Connect with us

Eveniment

EXCLUSIV/”Securiștii i-au deschis un testicol cu cuțitul și i-au băgat sare înăuntru și apoi l-au bătut până l-au ucis”/CRIMELE COMUNISMULUI (II)

Published

on

“Moartea unui om este o tragedie dar moartea unui milion de oameni este o simplă statistică” I.V.STALIN
CRIMELE COMUNISMULUI, intr-o dezvaluire halucinanta a Asociației 21 Decembrie 1989, Președinte Teodor MĂRIEȘ, in acest numar revenim cu partea a doua din acest episod.
O altă categorie de victime ale crimelor comunismului este constituită de persoanele aflate în diferite forme de detenție și supuse torturii (metodă de săvârșire a infracțiunilor contra umanității).
Redăm din declarația lui Aurel Florian care povestește ”tratamentele” la care a fost supus Ion Țintaru aplicate la sediul Securității din Mureș: ”…când l-au adus prima oară la arest, eu tocmai suportasem o anchetă în care mi-au fost smulse unghiile de la mâna stângă și am fost bătut la testicole….i-au smuls unghiile, l-au bătut la testicole, l-au ars cu țigarea, i-au găurit pulpele cu cuțitul și i-au băgat sare în rănile deschise. Îi prindeau mâinile cu cătușe, îl legau de picioare, apoi îi treceau printre mâini și picioare o rangă, pe care o așezau între 2 birouri. Așa spânzurat, îl băteau până leșina. Într-o noapte l-au luat din nou și a fost pentru ultima oară. Am aflat că securiștii i-au deschis un testicol cu cuțitul și i-au băgat sare înăuntru și apoi l-au bătut până l-au ucis…,,
Din declarațiile unor deținuți politici de la Capul Midia, Salcia:”…bolnavii cu răni grave, slăbiți în ultimul hal, astfel că nu mai rămăsese decât scheletul de ei, erau trimiși în cârje la lucru. Au fost cazuri când au venit de pe șantier, deținuți morți de frig sau în agonie… Bătăile organizate prezentau un mare dezavantaj:durau mult. Caracterul lor birocratic ne obliga să stăm ceasuri în șir la coadă, în picioare, flămânzi, în ploaie, în frig. Suplimentul acesta de tortură, repetat seară de seară mi-a stimulat spiritul de inițiativă. Dacă la început dădeam din colț în colț și încercam să rămân cât mai la urmă, odată ajuns pe poarta lagărului, alergam ca să ajung printre primii la bătaie…”
Ștefan Weiss, deținut la Salcia, declara: ”Eu am
fost și la Auschwitz, consider că Salcia nu era departe.”
Ion Cârjă, fost deținut politic la Canalul Dunăre Marea Neagră, povestește: ”mâncam orice ni se părea comestibil, mușchii de pe pietre, alge marine, iarbă și buruieni, dacă ajungeam la ele. Pe unde treceam noi nu mai rămânea nici o plantă, mai rău decât după pârjol. Au fost câteva cazuri când am văzut că unii au mâncat pământ bănuind că în el s-ar afla ceva grăsimi”.
”Experimentul Pitești” a însemnat o încercare de reeducare a deținuților anticomuniști din penitenciar și a început încă din anul 1946. Acest fenomen însemna de fapt torturarea continuă și fără limite a deținuților politici pentru un dublu scop: obținerea de informații și anihilarea fizică și morală a deținutului.
Dintre cei peste 1.500 de studenți trecuți prin acest ”experiment” unii s-au sinucis, alții au fost bătuți până la moarte, iar alte câteva sute au rămas cu sechele fizice sau psihice.
Din Decizia Tribunalului Suprem volumul 11 fila 229, rezultă că ”au fost uciși în penitenciarul Pitești peste 30 de deținuți și au fost maltratați, torturați și schingiuiți peste 780 de deținuți, dintre care peste 100 au rămas cu infirmități foarte grave.”
După anii ’70, în România apare o nouă metodă de represiune a dizidenților politici, respectiv cea a internărilor abuzive psihiatrice, în condițiile în care condamnarea penală sau strămutarea forțată a acestor dizidenți (pe motiv de simplă credință politică) nu mai era posibilă datorită reacțiilor puternice în plan internațional. Această nouă metodă de represiune pe criterii politice a statului împotriva propriilor cetățeni nu este altceva decât o modalitate de săvârșire a infracțiunilor contra umanității, în variantele normative conținute de art. 439 C. Pen.
