Eveniment
FOTO Topul celor mai scumpe apartamente vândute în București | IasiAZI.ro
Published
5 ani agoon

Anul acesta este aşteptată livrarea a peste 14.000 de locuinţe noi pe piaţa rezidenţială din Bucureşti şi împrejurimi, un punct maxim înregistrat în istoria modernă a acestui sector economic, conform unui studiu realizat de compania de consultanţă imobiliară Coldwell Banker. Aproximativ 51,5% din ofertă se adresează segmentului denumit mass market, caracterizat de preţuri mici. Locuinţele destinate clasei medii a populaţiei reprezintă 46,3% din totalul prognozat, conform calculelor Coldwell Banker, iar restul de 2,2% se referă la piaţa de locuinţe de lux.
Un calcul simplist arată că, la un preţ mediu de 70.000 de euro pe apartament, valoarea stocului anual de locuinţe noi puse pe piaţa Capitalei poate fi estimată la aproape un miliard de euro. Interesant este că cele 200-300 de apartamente de lux, câte se vând anual, depăşesc 100 mil. euro, echivalentul unei ponderi de 10% din valoarea pieţei rezidenţiale. În ciuda unui volum anual mic, preţurile locuinţelor de lux au crescut cu o rată anuală de 5-6% în ultimii cinci ani, potrivit vânzătorilor de astfel de imobile. Preţul mediu pe metru pătrat construit variază acum între 2.000 şi 2.800 de euro.
Tot în zona premium a pieţei rezidenţiale intră şi proprietăţile istorice. Liderul acestui segment, casa de licitaţii Artmark Historical Estate, vizează anul acesta o creştere cu 30% a valorii proprietăţilor deţinute în portofoliu, până la nivelul de 125 mil. euro.
„Asistăm la un interes sporit al investorilor locali, şi, în ultima vreme, a celor străini, pentru comorile arhitecturale de pe teritoriul României. Oferta potenţială este de aproximativ 1.000 de proprietăţi istorice, însă cele mai multe din fostele reşedinţe nobiliare extra-urbane (castele, palate, conace) sunt învăluite în uitare şi încă aşteaptă să fie redescoperite şi reintroduse în circuitul imobiliar”, spune Constantin Prisecaru, Managing Partner al Artmark Historical Estate.
Dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, este cel care domină nişa apartamentelor de lux. În ultimii doi ani, compania a vândut câte 150 apartamente de lux pe an. Numai în 2017 a încasat din astfel de vânzări circa 50 mil. euro, iar cele mai scumpe trei apartamente vândute în prima jumătate a acestui an pe piaţa bucureşteană sunt amplasate în trei proiecte ale firmei.
Preţuri de penthouse
Cele mai scumpe trei apartamente vândute în primul semestru din 2018 sunt penthouse-uri amplasate în proiectele One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza şi One Charles de Gaulle. Valoarea lor cumulată depăşeşte 6,2 mil. euro.
Cea mai scumpă proprietate vândută în acest an este un penthouse amplasat în One Herăstrău Park. Detaliile despre acest apartament sunt reduse, deoarece vânzătorul a semnat un acord de confidenţialitate, însă beneficiază de o privelişte unică şi a fost cumpărat cu 2,7 mil. euro.
Locul doi este ocupat tot de un apartament la ultimul etaj al noului proiect exclusivist One Charles de Gaulle, amplasat exact în intersecţia Charles de Gaulle. Locuinţa este desfăşurată pe două etaje şi are o suprafaţă de 287 de metri pătraţi construiţi, la care se adaugă o terasă de 50 de metri pătraţi utili ce deserveşte livingul de 70 de metri pătraţi şi alte două terase configurate pentru zona de dormit, cu o suprafaţă de 42 de metri pătraţi, respectiv 14 metri pătraţi. Apartamentul are în total patru dormitoare şi a fost cumpărat la preţul de 2,2 mil. euro. Proiectul se află în ultima etapă de construcţie, urmând a fi predat cumpărătorilor în decurs de o lună şi mai sunt doar cinci apartamente la vânzare.
