Connect with us

Uncategorized

La ce sunt bune cosmeticele profesionale?

Published

on

Cosmetice profesionale de la Beauty One Shop

Cosmeticele profesionale Beauty One Shop sunt folosite de femei, in primul rand, pentru a-si imbunatati aspectul. Ele aplica cosmetice pe fata si corpul lor pentru a obtine o imbunatatire imediata a aspectului lor fizic. Cu toate acestea, rezultatul este temporar, deoarece cosmeticele sunt aplicate in exterior. Astazi, produsele cosmetice profesionale sunt folosite in scopuri diferite  si create pentru a da un efect de durata daca sunt aplicate frecvent.

Pentru ce folosim cosmeticele profesionale?

Exista creme inventate pentru diverse utilizari, cum ar fi creme anti-imbatranire, produse de protectie solara, creme hidratante pentru maini si fata. Cremele anti-imbatranire pot inversa partial semnele imbatranirii, in timp ce produsele de protectie solara pot proteja pielea de razele rauvoitoare ale soarelui, ceea ce poate reduce la minimum dezvoltarea cancerului de piele. Pe de alta parte, utilizarea regulata a hidratantelor poate restabili tenul si umiditatea pielii.

Utilizarea sapunului si a apei nu este suficienta pentru a scapa de produsele cosmetice profesionale de pe fata. Lotiunile si cremele, daca nu sunt indepartate complet, pot bloca porii in piele, ceea ce poate duce la acnee si infectii. Gelurile de curatare ar trebui utilizate pentru a penetra adanc porii si pentru a elimina murdaria care sta la baza acestora.

Cele mai bune tipuri de produse cosmetice profesionale sunt cele fabricate din 100% ingrediente naturale, deoarece nu provoca alergii si efecte secundare utilizatorului. Unele produse cosmetice vin, de asemenea, cu vitamine care stimuleaza sanatatea pielii si parului. Daca ar fi sa numin cateva produsele cosmetice organice, am include rujul, fardul de ochi, fondul de ten si pudra de fata.

In zilele noastre, nu numai femeile profita de cosmetice. Barbatii folosesc geluri de par pentru a da parului un stil. Exista anumite profesii care necesita ca angajatii sa aplice un machiaj profesional. Persoanele care lucreaza in hoteluri si restaurante, poarta imaginea companiei lor, astfel incat acestea trebuie sa arate intr-un mod apreciativ tot timpul. Persoane de afaceri sau artisti, barbati si femei deopotriva, utilizeaza produse cosmetice profesionale pentru a arata bine in fata fanilor lor, indiferent de starea de spirit si situatie.

Cosmeticele profesionale sunt importante pentru modul in care se simt majoritatea femeilor daca tin cont de o baza zilnica. Femeilor le place sa se simta increzatoare si frumoase si alefm frecvent, produse cosmetice profesionale naturale.

Produsele cosmetice naturale reprezinta o modalitate excelenta de a evita intoxicatiile. Produsele cosmetice naturale pot fi foarte bune pentru femeile care doresc sa poarte un machiaj usor, cu aspect natural sau de cele care au probleme cu pielea. In timp ce calitatea si ingredientele machiajului traditional pot varia de la un brand la altul, exista o multime de produse de machiaj profesional, intr-adevar, de buna calitate pe piata. In cosmeticele profesionale naturale, accentul nu se pune pe beneficiile pe termen scurt, ci pe beneficiile pe termen lung, preventive si sanatoase pentru piele. Cu substante vegetale secundare, vitamine, minerale si aminoacizi esentiali, cosmeticele profesionale naturale au un impact mai larg asupra imbatranirii premature a pielii. Spectrele largi ale substantelor valoroase s-au dovedit a proteja pielea mai bine decat compusii substantelor izolate create in laborator care sunt continute in produsele conventionale, cum ar fi Q10.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Imagini cu pisici, documente și emisii de CO2 – cum afectează stocarea datelor planeta?

Published

on

By

unnamed

Adoptarea unui stil de viață prietenos cu mediul devine din ce în ce mai frecventă. Dar te-ai întrebat vreodată cât de dăunătoare poate fi stocarea datelor pentru mediu?

O catastrofă climatică este iminentă. Dacă nu luăm măsuri imediate pentru a reduce proactiv emisiile de substanțe chimice nocive, consecințele nepăsării noastre vor fi ireversibile. Deși trag semnale de alarmă, experții menționează adesea importanța economisirii energiei, dar nu vorbesc aproape niciodată despre stocarea datelor în cloud. Între timp, producerea energiei necesare pentru a permite camerelor de servere să stocheze datele noastre generează aproximativ 2% din amprenta totală de carbon. Deșeurile electronice reprezintă o altă preocupare semnificativă. Nu toate materialele folosite în producția echipamentelor electronice pot fi reciclate. În prezent, doar 20% dintre ele sunt reutilizabile, în timp ce restul de 80% sunt aruncate în gropi de gunoi, contaminând aerul și solul. Acest lucru este complet ineficient, mai ales atunci când există posibilitatea de restructurare a componentelor hardware.


