumea civilizată. Drumul lui, dacă are unul, l-a ales Dumnezeu. E singurul pe care-L acceptă deasupra lui.

Capital: Și el are un CV impresionant, a absolvit cele mai prestigioase universităţi din SUA… aş îndrăzni să spun că are chiar un profil prezidenţial, dar adversarii îl vor toca mereu din cauza profilului care vi s-a creionat dvs. în loc să se concentreze pe cine este el cu adevărat.  Cum veţi rezolva această problemă? Ce le transmiteţi celor care fac acest lucru şi celor care nu-l cunosc pe Sebastian?

Marinel Burduja: Oricine poate vedea că minciunile şi atacurile la adresa mea au început exact atunci când fiul meu a început să fie activ în România şi s-a întors acasă. Să fie doar o coincidenţă? Orice om care judecă singur înţelege manevra de dezinformare: neavând ce să spună despre Sebastian Burduja, inventează lucruri despre mine. Este acelaşi „argument” al unor pretinse „origini nesănătoase”, aceeaşi tactică bolşevică, aceeaşi ciorbă reîncălzită. Nu cred că românii sunt atât de uşor de păcălit. Mai mult, familia noastră a mai fost victima acestor tactici şi pe timpul comunismului, atunci când ni s-au luat pământurile şi când eram persecutaţi din cauza părinţilor şi bunicilor preoţi. Unchiul meu, Pr. Ioan Băncilă, a făcut ani grei de puşcărie politică, pentru că avea literatură germană (Goethe, Heine etc.) în biblioteca lui din Dochia, jud. Neamţ. Am rezistat prin toate acestea şi vom rezista şi de-acum înainte.

În ceea ce-l priveşte pe fiul meu, vă mărturisesc o poveste de suflet. Când Sebastian avea 5 ani, a venit la Primărie la o ceremonie şi l-a impresionat eşarfa tricoloră pe care o purtam ca primar. Mi-a spus, copil fiind, că într-o zi ar vrea să o poarte şi el. Am crezut că glumeşte… Îmi doresc din tot sufletul ca ţara mea să aibă o şansă şi asta nu poate veni decât din iubire de neam, bună-credinţă, profesionalism, unitate şi curăţenie morală. Știu că fiul meu are aceste calităţi, aşa cum le au cei mai mulţi dintre români, chiar dacă sunt acum tăcuţi, uitaţi sau plecaţi printre străini. Datorită lor România mai are o şansă.

IasiAZI.ro

Facebook Comments

Eveniment

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

Published

on

By

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de înregistrare video avansată și eficientă, cu o gamă largă de caracteristici care sporesc siguranța și ușurința în utilizare pentru șoferi.

NAVITEL R35 este echipată cu o cameră de înaltă calitate capabilă de filmare video Full HD, oferind imagini clare și detaliate în orice condiții de iluminare, fie că este zi sau noapte. Cu un unghi larg de vizualizare de 135° și o lentilă wide de șase straturi, această cameră poate captura chiar și cele mai mici detalii, cum ar fi semnele de circulație, plăcuțele de înmatriculare și semafoarele.

NAVITEL R35 se evidențiază printr-o serie de caracteristici avansate, proiectate pentru a oferi o experiență de înregistrare video completă și eficientă pentru utilizatorii săi. Senzorul camerei GC2053 asigură capturarea detaliată a imaginilor în format Full HD, în orice condiții de iluminare, garantând astfel o vizualizare clară și precisă a evenimentelor de pe drum. Cu un ecran compact IPS de 1,47”, utilizatorii pot monitoriza feed-ul video live și pot gestiona setările camerei în timp real, oferindu-le un control simplu și intuitiv asupra dispozitivului. De asemenea, G-senzorul ajustabil își demonstrează utilitatea în situațiile de urgență, intervenind pentru protejarea înregistrărilor în caz de impact sau manevre bruște. Capacitatea de stocare extensibilă de până la 128 GB, cu ajutorul cardurilor microSD, permite utilizatorilor să salveze o cantitate mare de înregistrări, fără a-și face griji în privința spațiului disponibil. În plus, conectivitatea Wi-Fi permite controlul la distanță al camerei de bord prin intermediul aplicației Navitel DVR Center, oferind utilizatorilor o modalitate convenabilă de a gestiona și partaja înregistrările lor folosind dispozitive Android și iOS. Aceste caracteristici esențiale conferă NAVITEL R35 un avantaj competitiv pe piața dispozitivelor de înregistrare video auto, asigurându-le șoferilor o soluție completă și fiabilă pentru monitorizarea și securizarea experiențelor lor de conducere.

