Connect with us

Afaceri

Rafturi modulare metalice

Published

on

Rafturile modulare metalice sunt  ideale ca mijloc de stocare a diferitelor lucruri, documente si asa mai departe. Acestea sunt raspandite nu numai in scopuri comerciale si industriale, ci si in scop privat. Caracteristicile deosebite ale acestor rafturi modulare metalice sunt simplitatea si usurinta de instalare, dimensiunile compacte si posibilitatea  de transport usor si, bineinteles, pretul. Ele au capacitatea de a spatia incaperea si de a facilita accesul la diverse lucruri. Rafturi modulare metalice pot fi gasite in depozite, ateliere, camere de arhiva, garaje, locuri unde sunt stocate orice lucruri. In special, acestea sunt folosite ca rafturi pentru garaj, pe care sunt amplasate piese, piese de schimb, cauciucuri si multe alte lucruri. Datorita perforarii rafturilor, inaltimea acestora poate fi schimbata cu usurinta, ajustand astfel dimensiunile obiectelor stocate. Rafturile sunt capabile sa reziste pana la 80 de kilograme de incarcare distribuita, ceea ce iti permite sa plasezi si sa depozitezi lucruri destul de grele.

Daca podeaua nu este complet plata, poti cumpara in plus calcaiul reglabil in inaltime. Datorita usurintei instalarii si a caracterului sau practic, aceste rafturi sunt adesea achizitionate pentru casa. Ele echipeaza depozitele sau balcoanele, unde este convenabil sa se puna consumabilele menajere si conservele pentru iarna. Cu fiabilitatea si durabilitatea rafturilor modulare metalice, nu vei avea nicio problema. In cazul in care camera este uscata,  aceste rafturi modulare metalice vor dura mult timp. Intr-un mediu umed, cum ar fi subsolurile, este mai bine sa nu folosesti aceste suporturi. In acest scop, rafturile metalice modulare realizate in variante galvanizate sau vopsite, sunt mai potrivite.

Designul unui astfel de suport se bazeaza pe elemente detasabile si usor de inlocuit, denumite module. Modulele sunt rafturi care sunt usor atasate la rafturile perforate. Rafturile pot fi instalate la distanta necesara una de cealalta. Pentru ca rafturile metalice modulare sa fie cat mai stabile posibil, este important sa fixezi mai intai rafturile superioare si apoi pe cele inferioare. Acesta este un sistem convenabil de stocare care are o gama larga de abilitati portante, precum si o gama larga de dimensiuni si modificari diferite. Magazinul online iti ofera posibilitati extinse in ceea ce priveste combinarea parametrilor sistemelor de rafturi. Rafturile metalice modulare sunt destul de usor de adaptat cerintelor privind sistemele de stocare.

Rafturile metalice modulare sunt utilizate pe scara larga pentru dotarea depozitelor, a statiilor de service, a arhivelor, a instalatiilor industriale etc. Acest tip de rafturi metalice este utilizat in principal pentru depozitarea marfurilor pe rafturi. Sunt convenabil de amplasat intr-un depozit cu un volum mic de marfuri, in care  toate operatiunile de incarcare si expediere a produselor din rafturile sunt realizate manual. Rafturile metalice modulare sunt realizate cu o canelura si nervuri suplimentari rigidizati. Designul raftului mobil este capabil sa reziste la o sarcina de pana la 120 kg de incarcatura distribuita pe raft, ceea ce face posibila pastrarea marfurilor grele, non-standard pe mai multe niveluri.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Greșeli frecvente de SEO

Published

on

By

Greșeli frecvente de SEO

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem SEO. Găsești materiale disponibile pentru orice stadiu de începere a promovării. Însă, oricât de simplu ar părea din prezentarea etapelor ce trebuie parcurse, demersul nu este unul ușor de realizat. Pentru conceperea unor strategii eficiente este nevoie de ani de experință și de multă practică.

Procesul de optimizare SEO este un demers complex, ce implică multe aspecte și poate atrage în multe capcane pe cei care doresc să obțină rezultate spectaculoase rapid, fară să aibă rabdarea necesară să aplice corespunzător fiecare parte a strategiei. Tocmai de aceea în cele ce urmează îți propunem atenției câteva dintre greșelile, cele mai des întâlnite, ce trebuie evitate pentru a beneficia de o promovare SEO cât mai bună.

