Connect with us

Eveniment

EXCLUSIV/”FETIS” DE SCURTA DURATA PENTRU TRIPLETA ADRIAN VAIDA (DIRECTOR INTERIMAR POLITIA LOCALA PLOIESTI), ADRIAN DOBRE – PRIMAR P.N.L SI COL ® SRI PRUNA EUGEN – CONSILIER

Published

on

Deși activitatea specialistilor/experților din profesiile liberale ar trebui să beneficieze de o marjă largă de independență în interpretarea rezultatelor si exprimarea opiniilor, aceasta este împiedicată nu doar de către angajatori ci si de „supervizorii” profesiei. Potrivit articolului 10 slineatul 1 din Anexa nr.1 la Hotararea Colegiului Psihologilor din România nr4CN/2013: „Art. 10. –(1) Psihologul acționează întotdeauna pentru oameni și în interesul acestora, valoarea socioeconomică a activității de psiholog fiind recunoscută prin lege. Psihologul este obligat să manifeste preocupare, empatie, respect și înțelegere față de beneficiari și față de problemele acestora, acționând întotdeauna fără manifestări de autoritate și fără să exploateze situația beneficiarului serviciilor psihologice.” Așadar, Psihologia nu este „o afacere” asa cum au inteles niste „jmecherasi cu epoleti” din Ministerul Afaceristilor Interni.

Colegiul Psihologilor din România ar fi trebuit să existe ca si organism national de promovare, pregătire si protejare a intereselor profesionale ale psihologilor romani nicidecum ca o organizație bolșevică sau de grup criminal organizat, asa cum a devenit după preluarea conducerii acestui organism de renumitul psiholog-criminalist, Tudorel Butoi.

În anul 2010 Tudorel Butoi a fost ales ca si președinte al Comisiei de atestare a Psihologilor don domeniul Ordine și Siguranță Publică, prevăzută de Legea psihologului nr.213/2004,  in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania. Ulterior, si-a „montat” apropiatii din Ministerul Afacerilor Interne în scaunele Colegiului creînd astfel un organism puternic militienizat în cadrul organizației. S-a ajuns astfel în situația în care „milițienii jmecheri” sa încalce propriile hotărâri date de Colegiu în ceea ce privește atât abaterile disciplinare cat si cele referitoare la conflictul administrativ de interese respectiv cel al incompatibilitatilor.

De fapt, „milițienii jmecheri” în mâinile cărora a încăput conducerea Colegiului Psihologilor din România își afișează public încălcările de la propria Lege căci „nimeni si nimic nu le poate face ceva”, ei fiind „Dumnezeii” Psihologiei romanesti: Kiss Csaba (pe care vi l-am prezentat în articolul nostru anterior https://www.incisivdeprahova.ro/2018/12/13/exclusivcaz-clasic-de-incalcare-legii-incompatibilitate-si-conflict-de-interese-dr-kiss-csaba-din-politia-capitalei/), Turc Ștefania Mirela Oana (sotia sefului Centrului de Psihologie al Ministerului Afacerilor Interne, Turc Darius. Aceasta profesează ca „psiholog-politist” în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Romane), Duvac Ion (fratele fostului director al Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne, Duca Constantin, membru de vază în Asociația Criminalistilor din Romania, semianalfabet si slugarnic ori-de-cate-ori primea ordin „sa-l faca p’ala”), Iliescu Dragos (detinator de teste, vânzător de teste către centru psihologie, dragoste cu năbădăi),  Grigoraș Petru Călin (fost comisar sef – psiholog in Inspectoratul General al Politiei Romane).

În cadrul Colegiului Psihologilor din România sunt 12 supervizori în specialitatea „poligraf”. Bineinteles ca „marele supervizor” rămâne Kiss Csaba care, din mila, ii mai lasa si pe ceilalti 11 sa supervizeze…sa „manance si gura lor o paine amara”. Grosul supervizarilor in aceasta specialitate fiind acordata de Asociatia Romana de Psihologie Judiciara, paravanul perfect al afacerilor psihologice din cabinetul individual (PFA) patronat de acelasi Kiss Csaba…Pe sitte-ul alegericpr.ro se reăseste registrul unic cu toți psihologii pe specializari.

