Connect with us

Eveniment

EXCLUSIV/STRUCTURA DE INTERVENȚIE RAPIDĂ A POLIȚIEI LOCALE PLOIEȘTI CONDUSĂ DE VAIDA ADRIAN ESTE INEFICIENTĂ, INEXISTENTĂ! FELICITARI PRIMARULUI ADRIAN DOBRE CA ISI BATE JOC DE BANII PUBLICI!

Published

on

Managementul defectuos al Poliței Locale Ploiești promovat de actualul șef al acestei entități locale, Vaida Adrian, este vizibil și văzut din prisma structurii de intervenție. Deși în organigrama Poliției Locale Ploiești sunt prevăzute 2 astfel de birouri încadrate cu 15 „polițiști locali de elită”, în realitate, cei 15 „mușchetari de elită” se deplasează la locul de muncă pentru a se odihni după muncile câmpului și beții dar și pentru a mai turna un păhărel… cine să-i verifice? „Tata Vaida”, protectorul lor? Niciodată, doar e de-al lor… „pretenaș de pahar”.

În Regulamentul de Organizare și Funcționare la Poliției Locale Ploiești, se prevede la articolul 32, foarte pompos, ce atribuții îndeplinesc „cei 15 mușchetari” încadrați în http://www.polocploiesti.ro/legi/15.html… tocmai de aceea i-am întrebat și noi „de sănătate” pe cei de la Poliția Locală, punctual: „ce activități au desfășurat cei 15 mușchetari de elită?”:

  1. Câți polițiști locali din cadrul structurii Intervenție Rapidă asigură intervenția efectivă la evenimente?
  2. La câte misiuni au intervenit echipele structurii Intervenție Rapidă în perioada 01.01-07.10.2018? Vă rugăm să le enumerați (ex. la data de 01.02.2018 în intervalul orar 1000-2200, echipa I.R. a intervenit prompt pentru a deszăpezi autoturismul unui demnitar prahovean; 2. la data de 03.05.2018 echipa I.R. a intervenit prompt pentru reținerea și conducerea la sediul secției 1 de poliție Ploiești/Parchet o persoană în vârstă de 65 ani care tulbura ordinea și liniștea publică prin comercializarea stradală, ilegală, a mai multor legături de pătrunjel ș.a.m.d.).
  3. Câte contravenții au constatat polițiștii locali din structura de Intervenție Rapidă în perioada 01.01-07.10.2018?
  4. Câte sancțiuni contravenționale au aplicat polițiștii locali din structura de Intervenție Rapidă în perioada 01.01-07.10.2018? Vă rugăm să ne comunicați și valoarea totală a contravențiilor aplicate pentru perioada 01.01-07.10.2018.
  5. Care este programul de lucru al echipelor de I.R. din Poliția Locală Ploiești (schimburi de 8h în intervalul orar 06-14, 14-22, 22-06; schimburi de 12h în interval orar 06-20 și 20-06 ș.a.m.d.)?
  6. Ce activități desfășoară polițiștii locali din structura I.R. din Poliția Locală Ploiești aflați în timpul programului de lucru, în intervalul de timp în care nu sunt angrenați/solicitați în „misiuni speciale”.
  7. Vă rugăm să ne comunicați venitul salarial, fără sporuri, acordat lunar polițiștilor locali din structura I.R. din Poliția Locală Ploiești (pentru fiecare angajat).
  8. Sporurile de natură salarială acordate lunar polițiștilor locali din cadrul echipelor de I.R. din Poliția Locală Ploiești (pentru fiecare angajat).
  9. Polițiștii locali din cadrul structurii de Intervenție Rapidă primesc spor/bonificație/ cuantum din amenzile aplicate?

Bineînțeles că Poliția Locală nu a răspuns … ne-au fost înșirate „povești nemuritoare” precum: „sprijină jandarmii și poliția”. Ne-am crăcit de râs când am văzut asta: păi polițiștii și jandarmii de la intervenție rapidă (M.A.I.) nu merg la serviciu pentru grătare și beții ca „mușchetarii lui Vaida” ci se antrenează și intervin în scandaluri dintre interlopi, participă la perchizițiile domiciliare și la sedii ale societăților conduse de interlopi, „șmecheri grei” … să îi cheme pe cei 15 mușchetari ai lui Vaida la astfel de acțiuni e sinucidere curată pentru polițiștii și jandarmii din M.A.I. … Cam cum se întâmpla până în 2007 când militarul și polițistul (milițianul) mergeau însoțiți de 2 soldați (cei mai mulți soldați fiind habarniști și fricoși) de care cadrele M.A.I. trebuiau să aibe grijă să nu facă vreo tâmpenie nicidecum să își facă treaba pentru care erau plătiți.

