Connect with us

Eveniment

Comunicat de presă – Ziarul Incisiv de Prahova

Published

on

 

PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC

Comunicat

Torționarii din Justiție. Studiu de caz, idiotul util Alexandru Petrescu, judecătorul criminal. Să nu uităm, să nu iertăm!

În urmă cu o săptămână, scriam despre procurorii și judecătorii torționari, cei care au exterminat clasa politică a Marii Uniri. Fără doar și poate aceștia au fost cei mai de folos idioți utili pe care i-au putut avea bolșevicii în România. Cu atât mai abominabile sunt faptele lor cu cât știm că au fost școliți într-o societate în care legile democrației își făcuseră deja loc și puteau să așeze Țara pe făgașul pe care, istoric, îl merita.

Astăzi, voi explicita cele scrise atunci, arătându-vă un caz absolut fabulos, acela al judecătorului Alexandru Petrescu, torționarul care a condus completul de judecată care l-a trimis pe Iuliu Maniu în neant și împreună cu el o întreagă pleiadă de mari oameni politici, mari patrioți.

Mare atenție, teoria care spunea că tribunalele bolșevice erau compuse din oameni fără căpătâi , fără carte, fără studii juridice este complet  falsă. O minciună care trebuia să ne îndrepte mintea pe căi strâmbe. Teoria acesta, mârșavă și perfidă, a fost ticluită de progresiștii neomarxiști în laboratoarele urii, progresiști care nu sunt altceva decât mândrii urmași ai bolșevicilor de ieri pentru a nu se afla cine au fost adevarații torționari ai elitei politice ce a facut Marea Unire de la 1918.

O minciună atent programată imediat după revoluția din 1989 pentru a reuși îngenuncherea vectorilor politici cu adevarăt patrioți printr-o justiție ghidată si controlată de slugile lui SOROS din România. Controlând Justiția, aceste vermine speră și azi să distrugă destine de oameni politici care se opun ideologiei lor construită complet împortiva mersului natural al istoriei Țării.

Dragi magistrați, cei care au distrus cea mai patriotică și mai devotată clasă politică a României au fost tot magistrati, școliți în libertatea anilor interbelici la Universitatea București sau în marile centre universitare din Vest. Iată una dintre cele mai clare dovezi din câte pot exista.

Prin Sentinţa nr. 1988/11 noiembrie 1947, Tribunalul Militar al Regiunii a II-a Militară – Secţia I – a condamnat pe Iuliu MANIU la 9 pedepse, însumând 104 ani de închisoare, plus de două ori muncă silnică pe viaţă, pe Ion MIHALACHE la 6 pedepse, însumând 67 de ani şi o pedeapsă de temniţă grea pe viaţă, pe Grigore GAFENCU la 3 pedepse, însumând 32 de ani, şi una de 20 de ani muncă silnică, pe Gr. NICULESCU-BUZEŞTI la 5 pedepse, însumând 69 de ani, şi încă una de muncă silnică pe viață plus alți 13 patrioți români la 40 de pedepse însumând 395 de ani de închisoare și muncă silnică pe viață.

Completul de judecată ce i-a condamnat pe uriașii politicieni au fost următorii torționari și mari idioți utili: Judecătorul PETRESCU I. Alexandru (președintele completului de judecată), Judecătorul Vasilescu Mihail, judecătorul Irimia și procurorii Georgescu Alexandru (prim procuror), Alexandrescu Victor și Stanciu Constantin.

Tragica mascrada girată de torționarii magistrați – procurori și judecători – se petrecea, deci, în noiembrie 1947. Șeful criminalului complet de judecată complet subjugat de bolșevicii ajunși puternicii zilei era Alexandru Petrescu. Al cărui suflet sperăm să ardă în iad pentru asasinatele pe care le-a girat cu numele său.