În fiecare zi, trimitem date sub diferite forme – știri, imagini sau fișiere video – ale căror arhive sunt ulterior stocate pe servere dedicate. Nimeni nu se gândește la asta în mod normal, întrucât suporturile de date sunt la sute sau mii de kilometri distanță. Totuși, 1 TB de date stocate în cloud este echivalent cu emisia a 2 tone de dioxid de carbon în atmosferă. De unde provine acesta? De la producerea energiei necesare pentru funcționarea camerei de servere: furnizarea constantă de energie electrică, precum și menținerea temperaturii și a umidității potrivite. Utilizarea unuia dintre cele peste 8.000 de centre de date disponibile este convenabilă, dar există alternative la fel de satisfăcătoare care să răspundă nevoilor noastre și care să nu dăuneze mediului?

unnamed (1)

Răspunsul este da. Mai mult, schimbările pot fi făcute aproape imediat. Soluția este să faci rost de o unitate de stocare mică și portabilă, capabilă să stocheze sute de GB de date și pe care o poți păstra la îndemână. În cadrul procesului de dezvoltare a gamei de produse Memory, Samsung s-a axat pe securitate și viteză, precum și pe confortul utilizatorului.


O unitate de stocare externă are mai multe utilizări. Poate stoca fișiere de backup sau poate fi o extensie de memorie pentru hardware-ul pe care îl folosim zi de zi, indiferent de sistemul de operare preferat: modelele T7 sunt compatibile cu dispozitive Windows, Android și Mac. Sunt extrem de convenabile datorită dimensiunilor reduse, fiind asemănătoare cu niște carduri de credit mai groase. Astfel, le poți lua oricând cu tine și poți accesa fișierele fără să folosești vreun server. Un alt avantaj este viteza de transfer a datelor, întrucât înregistrarea durează doar câteva secunde. Capacitatea unităților de stocare Samsung poate fi adaptată nevoilor tale. Modelul T7 Touch este disponibil în versiuni de 500 GB, 1 TB și 2 TB, în timp ce T7 Shield poate oferi o capacitate de 1 TB, 2 TB sau 4 TB.


Ce măsuri pot fi luate privind datele nemobile de pe unitățile de stocare interne ale computerelor noastre? Atunci când parametrii memoriei interne nu mai corespund nevoilor tale, este posibil să te gîndești dacă e necesar să înlocuiești dispozitivul cu totul.Deși majoritatea persoanelor ar putea decide să cumpere un computer nou într-o astfel de situație, înlocuirea unui hard disk vechi este o metodă excelentă prin care să faci upgrade dispozitivului tău.

unnamed (2)

Producția dispozitivelor electronice este un factor major care contribuie la emisiile de gaze cu efect de seră. Numai producția în sine reprezintă 81% din amprenta de carbon din ciclul de viață al unui computer, iar utilizarea deșeurilor rezultate reprezintă aproximativ 1%. Astfel, dacă dispozitivul tău nu mai este eficient, ai putea lua în considerare înlocuirea componentelor (cum ar fi memoria) cu altele mai noi. SSD-urile de la Samsung sunt create atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru sarcinile solicitante. Cele mai recente modele pot stoca până la 4 TB de date, iar controlerele utilizate asigură o funcționare stabilă cu dispozitivele la care sunt conectate, în timp ce tehnologia folosită reprezintă o garanție a vitezei și a anilor lungi de utilizare. Mulțumită performanțelor unităților de stocare Samsung, înlocuirea memoriei poate fi o alegere mai bună și mai economică decât achiziționarea unui computer nou.


Ne așteaptă o provocare extrem de importantă: oprirea catastrofei ecologice. Este un obiectiv ce poate fi atins. Trebuie doar să facem mici schimbări în viețile noastre. Data viitoare când iei o decizie cu impact asupra mediului, alta decât schimbarea becurilor cu unele eficiente din punct de vedere energetic sau folosirea transportului public, îți recomandăm să reflectezi și asupra modului în care stochezi datele.

Facebook Comments
Continue Reading

Uncategorized

IKEA România înalță steagul curcubeu și pledează pentru o mai bună incluziune a persoanelor LGBT+

Published

on

By

IKEA (1)

Prin campania de responsabilitate socială „Acceptarea începe acasă”, lansată cu prilejul Zilei Internaționale împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei, IKEA România aduce în prim plan faptul că toți oamenii au dreptul să se bucure de un cămin în care să se simtă bineveniți și acceptați.

