Connect with us

Eveniment

EXCLUSIV/”FETIS” DE SCURTA DURATA PENTRU TRIPLETA ADRIAN VAIDA (DIRECTOR INTERIMAR POLITIA LOCALA PLOIESTI), ADRIAN DOBRE – PRIMAR P.N.L SI COL ® SRI PRUNA EUGEN – CONSILIER

Published

on

Deși activitatea specialistilor/experților din profesiile liberale ar trebui să beneficieze de o marjă largă de independență în interpretarea rezultatelor si exprimarea opiniilor, aceasta este împiedicată nu doar de către angajatori ci si de „supervizorii” profesiei. Potrivit articolului 10 slineatul 1 din Anexa nr.1 la Hotararea Colegiului Psihologilor din România nr4CN/2013: „Art. 10. –(1) Psihologul acționează întotdeauna pentru oameni și în interesul acestora, valoarea socioeconomică a activității de psiholog fiind recunoscută prin lege. Psihologul este obligat să manifeste preocupare, empatie, respect și înțelegere față de beneficiari și față de problemele acestora, acționând întotdeauna fără manifestări de autoritate și fără să exploateze situația beneficiarului serviciilor psihologice.” Așadar, Psihologia nu este „o afacere” asa cum au inteles niste „jmecherasi cu epoleti” din Ministerul Afaceristilor Interni.

Colegiul Psihologilor din România ar fi trebuit să existe ca si organism national de promovare, pregătire si protejare a intereselor profesionale ale psihologilor romani nicidecum ca o organizație bolșevică sau de grup criminal organizat, asa cum a devenit după preluarea conducerii acestui organism de renumitul psiholog-criminalist, Tudorel Butoi.

În anul 2010 Tudorel Butoi a fost ales ca si președinte al Comisiei de atestare a Psihologilor don domeniul Ordine și Siguranță Publică, prevăzută de Legea psihologului nr.213/2004,  in cadrul Colegiului Psihologilor din Romania. Ulterior, si-a „montat” apropiatii din Ministerul Afacerilor Interne în scaunele Colegiului creînd astfel un organism puternic militienizat în cadrul organizației. S-a ajuns astfel în situația în care „milițienii jmecheri” sa încalce propriile hotărâri date de Colegiu în ceea ce privește atât abaterile disciplinare cat si cele referitoare la conflictul administrativ de interese respectiv cel al incompatibilitatilor.

De fapt, „milițienii jmecheri” în mâinile cărora a încăput conducerea Colegiului Psihologilor din România își afișează public încălcările de la propria Lege căci „nimeni si nimic nu le poate face ceva”, ei fiind „Dumnezeii” Psihologiei romanesti: Kiss Csaba (pe care vi l-am prezentat în articolul nostru anterior https://www.incisivdeprahova.ro/2018/12/13/exclusivcaz-clasic-de-incalcare-legii-incompatibilitate-si-conflict-de-interese-dr-kiss-csaba-din-politia-capitalei/), Turc Ștefania Mirela Oana (sotia sefului Centrului de Psihologie al Ministerului Afacerilor Interne, Turc Darius. Aceasta profesează ca „psiholog-politist” în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Romane), Duvac Ion (fratele fostului director al Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne, Duca Constantin, membru de vază în Asociația Criminalistilor din Romania, semianalfabet si slugarnic ori-de-cate-ori primea ordin „sa-l faca p’ala”), Iliescu Dragos (detinator de teste, vânzător de teste către centru psihologie, dragoste cu năbădăi),  Grigoraș Petru Călin (fost comisar sef – psiholog in Inspectoratul General al Politiei Romane).

În cadrul Colegiului Psihologilor din România sunt 12 supervizori în specialitatea „poligraf”. Bineinteles ca „marele supervizor” rămâne Kiss Csaba care, din mila, ii mai lasa si pe ceilalti 11 sa supervizeze…sa „manance si gura lor o paine amara”. Grosul supervizarilor in aceasta specialitate fiind acordata de Asociatia Romana de Psihologie Judiciara, paravanul perfect al afacerilor psihologice din cabinetul individual (PFA) patronat de acelasi Kiss Csaba…Pe sitte-ul alegericpr.ro se reăseste registrul unic cu toți psihologii pe specializari.

