Connect with us

Uncategorized

Brother a acordat premiul pentru derularea de activități de protecție a naturii și conservarea biodiversității

Published

on

Brother, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții pentru mediul de afaceri, a acordat recent premiul pentru cea mai aplicativă lucrare de disertație din cadrul programului de master din cadrul facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMVB). Berbecel Ionela Aurelia este câștigătoarea premiului pentru lucrarea de disertație cu tema: ”Analiza impactului generat asupra apei subterane și a apei de suprafață prin depozitarea controlată a deșeurilor”. Scopul acordării de către Brother  a premiului în  valoare de 500 de euro are rolul de a sprijini desfășurarea de activități viitoare de protecție a naturii și conservare a biodiversității și recunoașterea implicării absolventului în activitățile de protecție a mediului. Evaluarea candidaturilor a fost făcută de membrii comisiilor de examinare în cadrul sesiunii de susținere a lucrărilor de disertație, alături de reprezentantul companiei Brother, Simona Predescu.

“După circa 10 ani de implicare în activități de ecologizare a zonelor protejate din România, Brother contribuie prin acest acord la susținerea programelor educaționale de prevenire a degradării mediului și încurajează tinerii care aleg o profesie dedicată protejării naturii”, a declarat în cadrul ceremoniei Simona Predescu, Marketing Coordinator Brother România.

Acest premiu face parte dintr-o serie de demersuri derulate în cadrul unui acord de parteneriat semnat între Brother România și Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMVB), prin Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului, printre care este și donarea unui echipament multifuncțional laser color Brother MFC-L9550CDW și un set complet de consumabile. Tot în cadrul acestui parteneriat va urma ca, pe viitor, angajamentul Brother de a susține activitățile de cercetare în protecția medului să se extindă către sprijinirea demersurilor de cercetare derulate în cadrul universității și prin alte acțiuni corelate.

Misiunea Brother este dezvoltarea de soluții, echipamente și tehnologii eficiente, care să permită organizațiilor să își îmbunătățească performanțele și operabilitatea, simultan cu reducerea costurilor. Eficiența poate avea însă și alte dimensiuni, tot mai des vorbindu-se în acest context de reducerea impactului asupra mediului, în toate domeniile de activitate. Întotdeauna Brother a fost un producător preocupat de calitatea mediului înconjurător și de protejarea acestuia, încurajând cu fiecare ocazie utilizatorii să se implice prin demersuri sustenabile în protejarea mediului. Începând de la idee și design, până la colectare și reciclare, la fiecare stadiu din ciclul de viață al unui produs este avut în vedere impactul acestuia asupra mediului.

În plus, Brother colaborează cu diverse organizații din toată lumea și se implică în multiple acțiuni sustenabile menite să reducă degradarea mediului înconjurător. Prin această acțiune Brother România deschide această colaborare cu USAMVB, prin Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului (FIFIM) ca un prim pas de implicare socială la nivel local.

Despre Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMVB), „o universitate pentru viaţă şi agricultură prin educaţie şi cercetare de înaltă calitate”, este o instituţie de învăţământ superior şi cercetare acreditată, cu personalitate juridică, ce face parte din reţeaua instituţiilor de învăţământ superior de interes public, având caracter nonprofit şi apolitic. USAMVB este organizată şi funcţionează în conformitate cu prevederile Constituţiei României, ale legislaţiei şi reglementărilor naţionale din domeniul învăţământului, cu Carta universitară şi regulamentele proprii pentru a-şi îndeplini misiunea asumată.

Absolvenții Facultății de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului – unica în ţară ce pregăteşte ingineri prin programul de studii de licenţă Îmbunătăţiri Funciare şi Dezvoltare Rurală – dobândesc calificări pentru a răspunde cerințelor pieței muncii, fiind compatibili pentru a lucra în următoarele sectoare de activitate / instituții: construcții – proiectare și execuție, agenții de mediu, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară, servicii / cadastru, administrația centrală și locală, cercetare și consultanță, Real Estate & Business.

 

Despre Brother

Fondată în Japonia cu mai bine de un secol în urmă de către cei doi frați Masayoshi și Jitsuichi, Brother este în prezent o marcă recunoscută la nivel mondial pentru inovație tehnologică. Compania desfășoară operațiuni în peste 40 de țări și regiuni.