Potrivit articolului 16 din Anexa nr. 2 la Hotărârea Colegiului Psihologilor din România înregistrată sub nr.4CN/2013 pentru aprobarea Codului deontologic al profesiei de psiholog cu drept de liberă practică și a Codului de procedură disciplinară si publicată în Monitorul Oficial: ” Art. 16. – Orice alte proceduri administrative instrumentate de către alte instituții sau persoane juridice nu pot constitui temei pentru constatarea culpei profesionale și aplicarea de sancțiuni disciplinare pentru psihologi.”

Astfel, „jmecherii cu epoleti” în mâinile cărora a încăput Colegiul devin „intangibili în fața Legii”, aceștia putînd încălca orice norma de drept sau profesionala…doar nu sunt prosti sa se sancționeze ei pe ei, între ei, când afacerile lor în domeniul psihologiei prospera datorita lor si a incalcarilor Legii.

Deși articolul 10 alineatul 1 din Secțiunea a IV-a a Anexei nr.1 la Hotararea CPS 4CN/2013 interzice cu desăvârșire ca un funcționar public angajat într-o funcție publică de psiholog sa desfasoare, simultan, aceleași atributii in cadrul altei organizații, Kiss Csaba „nu are greturi”…doar e „deasupra Legii”:  „Art. 10. – (1) Constituie abatere disciplinară fapta psihologului care furnizează concomitent aceleași servicii psihologice către același beneficiar, persoană fizică sau juridică, atât prin intermediul unei forme independente de exercitare a profesiei, cât și prin intermediul calității sale de salariat/funcționar public.

Pentru acest individ si gruparea lui ce dețin funcții de psiholog atât în MAI cat si in Colegiul Psihologilor, Asociații respectiv cabinete de psihologie, nu se aplica alta lege în afara celei de „imbogățire din psihologie”.

Psihologii integrii din sistemul de apărare, ordine publica și siguranță națională sunt obligați să fie membrii cotizanți la zi, la Colegiul Psihologilor din Romania prin achitarea, individual, a taxei anuale in cuantum de 250 RON/an la care se adaugă și celelalte costuri ocazionate de participarea obligatorie (impusă de Colegiu) la conferințe/simpozioane pentru acumularea numarului de credite anuale obligatorii. Unele structuri din domeniul Ordinii și Siguranței Publice decontează o parte din aceste cheltuieli, altele nu. Comisiile din care Colegiul Psihologilor este format sunt pline cu membrii din structurile de Ordine și Siguranță Publica, (cu precadere cele de apărare si deontologie)…indivizi care incaseaza, lunar, sume fabuloase atat de la Colegiu cat și de la structura unde activează. De interes e situația lui Kiss, care e și formator, acorda atestatele de intrare n profesie, prestează contracte de supervizare (contra cost) cu psihologi in supervizare și apoi face parte din diverse comisii de angajare in M.A.I. a fostilor elevi pe care i-a avizat si care „i-au bagat bani in buzunar”, pentru a le fi apoi „sef psiholog suprem” (atât la Colegiu cat si in M.A.I.). Un astfel de dosar ce avea ca obiect conflictul de interese al psihologului-afaceris Kiss Csaba tocmai a fost clasat de Colegiului Psihologilor dar nu pentru că ar fi fost nevinovat, ci pentru că în anul 2017 fapta a fost redefinita.

Problemele cu psihologii din MAI sunt vechi și complicate. Intre Colegiu și MAI e o „dragoste cu năbădăi”, în funcție de cine e in fruntea Colegiului. Cât timp la conducerea Colegiului au fost Anitei si Iulian Stefan Laurențiu, a fost rău pentru „semnării psihologi” din M.A.I. Acum, la „carma” Colegiului se afla „băieții buni” pentru M.A.I… .

