Connect with us

Uncategorized

Perdele industriale PVC pentru hale, terase, spatii de lucru

Published

on

Perdelele industriale din PVC sunt un mod rentabil si eficient de a reduce costurile asociate cu consumul de energie. In ateliere si spatii de lucru, unde in timpul procesului de lucru exista o miscare activa a personalului si a echipamentului, intre incaperi cu conditii de temperatura diferite sau prin deschideri indreptate spre strada, astfel de perdele industriale PVC sunt practic indispensabile. Aceste parapete care inchid deschiderea, impiedica schimbul de aer intre diferite temperaturi, reducand astfel costurile de energie pentru incalzirea sau racirea spatiilor, cu 30 % – 50%. Acesta este scopul lor principal.

Avantaje

PVC-ul plastificat este utilizat pentru fabricarea usilor balansiere si perdelelor de banda termoizolanta. Folosirea acestui material permite pastrarea caldurii, retentia de caldura fiind imbunatatita cu pana la 50%, reducerea la minimum a poluarii sonore, nivelul de zgomot fiind de 25-30 dB,  impiedicarea patrunderii insectelor si a particulelor de praf in incapere etc., acestea fiind doar unele dintre avantaje. Datorita transparentei sale, acest parapet din PVC, este potrivit pentru spatiile in care este imposibil sa se puna usi opace pentru siguranta. Sunt convenabile pentru trecerea dispozitivelor de lucru si a personalului de intretinere. Proiectarea simpla si usoara a perdelelor industriale PVC, permit auto-asamblarea, oferind si o fiabilitate sporita a functionarii, precum si economisirea bugetului.

Perdele industriale din PVC

Perdele pentru restaurant

Corturile de vara, foisoarele si verandele pentru cafenelele si restaurantele de vara, sunt realizate din profil metalic, cu  un cadru si o copertina care creeaza baldachinul necesar, iar pentru pereti, este folosita o perdea industriala PVC, care are rol de protectie. Perdelele si copertina restaurantului de vara, protejeaza nu numai vizitatorii restaurantului de vant si ploaie, creand un confort maxim pentru odihna, ci si mobilierul, podelele si decoratiunile interioare ale spatiului. O parte dintre restaurantele de vara, nu sunt dezasamblate pe timpul iernii, si, in acest caz, aceste produse industriale, ofera protectie impotriva zapezii. De foarte multe ori, vara, poti vedea de jur imprejurul teraselor restaurantelor, perdele industriale PVC, care reflecta logo-ul companiei, programul, o lista de feluri de mancare si bauturile oferite. Astfel, perdelele industrial PVC atrag clientii, iar acest lucru, duce la marirea cifrei de afaceri. Cumpararea perdelelor industriale PVC, pentru terasa restaurantului sau barului tau,  duce la sansa de a atrage noi client. 

Caracteristici

Clorura de polivinil din care este realizata o perdea industriala PVC, este rezistenta la uzura si dureaza cat mai mult timp posibil. Toate perdelele industriale PVC sunt realizate pe echipamente speciale, cu ajutorul aerului cald, ceea ce asigura cusaturile cu rezistenta ridicata, facand produsele practic monolitice. Produsele din PVC industrial sunt usor de intretinut,  putand fi sterse cu o carpa umeda, folosind detergent lichid, care nu contine agenti agresivi. Corturile costumizate din perdele industriale PVC, au multe alte avantaje: nu se estompeaza in soare, nu permit trecerea luminii ultraviolete, nu emana in aer substante toxice si pot fi utilizate timp de mai multi ani. Producatorii realizeaza perdele industriale PVC, transparente, in toate culorile,  in  combinatii ale lor, toate acestea facand terasa cafenelei sau a restaurantul de vara, nu numai fiabila, ci si frumoasa.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Lucruri de stiut despre tamplaria de acasa

Published

on

Este bine de știut că tâmplăria pvc din cadrul unei locuințe este foarte importantă, de aceea trebuie să va intereseze toate aspectele despre aceasta, astfel încât să va asigurați că totul este în regulă. Trebuie să va uitați cu atenție la toate elementele dintr-o casă și să va asigurati că acestea funcționează fără probleme. De exemplu, aveți în vedere toate aceste mânere pentru ferestre pe care le folosiți, astfel încât ele să se închidă perfect și să nu lase frigul să pătrundă în casă.