Printre produsele Brother, se numără imprimante, echipamente multifuncționale, scanere și soluții de etichetare. Oferta pentru o eră bazată tot mai mult pe tehnologie digitală și inteligentă include soluții mobile de tipărire și servicii de management al printurilor (Managed Print Services – MPS).

 

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Sfaturi pentru pagina de produs a magazinelor online de urmat daca oferi servicii SEO – Partea I

Published

on

Atunci cand ownerul unui business online apeleaza la servicii SEO, de cele mai multe ori specialistii aleg cresterea unui magazin online in Google prin homepage si paginile de categorii sau subcategorii, insa nu trebuie neglijat faptul ca acestea sunt sustinute de paginile de produs, iar pana la finalizarea comenzii calatoria potentialului client prin pagina de produs este inevitabila.

Asadar, ce poti poti face atat pentru a imbunatati pagina de produs a unui magazin online pagina in sine, cat si performanta generala a site-ului?

Pentru a afla cele mai eficiente tehnici SEO, care sa mareasca performantele unui intreg magazin online prin aplicarea optimizarii paginii de produs, am solicitat opinia specilistilor SEO de la ADfel.ro.

Optimizarea unui site pentru motoarele de cautare este o metoda indelung testata si dovedita de-a lungul timpului, care a fost utilizata in practica de optimizare SEO a site-urilor cu performante ridicate si care genereaza mult trafic organic doar prin optimizarea on page.

Totusi, optimizarea paginilor de produse pentru un magazin online nu este decat un factor care contribuie la o pozitionare mai buna pe cuvintele cheie de interes si o vizibilitate mai ridicata in Google. Exista si alti factori de ranking precum cei care tin de experienta utilizatorului si care joaca un rol poate chiar egal in importanta obtinerii unor clasamente mai bune in rezultatele afisate de motoarele de cautare.

O pagina de produs optimizata a magazinului online ofera o experienta excelenta a utilizatorului, reduce rata de iesire (bounce rate) si genereaza un volum mai mare de vanzare (conversie).

Evident ca in acest articol nu vom putea trata toti factorii care influenteaza performantele unui magazin online, insa vom trata o serie de alti factori in partea a doua, pe care o poti citi pe ClujulDeAzi.ro. Performanta unei pagini sau a unei serii de pagini, daca vorbim la nivel de site, necesita optimizarea acestora pentru o combinatie de factori de crestere, care au ca scop final nivelul de indexare de catre motoarele de cautare si oferirea unei experiente cat mai placute oamenilor ce viziteaza magazinul online.

Asadar, daca oferi servicii SEO, iata cateva sfaturi pentru a optimiza pagina de produs a unui magazin online ca un adevarat profesionist, ceea ce va conduce la o crestere aproape instantanee atat a traficului organic cat si a vanzarilor:

Optimizarea adresei URL a produsului

Optimizarea adresei URL a produsului poate facilita sau impiedica crawlarea paginilor de produs de catre motoarele de cautare, dar poate atrage atentia si a utilizatorilor in masuri egala, care se pot ghida dupa aceasta pentru a naviga si, pe de alta parte, ii comunica unde se afla.

URL-ul are cateva caracteristici specifice care pot imbunatati experienta utilizatorului si usurinta de indexare de catre Google fara sa isi iroseasca bugetul de crawling. Te intrebi cum? Sa luam un exemplu.

O adresa URL, cum ar fi https://www.magazinonline.ro/tablete/ipad-10-2-inch informeaza utilizatorul ca adresa URL duce la o pagina a magazinului online care detaliaza un produs iPad 10.2 inch si este optimizata in comparatie cu adresa https://www.magazinonline.ro/produse/id=36.

Trebuie sa retii ca o adresa URL optimizata pentru a fi prietenoasa utilizatorului, curata si logica va ajuta:

  • Utilizatorul sa inteleaga cu usurinta ce se afla pe pagina in care se afla, il ajuta sa ia o decizie si sa se orienteze mai departe in calatoria sa de pe site.

  • Denumirea folderelor si utilizarea cuvintelor cheie in adresele URL sau caracteristicile care ajuta la formarea acestuia face ca motorul de cautare sa inteleaga mai ursor, mai repede si faciliteaza indexarea si relevanta paginii la cautarile utilizatorilor.

