Connect with us

Eveniment

EXCLUSIV/”FETIS” DE SCURTA DURATA PENTRU TRIPLETA ADRIAN VAIDA (DIRECTOR INTERIMAR POLITIA LOCALA PLOIESTI), ADRIAN DOBRE – PRIMAR P.N.L SI COL ® SRI PRUNA EUGEN – CONSILIER

Published

on

Deși activitatea specialistilor/experților din profesiile liberale ar trebui să beneficieze de o marjă largă de independență în interpretarea rezultatelor si exprimarea opiniilor, aceasta este împiedicată nu doar de către angajatori ci si de „supervizorii” profesiei. Potrivit articolului 10 slineatul 1 din Anexa nr.1 la Hotararea Colegiului Psihologilor din România nr4CN/2013: „Art. 10. –(1) Psihologul acționează întotdeauna pentru oameni și în interesul acestora, valoarea socioeconomică a activității de psiholog fiind recunoscută prin lege. Psihologul este obligat să manifeste preocupare, empatie, respect și înțelegere față de beneficiari și față de problemele acestora, acționând întotdeauna fără manifestări de autoritate și fără să exploateze situația beneficiarului serviciilor psihologice.” Așadar, Psihologia nu este „o afacere” asa cum au inteles niste „jmecherasi cu epoleti” din Ministerul Afaceristilor Interni.

Colegiul Psihologilor din România ar fi trebuit să existe ca si organism national de promovare, pregătire si protejare a intereselor profesionale ale psihologilor romani nicidecum ca o organizație bolșevică sau de grup criminal organizat, asa cum a devenit după preluarea conducerii acestui organism de renumitul psiholog-criminalist, Tudorel Butoi.

În anul 2010 Tudorel Butoi a fost ales ca si președinte al Comisiei de atestare a Psihologilor don domeniul Ordine și Siguranță Publică, prevăzută de Legea psihologului nr.213/2004,  in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania. Ulterior, si-a „montat” apropiatii din Ministerul Afacerilor Interne în scaunele Colegiului creînd astfel un organism puternic militienizat în cadrul organizației. S-a ajuns astfel în situația în care „milițienii jmecheri” sa încalce propriile hotărâri date de Colegiu în ceea ce privește atât abaterile disciplinare cat si cele referitoare la conflictul administrativ de interese respectiv cel al incompatibilitatilor.

De fapt, „milițienii jmecheri” în mâinile cărora a încăput conducerea Colegiului Psihologilor din România își afișează public încălcările de la propria Lege căci „nimeni si nimic nu le poate face ceva”, ei fiind „Dumnezeii” Psihologiei romanesti: Kiss Csaba (pe care vi l-am prezentat în articolul nostru anterior https://www.incisivdeprahova.ro/2018/12/13/exclusivcaz-clasic-de-incalcare-legii-incompatibilitate-si-conflict-de-interese-dr-kiss-csaba-din-politia-capitalei/), Turc Ștefania Mirela Oana (sotia sefului Centrului de Psihologie al Ministerului Afacerilor Interne, Turc Darius. Aceasta profesează ca „psiholog-politist” în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Romane), Duvac Ion (fratele fostului director al Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne, Duca Constantin, membru de vază în Asociația Criminalistilor din Romania, semianalfabet si slugarnic ori-de-cate-ori primea ordin „sa-l faca p’ala”), Iliescu Dragos (detinator de teste, vânzător de teste către centru psihologie, dragoste cu năbădăi),  Grigoraș Petru Călin (fost comisar sef – psiholog in Inspectoratul General al Politiei Romane).

În cadrul Colegiului Psihologilor din România sunt 12 supervizori în specialitatea „poligraf”. Bineinteles ca „marele supervizor” rămâne Kiss Csaba care, din mila, ii mai lasa si pe ceilalti 11 sa supervizeze…sa „manance si gura lor o paine amara”. Grosul supervizarilor in aceasta specialitate fiind acordata de Asociatia Romana de Psihologie Judiciara, paravanul perfect al afacerilor psihologice din cabinetul individual (PFA) patronat de acelasi Kiss Csaba…Pe sitte-ul alegericpr.ro se reăseste registrul unic cu toți psihologii pe specializari.