IKEA 2023 IDAHOT KVs 680x275px v1.0 - Stolac

IKEA România sărbătorește pe 17 mai, pentru al treilea an consecutiv, Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei (IDAHOT). Conform tradiției, IKEA înalță în această zi un steag în culorile curcubeului în fața magazinelor IKEA din București. De asemenea, anul acesta a lansat campania „Acceptarea începe acasă”, prin intermediul căreia IKEA dorește să încurajeze cât mai mulți oameni să construiască cămine și comunități definite de compasiune și incluziune, oferind șansa la o viață mai bună membrilor comunității LGBT+.

IKEA (2)

Campania de responsabilitate socială a pornit de la un sondaj pe care compania l-a efectuat în rândul tinerilor LGBT+ din București, dar și din alte capitale din Europa de Sud-Est (Zagreb, Belgrad, Ljubljana). Sondajul a arătat că aproximativ 90% dintre tinerii membri ai comunității LGBT+ din București nu se simt pe deplin acceptați în casele lor după ce își anunță orientarea sexuală sau identitatea de gen și până la 24% sunt forțați să-și părăsească propria casă. Astfel, prin această campanie, IKEA atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă persoanele LGBT+.

IKEA

„Sărbătorind IDAHOT, pledăm pentru o lume definită de corectitudine și egalitate, în care toți oamenii să se simtă bineveniți, respectați și apreciați așa cum sunt. Dorim să ne implicăm atât în calitate de angajator, cât și prin sprijinirea comunității în care ne desfășurăm activitatea. În plus, ne străduim întotdeauna să creăm un mediu de lucru incluziv în care toți colegii noștri să se simtă liberi să fie cine sunt și, de asemenea, oferim o educație continuă în rândul colegilor despre diferitele identități și provocări cu care se confruntă membrii grupurilor minoritare. Încercăm să discutăm deschis despre aceste probleme în spațiul public, sperând ca în acest mod să îi putem inspira și pe alții. Iar anul acesta punem accent deosebit pe conceptul de acceptare acasă.”, a declarat Violeta Neniță, Market Manager, IKEA România.

IKEA (3)

Înălțarea steagului și campania de responsabilitate socială vin în completarea activităților multianuale întreprinse de IKEA în vederea promovării egalității persoanelor din comunitatea LGBT+.

În cadrul campaniei de anul acesta, IKEA organizează un atelier de „biblioteci vii” pentru colegi, cu scopul de a crește nivelul de înțelegere și de acceptare a persoanelor cu identități diferite.

În ultimii trei ani, IKEA România a sprijinit activitatea asociațiilor care pledează pentru egalitatea LGBT+.

Mai multe informații despre campanie și activitățile desfășurate de IKEA sunt disponibile pe website.

Facebook Comments
Continue Reading

Exclusiv

OfertaDeLUX.ro – Descoperiți luxul la prețuri accesibile!

Published

on

By

Într-o lume în care timpul devine din ce în ce mai prețios, cumpărăturile online câștigă tot mai multă popularitate. Magazinul online OfertaDeLUX.ro reprezintă o sursă de inspirație pentru cei ce doresc să achiziționeze produse de lux la prețuri accesibile. Acesta pune în valoare ofertele marilor magazine din România, oferind produse de cea mai înaltă calitate, precum articole pentru copii, îmbrăcăminte, haine de brand, electronice, electrocasnice, bijuterii, cosmetice și produse de înfrumusețare.

Ce face OfertaDeLUX.ro special? Unul dintre aspectele esențiale care diferențiază OfertaDeLUX.ro de celelalte magazine online este promovarea produselor provenite de la marile magazine din România, cunoscute pentru reputația lor excelentă și pentru calitatea produselor oferite. Astfel, clienții pot fi siguri că achiziționează produse originale și de o calitate superioară.

Pe lângă aceasta, OfertaDeLUX.ro garantează prețuri competitive, ceea ce îl face atractiv pentru cei ce doresc să se bucure de cumpărături de lux la prețuri accesibile. Aceasta este o altă caracteristică care îl diferențiază de alte magazine online ce comercializează produse similare, dar la prețuri mai ridicate.