Următoarea locuinţă în top este un penthouse amplasat în proiectul One Herăstrău Plaza. Apartamentul are o suprafaţă de 294 de metri pătraţi construiţi, desfăşurată pe un singur etaj şi o vedere panoramică asupra parcului Herăstrău. Această proprietate a fost vândută cu un preţ de 1,36 mil. euro.
Cele trei proiecte de lux finalizate de One United Properties în ultimii trei ani însumează o suprafaţă construită de 68.000 de metri pătraţi, împărţită la circa 300 de apartamente. Dintre acestea doar cinci unităţi mai sunt disponibile la vânzare. Volumul de încasări generat de aceste proiecte a fost de circa 90 mil. euro, plus TVA, potrivit reprezentanţilor companiei.
Cine cumpără
Profilul cumpărătorului de apartamente de lux descrie angajatul unei multinaţionale, cu salariu mare şi o poziţie în top management, sau antreprenorul care are propria afacere. Sunt cazuri în care cumpărătorii sunt tineri, la început de carieră sau la studii, ai căror părinţi le oferă privilegiul unei locuinţe într-o zonă exclusivistă a Capitalei.
„Nu ştiu câţi bani câştigă într-un an, dar ştiu că vine la noi şi îşi permite să cumpere în cinci tranşe eşalonate, fără să apeleze la un credit, cel puţin un apartamente cu două camere care poate costa şi 150.000 de euro, plus TVA“, explică Beatrice Dumitraşcu, vicepreşedinte residential sales în cadrul One United Properties.
Cumpărătorii care contractează credite se asigură că partea de împrumut este mică şi apelează la bancă nu pentru că nu au suficienţi bani, ci pentru a nu îşi bloca numerarul. Cei care cumpără apartamente din faza de construcţie optează, de regulă, pentru plata în tranşe eşalonate până la predarea locuinţei de către dezvoltator.
Există şi categoria investitorilor, care preferă să cumpere un apartament şi să îl închirieze, ca o alternativă la depozitul bancar.
„Chiriile pe zona de lux variază mult. Dacă o garsonieră poate fi închiriată cu 900 de euro/lună, poţi ajunge să plăteşti 7.500 de euro/lună pentru un penthouse“, adaugă Beatrice Dumitraşcu.
Închiriază, în special, străinii care muncesc în România, dar şi români care locuiesc în provincie şi vin periodic în Bucureşti.
Luxul rezistă
Apetitul de consum al românilor s-a reflectat şi în evoluţia preţului locuinţelor. Creşterea medie anuală a acestora a fost 4,1% în 2017, în timp ce pentru Bucureşti majorarea medie anuală a preţului s-a situat la 6,3%, conform datelor Băncii Naţionale a României (BNR). Anul trecut, Comitetul European de Risc Sistemic a avertizat opt ţări privind riscurile de pe piaţa imobiliară, pentru că au depăşit mai mulţi ani la rând ritmul mediu de creştere al preţurilor din Europa, care este de 6%. „Noi am fost aproape de 6%, în ultimii doi ani. Nu am trecut pragul de semnal, dar nu suntem foarte departe de el“, a declarat Liviu Voinea, viceguvernatorul BNR.
Scumpirile au continuat şi anul acesta, când preţul mediu cerut de proprietarii de apartamente vechi a depăşit pragul de 1.000 de euro/mp în şapte oraşe mari din ţară, conform site-ului de anunţuri imobiliare.ro. În primul trimestru, preţul locuinţelor din România s-a majorat cu 6,6%, faţă de perioada similară din 2017, avansul fiind peste media Uniunii Europene de 4,7%, conform Eurostat.
Reprezentanta One United Properties constată că volumul locuinţelor de lux în construcţie este într-o creştere evidentă şi este încrezătoare că preţurile vor mai ajunge la nivelul practicat în 2007-2008, cu condiţia unei evoluţii organice a pieţei.
„De anul trecut, multă lume a început să vorbească despre faptul că piaţa rezidenţială se apropie cu paşi repezi de o nouă criză. Eu cred, în schimb, că mai este loc de creştere, iar dacă se întâmplă ceva, va fi o corecţie a preţurilor, nicidecum o prăbuşire a pieţei. Nu există locuinţe suficiente să satisfacă cererea, mai ales pe segmentul de lux, pentru că aici nu s-a construit foarte mult“, concluzionează Beatrice Dumitraşcu.
