Connect with us

Eveniment

Interviu exclusiv cu fondatorul proiectului MEDIPRICE | IasiAZI.ro

Published

on

Q1. Pentru început, ce este Mediprice?

Pintilie Eliza, CEO MEDIPRICE.RO: Mediprice.ro este primul portal online de comparare a serviciilor medicale, care va facilita căutarea unui serviciu medical din punct de vedere al clinicii care îl oferă, al localizării, al preţului aferent, al medicului practicant, inclusiv dacă serviciul respectiv este decontabil CAS în cadrul clinicii respective.

La nivel personal, pentru noi Mediprice este un prieten virtual la care apelezi când ai o problemă de sănătate, ştiind că îţi dă cea mai bună soluţie. La nivel de business, Mediprice este mai mult decât o afacere, este un instrument de care România avea nevoie şi satisfacţia noastră  că am reuşit să-l implementăm este una considerabilă.

Q2. Ce funcţii sunt integrate în această platformă?

Pintilie Eliza, CEO MEDIPRICE.RO: Cu toate că este un website simplu de folosit pentru utilizatori, bine structurat şi printr-un singur click afli care sunt toate informaţiile premergătoare unei vizite la doctor, platforma este una complexă, cu o bază de date ce cuprinde peste 7000 de servicii medicale, şi în care sunt integrate funcţii precum: comparator de preţuri, geolocalizator, calculator de preţuri, motor de căutare a serviciului medical, motor de căutare per medic şi per clinica medicală, secţiune de forum, secţiune de blog, toate acestea fiind înglobate într-o platformă cu un design modern, intuitiv, ce oferă o experienţă plăcută utilizatorilor.

Q3. Care este povestea din spatele acestui business?

Pintilie Eliza, CEO MEDIPRICE.RO: Ca orice business, ideea proiectului Mediprice are o părticică emoţională şi anume o urgenţă medicală personală, în familie, care din lipsa timpului de a face un research amănunţit (clinici care ofereau serviciul respectiv, medici care l-ar fi practicat, pretul- cu toate că nu mai conta în acele momente), toate aceste căutări cuantificate în telefoane peste telefone către diferite clinici, au dus la agravarea stării de sănătate a pacientului. În acele momente îmi răsună în cap o singură întrebare: Oare de ce nu există un site pe care să găsesc listate toate clinicile şi toţi medicii care practică un anumit serviciu medical? Nu a mai durat mult şi l-am creat eu.

 

Q4. Cum a fost primit acest comparator de preţuri şi servicii medicale de către useri? 

Pintilie Eliza, CEO MEDIPRICE.RO: Cum am spus şi anterior, romanii aveau nevoie de un astfel de portal şi acest fapt reiese din sondajele realizate de Mediprice servicii medicale, conform cărora 96,8 % dintre romanii chestionaţi au răspuns afirmativ la întrebarea: „Consideraţi utilă platforma Mediprice.ro – primul portal de comparare a serviciilor medicale?” În condiţiile în care platforma a fost lansată oficial în luna iunie, traficul este cel estimat de noi şi anume în jur de 3500-4000 useri noi/ luna, ceea ce întăreşte utilitatea lui.

Q5. Ce v-a motivat? 

Pintilie Eliza, CEO MEDIPRICE.RO: O să punctez cel mai motivant aspect: lipsa surselor de informare în domeniul medical, în ceea ce priveşte conturarea precisă a traseului OM-SERVICIU MEDICAL-CLINICA-LOCATIE-MEDIC-PRET. Acum traseul este mult mai simplu: OM-MEDIPRICE.RO-MEDIC.

Q6. În jurul căror cifre gravitează investiţia acestui proiect?

Pintilie Eliza, CEO MEDIPRICE.RO: În acest moment investiţia se ridică la suma de 100.000 EUR, reprezentând undeva la 20% din total estimat de noi. Investim în prima fază şi avem ca şi prim interes partea de educare a populaţiei, cât şi a clinicilor private care ne sunt potenţiali parteneri, în privinţa existentei acestei platforme şi câştigarea încrederii în piaţa este primordială.

Q7. Care a fost evoluţia bazei de date? 