Dar, surpriză, ia să vedeți ce a mai prestat torționarul judecător în ilustra sa carieră, nu cu foarte mulți ani înainte: Alexandru Petrescu a fost și președintele completului de judecată care, în 1941, i-a condamnat la numai 10 ani de închisoare pe Teohari Georgescu și Iosif Chișinevschi, secretari ai CC ai PCdR, partid atunci aflat în ilegalitate, capi bolșevici arestați în aprilie 1941.

Cum să mai spunem? După ce i-a înfundat pe capii bolșevici în 1941, șase ani mai târziu, marele idiot util, supunându-se noilor șefi politici și crivățului care bătea pe deasupra șenilelor tancurilor care se buluceau din Răsărit spre Occident, torționarul Petrescu, crescut bine în perioada interbelică, de frică să nu i se taie macaroana și să sculpteze restul jalnicei sale existențe uriașe cuburi de sare, execută, fără pic de regret, o pleiadă de mari politicieni, care au făcut posibilă Marea Unire și le-a dat o Românie de invidiat. Dacă avea conștiință s-ar fi sinucis în fața lui Maniu și a celorlalți mari politicieni. N-a avut, a rămas la nivelul dictat de mintea lui Lenin: niște idioți utili transformați prin propriul zel în torționari blestemați.

Ca o paranteză, mai trebuie să amintim aici o acțiune la fel de josnică: magistrații torționari au acționat și împotriva Armatei Române, de unde, pe baza Legii nr. 293/18 august 1947, au fost scoşi (trecuţi în rezervă) 52 de generali, în frunte cu fostul prim-ministru Constantin Gh. Sănătescu. Cea mai mare parte dintre ei au fost ulterior arestaţi, și condamnați de judecători torționari pe baza unor rechizitorii făcute de procurori torționari şi, apoi, exterminaţi prin închisori roșii.

Ca să pară justificate aceste ticăloase acțiuni, sistemul bolșevic și-a pus în mișcare activiștii și vectorii din presa vremii. Acțiunea prostirea maselor a luat un avânt fără precedent.

Să spicuim câte ceva: Silviu Brucan, scria în „Scânteia”: „…Banda naţional-ţărănistă are ceea ce se numeşte antecedente. …Ea nu se află la prima lovitură: e recidivistă învechită în rele… Osânda care se va abate asupra capilor P.N.Ţ. va fi expresia voinţei întregului popor de a lichida această piedică în calea dezvoltării, independenţei şi suveranităţii naţionale… „. Şi tot în „Scânteia” din 2 noiembrie 1947, un alt gânditor de mare anvergură, Sorin Toma, se întrece în acuzaţii ce frizează absurdul. Idiotul util scria cum că liderii P.N.Ţ. „comit asasinate, stârnesc vărsări de sânge, războaie civile, pentru a da putinţă imperialismului străin să ocupe şi să subjuge ţara, ai cărei fii nu mai sunt de mult”.

Dacă nu vi se par cunoscute aceste abordări, răsfoiți un pic presa de azi, veți citi aceleași lucruri despre clasa plitică dar povestite cu mai mult rafinament, cu aluzii forte, cu exprimări ce duc la o singură concluzie: toți politicienii care se declară și construiesc acțiuni patriotice sunt înfierați cu același zel. Numai ideologia care cere astfel de articole s-a modificat un pic. Nu mai sunt bolșevici, ci neomarxiști progrești.

Pupătorii poalei lui Soros!

E mai lipede ca apa de izvor, trăim momente asemănătoare cu cele a anilor când bolșevicii se instalau ca o otravă, peste Țară. E drept, acum toată conspirația e făcută mai cu batista pe țambal, dar scopurile sunt la fel de grave.

Noii magistrați torționari, noii idioți utili care s-au aruncat deja în brațele ideologiei neomarxisto-progresiste sunt aici și fac rău cât încape. Pe măsură ce ideologia lui Soros se va înșuruba mai adânc în inima Patriei, cu atât mai virulenți vor deveni și torționarii procurori și magistrați!

Săptămâna viitoare vă voi dezvălui nume grele ale noilor magistrați torționari, umile scule ale progresiștilor, idioții utili ai meomarxismului, ticăloșii sistemului viciat de ideile lui Soros!

