Connect with us

Eveniment

EXCLUSIV! Viorica Dăncilă îi dă ULTIMATUM lui Dragnea! Ce dorește pentru a rămâne în funcție și cine ar putea să o înlocuiască până în iarnă | IasiAZI.ro

Published

on

Sevil Shaided o prezenţă fadă, fără ego şi ambiţii personale, a fost prima opţiune a lui Dragnea pentru preluarea Guvernului, dar Klaus Iohannis a găsit imediat motive să o scoată din ecuaţia principală. Dragnea a insistat şi a păstrat-o într-o funcţie cheie, la ministerul Dezvoltării. Presiunile şi atacurile la care a fost supusă constant au făcut-o să cedeze în cele din urmă. Shaideh a părăsit postul de ministru arătând jurnaliştilor urmele de la perfuzii, în ciuda efortului disperat al şefului său de a o menţine la butoane. Au urmat amazoanele Carmen Dan şi Viorica Dăncilă.

 

Dacă prima încă rezistă destoinic în tranşeele de la MAI, cea de-a doua este pe urmele colegei Shaideh. Potrivit unor surse guvernamentale, aceasta ar fi epuizată psihic. În momentul de faţă ea ar urma un tratament medicamentos, care să o ajute să facă faţă stresului cotidian şi ar suferi destul de des atacuri de panică. În acest context, păstrarea ei în funcţia supremă în Guvern este pusă sub semnul întrebării.

 

Aceleaşi surse mi-au povestit că Dăncilă a avut mai multe momente în care a dorit să renunţe la scaunul de premier, dar Liviu Dragnea a obligat-o să rămână. De altfel pe cei doi îi leagă foarte multe şi din punct de vedere al business-urilor personale. Cu toate acestea, preşedintele PSD este conştient că Viorica Dăncilă nu va mai rezista mult pentru că sănătatea ei este pusă în pericol şi a început deja să caute resurse în interior pentru a o înlocui. Mai mult decât atât, cea pe care chiar el a promovat-o i-ar fi dat un ultimatum: rămâne în funcţie cu condiţia să nu i se impună niciun proiect controversate, cu impact major în rândul opiniei publice sau găseşte pe altcineva până în luna noimebrie, conform dezvăluirilor sursei menţionate. În prima linie sunt Eugen Orlando Teodorovici, care se bucură de o susţinere consistentă din zona de business a partidului, Paul Stănescu, din delegaţia baronilor din Sud, Mihai Fifor, eternul potenţial premier, pe care Dragnea îl consideră o ameninţare din punct de vedere al capitalului de imagien, dar şi mai nou Victor Negrescu.

 

 

Acesta din urmă are o susţinere serioasă din zona serviciilor de informaţii. Tatăl său este fost ambasador, iar fratele ofiţer SRI. De altfel, Negrescu s-a trezit europarlamentar la doar 31 de ani şi apoi ministru, fără să aibă prea multă activitate în PSD. Un alt nume pe care Dragnea încă îl ia în calcul este Carmen Dan, doar că aceasta ar fi carne de tun pentru Iohannis, care ar avea foarte multe motive să o respingă şi ar avea şi subiect pentru a-şi face campanie.

 

Lista este însă deschisă şi probabil în curând un nume complet neaşteptat ne va lua din nou prin surprindere. Doar că se apropie preşedinţia la Consiliul UE şi nu prea mai este loc de glume sinistre din partea social democraţilor pentru că nici partenerii noştri externi nu mai sunt dispuşi să lase totul la voia întâmplării.

 

În această ecuaţie, există o singură certitudine: că Viorica Dăncilă îşi doreşte să plece de la conducerea Guvernului şi că zilele ei în fruntea executivului sunt numărate. Dacă Dragnea va rezista la conducerea PSD, impunându-i „supusei ” sale proiectul aministiei şi graţierii înainte de plecare, atunci el va avea în continuare un cuvânt greu de spus în alegerea premierului. Dacă nu, cariera lui politică se încheie şi va intra în tomberonul istoriei şefilor PSD, care s-au îngropat singuri prin negocieri la mai multe capete.

IasiAZI.ro

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Bucuria verde cu #focustogreenecolife in 2021

Published

on

By

Focus to green eco life, eveniment sustinut de Aqua Carpatica, te-a invitat si pe parcursul anului 2021 la actiuni constiente si intentionate legate de natura, pentru a ingriji partea vie si verde a planetei. Fie ca a fost vorba de oameni, de natura sau de animale, cu totii, impreuna, ne putem uni pentru a ne purta de grija reciproc si a avea o viata mai buna, sub sigla #focustogreenecolife.
Cerceteaza si tu viata vazuta prin prisma elementelor ce creeaza ecosistemul viu care ne inconjoara. Fa o actiune intentionata, voluntara, prin care sa aduci o schimbare pozitiva in mediul in care traiesti.
Afla cat de importanta este apa, ca resursa vitala pentru viata noastra si pentru pamant.