Potrivit articolului 16 din Anexa nr. 2 la Hotărârea Colegiului Psihologilor din România înregistrată sub nr.4CN/2013 pentru aprobarea Codului deontologic al profesiei de psiholog cu drept de liberă practică și a Codului de procedură disciplinară si publicată în Monitorul Oficial: ” Art. 16. – Orice alte proceduri administrative instrumentate de către alte instituții sau persoane juridice nu pot constitui temei pentru constatarea culpei profesionale și aplicarea de sancțiuni disciplinare pentru psihologi.”

Astfel, „jmecherii cu epoleti” în mâinile cărora a încăput Colegiul devin „intangibili în fața Legii”, aceștia putînd încălca orice norma de drept sau profesionala…doar nu sunt prosti sa se sancționeze ei pe ei, între ei, când afacerile lor în domeniul psihologiei prospera datorita lor si a incalcarilor Legii.

Deși articolul 10 alineatul 1 din Secțiunea a IV-a a Anexei nr.1 la Hotararea CPS 4CN/2013 interzice cu desăvârșire ca un funcționar public angajat într-o funcție publică de psiholog sa desfasoare, simultan, aceleași atributii in cadrul altei organizații, Kiss Csaba „nu are greturi”…doar e „deasupra Legii”:  „Art. 10. – (1) Constituie abatere disciplinară fapta psihologului care furnizează concomitent aceleași servicii psihologice către același beneficiar, persoană fizică sau juridică, atât prin intermediul unei forme independente de exercitare a profesiei, cât și prin intermediul calității sale de salariat/funcționar public.

Pentru acest individ si gruparea lui ce dețin funcții de psiholog atât în MAI cat si in Colegiul Psihologilor, Asociații respectiv cabinete de psihologie, nu se aplica alta lege în afara celei de „imbogățire din psihologie”.

Psihologii integrii din sistemul de apărare, ordine publica și siguranță națională sunt obligați să fie membrii cotizanți la zi, la Colegiul Psihologilor din Romania prin achitarea, individual, a taxei anuale in cuantum de 250 RON/an la care se adaugă și celelalte costuri ocazionate de participarea obligatorie (impusă de Colegiu) la conferințe/simpozioane pentru acumularea numarului de credite anuale obligatorii. Unele structuri din domeniul Ordinii și Siguranței Publice decontează o parte din aceste cheltuieli, altele nu. Comisiile din care Colegiul Psihologilor este format sunt pline cu membrii din structurile de Ordine și Siguranță Publica, (cu precadere cele de apărare si deontologie)…indivizi care incaseaza, lunar, sume fabuloase atat de la Colegiu cat și de la structura unde activează. De interes e situația lui Kiss, care e și formator, acorda atestatele de intrare n profesie, prestează contracte de supervizare (contra cost) cu psihologi in supervizare și apoi face parte din diverse comisii de angajare in M.A.I. a fostilor elevi pe care i-a avizat si care „i-au bagat bani in buzunar”, pentru a le fi apoi „sef psiholog suprem” (atât la Colegiu cat si in M.A.I.). Un astfel de dosar ce avea ca obiect conflictul de interese al psihologului-afaceris Kiss Csaba tocmai a fost clasat de Colegiului Psihologilor dar nu pentru că ar fi fost nevinovat, ci pentru că în anul 2017 fapta a fost redefinita.

Problemele cu psihologii din MAI sunt vechi și complicate. Intre Colegiu și MAI e o „dragoste cu năbădăi”, în funcție de cine e in fruntea Colegiului. Cât timp la conducerea Colegiului au fost Anitei si Iulian Stefan Laurențiu, a fost rău pentru „semnării psihologi” din M.A.I. Acum, la „carma” Colegiului se afla „băieții buni” pentru M.A.I… .