Pintilie Eliza, CEO MEDIPRICE.RO: Baza de date … Aici sunt multe de povestit. Eeh… această bază de date, mai precis conceperea şi structurarea a peste 7000 de servicii medicale, a dus la o perioadă de 1 an de zile de documentare şi realizare propriu-zisă şi aici vorbim de o terminologie medicală care nu corespunde în cadrul majorităţii clinicilor cu cea din nomenclatorul internaţional de denumiri medicale, indiferent că vorbim despre analize, intervenţii, investigaţii etc. Cea mai solicitanta şi de durată etapa a fost partea de identificare a serviciilor medicale care, deşi au denumiri diferite de la o clinică la alta, de fapt, înseamnă acelaşi lucru. A fost o muncă titanică şi a durat mult, cu toate că am avut parte de ajutor specializat.

 

Q8. Pe sectorul B2B, câţi clienţi aţi avut în primul an ?

Pintilie Eliza, CEO MEDIPRICE.RO: Încă nu s-a împlinit un an şi momentan există un număr de peste 70 de parteneri – CMI-uri, clinici şi lanţuri private de servicii medicale. Ne aşteptam ca în primul an să ajungem la 200 de clinici partenere şi în acelaşi timp să ne extindem la nivel naţional. Mediprice este bi-directionat: către useri şi către clinicile/ cabinetele private din România care doresc să aibă parte de maximă vizibilitate în mediul online.

Q9. Cât durează pe Mediprice o căutare a unui serviciu medical?

Pintilie Eliza, CEO MEDIPRICE.RO: Câteva secunde. Ai introdus în motorul de căutare serviciul medical dorit şi în câteva secunde site-ul returnează un rezultat. Viteza de încărcare a paginilor este una foarte bună şi lucram în pemanenţă la acest aspect, pentru că pacientul să nu-şi piardă răbdarea. Ştim şi noi cât de importante sunt chiar şi câteva secunde din viaţa unui om care se confruntă cu o urgenţă medicală.

Q10. Ce planuri de viitor aveţi? 

Pintilie Eliza, CEO MEDIPRICE.RO: Ne dorim ca pe viitor sa diversificam si mai mult plaja de servicii medicale oferite si mai mult decat atat ne dorim sa ne implicam si in sfera de educatie, asa cum am relatat anterior, si aici vorbesc despre implicare sociala, in special ne dorim parteneriate cu asociatii care sunt implicate in cresterea calitatii vietii romanilor. La nivel de business, ne dorim sa avem in anul urmator 20.000 useri noi/ luna si este un target realizabil. Punem accent pe calitate si profesionalism, fiind una din etichetele brandului.

Pintilie Eliza, CEO MEDIPRICE.RO: si nu in ultimul rand, Mediprice.com – sa ne extindem la nivel international.

IasiAZI.ro

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Published

on

By

comunicat de presa

 

18.01.2022

Anunț de finalizare a implementării proiectului societății  SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL anunță finalizarea proiectului cu nr RUE 10126 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 02.08.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minimum 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni de la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 834813.75 lei (valoarea totala) din care: 725925 lei grant si 108888.75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020

SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Persoană de contact:

Bodea Nicoleta-Ines

ipbpolus@yahoo.com

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Plexiglas – cum îți va ușura munca de zi cu zi?

Published

on

By

O poziție organizată corespunzător la locul de muncă, este una dintre bazele muncii eficiente. Această regulă se aplică practic oricărei activități, inclusiv lucrului la birou. Indiferent dacă lucrezi sau studiezi la birou, organizarea potrivită va optimiza cu siguranță acest proces. Cum să aranjezi cel mai bine un birou și cum poți folosi un material precum plexiglasul.

Cum să organizezi un birou pentru muncă și studiu?

Există câteva principii de bază ale organizării de birou care te vor ajuta în munca de zi cu zi:

  • Iluminare – este optim să așezi biroul lângă fereastră și lampa de birou pe partea stângă. Acestea sunt reguli generale, dar nivelul intensității luminii generate de lampă este, de asemenea, foarte important. Lumina prea puternică te va face să obosești repede, în timp ce lumina prea slabă poate cauza probleme de vedere.
  • Bineînțeles, dimensiunile biroului trebuie să fie ajustate la vârsta și înălțimea utilizatorului. Un adult pentru a lucre confortabil va avea nevoie de o masă de cel puțin 130 cm lățime și 85 cm adâncime. Înălțimea standard a biroului este de 70-75 cm. Oamenii înalți pot alege un birou de 80-85 cm.
  • Un scaun confortabil – fotoliile de birou cu reglare pe înălțime, spătar și cotiere sunt cele mai bune. O astfel de piesă de mobilier permite ajustarea optimă la preferințele tale.
  • Înainte de a începe lucrul, asigură-te că tot ce ai nevoie este pe birou. Un perete despărțitor pentru un birou din plexiglas poate fi de mare ajutor. Plexiglasul incolor va fi cel mai bun în acest sens. Poți pune pe placa de plexiglas diferite tipuri de foi de copiere, tabele, liste etc. Datorită acestui fapt, vei avea acces ușor la ele, fără a aglomera biroul.