Adresa Poliției Locale Ploiești nr.390/07.09.2018 prin care vorbește la nivelul general (spune totul și nimic) evidențiază că bețivanii lui Vaida Adrian încasează 6.000 RON/lunar pentru a nu face nimic ci doar pentru a consuma băuturi alcoolice în sediul Poliției Locale Ploiești împreună cu „taica Vaida” (pe care îl și cinstesc dealtfel pentru „bunătatea-i” de a-i ține ascunși, pe bani publici) și sărăci bugetul Consiliului Local al Municipiului Ploiești, lunar, cu sume de peste 90.000 RON/lună doar pentru ca niște neisprăviți („boschetari” cu veleități de polițist) să aibe bani cu care să-l „cinstească” și pe „Apollo al Ploieștiului” (Vaida Adrian).

Pentru a nu fi considerați „cârcotași”, am solicitat, printr-o nouă adresă (1843/08.11.2018) Poliției Locale Ploiești să ne comunice activitățile desfășurate de personalul încadrat în structurile de intervenție. Prin adresa nr.440/08.11.2018, ne este solicitat să le comunicăm „temeiul de drept și interesul”… căci cei de la Poliția Locală nu au auzit de CEDO (articolul 10) și nici de Constituția României (articolele 31 alineatul 2, 54 și 55), așa cum nu au auzit nici de propriul Regulament de Organizare și Funcționare pe care îl au publicat pe sitte-ul propriu. Despre faptul că presa este „dulău de pază al democrației” iar potrivit Curții de la Strasbourg investigațiile presei și solicitările mass-mediei se află sub incidența „perisabilității informațiilor”, evident că nu au habar acei agenți ai statului din Poliția Locală Ploiești, supărați că presa liberă le dezvăluie, public: incompenteța, ilegalitățile, abuzurile, infracțiunile. De fapt, Poliția Locală Ploiești nu știe cum să-și ascundă bețivii și chiolhanurile din sediul instituției, „mușchetarii merituoși” care încasează salariul lunar pentru odihnă și chermeze la locul de muncă, „activități profesionale” despre care Vaida Adrian nu doar că are cunoștință dar le și protejezeză și încurajează, exclusiv pe bani publici, ai ploieștenilor.

Refuz 2 solicitare Ziarul Incisiv

       În condițiile în care „boschetari de lux” primesc salarii uriașe de la bugetul local pentru beții, se mai miră ploieștenii de ce municipalitatea întârzie nepermis de mult în demararea și finalizarea de proiecte în beneficiul cetățenilor Municipiului Ploiești? (Alexandru Firicel- sef Departament Investigatii).

N.R. Poate că, după ce vor vedea acest articol, „ofuscații” din Poliția Locală Ploiești vor vedea și temeiuri de drept… interesul cetățenilor Ploieștiului și, bineînțeles, al presei.

Dar ce pretentii sa ai de la niste neica nimeni sustinuti politic de primarul PNL, Adrian Dobre si de consilierul acestuia, col (r) SRI. Pruna Eugen? Ca doar nu degeaba Adrian Vaida s-a implicat si a implicat ilegal Politia Locala Ploiesti in campania electorala a primarului Adrian Dobre care a fost ales cu un numar de n luate la k-1 de persoane din urbea noastra. Norocul lor si numitorul comun (Vaida-Dobre), au acelasi avocat care le toarna tampenii pe hartii! Vax albina!

 

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Bucuria verde cu #focustogreenecolife in 2021

Published

on

By

Focus to green eco life, eveniment sustinut de Aqua Carpatica, te-a invitat si pe parcursul anului 2021 la actiuni constiente si intentionate legate de natura, pentru a ingriji partea vie si verde a planetei. Fie ca a fost vorba de oameni, de natura sau de animale, cu totii, impreuna, ne putem uni pentru a ne purta de grija reciproc si a avea o viata mai buna, sub sigla #focustogreenecolife.
Cerceteaza si tu viata vazuta prin prisma elementelor ce creeaza ecosistemul viu care ne inconjoara. Fa o actiune intentionata, voluntara, prin care sa aduci o schimbare pozitiva in mediul in care traiesti.
Afla cat de importanta este apa, ca resursa vitala pentru viata noastra si pentru pamant.