Poti accesa articolele despre evenimentele #focustogreenecolife si informatii legate de ape si viata verde a planetei, pe blogul proiectului https://focustogreenecolife.wordpress.com/
Desi actiunile noastre constiente pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj.
Ne dorim ca si tu sa fii mereu informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, care sustine viata pe Pamant.
Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC Serenaris Investment SRL

Published

on

By

comunicat de presa

20.01.2022

Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC Serenaris Investment SRL

SC Serenaris Investment SRL anunta finalizarea proiectului cu nr RUE 12729 în-scris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
Proiectul s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Mi-nisterul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 30.07.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC Serenaris Investment SRL
Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 487.336,83 lei (valoarea totala) din care: 423.771,15 lei grant si 63.565,68 lei cofinanțare.

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020

SERENARIS INVESTMENT SRL

Persoană de contact:
Cornelia-Serena Pasca,
0725352463
pasca_cornelia@yahoo.com

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Published

on

By

comunicat de presa

 

18.01.2022

Anunț de finalizare a implementării proiectului societății  SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL anunță finalizarea proiectului cu nr RUE 10126 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 02.08.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minimum 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni de la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 834813.75 lei (valoarea totala) din care: 725925 lei grant si 108888.75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020

SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Persoană de contact:

Bodea Nicoleta-Ines

ipbpolus@yahoo.com

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Social13 ore ago

Cum alegi tamplaria potrivita pentru locuinta ta?

In mod traditional, tamplaria este considerata drept o lucrare din lemn. In zilele noastre insa, alte materiale precum PVC-ul sau...

Eveniment5 zile ago

Bucuria verde cu #focustogreenecolife in 2021

Focus to green eco life, eveniment sustinut de Aqua Carpatica, te-a invitat si pe parcursul anului 2021 la actiuni constiente...

Eveniment6 zile ago

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC Serenaris Investment SRL

20.01.2022 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC Serenaris Investment SRL SC Serenaris Investment SRL anunta finalizarea proiectului cu...

Social6 zile ago

Motofierastraie Rotakt cu carburator Walbro

Motofierăstraiele moderne sunt adaptate pentru a se potrivi fiecărui utilizator şi a condițiilor de lucru specifice. Înainte de a cumpăra...

Social6 zile ago

Ce beneficii obtii la inlocuirea ferestrelor vechi

Ferestrele vechi din lemn care v-au servit multi ani ar trebui totusi inlocuite cu altele noi din PVC din mai...

Evenimento săptămână ago

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

  18.01.2022 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății  SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL anunță...

Evenimento săptămână ago

Plexiglas – cum îți va ușura munca de zi cu zi?

O poziție organizată corespunzător la locul de muncă, este una dintre bazele muncii eficiente. Această regulă se aplică practic oricărei activități,...

Afacerio săptămână ago

Plexiglas pentru perete pentru casă și local

Cum să reîmprospătezi rapid interiorul Sticla acrilică, sau așa-numitul plexiglas, este un material cu multe avantaje. Datorită faptului că este netoxic,...

Afacerio săptămână ago

Plexiglas – cum îți va ușura munca de zi cu zi?

O poziție organizată corespunzător la locul de muncă, este una dintre bazele muncii eficiente. Această regulă se aplică practic oricărei activități,...

Afacerio săptămână ago

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar?

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar? Alegerea de a începe o carieră ca bucătar este ceva ce oricine...

Evenimento săptămână ago

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, s-a infectat cu noua tulpină de coronavirus

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a anunțat joi, 13 ianuarie, că a fost confirmat cu COVID-19. Ministrul este vaccinat cu două...

Evenimento săptămână ago

Care este importanța unei uniforme de bucătar în ospitalitate?

Multe locuri de muncă aleg să adopte o uniformă de personal, inclusiv retail, asistență medicală și medii de producție. Chiar...

Culturăo săptămână ago

Care este importanța unei uniforme de bucătar în ospitalitate?

Multe locuri de muncă aleg să adopte o uniformă de personal, inclusiv retail, asistență medicală și medii de producție. Chiar...

Afaceri2 săptămâni ago

Ce poartă bucătarul șef în husa sa de tip roll ?

Ce poartă bucătarul șef în husa sa de tip roll ? Având un set de cuțite pe care le cunoașteți...

Eveniment2 săptămâni ago

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

În multe cazuri, izolarea întregii clădiri este fie imposibilă, fie foarte costisitoare. Dacă ai un apartament într-un bloc, de obicei nu...

Afaceri2 săptămâni ago

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

În multe cazuri, izolarea întregii clădiri este fie imposibilă, fie foarte costisitoare. Dacă ai un apartament într-un bloc, de obicei nu...

Știrile Săptămânii