Connect with us

Afaceri

Prețuiește-ți timpul, ia-ți mobilă pentru toata casa din magazinul de mobilă Acaju

Published

on

Prețuiește-ți timpul, ia-ți mobilă pentru toata casa din magazinul de mobila Acaju

Prinși între serviciu, activitățile cotidiene și familie, cu greu ne găsim adesea răgazul pentru a face unele lucruri care ne sunt foarte utile. Unul dintre acestea este acela de a ne gândi serios la cel mai potrivit tip de mobilier pe care să-l cumpăram și la alegerea celui mai bun magazin online, așa cum este magazinul de mobila Acaju.

Atunci când vrem să mobilăm o casă, de multe ori suntem puși în situația de a trebui să luam rapid unele decizii, cărora în mod obișnuit ar trebui să le acordăm mult mai multă atenție. De multe ori deciziile sub impulsul momentului nu sunt cele mai bune. De accea vă recomandăm, ca atunci când doriți să cumpărați mobilă, să vă acordați timpul necesar pentru a alege cu mare atenție.

Prețuiește-ți timpul, ia-ți mobilă pentru toata casa din magazinul de mobila Acaju

Care sunt cele mai sigure surse pe care să le consultați atunci când aveți nevoie să achiziționați mobilier nou?

Datorită evoluției tehnologiei și accesului la informație, tot mai mulți cumpărători preferă să consulte și să să facă achiziții online. Aceasta este cea mai simplă și mai eficientă metodă pentru a avea acces la cât mai multe variante de mobilier, de a putea compara prețurile și de a lua o decizie în cunoștință de cauză.

Iată care sunt principalele motive pentru care achiziția online de mobilă este cea sigură alternativă:

 • economisiți timp, pe care altfel l-ați risipi alergând din magazin în magazin, doar pentru a vedea ce se găsește în oferta acestora;

 • într-un magazin online aveți posibilitatea de a căuta după categorii și de a vedea exact acel tip de produse care vă interesează;

 • pentru fiecare dintre produse sunt disponibile mult mai multe modele și nuanțe decât într-un magazin clasic;

 • aveți mult mai multe informații și detalii despre dimensiunile și materialele din care sunt confecționate produsele selectate;

 • există posibilitatea să personalizați produsele în funcție de toate variantele disponibile la producători;

 • vă sunt oferite detalii clare privind data de livrare;

 • puteți plăti online sau la livrare;

 • marfa vă poate fi livrată la scară oriunde în România;

 • șansa de returna ușor produsele;

 • aveți acces la oferte și discount-uri la multe dintre produsele care v-ar putea interesa;

 • găsiți tot ce aveți nevoie pentru a mobila o casă de la A la Z.

Prețuiește-ți timpul, ia-ți mobilă pentru toata casa din magazinul de mobila Acaju

Date fiind toate aceste detalii, orice cumpărator care este la curent noile tendințe în care merge piața, va fi mult mai tentat să consulte oferta și să facă cât mai multe achiziții dintr-un magazin online.

Unele dintre cele mai importante beneficii sunt acelea că, putând să cumpărați tot ce aveți nevoie din același loc, aveți posibilitatea să economisiți timp extrem de prețios, puteti sa faceti retur gratuit in 30 de zile (valabil la Acaju), nu platiti decat atunci cand primiti produsul, aveti garantie 24 de luni ca in oricare alt magazin. În plus în astfel de situații, când achiziționați mai multe produse de la același vânzător, puteți chiar beneficia de o serie de extra discount-uri extrem de avantajoase.

Prețuiește-ți timpul, ia-ți mobilă pentru toata casa din magazinul de mobila Acaju

Pentru a vedea oferta și pentru a vă bucura de sfaturile avizate ale unuia dintre consilierii acestui magazin online, accesați cu încredere Acaju.ro.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Iridex Group Plastic a prezentat rezultatele implementarii proiectului de relansare a statiei de productie mase plastice

Published

on

Iridex Group Plastic a prezentat recent rezultatele obtinute prin proiectul de relansare a statiei de productie mase plastice, proiect care are drept scop principal cresterea vanzarilor pe piata interna si extinderea pe piete externe. Prezentarea rezultatelor a avut loc in cadrul conferintei de inchidere a ”Programului Romano-Elvetian pentru IMM-uri” si a programului ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din Romania”, derulat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat (MMACA), in parteneriat cu CEC Bank, cu implicarea  Guvernului Confederatiei Elvetiene.

