Connect with us

Eveniment

Sute de miliarde de dolari s-au făcut și pe scădere, dar și pe creștere/Când vremurile sunt tulburi, cine controlează sentimentul, câștigă uriaș din volatilitate.

Published

on

Citam dintr-un Raport al unui ofiter „pensionar”, dar nu coleg cu cei de la APM, cel putin culoarea ochilor difera…
Interesante sunt valurile de informatii care parvin, in serii, de la diversi cetateni, agentii si organizatii, bine documentate si care atesta urmatoarea stare de fapt, cu care domnul nou director se va confrunta, incepand de la primele ore ale preluarii mandatului, intrucat fostul director, celebrul domn Florin Diaconu, ameninta, continuu, in stanga si in dreapta, cu plangeri catre DNA, pe numele doctorului Nica Bogdan.
In data de 5 martie a.c. urmeaza sa se desfasoare un nou termen in procesul agentiei, cu grupul Rompetrol, eveniment vital pentru activitatea punctului de lucru VEGA-Rompetrol, dar si pentru locuitorii municipiului Ploiesti, atat de afectati de situatiile reprezentate de poluarile dese accidentale, atat ale aerului, prin depasirea limitelor maxime admise la noxele emanate in atmosfera, cat si la produsii si compusii deversati, prin canalele de deversare, in paraul Dambu si de aici, in raurile Teleajen si Prahova, afectand si chiar compromitand intregul bazin hidrografic Ialomita. Pana atunci, insa, locuitorii orasului Ploiesti si, in special, cei din zona din imediatele sectoare si zone locuible ale rafinariie VEGA ( Str. Poenitei etc ) sunt expusi unor mari riscuri de sanatate. De asemena, revarsarile paraului Dambu, in ariile strabatute de strazile care converg zonei, afecteaza intreaga comunitate.
O pasarica mica-mica ne-a soptit ca domnul Florin Diaconu a sustras toate documentele din agentie, care faceau referire sau aveau legatura cu dosarul Rompetrol, la indicatiile unor persoane din mediul extern APM Prahova, pentru a-l expune pe noul director, unor situatii limita, fara iesire, care sa-l compromita, in perioada urmatoare si care sa ii certifice slabele capacitati manageriale, directorale si de profesie, in noua pozitie in care a fost instalat. Sa speram, totusi, ca dr. Bogdan Nica, in continuare, se va baza pe sprijinul specialistilor si inspectorilor din cadrul agentiei si, de asemenea, pe sprijinul ofiterilor din APM Prahova, pentru a se plasa intr-o pozitie care sa-i confere posibilitatea de a se apara si de a contracara actiunile grupului Rompetrol, in instanta. Grupul care sustine interesele oculte ale outsourcing-ului Rompetrol este condus din liderul de acum de necontestat, Florin Diaconu. Acesta este foarte nemultumit de naveta zilnica pe care o efectueaza, la Buzau si inapoi, catre Ploiesti, ca urmare a retrogradarii sale si exportarii la noul loc de munca din acest oras. Ba chiar este nemultumit si afirma catre prietentii si adevaratii sai colegi si parteneri de nelegiuiri, ca “… la Buzau, nu merge nimic. Sunt doar doi-trei agenti economici si nu se poate face nimic, nu iese nimic!…” Interesanta abordare, nu?
Ca o concluzie desprinsa in pamfletul nostru, Florin Diaconu impreuna cu gasca planuiesc ca APM Prahova sa piarda procesul cu Rompetrol Rafinare S.A., bazandu-se pe sprijinul si pe intreaga participare si influenta, in mediile necesare, a intregului lor sistem de relatii, in care ii utilizeaza, in principal, pe YUBI, Robert Ianau, angajat Rompetrol, project manager, responsabil operatiuni de ecologizare batalul Vega, Felicia Andrei, director HSEQ, Corina Rugina, responsabil HSEQ, Felicia Crudu Tesloveanu, director Rompetrol Rafinare si altii, intre care mentionam, deocamdata, doar pe stimabila doamna Gratiela Leocadia Gavrilescu si legaturile acesteia, asta doar asta, apropo de interviul dat dlui Alex Dima-jurnalist PRO TV, pe care o tara intreaga l-a vizionat, duminica seara, la o ora de maxma audienta:
“ lispa de…. indolenta…”, ca sa intelegem, si noi, cetatenii, adevarata dimensiune de educatie a acestui ministru si, acum, parlamentar roman.
Stimati cititori, in cadrul detaliat, in fond, nu putem sa nu il mentionam, din nou, pe domnul Florin Diaconu, intrucat acesta este coordnatorul nu din umbra, ci la vedere, al respectivului grup organizat care, de acum incolo, nu il mai saboteaza si nu ii submineaza actul de conducere si nu erodeaza doar planurile si obiectivele noului director al agentiei de mediu din Ploiesti, ci lupta efectiv, clandestin si subteran, cu autoritatile care l-au investit pe dr. Nica Bogdan. Deci frontul real si teatrul adevarat al operatiunilor s-a mutat in afara APM Prahova.
Tot o pasarica, dar alta, de data asta de pe alt palier, ne-a spotit, foarte bine documentat, ca in data de 3 martie, deci acum doua zile, domnul Robert Ianau, alaturi de colegii sai Felicia Andrei, Corina Rugina, Felicia Crudu Tesloveanu etc, s-au deplasat la Restaurantul CENTRAL din Ploiesti, destul de discret, intr-o anumita zona, pentru a discuta cu Florescu Danut (actionar Ecomaster si OilDepoil), la intalnire participand si directorul general al firmei Ecomaster, Diana Theodor. Scopul intalnirii initiate de Robert Ianau si echipa mentionata, a fost reprezentat de initierea unor masuri si operatiuni ilegale, de acoperire si de musamalizare a LUCARILOR NECONFORME, EFECTUATE, PLATITE SI INCASATE, lucrari care nu au corespuns din punct de vedere tenhic, calitativ, ingineresc si nici din punctul de vedere al conformitatii ecologice si al normelor de mediu etc.