TOP
Locul 1. Penthouse în proiectul One Herăstrău Park. Apartamentul de lux beneficiază de o privelişte unică. S-a vândut cu 2,7 mil. euro
Locul 2. Penthouse în complexul One Charles de Gaulle din centrul oraşului, pe două etaje, cu living, bucătărie, patru dormitoare şi trei terase. S-a vândut cu 2,2 mil. euro
Locul 3. Penthouse în One Herăstrău Plaza, cu o suprafaţă de 294 de metri pătraţi construiţi şi o vedere panoramică asupra parcului. S-a vândut cu 1,36 mil. euro
IasiAZI.ro
You may like
-
Cum alegi cel mai bun cuptor electric
-
Lautarii pentru nunta, botez, majorat si alte evenimente se pot promova gratis pe StirileOlteniei.ro
-
Oferte pentru cazare de Paşte 2023
-
De ce sunt rafturile metalice o soluţie ingenioasă pentru garajul tău?
-
Sisteme solare – tot mai populare în societatea modernă
-
Credit rapid fara anaf pentru un impas în viață
Eveniment
Lautarii pentru nunta, botez, majorat si alte evenimente se pot promova gratis pe StirileOlteniei.ro
Published
5 ore agoon
aprilie 1, 2023
Publicația online independentă StirileOlteniei.ro ce a fost lansată în data de 01 decembrie 2022, de Ziua Națională a României, se află în plină dezvoltare.
Accesând site-ul de știri locale, utlizatorii o să fie la curent cu cele mai importante știri din Oltenia, știri de calitate, obiective, bine documentate.
Zona Olteniei este cunoscută pentru obiectivele turistice apreciate de turiștii din întreaga lume, pentru cultura și istoria sa, pentru ospitalitatea oltenilor, pentru elitele din diferite domenii, pentru muzica populară și de petrecere.
Pentru că sunt mulți artiști olteni încă nedescoperiți de public, cei de la StirileOlteniei.ro au creat rubrica de știri Muzica Olteniei, cu scopul de a promova artiștii de muzică populară și de petrecere din Oltenia.
Artiștii de muzică populară și de petrecere din Oltenia ce au de transmis noutăți pentru cititorii StirileOlteniei.ro , sunt rugați să trimită un e-mail pe adresa info@stirileolteniei.ro
Promovarea artiștilor de muzică populară și de petrecere din Oltenia este gratuită!
Eveniment
Activitatile recreative si beneficiile lor in caminele pentru batrani: Un pas spre imbunatatirea starii emotionale si fizice
Published
5 zile agoon
martie 28, 2023
În căminele pentru bătrâni, activitățile recreative reprezintă o componentă esențială a îngrijirii rezidenților și au rolul de a îmbunătăți starea lor emoțională și fizică. Prin participarea la astfel de activități, persoanele vârstnice pot menține și dezvolta abilități cognitive, sociale și motorii, pot reduce izolarea și depresia, precum și pot îmbunătăți calitatea vieții. În acest articol, vom explora diferite tipuri de activități recreative și beneficiile lor în căminele pentru bătrâni.
Tipuri de activități recreative în căminele pentru bătrâni
Activitățile recreative în căminele pentru bătrâni pot fi clasificate în mai multe categorii, în funcție de scopul și caracteristicile lor:
- a) Activități fizice: Acestea includ exerciții de mișcare, mersul, gimnastica, yoga, tai chi sau dansul, care au ca scop menținerea și îmbunătățirea sănătății fizice, a mobilității și a echilibrului.
- b) Activități cognitive: Acestea sunt menite să stimuleze memoria, atenția, gândirea și abilitățile de rezolvare a problemelor, și includ jocuri de memorie, puzzle-uri, lectura, discuții tematice, ateliere de creație literară sau activități de terapie prin artă.
- c) Activități sociale: Acestea au ca scop dezvoltarea și menținerea relațiilor sociale, comunicării și a sentimentului de apartenență la grup, și includ petreceri tematice, serbări, jocuri de grup, excursii, spectacole sau activități de voluntariat.