Jurist Ninel PEIA

Presedinte Partidul Neamul Romanesc

 

Facebook Comments

Eveniment

Ghid pentru stocarea și manipularea sigură a brichetelor de rumeguș

Published

on

By

Brichetele de rumeguș sunt o opțiune ecologică și eficientă pentru încălzirea locuințelor, însă este important să știți cum să le stocați și să le manipulați în mod sigur pentru a evita riscurile și a maximiza eficiența. În acest ghid, vă vom oferi sfaturi esențiale pentru a vă asigura că brichetele de rumeguș sunt o soluție durabilă și sigură pentru necesitățile dvs. de încălzire.

 

Stocarea adecvată a brichetelor de rumeguș

 

 1. Alegeți un loc uscat: Brichetele de rumeguș trebuie păstrate într-un loc uscat pentru a evita umiditatea și degradarea. Umiditatea poate face ca brichetele să se deterioreze și să devină ineficiente.
 2. Folosiți containere sau saci sigiliabili: Pentru a menține rumegușul în condiții optime, puteți să-l depozitați în containere sau saci sigiliabili. Aceasta va ajuta la prevenirea contaminării și a umezelii.
 3. Depozitați brichetele într-un spațiu răcoros: Evitați expunerea la căldură excesivă sau la soare direct, deoarece acest lucru poate duce la uscarea excesivă și potențial la fisurarea brichetelor.
 4. Asigurați-vă că spațiul de depozitare este bine ventilat: Ventilația adecvată ajută la menținerea calității brichetelor și la prevenirea acumulării de umezeală în spațiul de depozitare.
 5. Păstrați brichetele departe de substanțe inflamabile: În timpul stocării, asigurați-vă că nu există substanțe inflamabile sau materiale periculoase în apropiere.

 

Manipularea sigură a brichetelor de rumeguș

 

 1. Folosiți echipament de protecție: Atunci când manipulați brichete de rumeguș, purtați mănuși groase pentru a vă proteja mâinile de marginile aspre și praf.
 2. Manipulați brichetele cu atenție: Brichetele de rumeguș sunt fragile și pot fisura sau se pot rupe dacă sunt manipulate brutal. Ridicați-le și așezați-le cu grijă.
 3. Evitați inhalarea prafului: Atunci când tăiați sau manipulați brichetele, evitați să inhalați praful de rumeguș, deoarece acesta poate fi iritant pentru căile respiratorii.
 4. Utilizați unelte adecvate: Dacă tăiați sau divizați brichetele, asigurați-vă că folosiți unelte adecvate, cum ar fi o fierăstrău sau un topor, și păstrați-le ascuțite pentru a reduce riscul de accidente.
 5. Supravegheați copiii și animalele de companie: Asigurați-vă că brichetele de rumeguș sunt depozitate într-un loc în care copiii sau animalele de companie nu pot ajunge la ele. Brichetele pot fi periculoase dacă sunt ingerate sau folosite necorespunzător.

 

Sfaturi suplimentare pentru stocarea și manipularea sigură

 

 1. Verificați periodic starea brichetelor: Înainte de a le folosi, verificați starea brichetelor pentru a vă asigura că nu sunt deteriorate sau umede.
 2. Respectați instrucțiunile producătorului: Înainte de a utiliza brichetele de rumeguș, citiți și urmați cu atenție instrucțiunile producătorului pentru siguranță și eficiență.
 3. Nu supraîncărcați focul: Atunci când folosiți brichetele de rumeguș, nu le supraîncărcați în cuptorul sau soba dumneavoastră. Respectați recomandările producătorului privind cantitatea adecvată pentru încălzirea dvs.
 4. Eliminați corespunzător cenușa: După ce ați utilizat brichetele, așteptați să se răcească complet și apoi eliminați cenușa într-un recipient sigur și metalic. Niciodată nu aruncați cenușa caldă într-un coș de gunoi obișnuit.