CENTRUL DE PSIHOSOCIOLOGIE al MAI a cumpărat teste de la diverse institute… ieftine, de proasta calitate informativă si profesionala, dar cu avizul Colegiului. Psihologul Dragoș Iliescu a început să observe derapajele si afacerile cu profesia de psiholog desfășurate de „mai marii sai”… ulterior, „jmecherasii psihologi” au inceput sa se dezică unii de alții. Problema e că psihologii din MAI au pe mai multe planuri subordonări duble: ca și specialiști sunt subordonați atât Centrului de PSIHOSOCIOLOGIE din M.A.i. cat si Colegiului iar că politisti/militari șefilor direcți ceea ce este ILEGAL! Asta face,că uneori să poată fi folosiți ca și instrumente de mobbing, tortura psihologica de catre conducerea structurilor M.A.I. a scăpa de cei incomozi: un aviz de port arma ridicat „la simpla opinie a psihologului”, un apt limitat, o trimitere la expertiza clinica „de specialitate”, toate acestea dispuse/ordonate de șeful „specialistului psiholog” căruia îi este frică să nu-și piardă locul de munca „fiindca nu l-a ascultat pe șeful” …rămâne că verticalitatea fiecărui psiholog sa dicteze în funcție și de cat de “degradat” e managementul.

Inca o anomalie e reprezentată de faptul că același psiholog e responsabil atât cu evaluarea cât și cu asistenta aceluiași colectiv de angajați. Cine sa mai vina la “spovedanie” când psihologul ii poate lua dreptul de a conduce auto MAI?

Cert este că la colegiu s-a înlocuit o gașcă de interese cu alta, psihologii onești nefiind nici mai protejați nici mai avantajati… Psihologii din M.A.I. nu beneficiază de nicio formare subvenționată de sistem (MAI+Colegiu) și neavând practic dreptul de a profesa in privat se blazează, abandonind și din considerente financiare, formarea ce ar trebui sa fie continua… ramanind astfel „sa faca Psihologie dupa dictarea sefului” ierarhic/de unitate.

Sistemul de evaluare al psihologilor avizati de Colegiul Psihologilor si care desfasoara atributii de psihologie in domeniul Ordine si siguranta publica este distrus. Oamenii sunt demotivați, nepregătiți, instrumente de lucru cel putin îndoielnice….

Cat timp indivizi precum Turc Marius, soția acestuia Turc Mirela, Kiss Csaba si acolitii lor vor rămâne în funcții atât în M.A.I. cat si in Colegiul Psihologilor, niciun infractor/dezadaptat nu va avea de suferit (a se observa cazurile media: pedofilul Stan Eugen, condamnatul Constantin Aurelian mentinut 2 ani în funcție după condamnare, functie în Poliția Capitalei, „vedeta porno” Borovina Alina din Aparatul central al M.A.I. etc. etc. etc.) … acești indivizi si acolitii lor continuind sa își vad nestingheriți de afacerile cu stiinta Psihologiei. Va urma. (Alexandru Firicel).

Facebook Comments

Eveniment

Îți dorești ca exteriorul casei tale să fie impresionant? Iată câteva idei de design

Published

on

By

Înainte de a te decide asupra design-ului casei tale, trebuie să ai o idee clară privind aspectul  general pe care ți-l dorești și să nu te lași dus de val având în vedere că în cele mai multe dintre cazuri simplitatea este cheia. În același timp încearcă să optezi pentru un design raționalizat, de pe urma căruia poți obține economii serioase pe care îi poți investi în interiorul casei. Astfel că ia în considerare diferitele tipuri de design, ai în vedere să faci combinațiile potrivite și să alegi elementele corespunzătoare, iar apoi te poți bucura de casa visurilor tale. 