- d) Activități artistice și creative: Acestea oferă oportunități de exprimare și dezvoltare a creativității, și includ pictura, sculptura, artizanat, muzica, dansul, teatrul sau fotografia.
- e) Activități terapeutice: Acestea sunt menite să sprijine recuperarea și menținerea sănătății fizice și emoționale, și includ terapia prin artă, terapia prin muzică, terapia prin dans, terapia prin grădinărit sau terapia asistată de animale.
Beneficiile activităților fizice în căminele pentru bătrâni
Participarea la activități fizice în căminele pentru bătrâni are numeroase beneficii pentru sănătatea și bunăstarea persoanelor vârstnice:
- a) Îmbunătățirea sănătății cardiovasculare și a respirației: Activitățile fizice regulate ajută la menținerea și îmbunătățirea funcției inimii, a circulației sângelui și a respirației, reducând astfel riscul de boli cardiovasculare, hipertensiune arterială și alte afecțiuni asociate cu inactivitatea fizică.
- b) Întărirea mușchilor și a oaselor: Exercițiile fizice contribuie la întărirea și menținerea masei musculare și a densității osoase, reducând riscul de fracturi și de sarcopenie, adică pierderea progresivă a masei și funcției musculare odată cu înaintarea în vârstă.
- c) Îmbunătățirea echilibrului și a mobilității: Activitățile fizice precum yoga, tai chi sau gimnastica ajută la îmbunătățirea echilibrului, coordonării și mobilității persoanelor vârstnice, prevenind astfel căderile și accidentele.
- d) Reducerea durerilor și a inflamației: Exercițiile fizice pot contribui la reducerea durerilor și a inflamației asociate cu afecțiuni precum artrita, osteoartrita sau fibromialgia, îmbunătățind astfel calitatea vieții și reducând dependența de medicamente.
Beneficiile activităților cognitive în căminele pentru bătrâni
Participarea la activități cognitive în căminele pentru bătrâni are efecte benefice asupra funcției cognitive și a stării emoționale a persoanelor vârstnice:
- a) Stimularea memoriei și a gândirii: Activitățile cognitive, precum jocurile de memorie, puzzle-urile sau discuțiile tematice, stimulează memoria de lungă și scurtă durată, atenția, gândirea logică și abilitățile de rezolvare a problemelor, ajutând astfel la menținerea și îmbunătățirea funcției cognitive.
- b) Prevenirea și ameliorarea declinului cognitiv: Participarea regulată la activități cognitive poate contribui la prevenirea și ameliorarea declinului cognitiv asociat cu demența, Alzheimer sau alte afecțiuni neurodegenerative.
- c) Îmbunătățirea stării emoționale: Activitățile cognitive pot avea efecte pozitive asupra stării emoționale a persoanelor vârstnice, reducând anxietatea, stresul și depresia, și promovând încrederea în sine și satisfacția personală.
Beneficiile activităților sociale în căminele pentru bătrâni
Participarea la activități sociale în căminele pentru bătrâni are rolul de a sprijini și dezvolta relațiile sociale și comunicarea , precum și de a îmbunătăți starea emoțională și calitatea vieții persoanelor vârstnice:
- a) Reducerea izolării și a sentimentului de singurătate: Activitățile sociale, precum petrecerile tematice, serbările, jocurile de grup sau excursiile, ajută la combaterea izolării și a sentimentului de singurătate, oferind oportunități de interacțiune și socializare pentru rezidenți.
- b) Îmbunătățirea comunicării și a relațiilor interpersonale: Participarea la activități sociale sprijină dezvoltarea abilităților de comunicare și a relațiilor interpersonale, contribuind astfel la menținerea unei vieți sociale active și la îmbunătățirea stării emoționale.
- c) Stimularea sentimentului de apartenență și a identității personale: Activitățile sociale oferă oportunități de a împărtăși experiențe, valori, tradiții și interese comune, stimulând astfel sentimentul de apartenență la grup și consolidarea identității personale a persoanelor vârstnice.
