Connect with us

Afaceri

Rafturi modulare metalice

Published

on

Rafturile modulare metalice sunt  ideale ca mijloc de stocare a diferitelor lucruri, documente si asa mai departe. Acestea sunt raspandite nu numai in scopuri comerciale si industriale, ci si in scop privat. Caracteristicile deosebite ale acestor rafturi modulare metalice sunt simplitatea si usurinta de instalare, dimensiunile compacte si posibilitatea  de transport usor si, bineinteles, pretul. Ele au capacitatea de a spatia incaperea si de a facilita accesul la diverse lucruri. Rafturi modulare metalice pot fi gasite in depozite, ateliere, camere de arhiva, garaje, locuri unde sunt stocate orice lucruri. In special, acestea sunt folosite ca rafturi pentru garaj, pe care sunt amplasate piese, piese de schimb, cauciucuri si multe alte lucruri. Datorita perforarii rafturilor, inaltimea acestora poate fi schimbata cu usurinta, ajustand astfel dimensiunile obiectelor stocate. Rafturile sunt capabile sa reziste pana la 80 de kilograme de incarcare distribuita, ceea ce iti permite sa plasezi si sa depozitezi lucruri destul de grele.

Daca podeaua nu este complet plata, poti cumpara in plus calcaiul reglabil in inaltime. Datorita usurintei instalarii si a caracterului sau practic, aceste rafturi sunt adesea achizitionate pentru casa. Ele echipeaza depozitele sau balcoanele, unde este convenabil sa se puna consumabilele menajere si conservele pentru iarna. Cu fiabilitatea si durabilitatea rafturilor modulare metalice, nu vei avea nicio problema. In cazul in care camera este uscata,  aceste rafturi modulare metalice vor dura mult timp. Intr-un mediu umed, cum ar fi subsolurile, este mai bine sa nu folosesti aceste suporturi. In acest scop, rafturile metalice modulare realizate in variante galvanizate sau vopsite, sunt mai potrivite.

Designul unui astfel de suport se bazeaza pe elemente detasabile si usor de inlocuit, denumite module. Modulele sunt rafturi care sunt usor atasate la rafturile perforate. Rafturile pot fi instalate la distanta necesara una de cealalta. Pentru ca rafturile metalice modulare sa fie cat mai stabile posibil, este important sa fixezi mai intai rafturile superioare si apoi pe cele inferioare. Acesta este un sistem convenabil de stocare care are o gama larga de abilitati portante, precum si o gama larga de dimensiuni si modificari diferite. Magazinul online iti ofera posibilitati extinse in ceea ce priveste combinarea parametrilor sistemelor de rafturi. Rafturile metalice modulare sunt destul de usor de adaptat cerintelor privind sistemele de stocare.

Rafturile metalice modulare sunt utilizate pe scara larga pentru dotarea depozitelor, a statiilor de service, a arhivelor, a instalatiilor industriale etc. Acest tip de rafturi metalice este utilizat in principal pentru depozitarea marfurilor pe rafturi. Sunt convenabil de amplasat intr-un depozit cu un volum mic de marfuri, in care  toate operatiunile de incarcare si expediere a produselor din rafturile sunt realizate manual. Rafturile metalice modulare sunt realizate cu o canelura si nervuri suplimentari rigidizati. Designul raftului mobil este capabil sa reziste la o sarcina de pana la 120 kg de incarcatura distribuita pe raft, ceea ce face posibila pastrarea marfurilor grele, non-standard pe mai multe niveluri.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Sunt campaniile SEO produse scumpe?

Published

on

By

Cand vine vorba de promovarea a unui site se pun probleme logice legate de costuri si se incearca sa se descopere solutiile perfecte pentru businessul respectiv. Totusi trebuie sa se tina seama ca SEO este o componenta importanta in online, care ajuta la dezvoltarea unei afaceri promovate in acest mediu.