Greșeala SEO #1. Datorită informațiilor disponibile pe internet unora li se poate părea că promovarea SEO este un demers banal, ce poate fi realizat de către oricine, cu ceva cunoștințe din surse autorizate și cu curajul necesar de a porni de unul singur la drum. Într-adevăr, promovarea SEO presupune respectare anumitor procese clare, însă efiența lor este dată și de experința dobândită în timp. Tocmai de aceea, dacă dorești o promovare eficientă, apelează la o firmă specializată în realizarea de astfel de servicii.

Greșeala SEO #2. Nu căuta și nu accepta promisiunea unor rezultate eficiente și rapide.Rezultatele aplicării unor strategii SEO eficiente se văd după câteva luni bune. Iar dacă dorești obținerea mai rapidă a acestor rezultate îți faci iluzii. Unele campanii ppc pot face minuni pe termen scurt, dar dacă nu sprijini acest demers și cu o serie de elemente de stabilitate, tot ceea ce ai realizat se va duce rapid în momentul în care nu mai investești acele sume de bani. La fel de adevărat este și că promisiunile ce pot fi făcute de unele agenții sunt exagerate. Nicio agenție de marketing nu poate garanta obținerea unei poziți fruntașe în clasament, fară să treacă o anumită perioadă de timp.

Greșeala SEO #3. Lipsa unei auditări permenente a site-ului și a eficienței campaniei de optimizare SEO. Orice demers SEO trebuie să înceapă cu o auditare a site-ului, fiecare campanie trebuie monitorizată și văzut clar care au fost rezultatele. Este recomandat ca măcar o dată la 6 luni să realizezi un audit SEO al site-ului. Fară o măsurare constantă a poziției și eficineței aplicării unor strategii, întregul demers este lipsit de sens.

Greșeala SEO #4. Oferirea unei experiențe de accesare a site-ului neplăcută. Oricât am încerca să atragem vizitatori în site, dacă la primul contact cu acesta se lovesc de numeroase probleme, efortul este egal cu 0. Dacă site-ul se încarcă greu, dacă apar erori la acesarea anumitor pagini și dacă utilizatorul nu reușește să găsească ușor informațiile, serviciile sau produsele pentru care a intrat în site, atunci orice strategie am aplica, rezultatele vor continua să fie slabe.

Articolul: Greșeli frecvente de SEO poate fi citit în întregime pe Blog SEO România.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Prețuiește-ți timpul, ia-ți mobilă pentru toata casa din magazinul de mobilă Acaju

Published

on

By

Prețuiește-ți timpul, ia-ți mobilă pentru toata casa din magazinul de mobila Acaju

Prinși între serviciu, activitățile cotidiene și familie, cu greu ne găsim adesea răgazul pentru a face unele lucruri care ne sunt foarte utile. Unul dintre acestea este acela de a ne gândi serios la cel mai potrivit tip de mobilier pe care să-l cumpăram și la alegerea celui mai bun magazin online, așa cum este magazinul de mobila Acaju.

Atunci când vrem să mobilăm o casă, de multe ori suntem puși în situația de a trebui să luam rapid unele decizii, cărora în mod obișnuit ar trebui să le acordăm mult mai multă atenție. De multe ori deciziile sub impulsul momentului nu sunt cele mai bune. De accea vă recomandăm, ca atunci când doriți să cumpărați mobilă, să vă acordați timpul necesar pentru a alege cu mare atenție.

Prețuiește-ți timpul, ia-ți mobilă pentru toata casa din magazinul de mobila Acaju

Care sunt cele mai sigure surse pe care să le consultați atunci când aveți nevoie să achiziționați mobilier nou?

Datorită evoluției tehnologiei și accesului la informație, tot mai mulți cumpărători preferă să consulte și să să facă achiziții online. Aceasta este cea mai simplă și mai eficientă metodă pentru a avea acces la cât mai multe variante de mobilier, de a putea compara prețurile și de a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Iată care sunt principalele motive pentru care achiziția online de mobilă este cea sigură alternativă:

 • economisiți timp, pe care altfel l-ați risipi alergând din magazin în magazin, doar pentru a vedea ce se găsește în oferta acestora;

 • într-un magazin online aveți posibilitatea de a căuta după categorii și de a vedea exact acel tip de produse care vă interesează;

 • pentru fiecare dintre produse sunt disponibile mult mai multe modele și nuanțe decât într-un magazin clasic;

 • aveți mult mai multe informații și detalii despre dimensiunile și materialele din care sunt confecționate produsele selectate;

 • există posibilitatea să personalizați produsele în funcție de toate variantele disponibile la producători;

 • vă sunt oferite detalii clare privind data de livrare;

 • puteți plăti online sau la livrare;

 • marfa vă poate fi livrată la scară oriunde în România;

 • șansa de returna ușor produsele;

 • aveți acces la oferte și discount-uri la multe dintre produsele care v-ar putea interesa;

 • găsiți tot ce aveți nevoie pentru a mobila o casă de la A la Z.