Potrivit articolului 16 din Anexa nr. 2 la Hotărârea Colegiului Psihologilor din România înregistrată sub nr.4CN/2013 pentru aprobarea Codului deontologic al profesiei de psiholog cu drept de liberă practică și a Codului de procedură disciplinară si publicată în Monitorul Oficial: ” Art. 16. – Orice alte proceduri administrative instrumentate de către alte instituții sau persoane juridice nu pot constitui temei pentru constatarea culpei profesionale și aplicarea de sancțiuni disciplinare pentru psihologi.”

Astfel, „jmecherii cu epoleti” în mâinile cărora a încăput Colegiul devin „intangibili în fața Legii”, aceștia putînd încălca orice norma de drept sau profesionala…doar nu sunt prosti sa se sancționeze ei pe ei, între ei, când afacerile lor în domeniul psihologiei prospera datorita lor si a incalcarilor Legii.

Deși articolul 10 alineatul 1 din Secțiunea a IV-a a Anexei nr.1 la Hotararea CPS 4CN/2013 interzice cu desăvârșire ca un funcționar public angajat într-o funcție publică de psiholog sa desfasoare, simultan, aceleași atributii in cadrul altei organizații, Kiss Csaba „nu are greturi”…doar e „deasupra Legii”:  „Art. 10. – (1) Constituie abatere disciplinară fapta psihologului care furnizează concomitent aceleași servicii psihologice către același beneficiar, persoană fizică sau juridică, atât prin intermediul unei forme independente de exercitare a profesiei, cât și prin intermediul calității sale de salariat/funcționar public.

Pentru acest individ si gruparea lui ce dețin funcții de psiholog atât în MAI cat si in Colegiul Psihologilor, Asociații respectiv cabinete de psihologie, nu se aplica alta lege în afara celei de „imbogățire din psihologie”.

Psihologii integrii din sistemul de apărare, ordine publica și siguranță națională sunt obligați să fie membrii cotizanți la zi, la Colegiul Psihologilor din Romania prin achitarea, individual, a taxei anuale in cuantum de 250 RON/an la care se adaugă și celelalte costuri ocazionate de participarea obligatorie (impusă de Colegiu) la conferințe/simpozioane pentru acumularea numarului de credite anuale obligatorii. Unele structuri din domeniul Ordinii și Siguranței Publice decontează o parte din aceste cheltuieli, altele nu. Comisiile din care Colegiul Psihologilor este format sunt pline cu membrii din structurile de Ordine și Siguranță Publica, (cu precadere cele de apărare si deontologie)…indivizi care incaseaza, lunar, sume fabuloase atat de la Colegiu cat și de la structura unde activează. De interes e situația lui Kiss, care e și formator, acorda atestatele de intrare n profesie, prestează contracte de supervizare (contra cost) cu psihologi in supervizare și apoi face parte din diverse comisii de angajare in M.A.I. a fostilor elevi pe care i-a avizat si care „i-au bagat bani in buzunar”, pentru a le fi apoi „sef psiholog suprem” (atât la Colegiu cat si in M.A.I.). Un astfel de dosar ce avea ca obiect conflictul de interese al psihologului-afaceris Kiss Csaba tocmai a fost clasat de Colegiului Psihologilor dar nu pentru că ar fi fost nevinovat, ci pentru că în anul 2017 fapta a fost redefinita.

Problemele cu psihologii din MAI sunt vechi și complicate. Intre Colegiu și MAI e o „dragoste cu năbădăi”, în funcție de cine e in fruntea Colegiului. Cât timp la conducerea Colegiului au fost Anitei si Iulian Stefan Laurențiu, a fost rău pentru „semnării psihologi” din M.A.I. Acum, la „carma” Colegiului se afla „băieții buni” pentru M.A.I… .

CENTRUL DE PSIHOSOCIOLOGIE al MAI a cumpărat teste de la diverse institute… ieftine, de proasta calitate informativă si profesionala, dar cu avizul Colegiului. Psihologul Dragoș Iliescu a început să observe derapajele si afacerile cu profesia de psiholog desfășurate de „mai marii sai”… ulterior, „jmecherasii psihologi” au inceput sa se dezică unii de alții. Problema e că psihologii din MAI au pe mai multe planuri subordonări duble: ca și specialiști sunt subordonați atât Centrului de PSIHOSOCIOLOGIE din M.A.i. cat si Colegiului iar că politisti/militari șefilor direcți ceea ce este ILEGAL! Asta face,că uneori să poată fi folosiți ca și instrumente de mobbing, tortura psihologica de catre conducerea structurilor M.A.I. a scăpa de cei incomozi: un aviz de port arma ridicat „la simpla opinie a psihologului”, un apt limitat, o trimitere la expertiza clinica „de specialitate”, toate acestea dispuse/ordonate de șeful „specialistului psiholog” căruia îi este frică să nu-și piardă locul de munca „fiindca nu l-a ascultat pe șeful” …rămâne că verticalitatea fiecărui psiholog sa dicteze în funcție și de cat de “degradat” e managementul.