Dupa intalnire, formula in cauza a discutat si cu reprezentantii altor firme, cei trei celebri specialisti, nu CEI 3 MUSCHETARI! , cunoscuti si documentati jurnalistic si de institutiile cu competenta, fiind suspectati si de activitati ilegale in domeniile antreprenoriatului, executiei-constructiilor etc.
Unii dintre ei exceleaza insa, prin cvasi ne-performante realizate in sectorul mediu inconjurator, incasand sume mari de la depunatorii care dispun in GROAPA DE GUNOI care le apartine, langa localitatea Strejnic, Judetul Prahova, pentru pseudo servicii ecologice, furandu-ne si inselandu-ne pe noi, cetatenii, si pacalind autoritatile, de mai multe ori: nu efectueaza serviciul, sunt platiti, sunt indestulati la niveluri maximizate, nu fiscalizeaza intregul spectrul de asa-zise activitati prestatoare, nu rezolva problemele de mediu, accentuand efectele si consecintele dezastrelor ecologice in Judetul Prahova, pentru ca nu oricine poate detine si exploata o asemena groapa de gunoi-deseuri, fara aprobarea si mantuirea domnului director Florin Diaconu, cel care decide totul, in materie de mediu si petrol.
In plus ne-a ma fost soptit si ca in groapa cu pricina, pe filierele coordonate din afara, tocmai de la Buzau, de catre Florin Diaconu, urmeaza ca acest grup de crima organizata sa deverseze si sa arunce, sa ingroape deseuri industriale foarte periculoase, reprezentate de gudroane acide si deseuri periculoase, care vor fi ascunse illegal, fara proceduri preaabile de autorizare pentru transport, dispunere sau tratare, aspecte care pot intregi, mai precis, tabloul catastrofei ecologice din judet.
Si cum prima dragoste a lui Florin Diaconu nu se uita niciodata, nu putem nici noi, la randul nostru, sa nu revenim la Rompetrol unde, in prezent exista o puternica si avansata stare de temere si insecuritate, dupa ce postul PRO TV a relatat, in fond, ceea ce noi, grupul nostru de presa a sesizat, in premiera, astfel incat mijlocul de televiziune a marcat accentuat si a confirmat tot ce noi am scris si publicat, urmand, in continuare, noi serii de dezvaluiri, intrucat suntem asaltati cu informatii despre catastrofele ecologice si grupurile de crima organizata.
Dupa plecarea personajului care a oferit, conferit, asigurat, la cea mai avansata nisa posibila, local dar si la nivelele centrale, protectie acestor grupuri care functioneaza dupa principii mafiote, fostul director Florin Diaconu a deposedat atat agentii economici pe care i -a amenintat, presat si santajat, cat si APM Prahova, de importante sume care se cuveneau, ca urmare a aplicarii unor masuri si amenzi, cf prev si disp legale in vigoare, de aliniere la normele si standardele de mediu, amenzi, autorizari etc.
In schimb s-a indestulat dansul si aceste clanuri care detin propietati si mijloace auto marci si modele noi, achzitionate prin mecanismenele complexe descrise si care isi petrec vacante si concedii de lux, in formulele in cauza, care le-au consacrat.
Si, cand grupul mafiot nu putea gasi sprijin politic si institutional local, avea o LINIE VERDE, direct la Bucuresti, pe care, inca o utilizeaza, exploateaza si valorifica, si in prezent, expunand inalti functionari guvernamentali si ministeriali: MIRCEA FECHET (secretar de stat in Ministerul Mediului, originar din Bacau), Teodor Dulceata (secretar general adjunct), cativa de pe la Garda Nationala de Mediu, Gratiela Leocadia Gavrilescu (parlamentar roman si fost ministru al mediului ), YUBI (legatura acesteia, expulzat din CONPET S.A. Ploiesti, un consilier ALDE, om de casa al domnului YUBI, etc.
Si po… Vestea noastra continua, data viitoare. Dar, totusi nu ne putem opri, intrucat autoritatile din Iasi tocmai ne-au sesizat ca, la drum de seara, domnul Florin Diaconu, unde credeti ca s-a deplasat si cand a poposit? Dar pentru ce a plecat, Domnia Sa, la Bacau? Pentru ca, din Bacau este originar Stimabilul Domn Costel Alexe, actualul ministru al mediului si punctul forte al expertilor acestuia, tot in Bacau isi are originile.
Ne referim la domnul MIRCEA FECHET, secretar de stat, fost consilier local. Deci, la drum de seara, Florin Diaconu s-a deplasat, discret si elegant, sambata seara, in judetul Bacau, pentru a antama noua strategie ‘nationala’ de mediu, dupa ce a fost demis de la conducerea Agentiei de Protectie a Mediului Prahova. Cu cine credeti ca s-a intalnit, intr-un loc asigurat si bine ascuns, zic cei de la Iasi? Cu stimabilul domn Fechet Mircea, exact secretarul de stat de la MEDIU. Interesant, nu? Mai ales ca cei doi au baut pana dincolo de miezul noptii, numai tuica si cognac.
Stimati cititori,
Dumnevoastra nu vi s-a parut ca duminica seara, la PRO TV, cand jurnalistul Alex Dima a prezentat emisiunea Romania te iubesc / Judete la stapani, azi Prahova, ca Florin Diaconu era, macar in parte sau usor, marcat de efectul consumului …. nu de noxe sau pulberi in atmosfera…? Noua asa ni s-a parut. Daca nu a fost asa, ne cerem scuze
Vom reveni. (Cristina T.).
Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau a pamfletului. Luati-le ca atare!