NAVITEL R35 reprezintă un pas înainte în tehnologia de înregistrare video pentru autovehicule, oferind șoferilor o modalitate simplă și eficientă de a-și îmbunătăți experiența pe drum, datorită caracteristicilor precum înregistrarea Full HD, unghiul larg de vizualizare sau conectivitatea Wi-Fi, această cameră de bord fiind concepută pentru a oferi siguranță și liniște în timpul fiecărei călătorii.

Pentru mai multe informații despre NAVITEL R35 și alte produse NAVITEL, vizitați http://www.navitel.com/ro.

Despre NAVITEL:

NAVITEL® este recunoscut ca un jucător foarte important în domeniul dezvoltării soluțiilor tehnologice avansate pentru navigația auto, supraveghere auto, înregistrare video digitală (DVR) și accesorii diverse pentru vehicule. Obiectivul său principal este să îmbunătățească experiența conducătorilor auto prin furnizarea de produse de cea mai înaltă calitate, care înglobează cele mai recente inovații tehnologice. Prin concentrarea pe satisfacerea cerințelor în schimbare ale șoferilor și prin sublinierea importanței siguranței și confortului în timpul condusului, NAVITEL® se străduiește să ofere echipamente de vârf care să satisfacă diversitatea nevoilor conducătorilor auto.

Website: http://www.navitel.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Published

on

By

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să gestionezi apelurile în mașină fără a avea nevoie de port USB sau Bluetooth.

Cu Navitel BHF02 BASE, nu trebuie să-ți faci griji dacă mașina ta nu este echipată cu tehnologie modernă. Acest dispozitiv îți oferă posibilitatea de a asculta muzica de pe smartphone-ul tău și de a prelua apelurile în mod hands-free, direct prin difuzoarele mașinii tale. Cu butoanele integrate, poți controla ușor muzica și apelurile, fără să-ți iei ochii de la drum.

Principalele caracteristici ale modulatorului FM auto Navitel BHF02 BASE includ:

– Set hands-free integrat: Cu microfonul încorporat și tehnologia avansată de reducere a zgomotului, Navitel BHF02 BASE asigură o calitate excelentă a convorbirilor chiar și în medii zgomotoase. Acest lucru înseamnă că poți prelua apelurile în mod clar și fără interferențe, oferindu-ți siguranță și confort în timpul condusului, deoarece îți poți concentra atenția pe drum, fără a fi distras de zgomotele din jur.

– Conectivitate Bluetooth: Dispozitivul se conectează rapid și ușor la smartphone-ul tău prin tehnologia Bluetooth, oferindu-ți posibilitatea de a accesa întreaga ta colecție de muzică și de a prelua apeluri în mod hands-free în mașină. Astfel, poți rămâne conectat la tot ceea ce contează pentru tine, fără a compromite siguranța și confortul călătoriei tale.

– Port USB de încărcare rapidă: Navitel BHF02 BASE este echipat cu un port USB de încărcare rapidă, care îți permite să încarci dispozitivele mobile într-un timp record. Indiferent dacă ai avut o zi lungă sau ești pe drumuri lungi, acest dispozitiv îți oferă posibilitatea de a-ți încărca rapid smartphone-ul sau tableta, astfel încât să rămâi mereu conectat.