 

Este scumpa o campanie SEO? Cat costa optimizarea SEO a unui site? Sunt eficiente campaniile pentru toate tipurile de business? Acestea sunt cateva dintre intrebarile firesti pe care si le pune orice persoana ce doreste sa initieze un business in mediul online. Varietatea mare de servicii SEO existente pe piata fac ca decizia de a gasi cea mai buna solutie pentru afacere sa devina o adevarata provocare.

 

Pentru a reveni la intrebarea initiala – Sunt campaniile SEO produse scumpe? – trebuie sa se tina seama de faptul ca aceste servicii SEO sunt extrem de specializate, necesita timp, implicare si analize specifice.Un alt aspect ce nu trebuie ignorat, este faptul ca optimizarea SEO se realizeaza in timp, deci rezultatele pot fi vizibile chiar si dupa doua trei luni de la initierea campaniei si in aceste conditii, la inceput poate parea pierdere de timp si resurse.

 

Pretul pentru servicii SEO  depinde de cel care realizeaza strategiile de campanie, resursele ce trebuie investite pentru a transforma site-ul in unul prietenos, apreciat de Google si de costul resurselor de promovare (in general promovarea se realizeaza SEO se realizeaza prin marketing de continut – articole, advertoriale – si castigare de link-uri).

 

Costul campaniilor SEO este influentat de tipul businessului , de concurenta si de strategiile optime ce trebui aplicate pentru a creste vizibilitatea. Daca in anumite domenii concurenta nu este foarte mare, si un site poate ajunge pe prima pagina in cautari prin simple postari de articole, in alte situatii concurenta este extrem de puternica si in aceste cazuri resursele ce trebuie folosite sunt mai variate si mai costisitoare.

 

Sunt serviciile SEO scumpe sau nu?

Depinde de perspectiva, pe termen scurt campaniile SEO sunt considerate investitii costisitoare, insa trebuie mentionat ca rezultatele acestora se mentin mult dupa incheiere. Fata de canalele platite a caror eficienta se epuizeaza odata cu finalizarea bugetului, campaniile SEO aduc vizitatori o perioade indelungate dupa finalizare.

 

Numeroase rapoarte realizate se specialistii SEO au aratat ca traficul organic generat in urma acestor campanii, creste si in urmatoarele luni, de al incheierea campaniei.  Deci aceste servicii sunt scumpe pe termen scurt, investitii rentabile pe termen lung.

 

Ce servicii SEO sunt realizate intr-o campanie?

Campania SEO pentru un site web este atent gandita de la inceput. Dupa realizarea unui studiu aprofundat asupra paginii, a concurentei si dupa stabilirea strategiilor de optimizare se realizeaza bugetul.

 

Pe scurt pasii ce sunt realizati sunt: setarea campaniei SEO (analiza businessului, a cuvintelor cheie, implementarea sistemelor de monitorizare), audit SEO on page (identificarea problemelor de functionare a site-ului, optimizarea pentru desktop, mobil, in vederea imbunatatirii ratei de indexare a paganilor), audit SEO off page (analiza profilului de link-uri, distributie, ancore, s.a.), campanie de link building (castigarea de link-uri, pas foarte important pentru algoritmii de rankare Google), servicii de copywriting (pentru textele create in vederea promovarii si a imbunatatirii imaginii site-ului), generare de rapoarte catre client.

 

O campanie SEO bine realizata trebuie vazuta ca o investitie, care imbunatateste notorietatea unui site, ajuta la castigarea de vizitatori organici si creste rata de conversie.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Ce tip de camasa alegi?

Published

on

In cazul femeilor si nu numai, garderoba trebuie sa contina anumite obiecte vestimentare esentiale care in diverse combinatii sa ne ajute sa adoptam un outfit reusit. Una din cele mai importante obiecte vestimentare pe care orice femeie trebuie sa le aiba in dotare este camasa.

Cand vine vorba de camasi, exista o multitudine de modele si culori menite sa ajute orice doamna sau domnisoara sa isi realizeze o tinuta office, casual sau chiar de seara. In functie de ocazia cu care purtam camasi, se pot distinge mai multe tipuri: camasi office, camasi business, camasi sport sau camasi elegante.

