Connect with us

Uncategorized

Un an bun sau un an rau? Afla in Horoscopul 2019 de la ZODIACOOL

Published

on

Informatiile publicate in horoscopul 2019 oferit de catre ZODIACOOL m-au ajutat si pe mine sa stiu ce ma va astepta in acest an pentru zodia mea, Berbec:

Începutul anului 2019 respectă tendințele finelui 2018, când Nodul Nord a intrat în Rac și Jupiter a poposit după 12 ani cu domiciliu în Săgetător. Astfel, mari schimbări ale anului 2019 nu prea sunt, doar Uranus pe data de 7 Ianuarie își reia mersul direct în domiciliul vostru, timp de 2-3 luni, până poposește în Taur pentru următorii 7 ani.
Vor fi ajutați de Univers, astrologul ZODIACOOL anunță Bebecii că vor dori să înceapă activități noi sau pe cont propriu, să oficializeze relațiile începute în ultimii 2 ani.

Urmarind horoscopul ZODIACOOL de ceva vreme am reusit sa imi fac ceva ordine in viata si sa am un ritm ceva mai normal, nu atat de alert pe cat era inainte. Desi 7 ani pare o perioada lunga, daca aceasta va decurge fara conflicte si lucruri care sa ma afecteze ci doar intr-un ritm calm, echilibrat, acesta va fi un lucru bun. Inceperea unei noi activitati este un bun mijloc de a ne mentine in miscare, de a ne mentine atentia focusata pe anumite lucruri asa ca si eu voi incerca sa fac asta, poate concentrandu-ma pe hobby-ul meu, Origami.

Vezi detalii: https://www.zodiacool.ro/horoscop/horoscop-zodii/2019/berbec

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Lucruri de stiut despre tamplaria de acasa

Published

on

Este bine de știut că tâmplăria pvc din cadrul unei locuințe este foarte importantă, de aceea trebuie să va intereseze toate aspectele despre aceasta, astfel încât să va asigurați că totul este în regulă. Trebuie să va uitați cu atenție la toate elementele dintr-o casă și să va asigurati că acestea funcționează fără probleme. De exemplu, aveți în vedere toate aceste mânere pentru ferestre pe care le folosiți, astfel încât ele să se închidă perfect și să nu lase frigul să pătrundă în casă.

Lucruri importante despre aceste mânere pentru ferestre

Alegând cele mai bune mânere pentru ferestre, veți lua o decizie bună. Trebuie să aveți în vedere că acestea sunt niște elemente foarte importante în tot ceea ce reprezintă tâmplăria pvc din casa voastră. Este important așadar să va asigurați de faptul că acestea sunt montate corect. Dacă nu sunt montate corect, vor începe să apară și pierderile de căldură. De asemenea, mai aveți în vedere și că toate elementele din casă să fie cât mai etanșe. Acesta este motivul pentru care poziționarea tâmplăriei trebuie facută ținând cont și de o strategie excelentă. În acest fel, căldură nu se va mai pierde, iar pe timp de vară se va menține eficient răcoarea în casă.

Fiind o necesitate arhitecturală, ferestrele sunt importante, acestea având numeroase beneficii și în ceea ce privește sănătatea. Dacă aveți mânere pentru ferestre care provoacă probleme, atunci va trebui să luați masuri cât mai curând, astfel încât să va rezolvați aceste probleme. Este importantă și investiția în ferestre de o calitate cât mai bună, acestea oferindu-va confortul, dar și eficientă energetică de care veți avea nevoie. De asemenea, va interesează în același timp și orientarea acestor ferestre, dar și dimensiunea lor.

Ușile sunt un alt lucru de care trebuie să va interesați. Un cost mai mare al tâmplăriei vine de la ușile de la intrare. Trebuie să țineți cont așadar de prețul acestor uși, astfel încât să luați decizia cea mai bună. Prețul unor uși cu aspecte decorative mai complexe va fi mai mare decât cel al ușilor fără aceste aspecte, de aceea trebuie să țineți cont de toateaceste lucruri. De asemenea, mai aveți în vedere și că o tâmplărie albă este mai ieftină chiar și cu 15-30% față de o tâmplărie colorată. Este important să investiți în niște ferestre de o calitate cât mai bună, precum și în uși cât mai rezistente în timp. În acest fel, veți putea fi siguri de faptul ca rezistența în timp a acestor elemente va fi una asigurată.