  • Imbunatatirea lizibilitatii in randul utilizatorilor online.

Exista numeroase probleme de indexare pe care le intalnesti atunci cand oferi servicii SEO Bucuresti, insa daca oferi servicii de optimizare site si doresti ca rezutatul muncii tale sa beneficieze de eficienta adresei URL pentru pagina de produs a magazinului online, tine cont de urmatoarele aspecte:

  • Evita utilizarea folderelor fara sens, care lungesc URL-ul precum /produs/;

servicii seo optimizare url produs magazin online

  • Evita utilizarea simbolurilor in structura URL-ului precum “#”, “?”, “&”, “_” pentru ca acesta vor impiedica sau ingreuna crawlingul si nu transmit niciun mesaj oamenilor;

servicii seo optimizare url produs magazin online

  • Evita utilizarea majusculelor pentru ca una dintre cele mai frecvente probleme generate este aparitia paginii duplicat. Spre exemplu ambele adrese URL https://instalmen.ro/Electrocasnice/ si https://instalmen.ro/electrocasnice/ , iar la momentul descoperirii problemei nu exista implementat canonical tag. Chiar si in situatia implementarii canonical tag de la o adresa la alta, Google poate prefera o varianta diferita fata de tine, daca utilizatorii acceseaza acea varianta mai des;

servicii seo optimizare url produs magazin online

  • Evita accesibilitatea in paginile de produs ale magazinului online prin slash si fara /. La fel ca si in situatia anterioara aceasta greseala a platformelor sau omisiune a programatorilor genereaza pagini duplicat.

 

  • Evita spatiul utilizat in URL. Vei putea observa spatiul acesta fiind generat in URL sub forma de % (https://instalmen.ro/Produse%20SMART/) si trebuie sa stii ca aceasta forma de URL ingreuneaza crawlingul, iar consecinta este ca Google va crawla paginile importante mult mai rar, iar eventualele clasamente mai bune in Google vor fi aparea mai greu;

 

  • Daca prin serviciile SEO creezi arhitecturi de site utilizeaza intotdeauna cratima ”-” si nu underscore “_” pentru ca aceasta din urma creaza o punte intre cuvinte si cuvintele cheie vor fi citite impreuna si nu dezlegat. Spre exemplu “Produse_SMART” vor fi interpretate ProduseSMART;

Asa cum afirmam mai devreme sunt multe probleme care sunt intalnite in randul magazinelor online, insa pentru a trata cat mai complet subiectul nostru te invitam sa citesti si partea a II-a, unde vom trece peste structura URL-urilor.

Facebook Comments
Continue Reading

Uncategorized

Camioane second hand accesibile de la Camioane.Scania.ro!

Published

on

Orice afacere, indiferent de obiectul de activitate trebuie tratata cu maxima seriozitate deoarece se presupune ca a fost deschisa pentru evolua si a face profit, prestand servicii de inalta calitate.

Ei bine, pentru ca o afacere sa cunoasca succestul, este nevoie de investitii serioase. Un bun exemplu poate fi dat de o firma de transport marfa, caz in care este obligatoriu nevoie de camioane functionale si fiabile.

De asemenea, aceste camioane nu trebuie neaparat achizitionate doar pentru ca sunt cele mai bune, noi si moderne, ci trebuie cumparate in functie de nevoile firmei, astfel incat invetitiile sa poata fi facute inteligent. Fie ca vorbim despre camioanele Scania, Mercedes, Renaul ori camioane DAF si asa mai departe, acestea trebuie alese in principal in functie de viitorul mod de utilizare.

Daca un camion va fi intens utilizat, atunci evident ca este necesar sa achizitionam un camion de la o marca de top. In cazul in care un camion nu va fi utilizat intr-un mod exagerat, putem opta pentru un camion ceva mai accesibil, cu o intretinere mai usoara si costuri de achizitie evident mai mici.

Puteti achizitiona prin diverse modalitati atat camioane, cat si autocare, semiremorci sau cap tractor, toate aceastea fiind disponibile la cele mai avantajoase preturi.

Camioane.Scania.ro va pot oferii cele mai avantajoase solutii in materie de camioane second hand foarte accesibile, camioane ce pot fi achizitionate atat cu banii in mana, cat si printr-un leasing operational.