In urma cu un an, Iridex Group Plastic a primit un credit pentru inlocuirea unuia dintre extruderele existente. Echipamentul a fost livrat si instalat anul acesta, fiind actionat digital, cu service asigurat de la distanta. Aceasta investitie va aduce beneficii semnificative pentru mediul inconjurator, permitand o crestere a productiei de circa trei ori, cu un consum redus de energie electrica de circa 30%. In acelasi timp, acum se pot realiza o serie de produse noi, cum ar fi masoanele de protectie piese metalice si ceramice, cu plase tubulare cu grosimi si diametre mai mari. Prezentarea companiei Iridex Group Plastic a fost sustinuta de Adriana Mircea, Director de Dezvoltare in cadrul companiei.

La evenimentul de la Palatul CEC, pe langa ministrul de resort, dl. Stefan-Radu Oprea, au fost prezenti si E.S. Arthur Mattli, Ambasadorul Confederatiei Elvetiene la Bucuresti,  dl. Laurentiu Gabriel Mitrache, Presedintele Comitetului de Directie CEC Bank si dl. Valentin Tiberiu Mavrodin, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice. Cele doua programe au beneficiat de finantare elvetiana in cadrul Programului de Cooperare Elvetiano – Roman (PCER) pentru reducerea disparitatilor economice si sociale in cadrul Uniunii Europene extinse.

Programul Romano-Elvetian pentru IMM-uri, a avut unul dintre cele mai mari bugete in cadrul Contributiei elvetiene pentru Romania. A sustinut aproximativ 600 de IMM-uri in realizarea de investitii si a contribuit la crearea a peste 1.600 de noi locuri de munca in 8 domenii prioritare (productie, servicii medicale, turism, comercializarea echipamentelor specifice economisirii de energie si a celor care utilizeaza resurse de energie regenerabile, IT si comunicatii, transporturi si depozitare, constructii, activitati profesionale, tehnice si stiintifice).

Bugetul intregului program a fost de circa 45 de milioane de franci elvetieni (CHF), din care 70% contributie elvetiana si 30% aport propriu CEC Bank, contribuind la acoperirea unui deficit de credite pe zona IMM-urilor existent la momentul lansarii pe piata financiara din Romania, in conditii financiare favorabile pentru beneficiari (dobanda preferentiala).

Programul de creditare a IMM-urilor a fost completat, in anul 2017 cu proiectul ”Servicii integrate de export pentru IMM-urile din Romania”. Cu un buget de 2,5 milioane CHF, principalul obiectiv a fost sprijinirea internationalizarii IMM-urilor, prin asigurarea unui cadru de pregatire in vederea patrunderii pe pietele externe, si sustinerea participarii beneficiarilor programului la evenimente de promovare internationala.

Mai multe detalii despre Iridex Group Plastic aflati de la: www.iridexplastic.ro

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Camere IP Eyecam, Aevision, Hikvision, Dahua pentru securizarea bunurilor de valoare

Published

on

By

Securitatea este un aspect ce vizeaza atat persoanele fizice, cat si persoanele juridice. O casa este indicat sa fie monitorizata permanent pentru a inlatura sau identifica rapid orice posibil suspect aflat prin preajma.  In acelasi timp si o afacere, indiferent de dimensiunea acesteia, necesita o buna supraveghere. Pentru oricare din cele doua situatii exista solutii la indemana oricui. Este vorba despre instalarea unor camere IP care sa ofere control total asupra spatiului supus monitorizarii.

Inainte de achizitia unor camere de supraveghere trebuie sa stabiliti printr-un proiect ce tipuri de camere video sunt necesare, precum si numarul acestora. Totodata trebuie ales si un inregistrator, denumit NVR, care sa stocheze datele captate de camerele IP. Intr-un NVR se poate introduce de regula un hard disk, insa exista modele ce permit mai multe HDD-uri. De asemenea, capacitatea maxima a unui HDD este mentionata in caracteristicile lui tehnice. Anumite NVR-uri suporta un hard de 4TB, altele de 6 sau 8TB. Cu cat capacitatea hard disk-ului este mai mare, cu atat vor fi stocate mai multe date, avand astfel la dispozitie inregistrari pe mai multe zile sau chiar saptamani.

Exista mai multe variante de camere IP, atat de interior, cat si camere IP de exterior. Fiecare are propriile caracteristici, de aceea este recomandat sa verificati cu atentie modelele de care aveti nevoie pentru a indeplini specificatiile tehnice optime. Pentru interior pot fi folosite camere de tip dome. Forma rotunda, discreta permite montarea in orice tip de incapere, fara a atrage atentia. Se monteaza fie pe perete, fie pe tavan.