CENTRUL DE PSIHOSOCIOLOGIE al MAI a cumpărat teste de la diverse institute… ieftine, de proasta calitate informativă si profesionala, dar cu avizul Colegiului. Psihologul Dragoș Iliescu a început să observe derapajele si afacerile cu profesia de psiholog desfășurate de „mai marii sai”… ulterior, „jmecherasii psihologi” au inceput sa se dezică unii de alții. Problema e că psihologii din MAI au pe mai multe planuri subordonări duble: ca și specialiști sunt subordonați atât Centrului de PSIHOSOCIOLOGIE din M.A.i. cat si Colegiului iar că politisti/militari șefilor direcți ceea ce este ILEGAL! Asta face,că uneori să poată fi folosiți ca și instrumente de mobbing, tortura psihologica de catre conducerea structurilor M.A.I. a scăpa de cei incomozi: un aviz de port arma ridicat „la simpla opinie a psihologului”, un apt limitat, o trimitere la expertiza clinica „de specialitate”, toate acestea dispuse/ordonate de șeful „specialistului psiholog” căruia îi este frică să nu-și piardă locul de munca „fiindca nu l-a ascultat pe șeful” …rămâne că verticalitatea fiecărui psiholog sa dicteze în funcție și de cat de “degradat” e managementul.

Inca o anomalie e reprezentată de faptul că același psiholog e responsabil atât cu evaluarea cât și cu asistenta aceluiași colectiv de angajați. Cine sa mai vina la “spovedanie” când psihologul ii poate lua dreptul de a conduce auto MAI?

Cert este că la colegiu s-a înlocuit o gașcă de interese cu alta, psihologii onești nefiind nici mai protejați nici mai avantajati… Psihologii din M.A.I. nu beneficiază de nicio formare subvenționată de sistem (MAI+Colegiu) și neavând practic dreptul de a profesa in privat se blazează, abandonind și din considerente financiare, formarea ce ar trebui sa fie continua… ramanind astfel „sa faca Psihologie dupa dictarea sefului” ierarhic/de unitate.

Sistemul de evaluare al psihologilor avizati de Colegiul Psihologilor si care desfasoara atributii de psihologie in domeniul Ordine si siguranta publica este distrus. Oamenii sunt demotivați, nepregătiți, instrumente de lucru cel putin îndoielnice….

Cat timp indivizi precum Turc Marius, soția acestuia Turc Mirela, Kiss Csaba si acolitii lor vor rămâne în funcții atât în M.A.I. cat si in Colegiul Psihologilor, niciun infractor/dezadaptat nu va avea de suferit (a se observa cazurile media: pedofilul Stan Eugen, condamnatul Constantin Aurelian mentinut 2 ani în funcție după condamnare, functie în Poliția Capitalei, „vedeta porno” Borovina Alina din Aparatul central al M.A.I. etc. etc. etc.) … acești indivizi si acolitii lor continuind sa își vad nestingheriți de afacerile cu stiinta Psihologiei. Va urma. (Alexandru Firicel).

Facebook Comments

Eveniment

Diferențe principale între Sauvignon Blanc și Chardonnay

Published

on

By

Astăzi analizăm o competiție interesantă între două varietăți de vin alb celebre: Sauvignon Blanc și Chardonnay. Vom explora și distinge particularitățile acestor soiuri esențiale de struguri albi pentru că se întâmplă adesea când vine vorba de alegerea unor vinuri albe, opțiunile includ aproape întotdeauna Sauvignon Blanc și Chardonnay, fiecare având propriile trăsături.

Comparație

Corpolență – comparativ cu Chardonnay, care are un corp de la mediu la plin, Sauvignon Blanc prezintă un corp de la mediu la slab.

Aciditate – Sauvignon Blanc este recunoscut pentru aciditatea sa ridicată, în timp ce Chardonnay are o aciditate medie.