Beneficiile activităților artistice și creative în căminele pentru bătrâni
Participarea la activități artistice și creative în căminele pentru bătrâni are efecte benefice asupra dezvoltării personale și a stării emoționale a rezidenților:
- a) Dezvoltarea creativității și a expresiei personale: Activitățile artistice și creative, precum pictura, sculptura, muzica, dansul, teatrul sau fotografia, oferă oportunități de a explora și dezvolta abilități creative și de exprimare personală, contribuind astfel la îmbunătățirea stării emoționale și a satisfacției personale.
- b) Stimularea abilităților cognitive și motorii fine: Activitățile artistice și creative implică procese cognitive și motorii fine, cum ar fi planificarea, coordonarea, atenția, gândirea și manipularea obiectelor, ajutând astfel la menținerea și îmbunătățirea funcției cognitive și a dexterității manuale.
- c) Crearea legăturilor sociale și a sentimentului de apartenență: Activitățile artistice și creative oferă oportunități de interacțiune și colaborare între rezidenți, facilitând astfel crearea legăturilor sociale și a sentimentului de apartenență la grup.
Beneficiile activităților terapeutice în căminele pentru bătrâni
Participarea la activități terapeutice în căminele pentru bătrâni are rolul de a sprijini recuperarea și menținerea sănătății fizice și emoționale a persoanelor vârstnice:
- a) Ameliorarea stării emoționale și a calității vieții: Activitățile terapeutice, precum terapia prin artă, terapia prin muzică, terapia prin dans, terapia prin grădinărit sau terapia asistată de animale, contribuie la ameliorarea stării emoționale și a calității vieții persoanelor vârstnice, reducând stresul, anxietatea, depresia și sentimentul de izolare.
- b) Sprijinirea recuperării fizice și a funcției motorii: Activitățile terapeutice pot contribui la recuperarea și menținerea funcției motorii și a mobilității persoanelor vârstnice, în special în cazul celor care suferă de afecțiuni fizice, cum ar fi artrita, AVC, Parkinson sau alte boli degenerative.
- c) Îmbunătățirea abilităților cognitive și a comunicării: Activitățile terapeutice pot avea efecte pozitive asupra funcției cognitive, comunicării și relațiilor interpersonale, sprijinind astfel dezvoltarea și menținerea unei vieți sociale active și satisfăcătoare.
- d) Creșterea încrederii în sine și a autonomiei: Participarea la activități terapeutice poate ajuta persoanele vârstnice să își dezvolte încrederea în sine, să mențină un sentiment de control asupra vieții lor și să își păstreze autonomia cât mai mult posibil.
Rolul personalului în facilitarea participării la activități recreative
Personalul din căminele pentru bătrâni joacă un rol esențial în facilitarea participării rezidenților la activități recreative. Ei trebuie să fie implicați în planificarea și organizarea acestor activități, să încurajeze și să sprijine participarea rezidenților, să monitorizeze progresul și efectele acestor activități asupra stării fizice și emoționale a persoanelor vârstnice și să adapteze activitățile în funcție de nevoile și preferințele acestora.
Personalizarea activităților recreative pentru nevoile și preferințele rezidenților
Este important ca activitățile recreative din căminele pentru bătrâni să fie personalizate în funcție de nevoile, preferințele și abilitățile fiecărui rezident. Acest lucru poate fi realizat prin implicarea rezidenților în alegerea activităților, prin adaptarea activităților la nivelul de funcționare și interesele acestora și prin crearea unor oportunități de a experimenta diverse tipuri de activități și a-și dezvolta noi abilități și interese.
Integrarea activităților recreative în planul de îngrijire al persoanelor vârstnice
Activitățile recreative trebuie să fie integrate în planul de îngrijire al persoanelor vârstnice din căminele pentru bătrâni, având în vedere beneficiile lor asupra sănătății și bunăstării acestora. Acesta trebuie să fie unul dintre aspectele analizate cu atenție în momentul în care se caută un camin de batrani Ilfov. Personalul trebuie să colaboreze cu rezidenții, familiile și profesioniștii din domeniul sănătății pentru a identifica nevoile și obiectivele individuale ale persoanelor vârstnice și a elabora un plan de îngrijire care să includă participarea la activități recreative adecvate și personalizate.