Lipsa întreținerii periodice duce însă la scurtarea duratei de viață. Un alt lucru care duce la scurtarea duratei de viață este folosirea necorespunzătoare a acestor materiale din PVC. Razele de soare puternice, dar și poziționarea în zone cu umiditate sporită poate afecta aceste lucruri. Este important însă să aveți toate aceste aspecte în vedere. Va trebui să alegeți tâmplăria PVC în funcție de necesitățile voastre, astfel încât să va bucurați de calitatea dorită. Veți aprecia mult toate aceste materiale de calitate.

Facebook Comments
Continue Reading

Uncategorized

Terasa ta are nevoie de usi culisante, in acest an! Afla de ce

Published

on

Cand spui vara, spui terasa si timp petrecut in aer liber. De fapt, curtea din spatele casei este un spațiu universal: un loc de intalnire pentru prieteni, o bucătărie de gătit în aer liber, un spatiu pentru familie, un loc de lectură liniștit și un mediu pitoresc pentru reflecție. Este propria ta bucată mică de lumea naturală, cu lumina calda, cu pamant sub picioare si multa verdeata.

Vrei sa faci o renovare a acestui spatiu si de asemenea sa “imbunatatesti” modul in care arata sau se intra acolo?  

Alege inlocuirea ușilor dinspre terasa – ele pot transforma complet spațiul, făcându-l mai accesibil, mai pitoresc, mai aerisit și chiar mai primitor. Fiind o companie cu experienta in acest domeniu, Helios propune pentru acces terase sau curti interioare o gama variata de usi glisante.  

Uși culisante pentru exterior 

Ușile glisante de terasa sunt populare dintr-un motiv – constructia lor extinsa și clara permite vederi neobstrucționate inspre exterior – fie o gradina, orasul sau natura inconjuratoare ce se intinde dincolo de limitele proprietatii. Aceste piese sunt ușor de utilizat, ușor de curățat și eficiente din punct de vedere energetic.  Azi, sunt mai versatile decat oricand si sunt disponibile in aproape orice marime si orice configurare – totul pentru a se mula dupa nevoile arhitecturale ale fiecarui spatiu. 

Ușile culisante din sticlă oferă o funcționare lină și un design modern, fără a ocupa spațiu, cum ar fi ușile articulate. Astfel ele gliseaza una peste cealalta și creeaza un spatiu mai larg pentru a iesi sau a intra in respectivul spatiu. In plus, ușile glisante sunt o opțiune mai sigură pentru casele in care traiesc copii datorită constructiei lor atente.

Avantajele pe care trebuie sa le cunosti

  • Lumina

Nenumărate studii arata importanța luminii naturale, in viata noastra. Aceasta facilitează producerea de vitamina D a organismului: o vitamină esențială pentru funcția imună, sănătatea inimii și chiar si …fericire.

Geamurile mari și luminoase de sticlă din usile glisante permit soarelui să patrundaîn casă. Poti alege sticlă cu emisivitate redusă (sau Low-E, pe scurt) – aceasta reduce semnificativ cantitatea de lumină UV și infraroșie care pătrunde în casa ta fără a minimiza lumina vizibilă. În esență, asta înseamnă că obțineți toată bunătatea luminii naturale fără efectul neplacut de supra-încălzire.

  • Aer proaspat

In ultimii ani, verile din Romania devin tot mai sufocante. Cu o ușă glisantă largă, usor de deschis, iti va fi usor sa ventilezi casa când se încălzește prea mult.  

  • Eficienţă

Deoarece panourile lor cuprind în principal sticlă, ușile glisante sunt adesea clasificate ca ferestre. Datorită raportului ridicat de sticlă, eficiența energetică este extrem de importantă. Dacă aveți în prezent uși glisante vechi, cu un singur panou sau instalate necorespunzător, înlocuirea acestora ar putea face casa mai eficientă – vei avea facturi mai mici la energie și un nivel mai ridicat de confort.