Nivel de alcool – ambele soiuri, Sauvignon Blanc și Chardonnay, au niveluri moderate de alcool.

Arome – Sauvignon Blanc dispune de arome de lime, lămâie, grapefruit și iarbă, pe când Chardonnay are note de măr verde, pară, lămâie, unt și vanilie.

Asocieri culinare – Sauvignon Blanc se asociază bine cu alimente lejere, precum sushi, pește alb, pui, curcan, legume și carne de porc. Pe de altă parte, Chardonnay complementează mâncărurile mai consistente, cum ar fi homarul, somonul, halibutul, sosurile cremoase și preparatele cu unt.

Climat – Sauvignon Blanc prosperă în climaturi de la răcoroase la moderate, spre deosebire de Chardonnay, care se adaptează bine într-o varietate mai largă de zone, de la reci la mediteraneene.

Fazele de creștere – ambele soiuri de struguri, Sauvignon Blanc și Chardonnay, înmuguresc devreme.

Maturizare – Sauvignon Blanc maturizează târziu, pe când Chardonnay maturizează devreme.

Soluri ideale – Sauvignon Blanc se dezvoltă cel mai bine în soluri de argilă și nisip, în timp ce Chardonnay preferă soluri calcaroase

Zone ideale de cultivare pentru Sauvignon Blanc – Sancerre, Bordeaux, Marlborough, Sonoma.

Zone ideale pentru Chardonnay – Champagne, Chablis, Macon, Napa și Australia

Cultivarea soiurilor Sauvignon Blanc și Chardonnay

Sauvignon Blanc se dezvoltă excelent în zone răcoroase și temperate. Datorită faptului că înmugurește devreme și se coace târziu, acest soi se bucură de un sezon de creștere lung, fiind totodată sensibil la excesul de căldură și lumina soarelui. Este cunoscut pentru aciditatea vie, care scade în climaturi excesiv de calde și se cultivă în general în regiuni ca Bordeaux, unde este combinat cu Semillon, și în Sancerre, în Valea Loirei, dar și în Marlborough, Noua Zeelandă, Sonoma, California, precum și în Chile și Africa de Sud.

Care sunt condițiile optime de creștere pentru Chardonnay?

Chardonnay se adaptează bine în climaturi reci, dar este versatil în cele mai multe zone viticole. Este cel mai plantat strugure alb la nivel global, maturizându-se rapid comparativ cu Sauvignon Blanc. Se dezvoltă cel mai bine în regiuni reci precum Champagne și Burgundia, dar și în valea Napa, care are un climat de la moderat la cald. Predilecția sa pentru solurile calcaroase se manifestă în Chablis și Champagne. Regiunile de top din Burgundia pentru Chardonnay includ Côte de Beaune și Mâconnais. Dat fiind că este cultivat în întreaga lume, vei descoperi o varietate de Chardonnay care să se potrivească gustului tău.

Diferențe la degustare

În pahar se pot observa ușor diferențele dintre Sauvignon Blanc și Chardonnay, fiecare având propriile profiluri aromatice. Sauvignon Blanc este marcant prin notele citrice, pe când Chardonnay aduce în prim-plan fructele de pădure.

Acum că știi care sunt principalele diferențe între cele două tipuri de struguri, tot ce îți mai rămâne de făcut este să comanzi un vin Chardonnay de pe Budureasca. Magazinul online al Cramei Budureasca este locul ideal către care să te orientezi de fiecare dată când ești în căutarea unei opțiuni excelente pe care să o savurezi. Este timpul să te lași cucerit și să servești un vin de înaltă calitate!

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Serviciul cumpar auto: Tot ce trebuie sa stii despre acest serviciu

Published

on

By

Pe piata auto, multi soferi si proprietari de autoturisme isi doresc sa vanda rapid si la un pret bun vehiculele pe care le detin. Cu toate acestea, vanzarea unei masini poate fi o provocare semnificativa, fie din cauza lipsei imediate de cumparatori, fie din cauza ofertelor nesatisfacatoare. In acest context, serviciul cumpar auto devine o optiune atractiva si eficienta pentru cei care vor sa scape de aceste neplaceri.