Pentru exterior sunt recomandate camerele de tip bullet sau camerele speed dome. Acestea sunt doua tipuri de camere supraveghere diferite, avand particularitati specifice. Camerele IP bullet au forma cilindrica si carcasa metalica de cele mai multe ori. Sunt rezistente la intemperii si praf, spre deosebire de camerele pentru interior care nu prezinta etanseitate 100%. In ceea ce priveste cel de-al doilea tip de camera IP de exterior, camera speed dome, aceasta se caracterizeaza in primul rand prin functia PTZ. Are incorporata lentila varifocala si beneficiaza de zoom optic mare, ce porneste de la 4X pentru unele modele si ajunge pana la 22X sau chiar 36X. Functia de zoom ajuta la apropierea imaginii pentru a fi identificate detalii aflate la 100M distanta.

Indiferent de tipul de camera IP folosit, exista multiple caracteristici comune. In primul rand tineti cont de rezolutia camerelor alese. Cu cat rezolutia este mai mare, cu atat detaliile captate de camera de supraveghere vor fi mai amanuntite. Camerele IP sunt echipate cu senzori ce pornesc de la 1-2MP si ajung pana la 8MP sau chiar 12MP. Pentru performanta maxima si imagine perfecta este necesar ca ecranul monitorului pe care vizualizati camera sa aiba aceeasi rezolutie cu aceasta. Multi consumatori se plang de faptul ca isi achizitioneaza camere IP de 4MP sau 8MP, iar imaginea redata pe monitor este slaba calitativ. Acest lucru se datoreaza si rezolutiei ecranului.

Lentila camerelor IP este fie fixa, fie varifocala. Cele cu lentila fixa au unghi fix de deschidere, prin urmare trebuie pozitionate astfel incat sa acopere suprafata dorita. Pe de alta parte, camerele IP cu lentila varifocala sunt flexibile, permit modificarea lentilei pana se ajunge la unghiul de deschidere optim.

Iluminarea pe timpul noptii nu este un aspect de neglijat, intrucat majoritatea incidentelor nefericite se petrec noaptea. Optati pentru camere cu infrarosu, dar selectati varianta care asigura iluminare la distanta de care aveti nevoie. Unele camere IP au iluminare la 20M, altele ajung pana la 80M.

Magazinul online www.1CCTV.ro pune la dispozitia dumneavoastra o serie complexa de camere IP de la cei mai buni producatori precum Hikvision, Aevision, Eyecam sau Dahua. Toate camerele sunt testate in piata de mii de consumatori multumiti, prin urmare nu ezitati sa apelati la serviciile magazinului pentru a alege echipamentele potrivite proiectului.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

De unde puteți cumpăra Produse Cosmetice bio diversificate?

Published

on

By

De unde puteți cumpăra Produse Cosmetice bio diversificate

Datorită numeroaselor benefiicii dovedite pentru sănătate și pentru îngrijire, din ce în ce mai multe persoane sunt interesate de folosirea de produse cosmetice bio. Pentru a veni cât mai bine în întâmpinarea nevoilor clienților, în oferta magazinelor gamele s-au diversificat, acoperind nevoi și fiind destinate tratării unor probleme diverse.

Astfel există variante de produse pentru demachiere, loțiuni, creme pentru față sau pentru corp, produse pentru îngrijirea și colorarea părului, accesorii, parfumuri și tot ce aveți nevoie pentru o îngrijire corectă și corespunzătoare a întregului corp.

În alcătuirea acestor produse intră ingrediente extrese din plante și fructe dintre cele mai speciale, printre acestea amintim: extract din arbust tara, algă verde, grepfruit, castravete, kiwi, floare de soc, apă de trandafir, ulei de mure, de maceșe etc.

Aceste produse sunt destinate atât îngrijirii tuturor tipurilor de ten, cât și tenurilor mai speciale cum ar fi cel acneic, cel uscat, cel sensibil sau cel cu cuperoză. Toate produsele sunt testate și certificate pentru a îndeplini cele mai înalte exigențe și standarde de calitate.

Unde puteți găsi o gamă diversificată de produse cosmetice organice?

În magazinul online Rfresh.ro puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o îngrijire cât mai adecvată și de produse speciale de calitate cât mai înaltă.

Se găsesc în diferite varinate produse bio pentru îngrijirea feței, a corpului, a părului, produse pentru mame și copii, produse bio destinate bărbaților. Tot de aici pot fi cumpărate și produse de make-up bio, uleiuri pentru masaj și unturi speciale. Pentru a fi completă, oferta include și produse pentru îngrijirea dinților, parfumuri, accesorii și chiar detergenți bio.