Inca o anomalie e reprezentată de faptul că același psiholog e responsabil atât cu evaluarea cât și cu asistenta aceluiași colectiv de angajați. Cine sa mai vina la “spovedanie” când psihologul ii poate lua dreptul de a conduce auto MAI?

Cert este că la colegiu s-a înlocuit o gașcă de interese cu alta, psihologii onești nefiind nici mai protejați nici mai avantajati… Psihologii din M.A.I. nu beneficiază de nicio formare subvenționată de sistem (MAI+Colegiu) și neavând practic dreptul de a profesa in privat se blazează, abandonind și din considerente financiare, formarea ce ar trebui sa fie continua… ramanind astfel „sa faca Psihologie dupa dictarea sefului” ierarhic/de unitate.

Sistemul de evaluare al psihologilor avizati de Colegiul Psihologilor si care desfasoara atributii de psihologie in domeniul Ordine si siguranta publica este distrus. Oamenii sunt demotivați, nepregătiți, instrumente de lucru cel putin îndoielnice….

Cat timp indivizi precum Turc Marius, soția acestuia Turc Mirela, Kiss Csaba si acolitii lor vor rămâne în funcții atât în M.A.I. cat si in Colegiul Psihologilor, niciun infractor/dezadaptat nu va avea de suferit (a se observa cazurile media: pedofilul Stan Eugen, condamnatul Constantin Aurelian mentinut 2 ani în funcție după condamnare, functie în Poliția Capitalei, „vedeta porno” Borovina Alina din Aparatul central al M.A.I. etc. etc. etc.) … acești indivizi si acolitii lor continuind sa își vad nestingheriți de afacerile cu stiinta Psihologiei. Va urma. (Alexandru Firicel).

Facebook Comments

Eveniment

Ghid pentru stocarea și manipularea sigură a brichetelor de rumeguș

Published

on

By

Brichetele de rumeguș sunt o opțiune ecologică și eficientă pentru încălzirea locuințelor, însă este important să știți cum să le stocați și să le manipulați în mod sigur pentru a evita riscurile și a maximiza eficiența. În acest ghid, vă vom oferi sfaturi esențiale pentru a vă asigura că brichetele de rumeguș sunt o soluție durabilă și sigură pentru necesitățile dvs. de încălzire.

 

Stocarea adecvată a brichetelor de rumeguș

 

 1. Alegeți un loc uscat: Brichetele de rumeguș trebuie păstrate într-un loc uscat pentru a evita umiditatea și degradarea. Umiditatea poate face ca brichetele să se deterioreze și să devină ineficiente.
 2. Folosiți containere sau saci sigiliabili: Pentru a menține rumegușul în condiții optime, puteți să-l depozitați în containere sau saci sigiliabili. Aceasta va ajuta la prevenirea contaminării și a umezelii.
 3. Depozitați brichetele într-un spațiu răcoros: Evitați expunerea la căldură excesivă sau la soare direct, deoarece acest lucru poate duce la uscarea excesivă și potențial la fisurarea brichetelor.
 4. Asigurați-vă că spațiul de depozitare este bine ventilat: Ventilația adecvată ajută la menținerea calității brichetelor și la prevenirea acumulării de umezeală în spațiul de depozitare.
 5. Păstrați brichetele departe de substanțe inflamabile: În timpul stocării, asigurați-vă că nu există substanțe inflamabile sau materiale periculoase în apropiere.

 

Manipularea sigură a brichetelor de rumeguș

 

 1. Folosiți echipament de protecție: Atunci când manipulați brichete de rumeguș, purtați mănuși groase pentru a vă proteja mâinile de marginile aspre și praf.
 2. Manipulați brichetele cu atenție: Brichetele de rumeguș sunt fragile și pot fisura sau se pot rupe dacă sunt manipulate brutal. Ridicați-le și așezați-le cu grijă.
 3. Evitați inhalarea prafului: Atunci când tăiați sau manipulați brichetele, evitați să inhalați praful de rumeguș, deoarece acesta poate fi iritant pentru căile respiratorii.
 4. Utilizați unelte adecvate: Dacă tăiați sau divizați brichetele, asigurați-vă că folosiți unelte adecvate, cum ar fi o fierăstrău sau un topor, și păstrați-le ascuțite pentru a reduce riscul de accidente.
 5. Supravegheați copiii și animalele de companie: Asigurați-vă că brichetele de rumeguș sunt depozitate într-un loc în care copiii sau animalele de companie nu pot ajunge la ele. Brichetele pot fi periculoase dacă sunt ingerate sau folosite necorespunzător.

