Connect with us

Eveniment

Oare de ce nu se lauda Carmen Dan ca a umilit statul paralel…?/Pe cine ai denuntat pe 9 noiembrie?

Published

on

Iata ca, in sfarsit, actuala putere politica a reusit sa-i arda cateva lovituri zdravene peste ”bot” statului paralel. Iar eroina coalitiei de guvernare este, fara doar si poate, Carmen Dan! Pentru ca ministrul de Interne a facut intr-o singura zi ce nu a facut tot PSD-ul si ALDE la un loc timp de doi ani! Astfel ca este mai mult decat salutar gestul fara precedent al lui Carmen Dan de a denunta mai multe dintre cele 59 de protocoale dezvaluite de noi si care formau ”tentaculele” administrative prin care ”caracatita” statului paralel acaparase statul de drept in Romania. Si, repet, pe data de 9 noiembrie Carmen Dan a denuntat buna parte din protocoalele prin care Ministerul de Interne era legat prin firele nevazute ale acestor documente secrete de structurile de Parchet si de serviciile secrete. Iar gestul lui Carmen Dan este cu atat mai de apreciat cu cat toate aceste protocoale pe care le vom enumera mai jos au fost denuntate unilateral, strict de catre Ministerul Afacerilor Interne, ele incetandu-si astfel efectele chiar incepand cu data de 09.11.2018! Asta desi toate celelalte parti semnatare, de la SRI si SIE pana la Parchetul de pe langa Curtea Suprema si DNA au tacut malc si nu s-au desolidarizt in vreun fel nici macar pana in ziua de protocoale…

Dragnea ar avea toate motivele sa fie mandru de Carmen Dan

Numai ca, surpriza si mai mare decat denuntarea protocoalelor este ca nimeni, dar absolut nimeni nu-si asuma acest merit real! Cand ar fi fost absolut logic ca actuala Putere sa defileze public cu decizia lui Carmen Dan, prima si singura dovada palpabila de pana acum ca, intr-adevar, PSD-ul chiar lupta cu statul paralel. Dar nu, toata lumea tace malc, nimeni nu indrazneste sas coata nici macar o vorbulita pe acest subiect, in frunte cu chiar Carmen Dan. De parca denuntarea ar fi mai secreta decat insasi secretizarea respectivelor protocoale! Si atunci  cum sa nu iti vina sa o intrebi pe Carmen Dan pe cine a denuntat cu adevarat pe 9 noiembrie, atunci cand practic a intrat de facto in istoria cel putin a  Ministerului de Interne, daca nu chiar a Romaniei postdecembriste. Dar uite ca denuntarea s-a facut in cel mai mare secret, nici macar initiatii sistemului neavand inca habar daca ea s-a datorat faptului ca s-a considerat ca protocoalele erau ilegale, nu mai erau de actualitate sau, Doamne Fereste, doar pentru a fi ”smenuite” astfel si inlocuite cu alte protocoale de colaborare… Asadar, felicitari pentru denuntarea protocoalelor care au ticalosit sistemul, Carmen Dan!

Ministrul de Interne a lovit inaintea lui Tudorel Toader

Dar, totusi, de ce va este frica sa va asumati acest merit? Sau pur si simplu nu ati fost lasata sa treceti si la ”next level” al operatiunii? Pentru ca nu cumva in valva publica astfel creata sa nu se ajunga si la deschiderea unor anchete si audierea semnatarilor…? Cu totii, ce-i drept, nume grele ale sistemului, indiferent de barca politica in care se afla acum…? Ca doar nu o fi vorba de o modestie ”radicalizata”, care chiar nu are ce cauta in politica…

Astea au cazut!

Si pentru a nu fi loc de nicio indoiala cu privire la operatiunea ”blitzkrieg” declansata de Carmen Dan iata si lista cu protocoalele denuntate unilateral de catre ministrul de Interne intr-o singura zi.

Cele mai multe protocoale denuntate erau cu Parchetul General condus de Augustin Lazar

Cu precizarea expresa ca in urma decizie lui Carmen Dan, toate aceste protocoale care au fost in vigoare ani buni de zile si prin care s-au paradit poate inclusiv destine si-au incetat automat efectele incepand cu data de 09.11.2018.