Poti accesa articolele despre evenimentele #focustogreenecolife si informatii legate de ape si viata verde a planetei, pe blogul proiectului https://focustogreenecolife.wordpress.com/
Desi actiunile noastre constiente pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj.
Ne dorim ca si tu sa fii mereu informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, care sustine viata pe Pamant.
Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC Serenaris Investment SRL

Published

on

By

comunicat de presa

20.01.2022

Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC Serenaris Investment SRL

SC Serenaris Investment SRL anunta finalizarea proiectului cu nr RUE 12729 în-scris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
Proiectul s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Mi-nisterul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 30.07.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC Serenaris Investment SRL
Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 487.336,83 lei (valoarea totala) din care: 423.771,15 lei grant si 63.565,68 lei cofinanțare.

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020

SERENARIS INVESTMENT SRL

Persoană de contact:
Cornelia-Serena Pasca,
0725352463
pasca_cornelia@yahoo.com

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Published

on

By

comunicat de presa

 

18.01.2022

Anunț de finalizare a implementării proiectului societății  SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL anunță finalizarea proiectului cu nr RUE 10126 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 02.08.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minimum 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni de la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 834813.75 lei (valoarea totala) din care: 725925 lei grant si 108888.75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020

SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

Persoană de contact:

Bodea Nicoleta-Ines

ipbpolus@yahoo.com

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Social13 ore ago

Cum alegi tamplaria potrivita pentru locuinta ta?

In mod traditional, tamplaria este considerata drept o lucrare din lemn. In zilele noastre insa, alte materiale precum PVC-ul sau...

Eveniment5 zile ago

Bucuria verde cu #focustogreenecolife in 2021

Focus to green eco life, eveniment sustinut de Aqua Carpatica, te-a invitat si pe parcursul anului 2021 la actiuni constiente...

Eveniment6 zile ago

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC Serenaris Investment SRL

20.01.2022 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC Serenaris Investment SRL SC Serenaris Investment SRL anunta finalizarea proiectului cu...

Social6 zile ago

Motofierastraie Rotakt cu carburator Walbro

Motofierăstraiele moderne sunt adaptate pentru a se potrivi fiecărui utilizator şi a condițiilor de lucru specifice. Înainte de a cumpăra...

Social6 zile ago

Ce beneficii obtii la inlocuirea ferestrelor vechi

Ferestrele vechi din lemn care v-au servit multi ani ar trebui totusi inlocuite cu altele noi din PVC din mai...

Evenimento săptămână ago

Anunt de finalizare a implementarii proiectului societatii SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL

  18.01.2022 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății  SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL SC INTERNATIONAL PAPER BUSINESS SRL anunță...

Evenimento săptămână ago

Plexiglas – cum îți va ușura munca de zi cu zi?

O poziție organizată corespunzător la locul de muncă, este una dintre bazele muncii eficiente. Această regulă se aplică practic oricărei activități,...

Afacerio săptămână ago

Plexiglas pentru perete pentru casă și local

Cum să reîmprospătezi rapid interiorul Sticla acrilică, sau așa-numitul plexiglas, este un material cu multe avantaje. Datorită faptului că este netoxic,...

Afacerio săptămână ago

Plexiglas – cum îți va ușura munca de zi cu zi?

O poziție organizată corespunzător la locul de muncă, este una dintre bazele muncii eficiente. Această regulă se aplică practic oricărei activități,...

Afacerio săptămână ago

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar?

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar? Alegerea de a începe o carieră ca bucătar este ceva ce oricine...

Evenimento săptămână ago

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, s-a infectat cu noua tulpină de coronavirus

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a anunțat joi, 13 ianuarie, că a fost confirmat cu COVID-19. Ministrul este vaccinat cu două...

Evenimento săptămână ago

Care este importanța unei uniforme de bucătar în ospitalitate?

Multe locuri de muncă aleg să adopte o uniformă de personal, inclusiv retail, asistență medicală și medii de producție. Chiar...

Culturăo săptămână ago

Care este importanța unei uniforme de bucătar în ospitalitate?

Multe locuri de muncă aleg să adopte o uniformă de personal, inclusiv retail, asistență medicală și medii de producție. Chiar...

Afaceri2 săptămâni ago

Ce poartă bucătarul șef în husa sa de tip roll ?

Ce poartă bucătarul șef în husa sa de tip roll ? Având un set de cuțite pe care le cunoașteți...

Eveniment2 săptămâni ago

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

În multe cazuri, izolarea întregii clădiri este fie imposibilă, fie foarte costisitoare. Dacă ai un apartament într-un bloc, de obicei nu...

Afaceri2 săptămâni ago

Izolarea termică a ferestrelor – o modalitate de a reduce facturile

În multe cazuri, izolarea întregii clădiri este fie imposibilă, fie foarte costisitoare. Dacă ai un apartament într-un bloc, de obicei nu...

Știrile Săptămânii