Ce este leasing operational oferit de catre cei de la Camioane.Scania.ro? Ei bine, reprezinta acea solutie prin care va puteti achizitiona camioane in rate foarte avantajoase si in plus veti beneficia de diverse avantaje. Serviciile de finantare Scania sunt un partener de incredere, ce ofera solutii flexibile de finantare si asigurare, personalizate pentru a va oferi costuri previzibile si a face posibila gestionarea riscurilor, pe intreaga durata de functionare a vehiculului.

Toate detaliile despre serviciile oferite de Camioane.Scania.ro va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca va invit sa il accesati. Cu siguranta daca sunteti in cautarea unor camioane foarte accesibile si corecte din punctul de vedere al raportului pret/calitate, aici veti gasi cele mai bune solutii.

Facebook Comments
Continue Reading

Uncategorized

La ce distanta trebuie sa stam fata de televizor?

Published

on

La ce distanta trebuie sa stam fata de televizor?

 

Petrecem foarte mult timp in fiecare zi in fata ecranelor. Indiferent ca vorbim despre monitoare, laptop-uri, telefoane sau televizoare, fiecare dintre acestea ne pot afecta ochii daca nu stam la o distanta potrivita sau daca nu facem pauze regulate. Detinerea unui televizor cu o diagonala mare (de peste 100cm) nu mai este un moft de ceva vreme. 

Dupa ce au aparut ecranele LED, preturile au scazut si tot mai multe persoane si-au permis smart tv cu diagonale mari mari. Ca sa clarificam dimensiunile, lucrurile stau in felul urmator: diagonale mici=48-56cm, diagonale medii=56-94cm si diagonale mari= 94-170, 180cm sau chiar mai mult. 

Pentru ca televizorul sa nu afecteze intr-un mod violent ochii, el trebuie pozitionat la circa 1m distanta pentru cele cu diagonale mici, la 2-2,5m distanta in cazul diagonalelor medii si la 3-3,5m distanta in cazul celor cu diagonale mari. Ca sa fie si mai simplu: distanta ideala la care sa stati in faza televizorului este de 3 ori mai mare decat diagonala acestuia.

Retineti faptul ca tot mai multa lume are probleme cu vederea iar acest lucru va afecteaza pe viata. Desi nu este neaparat cea mai grava afectiune, tot provoaca un disconfort considerabil si o puteti evita. Lumina albastra (Blue light) este cea mai daunatoare pentru ochii nostri. Incercati pe cat posibil sa activati modurile de noapte sau filtrele de lumina albastra de pe ecranele dumneavoastra (laptop-uri/telefoane/televizoare/monitoare) cat mai des. Chiar daca imaginile si continutul nu se vad atat de bine, va puteti obisnui cu ele iar riscul ca vederea sa se strice sunt mult diminuate.

Obisnuiti-va sa pastrati o distanta cat mai potrivita fata de ecranele pe care le folositi. Nu exista neaparat o regula standard, sau daca exista, nu are cum sa cuprinda toate categoriile de persoane. Nu trebuie sa stati prea aproape si nici prea departe, trebuie gasit un echilibru. Stiu ca multi dintre noi suntem comozi si ignoram acesti factori atunci cand ne folosim gadget-urile, dar macar din cand in cand ne putem aminti acest lucru si sa-l punem in practica. De asemenea, incercati sa faceti pauze cat mai dese daca sunteti nevoit sa lucrati pe laptop/calculator si mai lasati telefoanele din mana cand se poate. Daca faceti o pauza de la munca si stati pe Facebook, acest lucru nu imbunatateste absolut deloc situatia.

In concluzie, trebuie sa stam la o distanta fata de televizor de aproximativ 3 ori mai mare decat diagonala acestuia. Desi am facut referire in general la orice fel de display-uri, toate lucrurile mai sus metionate se aplica si in cazul privitului la un smart tv.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment10 minute ago

Cum sa alegem corect blatul de mobilier

blaturi mobilier protege parol Mobilierul din casa noastra si mai ales din bucataria casei trebuie sa fie unul care sa...

Eveniment6 ore ago

Iresponsabili/In cele 2 luni de guvernare Orban-Iohannis, deficitul bugetar lunar s-a TRIPLAT, la 10 miliarde de lei pe luna

Pentru prima oara in istoria Romaniei, deficitul bugetar intr-un an depaseste 10 milarde de Euro! Datele comunicate noaptea aceasta de...