Eveniment
Avantajele cafelei boabe: de ce să cumperi cafea boabe în loc de cafea gata măcinată
Published
5 zile agoon
martie 27, 2023
Întrebaţi cum începe o zi bună, cei mai mulţi dintre noi vor spune că începe cu o cafea bună. Şi pe bună dreptate: cafeaua este, în prezent, una dintre cele mai consumate băuturi. Iar în acest context, polemica despre cafeaua boabe versus cafeaua măcinată era inevitabilă. Dacă şi tu stai pe gânduri, acest articol vine să-ţi prezinte principalele motive pentru care să iei în calcul achiziţionarea de cafea boabe în locul celei gata măcinate.
De ce să optezi pentru cafeaua boabe: 3 avantaje ale cafelei boabe pe care să le iei în calcul data viitoare când mergi la cumpărături
Nimic nu se compară cu aroma unei cafele proaspăt făcute la început de zi. Dar cum alegem cea mai potrivită cafea, astfel încât ritualul cafelei de dimineaţă să fie întotdeauna o bucurie? Ei bine, cafeaua boabe ar putea fi răspunsul pe care îl cauţi. Iată care sunt motivele pentru care cafeaua boabe este partenera ta de nădejde pentru dimineţi savuroase:
Păstrează prospeţimea cafelei
Atunci când vorbim despre cafea, mereu ne gândim la cafeaua proaspătă ca la un etalon, prospeţimea fiind un aspect crucial în funcţie de care decidem calitatea. Iar cafeaua boabe vine în primul rând cu acest avantaj: va păstra întotdeauna prospeţimea şi gustul iniţial al cafelei. Acest lucru este posibil deoarece, păstrată în ambalajul original şi sigilată, cafeaua boabe nu oxidează, spre deosebire de cea gata măcinată din magazine, care de cele mai multe ori este şi gata oxidată, dată fiind dimensiunea granulelor de cafea.
Dat fiind comportamentul acesteia, nici nu este de mirare că în cafenele cafeaua este râşnită pe loc!
Îţi oferă posibilitatea de a personaliza gradul de măcinare al cafelei
Unul dintre lucrurile care face cafeaua de la cafenea diferită de cea pe care o bei acasă este personalizarea gradului de măcinare al cafelei. Iar cu ajutorul cafelei boabe, precum cea pe care o poți găsi pe Altex.ro, poţi obţine măcinătura potrivită tipului tău preferat de cafea chiar la tine acasă. Dacă eşti un iubitor al cafelei de tip espresso, optează pentru o măcinătură mai fină, în timp ce dacă preferi cafeaua filtrată, măcinătura de care ai nevoie este una mai mare. Partea bună este că, spre deosebire de cafeaua din magazine, gata măcinată, când alegi să cumperi cafea boabe poţi regla măcinătura, având astfel la dispoziţie mai multe modalităţi de preparare a cafelei din care să alegi.
Cafeaua boabe oferă control asupra aromei din ceaşcă
Un aspect vital atunci când discutăm despre cafea este aroma. Iar unul dintre motivele pentru care cafeaua boabe este o alegere mai bună este faptul că poţi controla aroma pe care o vei găsi în ceaşcă, spre deosebire de cafeaua deja măcinată, unde eşti blocat cu ce ai ales. Acest lucru se întâmplă deoarece, măcinând boabele în fiecare dimineaţă, poţi regla măcinătura până la granulaţia perfectă pentru aparatul tău de cafea.
Cafeaua de dimineaţă este un ritual pe care multe persoane îl iau foarte în serios. Dacă îţi doreşti o experienţă matinală cât mai apropiată de cea din cafeneaua ta preferată, atunci cafeaua boabe este răspunsul pe care îl cauţi.
Sursa foto: Pixabay.com
Parteneri
Ultimile stiri locale


Cum alegi cel mai bun cuptor electric
Când vine vorba de alegerea unui cuptor electric, există multe aspecte de luat în considerare, cum ar fi tipul cuptorului,...
