Connect with us

Afaceri

Dezvoltarea strategiei de marketing pentru vânzarea anvelopelor din 2019-2026

Published

on

O strategie de marketing bine gândită pentru o afacere mică sau mare, este vitală pentru succesul ei. De obicei, oamenii când încep un business creează un plan de afaceri pe termen lung, inclusiv o strategie de marketing care să îi ajute se dezvolte compania în timp. Alţii se gândesc la o strategie de marketing de dimensiuni mici, privind-o că pe o singură campanie destinată să vândă mai bine produsul său serviciu pe care îl oferă.

Pentru a asigura o strategie de marketing eficientă pentru vânzarea anvelopelor din 2019-2026, trebuie să aveţi în vedere trei lucruri.

Folosiţi instrumente de marketing cât mai variate

Viitorii dumneavoastră clienţi au capacitatea de atenţie şi de percepere a informaţiei diferită. Astfel, pentru a fi siguri că informaţia ajunge la cât mai mulţi dintre ei, este important să folosiţi mai multe instrumente de marketing şi să nu vă limitaţi doar la unul singur. 

Cumpărătorii produsului dumneavoastră cauta diverse produse în momente diferite, dar şi în locuri diferite. De aceea, o strategie bună de marketing pentru vânzarea anvelopelor, pe lângă faptul că trebuie să se desfăşoare pe o perioadă mai lungă, ea trebuie să să folosească mai multe instrumente pentru a capta atenţia oamenilor.

Aflaţi unde sunt clienţii ideali pentru dumneavoastră

Cheia unei campanii de marketing reuşita este să ştiţi unde sunt clienţii dumneavoastră ideali. Cu cât ştiţi mai multe despre ei, cu atât veţi putea ajunge la ei într-o manieră mai adecvată. 

În acest sens, pentru a găsi clienţii pentru pneurile dumneavoastră, urmăriţi toate târgurile, expoziţiile, competiţiile, prezentările de produse deschise, cursele de maşini sau de biciclete şi orice altă manifestare la ar putea veni persoane interesate.

Idei de instrumente de marketing

Instrumentele de marketing cele mai bune sunt corespondenta prin poştă, reclamele în reviste şi ziare, flayere publicitare pentru clata uşilor, flayere publicitare pentru diverse evenimente, borşuri, produse promoţionale, târguri, panourile publicitare, staţiile de autobuz, autobuzele şcolare, sistemul regional de transport, sponsorizările, un site bine optimizat SEO, etc. 

O strategie de marketing bine gândită pentru vânzarea de anvelope va cuprinde cât mai multe dintre aceste tipuri de instrumente şi va avea campanii în diferite momente şi pe tot parcursul anului. Desigur, nu se va rata nici un eveniment care are legătură cu domeniul dumneavoastră de activitate!

Utilizaţi instrumentele de marketing pe perioade cât mai lungi de timp

Odată ce aţi dezvoltat şi instalat instrumentele de marketing, folosiţi-le cât mai des! Ar fi inutil să le ţineţi în sertar! Important este că ele să ajungă la posibilii dumneavoastră clienţi. Este recomandat să le promovaţi şi să le folosiţi, ori de câte ori aveţi ocazia – altfel, investiţia nu îşi va atinge scopul propus.

Se spune că o persoană are nevoie în medie de cel puţin 10 vizualizări a aceluiaşi material pentru a recunoaşte informaţiile şi a le lua în considerare. Dacă renunţaţi la difuzarea unei campanii înainte de a atinge această medie, nu aveţi cum să obţineţi rezultatele dorite.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Texte de promovare a produselor

Published

on

By

Concentrarea unei campanii de marketing pe un produs, pe produse sau pe o categorie de produse poate fi foarte utilă. Acest lucru este valabil atât când vorbim despre un produs nou, cu specificații și caracteristici inovatoare, cât și atunci când vorbim despre produse pentru care cererea este ridicată, dar și concurența este acerbă.