Considerând aceste acțiuni ca tortură, “Amnesty International” argumentează într-un Raport Oficial, care se referea și la România, că cei internați psihiatric în mod abuziv sunt victime ale torturii, deoarece:
1. Victimele erau internate sub dubla responsabilitate a organelor medicale și de securitate.
2. Torționarii au avut tot timpul controlul fizic asupra victimelor.
3. Victima era supusă suferințelor fizice și psihice.
4. Procesul victimizării era deliberat, sistematic și era în fapt, scopul activității.
5. Scopul victimizării „terapeutice” nu era de a scadea o suferință, ci de a obține o informație, o confesiune, umilirea și distrugerea vieții, personalității, determinând dizidentul să renunțe la luptă.
6. Procesele psihiatrice nu sunt numai pentru pedepsirea victimei, ci și pentru a înspăimânta pe alți dizidenți siliți astfel să renunțe la convingerile lor politice.
7. Statul participă direct sau indirect la organizarea torturii care va avea loc într-o instituție de stat, pusă în scenă de către medici salariați ai Statului și de către agenții de Securitate ai Statului comunist.
După 1990, La Ministerul Sănătății, s-a constituit Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor în Psihiatrie din Mun. București. Președintele acestei comisii a fost Dr. psihiatru S. Diacicov. Cât a apucat să funcționeze, această Comisie a analizat 200 de cazuri, din care 60 le-a stabilit că au fost abuzuri psihiatrice, care au fost săvârșite pentru înlăturarea contestatarilor regimului comunist și a conducătorilor săi.
Cu privire la lucrările acestei Comisii, Dr. psihiatru I. Cucu, profesor universitar, a publicat în anul 2005, la Piatra Neamt, studiul denumit ”Psihiatria sub dictatură. Cartea albă a psihiatriei românești”. În studiul respectiv sunt prezentate și cele 60 de cazuri de abuzuri psihiatrice stabilite de Comisia Diacicov.
O altă categorie de victime a infracțiunilor contra umanității săvârșite în perioada regimului comunist în România, este cea a persoanelor ce au încercat să treacă ilegal frontiera de stat și au fost ucise de forțele statului totalitar.
Din documentele aflate la dispoziție reiese faptul că pe malul “sârbesc” al Dunării sunt multe cimitire unde sunt îngropați cetățeni români uciți prin împușcare sau prin alte metode (ex. trecerea cu șalupa în viteză peste cei ce încercau traversarea Dunării înot), de către autoritățile românești în intenția de a-i împiedica cu orice preț să părăsească țara.
Victimele erau pur și simplu ucise, iar corpurile acestora abandonate în apele Dunării, cadavrele eșuând pe celălalt mal, unde erau recuperate de cetățenii și de autoritățile sârbe, care procedau la înhumarea acestora.
În Arhiva Procuraturii Militare Timiș se găsesc cazuri de împușcare a victimelor respective, cu totul altele decât cele îngropate pe malul ”sârbesc” al Dunării, de autoritățile statului român în încercarea de a le opri să treacă frontiera de stat. Aceste victime au fost ucise sau vătămate pe pământ românesc, morții fiind înhumați și întocmite dosare penale pentru fiecare caz în parte.
Cu titlu exemplificativ enumerăm câteva din cazurile respective:
Ciucur Ion (31 ani; împușcat mortal, 1983);
Bunda Dumitru (22 ani; împușcat mortal, 1985);
Barz Pavel (30 ani; împușcat mortal, 1986);
Manaria Constantin (34 ani; împușcat mortal, 1986);
Lionte Gheorghe (28 ani; înjunghiat mortal cu baioneta, 1987);
Grab Ioan (23 ani; împușcat mortal,1988);
Briscan Doru (19 ani; ucis la Jimbolia, 1988);
Olah Zoltan (30 ani; împușcat mortal, 1988);
Botocan Mircea (24 ani; împușcat, 1989);
Bozgan Mircea (22 ani; împușcat mortal,1989), s.a.m.d. Vom reveni. (Ec Adrian Radu).