Ce este serviciul cumpar auto?

Serviciul cumpar auto este oferit de firme autorizate care achizitioneaza autoturisme rulate intr-un mod profesionist si rapid. Aceste firme sunt specializate in evaluarea corecta si obiectiva a vehiculelor, oferind o solutie convenabila pentru vanzatorii care doresc sa finalizeze tranzactia fara complicatii.

Caracteristicile serviciului cumpar auto

Transparenta si seriozitate

Firmele care ofera acest serviciu asigura o transparenta totala si seriozitate in procesul de achizitionare a autoturismelor. Procesul incepe cu o evaluare detaliata a masinii, realizata de profesionisti cu experienta in domeniu. Evaluarea este rapida si eficienta, garantand o oferta de pret corecta, care reflecta starea reala a vehiculului.

Rapiditate

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui serviciu este rapiditatea cu care se finalizeaza tranzactia. Dupa evaluarea masinii, proprietarul primeste o oferta de pret. Daca oferta este acceptata, documentele sunt intocmite imediat si plata se face pe loc, in numerar. Acest proces elimina asteptarile lungi si incertitudinea asociata cu metodele traditionale de vanzare.

Evaluare obiectiva

Evaluarea autoturismului se bazeaza pe criterii clare si obiective. Specialistii inspecteaza starea exterioara si interioara a masinii, functionarea acesteia si anul de fabricatie. Aceste aspecte sunt esentiale pentru a determina valoarea corecta a vehiculului si pentru a oferi un pret echitabil proprietarului.

Autoturisme pentru dezmembrari

Pe langa achizitionarea autoturismelor rulate in stare buna, firmele din acest domeniu sunt interesate si de vehiculele foarte vechi, accidentate sau uzate, pe care le pot valorifica pentru dezmembrari. Acest proces difera putin de cel standard, necesitand pregatirea masinii inainte de ridicare.

Procedura de dezmembrare

Pentru a vinde un autoturism pentru dezmembrari, proprietarul trebuie sa pregateasca masina eliminand lichidele si combustibilul si dezumfland rotile. Dupa aceasta pregatire, vehiculul este evaluat pentru a determina valoarea componentelor sale. Daca proprietarul accepta oferta de pret, documentele sunt intocmite si plata se face imediat, in numerar.

Avantajele apelarii la serviciul cumpar auto

Apelarea la un serviciu profesionist de cumparare a masinilor aduce multiple avantaje, printre care:

Eficienta si comoditate

Nu mai trebuie sa postezi anunturi sau sa participi la targuri auto. Procesul de vanzare este simplificat si eficient, economisindu-ti timp si energie.

Siguranta si incredere

Firmele specializate asigura un nivel ridicat de siguranta si incredere in procesul de tranzactionare. Documentele sunt intocmite corect, iar plata se face imediat, eliminand riscurile asociate cu vanzarile private.

Valorificarea vehiculelor vechi

Chiar si autoturismele foarte vechi sau avariate pot fi valorificate prin acest serviciu, oferindu-ti posibilitatea de a obtine o suma de bani pentru un vehicul care altfel ar fi ramas nefolosit.

Serviciul cumpar auto reprezinta o solutie practica si eficienta pentru toti proprietarii de autoturisme care doresc sa vanda rapid si la un pret corect. Indiferent daca vrei sa vinzi o masina rulata sau una pentru dezmembrari, apelarea la o firma specializata in acest domeniu iti ofera multiple avantaje, de la transparenta si rapiditate, pana la siguranta si incredere. Daca esti in cautarea unei modalitati simple si eficiente de a-ti vinde masina, serviciul cumpar auto Bucuresti este cu siguranta o optiune de luat in considerare.