Așadar de aici puteți alege oricare dintre produsele de care aveți nevoie din mai multe variante. Se găsesc alternative atât pentru îngrijirea generală, cât și pentru tratarea unor probleme mai speciale.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

EvenimentO oră ago

Troc la DNA pentru Adina Florea!

Politistul judiciar TOMA Ciprian de la DNA ST Ploisti este un politist obscur, din Campina, un „sifon” care a fost...

Eveniment16 ore ago

Remanierea a dezamorsat o posibilă demonstraţie de 10 august

Ion Cristoiu a declarat pentru MEDIAFAX că remanierea miniştrilor Carmen Dan (Interne) şi Teodor Meleşcanu (Externe) era necesară, aparent într-o...

Eveniment19 ore ago

PSD doreşte să aibă candidat propriu. Voi vorbi cu Tăriceanu despre o susţinere în turul doi

In prezent repatrieri  este cuvantul care se rosteste cu o doza de tristete, dar face cinste si firmelor care se ocupa...

Eveniment20 de ore ago

Despre repatrieri numai de bine

In prezent repatrieri  este cuvantul care se rosteste cu o doza de tristete, dar face cinste si firmelor care se ocupa...

Eveniment21 de ore ago

Alan Turing, noul chip de pe bancnota de 50 de lire sterline. Geniul din Bletchley Park, primul gay care primeşte o asemenea onoare

Motto ” Pentru că regele Babilonului s-a oprit la o răspântie, unde încep două drumuri, şi stă să ghicească: scutură săgeţile,...

Eveniment23 de ore ago

Militianul paraditorilor de la DNA ST Ploiesti, muzica greceasca si dosarul fabricat directorului ziarului Incisiv de Prahova (I)

Politistul judiciar TOMA Ciprian de la DNA ST Ploisti este un politist obscur, din Campina, un „sifon” care a fost...

EvenimentO zi ago

Sistemul de pensii private a avut o evoluţie pozitivă în primul trimestrul al anului

Motto ” Pentru că regele Babilonului s-a oprit la o răspântie, unde încep două drumuri, şi stă să ghicească: scutură săgeţile,...

CulturăO zi ago

6 mituri din stomatologie

Astazi ne propunem sa demascam 6 cele mai importante mituri care au legatura cu sanatatea orala. Pe internet putem gasi...

EvenimentO zi ago

Microbuz cu turişti, blocat pe Transalpina, din cauza ploilor

Un microbuz plin cu turişti a rămas blocat într-o zonă cu apă şi nămol, pe Transalpina, în timp ce încercau...

EvenimentO zi ago

Brad Gilbert a fost impresionat de returul Simonei din finala de la Wimbledon

„Absolut. Da, acest lucru vi-l spun fără doar şi poate (întrebat dacă va candida la prezidenţiale – n.r.). Împreună cu...

EvenimentO zi ago

ALERTĂ METEO. Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din Iaşi, Neamţ şi Bacău

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodarire a Apelor (INHGA), ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore şi a...

EvenimentO zi ago

Tăriceanu, anunţ neaşteptat despre prezidenţiale: Dacă nu avem candidat comun cu PSD, ne gândim la o altă alianţă / Dacă l-ar avea contracandidat pe Klaus Iohannis: Absolut voi câştiga

„Absolut. Da, acest lucru vi-l spun fără doar şi poate (întrebat dacă va candida la prezidenţiale – n.r.). Împreună cu...

Eveniment2 zile ago

Biroul Politic al ALDE va decide remanierea lui Meleşcanu

„Am discutat cu mai mulţi colegi din conducere într-o manieră informală şi mâine (luni – n.r.) voi avea o reuniune...

Eveniment2 zile ago

Accident produs pe DN1: O persoană a fost rănită grav. Traficul este blocat

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc duminică pe DN 1, Braşov-Sibiu, la kilometrul 293. „Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al...

Eveniment2 zile ago

Cazul Sorinei. Judecătoria Slatina decide luni dacă fetiţa poate pleca din ţară

Bunica Sofia, aşa cum o alintă copiii, merge la Grădiniţa cu Program Normal Leurda din oraşul Motru chiar şi în...

Eveniment2 zile ago

Întorcându-ne aici, în judeţul Alexandria

Ministrul Educaţiei a avut doar cuvinte de laudă pentru sistemul de învăţământ din judeţul Teleorman, de la procentul bun obţinut...

Știrile Săptămânii