EXCLUSIV/Când și cine va ancheta această ,,simplă statistică” de 2.500.000 de victime?/CRIMELE COMUNISMULUI (I)

Facebook Comments

Eveniment

NAVITEL RE 5 DUAL: Inovația ce transformă fiecare călătorie într-o experiență de navigație și supraveghere deosebită

Published

on

By

NAVITEL®, liderul incontestabil în tehnologia dispozitivelor auto, anunță cu mândrie lansarea celei mai recente inovații din portofoliul său de produse, NAVITEL RE 5 DUAL. Acest dispozitiv hibrid, care combină o cameră auto de înaltă definiție cu un sistem de navigație GPS avansat, promite să stabilească noi standarde de siguranță și confort pentru șoferi.

Conceput pentru a oferi cea mai înaltă calitate video, chiar și în condiții de vizibilitate redusă, NAVITEL RE 5 DUAL este echipat cu senzorul de imagine GC2053 (Night Vision) și cu o optica de ultimă generație, care asigură captarea unor imagini detaliate chiar și în timpul nopții. Senzorul G integrat este esențial pentru siguranța șoferilor, înregistrând și salvând automat momentele critice, precum frânările bruste sau impacturile, și prevenind astfel suprascrierea accidentală a înregistrărilor importante.

Unghiul de vizualizare generos de 140° al camerei auto permite o panoramă largă a drumului, asigurând nu doar vizibilitatea frontală, dar și o perspectivă completă a împrejurimilor. Aceasta caracteristică este deosebit de utilă în cazurile în care este necesară o evaluare rapidă a situației din trafic și pentru o mai bună orientare în spațiu.

NAVITEL RE 5 DUAL 1

NAVITEL RE 5 DUAL se remarcă prin sistemul său de montare magnetic inovator, care asigură o fixare rapidă și stabilă a camerei în vehicul. Aceasta caracteristică simplifică procesul de instalare și demontare a dispozitivului, făcându-l ideal pentru utilizatorii care preferă o soluție flexibilă și ușor de utilizat. Funcția Auto-Start este o altă inovație care sporește comoditatea utilizatorilor, activând înregistrarea video și sistemul de navigație imediat ce dispozitivul este conectat la suport.

O caracteristică distinctivă a dispozitivului este sistemul său de navigație GPS, care vine echipat cu hărți offline preinstalate și promite actualizări gratuite pe viață. Acesta oferă utilizatorilor libertatea de a naviga fără a depinde de o conexiune la Internet, fapt esențial în zonele cu acoperire slabă sau inexistentă. În plus, dispozitivul propune trei rute alternative, indicații vocale și o bază de date extinsă de puncte de interes, plus avertizări pentru camerele de viteză, toate acestea contribuind la o călătorie mai liniștită și informată.

Pentru o experiență îmbunătățită în vehicul, funcția transmițătorului FM permite șoferilor să redirecționeze audio de pe dispozitiv direct către sistemul stereo al mașinii. Compatibilitatea cu camera de marșarier extinde funcționalitatea dispozitivului, oferind o vedere clară și completă asupra spațiului din spatele vehiculului.

NAVITEL RE 5 DUAL 2

La baza performanței sale se află procesorul puternic MSB2531 ARM Cortex A7, care, împreună cu ecranul TFT de 5 inch și capacitatea de înregistrare video la o rezoluție de 1920×1080 (30 fps), asigură o funcționare fără probleme și o calitate superioară a imaginii. Astfel, NAVITEL RE 5 DUAL nu este doar o cameră auto, ci un companion de nădejde pentru orice călătorie, gata să ofere o experiență de navigație și înregistrare fără precedent.

NAVITEL RE 5 DUAL este disponibil acum cu un set complet de accesorii, inclusiv cabluri și suporturi de montare, permițând utilizatorilor să înceapă călătoria cu încredere și fără întârzieri suplimentare.

NAVITEL RE 5 DUAL 6

**Despre NAVITEL®**

NAVITEL® este un furnizor inovator de soluții de navigație, supraveghere video auto și DVR-uri, dedicat îmbunătățirii experienței de condus prin produse de înaltă calitate și tehnologii avansate. Cu o prezență globală și o viziune axată pe siguranța și confortul utilizatorilor, NAVITEL® se angajează să aducă pe piață cele mai noi dispozitive care răspund nevoilor dinamice ale conducătorilor auto.

Website: http://www.navitel.com/ro
Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Cele mai noi titluri de la Chilli Games vin la FAVBET!

