Connect with us

Eveniment

Ce legătură este între firma DST, care a câștigat licitația pentru paza SGU, și președintele CA-ului de la SGU, Ionuț Crețu

Published

on

Firma DIRECTOR SPECIAL TROOPS D.S.T. SRL a câștigat licitația organizată de SGU Ploiești pentru servicii de pază, deși societatea Consiliului Local Ploiești are în prezent 94 de paznici, care vor fi trecuți în șomaj dacă nu acceptă transferul la întreținere cimitire și spații verzi. Ce legătură are președintele Consiliului de Administrație al SGU, Ionuț Crețu, cu firma câșigătoare aflați lecturând textul de mai jos.

Observatorulph.ro a publicat ieri, în exclusivitate, că DST a câștigat licitația pentru servicii de pază a SGU Ploiești. Interesant este faptul că tariful este mai mic decât cel calculat la salariul minim pe economie (detalii AICI).

Am încercat să aflăm ce se ascunde în spatele deciziei de a externaliza acest serviciu, aparținând conducerii SGU, în frunte cu președintele CA-ului, Ionuț Crețu și iată ce am aflat. Înainte de asta, merită menționat faptul că viceprimarul Cristian Ganea a postat pe Facebook, în data de 19 octombrie, un bilețel scris de mână cu economia făcută prin înlocuirea paznicilor existenți, care a fost ștearsă ulterior. Noroc cu colegii de la Telegrama, care au relatat despre această reacție a vicelui Ganea aici: Viceprimarul Ganea reacţionează vehement la afirmaţiile primarului legate de SGU
Revenind la subiect, în declarațiile de avere din 2017 și 2018, postate de șeful CA-ului de la SGU, Ionuț Crețu, membru al organizației PSD Prahova, sunt trecut veniturile obținute de acesta (peste 20.000 de lei în total) la firma de pază General Army Legione (GAL), unde, potrivit CV-ului său, este director general

Declarațiile de avere ale lui Ionuț Crețu depuse la SGU Ploiești:

 

Potrivit datelor înregistrate la Registrul Comerțului, GAL SRL, firma la care Ionuț Crețu, șeful CA-ului de la SGU este director, are doi asociați: Nicolae Radu Septimiu, respectiv Luca Teodor Ovidiu, acesta din urmă fiind și administrator.

Și firma G.A.L. este abonată la contracte pe bani publici, așa cum reiese dintr-un plan de reorganizare publicat de firma de insolvență Extrem Insolv pe site-ul său.

 

Revenind la subiect, aceiași Nicolae Radu Septimiu și Luca Teodor Ovidiu de la G.A.L sunt fondatorii firmei DIRECTOR SPECIAL TROOPS D.S.T. SRL, care a câștigat licitația organizată de SGU Ploiești, unde Ionuț Crețu este șeful CA-ului. 

Mai exact, firma D.S.T, care este și ea abonată la contracte pe bani publici, acesta fiind un alt subiect de care ne vom ocupa ulterior, a fost înființată în 2015 de cei doi, așa cum reiese din extrasul de la Registrul Comerțului publicat mai jos:

 

Interesantă este evoluția firmei ulterioară a firmei D.ST. În 2016, intră ca asociat Radu Adrian Ionuț, care preia ulterior de la cei doi, Luca Teodor și Nicolae Radu și părțile lor sociale, devenind astfel asociat unic. Momentul coincide și cu o creștere uriașă a cifrei de afaceri, de la 0 lei și un angajat în 2015, la 2 692 406 lei și 109 angajați în 2016, respectiv 5 032 972 lei și 171 de angajați în anul 2017, profitul anual sărind de 400.000 de lei.

Pentru că gurile rele vorbesc că Nicolae Radu Septimiu ar fi nașul lui Ionuț Crețu,a cărui cununie civilă a avut loc de curând, observatorulph.ro l-a contactat pe șeful CA-ului de la SGU, care a infirmat această informație.

Rămâne doar legătura dintre cei doi prin intermediul Registrului Comerțului și a declarațiilor de avere.

SURSA

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Bucuria verde cu #focustogreenecolife in 2021

Published

on

By

Focus to green eco life, eveniment sustinut de Aqua Carpatica, te-a invitat si pe parcursul anului 2021 la actiuni constiente si intentionate legate de natura, pentru a ingriji partea vie si verde a planetei. Fie ca a fost vorba de oameni, de natura sau de animale, cu totii, impreuna, ne putem uni pentru a ne purta de grija reciproc si a avea o viata mai buna, sub sigla #focustogreenecolife.
Cerceteaza si tu viata vazuta prin prisma elementelor ce creeaza ecosistemul viu care ne inconjoara. Fa o actiune intentionata, voluntara, prin care sa aduci o schimbare pozitiva in mediul in care traiesti.
Afla cat de importanta este apa, ca resursa vitala pentru viata noastra si pentru pamant.