Cum alegem camasi office?

In ceea ce priveste camasile office, cel mai cautat tip este camasa alba cu croiala cambrata pe talie. De preferat este sa alegem ca material bumbacul pentru ca acesta lasa pielea sa respire. Cand vorbim de camasi office, ne gandim la acea tinuta office compusa din pantalon sau fusta neagra la care asortam evident o camasa alba. Insa poti fi inventiva si poti transforma un outfit monoton intr-unul plin de viata. Alege o camasa in culori precum galben pal, nude sau bleu. Aceste culori te vor scoate din anonimat si te vor ajuta sa ai o tinuta office deosebita.

Ce camasi de business preferi?

Daca avem o intalnire de business, vom alege sa purtam camasi business. Cand alegem o camasa de acest tip, este important sa alegem o croiala care se potriveste perfect conformatiei corpului nostru. Camasa trebuie sa fie perfect cambrata, manecile sa fie destul de lungi si sa fie calcata impecabil. Pentru a nu da gres, cea mai inspirata alegere este camasa business alba care poate avea nasturi de perle in cazul femeilor.

Sport – casual

Camasile sport reprezinta acel obiect vestimentar care poate fi asortat la orice pereche de blugi si pe care majoritatea o purtam la serviciu vinerea in cinstea weekendului care urmeaza sa vina. O tinuta alcatuita din camasi sport si jeansi poate fi completata de o pereche de tenesi albi sau negri. O alta alegere inspirata care intregeste un outfit sport este camasa de blugi care nu ar trebui sa lipseasca din nici un dulap. Pentru a nu exagera cu materialul de jeans purtat este indicat sa asortam o camasa de blugi cu pantaloni negri si tenesi negri. Astfel vom avea o combinatie cromatica armonioasa.

In concluzie, fie ca avem nevoie de o camasa office, business sau sport, este important ca in orice dulap sa existe cel putin o camasa care cu siguranta ne va ajuta sa avem cel putin 3 outfituri reusite.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Samsarii imobiliari au motiv de chefuiala. Lucrarile de constructii fara autorizatie nu se mai pedepsesc cu inchisoarea

Published

on

By

Executia fara autorizatie a lucrarilor de constructii, in cazul monumentelor istorice, drumurilor publice, retelelor de utilitati, forajelor sau exploatarilor de resurse minerale, nu va mai fi sanctionata cu inchisoarea, prevede un proiect de lege initiat de parlamentarii puterii. Initiativa legislativa ii are ca autori pe mai multi deputati, in frunte cu fostul ministru al Justitiei Florin Iordache.

Autorii propun eliminarea din lege a unei prevederi care stabileste ca infractiune si pedepseste cu amenda sau inchisoare de la 3 luni la un an executia fara autorizatie de construire sau de desfiintare ori cu nerespectarea prevederilor acesteia a urmatoarelor tipuri de lucrari:

– lucrari de construire, reconstruire, extindere, reparare, consolidare, protejare, restaurare, conservare, precum si orice alte lucrari, indiferent de valoarea lor, care urmeaza sa fie efectuate la toate categoriile de monumente istorice prevazute de lege

– monumente, ansambluri, situri – inclusiv la anexele acestora, identificate in acelasi imobil – teren si/sau constructii, la constructii amplasate in zone de protectie a monumentelor si in zone construite protejate, stabilite potrivit legii, ori la constructii cu valoare arhitecturala sau istorica deosebita, stabilite prin documentatii de urbanism aprobate;

– lucrari de construire, reconstruire, modificare, extindere, reparare, modernizare si reabilitare privind caile de comunicatie de orice fel, drumurile forestiere, lucrarile de arta, retelele si dotarile tehnico-edilitare, bransamente si racorduri la retele de utilitati, lucrarile hidrotehnice, amenajarile de albii, lucrarile de imbunatatiri funciare, lucrarile de instalatii de infrastructura, lucrarile pentru noi capacitati de producere, transport, distributie a energiei electrice si/sau termice, precum si de reabilitare si retehnologizare a celor existente;

– lucrari de foraje si excavari necesare pentru efectuarea studiilor geotehnice si a prospectiunilor geologice, proiectarea si deschiderea exploatarilor de cariere si balastiere, a sondelor de gaze si petrol, precum si a altor exploatari de suprafata, subterane sau subacvatice;

– organizarea de tabere de corturi, casute sau de rulote.