 

Cu acest ghid, sunteți pregătiți să stocați și să manipulați brichetele de rumeguș în mod sigur și eficient. Respectarea acestor sfaturi vă va ajuta să vă bucurați de beneficiile ecologice și de încălzire pe termen lung pe care le oferă aceste brichete.
Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Tigla Metalica: De ce sa o alegi pentru invelitoarea casei?

Published

on

By

Tigla metalica a castigat o popularitate tot mai mare in constructiile domestice din Romania. Cu aspectul sau traditional si asemanarea cu tigla ceramica, este o optiune tot mai atractiva pentru proprietarii de case.
Tigla metalica se remarca prin caracteristicile sale foarte convingatoare: este usoara, rezistenta si usor de manevrat. Disponibila in diverse stiluri si culori, se potriveste perfect in foarte multe variante de stiluri urbanistice si reuseste sa ofere tot confortul de care au nevoie cei care o utilizeaza.

Avantajele si dezavantajele acoperisurilor din tigla metalica

 Avantaje

 • Cost. Tigla metalica se bucura de preturi competitive datorita multiplilor producatori locali. Costurile de instalare sunt mai mici decat in cazul altor optiuni, iar timpul de instalare este redus, ceea ce se traduce in economii la manopera. De asemenea, este usor de transportat si manevrat.
 • Performanta. Acoperisul din tigla metalica intareste structura cladirii. Rezista la conditii meteo extreme si vanturi puternice. Materialele din care este fabricata sunt ignifuge, oferind protectie impotriva incendiilor. Este o optiune usoara, care nu adauga presiune suplimentara structurii cladirii.
 • Eficienta energetica. Vopseaua reflecta razele soarelui, reducand incalzirea excesiva a casei. De asemenea, este fabricata din materiale reciclabile, contribuind la reducerea impactului asupra mediului.

Dezavantaje

 • Izolarea. Comparativ cu tigla ceramica, tigla metalica ofera o izolare termica si fonica mai slaba.
 • Inlocuire destul de dificila.  Inlocuirea unor panouri de tigla metalica poate fi mai dificila si mai costisitoare decat in cazul altor materiale de acoperis, cum ar fi tiglele ceramice.
 • Posibila decolorare in timp. Experienta arata ca tigla metalica poate sa sufere decolorari in timp, ceea ce poate afecta aspectul si valoarea imobilului.

Cum se monteaza tigla metalica?

Procesul de montaj tigla metalica necesita o serie de etape importante pentru a asigura durabilitatea si functionalitatea acoperisului. Acesta se face in cateva etape de baza:

 1. Pregatirea cu carlige pentru jgheaburi si amplasarea acestora in dreptul fiecarui caprior. Carligurile pentru jgheaburi sunt esentiale pentru fixarea jgheaburilor si drenarea corecta a apei de pe acoperis.
 2. Aplicarea foliei anti-condens pe intreaga suprafata a acoperisului.  Folosirea unei folii anti-condens ajuta la prevenirea formarii condensului si a deteriorarii suprafetei tiglei metalice.
 3. Montarea cadrului din lemn, inclusiv sipci verticale si orizontale. Un cadru bine construit asigura suportul adecvat pentru tigla metalica si stabilitatea acoperisului.
 4. Fixarea tiglei metalice incepand din coltul dreapta-jos. Instalarea incepe de obicei din coltul dreapta-jos si avanseaza spre partea superioara a acoperisului.
 5. Montarea accesoriilor finale, precum coama si parazapezile. Aceste accesorii finale nu trebuie neglijate, deoarece sunt esentiale pentru aspectul si functionalitatea acoperisului.

Pentru a asigura montajul corect al acoperisului din tigla metalica, trebuie sa te asiguri de urmatoarele lucruri:

 • Materialele folosite si suruburile potrivite;
 • Grosimea tiglei este una potrivita, pentru o durabilitate mai mare;

Este esential sa acorzi atentie calitatii materialelor si serviciilor inainte de a alege cel mai mic pret pentru manopera si materiale.
Tarifele pot varia, insa si calitatea poate varia destul de mult. Este recomandat sa apelezi la o firma montaj acoperis care are experienta iti poate oferi garantie si lucreaza cu forme legale. In felul acesta, vei fi protejat in eventualitatea unor probleme si vei avea mai multe sanse de a te bucura de o lucrare de calitate.