– Suport pentru carduri microSD și USB: Cu suportul pentru carduri microSD și USB, Navitel BHF02 BASE îți oferă flexibilitatea de a accesa întreaga ta bibliotecă muzicală fără a ocupă spațiu pe telefonul tău. Pur și simplu introdu un card microSD sau un stick USB în dispozitiv și poți reda muzica preferată în mașină, fără a fi nevoie să folosești spațiul de stocare limitat al smartphone-ului tău.

„Navitel BHF02 BASE este soluția perfectă pentru cei care doresc să aibă acces la muzică și apeluri în mașină fără a fi nevoie de tehnologie avansată în bord. Este practic, ușor de utilizat și îți oferă o experiență de conducere mai sigură și mai plăcută”, a declarat directorul de marketing al Navitel.

Pentru mai multe informații despre modulatorul FM auto Navitel BHF02 BASE și alte produse Navitel, vizitați site-ul nostru oficial sau contactați departamentul nostru de relații cu clienții.

Despre Navitel:

NAVITEL® se distinge pe piața globală prin furnizarea unei game variate de soluții tehnologice avansate, inclusiv modulatoare auto, sisteme de navigație GPS, camere de supraveghere auto și înregistratoare video digitale (DVR), alături de o varietate de accesorii vehiculare. Cu o misiune clară de a îmbunătăți experiența conducătorilor auto, NAVITEL® se concentrează pe dezvoltarea și oferirea de produse de înaltă calitate, care integrează cele mai recente inovații tehnologice. Într-o lume în continuă schimbare, cu cerințe dinamice ale automobiliștilor, NAVITEL® se angajează să ofere echipamente de avangardă care să răspundă nevoilor variate ale conducătorilor auto, accentuând importanța siguranței și confortului în timpul călătoriilor.

Website: http://www.navitel.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

Facebook Comments

Continue Reading

Eveniment

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Published

on

By

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să gestionezi apelurile în mașină fără a avea nevoie de port USB sau Bluetooth.

Cu Navitel BHF02 BASE, nu trebuie să-ți faci griji dacă mașina ta nu este echipată cu tehnologie modernă. Acest dispozitiv îți oferă posibilitatea de a asculta muzica de pe smartphone-ul tău și de a prelua apelurile în mod hands-free, direct prin difuzoarele mașinii tale. Cu butoanele integrate, poți controla ușor muzica și apelurile, fără să-ți iei ochii de la drum.

Principalele caracteristici ale modulatorului FM auto Navitel BHF02 BASE includ:

– Set hands-free integrat: Cu microfonul încorporat și tehnologia avansată de reducere a zgomotului, Navitel BHF02 BASE asigură o calitate excelentă a convorbirilor chiar și în medii zgomotoase. Acest lucru înseamnă că poți prelua apelurile în mod clar și fără interferențe, oferindu-ți siguranță și confort în timpul condusului, deoarece îți poți concentra atenția pe drum, fără a fi distras de zgomotele din jur.

– Conectivitate Bluetooth: Dispozitivul se conectează rapid și ușor la smartphone-ul tău prin tehnologia Bluetooth, oferindu-ți posibilitatea de a accesa întreaga ta colecție de muzică și de a prelua apeluri în mod hands-free în mașină. Astfel, poți rămâne conectat la tot ceea ce contează pentru tine, fără a compromite siguranța și confortul călătoriei tale.

– Port USB de încărcare rapidă: Navitel BHF02 BASE este echipat cu un port USB de încărcare rapidă, care îți permite să încarci dispozitivele mobile într-un timp record. Indiferent dacă ai avut o zi lungă sau ești pe drumuri lungi, acest dispozitiv îți oferă posibilitatea de a-ți încărca rapid smartphone-ul sau tableta, astfel încât să rămâi mereu conectat.

– Suport pentru carduri microSD și USB: Cu suportul pentru carduri microSD și USB, Navitel BHF02 BASE îți oferă flexibilitatea de a accesa întreaga ta bibliotecă muzicală fără a ocupă spațiu pe telefonul tău. Pur și simplu introdu un card microSD sau un stick USB în dispozitiv și poți reda muzica preferată în mașină, fără a fi nevoie să folosești spațiul de stocare limitat al smartphone-ului tău.