Lucruri importante despre aceste mânere pentru ferestre

Alegând cele mai bune mânere pentru ferestre, veți lua o decizie bună. Trebuie să aveți în vedere că acestea sunt niște elemente foarte importante în tot ceea ce reprezintă tâmplăria pvc din casa voastră. Este important așadar să va asigurați de faptul că acestea sunt montate corect. Dacă nu sunt montate corect, vor începe să apară și pierderile de căldură. De asemenea, mai aveți în vedere și că toate elementele din casă să fie cât mai etanșe. Acesta este motivul pentru care poziționarea tâmplăriei trebuie facută ținând cont și de o strategie excelentă. În acest fel, căldură nu se va mai pierde, iar pe timp de vară se va menține eficient răcoarea în casă.

Fiind o necesitate arhitecturală, ferestrele sunt importante, acestea având numeroase beneficii și în ceea ce privește sănătatea. Dacă aveți mânere pentru ferestre care provoacă probleme, atunci va trebui să luați masuri cât mai curând, astfel încât să va rezolvați aceste probleme. Este importantă și investiția în ferestre de o calitate cât mai bună, acestea oferindu-va confortul, dar și eficientă energetică de care veți avea nevoie. De asemenea, va interesează în același timp și orientarea acestor ferestre, dar și dimensiunea lor.

Ușile sunt un alt lucru de care trebuie să va interesați. Un cost mai mare al tâmplăriei vine de la ușile de la intrare. Trebuie să țineți cont așadar de prețul acestor uși, astfel încât să luați decizia cea mai bună. Prețul unor uși cu aspecte decorative mai complexe va fi mai mare decât cel al ușilor fără aceste aspecte, de aceea trebuie să țineți cont de toateaceste lucruri. De asemenea, mai aveți în vedere și că o tâmplărie albă este mai ieftină chiar și cu 15-30% față de o tâmplărie colorată. Este important să investiți în niște ferestre de o calitate cât mai bună, precum și în uși cât mai rezistente în timp. În acest fel, veți putea fi siguri de faptul ca rezistența în timp a acestor elemente va fi una asigurată.

Lipsa întreținerii periodice duce însă la scurtarea duratei de viață. Un alt lucru care duce la scurtarea duratei de viață este folosirea necorespunzătoare a acestor materiale din PVC. Razele de soare puternice, dar și poziționarea în zone cu umiditate sporită poate afecta aceste lucruri. Este important însă să aveți toate aceste aspecte în vedere. Va trebui să alegeți tâmplăria PVC în funcție de necesitățile voastre, astfel încât să va bucurați de calitatea dorită. Veți aprecia mult toate aceste materiale de calitate.

Facebook Comments
Continue Reading

Uncategorized

Terasa ta are nevoie de usi culisante, in acest an! Afla de ce

Published

on

Cand spui vara, spui terasa si timp petrecut in aer liber. De fapt, curtea din spatele casei este un spațiu universal: un loc de intalnire pentru prieteni, o bucătărie de gătit în aer liber, un spatiu pentru familie, un loc de lectură liniștit și un mediu pitoresc pentru reflecție. Este propria ta bucată mică de lumea naturală, cu lumina calda, cu pamant sub picioare si multa verdeata.

Vrei sa faci o renovare a acestui spatiu si de asemenea sa “imbunatatesti” modul in care arata sau se intra acolo?  

Alege inlocuirea ușilor dinspre terasa – ele pot transforma complet spațiul, făcându-l mai accesibil, mai pitoresc, mai aerisit și chiar mai primitor. Fiind o companie cu experienta in acest domeniu, Helios propune pentru acces terase sau curti interioare o gama variata de usi glisante.  

Uși culisante pentru exterior 

Ușile glisante de terasa sunt populare dintr-un motiv – constructia lor extinsa și clara permite vederi neobstrucționate inspre exterior – fie o gradina, orasul sau natura inconjuratoare ce se intinde dincolo de limitele proprietatii. Aceste piese sunt ușor de utilizat, ușor de curățat și eficiente din punct de vedere energetic.  Azi, sunt mai versatile decat oricand si sunt disponibile in aproape orice marime si orice configurare – totul pentru a se mula dupa nevoile arhitecturale ale fiecarui spatiu. 

Ușile culisante din sticlă oferă o funcționare lină și un design modern, fără a ocupa spațiu, cum ar fi ușile articulate. Astfel ele gliseaza una peste cealalta și creeaza un spatiu mai larg pentru a iesi sau a intra in respectivul spatiu. In plus, ușile glisante sunt o opțiune mai sigură pentru casele in care traiesc copii datorită constructiei lor atente.

Avantajele pe care trebuie sa le cunosti

  • Lumina

Nenumărate studii arata importanța luminii naturale, in viata noastra. Aceasta facilitează producerea de vitamina D a organismului: o vitamină esențială pentru funcția imună, sănătatea inimii și chiar si …fericire.

