Connect with us

Afaceri

Cine decide cum si cat iti poti mari buzele?

Published

on

Senzualitatea este de multe ori privita si prin intermediul buzelor, care pot sa fie pline de volum si atragatoare. Intrebarea care se poate pune este: cat de mari trebuie sa fie buzele pentru a fi considerate frumoase si atragatoare? Care este limita si cine o stabileste? Care sunt criteriile de decizie? Iata careva informatii care te pot ajuta atunci cand te gandesti la o marire a buzelor:

  1. Cine decide?

Se intampla ca pacientii sa intre intr-o clinica si sa ceara sa aiba buzele de o anumita marime, iar doctorul sau specialistul care se ocupa de procedurile de marire a buzelor sa nu fie de acord cu aceasta varianta. Ce se intampla atunci? De obicei clientul are o dorinta, insa specialistul este obligat sa discute acea varianta si sa o analizeze din punct de vedere estetic si functional si trebuie sa ghideze clientul pentru a lua cea mai potrivita decizie. Sunt persoane care vor sa isi mareasca buzele disproportionat de mult pentru fizionomia lor si medicul trebuie sa le informeze in legatura cu variantele pe care ar putea sa le acceseze si sa explice cu argumente de ce ar fi mai bine sa se renunte la primele. Cu alte cuvinte, medicul analizeaza nevoile, varsta, tipul de situatie si propune, discuta, accepta sau nu variantele clientului. Cu siguranta insa, clientul este cel care decide daca doreste sa mearga mai departe si daca vrea sa urmeze sfatul acelui specialist.

  1. Cat iti poti mari buzele?

Buzele se pot mari in cantitati diferite in functie de situatia concreta. Ele pot sa fie voluptoase din prima sedinta, daca aspectul permite acest lucru. Substantele injectate nu sunt permanente, ci se resorb in corp si se pot aduce modificari in timp in functie de nevoi si de aspectul frumos, estetic al pacientului.

  1. Care sunt variantele de marire a buzelor?

Buzele se maresc prin injectarea de substante. Ele pot sa fie de tipul acidului hialuronic sau toxinei botulinice. Pretul pentru injectarea cu acid hialuronic este undeva intre 300 si 750 de euro, iar cea cu toxina botulinica este 300 de euro. O alta varianta poate sa fie o interventie chirurgicala usoara la ambulator, care dureaza in jur de 40 minute si in care se face o anestezie. Aceasta din urma presupune luarea propriei grasimi si injectarea sa in buze. Este o varianta care lucreaza cu o substanta persoanala. Pentru pretul acestei interventii, puteti sa sunati si sa va programati la clinica, unde veti primi toate detaliile necesare.

Centrul Medical Pogany ofera variantele de marire a buzelor si consultatii care sa va ajute sa decideti in ce forma sa va realizati visul de a avea o marire de buze: http://clinicapogany.ro/specialitati/marire-buze/.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Camere supraveghere Hikvision, Eyecam, Aevision, Dahua doar la 1CCTV

Published

on

By

Supravegherea video a devenit un subiect din ce in ce mai discutat in ultima perioada. Nevoia de siguranta si de protejare a bunurilor de valoare constituie un motiv principal pentru care tot mai multi oameni aleg sa investeasca in camere supraveghere. Rolul pe care il indeplinesc camerele de supraveghere este de necontestat. Acestea nu doar reduc numarul infractiunilor comise, dar le si previn. Montarea unui sistem de supraveghere intr-un spatiu optim prezinta multiple beneficii pentru proprietar.

Daca luam in considerare instalarea unor camere de supraveghere, fie ne documentam cu atentie pentru a face alegerea potrivita, fie apelam la sfaturile unor specialisti care vor sti sa ne indrume catre cea mai buna solutie.

Locuinta este poate cel mai valoros bun pe care il detinem. De aceea, amplasarea unor camere supraveghere in dreptul intrarilor, al ferestrelor, precum si in interior ne poate feri de pericole. De asemenea, cand copilul se intoarce de la scoala, trebuie sa il stim in siguranta. Un alt exemplu prin care un sistem de supraveghere video reprezinta o achizitie utila il constituie monitorizarea activitatii angajatilor, precum si a clientilor care calca pragul sediului firmei, al magazinului, al restaurantului etc.