Prețuiește-ți timpul, ia-ți mobilă pentru toata casa din magazinul de mobila Acaju

Date fiind toate aceste detalii, orice cumpărator care este la curent noile tendințe în care merge piața, va fi mult mai tentat să consulte oferta și să facă cât mai multe achiziții dintr-un magazin online.

Unele dintre cele mai importante beneficii sunt acelea că, putând să cumpărați tot ce aveți nevoie din același loc, aveți posibilitatea să economisiți timp extrem de prețios, puteti sa faceti retur gratuit in 30 de zile (valabil la Acaju), nu platiti decat atunci cand primiti produsul, aveti garantie 24 de luni ca in oricare alt magazin. În plus în astfel de situații, când achiziționați mai multe produse de la același vânzător, puteți chiar beneficia de o serie de extra discount-uri extrem de avantajoase.

Prețuiește-ți timpul, ia-ți mobilă pentru toata casa din magazinul de mobila Acaju

Pentru a vedea oferta și pentru a vă bucura de sfaturile avizate ale unuia dintre consilierii acestui magazin online, accesați cu încredere Acaju.ro.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Research Cuvinte Cheie

Published

on

By

Research Cuvinte Cheie

Învață să faci research cuvinte cheie de la experți SEO

Cuvintele cheie, mai exact selectarea celor mai potrivite cuvinte cheie pentru afacerea ta, este un pas extrem de important în optimizarea paginilor website-ului tău.

Procesul, numit și keyword research, te poate ajuta să folosești cuvintele cheie care vor avea cel mai bun randament pentru activitatea ta.

Dacă ești la început și ai un mic magazin online nu are rost să investești în cuvinte cheie premium ca „magazin online”, nu vei recupera niciodată banii și nici nu vei ajunge pe primele pagini de rezultate ale motoarelor de căutare.

Ceea ce vrei să faci este să identifici acele cuvinte cheie cât mai relevante pentru nișa ta, fraze cheie lungi, mai descriptive, care targetează exact ceea ce vinzi tu.

Încearcă să găsești cuvinte cheie cu un volum de căutări cât mai mare (potențiali vizitatori) și cu un nivel de dificultate cât mai mic (competiție scăzută).

De unde să începi?

 

Găsește o platformă specializată în analiza cuvintelor cheie (keyword research tool)

Acest pas poate părea simplu, dar nu este chiar așa.

Există o sumedenie de variante, unele ok, altele mai puțin bune.

Cel mai bine este să încerci mai multe tool-uri înainte de a lua o decizie. În mare parte vei găsi posibilitatea de a testa gratuit platforma pentru o perioadă limitată (free trial) sau mai sunt cele freemium. Adică un serviciu gratuit premium, dar cu anumite limitări.

Dacă nu vrei să pierzi timpul cu teste, poți apela direct la unealta de cuvinte cheie SEMScoop, una din cele mai complete și exacte instrumente de analiză a cuvintelor cheie cu care am lucrat.

Nu doar că te ajută să identifici cuvintele cheie potrivite dar îți arată și informații foarte detaliate si importante despre website-urile competiției aflate pe primele 10 poziții Google ale cuvântului cheie căutat.

Citește continuarea articolului Research Cuvinte Cheie, pe Blogul SEO al Agenției Edcora.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

TurismO oră ago

Tot ce trebuie sa stii despre Vama Veche

Vama Veche aparține administrativ de comuna Limanu. Localitatea este amplasată în Dobrogea, pe malul Mării Negre, la mai puțin de...

Eveniment20 de ore ago

SRI nu are competente teritoriale în exterior/ Cât de incompetent profesional ca lucrător pe informatii/contrainformații este Coldea?

Cum poți construi ilegal într-o arie protejată cu voie de la Romsilva și Tribunal? O fâneață dintr-o zonă protejată dintr-un...