 

Sfaturi suplimentare pentru stocarea și manipularea sigură

 

 1. Verificați periodic starea brichetelor: Înainte de a le folosi, verificați starea brichetelor pentru a vă asigura că nu sunt deteriorate sau umede.
 2. Respectați instrucțiunile producătorului: Înainte de a utiliza brichetele de rumeguș, citiți și urmați cu atenție instrucțiunile producătorului pentru siguranță și eficiență.
 3. Nu supraîncărcați focul: Atunci când folosiți brichetele de rumeguș, nu le supraîncărcați în cuptorul sau soba dumneavoastră. Respectați recomandările producătorului privind cantitatea adecvată pentru încălzirea dvs.
 4. Eliminați corespunzător cenușa: După ce ați utilizat brichetele, așteptați să se răcească complet și apoi eliminați cenușa într-un recipient sigur și metalic. Niciodată nu aruncați cenușa caldă într-un coș de gunoi obișnuit.

 

Cu acest ghid, sunteți pregătiți să stocați și să manipulați brichetele de rumeguș în mod sigur și eficient. Respectarea acestor sfaturi vă va ajuta să vă bucurați de beneficiile ecologice și de încălzire pe termen lung pe care le oferă aceste brichete.
Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Tigla Metalica: De ce sa o alegi pentru invelitoarea casei?

Published

on

By

Tigla metalica a castigat o popularitate tot mai mare in constructiile domestice din Romania. Cu aspectul sau traditional si asemanarea cu tigla ceramica, este o optiune tot mai atractiva pentru proprietarii de case.
Tigla metalica se remarca prin caracteristicile sale foarte convingatoare: este usoara, rezistenta si usor de manevrat. Disponibila in diverse stiluri si culori, se potriveste perfect in foarte multe variante de stiluri urbanistice si reuseste sa ofere tot confortul de care au nevoie cei care o utilizeaza.

Avantajele si dezavantajele acoperisurilor din tigla metalica

 Avantaje

 • Cost. Tigla metalica se bucura de preturi competitive datorita multiplilor producatori locali. Costurile de instalare sunt mai mici decat in cazul altor optiuni, iar timpul de instalare este redus, ceea ce se traduce in economii la manopera. De asemenea, este usor de transportat si manevrat.
 • Performanta. Acoperisul din tigla metalica intareste structura cladirii. Rezista la conditii meteo extreme si vanturi puternice. Materialele din care este fabricata sunt ignifuge, oferind protectie impotriva incendiilor. Este o optiune usoara, care nu adauga presiune suplimentara structurii cladirii.
 • Eficienta energetica. Vopseaua reflecta razele soarelui, reducand incalzirea excesiva a casei. De asemenea, este fabricata din materiale reciclabile, contribuind la reducerea impactului asupra mediului.

Dezavantaje

 • Izolarea. Comparativ cu tigla ceramica, tigla metalica ofera o izolare termica si fonica mai slaba.
 • Inlocuire destul de dificila.  Inlocuirea unor panouri de tigla metalica poate fi mai dificila si mai costisitoare decat in cazul altor materiale de acoperis, cum ar fi tiglele ceramice.
 • Posibila decolorare in timp. Experienta arata ca tigla metalica poate sa sufere decolorari in timp, ceea ce poate afecta aspectul si valoarea imobilului.

Cum se monteaza tigla metalica?

Procesul de montaj tigla metalica necesita o serie de etape importante pentru a asigura durabilitatea si functionalitatea acoperisului. Acesta se face in cateva etape de baza:

 1. Pregatirea cu carlige pentru jgheaburi si amplasarea acestora in dreptul fiecarui caprior. Carligurile pentru jgheaburi sunt esentiale pentru fixarea jgheaburilor si drenarea corecta a apei de pe acoperis.
 2. Aplicarea foliei anti-condens pe intreaga suprafata a acoperisului.  Folosirea unei folii anti-condens ajuta la prevenirea formarii condensului si a deteriorarii suprafetei tiglei metalice.
 3. Montarea cadrului din lemn, inclusiv sipci verticale si orizontale. Un cadru bine construit asigura suportul adecvat pentru tigla metalica si stabilitatea acoperisului.
 4. Fixarea tiglei metalice incepand din coltul dreapta-jos. Instalarea incepe de obicei din coltul dreapta-jos si avanseaza spre partea superioara a acoperisului.
 5. Montarea accesoriilor finale, precum coama si parazapezile. Aceste accesorii finale nu trebuie neglijate, deoarece sunt esentiale pentru aspectul si functionalitatea acoperisului.