  1. Protocol privind cooperarea intre Ministerul de Interne, Serviciul Roman de Informatii, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Ministerul Finantelor Publice si Serviciul de Informatii Externe privind combaterea criminalitatii organizate si a coruptiei, a contrabandei, a evaziunii fiscale si a descoperirii societatilor comerciale fantoma.
  2. Protocol incheiat intre Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie si Ministerul de Interne privind punerea la dispozitia  Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie, la cererea acestuia, a unui numar de 6 camere lunar, respectiv 12 locuri, in caminul situat in Bucuresti, str. Paul Greceanu nr. 38, sector 2.
  3. Protocol privind cooperarea intre Ministerul Justitiei, Ministerul Public, Ministerul de Interne, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe si Ministerul Finantelor in domeniul combaterii criminalitatii organizate si coruptiei.
  4. Protocol privind implementarea Proiectului Phare  RO2005/017-553.02.05 – ”Intarirea capacitatii institutionale a Romaniei de protectie a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala” intre Ministerul Justitiei, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Ministerul de Interne – Inspectoratul General al Politiei Romane, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Romane, Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, Consiliul Superior al Magistraturii si Autoritatea Nationala a Vamilor.
  5. Protocol de colaborare nr. 385/C/2012 din 28.02.2012/nr. 55/2012 din 28.02.2012 incheiat intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Ministerul Administratiei si Internelor in domeniul consolidarii capacitatii institutionale in domeniul combaterii coruptiei.
  6. Protocol de colaborare nr. 533/C/2014 din 20 ianuarie 2014 incheiat intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, MAI, SRI, ANAF –DGV, ANDM, ANSVSA, APMGR si ARPIM.
  7. Protocol nr. 989/C/2014 din 11.04.2014 si nr. 12/2014 din  04.04.2014 incheiat intre Parchetul de pe langa Inalta curte de Casatie si Justitie si Ministerul Afacerilor Interne  privind cooperarea in domeniul circulatiei rutiere.
  8. Protocol privind cooperarea intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Ministerul de Interne si Consiliul Superior al Magistraturii nr.1426/08.09 2006 –MAI si nr. 821/08.09.2006 – CSM.

Protocoale care si-au incetat efectele strict pentru ca au fost denuntate de Ministerul Afacerilor Interne, ci nu pentru ca erau incheiate pe perioade determinate sau find inlocuite cu alte protocoale, cum s-a intamplat in alte cazuri.

Astea de ce au ramas?

Interesant este insa ca, totusi, Carmen Dan nu a recurs la ”tabula rasa”, deci nu a facut ”curatenie generala”, denuntand toate protocoalele din cele 59 dezvaluite de noi si in care Ministerul Afacerilor Interne este parte semnatara.

Oare de ce nu se lauda Carmen Dan ca a umilit statul paralel…?

Da, ce-i drept, au fost denuntate protocoale importante precum cel privind ”consolidarea capacitatii institutionale in domeniul combaterii coruptiei”. Sau cel al ”colaborarii in domeniul circulatiei rutier”, prin care procurorii beneficiau de favoritisme in trafic mai ceva decat demnitarii. Dar, totusi, alte protocoale nu au fost denuntate. Unele extrem de interesante. Cum este

”Protocolul de  colaborare privind cooperarea in situatia unor evenimente deosebite pentru ordinea si linistea publica, incheiat cu Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie” ; ”Protocolul de colaborare privind imbunatatirea activitatii de urmarire penala, incheiat cu Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie” ;

Procurorii fortau cu protocoalele in instanta

” Protocolul de colaborare privind metodologia de evidenta si circulatie a dosarelor intre Parchete si organele de cercetare penala din structura Ministerului de Interne, incheiat cu Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie” ; ”Protocolul de colaborare nr. 790/2005 incheiat intre Ministerul de Interne, Ministerul Justitiei, Inalta Curte de Casatie si Justitie si Directia Nationala Anticoruptie”, dar  mai ales ”Protocolul de colaborare nr. 861/C/2010 incheiat intre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Ministerul de Interne  privind avcesul la bazele de date aflate in administrarea MAI”. Protocoale care, desi au dus in cele din urma la ”ingenuncherea” politistilor si punerea lor practic ”la cheremul” Republicii Procurorilor, inca nu au fost denuntate. Accentuand astfel si mai mult misterul in legatura cu denuntarile din 9 noiembrie…(Catalin Tache).