  • Aspect interior-exterior

Ușile culisante sunt o modalitate excelentă de a îmbina spațiile interioare și exterioare. Un concept la modă în designul casei, fluxul interior-exterior implică îmbinarea casei cu mediul său natural pentru un sentiment sporit de spațiu, lumină și frumusețe naturală. Deoarece ușile glisante sunt transparente și ușor de manevrat, acestea vă permit să distrugeti bariera dintre interior și exterior – menținând în același timp o etanșare eficientă, izolată termic, atunci când sunt inchise.

  • O atmosferă primitoare

Ușile glisante ale terasei sunt opțiunea ideală pentru curte – deschise, permit o trecere usoara a oaspeților din interior spre exterior, permițându-le oaspeților să se bucure cu ușurință de curte. Când sunt închise (in sezonul rece), acestea oferă oaspeților o vedere frumoasa și larga asupra exteriorului.  

Facebook Comments
Continue Reading

Uncategorized

Fumusețea sculpturii în os | San-deco.com

Published

on

Sculptura este o artă a volumelor în spațiu. Aceasta încearcă să atingă coarda sensibilă a oamenilor prin expunerea obiectelor reale și tridimensionale. Sculptura se adresează văzului și forma de artă se adresează tactilului. În epoca de piatră omul a început să cioplească pietrele sau oasele pentru a farui unelte sau arme pentru vânat. Ulterior această artă s-a perfecționat treptat și din os a început să se obțină diferite forme estetice. În evul mediu, sculptura a fost întregită prin turnarea metalului în mai multe forme. Perfecțiunea se poate observa cel mai des în artă dar și în natură. Într-un magazin cadouri online veți găsi sculpturi în os spectaculoase, potrivite pentru orice încăpere.

Veți putea găsi și bijuterii realizate din lemn sono care este un lemn exotic și de o calitate înalta. Veți găsi anumite brățări elegante din lemn care se potrivesc cu orice ținută și care sunt foarte elegante. Sunt bijuterii care rezistă în timp fără să li se modifice aspectul sau să se matuiasca culoarea. Sunt modele cu diferite picturi care vă pot completa ținuta. Sculptorul Henry Moore spunea “ arta este o expresie a imaginației și nu o reproducere a realității” deoarece arta este laudă frumosului, este frumusețea muzicii de pian.

Cioplitul în os

Cioplitul în os este foarte solicitant mai ales pentru creator. El trebuie să dețină foarte multă răbdare și perseverență. Trebuie să țină osul în mâna stânga și cu unealta din mâna dreapta să poată face mișcări fine și dese. Cu o sculptură în os te poți bucura de obiecte de calitate pe care le deți în locuință. O piesă cu cât este mai mică cu atât este mai greu de modelat. Mai ales că osul nu este un material ușor de sculptat. Cum nu se poate folosi tot materialul, o parte din el se pierde datorită sculpturii. Pentru sculpturile complicate se folosesc mai multe dălți și pentru piesele definite sunt necesare instrumente speciale. Datorită structurii stratificate a osului, pe suprafața sa o să apară o ondulare cu o textură ușoară, care ne va aduce aminte de acele modele care asa se realizau, ondulate. Osul deține o culoare albă, frumoasă, cu nuanțe gălbui, albăstrui și verzui care îi conferă un efect extraordinar de căldură dar și un efect decorativ. Pentru cei care își doresc să exerseze în cioplirea oaselor recomandat este tarsul, fiind un material extrem de funcționabil, el este osul tubular al bovinelor. Ca să nu mai existe dificultăți de preferat este să folosiți un os mult mai accesibil și ușor disponibil.

În Egiptul Antic erau cioplite diferite figurine din diverse pietre semiprețioase. Jaspul era des folosit pentru mormintele lor. În Grecia Antică se realizau sculpturi din marmură care erau aproape identice cu corpul uman. În Orientul Îndepărtat se realizau în general sculpturi din jad, bronz dar și fildeș. Sculpturile erau de diferite modele și erau prezente și animalele. Cele mai frecvente erau reprezentate de cal, bivol, cerb, elefant, urs, rinocer și tigru. Sculptura în os se face cu mișcări simple pas cu pas fără a pune în pericol orice formă de dificultate.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment4 ore ago

Noile iPhone13 in premiera la Quickmobile!