Published

on

By

Transformă timpul tău pe favbet.ro într-o experiență de neuitat cu o nouă selecție de jocuri de la Chilli Games. Te așteaptă 19 noi sloturi cu tematici variate, care oferă șanse egale tuturor jucătorilor, datorită certificatelor internaționale de joc echitabil.

Pentru a te bucura de noile titluri Chilli Games, folosește filtrul de furnizor din secțiunea Casino a site-ului. Sigur vei găsi ceva pe gustul tău. Îți plac sloturile care au cărțile ca simboluri? Caută Book of Life. Ești pasionat de jocurile tip shooter? Atunci aruncă o privire peste Close Combat. În total, ai la dispoziție 19 jocuri din care poți alege, fiecare cu tematică unică.

1. Book of Sam

2. Book of Life

3. Forest Story

4. Koala Sam

5. Cabaret Wild

6. Close Combat

7. ViruSlot

8. Crazy Box

9. Yummy Yummm

10. The Great Pearl Deluxe

11. Crazy Hot 20.

12. Fruit Deluxe 3×3

13. Steam Machines

14. Valhalla

15. Mighty Sailor Deluxe

16. Halloween Witch House

17. Catch A Melon

18. Fruit magic

19. Crazy Hot

Și nu totul se rezumă la tematici! Sloturile Chilli Games oferă jucătorilor 9 modele de jocuri cu diferite niveluri de volatilitate, cu funcții interesante, mecanici de joc și simboluri integrate. Jocurile bonus și rotirile gratuite adaugă și mai multă distracție jocului clasic.

„Suntem încântați să prezentăm jocurile noastre utilizatorilor uneia dintre cele mai mari platforme de divertisment din România. Am lucrat din greu la fiecare lansare și la fiecare mecanică de joc, pentru a ne asigura că jucătorii obțin experiența premium, care este de mult timp standardul pentru toate produsele FAVBET”, a declarat Chilli Games într-un comunicat.

Chilli Games este o echipă de dezvoltare în plină ascensiune, care a ajuns rapid un furnizor de încredere pe piața de jocuri moderne. Produsele sale oferă o experiență unică de iGaming, datorită conținutului divers, al premiilor și al ușurinței de utilizare.

Furnizorul oferă o gamă largă de sloturi pentru toate gusturile, precum și o interfață de joc intuitivă și ușor de utilizat, atât în versiunile web, cât și în cele mobile. Majoritatea jocurilor Chilli Games sunt acum disponibile exclusiv pentru jucătorii favbet.ro.

Facebook Comments

Continue Reading

Eveniment

Black Friday cu TCL: Explorează divertismentul care te captivează și îți îmbunătățește viața de zi cu zi

Published

on

By

România, 21 noiembrie 2023: Fiind un brand de top în domeniul electronicelor, TCL înțelege importanța unui mediu de acasă confortabil care îndeplinește cerințele pentru o stare generală de bine.

TCL oferă o selecție de televizoare QD-Mini LED TV de dimensiuni mari și electrocasnice smart pentru o experiență ideală de vizionare și pentru un stil de viață mai bun.

Oferte exclusive de Black Friday de la TCL

De Black Friday, TCL vine cu promoții pentru o varietate de produse. Nu rata perioada limitată în care aceste oferte vor fi valabile:

TCL 55C805: îmbunătățește-ți experiența de joc cu ajutorul QD-Mini LED TV

Începe o aventură de gaming cum nu ai mai trăit până acum, folosind televizorul nostru de ultimă generație, QD-Mini LED. Nu este doar un televizor, ci portalul tău către o experiență de gaming extraordinară, de care te poți bucura din confortul casei.

Cu un ecran de 55 inchi și rezoluție 4K Ultra HD, fiecare joc prinde viață cu un realism de neegalat. Are o luminozitate maximă de 1.600 niți, iar culorile sunt cu adevărat captivante, obținându-se astfel un mediu dinamic și imersiv. Rata nativă de refresh variabil de 144 Hz asigură sesiuni de gaming incredibil de fluide, perfecte pentru jocurile de acțiune și aventurile pline de adrenalină.

Ceea ce diferențiază acest televizor de celelalte sunt capacitățile sale HDR. Pătrunde în universul jocului cu funcția HDR Premium 1.600 niți, compatibil cu formate renumite precum HDR10, HDR10+, HDR HLG și Dolby Vision. Rezultatul? Jocurile și filmele tale favorite vor străluci cu un contrast uimitor și dinamic pentru experiențe vizuale de neuitat.