Eveniment2 zile ago

Care este adevărul?Prostie, dezinteres, bataie de joc si/sau incompetenta?

Card de credit cu 55 zile fără dobândă. Card de credit 30 zile cu dobândă zero și fără comisioane. Mesaje...

Eveniment3 zile ago

Florin Diaconu ocupa functia de director la APM PRAHOVA- in mod ILEGAL/Florin Diaconu este mai presus de lege?!.

Card de credit cu 55 zile fără dobândă. Card de credit 30 zile cu dobândă zero și fără comisioane. Mesaje...

Eveniment4 zile ago

BOMBA ZILEI/Directorul Ziarului Incisiv de Prahova intra in politica/Vicepresedinte UNPR si presedinte UNPR Organizatia Municipiului Ploiesti

O bomba in adevaratul sens al cuvantului  a intrat chiar in redactia ziarului Incisiv de Prahova. Ofiterul SRI, in rezerva,...

Greșeli frecvente de SEO Greșeli frecvente de SEO
Afaceri4 zile ago

Greșeli frecvente de SEO

La ora actuală există o cantitate impresionată de articole, tutoriale, ghiduri și filmulețe pe YouTube care ne învață să facem...

Eveniment5 zile ago

Comunicat de Presa

Vineri, 17.05.2019, începând cu ora 11:30, va avea loc la HOTEL CENTRAL Ploiești, sala ALFA (etaj 2), ședința de lucru...

Uncategorized5 zile ago

Old Blacks Festival lanseaza rockeri noi

Ca și anul trecut, organizatorii festivalului Old Blacks, Rock&More, care are loc pe 7 si 8 iunie 2019 la Quantic...

Eveniment5 zile ago

Una calda, alta rece/ Poliția Locală Ploiesti în interese personale

Minunea a durat doar cateva ore. Dimineata am laudat Politia Locala Ploiesti, acum cu regret o “urechem”! Poliția Locală în...

Prețuiește-ți timpul, ia-ți mobilă pentru toata casa din magazinul de mobila Acaju Prețuiește-ți timpul, ia-ți mobilă pentru toata casa din magazinul de mobila Acaju
Afaceri5 zile ago

Prețuiește-ți timpul, ia-ți mobilă pentru toata casa din magazinul de mobilă Acaju

Prinși între serviciu, activitățile cotidiene și familie, cu greu ne găsim adesea răgazul pentru a face unele lucruri care ne...

Uncategorized6 zile ago

VIVE PRO EYE ESTE LANSAT ÎN EUROPA

Sistemul VR pentru companii poate fi achiziționat de pe website-ul Vive.com și din portofoliul retailerilor selectați din peste 25 de...

Eveniment6 zile ago

EXCLUSIV/PROMO/MARTI, 14.05.2019, Incisiv de Prahova va devoala MAFIA de la varful ITM Bucuresti/DOCUMENTE

Incisiv de Prahova va prezenta o serie de dezvaluiri privind mafia de la varful ITM Bucuresti, mafia condusa si coordonata...

EvenimentO săptămână ago

Sinteza zilei/Pușcăriașii își execută pedepsele în condiții inumane? /Atunci, PSD-ule, copiii cum sunt tratați?/PRIN EXTERMINARE UMANĂ?

Am aflat cum, de ce și de cine a fost protejat fiul lui Dragnea la Drobeta! Dragnea jr., a fost...

EvenimentO săptămână ago

EXCLUSIV/PROMO/MARTI, 14.05.2019, Incisiv de Prahova va devoala “MAFIA” de la varful ITM Bucuresti/DOCUMENTE

Iar PSD Mehedinți este construit pe aceeași structură a PCR de dinainte de 1989… Să vezi și să nu crezi!...

EvenimentO săptămână ago

Partidul -Stat, Aladin Georgescu, ori despre cum arată corupţia din PSD Mehedinți!

,,În Mehedinți timpul a rămas în loc. Dacă ai avut ocazia să vizitezi,  Timișoara, Târgu Jiu, Craiova, dar chiar Reșița...

EvenimentO săptămână ago

Colosal/Declaratii “inedite” ale ofiterului VASILE Marian DE LA STS, in fata instantei

Ieri s-a judecat un nou termen in dosarul penal inventat lui Cezar Stoichiciu de uneltele lui Negulescu Mircea de la...

Știrile Săptămânii