O vorba din popor spune ca preventia este mama intelepciunii, cu atat mai mult cu cat costurile unor camere supraveghere au scazut considerabil in ultimii ani. Acest fapt se datoreaza aparitiei tot mai multor producatori din industrie, care incearca sa acapareze o piata aflata in continua crestere. In ceea ce priveste calitatea produselor cumparate, ca in orice alt domeniu, este recomandat sa alegeti un magazin de incredere, care sa emita factura pentru echipamentele vandute si care sa asigure garantie in caz de defectiune ulterioara. Piata este plina de asa-zisi vanzatori de sisteme de supraveghere care nu urmaresc decat propriul beneficiu, fara a oferi sprijin cumparatorului atunci cand are nevoie.

Camerele de supraveghere sunt de mai multe tipuri. Cele mai intalnite sunt camerele HD, cele care se conecteaza prin cablu coaxial. Acestea necesita un inregistrator special, denumit DVR, pentru a putea inregistra. Totodata, prin intermediul DVR-ului aveti acces de la distanta la camerele analogice, AHD, CVI sau TVI instalate. Un alt tip de camere de supraveghere sunt camerele IP. Cand discutam despre camere IP, si acestea se impart la randul lor in camere IP cablate si camere supraveghere wireless. Avantajul camerelor IP in fata celor HD este ca pot fi accesate de sine statator, fara a fi necesar in mod obligatoriu un NVR (inregistrator). Inregistrarea imaginilor captate de camere se realizeaza fie local pe un micro SD (pentru camerele ce beneficiaza de aceasta functie), fie pe un calculator, fie pe un NAS sau pe un NVR. Prin urmare, optiunile sunt multiple.

Rezolutia este un factor determinant in redarea unei imagini clare. Optati pentru o camera supraveghere de minim 2MP, echivalentul rezolutiei full HD, 1080P, daca urmariti sa obtineti imagini de buna calitate, atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Cu cat rezolutia este mai mare, cu atat detaliile surprinse de camere vor fi mai numeroase. Vizualizarea live a camerelor la rezolutie maxima este conditionata de o buna conexiune la internet.

Pentru mai multe informatii referitoare la sistemele de supraveghere video si alegerea unor camere HD sau IP potrivite spatiului in care doriti sa le amplasati, apelati cu incredere la magazinul online www.1CCTV.ro. Cu o experienta de peste 19 ani in domeniul securitatii video, specialistii magazinului va vor recomanda produsele potrivite, in functie de bugetul pe care il aveti la dispozitie.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Dezvoltarea strategiei de marketing pentru vânzarea anvelopelor din 2019-2026

Published

on

O strategie de marketing bine gândită pentru o afacere mică sau mare, este vitală pentru succesul ei. De obicei, oamenii când încep un business creează un plan de afaceri pe termen lung, inclusiv o strategie de marketing care să îi ajute se dezvolte compania în timp. Alţii se gândesc la o strategie de marketing de dimensiuni mici, privind-o că pe o singură campanie destinată să vândă mai bine produsul său serviciu pe care îl oferă.

Pentru a asigura o strategie de marketing eficientă pentru vânzarea anvelopelor din 2019-2026, trebuie să aveţi în vedere trei lucruri.

Folosiţi instrumente de marketing cât mai variate

Viitorii dumneavoastră clienţi au capacitatea de atenţie şi de percepere a informaţiei diferită. Astfel, pentru a fi siguri că informaţia ajunge la cât mai mulţi dintre ei, este important să folosiţi mai multe instrumente de marketing şi să nu vă limitaţi doar la unul singur. 

Cumpărătorii produsului dumneavoastră cauta diverse produse în momente diferite, dar şi în locuri diferite. De aceea, o strategie bună de marketing pentru vânzarea anvelopelor, pe lângă faptul că trebuie să se desfăşoare pe o perioadă mai lungă, ea trebuie să să folosească mai multe instrumente pentru a capta atenţia oamenilor.

Aflaţi unde sunt clienţii ideali pentru dumneavoastră

Cheia unei campanii de marketing reuşita este să ştiţi unde sunt clienţii dumneavoastră ideali. Cu cât ştiţi mai multe despre ei, cu atât veţi putea ajunge la ei într-o manieră mai adecvată. 

În acest sens, pentru a găsi clienţii pentru pneurile dumneavoastră, urmăriţi toate târgurile, expoziţiile, competiţiile, prezentările de produse deschise, cursele de maşini sau de biciclete şi orice altă manifestare la ar putea veni persoane interesate.