Facebook Comments

Eveniment

NAVITEL RE 5 DUAL: Inovația ce transformă fiecare călătorie într-o experiență de navigație și supraveghere deosebită

Published

on

By

NAVITEL®, liderul incontestabil în tehnologia dispozitivelor auto, anunță cu mândrie lansarea celei mai recente inovații din portofoliul său de produse, NAVITEL RE 5 DUAL. Acest dispozitiv hibrid, care combină o cameră auto de înaltă definiție cu un sistem de navigație GPS avansat, promite să stabilească noi standarde de siguranță și confort pentru șoferi.

Conceput pentru a oferi cea mai înaltă calitate video, chiar și în condiții de vizibilitate redusă, NAVITEL RE 5 DUAL este echipat cu senzorul de imagine GC2053 (Night Vision) și cu o optica de ultimă generație, care asigură captarea unor imagini detaliate chiar și în timpul nopții. Senzorul G integrat este esențial pentru siguranța șoferilor, înregistrând și salvând automat momentele critice, precum frânările bruste sau impacturile, și prevenind astfel suprascrierea accidentală a înregistrărilor importante.

Unghiul de vizualizare generos de 140° al camerei auto permite o panoramă largă a drumului, asigurând nu doar vizibilitatea frontală, dar și o perspectivă completă a împrejurimilor. Aceasta caracteristică este deosebit de utilă în cazurile în care este necesară o evaluare rapidă a situației din trafic și pentru o mai bună orientare în spațiu.