„Navitel BHF02 BASE este soluția perfectă pentru cei care doresc să aibă acces la muzică și apeluri în mașină fără a fi nevoie de tehnologie avansată în bord. Este practic, ușor de utilizat și îți oferă o experiență de conducere mai sigură și mai plăcută”, a declarat directorul de marketing al Navitel.

Pentru mai multe informații despre modulatorul FM auto Navitel BHF02 BASE și alte produse Navitel, vizitați site-ul nostru oficial sau contactați departamentul nostru de relații cu clienții.

Despre Navitel:

NAVITEL® se distinge pe piața globală prin furnizarea unei game variate de soluții tehnologice avansate, inclusiv modulatoare auto, sisteme de navigație GPS, camere de supraveghere auto și înregistratoare video digitale (DVR), alături de o varietate de accesorii vehiculare. Cu o misiune clară de a îmbunătăți experiența conducătorilor auto, NAVITEL® se concentrează pe dezvoltarea și oferirea de produse de înaltă calitate, care integrează cele mai recente inovații tehnologice. Într-o lume în continuă schimbare, cu cerințe dinamice ale automobiliștilor, NAVITEL® se angajează să ofere echipamente de avangardă care să răspundă nevoilor variate ale conducătorilor auto, accentuând importanța siguranței și confortului în timpul călătoriilor.

Website: http://www.navitel.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

fotograf bucuresti fotograf bucuresti
Uncategorized3 ore ago

Căutați un fotograf talentat și experimentat pentru nunta voastra?

FOTOGRAF BUCURESTI: Echipa Lights and Tales – Momente Magice Imortalizate Căutați un fotograf talentat și experimentat în București? Echipa Lights and...

Uncategorized12 ore ago

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

București, 28 martie 2024– Românii au cheltuit, în medie, mai mult pentru comenzile online plasate între 14 februarie și 14 martie...

Uncategorized13 ore ago

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

rezervare parcare Otopeni rezervare parcare Otopeni
Uncategorized13 ore ago

Secretele unei vacante de Paste perfecte in strainatate

Primul pas pentru vacanta perfecta? Alegerea destinatiei, evident. Daca planuiesti o vacanta in aceasta perioada, probabil vrei sa te bucuri...

Uncategorizedo zi ago

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Uncategorized2 zile ago

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Entertainment2 zile ago

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized3 zile ago

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

București, România  – 26 martie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul memoriilor flash afiliată la...

Eveniment3 zile ago

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized3 zile ago

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Uncategorized7 zile ago

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Ce facilități și servicii sunt disponibile în apropierea apartamentelor din București, cum ar fi magazine, școli și parcuri? Ce facilități și servicii sunt disponibile în apropierea apartamentelor din București, cum ar fi magazine, școli și parcuri?
Afacerio săptămână ago

Ce facilități și servicii sunt disponibile în apropierea apartamentelor din București, cum ar fi magazine, școli și parcuri?

Atunci când alegeți un apartament în București, este esențial să luați în considerare nu doar caracteristicile interioare ale locuinței, ci...

Evenimento săptămână ago

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

Evenimento săptămână ago

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

Uncategorizedo săptămână ago

Cancerul de prostată: Tratamente fără frontiere cu ajutorul experților din Turcia

Cancerul de prostată, una dintre cele mai răspândite forme de cancer întâlnite la bărbați în întreaga lume, reprezintă o provocare...

Uncategorizedo săptămână ago

Peste 1.000 de studenți merg în următoarea etapă a Future Jobs Cup, proiectul educațional lansat de TikTok și Școala de Valori în România

București, 21 martie 2024 – Aproximativ 2.400 de studenți din principalele universități din România s-au înscris în Future Jobs Cup, proiectul...

Știrile Săptămânii