Îmbunătățește-ți abilitățile de gaming și cufundă-te într-o lume cu detalii uluitoare, unde jocul solo este în centru atenției, iar fiecare moment este incitant.

Televizorul este disponibil pe EMAG, cu 30% reducere (preț initial 3.999,99 RON, preț redus 2.799,99 RON). Pe evoMAG este disponibil la prețul de 2.999,99 RON. Pe PCgarage îl vei găsi la 2.998,99 RON, redus de la 4.998,99 RON.

De asemenea, tot pe PCgarage sunt disponibile variantele la 75 inchi și la 85 de inchi, iar pe evoMAG la 50 inchi și 65 inchi.

TCL 65C745 sau cum să îți transformi timpul petrecut acasă

TCL 65C745

TCL 65C745 4K îți oferă o experiență excepțională de divertisment acasă. Lasă-te pătruns de magia cinematografiei cu tehnologia Dolby Vision și Dolby Atmos. Acest televizor are o rezoluție 4K vibrantă, peste un miliard de culori și sunet care te învăluie, producând o atmosferă cinematografică, unde fiecare moment se simte ca și cum ai fi în sala de cinema.

Suportul HDMI asigură o experiență de joc premium cu rezoluții video ridicate, optimizare automată a imaginii și latență scăzută. Acceleratorul de joc de 120 Hz garantează un joc clar și fluid.

Eleganța se întâlnește cu funcționalitatea prin designul său elegant, fără margini și ornamentele metalice subțiri îl fac să fie potrivit pentru orice casă. Folosește Google Cast pentru a descoperi potențialul complet al televizorului tău Smart. Cu Google ai acces la site-uri și aplicații web.

Televizorul este disponibil pe PCgarage la 3.298,99 RON, redus de la 3.998,99 RON. Este de asemenea disponibil și în varianta de 55 inchi.

Televizorul TCL 75C845 îți aduce momente cinematice de neuitat

TCL 75C845

Bazându-se pe tehnologia Mini LED și QLED, televizorul TCL 75C845 înregistrează performanțe extraordinare când vine vorba de calitatea imaginii și este un bilet către distracție de top.

Ecranul de 75 inchi și rezoluția 4K Ultra HD creează o imersiune vizuală de neegalat, pentru seri epice de film chiar în sufrageria ta. Tehnologia de iluminare de fundal este susținută de algoritmi de calitate a imaginii AiPG 3.0.

Explorează o lume fără limite cu Google TV, în timp ce rămâi conectat prin Wi-Fi și Bluetooth.

Televizorul este disponibil pe PCgarage la prețul de 6.498,99 RON, redus de la 7.098,99 RON. Pe evoMAG găsiți varianta sa la 55 inchi, la 3.899,99 RON.

Aparatele de aer condiționat din seria TCL FreshIN: un paradis de sănătate și confort acasă

TCL FreshIN

Casa devine un sanctuar al bunăstării cu aparatele de aer condiționat din seria FreshIN de la TCL. Conceput pentru a îmbunătăți calitatea aerului din interior, aceste aparate de aer condiționat depășesc simplele aparate de confort. Sunt proiectate pentru a crea un mediu sănătos și plăcut în care vă puteți relaxa.

Tehnologia FreshIN+ 2.0 de la TCL oferă un sistem bidirecțional de înlocuire a aerului proaspăt, aducând aer din exterior bogat în oxigen, în timp ce elimină aerul nesănătos din interior. Acest lucru este deosebit de valoros atunci când calitatea aerului nu este tocmai ideală, deoarece curăță eficient mediul de particule nedorite, cum ar fi praful, părul de animale și poluanții. Cuplat cu un sistem de filtrare cu patru straturi, aerul circulat este mult mai sănătos pentru cei cu alergii.

Sistemul de respirație a aerului proaspăt FreshIN+ excelează și în eliminarea mirosurilor persistente pe care aparatele de aer condiționat tradiționale nu le pot atinge. Casa ta devine nu doar un spațiu confortabil, ci un sanctuar în care poți respira liber, ceea ce contribuie la starea ta de bine. Cu aparatele de aer condiționat din seria FreshIN de la TCL, bunăstarea ta este în centrul casei tale.