Pentru a asigura montajul corect al acoperisului din tigla metalica, trebuie sa te asiguri de urmatoarele lucruri:

 • Materialele folosite si suruburile potrivite;
 • Grosimea tiglei este una potrivita, pentru o durabilitate mai mare;

Este esential sa acorzi atentie calitatii materialelor si serviciilor inainte de a alege cel mai mic pret pentru manopera si materiale.
Tarifele pot varia, insa si calitatea poate varia destul de mult. Este recomandat sa apelezi la o firma montaj acoperis care are experienta iti poate oferi garantie si lucreaza cu forme legale. In felul acesta, vei fi protejat in eventualitatea unor probleme si vei avea mai multe sanse de a te bucura de o lucrare de calitate.

 

 

 

 
Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Alegerea echipamentului pentru pescuitul la crap

Published

on

By

Daca te numeri printre pasionatii de pescuit, atunci cu siguranta ca mereu iti doresti sa te bucuri de cea mai frumoasa experienta si de echipamentul care sa iti permita sa faci cele mai mari capturi. Exista diferite metode si tehnici de pescuit, iar printre cele mai populare astfel de tehnici regasim si pescuitul la crap.

Alegerea echipamentului este foarte importanta pentru orice pescar, iar in continuare vei afla mai multe despre alegerea modelelor de lansete pentru aceasta tehnica de pescuit. Pentru ca si in ceea ce priveste alegerea echipamentului exista discutii intre pescari, la fel cum exista si in ceea ce priveste dimensiunea capturilor reusite de-a lungul timpului.

Aspecte in alegerea lansetelor pentru pescuitul la crap

Atunci cand vrei sa te pregatesti pentru experiente reusite la pescuitul la crap este foarte important sa stii care sunt criteriile in baza carora sa faci alegerile potrivite pentru aceasta metoda de pescuit. Principalele elemente care trebuie luate in calcul sunt tipul de pescuit la crap, distantele de pescuit, apele unde au loc sesiunile de pescuit si talia crapilor. Toate aceste elemente te pot ajuta sa faci alegerea potrivita pentru lansete crap.

In functie de tipul de pescuit la crap poti opta pentru pescuit lansat, plantat sau din barca. In ceea ce priveste tipul de ape unde urmeaza sa pescuiesti avem varianta lacurilor, raurilor si a baltilor. Insa mergand mai departe in privinta caracteristicilor lansetelor, aici sunt anumite criterii care nu trebuie deloc neglijate.

Un criteriu este numarul segmentelor avute de lansetele pentru pescuitul la crap. Poti gasi modele din 2 bucati, 3 bucati sau modelele telescopice. Rezistenta lansetei depinde de acest numar de segmente. Cu cat sunt mai multe puncte de imbinare, cu atat vorbim despre mai multe puncte slabe si lanseta poate ceda sub greutatea capturii. De aceea modelele din 2 bucati pot fi alegerea optima.

Greutatea lansetei este un detaliu foarte important si este un criteriu influentat de materialul din care sunt facute lansetele. Cu cat modelele de lansete sunt mai usoare, cu atat sunt mai scumpe. Insa trebuie tinut cont ca in pescuitul la crap timpii pe care pescarul ii petrece cu lanseta in mana este indelungat si din acest motiv poate influenta experienta la partidele de pescuit.

In cadrul modelelor de lansete crap lungimea variaza intre 1,8 si 4,5 metri. Cele mai frecvent folosite modele sunt cele de 3,6, respectiv 3,9 metri. Lungime lansetei trebuie aleasa pornind de la tipul de pescuit practicat, si anume cel lansat, plantat sau din barca.

Actiunea lansetelor este un alt criteriu de luat in calcul, iar aici avem varianta lansetelor parabolice, semi-parabolice, semi-rapide si rapide. Actiunea determina modul de comportare al lansetelor in momentul aruncarii.