Geamurile mari și luminoase de sticlă din usile glisante permit soarelui să patrundaîn casă. Poti alege sticlă cu emisivitate redusă (sau Low-E, pe scurt) – aceasta reduce semnificativ cantitatea de lumină UV și infraroșie care pătrunde în casa ta fără a minimiza lumina vizibilă. În esență, asta înseamnă că obțineți toată bunătatea luminii naturale fără efectul neplacut de supra-încălzire.

  • Aer proaspat

In ultimii ani, verile din Romania devin tot mai sufocante. Cu o ușă glisantă largă, usor de deschis, iti va fi usor sa ventilezi casa când se încălzește prea mult.  

  • Eficienţă

Deoarece panourile lor cuprind în principal sticlă, ușile glisante sunt adesea clasificate ca ferestre. Datorită raportului ridicat de sticlă, eficiența energetică este extrem de importantă. Dacă aveți în prezent uși glisante vechi, cu un singur panou sau instalate necorespunzător, înlocuirea acestora ar putea face casa mai eficientă – vei avea facturi mai mici la energie și un nivel mai ridicat de confort.

  • Aspect interior-exterior

Ușile culisante sunt o modalitate excelentă de a îmbina spațiile interioare și exterioare. Un concept la modă în designul casei, fluxul interior-exterior implică îmbinarea casei cu mediul său natural pentru un sentiment sporit de spațiu, lumină și frumusețe naturală. Deoarece ușile glisante sunt transparente și ușor de manevrat, acestea vă permit să distrugeti bariera dintre interior și exterior – menținând în același timp o etanșare eficientă, izolată termic, atunci când sunt inchise.

  • O atmosferă primitoare

Ușile glisante ale terasei sunt opțiunea ideală pentru curte – deschise, permit o trecere usoara a oaspeților din interior spre exterior, permițându-le oaspeților să se bucure cu ușurință de curte. Când sunt închise (in sezonul rece), acestea oferă oaspeților o vedere frumoasa și larga asupra exteriorului.  

Facebook Comments
Continue Reading

Uncategorized

Fumusețea sculpturii în os | San-deco.com

Published

on

Sculptura este o artă a volumelor în spațiu. Aceasta încearcă să atingă coarda sensibilă a oamenilor prin expunerea obiectelor reale și tridimensionale. Sculptura se adresează văzului și forma de artă se adresează tactilului. În epoca de piatră omul a început să cioplească pietrele sau oasele pentru a farui unelte sau arme pentru vânat. Ulterior această artă s-a perfecționat treptat și din os a început să se obțină diferite forme estetice. În evul mediu, sculptura a fost întregită prin turnarea metalului în mai multe forme. Perfecțiunea se poate observa cel mai des în artă dar și în natură. Într-un magazin cadouri online veți găsi sculpturi în os spectaculoase, potrivite pentru orice încăpere.

Veți putea găsi și bijuterii realizate din lemn sono care este un lemn exotic și de o calitate înalta. Veți găsi anumite brățări elegante din lemn care se potrivesc cu orice ținută și care sunt foarte elegante. Sunt bijuterii care rezistă în timp fără să li se modifice aspectul sau să se matuiasca culoarea. Sunt modele cu diferite picturi care vă pot completa ținuta. Sculptorul Henry Moore spunea “ arta este o expresie a imaginației și nu o reproducere a realității” deoarece arta este laudă frumosului, este frumusețea muzicii de pian.

Cioplitul în os

Cioplitul în os este foarte solicitant mai ales pentru creator. El trebuie să dețină foarte multă răbdare și perseverență. Trebuie să țină osul în mâna stânga și cu unealta din mâna dreapta să poată face mișcări fine și dese. Cu o sculptură în os te poți bucura de obiecte de calitate pe care le deți în locuință. O piesă cu cât este mai mică cu atât este mai greu de modelat. Mai ales că osul nu este un material ușor de sculptat. Cum nu se poate folosi tot materialul, o parte din el se pierde datorită sculpturii. Pentru sculpturile complicate se folosesc mai multe dălți și pentru piesele definite sunt necesare instrumente speciale. Datorită structurii stratificate a osului, pe suprafața sa o să apară o ondulare cu o textură ușoară, care ne va aduce aminte de acele modele care asa se realizau, ondulate. Osul deține o culoare albă, frumoasă, cu nuanțe gălbui, albăstrui și verzui care îi conferă un efect extraordinar de căldură dar și un efect decorativ. Pentru cei care își doresc să exerseze în cioplirea oaselor recomandat este tarsul, fiind un material extrem de funcționabil, el este osul tubular al bovinelor. Ca să nu mai existe dificultăți de preferat este să folosiți un os mult mai accesibil și ușor disponibil.