NAVITEL RE 5 DUAL 1

NAVITEL RE 5 DUAL se remarcă prin sistemul său de montare magnetic inovator, care asigură o fixare rapidă și stabilă a camerei în vehicul. Aceasta caracteristică simplifică procesul de instalare și demontare a dispozitivului, făcându-l ideal pentru utilizatorii care preferă o soluție flexibilă și ușor de utilizat. Funcția Auto-Start este o altă inovație care sporește comoditatea utilizatorilor, activând înregistrarea video și sistemul de navigație imediat ce dispozitivul este conectat la suport.

O caracteristică distinctivă a dispozitivului este sistemul său de navigație GPS, care vine echipat cu hărți offline preinstalate și promite actualizări gratuite pe viață. Acesta oferă utilizatorilor libertatea de a naviga fără a depinde de o conexiune la Internet, fapt esențial în zonele cu acoperire slabă sau inexistentă. În plus, dispozitivul propune trei rute alternative, indicații vocale și o bază de date extinsă de puncte de interes, plus avertizări pentru camerele de viteză, toate acestea contribuind la o călătorie mai liniștită și informată.

Pentru o experiență îmbunătățită în vehicul, funcția transmițătorului FM permite șoferilor să redirecționeze audio de pe dispozitiv direct către sistemul stereo al mașinii. Compatibilitatea cu camera de marșarier extinde funcționalitatea dispozitivului, oferind o vedere clară și completă asupra spațiului din spatele vehiculului.

NAVITEL RE 5 DUAL 2

La baza performanței sale se află procesorul puternic MSB2531 ARM Cortex A7, care, împreună cu ecranul TFT de 5 inch și capacitatea de înregistrare video la o rezoluție de 1920×1080 (30 fps), asigură o funcționare fără probleme și o calitate superioară a imaginii. Astfel, NAVITEL RE 5 DUAL nu este doar o cameră auto, ci un companion de nădejde pentru orice călătorie, gata să ofere o experiență de navigație și înregistrare fără precedent.

NAVITEL RE 5 DUAL este disponibil acum cu un set complet de accesorii, inclusiv cabluri și suporturi de montare, permițând utilizatorilor să înceapă călătoria cu încredere și fără întârzieri suplimentare.

NAVITEL RE 5 DUAL 6

**Despre NAVITEL®**

NAVITEL® este un furnizor inovator de soluții de navigație, supraveghere video auto și DVR-uri, dedicat îmbunătățirii experienței de condus prin produse de înaltă calitate și tehnologii avansate. Cu o prezență globală și o viziune axată pe siguranța și confortul utilizatorilor, NAVITEL® se angajează să aducă pe piață cele mai noi dispozitive care răspund nevoilor dinamice ale conducătorilor auto.

Website: http://www.navitel.com/ro
Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Cele mai noi titluri de la Chilli Games vin la FAVBET!

Published

on

By

Transformă timpul tău pe favbet.ro într-o experiență de neuitat cu o nouă selecție de jocuri de la Chilli Games. Te așteaptă 19 noi sloturi cu tematici variate, care oferă șanse egale tuturor jucătorilor, datorită certificatelor internaționale de joc echitabil.

Pentru a te bucura de noile titluri Chilli Games, folosește filtrul de furnizor din secțiunea Casino a site-ului. Sigur vei găsi ceva pe gustul tău. Îți plac sloturile care au cărțile ca simboluri? Caută Book of Life. Ești pasionat de jocurile tip shooter? Atunci aruncă o privire peste Close Combat. În total, ai la dispoziție 19 jocuri din care poți alege, fiecare cu tematică unică.

1. Book of Sam

2. Book of Life

3. Forest Story

4. Koala Sam

5. Cabaret Wild

6. Close Combat

7. ViruSlot

8. Crazy Box

9. Yummy Yummm

10. The Great Pearl Deluxe

11. Crazy Hot 20.

12. Fruit Deluxe 3×3

13. Steam Machines

14. Valhalla

15. Mighty Sailor Deluxe

16. Halloween Witch House

17. Catch A Melon

18. Fruit magic

19. Crazy Hot

Și nu totul se rezumă la tematici! Sloturile Chilli Games oferă jucătorilor 9 modele de jocuri cu diferite niveluri de volatilitate, cu funcții interesante, mecanici de joc și simboluri integrate. Jocurile bonus și rotirile gratuite adaugă și mai multă distracție jocului clasic.

„Suntem încântați să prezentăm jocurile noastre utilizatorilor uneia dintre cele mai mari platforme de divertisment din România. Am lucrat din greu la fiecare lansare și la fiecare mecanică de joc, pentru a ne asigura că jucătorii obțin experiența premium, care este de mult timp standardul pentru toate produsele FAVBET”, a declarat Chilli Games într-un comunicat.