 

 

 

 
Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Alegerea echipamentului pentru pescuitul la crap

Published

on

By

Daca te numeri printre pasionatii de pescuit, atunci cu siguranta ca mereu iti doresti sa te bucuri de cea mai frumoasa experienta si de echipamentul care sa iti permita sa faci cele mai mari capturi. Exista diferite metode si tehnici de pescuit, iar printre cele mai populare astfel de tehnici regasim si pescuitul la crap.

Alegerea echipamentului este foarte importanta pentru orice pescar, iar in continuare vei afla mai multe despre alegerea modelelor de lansete pentru aceasta tehnica de pescuit. Pentru ca si in ceea ce priveste alegerea echipamentului exista discutii intre pescari, la fel cum exista si in ceea ce priveste dimensiunea capturilor reusite de-a lungul timpului.

Aspecte in alegerea lansetelor pentru pescuitul la crap

Atunci cand vrei sa te pregatesti pentru experiente reusite la pescuitul la crap este foarte important sa stii care sunt criteriile in baza carora sa faci alegerile potrivite pentru aceasta metoda de pescuit. Principalele elemente care trebuie luate in calcul sunt tipul de pescuit la crap, distantele de pescuit, apele unde au loc sesiunile de pescuit si talia crapilor. Toate aceste elemente te pot ajuta sa faci alegerea potrivita pentru lansete crap.

In functie de tipul de pescuit la crap poti opta pentru pescuit lansat, plantat sau din barca. In ceea ce priveste tipul de ape unde urmeaza sa pescuiesti avem varianta lacurilor, raurilor si a baltilor. Insa mergand mai departe in privinta caracteristicilor lansetelor, aici sunt anumite criterii care nu trebuie deloc neglijate.

Un criteriu este numarul segmentelor avute de lansetele pentru pescuitul la crap. Poti gasi modele din 2 bucati, 3 bucati sau modelele telescopice. Rezistenta lansetei depinde de acest numar de segmente. Cu cat sunt mai multe puncte de imbinare, cu atat vorbim despre mai multe puncte slabe si lanseta poate ceda sub greutatea capturii. De aceea modelele din 2 bucati pot fi alegerea optima.

Greutatea lansetei este un detaliu foarte important si este un criteriu influentat de materialul din care sunt facute lansetele. Cu cat modelele de lansete sunt mai usoare, cu atat sunt mai scumpe. Insa trebuie tinut cont ca in pescuitul la crap timpii pe care pescarul ii petrece cu lanseta in mana este indelungat si din acest motiv poate influenta experienta la partidele de pescuit.

In cadrul modelelor de lansete crap lungimea variaza intre 1,8 si 4,5 metri. Cele mai frecvent folosite modele sunt cele de 3,6, respectiv 3,9 metri. Lungime lansetei trebuie aleasa pornind de la tipul de pescuit practicat, si anume cel lansat, plantat sau din barca.

Actiunea lansetelor este un alt criteriu de luat in calcul, iar aici avem varianta lansetelor parabolice, semi-parabolice, semi-rapide si rapide. Actiunea determina modul de comportare al lansetelor in momentul aruncarii.

Unde gasesti lansete pentru pescuitul la crap?

Acestea sunt o parte dintre cele mai importante criterii de luat in calcul atunci cand urmeaza sa alegi lansetele pentru pescuitul la crap. Pentru o oferta variata si numeroasa de astfel de lansete este recomandat sa gasesti un magazin specializat in articole de pescuit. O oferta numeroasa este disponibila pe targulpescarilor.ro.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized11 minute ago

TikTok celebrează comunitatea globală prin raportul Anul văzut pe TikTok: 2023

Raportul celebrează cele mai populare trenduri, creatorii care s-au remarcat și momentele frumoase din acest an, inspirate de comunitatea globală...