Unde gasesti lansete pentru pescuitul la crap?

Acestea sunt o parte dintre cele mai importante criterii de luat in calcul atunci cand urmeaza sa alegi lansetele pentru pescuitul la crap. Pentru o oferta variata si numeroasa de astfel de lansete este recomandat sa gasesti un magazin specializat in articole de pescuit. O oferta numeroasa este disponibila pe targulpescarilor.ro.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized54 de minute ago

TikTok celebrează comunitatea globală prin raportul Anul văzut pe TikTok: 2023

Raportul celebrează cele mai populare trenduri, creatorii care s-au remarcat și momentele frumoase din acest an, inspirate de comunitatea globală...

Social2 ore ago

Foarfeci de tuns – cu ce sa le cureti

Daca esti frizer, cu siguranta si tu stii ca o foarfeca bine intretinuta poate reprezenta cheia catre o coafura perfecta....

Uncategorized4 ore ago

PENNY România deschide magazinul cu numărul 360

PENNY România continuă în ritm alert planul de expansiune și deschide magazinul cu numărul 360 în  Segarcea, județul Dolj. Începând...

Uncategorized5 ore ago

Nokian Tyres introduce noi versiuni ale selecției sale de anvelope de vară

Nokian Tyres își actualizează gama de anvelope de vară pentru Europa Centrală pentru autoturisme, vehiculele utilitare sport și vehicule crossroad....

Administrație locală6 ore ago

Chaka Sobhani se alătură DDB WW în calitate de Președinte, CCO International

Un lider creativ premiat părăsește Leo Burnett WW pentru a se alătura rețelei DDB București, 6 decembrie 2023 – DDB Worldwide anunță că...

Uncategorized7 ore ago

25 de proiecte inovatoare merg mai departe în etapa a II-a a competiției Solve for Tomorrow organizată de Samsung România

București, 6 decembrie 2023 – Samsung România a anunțat cele 25 de proiecte selectate pentru a participa în cea de-a doua etapă...

Administrație localăo zi ago

TikTok stabilește noi standarde de securitate și sustenabilitate prin Proiectul Clover în valoare de 12 miliarde de Euro

București, 5 decembrie 2023 –  Peste 150 de milioane de oameni din Europa vin în fiecare lună pe TikTok ca să...

Entertainmento zi ago

AGON by AOC lansează monitoarele ultrawide CU34G2XE/BK și CU34G2XP/BK dedicate pasionaților de gaming

București, 5 decembrie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din...

Entertainmento zi ago

PC Garage lansează campaniile speciale de sărbători

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp...

Uncategorizedo zi ago

Kärcher lansează RCF 3 – mopul robotizat, de ultimă generație, care asigură o curățare autonomă

București, 5 decembrie 2023 – Kärcher își consolidează portofoliul de produse autonome de curățenie cu un mop robotizat pentru podele...

Uncategorizedo zi ago

Studiu Aqurate: Sărbătorile de iarnă aduc vânzări cu 28% mai mari decât media lunară anuală, în rândul magazinelor online monitorizate

Timișoara, 5 decembrie 2023 – Luna decembrie, perioadă a Sărbătorilor de iarnă, aduce magazinelor online vânzări cu 28% mai mari...

Uncategorized2 zile ago

Samsung Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+ acum disponibile și în România: Divertisment și Productivitate, accesibile tuturor românilor

Descoperă o lume nouă și captivantă a vizionării imersive, multitasking-ului simplu și conectivității fără întreruperi în ecosistemul Galaxy București, România –...

florin gioga florin gioga
Social5 zile ago

Florin Gioga şi-a anunţat candidatura ca independent la Primăria Sinaia

Primarul oraşului Sinaia va avea un adversar dificil la alegerile locale din anul 2024 în persoana lui Florin Gioga. Acesta...

Eveniment5 zile ago

Ghid pentru stocarea și manipularea sigură a brichetelor de rumeguș

Brichetele de rumeguș sunt o opțiune ecologică și eficientă pentru încălzirea locuințelor, însă este important...

Eveniment5 zile ago

Tigla Metalica: De ce sa o alegi pentru invelitoarea casei?

Tigla metalica a castigat o popularitate tot mai mare in constructiile domestice din Romania. Cu...

Eveniment6 zile ago

Alegerea echipamentului pentru pescuitul la crap

Daca te numeri printre pasionatii de pescuit, atunci cu siguranta ca mereu iti doresti sa te bucuri de cea mai...

Știrile Săptămânii