Proiectul mentine insa pedeapsa cu inchisoarea pentru celelalte doua categorii prevazute de lege, si anume:

– continuarea executarii lucrarilor dupa dispunerea opririi acestora de catre organele de control competente;

– intocmirea ori semnarea documentatiilor tehnice

– D.T. necesare pentru autorizarea executarii lucrarilor de constructii, precum si a proiectelor tehnice si a documentatiilor de executie, pentru alte specialitati decat cele certificate prin diploma universitara.

Autorii proiectului isi motiveaza propunerea prin faptul ca pe rolul instantelor de judecata se afla cateva mii de dosare care privesc executarea unor lucrari fara autorizatie, dar in proportie de 99% cazurile respective se sanctioneaza cu o simpla amenda. In plus, potrivit initiatorilor, amenzile pentru astfel de infractiuni au un cuantum menit sa descurajeze demararea unor lucrari fara autorizatie de construire.

”Consideram ca o asemenea initiativa are atat rolul de a decongestiona activitatea instantelor, cat si acela de a nu mai fi nevoie ca, pentru fiecare autorizatie care a expirat cateva zile, functionarii de la Inspectoratul de Stat in Constructii, sa nu mai fle nevoiti (sic!) sa depuna plangeri penale”, incearca sa explice initiatorii in expunerea de motive a proiectului. Acestia invoca in sprijinul proiectului si exemple concrete de pe rolul instantelor pentru astfel de situatii:

– ”A expirat de cateva zile o autorizatie de constructie care avea ca termen doi ani si, pentru ca lucrarile au continuat, autoritatilor locale sau persoanelor fizice le sunt deschise dosare penale in conditiile in care se cunoaste ca termenul de aprobare a unei noi autorizatii dureaza, in cel mai bun caz, 30 de zile, dar in practica s-a demonstrat ca poate dura si cateva luni”.

Aici, autorii mai arata ca o autorizatie de construire se poate elibera doar dupa expirare, lucru care duce automat la sistarea unor lucrari de anvergura, in anumite cazuri fiind vorba despre lucrari ale autoritatilor publice locale, cu finantare europeana, ceea ce provoaca intarzieri pentru finalizarea lucrarilor.

– ”Persoane au strans bani pentru asfaltarea sau pietruirea unui drum care nu era prins in niciun proiect de asfaltare al autoritatilor locale si acestor cetateni, care nu doreau decat imbunatatirea conditiilor de trai, li s-au deschis dosare penale”.

– ”Zeci de constructii monument din intreaga tara se prabusesc lunar, iar proprietarii nu pot face nici macar imbunatatiri la fatade din cauza faptului ca autorizatiile pentru astfel de cladiri pot dura si ani de zile pana a fi aprobate. La nivelul Ministerului Culturii si ldentitatii Nationale, comisia de resort avut luni intregi cat nu a functionat, din diverse motive, iar proprietarilor care au facut reparatii de urgenta li s-a intocmit dosar penal”.

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment12 ore ago

Cum se spala rufele murdare romanesti in copaia Europei

COMENTARIU DE BOGDAN TIBERIU IACOB (PRELUARE INPOLITICS.RO): 28 februarie 2019 – Ludovic Orban, președintele PNL:”Obtuzitatea și aversiunea personală împotriva unui...

EvenimentO zi ago

O BOMBA STA SA EXPLODEZE IN JUSTITIE SI IN PRAHOVA/ ÎNCEPE JIHADUL

Portocala va fi stoarsa ca o lamaie, dupa ce si-a tradat amicii/ ÎNCEPE JIHADUL Adevarata problema pentru procurorul Negulescu Mircea...