Sticlă acrilică pentru birou – avantaje și dezavantaje

Plexiglasul pentru birou este o soluție practică care are destul de multe avantaje.

  • Dacă este așezat deasupra blatului de birou, îl va proteja împotriva deteriorărilor mecanice, decolorării, loviturilor etc. Plexiglasul este de 10 ori mai rezistent la impacturi decât sticla și, în același timp, este un material mult mai ușor. O astfel de protecție a blatului este deosebit de importantă pentru utilizatorii de birou mai tineri.
  • Bună organizare a muncii – Într-un dulap plexiglas transparent, poți plasa materialele de care ai nevoie la locul de muncă sau la studiu. Datorită transparenței ridicate a plexiglasului, acestea vor fi clar vizibile.
  • Rezistență la UV – Datorită rezistenței ridicate la radiații ultraviolete, blatul biroului din plexiglas transparent nu se va îngălbeni și nu își va pierde din transparență.

Pereți despărțitori de birou – cum se face?

Pentru a realiza pereți despărțitori de birou, se pot utiliza multe tipuri de materiale, însă, cel mai bun material este sticla acrilică sau plexiglasul. Sticla acrilică va funcționa excelent în acest scop. Este un material care este și mai puternic și mai rezistent la fisuri decât o placă acrilică. În același timp, greutatea este redusă la jumătate din greutatea sticlei.

Utilizarea plexiglasului în publicitate

Plexiglasul este un material perfect pentru producerea de elemente publicitare. Datorită utilizării polimetilmetacrilatului, sunt create elemente publicitare precum plăci iluminate, semne publicitare, litere iluminate, cutii de lumină, elemente decorative, rame și gadgeturi publicitare. Plexi este un material care poate fi ușor colorat, datorită căruia atractivitatea sa în industria de marketing crește. Materialul este, de asemenea, extrem de rezistent la condiții meteorologice extreme (temperatură, umiditate), datorită cărora expunerea elementelor publicitare în exterior garantează durabilitatea.

Plexiglasul este un material foarte atractiv care poate fi folosit în diferite moduri în publicitate. Plexiglasul de tip Fluo disponibil pe piață are margini iluminate, ceea ce este ideal pentru pregătirea semnelor și a literelor. Materialele publicitare pot lua orice formă și dimensiune. Tăierea plăcii este ușoară. Plasticitatea materialului și lipsa restricțiilor în alegerea culorii fac din plexiglas un adevărat aur pentru publicitate.

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, s-a infectat cu noua tulpină de coronavirus

Published

on

By

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a anunțat joi, 13 ianuarie, că a fost confirmat cu COVID-19. Ministrul este vaccinat cu două doze de vaccin anti-COVID 19 și spune că a aflat că este infectat după ce s-a întors din concediul de sărbători.

Demnitarul a explicat joi, într- o postare pe Facebook, că are o formă ușoară de boală, este acasă și se simte bine.

„După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităților curente am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi… pozitiv.

 Sigur că m-am izolat imediat urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală.

Am mai avut un episod de Covid19 în noiembrie 2020, sunt vaccinat cu două doze, m-am protejat rezonabil, totuși Omicron se descurcă mai bine…

Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aștept întoarcerea între colegi.

 Ceea ce regret nespus este că am ratat una dintre cele mai frumoase, dacă nu cea mai frumoasă săptămână din anul unui ministru, săptămâna ce cuprinde Ziua Culturii Naționale.

Am lipsit de la decorarea cu Ordinul Steaua României de la Cotroceni a marelui Gheorghe Zamfir și a legendarului actor Constantin Codrescu, printre alții, la propunerea Ministerului Culturii.

Am ratat un superb concert al Orchestrei Metropolitane București sub bagheta lui Daniel Jinga, cu Paula Seling, la Buzău.