Iată așadar câteva idei de design în cazul în care îți dorești o casă spectaculoasă 

 

  1. Construiește design-ul din culori și texturi în schimbul elementelor suplimentare

Odată ce alegi culorile potrivite, deja exteriorul casei tale va deveni unul atractiv, iar întregul design va începe să capete contur. Astfel că nu trebuie să te complici cu diverse elemente care să încarce aspectul general, ci mai degrabă fii sigur că optezi pentru o culoare care îți atrage atenția și se potrivește cu viziunea ta. Poți opta pentru vopsea pentru beton de exterior de la Pittsburghpaints.ro unde mai mult ca sigur vei identifica acele culori care vor oferi valoare design-ului final, având în vedere că sunt produse premium, în nuanțe unice. 

2. Întreabă-te dacă design-ul din imaginația ta va funcționa în realitate

Cu siguranță nu vei ști până nu vei vedea cu ochii tăi, însă design-ul pe care momentan doar îl vizualizezi trebuie mai întâi să treacă de întrebarea ,,funcționează toate acestea împreună?” Ai nevoie de un simț estetic minim care cu siguranță va fi de ajutor în situația dată. Ce întrebări ar trebui să-ți adresezi? Are sens plasarea materialelor? Fața arată complet diferit de părțile laterale? Ar putea funcționa acest tip de design fără să fie lipsit de bun gust? În urma acestora s-ar putea să-ți fie mai ușor să te convingi asupra design-ului ideal. 

3. Folosește ferestre verticale bine proporționate

Designul ferestrei va varia în funcție de stilul casei și de regiune, însă cert este că trebuie să acorzi atenție proporției acestora.  Îți vei dori ca aspectul general să fie unul armonios, echilibrat fără prea mari diferențe de dimensiuni între diversele elemente.  Așa că alege ferestrele potrivite pentru a îmbunătăți vizual aspectul casei și a crea un design elegant , simplu și rafinat. De asemenea nu uita de ferestrele laterale, acestea fiind indicat să fie poziționate și alese în mod corespunzător astfel încât să creeze un design plăcut de ansamblu. 

În concluzie, dacă îți dorești ca exteriorul casei tale să fie impresionant, să emane bun gust, iar toate elementele să se îmbine într-un mod echilibrat, atunci mizează pe simplitate. Alege vopseaua potrivită, ținând cont de măsura semnificativă n care va impacta întregul design. Ai grijă ca ferestrele să fie bine proporționate și asigură-te că ideile de design din imaginația ta, pot funcționa în realitate. Pentru a-ți face casa visurilor, trebuie să dispui de un simț estetic minim, să ai preferințe clar formulate ș să-ți amintești că de multe ori mai puțin înseamnă mai mult. 

 

Sursa foto: unsplash.com

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Raportul publicației The Economist și clasamentul întocmit în ceea ce privește România

Published

on

By

Statul român „are o democrație deficitară” și se situează pe ultimul loc în UE, potrivit clasamentului anual realizat de publicația de specialitate din Marea Britanie-” The Economist”. 

Standardele democratice din întreaga lume s-au ameliorat uşor în anul 2022 după ridicarea restricţiilor Covid-19, dar au scăzut şi mai mult în Federația Rusă, după invazia sa în Ucraina, a informat Economist Intelligence Unit (EIU), citat de The Economist.

În general, mai puţin de jumătate – 45,3% – din populaţia lumii trăieşte într-o democraţie, a ținut să precizeze grupul de analiză din Londra.

Poziția României în acest clasament 

România înregistrează un indice de 6,45 și ocupă locul 62 în lume și ultimul în Uniunea Europeană în Indicele anual al democrațiilor întocmit de revista britanică The Economist, un clasament anual care ia în calcul cinci criterii şi care ierarhizează 167 de ţări.

Pentru întocmirea clasamentului, sunt luate în calcul cinci categorii de criterii: procesele electorale şi pluralismul, funcţionarea guvernului, participarea politică, cultura politică şi libertăţile civile.

Sondajul anual are capacitatea să evalueze starea democrației într-un număr de167 de țări pe baza a cinci itemi, cu un scor maxim de zece. Acești indici se referă la procesul electoral și pluralismul politic existent, funcționarea guvernului, participarea politică propriu-zisă, cultura politică democratică cât și libertățile civile.