Idei de instrumente de marketing

Instrumentele de marketing cele mai bune sunt corespondenta prin poştă, reclamele în reviste şi ziare, flayere publicitare pentru clata uşilor, flayere publicitare pentru diverse evenimente, borşuri, produse promoţionale, târguri, panourile publicitare, staţiile de autobuz, autobuzele şcolare, sistemul regional de transport, sponsorizările, un site bine optimizat SEO, etc. 

O strategie de marketing bine gândită pentru vânzarea de anvelope va cuprinde cât mai multe dintre aceste tipuri de instrumente şi va avea campanii în diferite momente şi pe tot parcursul anului. Desigur, nu se va rata nici un eveniment care are legătură cu domeniul dumneavoastră de activitate!

Utilizaţi instrumentele de marketing pe perioade cât mai lungi de timp

Odată ce aţi dezvoltat şi instalat instrumentele de marketing, folosiţi-le cât mai des! Ar fi inutil să le ţineţi în sertar! Important este că ele să ajungă la posibilii dumneavoastră clienţi. Este recomandat să le promovaţi şi să le folosiţi, ori de câte ori aveţi ocazia – altfel, investiţia nu îşi va atinge scopul propus.

Se spune că o persoană are nevoie în medie de cel puţin 10 vizualizări a aceluiaşi material pentru a recunoaşte informaţiile şi a le lua în considerare. Dacă renunţaţi la difuzarea unei campanii înainte de a atinge această medie, nu aveţi cum să obţineţi rezultatele dorite.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Texte de promovare a produselor

Published

on

By

Concentrarea unei campanii de marketing pe un produs, pe produse sau pe o categorie de produse poate fi foarte utilă. Acest lucru este valabil atât când vorbim despre un produs nou, cu specificații și caracteristici inovatoare, cât și atunci când vorbim despre produse pentru care cererea este ridicată, dar și concurența este acerbă.

Provocarea este la fel de mare atât pentru un brand cunoscut, cât și pentru o firmă aflată la început.

Și într-un caz și în celălalt, în funcție de buget și scopul urmărit, imaginația și conceperea unei strategii de marketing și conținut cât mai bine puse la punct joacă un rol foarte important.

De ce este scrierea unui conținut de calitate o sursă bună de marketing?

Fie că doriți să promovați un produs, fie că prin promovarea acestuia vreți să vă creșteți notorietatea sau să atrageți clienți în site, care să cumpere și alte produse sau produse similare, descrierea și calitatea textului utilizat în acest scop este foarte importantă.

Nu veți reuși niciodată să convingeți un client, dacă textul utilizat în reclamă este mediocru sau invers, dacă realizați un text de promovare foarte bun, iar produsul nu corespunde sau informația din site, care ar putea interesa este îndoielnică.

Care sunt acele texte pentru promovarea produselor care trebuie avute în vedere de orice vânzător?

O altă categorie de texte, extrem de importante pentru a face vânzare este reprezentată de advertoriale. Fiind o îmbinare inteligentă între reclamă și nevoia de informare, ele sunt de multe ori o sursă semnificativă de trafic. Cu cât autoritatea site-urilor pe care sunt publicate este mai mare și vor avea mai multe vizualizări, cu atât vor crește și șansele voastre de a obține mai mulți clienți interesați. În acest sens, este foarte important să găsiți o agenție SEO sau un copywriter talentat, care să se priceapă să camufleze mesajul publicitar într-un text cât mai incitant și convingător.

O a treia formă de a face publicitate unui produs este reprezentată de realizarea de texte și prezentări interesante pentru rețelele de Social Media. Facebook, Instagram, LinkedIn etc.. Prin postarea de conținut bine gândit și targetat și prin posibilitatea de a fi vizualizate de multe persoane, cărora dacă le place ce citesc și văd acolo pot distribui și share-ui gratuit acele prezentări, vă puteți bucura de o altă sursă importantă de trafic.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment5 ore ago

Colonelul Dragomir despre ”pesediștii cu Dumbrava în suflet”: Fostul general SRI Dumitru Dumbravă. șeful câmpului tactic din Justiție

Conform Constituției și procedurilor legale consacrate, candidatul pentru poziția de comisar european este desemnat de primul-ministru. De nimeni altcineva. În...