Provocarea este la fel de mare atât pentru un brand cunoscut, cât și pentru o firmă aflată la început.

Și într-un caz și în celălalt, în funcție de buget și scopul urmărit, imaginația și conceperea unei strategii de marketing și conținut cât mai bine puse la punct joacă un rol foarte important.

De ce este scrierea unui conținut de calitate o sursă bună de marketing?

Fie că doriți să promovați un produs, fie că prin promovarea acestuia vreți să vă creșteți notorietatea sau să atrageți clienți în site, care să cumpere și alte produse sau produse similare, descrierea și calitatea textului utilizat în acest scop este foarte importantă.

Nu veți reuși niciodată să convingeți un client, dacă textul utilizat în reclamă este mediocru sau invers, dacă realizați un text de promovare foarte bun, iar produsul nu corespunde sau informația din site, care ar putea interesa este îndoielnică.

Care sunt acele texte pentru promovarea produselor care trebuie avute în vedere de orice vânzător?

O altă categorie de texte, extrem de importante pentru a face vânzare este reprezentată de advertoriale. Fiind o îmbinare inteligentă între reclamă și nevoia de informare, ele sunt de multe ori o sursă semnificativă de trafic. Cu cât autoritatea site-urilor pe care sunt publicate este mai mare și vor avea mai multe vizualizări, cu atât vor crește și șansele voastre de a obține mai mulți clienți interesați. În acest sens, este foarte important să găsiți o agenție SEO sau un copywriter talentat, care să se priceapă să camufleze mesajul publicitar într-un text cât mai incitant și convingător.

O a treia formă de a face publicitate unui produs este reprezentată de realizarea de texte și prezentări interesante pentru rețelele de Social Media. Facebook, Instagram, LinkedIn etc.. Prin postarea de conținut bine gândit și targetat și prin posibilitatea de a fi vizualizate de multe persoane, cărora dacă le place ce citesc și văd acolo pot distribui și share-ui gratuit acele prezentări, vă puteți bucura de o altă sursă importantă de trafic.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Link building România

Published

on

By

Scopul prezenței online a celor mai multor site-uri este acela de a obține vizibilitate pentru produsele sau serviciile disponibile. Cum această vizibilitate mai bună nu se poate obține fără o poziționare cât mai bună în motoarele de căutare, un rol important în acest demers va reveni strategiilor SEO și de marketing digital.

Oricât de extraordinar, unic și original ar fi din punct de vedere grafic și al structurii un site, fără promovare, un conținut relevant și fără link-uri de calitate către pagini ale sale, succesul său va fi unul limitat. Prezența în mediul online a încetat să mai fie un simplu fapt, iar datorită concurenței din ce în ce mai accentuate are nevoie de strategii din ce în ce mai complexe și mai detaliate.

Ce înseamnă link building?

După cum îi spune și numele procedura presupune construirea de link-uri și face parte din procesul de optimizare SEO off page. Cu alte cuvinte cu cât vor fi mai multe linkuri de o anumită calitate care duc către site sau o pagină a acestuia, cu atât site-ul sau pagina se vor bucura de o reputație sau autoritate mai bună. Aceste timiteri către site sunt extrem de utile pentru a arăta motoarelor de căutare cât de importante și de relevante sunt informațiile prezente pe acel site. Ele funcționează asemeni unor voturi de popularitate.

Vezi si ce sunt advertorialele.

Pentru a obține cât mai multe astfel de recomandări, valoarea conținutului prezent atât pe website-ul, publicația, forumul sau blogul care face trimitere, cât și cea de pe site-ul sau pagina la care se face trimitere trebuie să fie una cât mai ridicată. Utilizatorii finali, cărora li se adresează această informație și care o vor accesa, vor contribui și ei la relevanță prin timpul pe care îl vor petrece pentru a consulta datele.