Aparatele de aer condiționat TCL FreshIN sunt disponibile la prețul redus de 2.849,90 RON pe EMAGMedia Galaxy și Altex.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized5 ore ago

HONOR Magic V2: design ultra subțire și o baterie de 5000 mAh

Într-o epocă în care smartphone-urile sunt elementele de legătură între lumea personală și cea profesională, durata de viață a bateriei...

Uncategorized5 ore ago

PENNY a atins pragul de 359 de magazine în România

Planurile de expansiune ale PENNY România avansează rapid cu deschiderea a patru noi magazine în patru județe ale țării –...

Uncategorized9 ore ago

easySales: 263 lei, valoarea medie a comenzilor de Black Friday, 65% cu plata online

București, 29 noiembrie– Platforma SaaS de management automatizat și centralizare a activităților de eCommerce easySales anunță că valoarea medie a comenzilor...

Vâlcea Vâlcea
Turism21 de ore ago

Descoperă magia schiatului în Vâlcea: Destinații încântătoare pentru iubitorii de zăpadă

Dacă ești în căutarea unei destinații de schi unică și plină de farmec iarna aceasta, ești în locul potrivit! Vâlcea...

Uncategorizedo zi ago

realme anunţă peste 200 milioane de telefoane vândute la nivel global

București, România – 27 noiembrie 2023 – realme a anunțat oficial că livrările sale globale de smartphone-uri au depășit 200 milioane...

Uncategorizedo zi ago

AOC și Philips Monitors fac progrese remarcabile în procesul de sustenabilitate, confirmate de certificarea EPEAT Climate+

București, 28 noiembrie 2023 – MMD, unul dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume, partener licențiat al brandurilor...

Uncategorized2 zile ago

Samsung desemnat ,,Cel mai bun angajator din lume” pentru al patrulea an consecutiv de către Forbes

București, România – 27 noiembrie 2023 – Samsung Electronics a fost desemnat în luna noiembrie ,,Cel Mai Bun Angajator din Lume”...

Afaceri2 zile ago

Optimizarea motorului de căutare: Cum să vă creșteți afacerea cu servicii SEO

creșterea afacerii dvs. online are nevoie de mai mult decât doar o prezență pe internet. Cu peste 93% din toate...

Uncategorized5 zile ago

PENNY România ajunge la o rețea de 355 de magazine

PENNY continuă să se extindă rapid în România și inaugurează două noi magazine, unul în București, iar celălalt în Corunca,...

Uncategorized5 zile ago

Miaunismul: un nou curent în artă inspirat de creativitatea pisicilor

Prin campania Artă Miaunistică, Whiskas își propune să încurajeze adopțiile și să arate că viața alături de pisici este mult...

Uncategorized6 zile ago

Inovație fără limite și demonstrații spectaculoase la evenimentul regional Dyson Next Gen Living din București

București, 23 noiembrie 2023: Dyson, compania globală de tehnologie renumită pentru inovațiile sale, a marcat lansarea unor produse revoluționare în cadrul...

Uncategorized6 zile ago

Sinonim cu Pionieratul

O Istorie prin Inovație În peisajul dinamic al dezvoltării imobiliare comerciale, Genesis Property se distinge ca un pionier, un vizionar...

Uncategorized6 zile ago

Premieră în peisajul imobiliar românesc

Peste 20 milioane de Euro investite pentru Faza II a proiectului YUNITY Park: pădure urbană, promenadă etajată și energie regenerabilă...

Evenimento săptămână ago

NAVITEL RE 5 DUAL: Inovația ce transformă fiecare călătorie într-o experiență de navigație și supraveghere deosebită

NAVITEL®, liderul incontestabil în tehnologia dispozitivelor auto, anunță cu mândrie lansarea celei mai recente inovații din portofoliul său de produse, NAVITEL...

Uncategorizedo săptămână ago

Studiu carVertical: Piața de mașini second-hand din România este una dintre cele mai puțin transparente din Europa

21 noiembrie 2023 România are una dintre cele mai puțin transparente piețe de mașini rulate din Europa. La polul opus,...

Evenimento săptămână ago

Cele mai noi titluri de la Chilli Games vin la FAVBET!

Transformă timpul tău pe favbet.ro într-o experiență de neuitat cu o nouă selecție de jocuri de la Chilli Games. Te...

Știrile Săptămânii