Eveniment6 ore ago

Membrii Asociatiei Judeteane Constanta a Sportului pentru Persoane cu Handicap sunt asteptati in numar cat mai mare la Cupa Toamnei

Dupa ce la sfarsitul lunii septembrie Cupa Geamby s-a bucurat de o popularitate in crestere fata de editiile trecute si...

EvenimentO zi ago

“Nu mi se pre normal sa avem la cel mai inalt nivel pe turnatorul securitatii Petrov”! Dar de “Manole” cunoscut si ca Mugur Isarescu aveti retineri?

Bugetul.ro a mers pe urmele acestei dezvăluiri, descoperind chiar o declarație făcută de șeful liberalilor în acest sens. În anul...

Eveniment2 zile ago

Tatăl lui Ludovic Orban, Imre Orban, a fost ofițer de Securitate

Bugetul.ro a mers pe urmele acestei dezvăluiri, descoperind chiar o declarație făcută de șeful liberalilor în acest sens. În anul...

Eveniment3 zile ago

ABC Fitness Convention 8th Edition – Fitness & Health Marathon

Ești pasionat de fitness, aerobic, nutriție, terapii complementare și în general de un stil de viață sănătos? Dacă răspunsul este...

Eveniment3 zile ago

,Economia globală se află într-o încetinire sincronizată și, ne revizuim încă o dată ÎN JOS creșterea economică pentru 2019”

(Preluare Inpolitics): Am avut un eveniment spectaculos și grav, totodată, după dezvăluirile Rise Project privind afaceri neprincipiale ale unui politician...

Eveniment4 zile ago

Jurnalista Sorina Matei face dezvaluiri teribile despre un important judecator din Romania

(Preluare Inpolitics): Am avut un eveniment spectaculos și grav, totodată, după dezvăluirile Rise Project privind afaceri neprincipiale ale unui politician...

Eveniment5 zile ago

EXCLUSIV/Iata cate ceva despre gasca lui Orban din sfere ale puterii PSD…/Oare nu or fi stiut PSD – isti despre relatiile oculte ale lui Orban propus premier acum!

Asociatia Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului avertizeaza intr-un comunicat emis luni. AJADO il distruge pe Iohannis: „Intentia declarata a Presedintelui...

Eveniment6 zile ago

EchipamentCuratenie.ro – aliatul tau de nadejde in orice afacere ai avea

In ziua de azi, tot mai multe persoane aleg sa urmeze calea antreprenoriatului, deoarece isi doresc sa castige mai multi...

Eveniment6 zile ago

”Fantoma Albă” revine la BSIJ, șefi MAI audiați!

(Preluare National – Catalin Tache): Iată că seria de ”lovituri” din ultimele zile în care am dezvăluit planul ”nebun” de...

Eveniment7 zile ago

Protejarea mediului inconjurator o prioritate pentru toti

Populatia globului creste mereu, iar dezvoltarea industriala face ca satele sa se schimbe in orase, iar orasele sa se extinda...

Eveniment7 zile ago

ANAF să ceară acordul deținutului Sorin Blejnar de a îl pune pe afișele ,,fără contrabandă”

O a doua chestiune observată la metrou (pe lângă cea cu emag-Mihai Șora despre care am scris) este următoarea: au...

EvenimentO săptămână ago

Moțiunea ciolanului a trecut – Ziarul Incisiv de Prahova

Judecatoarele MORAR Maria si DRASOVEANU (LIMPEDE) Corina, de la Judecatoria Sibiu, care au “cercetat”, respectiv motivat si semnat, Sentinta civila...

EvenimentO săptămână ago

Bomba lui Valeriu Stoica: USR ar putea deveni noul PSD

Judecatoarele MORAR Maria si DRASOVEANU (LIMPEDE) Corina, de la Judecatoria Sibiu, care au “cercetat”, respectiv motivat si semnat, Sentinta civila...

EvenimentO săptămână ago

Ce trebuie sa stii despre Biletul Zilei la pariurile sportive?

Pentru a paria pe „biletul zilei” va trebui in primul rand sa va faceti o strategie cat mai buna, astfel...

UncategorizedO săptămână ago

Saltele online de la Saltele-Online.ro

In vremurile noastre este mult mai simplu sa stai acasa, intins pe canapea sau pe pat, si sa cauti pe...

Știrile Săptămânii