Având în vedere că sunt foarte multe site-uri care doresc să ajungă cât mai repede în poziții cât mai bune, porcesul de link building a fost întotdeauna un domeniu în care ingeniozitatea și creativitatea și-au dat mereu mâna, nu de fiecare dată în modul cel mai cinstit. Astfel se face că de fiecare dată modificarea algoritmilor de căutare Google au avut în vedere și natura practicilor de obținere a acestor link-uri. Termenul de black hat vizează tocmai acest gen de strategii.

La ce ajută procesul de link building?

Acest demers face parte obligatoriu din procesul de optimizare SEO. Pe lângă aspectul și conținutul unui site, acesta trebuie să facă și dovada că oferă informații utile și relevante celor cărora li se adresează. Astfel cu cât există mai multe link-uri care trimit către site și cu cât acestea vin din partea unor site-uri sau publicații cu mai mare autoritate, cu atât crește și valoarea site-ului la care se face referire. Cu cât site-ul sau anumite informații despre acesta sunt mai accesate, cu atât Google îl va considera mai interesant și-l va duce mai sus în atenția utilizatorilor.

Sursa: Blog SEO Edcora

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

O afacere fara granite

Published

on

Domeniul transporturilor a fost dintotdeauna un domeniu foarte cautat de catre romani, deoarece li s-a permis sa paraseasca tara facand ceea e le place. Ma regasesc in acest grup, al soferilor de camion, deoarece acum ca am deschis propriul meu business vad persoane cu acelasi entuziasm cu care am inceput si eu.

M-am gandit ca, daca voi achizitiona cateva camioane, afacerea va merge. Si am avut dreptate! Acum ma gandesc sa mai cumpar inca un camion, deoarece lucrurile merg ca pe roate, iar asta nu inseamna decat ca pot investi si mai mult in ceea e fac.

Parcul auto de unde cumpar camioane se numeste camioane.scania.ro si este renumit pentru preturile avantajoase si calitatea camioanelor.

De aici clientii pot cumpara camion in leasing, camioane sau cap tractor care sa functioneze la fel de bine ca unul nou.

De ce aleg sa cumapar in leasing?

Pentru a intelege transferul de leasing, in primul rand va trebui sa stii ce este leasingul auto. Practic, leasingul poate fi comparat cu o inchirierea: semnezi un contract cu o companie de leasing sau cu un dealer (detinatorii de facto ai masinii) sa conduci masina respectiva pentru o perioada determinata – in general 12, 24 sau 36 de luni, dar ocazional pot fi si leasinguri mai scurte sau mai lungi.

In perioada leasingului ti se permite sa conduci masina doar un numar limitat de kilometri pe an (in general 20.000-25.000) pentru a asigura o depreciere controlata, si platesti rate lunare pentru a acoperi costul deprecierii (care este in general stabilit prin valoarea financiara medie previzionata pentru finalul contractului de leasing si impartirea procentajului pierdut in rate lunare).

Camioane.scania.ro este un parc de camioane nemaipomenit atunci cand vrei sa investesti in masinarii noi, fara sa platesti foarte mult. Recomand cu incredere leasing-ul optional de la camioane.scania.ro!

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment4 ore ago

Procuroarea activista, pupici cu lipici. Show total la volan! (Video)

Cotidianul a descoperit un nou exemplu de „asa nu” in randul procurorilor! Si Doamne fereste ce exemplu! Este vorba despre...

EvenimentO zi ago

Procuror DNA, amenințat de șeful Poliției!

Nu ne vom referi in acest articol despre vizita celor de la DIICOT ST Ploiesti efectuata ieri la sediul Politiei...

Eveniment2 zile ago

Un fost sef STS, sefi si politisti locali din Politia Locala Ploiesti sunt acuzati de inducere în eroare a organelor judiciare, mărturie mincinoasă

Nu ne vom referi in acest articol despre vizita celor de la DIICOT ST Ploiesti efectuata ieri la sediul Politiei...

Eveniment3 zile ago

IN TENEBRELE JUSTITIEI „INDEPENDENTE”, DESFIINTATI DNA-ul!!!