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Călin Ionel, Candidat Independent la Primăria Albești Constanța: Am alternativă pentru administrarea deficitară a comunei Albești

Published

on

By

Călin Ionel, candidat independent pentru funcția de primar al comunei Albești Constanța, și-a exprimat recent poziția fermă și clară cu privire la administrarea deficitară a comunei sub conducerea actualului primar. Cu o experiență solidă în administrația locală și o viziune bine conturată pentru viitorul Albeștiului, Călin Ionel aduce în discuție problemele stringente cu care se confruntă comunitatea și propune soluții concrete pentru redresarea acestora.

Problemele Administrării Actuale

Călin Ionel a subliniat mai multe deficiențe majore în modul în care actualul primar a gestionat comuna Albești:

1. Infrastructura Degradată

Drumurile din comună sunt într-o stare precară, cu gropi și denivelări care pun în pericol siguranța locuitorilor și afectează negativ calitatea vieții. Lipsa unui plan coerent de reabilitare și întreținere a infrastructurii rutiere este evidentă.

2. Servicii Publice Ineficiente

Serviciile publice, inclusiv cele de apă și canalizare, sunt de o calitate sub standarde. Mulți locuitori se confruntă cu probleme frecvente legate de furnizarea apei potabile și de gestionarea deșeurilor, indicând o administrare ineficientă și neglijentă.

3. Lipsa Transparenței și Comunicării

Actualul primar a fost criticat pentru lipsa de transparență în luarea deciziilor și pentru comunicarea insuficientă cu cetățenii. Multe decizii importante sunt luate fără consultarea publicului, iar locuitorii se simt ignorați și nepăsători.

Viziunea lui Călin Ionel pentru Albești

Călin Ionel vine cu un program electoral bine structurat, axat pe nevoile reale ale comunității și pe dezvoltarea durabilă a comunei. Printre principalele sale obiective se numără:

1. Reabilitarea și Modernizarea Infrastructurii

Călin propune un plan detaliat de reabilitare a drumurilor și de extindere a rețelelor de apă și canalizare, asigurând astfel condiții de viață mai bune pentru toți locuitorii. Investițiile în infrastructură vor fi prioritare pentru a îmbunătăți mobilitatea și siguranța în comună.

2. Îmbunătățirea Serviciilor Publice

Călin Ionel își propune să modernizeze serviciile publice și să asigure accesul tuturor locuitorilor la apă potabilă de calitate și la servicii eficiente de gestionare a deșeurilor. De asemenea, va implementa programe pentru reciclare și protecția mediului.

3. Transparență și Participare Cetățenească

Unul dintre pilonii principali ai viziunii lui Călin Ionel este crearea unui dialog constant cu cetățenii. El promite să instituie bugete participative, să publice toate deciziile și cheltuielile primăriei online și să organizeze întâlniri regulate cu locuitorii pentru a discuta problemele și soluțiile comune.

Concluzie

Călin Ionel este hotărât să aducă schimbarea de care Albeștiul are nevoie. Cu o viziune clară și un angajament ferm față de comunitate, el se prezintă ca o alternativă solidă la administrația deficitară actuală.

„Locuitorii din Albești merită o administrație care să-i asculte, să fie transparentă și să lucreze în interesul lor. Este timpul pentru o schimbare reală, iar eu sunt aici pentru a face această schimbare posibilă”, a declarat Călin Ionel.

Alegerile din 9 iunie 2024 sunt o oportunitate pentru locuitorii din Albești să aleagă un lider care să le reprezinte cu adevărat interesele și să construiască un viitor mai bun pentru comună. Călin Ionel vă invită să-l susțineți în această misiune și să vă alăturați eforturilor sale de a transforma Albeștiul într-un loc mai bun pentru toți.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorizedo oră ago

Tiny House Festival se mută la Vama Veche: cel mai mare eveniment de vacanțe în natură din Europa de Est

Tiny House Festival, cel mai mare festival de travel și living în natură din Europa de Est, revine cu o...