Eveniment2 zile ago

Directorul Parcului Industrial Ploiesti in stare avansata de ebrietate la locul de munca

“Găinarii din Prahova plini de fapte de corupție, mândria si candidații lui Ponta la europarlamentare. REBEGA LAURENȚIU, la data faptelor...

Eveniment3 zile ago

Esecul referendumului pentru justitiei ar insemna si esecul politicilor din cel putin ultimii zece ani

In data de 19.03.2019, omul de afaceri prahovean Nistoroiu Vuta Adrian a fost audiat, in calitate de martor, mai bine...

Eveniment4 zile ago

Shalom! Dancila e aleasa! – Ziarul Incisiv de Prahova

(Preluare National  – Catalin Tache): Atat de ”legendat” a fost ”Daddy”  Liviu Dragnea ca ”El lider maximo” al partidului si...

Eveniment5 zile ago

EXCLUSIV/SRI si BCCO ce parere au?

Un nou scandal al dezifectanţilor folosiţi în spitale a izbucnit, marți, în România. Mai multe percheziții au avut loc în...

Eveniment6 zile ago

“Primarul plângăcios a cântat iar, cât a putut de tare, cucuriguuuuu!”

Primarul plângăcios a cântat iar, cât a putut de tare, cucuriguuuuu! și a produs, pentru ploieșteni… o biată mărgică, și...

Exclusiv6 zile ago

Salonul de infrumusetare si cum il alegi pe cel potrivit?

Salonul de infrumusetare este unul dintre acele locuri unde femeile si barbati merg pentru a avea parte de momente de...

Eveniment7 zile ago

EXCLUSIV/UNELTELE PROCURORULUI NEGULESCU MIRCEA, DIPI, SRI, DNA SI CATEVA MUSAMALIZARI ORDINARE

Ofiterii SRI, Florea Daniel- Mr ® si Gulianu Florin –col ® au fost abuzati de perchezitii ilegale tipic securiste ordonate...

EvenimentO săptămână ago

EXCLUSIV/Fost șef la contraspionaj din SRI depune plangere penala impotriva procurorilor de la unitatea de “elita” a DNA din Ploiesti

Ofiterii SRI, Florea Daniel- Mr ® si Gulianu Florin –col ® au fost abuzati de perchezitii ilegale tipic securiste ordonate...

EvenimentO săptămână ago

“Nu cu mii de selfie-uri egolatre, cu poze la profil cu LCK, veți schimba țara”!

Cu toată bună voința pentru opoziție, sunt câțiva pe listele USR PLUS pe care îi apreciez și chiar cred că...

EvenimentO săptămână ago

Sebastian Ghita revine in forta, in mediul online!

România TV anunţă  informații în exclusivitate din cel de-al treilea dosar penal pentru Laura Codruța Kovesi. Aceasta este acuzată că...

Eveniment2 săptămâni ago

AVERTIZAREA PUBLICA DE ACUM 4 ANI DE ZILE A DIRECTORULUI ZIARULUI INCISIV DE PRAHOVA PRIVIND IMPLICAREA SRI IN ACTIVITATEA ANAF

In urma cu 4 ani, mai exact pe data de 3 mai 2015, intr-o Declaratie de Presa preluata de multe...

Afaceri2 săptămâni ago

Rafturi modulare metalice

Rafturile modulare metalice sunt  ideale ca mijloc de stocare a diferitelor lucruri, documente si asa mai departe. Acestea sunt raspandite...

Eveniment2 săptămâni ago

In urma managementului exceptional al primarului, ploieştenii raman fără apă caldă şi căldură!

Veolia demarează concedierile colective şi predarea instalaţiilor! Veolia a notificat Primăria Ploieşti cu privire la încetarea contractului de concesiune a...

Eveniment2 săptămâni ago

Ziua maghiarilor, 15 martie 1848: de la Revoluție la anexare abuzivă!

Prin OUG 114 s-a încercat pentru prima dată chiar privatizarea ANAF, în condițiile în care efectul global al OUG114 a...

Știrile Săptămânii