Categorii de produse disponibile pe OfertaDeLUX.ro OfertaDeLUX.ro pune la dispoziție o gamă variată de produse, astfel încât clienții să găsească tot ce au nevoie într-un singur loc. Printre categoriile de produse disponibile se numără:

  1. Articole pentru copii: hăinuțe, jucării și accesorii pentru copii de toate vârstele.
  2. Îmbrăcăminte: haine pentru femei, haine pentru bărbați și haine pentru copii.
  3. Haine de brand: produse de la brand-uri renumite, precum Gucci, Armani, Tommy Hilfiger, etc.
  4. Electronice: telefoane mobile, tablete, laptop-uri, televizoare și alte aparate electronice.
  5. Electrocasnice: mașini de spălat, frigidere, cuptoare cu microunde și alte aparate electrocasnice.
  6. Bijuterii: inele, cercei, brățări și coliere pentru femei și bărbați.
  7. Cosmetice și produse de înfrumusețare: produse de machiaj, parfumuri, produse pentru îngrijirea pielii și multe altele.

Cu OfertaDeLUX.ro, aveți acces la tot ceea ce vă doriți, de la produse de lux la prețuri incredibile.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment3 zile ago

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în...

plan de călătorie plan de călătorie
Turism3 zile ago

Ghidul călătorului: cum să îți faci un plan de călătorie perfect?

Călătoriile sunt o modalitate excelentă de a experimenta lucruri noi, de a cunoaște oameni noi și de a crea amintiri...

Afaceri3 zile ago

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în...

Eveniment3 zile ago

Sfaturi utile in gasirea unui camin de batrani pentru o persoana apropiata

Gasirea unui azil de batrani adecvat pentru o persoana in varsta poate fi o sarcina demoralizanta. Trebuie sa tinem minte...

ușile de exterior ușile de exterior
Social4 zile ago

Termopanul: Soluție sigură și eficientă pentru ușile de exterior

Ușile de exterior joacă un rol cheie în ceea ce privește protejarea locuinței. Acestea sunt expuse în mod constant la...

Eveniment4 zile ago

Al treilea dialog LIVE între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare!

Astăzi, începând cu ora 16.00 va avea loc al treilea dialog live între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare   Nela...

pret parcare Otopeni pret parcare Otopeni
Turism4 zile ago

Afla tot ce trebuie sa stii despre pretul unei parcari Otopeni!

Te-ai intrebat vreodata de ce uneori pretul unei parcari Otopeni private poate fi apropiat de cel al parcarii aeroportului? Exista...

Afaceri4 zile ago

Numarul de companii care prefera dezvoltarea prin sistemul de franciza, crestere spectaculoasa

Franchwise, lider pe piața de consultanță în domeniul francizelor în România și în CEE, a realizat o analiză internă conform...

Eveniment4 zile ago

Raluca Andreica, Creative Director Mccann PR: ”Păduri cu arbori seculari s-au mai văzut. Dar păduri care spun povești nu s-au mai auzit. Până azi. „Pădurea Poveștilor Nemuritoare” – o campanie care poate duce povestea vieții tale mai departe

Agenția McCann PR alături de Fundația Conservation Carpathia și Primăria Nucșoara au lansat campania „Pădurea poveștilor nemuritoare” – un proiect...

Eveniment5 zile ago

B2B Academy oferă un nou tip de serviciu în industria de marketing: Fractional AI CMO

București, 23 May 2023 – B2B Academy, divizia de coaching a NNC Services, anunță lansarea serviciului său Fractional AI CMO. Cu...

Cultură5 zile ago

Descopera magia fotografiei cu Lights and Tales

Esti in căutarea unui fotograf de nuntă care să surprindă povestea ta de dragoste sub forma unei viziuni unice? Lights...

Eveniment5 zile ago

Al treilea dialog LIVE între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare!

Astăzi, începând cu ora 16.00 va avea loc al treilea dialog live între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare Cu cine...

Eveniment6 zile ago

Care este destinaţia huselor de telefoane?

  Husele de telefoane sunt accesorii concepute pentru a proteja și îngriji dispozitivele mobile, cum ar fi telefoanele inteligente. Ele...

Eveniment7 zile ago

CabineteStomatologice.Net – Alegerea inteligentă pentru pacienții exigenți

Descoperiți cele mai bune cabinete stomatologice cu ajutorul platformei CabineteStomatologice.Net Pentru pacienții care doresc să găsească cele mai bune cabinete...

Evenimento săptămână ago

Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC CONDRAX SRL

18.05.2023 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC CONDRAX SRL SC CONDRAX SRL anunță finalizarea proiectul cu titlul ”Granturi...

Uncategorizedo săptămână ago

Imagini cu pisici, documente și emisii de CO2 – cum afectează stocarea datelor planeta?

Adoptarea unui stil de viață prietenos cu mediul devine din ce în ce mai frecventă. Dar te-ai întrebat vreodată cât...

Știrile Săptămânii