 

 

 

Articolul Oare de ce nu se lauda Carmen Dan ca a umilit statul paralel…?/Pe cine ai denuntat pe 9 noiembrie? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Facebook Comments

Eveniment

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba! – Ziarul Incisiv de Prahova

Published

on

By

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul.

Sau cum s-au transformat cei de la IGPR-DOP in agentii coruptiei si in slugile DGF, in scopul pagubirii sefilor de post din tara!

Pana in anul 2023, fisa cadru pentru sefii de post, intocmita de DOP continea atributiile de prevenire coruptie impuse de OMAI 62/2018.

Insa, in 2022 au inceput sa apara primele sentinte definitive pe majorarea de anti-coruptie de 12,5 %.

Este foarte probabil ca cloaca de mafioti din aparatul central, condusa de DGF, s-a alarmat ca nu va dura mult si informatia va incepe sa circule, avand ca rezultat o explozie a proceselor pentru obtinerea majorarii anti-coruptie, introduse de toti sefii, inclusiv de sefii de post.

Pe cale de consecinta, s-au gandit ce sa faca sa diminueze paguba, cum sa isi pregateasca din timp, aparari pentru respingerea proceselor in instanta.

Dispozitia IGPR 14/2023 a furnizat pretextul pentru modificarea fisei cadru pentru sefii de post si, pe cale de consecinta, a fiselor de post.

Dispozitia 14/2023 nu a avut ca obiect sa reglementeze in domeniul OMAI 62/2018 si nu a dispus sa fie eliminate din fisa postului sefului de post atributiile de prevenire coruptie. Seful IGPR nu e ministru. Nu poate bloca el, ordinele ministrului. Are doar dreptul si obligatia sa le puna in executare. Si atat!

Insa, repet, Dispozitia 14 furniza pentru DOP si altii (papusarii care au avut putere sa influenteze DOP), pretextul pentru modificarea fiselor cadru de post si ulterior a fiselor de post pentru sefii de post.

DOP a primit instructiuni ( pe gura, bineinteles, ca sa nu ramana urme si la o adica sa fie doar ei trasi la raspundere disciplinara si eventual penala) sa elimine ilegal din fisele de post ale sefilor de post, atributiile de prevenire coruptie.

Pe cei de la DOP se pare ca nu ii da inteligenta afara din casa si in plus, sufera si ei, ca multi altii adusi la centru, de sindromul slugarniciei absolute. Ca nu doar nu sunt adusi pe competenta.

Si au executat obedienti ce li s-a cerrut, chiar daca era ilegal (adica se incalca OMAI 62/2018 care obliga imperativ ca orice fisa de post de sef, orice sef, sa contina atributii de prevenire coruptie).

Concret, in vara lui 2023, in iulie, a aparut noua fisa cadru pentru sefi de post care surprinzator nu mai continea atributiile impuse de OMAI 62/2018.

Deci cea veche continea, cea noua nu mai continea.

Intentia DOP de frauda a ordinului 62/2018 e clara pentru ca fisa veche cadru continea atributii de prevenire coruptie. Deci ei clar au cunoscut existenta si continutul OMAI 62/2018, cand au facut fisa cadru veche.

Trebuie evidentiat si ca OMAI 62/2018 era o norma publicata in Monitorul Oficial.

Deci tot prostul, si daca este grajdar la o ferma de tara si nu are treaba cu MAI, este prezumat de lege ca are cunostinta de continutul OMAI 62/2018.

DOP a fost doar primul instrument folosit ca agent al raului, in slujba DGF, in scopul pagubirii sefilor de post.

Dupa emiterea fisei cadru ilegale, au fost atrasi si implicati in conduita ilegala, alti functionari, respectiv cei de la IPJ-uri, membri in comisiile care redactau efectiv fisele pentru sefii de post, pe baza fisei cadru emise de DOP.