EvenimentO zi ago

Cel mai mare scandal din Politia Locala Ploiesti de la infiintare pana in prezent și o incercare disperata de mușamalizare pe măsură/Despre aceasta „impartialitate” oare stie Adrian Vaida? Adrian Dobre stie ce face?

Ministrul finantelor publice, Florin Citu, a refuzat sa dea curs invitatiei Comisiei Economice, Industrii si Servicii a Senatului Romaniei, motivand...

Eveniment2 zile ago

Cum sa alegem cele mai bune manusi de box Knockout

Precum orice echipament de box pe care il cumperi, trebuie sa stii care sunt caracteristicile acestuia, dupa ce elemente sa...

Eveniment2 zile ago

„Mongolii, ungurii, turcii, nemții, rusii nu au făcut românilor atât rău cât au făcut politicienii noștri în două decenii”- un adevăr dureros rostit de un academician român

Cine le-a deschis ușa rușilor în România. Emil Constantinescu, rol principal (Preluare Newsweek România):În 1998, rafinăria Teleajen a fost privatizată...

Social2 zile ago

Se anunţă vremuri bune pentru piteşteni: Cătălin Gherzan candidează la primăria Piteşti!

Sunt Cătălin Gherzan şi, înainte de toate, sunt un cetăţean al Municipiului Piteşti care doresc o schimbare în mai bine...

Eveniment3 zile ago

Gata, Vela a spart ”Frăția Căsuțelor”!

(Preluare National – Catalin Tache): După câțiva pași în spate, iată că Marcel Vela a făcut un mare salt înainte,...

Eveniment4 zile ago

Situaţia completurilor de 5 e total diferită de situaţia completurilor de 3

Pe scurt, problema e simplă dezvaluie Sorina Ruxandra Matei. La completurile de 5 există reglementare legală. Există lege. Ca atare,...

Eveniment5 zile ago

De ce vor Orban și Iohannis disoluția României și atacă magistratura. Strategia pământului pârjolit

Ca o confirmare de ce Orban si Iohannis nu vor o justitie independenta, ieri, Klaus Iohannis a decorat Grupul de...

Eveniment5 zile ago

Despre estetica mobilierului si importanta scaunelor

In ziua de astazi, birourile nu mai sunt proiectate pe baza numarului de scaune si mese care sunt necesare in...

Eveniment6 zile ago

Ce alegem – Pariuri online sau offline

Multi se intreaba care este cel mai sigur mod de a juca pariuri, nefiind siguri ce sa aleaga dintre pariurile...

Eveniment6 zile ago

Avantajele oferite de terminalele de pariuri sportive

Pariurile sportive reprezinta un hobby important pentru multe persoane, de aceea ele obisnuiesc sa se uite...

Eveniment6 zile ago

Prietenul fostului procuror Negulescu Mircea de la conducerea Politiei Locale Ploiesti prins ca a primit foloase necuvenite si a semnat in fals la cursurile de perfectionare din anul 2015/CSM PLoiesti a intrat in vizor pentru aceeasi inginerie si acelasi faptas

Ca o confirmare de ce Orban si Iohannis nu vor o justitie independenta, ieri, Klaus Iohannis a decorat Grupul de...

Eveniment7 zile ago

Senatorul PNL -Viorel Badea – a luat ilegal cateva milioane de euro de la Departamentul Romanilor de Pretutindeni (DRP) in urma cu aproape un deceniu/A furat inclusiv banii pentru construcţia unei biserici

Viorel Badea a fost şef la Departamentul pentru Românii de peste Hotare (DRRH) în timpul guvernării CDR. 147 de pagini...

EvenimentO săptămână ago

Seful Politiei Locale Ploiesti – prietenul procurorului Negulescu Mircea – sfidează legea, bunul simţ si inteligența functionarilor publici din subordine

Noroc cu Florin Citu, ministrul de finante liberal, care pe zi ce trece, devoaleaza din aceasta ticalosie: ,,In buget avem...

EvenimentO săptămână ago

ATEN colaboreaza cu Bosch pentru dezvoltarea unor noi tehnologii pentru sedinte

ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, a anuntat ca produsele sale Pro...

Știrile Săptămânii