Cea mai recentă ediție a acestei măsurători a constatat faptul că aproape jumătate (mai precis 45,3%) din populația lumii trăiește într-o anumită democrație, în timp ce mai mult de o treime (un procent de 36,9%) trăiește sub regimuri autoritare.

Indicele democrației în 2022

Scorul mediu global al indicelui care privește conceptul aplicat al democrației a stagnat în anul 2022. În ciuda așteptărilor privind o revenire după ridicarea restricțiilor legate de p(l)andemie, scorul a fost aproape neschimbat, la un cuantum de 5,29 (pe o scară de la 0 la 10), față de 5,28 înregistrat în 2021.

Efectul pozitiv al restabilirii libertăților individuale a fost anulat de evoluțiile negative la nivel global. Scorurile a mai mult de jumătate dintre țările măsurate de indice fie au stagnat, fie au înregistrat scăderi semnificative. Multe țări din Europa Occidentală au avut o valoare neașteptată, aproape anormală, cu indici pozitivi, fiind singura regiune al cărei scor a revenit la nivelurile de dinainte de trista perioadă a răspândirii virusului Covid-19 și a ratate campanii de vaccinare cu seruri mortale, experimentale.

Pe lângă o explicație a schimbărilor din clasamentul global și o analiză regională aprofundată, cea mai recentă ediție a raportului Indicelui democrației arată și de ce a eșuat democrația în Federația Rusă, cum anume s-a putut genera acest dezechilibru și de asemenea efectele războiului actual, cu implicații și conexiuni directe a ceea ce ar însemna democrația din Ucraina, în lupta lor pentru independență și redobândirea suveranității statale.

Cifrele raportului

România se încadrează la „democraţii deficitare”, la fel ca majoritatea statelor din Europa Centrală şi de Est. Singurul stat din regiune, care fiind etichetat la „democrații depline”-cea mai înaltă categorie-este „patria vasului” – statul austriac.

De altfel, statul român este devansată în clasament de alte națiuni din regiune. De exemplu, Polonia s-a clasat pe locul 47 (cu un iindice de 7,04), Ungaria se poziționează pe locul 56 (cu un indice de 6,64) în timp ce Bulgaria a ocupat locul 57 (cu un indice de 6,53).

În schimb, autoritățile conduse de la București se mențin deasupra Republicii Moldova, care a înregistrat în anul 2021 cea mai mare îmbunătățire a indicelui. În clasamentul pe 2022, frații noștri de peste Prut se află pe locul 69, cu un indice de 6,23.

Problema din Ucraina

De altfel, în anul 2022,cel în care s-a declanșat invazia din Ucraina, Federația Rusă a înregistrat una dintre cele mau mari scăderi, de 22 de locuri, fiind catalogată „regim autoritar”, ocupând locul 146 din cele 167 de state monitorizate. De cealaltă parte, destul de surprinzător ținând cont de evoluția evenimentelor imprevizibile, dominate de incertitudine, Ucraina se află pe locul 87, fiind catalogat drept un „regim hibrid”.

Trebuie scos în evidență faptul că acest lucru s-a generat din cauza propagandei autorităţilor ruse care s-au angajat într-o represiune fără precedent împotriva mass-mediei şi a opoziţiei de când preşedintele Vladimir Putin a trimis trupe în Ucraina de aproape un an de zile (sfârșitul lunii februarie 2022).

Conform raportului, războiul din Ucraina „a scos la iveală diviziunile dintre democraţiile dezvoltate care susţin Ucraina şi multe ţări în curs de dezvoltare care au ales să nu ia atitudine”, se arată în studiu.

Creșteri semnificative 

Cea mai mare creștere a înregistrat-o Thailanda, cu ocreștere de 17 poziții până pe locul 55 și cubun indice de 6,67. Pe primul loc în clasament se menține Norvegia (indice de 9,81), urmată de Noua Zeelandă (indice de 9,61), Islanda (indice de 9,52), Suedia (indice de 9,39) și Finlanda (indice de 9,29).