Poti accesa articolele despre evenimentele #focustogreenecolife si informatii legate de ape si viata verde a planetei, pe blogul proiectului https://focustogreenecolife.wordpress.com/
Desi actiunile noastre constiente pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj.
Ne dorim ca si tu sa fii mereu informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, care sustine viata pe Pamant.
Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC Serenaris Investment SRL

Published

on

By

comunicat de presa

20.01.2022

Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC Serenaris Investment SRL

SC Serenaris Investment SRL anunta finalizarea proiectului cu nr RUE 12729 în-scris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
Proiectul s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Mi-nisterul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 30.07.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC Serenaris Investment SRL
Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 487.336,83 lei (valoarea totala) din care: 423.771,15 lei grant si 63.565,68 lei cofinanțare.

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020

SERENARIS INVESTMENT SRL

Persoană de contact:
Cornelia-Serena Pasca,
0725352463
pasca_cornelia@yahoo.com

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Published

on

By

comunicat de presa

 

18.01.2022

Anunț de finalizare a implementării proiectului societății  SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL anunță finalizarea proiectului cu nr RUE 10126 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 02.08.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minimum 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni de la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 834813.75 lei (valoarea totala) din care: 725925 lei grant si 108888.75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020

SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Persoană de contact:

Bodea Nicoleta-Ines

ipbpolus@yahoo.com

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment2 zile ago

Bucuria verde cu #focustogreenecolife in 2021

Focus to green eco life, eveniment sustinut de Aqua Carpatica, te-a invitat si pe parcursul anului 2021 la actiuni constiente...

Eveniment2 zile ago

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC Serenaris Investment SRL

20.01.2022 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC Serenaris Investment SRL SC Serenaris Investment SRL anunta finalizarea proiectului cu...

Social2 zile ago

Motofierastraie Rotakt cu carburator Walbro

Motofierăstraiele moderne sunt adaptate pentru a se potrivi fiecărui utilizator şi a condițiilor de lucru specifice. Înainte de a cumpăra...

Social3 zile ago

Ce beneficii obtii la inlocuirea ferestrelor vechi

Ferestrele vechi din lemn care v-au servit multi ani ar trebui totusi inlocuite cu altele noi din PVC din mai...

Eveniment4 zile ago

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

  18.01.2022 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății  SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL anunță...

Eveniment4 zile ago

Plexiglas – cum îți va ușura munca de zi cu zi?

O poziție organizată corespunzător la locul de muncă, este una dintre bazele muncii eficiente. Această regulă se aplică practic oricărei activități,...

Afaceri4 zile ago

Plexiglas pentru perete pentru casă și local

Cum să reîmprospătezi rapid interiorul Sticla acrilică, sau așa-numitul plexiglas, este un material cu multe avantaje. Datorită faptului că este netoxic,...

Afaceri5 zile ago

Plexiglas – cum îți va ușura munca de zi cu zi?

O poziție organizată corespunzător la locul de muncă, este una dintre bazele muncii eficiente. Această regulă se aplică practic oricărei activități,...

Afaceri5 zile ago

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar?

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar? Alegerea de a începe o carieră ca bucătar este ceva ce oricine...

Eveniment6 zile ago

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, s-a infectat cu noua tulpină de coronavirus

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a anunțat joi, 13 ianuarie, că a fost confirmat cu COVID-19. Ministrul este vaccinat cu două...

Eveniment6 zile ago

Care este importanța unei uniforme de bucătar în ospitalitate?

Multe locuri de muncă aleg să adopte o uniformă de personal, inclusiv retail, asistență medicală și medii de producție. Chiar...

Cultură6 zile ago

Care este importanța unei uniforme de bucătar în ospitalitate?

Multe locuri de muncă aleg să adopte o uniformă de personal, inclusiv retail, asistență medicală și medii de producție. Chiar...

Afacerio săptămână ago

Ce poartă bucătarul șef în husa sa de tip roll ?

Ce poartă bucătarul șef în husa sa de tip roll ? Având un set de cuțite pe care le cunoașteți...

Evenimento săptămână ago

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

În multe cazuri, izolarea întregii clădiri este fie imposibilă, fie foarte costisitoare. Dacă ai un apartament într-un bloc, de obicei nu...

Afacerio săptămână ago

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

În multe cazuri, izolarea întregii clădiri este fie imposibilă, fie foarte costisitoare. Dacă ai un apartament într-un bloc, de obicei nu...

Administrație localăo săptămână ago

Evoluția șorțurilor de-a lungul istoriei

Evoluția șorțurilor de-a lungul istoriei Obiceiul de a purta un șorț a fost împrumutat de la est și de la...

Știrile Săptămânii