Uncategorizedo oră ago

Detaliile contează! De ce au nevoie jucătorii de unități de mare viteză?

SSD-urile au devenit soluția standard și orice utilizator de PC care a experimentat această schimbare de generație nu ar dori...

Uncategorized5 ore ago

HONOR lansează MagicOS 8.0 pentru seria HONOR Magic V2

Noul sistem de operare bazat pe Android 14 utilizează inteligența artificială pentru a oferi o interfață de utilizator optimizată, o eficiență superioară a bateriei...

Uncategorizedo zi ago

Samsung Electronics ocupă primul loc pe piața globală a monitoarelor OLED

Compania atinge o cotă de piață globală de 34,7% în segmentul monitoarelor OLED la doar un an de la lansarea...

Eveniment3 zile ago

Diferențe principale între Sauvignon Blanc și Chardonnay

Astăzi analizăm o competiție interesantă între două varietăți de vin alb celebre: Sauvignon Blanc și Chardonnay. Vom explora și distinge...

Eveniment4 zile ago

Serviciul cumpar auto: Tot ce trebuie sa stii despre acest serviciu

Pe piata auto, multi soferi si proprietari de autoturisme isi doresc sa vanda rapid si la un pret bun vehiculele...

Turism4 zile ago

Complexul Turistic Simared Baia Mare: Destinația de vis pentru relaxare și aventură în Maramureș

Complexul Turistic Simared, situat în inima pitorească a Maramureșului, în orașul Baia Mare, își deschide porțile pentru toți cei care caută...

Eveniment4 zile ago

Călin Ionel, Candidat Independent la Primăria Albești Constanța: Am alternativă pentru administrarea deficitară a comunei Albești

Călin Ionel, candidat independent pentru funcția de primar al comunei Albești Constanța, și-a exprimat recent poziția fermă și clară cu...

Eveniment5 zile ago

Quickmobile.ro: Lider în tehnologie pe piața online în România

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, Quickmobile.ro s-a afirmat ca una dintre principalele destinații online pentru cumpărătorii din România...

Uncategorized5 zile ago

Quickmobile.ro: Lider în tehnologie pe piața online în România

Într-o eră în care tehnologia avansează rapid, Quickmobile.ro s-a afirmat ca una dintre principalele destinații online pentru cumpărătorii din România...

Uncategorized5 zile ago

TikTok își consolidează abordarea privind combaterea încercărilor de influențare

București, 23 mai 2024 – TikTok anunță astăzi noi actualizări legate de efortul continuu de a combate încercările de influențare existente...

Eveniment5 zile ago

Arena Elevilor 2024: Întâlnirea generației viitorului la București!

În inima Bucureștiului, în perioada 14-15 septembrie în prestigiosul Circ Metropolitan, se va cel mai mare eveniment al anului pentru...

Eveniment6 zile ago

Judecătorii sunt sfătuiți să recomande concilierea dintre consumatori și bănci la începutul proceselor din instanțe

22 mai, București. Judecătorii sunt sfătuiți să recomande consumatorilor și băncilor soluționarea pe cale amiabilă a disputelor din instanță. Aproximativ...

Exclusiv6 zile ago

Cum te poate ajuta un avocat de drept penal

În orice situație juridică complicată, deținerea unei asistențe legale adecvate este crucială. Acest lucru este cu atât mai adevărat în...

Afaceri6 zile ago

Cum te poate ajuta un avocat de drept penal

În orice situație juridică complicată, deținerea unei asistențe legale adecvate este crucială. Acest lucru este cu atât mai adevărat în...

Uncategorized6 zile ago

Judecătorii sunt sfătuiți să recomande concilierea dintre consumatori și bănci la începutul proceselor din instanțe

22 mai, București. Judecătorii sunt sfătuiți să recomande consumatorilor și băncilor soluționarea pe cale amiabilă a disputelor din instanță. Aproximativ...

Știrile Săptămânii