Numai este niciun secret ca Apple lanseaza o noua gama de telefoane iPhone, iar Quickmobile.ro este magazinul care le va...

Socialo zi ago

Utilitatea și importanța cursurilor de prim ajutor

De ce este importantă cunoașterea acordării manevrelor de prim ajutor ?Cunoștințele de prim ajutor sunt vitale atât la nivel de...

Socialo zi ago

Curs de urgențe medicale în cabinete stomatologice

Ești medic stomatolog și ai nevoie să intervii eficient în cazul în care pacientultău prezintă afecțiuni ce necesită intervenția de...

Eveniment2 zile ago

O zi din magia toamnei. Inspiratia #focustogreenecolife la final de vacanta

O zi din magia toamnei. Inspiratia #focustogreenecolife la final de vacanta – Ziarul Nationalul ...

Eveniment2 zile ago

DJ DEGIANNY continua sa isi incante fanii cu noi mixuri de senzatie!

… house, progressive house, electro, edm, trance, festival sunt parte a DJ DEGIANNY – muzica fiind cea mai mare pasiune...

Sport2 zile ago

Baschet la Palat! Super eveniment sustinut de Alexandrion Group!

Super eveniment de baschet 3×3 chiar în Palatul Parlamentului sustinut de Alexandrion Group. Finalele circuitelor mondiale vin la București. Bucureștiul...

Eveniment2 zile ago

Cum să îți upgradezi camera de gaming cu iluminare RGB controlabilă minunată

Ai un computer cu jocuri uimitoare și un spațiu personal dedicat pentru a te bucura de ele, dar parcă simți...

Știri din județ4 zile ago

SOLUȚII PENTRU FRUMUSEȚEA NOASTRĂ DE ZI CU ZI!

Există suplimente alimentare care ne ajută să fim mai frumoase în fiecare zi. Principalele acțiuni ale acestor remedii sunt asupra...

Sporto săptămână ago

Sezonul 2021 al celei mai populare competiții de baschet 3×3 din România sustinut si de Alexandrion Group

Athletic Constanța este campioana de la Sport Arena Streetball 2021. Sezonul 2021 al celei mai populare competiții de baschet 3×3 din...

Sporto săptămână ago

Fundația Alexandrion sprijină campionii prin Gala Trofeelor Alexandrion. Cazul Alex Bologa

Fundaţia Alexandrion le aduce iubitorilor sportului povești motivaționale în exclusivitate cu personalităţi ale sportului românesc. Cei mai buni sportivi urcă...

Socialo săptămână ago

Valvis Holding lansează Wet, primul Hard Seltzer fabricat în România după o rețetă proprie

Valvis Holding lansează pe piața autohtonă a băuturilor alcoolice, brandul Wet, primul Hard Seltzer fabricat în România după o rețetă...

Evenimento săptămână ago

Cum sa iti redecorezi livingul?

Livingul este pentru multe persoane una dintre cele mai importante camere, deoarece aici au loc serile de joc, impreuna cu...

Socialo săptămână ago

Aqua Carpatica, lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online din luna august

Aqua Carpatica este lider în topul celor mai vizibile branduri de apă în online în luna august 2021, informează Business Philosophy....

Evenimento săptămână ago

ANUNT FINALIZARE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” ANDALAD BOB SRL

ANDALAD BOB SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor ANDALAD” proiect  nr. RUE  M2-4414...

Uncategorizedo săptămână ago

Lucruri de stiut despre tamplaria de acasa

Este bine de știut că tâmplăria pvc din cadrul unei locuințe este foarte importantă, de aceea trebuie să va intereseze...

Uncategorizedo săptămână ago

Terasa ta are nevoie de usi culisante, in acest an! Afla de ce

Cand spui vara, spui terasa si timp petrecut in aer liber. De fapt, curtea din spatele casei este un spațiu...

Știrile Săptămânii