 Am ratat întâlniri deosebite cu omologul meu Sergiu Prodan de la Chișinau (ciudat, o singură cultură, doi miniștri…), cu membri ai Academiei Române, și, cel mai trist, am ratat prezența la superbul spectacol ce va avea loc sâmbătă, pe 15 ianuarie, la Teatrul Național, dedicat Zilei Culturii Naționale.

La TNB va concerta orchestra Operei Naționale sub bagheta lui Tiberiu Soare împreună cu artiști ai Operei, vor recita actori de calibru români și moldoveni, va fi minunat! Vă invit să urmăriți pe TVR sau la Radio Romania Cultural evenimentul.

În rest, să avem sănătate și să ne revedem curând!”, a anunţat Lucian Romaşcanu pe pagina sa de Facebook. (Cerasela N.).

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment14 ore ago

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

  18.01.2022 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății  SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL anunță...

Evenimento zi ago

Plexiglas – cum îți va ușura munca de zi cu zi?

O poziție organizată corespunzător la locul de muncă, este una dintre bazele muncii eficiente. Această regulă se aplică practic oricărei activități,...

Afacerio zi ago

Plexiglas pentru perete pentru casă și local

Cum să reîmprospătezi rapid interiorul Sticla acrilică, sau așa-numitul plexiglas, este un material cu multe avantaje. Datorită faptului că este netoxic,...

Afacerio zi ago

Plexiglas – cum îți va ușura munca de zi cu zi?

O poziție organizată corespunzător la locul de muncă, este una dintre bazele muncii eficiente. Această regulă se aplică practic oricărei activități,...

Afacerio zi ago

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar?

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar? Alegerea de a începe o carieră ca bucătar este ceva ce oricine...

Eveniment3 zile ago

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, s-a infectat cu noua tulpină de coronavirus

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a anunțat joi, 13 ianuarie, că a fost confirmat cu COVID-19. Ministrul este vaccinat cu două...

Eveniment3 zile ago

Care este importanța unei uniforme de bucătar în ospitalitate?

Multe locuri de muncă aleg să adopte o uniformă de personal, inclusiv retail, asistență medicală și medii de producție. Chiar...

Cultură3 zile ago

Care este importanța unei uniforme de bucătar în ospitalitate?

Multe locuri de muncă aleg să adopte o uniformă de personal, inclusiv retail, asistență medicală și medii de producție. Chiar...

Afaceri4 zile ago

Ce poartă bucătarul șef în husa sa de tip roll ?

Ce poartă bucătarul șef în husa sa de tip roll ? Având un set de cuțite pe care le cunoașteți...

Eveniment5 zile ago

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

În multe cazuri, izolarea întregii clădiri este fie imposibilă, fie foarte costisitoare. Dacă ai un apartament într-un bloc, de obicei nu...

Afaceri5 zile ago

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

În multe cazuri, izolarea întregii clădiri este fie imposibilă, fie foarte costisitoare. Dacă ai un apartament într-un bloc, de obicei nu...

Administrație locală5 zile ago

Evoluția șorțurilor de-a lungul istoriei

Evoluția șorțurilor de-a lungul istoriei Obiceiul de a purta un șorț a fost împrumutat de la est și de la...

implanturi dentare implanturi dentare
Uncategorized6 zile ago

Zambetul tau merita tot ce-i mai bun! Alege implanturile dentare de ultima ora

Nimic nu este mai important decat sanatatea. Iar sanatatea orala intra si ea in aceasta categorie. Problemele dentare se pot...

Uncategorized2 săptămâni ago

TCL aduce televizoarele Mini LED 144Hz și dispozitive mobile la CES 2022

Într-o serie de evenimente virtuale, TCL îți prezintă un nou mod de viață, un viitor marcat de dispozitive inteligente, inclusiv...

Turism3 săptămâni ago

Sfaturi pentru motociclisti in vederea unei semnalizari corecte

Detii o motocicleta puternica, insa nu stii cum sa procedezi correct la semnalizare cu ocazia schimbarii directiei de mers sau...

Social3 săptămâni ago

Ce trebuie să ştii înainte de a-ţi cumpăra un motocultor pentru grădina ta

Dacă te gândeşti să începi a cultiva una sau mai multe parcele de teren din curtea ta, primul lucru pe...

Știrile Săptămânii