Raportul discută și alți indici, precum cei definiți de Freedom House, justificând unele dintre alegerile făcute de echipa de la The Economist. De exemplu, în acest studiu comparativ s-a pus mai mult accentul pe opiniile și atitudinile publice, măsurat de sondajele publice, dar, pe de altă parte, standardul economic de viață nu a fost inclus ca un criteriu al democrației(cum se pare că au făcut alte studii).

Nu există niciun indiciu că acest raport a fost sau se plănuiește să fie prezentat într-un context academic, sau că a fost sau va fi validat de o recenzie a unor experți.

Aveți posibilitatea de a accesa și totodată de a descărca raportul gratuit, aici.

 

SSursa foto :https:google.com

Acest material a fost realizat de către Daniel Mihai redactor-șef al platformei media independente Criteriul Național și jurnalist al Ziarului Nationalul.ro 

 

 

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Care sunt metodele ideale pentru a-ți proteja grădina? Iată ce ar trebui să faci

Published

on

By

Când vine vorba de propria grădină, fiecare știe cel mai bine cum ar trebui să aibă grijă de ea. Tot ce ține de acest spațiu exterior important pentru orice casă trebuie gestionat cu mare atenție.

Această atenție devine și mai mare dacă ai legume în grădină și vrei să profiți de această „producție locală”, tocmai pentru a te putea bucura de ele proaspete și pentru a putea să le folosești în propriile retețe. Drept urmare, ar trebui să ai mare grijă de ele și să te asiguri că ele vor crește în cele mai bune condiții posibile.

Pentru a putea face acest lucru, primul lucru pe care trebuie să îl faci este o documentare serioasă pentru acest subiect, asta mai ales dacă ești la început de drum și poate nu ști niște elemente de bază. 

Ca să afli informațiile de care ai nevoie în ceea ce privește o grădină de legume bine întreținută, citește în continuare. Vei descoperi că aceste date te vor ajuta să iei cele mai eficiente măsuri pentru legumele crescute de tine în propria grădină. 

Așadar, ce poți face chiar tu pentru grădina ta?

 

Măsurile pe care ar trebui să le iei astfel încât grădina ta să fie eficientă

 

  1. Asigură-te că ai timp să o întreții

Este poate cel mai important pași dintre toți cei care vor fi enumerați în acest text. Înainte de a te apuca de treabă, înainte de a face orice sau de a lua orice fel de decizie importantă, pune-ți o întrebare cheie. Întreabă-te dacă programul tău îți va permite să te ocupi de această grădină așa cum merită, pentru ca ea chiar să devină productivă. Fii sincer cu tine și fii conștient că ea va necesita timp dedicat pentru ca totul să meargă așa cum trebuie, mai ales la început. Tocmai de aceea, cel mai bine ar fi să iei o foaie de hârtie în față și să pui totul pe hârtie, poate chiar și cu argumente pro și contra. Așa vei ști sigur că nu te bagi la ceva la care nu vei face față.

2. Folosește erbicide

Este un element cheie pentru oricine are o grădină de legume. Dacă vrei ca legumele tale să fie protejate de toate potențialele pericole, trebuie să folosești cele mai bune erbicide. Poti sa vezi aici gama de erbicide de la Hectarul.ro pentru produse de cea mai înaltă calitate care te vor ajuta să îți protejeezi produsele. Este foarte important să fii conștient că este important să investești în produse de calitate când vine vorba de erbicide, tocmai pentru ca insectele să nu se apropie de legumele tale.

Așadar, când vine vorba de o grădină de legume, trebuie să știi că vei avea mult de muncă, dar dacă vei trece prin sfaturile de mai sus nu ar trebui să ai probleme.

 

sursa foto: unsplash.com

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment4 ore ago

Îți dorești ca exteriorul casei tale să fie impresionant? Iată câteva idei de design

Înainte de a te decide asupra design-ului casei tale, trebuie să ai o idee clară privind aspectul  general pe care...