În Egiptul Antic erau cioplite diferite figurine din diverse pietre semiprețioase. Jaspul era des folosit pentru mormintele lor. În Grecia Antică se realizau sculpturi din marmură care erau aproape identice cu corpul uman. În Orientul Îndepărtat se realizau în general sculpturi din jad, bronz dar și fildeș. Sculpturile erau de diferite modele și erau prezente și animalele. Cele mai frecvente erau reprezentate de cal, bivol, cerb, elefant, urs, rinocer și tigru. Sculptura în os se face cu mișcări simple pas cu pas fără a pune în pericol orice formă de dificultate.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Socialo zi ago

Utilitatea și importanța cursurilor de prim ajutor

De ce este importantă cunoașterea acordării manevrelor de prim ajutor ?Cunoștințele de prim ajutor sunt vitale atât la nivel de...

Socialo zi ago

Curs de urgențe medicale în cabinete stomatologice

Ești medic stomatolog și ai nevoie să intervii eficient în cazul în care pacientultău prezintă afecțiuni ce necesită intervenția de...

Eveniment2 zile ago

O zi din magia toamnei. Inspiratia #focustogreenecolife la final de vacanta

O zi din magia toamnei. Inspiratia #focustogreenecolife la final de vacanta – Ziarul Nationalul ...

Eveniment2 zile ago

DJ DEGIANNY continua sa isi incante fanii cu noi mixuri de senzatie!

… house, progressive house, electro, edm, trance, festival sunt parte a DJ DEGIANNY – muzica fiind cea mai mare pasiune...

Sport2 zile ago

Baschet la Palat! Super eveniment sustinut de Alexandrion Group!

Super eveniment de baschet 3×3 chiar în Palatul Parlamentului sustinut de Alexandrion Group. Finalele circuitelor mondiale vin la București. Bucureștiul...

Eveniment2 zile ago

Cum să îți upgradezi camera de gaming cu iluminare RGB controlabilă minunată

Ai un computer cu jocuri uimitoare și un spațiu personal dedicat pentru a te bucura de ele, dar parcă simți...

Știri din județ4 zile ago

SOLUȚII PENTRU FRUMUSEȚEA NOASTRĂ DE ZI CU ZI!

Există suplimente alimentare care ne ajută să fim mai frumoase în fiecare zi. Principalele acțiuni ale acestor remedii sunt asupra...

Sporto săptămână ago

Sezonul 2021 al celei mai populare competiții de baschet 3×3 din România sustinut si de Alexandrion Group

Athletic Constanța este campioana de la Sport Arena Streetball 2021. Sezonul 2021 al celei mai populare competiții de baschet 3×3 din...

Sporto săptămână ago

Fundația Alexandrion sprijină campionii prin Gala Trofeelor Alexandrion. Cazul Alex Bologa

Fundaţia Alexandrion le aduce iubitorilor sportului povești motivaționale în exclusivitate cu personalităţi ale sportului românesc. Cei mai buni sportivi urcă...

Socialo săptămână ago

Valvis Holding lansează Wet, primul Hard Seltzer fabricat în România după o rețetă proprie

Valvis Holding lansează pe piața autohtonă a băuturilor alcoolice, brandul Wet, primul Hard Seltzer fabricat în România după o rețetă...

Evenimento săptămână ago

Cum sa iti redecorezi livingul?

Livingul este pentru multe persoane una dintre cele mai importante camere, deoarece aici au loc serile de joc, impreuna cu...

Socialo săptămână ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online din luna august

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online în luna august 2021, informează Business Philosophy....

Evenimento săptămână ago

ANUNT FINALIZARE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” ANDALAD BOB SRL

ANDALAD BOB SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor ANDALAD” proiect  nr. RUE  M2-4414...

Uncategorizedo săptămână ago

Lucruri de stiut despre tamplaria de acasa

Este bine de știut că tâmplăria pvc din cadrul unei locuințe este foarte importantă, de aceea trebuie să va intereseze...

Uncategorizedo săptămână ago

Terasa ta are nevoie de usi culisante, in acest an! Afla de ce

Cand spui vara, spui terasa si timp petrecut in aer liber. De fapt, curtea din spatele casei este un spațiu...

Eveniment2 săptămâni ago

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC PRO ACTIVE LIFE SRL

06.09.2021 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC PRO ACTIVE LIFE SRL SC PRO ACTIVE LIFE SRL anunta finalizarea...

Știrile Săptămânii