E foarte interesant ( si dubios in acelasi timp) ca, potrivit OMAI 140/2016, clocit de DGMRU, o alta structura matraguna) intr-o comisie de analiza postului fac parte tot felul de „specialisti”, mai putin specialistul in lege, in drept, adica consilierul juridic.

Astfel, potrivit ordinului, Membrii comisiei de analiză a postului sunt:

a) psihologul de unitate,

b) un reprezentant al structurii de resurse umane,

c) lucrătorul desemnat cu securitatea şi sănătatea în muncă sau, în lipsa acestuia, o persoană desemnată din cadrul structurii competente cu atribuţii în domeniul inspecţiei muncii;

d) şeful nemijlocit al titularului postului.

Niciuna dintre functiile de mai sus, nu presupune pentru ocupare, licenta in drept. Deci in comisie pot fi de la licentiati in psihologie, pana la absolventi de mecanica, arte frumoase, horticultura sau teologie.

De ce lipseste dintr-o astfel de comisie, specialistul in lege, consilierul juridic, platit de fiecare ipj ca sa verifice si sa certifice ca este legala, conduita IPJ? Cel mai probabil era nevoie de ” spatiu” pentru momentele in care se face o manevra la fisa de post si era mai sigur sa nu fie prin zona, un consilier juridic.

Consilierii, stim cu totii, sunt alesi pe spraceana sa fie tot neam de sclavi, insa nu se stie cand vreodata se trezeste simtul legalitii in vreunul si incepe sa pune piedici ” de legalitate”, conducerii.

A doua chestie care te izbeste efectiv in ochi cat de mizerabila, cat de ordinara este! Cica daca exista o fisa cadru, membrii comisiei de analiza a postului sunt scutiti sa mai verifice si ei, actele normative aplicabile! ( art. 6 (3) din anexa 1 la ordinul 140/2016)

Aici este clar o lucratura, o strategie impotriva sefilor de post, pusa la cale de un grup organizat. Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba!

Cam asta e concluzia mea, la acest moment, pe baza informatiilor primite neoficial din diferite surse si puse cap la cap.

Cine stie mai multe sau stie ca altul este adevarul, il invit sa dezvaluie!

 Stiti cand o sa va dati seama ca s-a pregatit cu DOP , terenul pentru aparare? Cand veti primi intampinare si in ea va scrie ca reclamantul sef de post (asa se va invoca si la sef financiar, logistica, cazier, etc) nu are in fisa postului atributii anti-coruptie, mai dezvaluie Emil Pascut. (cerasela N.).

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Ce beneficii ofera igienizarea aerului conditionat?

Published

on

By

Într-un oraș aglomerat precum Bucureștiul, unde zilele toride de vară își fac simțită prezența, un aer condiționat funcțional este esențial pentru confortul dvs. Însă, pe lângă asigurarea temperaturii optime în interior, este crucial să acordăm atenție și igienizării acestuia. Un serviciu care va ofera o igienizare aer conditionat Bucuresti nu doar îmbunătățește calitatea aerului pe care îl respirați, ci aduce și numeroase alte avantaje de care vă puteți bucura.

Ce-ti ofera serviciul de igienizare aer conditionat Bucuresti?

Un serviciu de igienizare aer conditionat Bucuresti particulele de praf, alergeni și bacteriile care pot să se acumuleze în sistem. Acest lucru asigură un aer mai curat și mai sănătos în spațiul dvs., reducând riscul de reacții alergice sau probleme respiratorii.

Cu timpul, în aerul condiționat pot apărea mirosuri neplăcute cauzate de acumularea de bacterii și mucegai. Igienizarea regulată elimină aceste mirosuri nedorite, conferindu-vă un mediu mai plăcut și mai proaspăt. Un sistem de aer condiționat care funcționează în condiții optime este mai eficient din punct de vedere energetic și are o durată de viață mai lungă. Igienizarea periodică elimină depunerile de praf și murdărie care pot afecta performanța echipamentului și poate prelungi durata sa de funcționare.