In Octombrie 2014 am plecat la Paris, pentru un examen medical, la Spitalul American, precizeaza fostul sef SPP,Dumitru Iliescu. Doar...

Eveniment4 zile ago

Editorial/Ne plîngem că Statul nu are autoritate. Din nefericire așa este

Cerem redeschiderea dosarului minorelor,  eleve de liceu, din Drobeta Turnu Severin,  care a fost musamalizat de DIICOT Craiova, în care...

Eveniment5 zile ago

SRI, STS, Telekom si demersurile aflarii identitatii fiecarei persoane ce doreste sa utilizeze o cartela prepaid

Revenind la proiectul de OUG pentru modifcarea unor norme juridice in domeniul comunicatiilor electronice, in speta data a localizarii unui...

Eveniment5 zile ago

Iridex Group Plastic anunta receptia la finalizarea lucrarilor de canalizare in judetul Giurgiu, localitatea Toporu

Comuna Toporu din judetul Giurgiu, mai aproape de Europa, prin implementarea acestui proiect de canalizare cu bani europeni Iridex Group...

Eveniment6 zile ago

“Aţi fost şi sunteţi mână în mână cu clanurile interlope”/”Eu nu-i înghit gulgutele lui ca toţi proştii din presă”

GRUPUL DE CRIMA ORGANIZATA DIN PRAHOVA COORDONAT DE DNA ST PLOIESTI era compus din urmatorii: procurorul NEGULESCU MIRCEA procurorul Onea...

Eveniment6 zile ago

Repatriere decedati cuvintele cheie ale intoarcerii acasa

Cand omul este exasperat se adreseaza direct lui Dumnezeu, sa ii dea intelepciunea de a gasi o solutie:”Doamne, ce sa...

Eveniment7 zile ago

Dorinta statului paralel si a a campului tactic de control global a intregii populatii a Romaniei prin intermediul comunicatiilor electronice!

GRUPUL DE CRIMA ORGANIZATA DIN PRAHOVA COORDONAT DE DNA ST PLOIESTI era compus din urmatorii: procurorul NEGULESCU MIRCEA procurorul Onea...

EvenimentO săptămână ago

Sportivii paralimpici constanteni sunt asteptati in luna august la Trofeul Tineretului

Dupa cum bine stiti, inca din anul 1999, ziua de 12 august a devenit Ziua Internationala a Tineretului, fiind desemnata...

EvenimentO săptămână ago

GRUPUL DE CRIMA ORGANIZATA DIN PRAHOVA COORDONAT DE DNA ST PLOIESTI SI “ORORILE” COMISE (III)

GRUPUL DE CRIMA ORGANIZATA DIN PRAHOVA COORDONAT DE DNA ST PLOIESTI era compus din urmatorii: procurorul NEGULESCU MIRCEA procurorul Onea...

AfaceriO săptămână ago

Dezvoltarea strategiei de marketing pentru vânzarea anvelopelor din 2019-2026

O strategie de marketing bine gândită pentru o afacere mică sau mare, este vitală pentru succesul ei. De obicei, oamenii...

EvenimentO săptămână ago

DGPI a dat ”Caracal”-ul acum 7 luni!

(PRELUARE INPOLITICS.RO): O știre candidînd la titlul de mega-bombă a explodat azi în media: unul dintre cei mai reputați manageri...

AfaceriO săptămână ago

Texte de promovare a produselor

Concentrarea unei campanii de marketing pe un produs, pe produse sau pe o categorie de produse poate fi foarte utilă....

EvenimentO săptămână ago

Incisiv de Prahova a avut din nou dreptate/Instanta confirma abuzurile si incompetenta conducerii Politiei Locale Ploiesti

(PRELUARE INPOLITICS.RO): O știre candidînd la titlul de mega-bombă a explodat azi în media: unul dintre cei mai reputați manageri...

Știrile Săptămânii