Lautarii pentru nunta, botez, majorat si alte evenimente se pot promova gratis pe StirileOlteniei.ro
Publicația online independentă StirileOlteniei.ro ce a fost lansată în data de 01 decembrie 2022, de Ziua Națională a României, se află în...


Oferte pentru cazare de Paşte 2023
Sărbătorile de Paște sunt o ocazie minunată de a te relaxa și de a petrece timp de calitate cu familia...


De ce sunt rafturile metalice o soluţie ingenioasă pentru garajul tău?
Garajul este un loc unde depozitezi deseori fel de fel de obiecte, ceea ce înseamnă că ar trebui să ai...


Sisteme solare – tot mai populare în societatea modernă
Resursele existente la nivelul globului pământesc sunt din ce în ce mai limitate, ceea ce înseamnă că a venit momentul...


Credit rapid fara anaf pentru un impas în viață
Dacă te confrunți cu o situație financiară dificilă, un împrumut rapid fără anaf poate fi o soluție excelentă. Acest tip...
Încep calificările naționale pentru Campionatul Mondial de Esports de la Iași
România, în calitate de țară organizatoare, va avea jucători și echipe direct calificate la Campionat, fără a mai fi nevoie...


Împrumut cu aprobare pe loc ori credit bancar clasic?
Căutați un împrumut și analizați alternativele? Împrumuturile rapide și cele convenționale sunt două dintre cele mai comune metode de a...
Noua serie Galaxy A prezentată oficial în România
Noua serie Samsung Galaxy A, cea mai populară gamă de smartphone-uri din portofoliul companiei, a fost prezentată oficial în România. Cele...
Noul monitor ultra wide de la Philips înlătură nevoia unui ecran secundar
București, 28 martie 2023 – Philips 45B1U6900C îmbină două monitoare într-unul singur. Noul monitor are scopul de a facilita fluxul de...


Avantajele utilizării lămpilor cu LED în spațiile rezidențiale
Lămpile cu LED sunt o alegere populară pentru iluminarea caselor și birourilor, deoarece oferă o serie de avantaje față de...
Activitatile recreative si beneficiile lor in caminele pentru batrani: Un pas spre imbunatatirea starii emotionale si fizice
În căminele pentru bătrâni, activitățile recreative reprezintă o componentă esențială a îngrijirii rezidenților și au rolul de a îmbunătăți starea...
Avantajele cafelei boabe: de ce să cumperi cafea boabe în loc de cafea gata măcinată
Întrebaţi cum începe o zi bună, cei mai mulţi dintre noi vor spune că începe cu o cafea bună. Şi...
De ce ar trebui să cumperi o electrovalvă pentru apă si care sunt argumentele?
De ce ar trebui să cumperi o electrovalvă pentru apă si care sunt argumentele? Electrovalvele pentru apă sunt o componentă...
Xiaomi lanseaza Seria Redmi Note 12 in Romania
Seria Redmi Note 12 continuă să aducă caracteristici exclusive de nivel flagship la dispozitive din gama upper-mid range, redefinind fotografia...


Credit urgent online în două minute printr-o instituție financiară nebancară
Poate că aveți în vedere un împrumut, dar nu știți de unde să-l contractați? Pentru că dorim să vă informăm,...
Știrile Săptămânii
-
Afaceri4 zile ago
Împrumut cu aprobare pe loc ori credit bancar clasic?
-
Uncategorized4 zile ago
Noua serie Galaxy A prezentată oficial în România
-
Eveniment5 zile ago
Avantajele cafelei boabe: de ce să cumperi cafea boabe în loc de cafea gata măcinată
-
Uncategorized5 zile ago
Xiaomi lanseaza Seria Redmi Note 12 in Romania
-
Uncategorized4 zile ago
Noul monitor ultra wide de la Philips înlătură nevoia unui ecran secundar
-
Eveniment5 zile ago
De ce ar trebui să cumperi o electrovalvă pentru apă si care sunt argumentele?
-
Eveniment5 zile ago
Activitatile recreative si beneficiile lor in caminele pentru batrani: Un pas spre imbunatatirea starii emotionale si fizice
-
Social2 zile ago
De ce sunt rafturile metalice o soluţie ingenioasă pentru garajul tău?