Deși poate părea o investiție suplimentară, serviciul de igienizare aer conditionat Bucuresti poate ajuta la evitarea costurilor mai mari de întreținere și reparații pe termen lung. Menținând sistemul curat și funcțional, veți reduce riscul de defecțiuni și va crește eficiența energetică, ceea ce se traduce în economii pe termen lung.

Nu în ultimul rând, un aer condiționat igienizat vă oferă un nivel mai ridicat de confort și buna dispoziție. Respirând un aer mai curat și mai proaspăt, veți simți o îmbunătățire a stării de spirit și a nivelului de energie, ceea ce vă poate ajuta să vă bucurați mai mult de activitățile zilnice. Pentru a vă bucura de toate beneficiile igienizării aerului condiționat, este recomandabil să apelați la serviciile profesionale oferite de companii specializate din București. Aceste companii dispun de echipamente și personal calificat pentru a efectua o igienizare completă și eficientă a sistemului dvs. de aer condiționat.

Echipa de tehnicieni specializați în igienizare aer condiționat are cunoștințe și experiență în domeniu, garantând o lucrare de calitate și rezultate durabile. Companiile specializate folosesc echipamente și tehnologii de ultimă generație pentru a efectua igienizarea în profunzime, asigurând eliminarea tuturor impurităților din sistemul dvs. de aer condiționat. În timpul procesului de igienizare, se utilizează produse și soluții specializate, non-toxice și ecologice, care nu numai că curăță sistemul, dar și contribuie la prevenirea formării ulterioare a bacteriilor și mucegaiului.

Companiile de igienizare aer condiționat pot oferi servicii personalizate în funcție de nevoile și specificațiile sistemului dvs., asigurându-se că obțineți cele mai bune rezultate posibile. Odată ce ați apelat la serviciile profesionale, puteți stabili un program de întreținere regulată pentru aerul condiționat. Aceasta vă va asigura că sistemul dvs. funcționează în mod optim pe termen lung, fără probleme majore.

În concluzie, igienizarea aerului condiționat este esențială pentru a vă asigura că beneficiați de toate avantajele oferite de acest sistem de climatizare. Investiția în igienizare regulată nu doar că vă protejează sănătatea și bunăstarea, dar vă ajută și să economisiți bani pe termen lung și să vă bucurați de un confort optim în propriul dvs. spațiu. Nu ezitați să apelați la serviciile profesionale de igienizare aer condiționat în București pentru a vă asigura că beneficiați de toate aceste avantaje.

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

De ce sunt atât de populare inelele de iluminare LED Angel Eyes pentru BMW

Published

on

By

Inelele de iluminare LED Angel Eyes pentru BMW au devenit un simbol iconic al stilului și sofisticării în lumea auto, captând atenția entuziaștilor și îmbunătățind vizibilitatea și estetica vehiculelor BMW. Popularitatea lor nu este o coincidență, ci rezultatul unei combinații de funcționalitate avansată, design atrăgător și o asociere puternică cu marca BMW.

Estetică îmbunătățită și identitate de brand

Una dintre cele mai evidente atracții ale inelelor Angel Eyes este impactul vizual pe care îl au asupra aspectului unui vehicul BMW. Aceste inele luminoase adaugă un element distinctiv și futurist farurilor, creând o „semnătură” luminoasă recognoscibilă care îmbunătățește instantaneu prezența pe drum a mașinii. Asocierea acestui design cu inovația și luxul a consolidat identitatea de brand a BMW, făcând din Angel Eyes nu doar o caracteristică de design, ci și un simbol al prestigiului.

Îmbunătățirea vizibilității și siguranței

Pe lângă beneficiile estetice, inelele Angel Eyes sunt apreciate pentru îmbunătățirea vizibilității pe timp de noapte și în condiții de vreme nefavorabilă. Tehnologia LED folosită în aceste sisteme de iluminat asigură o lumină mai clară și mai intensă comparativ cu becurile halogen tradiționale. Aceasta nu doar că îmbunătățește siguranța conducătorului auto, oferind o vedere mai bună a drumului, dar ajută și la prevenirea accidentelor prin creșterea vizibilității vehiculului pentru alți participanți la trafic.