Eveniment15 ore ago

Raportul publicației The Economist și clasamentul întocmit în ceea ce privește România

Statul român „are o democrație deficitară” și se situează pe ultimul loc în UE, potrivit clasamentului anual realizat de publicația...

Evenimento zi ago

Care sunt metodele ideale pentru a-ți proteja grădina? Iată ce ar trebui să faci

Când vine vorba de propria grădină, fiecare știe cel mai bine cum ar trebui să aibă grijă de ea. Tot...

Eveniment2 zile ago

Apelează la servicii de deratizare și scapă de musafirii nepoftiți din casa ta!

  Aveți musafiri nepoftiți în casa dvs.? Acestea sunt provocate de șobolani sau rozătoare, care pot cauza pagube materiale, precum...

Eveniment2 zile ago

Importanta alegerii unei firme de debarasari cand dorim sa scapam de mobila veche

Debarasarea mobilierului poate fi un proces stresant, dificil și consumator de timp. Eliminarea mobilierului vechi sau inutil poate fi o...

Uncategorized2 zile ago

NOI PRODUCȚII ANIME SUNT DISPONIBILE ACUM PE DISNEY+

16 SEZOANE COMPLETEDIN SERIALULBLEACH & SEZONUL 1 DIN BLEACH: THOUSAND-YEAR BLOOD WAR De când se știe, Ichigo Kurosaki a fost capabil...

Uncategorized2 zile ago

Noua serie de telefoane Galaxy S23 de la Samsung aduce o experiență premium desăvârșită, concepută pentru astăzi și viitor

Cea mai avansată cameră, performanța fără cusur în gaming și un design prietenos cu mediul înconjurător se regăsesc în cea...

Eveniment2 zile ago

Idei și trucuri practice pentru amenajarea unei sufragerii mici

Sufrageria este una dintre cele mai importante camere din orice locuință, deoarece este locul în care petreci cel mai mult...

Eveniment3 zile ago

5 CARACTERISTICI importante – Cum să faci o cafea bună și ce espressor poți cumpăra

Considerată pe bună dreptate “licoare magică” o cafea bună este cea care dă startul unei zile pline de activități productive...

Uncategorized3 zile ago

Un eveniment unic în viaţa noastră surprins cu ajutorul inovaţiilor vivo în domeniul imagisticii

Sfaturi vivo despre cum poate fi surprinsă cometa C/2022 E3 (ZTF) pe cerul nopţii București, 1 februarie 2023 – După 50.000...

Afaceri3 zile ago

Sfaturi pentru femeile gravide

Femeile gravide au nevoie de mai multa atentie si ingrijire decat oricare alta persoana. In timpul sarcinii, corpul tau traverseaza...

Eveniment3 zile ago

Descoperă cum să ai cel mai bun confort în locuința ta

Deoarece confortul înseamnă o varietate de lucruri pentru diferite persoane, fiecare trebuie să facă propriile alegeri cu privire la ceea...

Eveniment4 zile ago

Grădina ta poate arăta ca în reviste! Iată ce elemente poți introduce în grădina ta pentru a o transforma într-un spațiu de vis!

Pentru majoritatea oamenilor, grădina este spațiul predilect pentru relaxare. Este micul tău colț personal de natură în mijlocul orașului. Fie...

Eveniment4 zile ago

Afla ce produse iti ofera productie display benefice companiei tale!

Semnalizarea este o parte importanta a afacerii tale. Exista foarte multe produse de productie display, de la productie standuri, POP,...

Eveniment5 zile ago

Beneficiile unui VPS Servere: deblocarea puterii serverelor dedicate

  Sunteți în căutarea unui serviciu de găzduire web de încredere în România? Cu atât de multe companii de găzduire...

Deep Forest Fest 2023 Deep Forest Fest 2023
Eveniment5 zile ago

Deep Forest Fest 2023, ediţia IV-a pe platoul Feţeni, Râmnicu Vâlcea

În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri între 14-16 iulie, atunci află că Deep Forest Fest 2023 îşi va...

Știrile Săptămânii