Social59 de minute ago

Foarfeci de tuns – cu ce sa le cureti

Daca esti frizer, cu siguranta si tu stii ca o foarfeca bine intretinuta poate reprezenta cheia catre o coafura perfecta....

Uncategorized3 ore ago

PENNY România deschide magazinul cu numărul 360

PENNY România continuă în ritm alert planul de expansiune și deschide magazinul cu numărul 360 în  Segarcea, județul Dolj. Începând...

Uncategorized4 ore ago

Nokian Tyres introduce noi versiuni ale selecției sale de anvelope de vară

Nokian Tyres își actualizează gama de anvelope de vară pentru Europa Centrală pentru autoturisme, vehiculele utilitare sport și vehicule crossroad....

Administrație locală5 ore ago

Chaka Sobhani se alătură DDB WW în calitate de Președinte, CCO International

Un lider creativ premiat părăsește Leo Burnett WW pentru a se alătura rețelei DDB București, 6 decembrie 2023 – DDB Worldwide anunță că...

Uncategorized6 ore ago

25 de proiecte inovatoare merg mai departe în etapa a II-a a competiției Solve for Tomorrow organizată de Samsung România

București, 6 decembrie 2023 – Samsung România a anunțat cele 25 de proiecte selectate pentru a participa în cea de-a doua etapă...

Administrație localăo zi ago

TikTok stabilește noi standarde de securitate și sustenabilitate prin Proiectul Clover în valoare de 12 miliarde de Euro

București, 5 decembrie 2023 –  Peste 150 de milioane de oameni din Europa vin în fiecare lună pe TikTok ca să...

Entertainmento zi ago

AGON by AOC lansează monitoarele ultrawide CU34G2XE/BK și CU34G2XP/BK dedicate pasionaților de gaming

București, 5 decembrie 2023 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming și accesorii IT din...

Entertainmento zi ago

PC Garage lansează campaniile speciale de sărbători

București, România – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp...

Uncategorizedo zi ago

Kärcher lansează RCF 3 – mopul robotizat, de ultimă generație, care asigură o curățare autonomă

București, 5 decembrie 2023 – Kärcher își consolidează portofoliul de produse autonome de curățenie cu un mop robotizat pentru podele...

Uncategorizedo zi ago

Studiu Aqurate: Sărbătorile de iarnă aduc vânzări cu 28% mai mari decât media lunară anuală, în rândul magazinelor online monitorizate

Timișoara, 5 decembrie 2023 – Luna decembrie, perioadă a Sărbătorilor de iarnă, aduce magazinelor online vânzări cu 28% mai mari...

Uncategorized2 zile ago

Samsung Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+ acum disponibile și în România: Divertisment și Productivitate, accesibile tuturor românilor

Descoperă o lume nouă și captivantă a vizionării imersive, multitasking-ului simplu și conectivității fără întreruperi în ecosistemul Galaxy București, România –...

florin gioga florin gioga
Social5 zile ago

Florin Gioga şi-a anunţat candidatura ca independent la Primăria Sinaia

Primarul oraşului Sinaia va avea un adversar dificil la alegerile locale din anul 2024 în persoana lui Florin Gioga. Acesta...

Eveniment5 zile ago

Ghid pentru stocarea și manipularea sigură a brichetelor de rumeguș

Brichetele de rumeguș sunt o opțiune ecologică și eficientă pentru încălzirea locuințelor, însă este important...

Eveniment5 zile ago

Tigla Metalica: De ce sa o alegi pentru invelitoarea casei?

Tigla metalica a castigat o popularitate tot mai mare in constructiile domestice din Romania. Cu...

Eveniment6 zile ago

Alegerea echipamentului pentru pescuitul la crap

Daca te numeri printre pasionatii de pescuit, atunci cu siguranta ca mereu iti doresti sa te bucuri de cea mai...

Știrile Săptămânii