Eficiență energetică și durabilitate

Tehnologia LED este renumită pentru eficiența sa energetică și durabilitatea îndelungată. Inelele Angel Eyes bazate pe LED consumă mai puțină energie și au o durată de viață semnificativ mai lungă decât sistemele de iluminat tradiționale. Aceasta înseamnă că proprietarii de BMW beneficiază de costuri de întreținere reduse și de o fiabilitate sporită a sistemului de iluminat, făcând din aceste inele o opțiune practică pe termen lung.

Personalizare și unicitate

Inelele Angel Eyes oferă proprietarilor de BMW oportunitatea de a personaliza aspectul vehiculului lor, adăugând un nivel de unicitate și individualitate. Disponibilitatea unei game variate de culori și intensități luminoase permite utilizatorilor să-și ajusteze mașinile conform preferințelor personale, evidențiindu-se în mulțime și exprimându-și personalitatea prin intermediul vehiculului.

Tehnologie accesibilă și ușor de instalat

Cu progresele tehnologice, inelele Angel Eyes LED au devenit mai accesibile și mai ușor de instalat, făcându-le disponibile pentru o gamă largă de modele BMW. Kiturile de upgrade sunt acum echipate cu instrucțiuni detaliate și pot fi instalate fără a fi necesare modificări majore ale vehiculului. Această accesibilitate încurajează mai mulți proprietari de BMW să adopte această modificare, contribuind la creșterea popularității sale.

Popularitatea inelelor de iluminare LED Angel Eyes pentru BMW se bazează pe o combinație de factori, inclusiv îmbunătățirea esteticii vehiculului, creșterea siguranței și vizibilității, eficiența energetică și durabilitatea, posibilitățile de personalizare și accesibilitatea tehnologiei. Aceste caracteristici îmbunătățesc semnificativ experiența de conducere și oferă vehiculelor BMW o prezență distinctivă și memorabilă pe drumuri.

Adoptarea inelelor Angel Eyes nu doar că sporește aspectul estetic al mașinii, dar reflectă și angajamentul proprietarilor față de inovație și calitate. Este un testament al dorinței de a îmbina performanța cu stilul, caracteristică definitorie a mărcii BMW. Prin aceste modificări, proprietarii de BMW nu doar că își exprimă individualitatea, dar contribuie și la perpetuarea unei tradiții de excelență și inovație în designul auto.

În plus, adoptarea pe scară largă a inelelor Angel Eyes LED subliniază importanța tehnologiei moderne în îmbunătățirea experienței auto. Progresul tehnologic în domeniul iluminatului auto nu numai că îmbunătățește estetica, dar aduce și beneficii tangibile în termeni de siguranță și sustenabilitate. Acest echilibru între formă și funcție este unul dintre motivele principale pentru care aceste semnalizatoare Angel Eyes Cotton continuă să fie o alegere populară printre proprietarii de BMW.

Inelele de iluminare LED Angel Eyes pentru BMW reprezintă mai mult decât o simplă îmbunătățire estetică; ele sunt o expresie a pasiunii pentru inovație, stil și calitate. Prin combinarea designului atrăgător cu tehnologia avansată, aceste sisteme de iluminat au devenit un element definitoriu al identității BMW, consolidând legătura dintre marcă și comunitatea sa de fani și proprietari. Într-o lume auto în continuă evoluție, inelele Angel Eyes Cotton rămân un simbol al adaptării la noi standarde de performanță și estetică, menținându-se relevante și populare în rândul entuziaștilor auto.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized16 ore ago

OnePlus inaugurează primul punct de prezentare a produselor și lansează OnePlus Watch 2, cel mai nou ceas inteligent din portofoliu

*Vizitatorii pop-up store-ului pot beneficia de reduceri de până la 700 de lei la produsele OnePlus disponibile pe oppostore.ro București,...

Uncategorized4 zile ago

Samsung Electronics ocupă locul întâi pe piața globală de semnalistică digitală pentru al 15-lea an consecutiv

Samsung își consolidează poziția de lider pe piață, după un deceniu și jumătate de performanțe remarcabile, înregistrând vânzări București, România...

Eveniment4 zile ago

Capii rautatilor sunt in aparatul central iar DOP si comisiile de la IPJ, doar pionii dirijati sa va faca paguba! – Ziarul Incisiv de Prahova

Din greseala in greseala, spre victoria ( paguba) finala, dezvaluie Emil Pascut de la sindicatul Diamantul. Sau cum s-au transformat...

Entertainment4 zile ago

ViewSonic M10 câștigă premiul iF Design 2024: Oferind proiectoarelor portabile noi orizonturi

Brea, California – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, este onorat să anunțe că proiectorul laser RGB portabil M10 a...

vestiar metalic vestiar metalic
Social5 zile ago

Caracteristici unice ale unui vestiar metalic superventilat!

Vestiarul metalic superventilat este o solutie esentiala pentru medii in care angajatii sau clientii trebuie sa se schimbe din hainele...

Eveniment5 zile ago

Ce beneficii ofera igienizarea aerului conditionat?

Într-un oraș aglomerat precum Bucureștiul, unde zilele toride de vară își fac simțită prezența, un aer condiționat funcțional este esențial...

Entertainment6 zile ago

Aqurate: Opțiuni suplimentare de personalizare a recomandărilor AI; integrare a platformei VTEX printr-o dezvoltare iviteb

Aqurate,platformă SaaS care crește conversiile din eCommerce prin personalizare bazată pe Inteligenţă Artificială (AI), lansează opțiuni suplimentare de personalizare și...

Entertainment6 zile ago

Nova Power & Gas salută încheierea Misiunii SEED efectuată de AIEA, menită să revizuiască procesul adoptat în selectarea primului amplasament propus pentru Reactoarele Modulare

Nova Power & Gas, parte a grupului E-INFRA, salută încheierea cu succes a Misiunii SEED (Site External Events Design) efectuată...

Uncategorizedo săptămână ago

Studiu: Peste 50% dintre consumatorii români au adoptat în prezent Sistemul de Garanție – Returnare

Conform unui studiu Kantar, realizat pe un eșantion reprezentativ de consumatori*, peste 50% dintre consumatorii români intervievați au aderat până...

Afaceri2 săptămâni ago

Tehnici, proceduri si abordari specifice in domeniul ortopediei

Leziunile traumatice sau de alta natura care apar la nivelul sistemului locomotor inseamna in multe cazuri disconfort, durere si chiar...

Entertainment2 săptămâni ago

Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard România, lansează primul Pop-up de infrastructură

Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România și Mastercard, propun o...

Uncategorized2 săptămâni ago

RAZER PREZINTĂ NOUL LAPTOP DE GAMING RAZER BLADE 18: CEL MAI PUTERNIC BLADE DE PÂNĂ ACUM

Domină fiecare joc și sarcină creativă cu noul laptop de gaming Razer Blade 18 Razer™, brandul lider la nivel global...

Uncategorized2 săptămâni ago

Samsung prezintă cea mai recentă gamă de electrocasnice, cu conectivitate îmbunătățită și capacități AI, în cadrul evenimentului de lansare globală „Welcome to BESPOKE AI”

În decurs de 24h, au loc trei evenimente în Seul, Paris, New York City, fiind prezentate noi electrocasnice pentru bucătărie...

Entertainment2 săptămâni ago

Cum îți protejezi datele? Manager de parole și securitate suplimentară pentru fișierele tale

În fiecare zi, ne bazăm pe zeci de platforme online. Stocăm informații importante în cloud și ne ținem viețile personale...

Eveniment2 săptămâni ago

De ce sunt atât de populare inelele de iluminare LED Angel Eyes pentru BMW

Inelele de iluminare LED Angel Eyes pentru BMW au devenit un simbol iconic al stilului și sofisticării în lumea auto,...

Eveniment2 săptămâni ago

Cum rezolvam situatia in care ferestrele termopan prezinta defectiuni?

Ferestrele de termopan par a reprezenta o optiune fireasca in societatea moderna in care traim astazi. Majoritatea imobilelor si a...

Știrile Săptămânii