Chilli Games este o echipă de dezvoltare în plină ascensiune, care a ajuns rapid un furnizor de încredere pe piața de jocuri moderne. Produsele sale oferă o experiență unică de iGaming, datorită conținutului divers, al premiilor și al ușurinței de utilizare.

Furnizorul oferă o gamă largă de sloturi pentru toate gusturile, precum și o interfață de joc intuitivă și ușor de utilizat, atât în versiunile web, cât și în cele mobile. Majoritatea jocurilor Chilli Games sunt acum disponibile exclusiv pentru jucătorii favbet.ro.

Facebook Comments

Continue Reading

Eveniment

Black Friday cu TCL: Explorează divertismentul care te captivează și îți îmbunătățește viața de zi cu zi

Published

on

By

România, 21 noiembrie 2023: Fiind un brand de top în domeniul electronicelor, TCL înțelege importanța unui mediu de acasă confortabil care îndeplinește cerințele pentru o stare generală de bine.

TCL oferă o selecție de televizoare QD-Mini LED TV de dimensiuni mari și electrocasnice smart pentru o experiență ideală de vizionare și pentru un stil de viață mai bun.

Oferte exclusive de Black Friday de la TCL

De Black Friday, TCL vine cu promoții pentru o varietate de produse. Nu rata perioada limitată în care aceste oferte vor fi valabile:

TCL 55C805: îmbunătățește-ți experiența de joc cu ajutorul QD-Mini LED TV

Începe o aventură de gaming cum nu ai mai trăit până acum, folosind televizorul nostru de ultimă generație, QD-Mini LED. Nu este doar un televizor, ci portalul tău către o experiență de gaming extraordinară, de care te poți bucura din confortul casei.

Cu un ecran de 55 inchi și rezoluție 4K Ultra HD, fiecare joc prinde viață cu un realism de neegalat. Are o luminozitate maximă de 1.600 niți, iar culorile sunt cu adevărat captivante, obținându-se astfel un mediu dinamic și imersiv. Rata nativă de refresh variabil de 144 Hz asigură sesiuni de gaming incredibil de fluide, perfecte pentru jocurile de acțiune și aventurile pline de adrenalină.

Ceea ce diferențiază acest televizor de celelalte sunt capacitățile sale HDR. Pătrunde în universul jocului cu funcția HDR Premium 1.600 niți, compatibil cu formate renumite precum HDR10, HDR10+, HDR HLG și Dolby Vision. Rezultatul? Jocurile și filmele tale favorite vor străluci cu un contrast uimitor și dinamic pentru experiențe vizuale de neuitat.

Îmbunătățește-ți abilitățile de gaming și cufundă-te într-o lume cu detalii uluitoare, unde jocul solo este în centru atenției, iar fiecare moment este incitant.

Televizorul este disponibil pe EMAG, cu 30% reducere (preț initial 3.999,99 RON, preț redus 2.799,99 RON). Pe evoMAG este disponibil la prețul de 2.999,99 RON. Pe PCgarage îl vei găsi la 2.998,99 RON, redus de la 4.998,99 RON.

De asemenea, tot pe PCgarage sunt disponibile variantele la 75 inchi și la 85 de inchi, iar pe evoMAG la 50 inchi și 65 inchi.

TCL 65C745 sau cum să îți transformi timpul petrecut acasă

TCL 65C745

TCL 65C745 4K îți oferă o experiență excepțională de divertisment acasă. Lasă-te pătruns de magia cinematografiei cu tehnologia Dolby Vision și Dolby Atmos. Acest televizor are o rezoluție 4K vibrantă, peste un miliard de culori și sunet care te învăluie, producând o atmosferă cinematografică, unde fiecare moment se simte ca și cum ai fi în sala de cinema.

Suportul HDMI asigură o experiență de joc premium cu rezoluții video ridicate, optimizare automată a imaginii și latență scăzută. Acceleratorul de joc de 120 Hz garantează un joc clar și fluid.

Eleganța se întâlnește cu funcționalitatea prin designul său elegant, fără margini și ornamentele metalice subțiri îl fac să fie potrivit pentru orice casă. Folosește Google Cast pentru a descoperi potențialul complet al televizorului tău Smart. Cu Google ai acces la site-uri și aplicații web.

Televizorul este disponibil pe PCgarage la 3.298,99 RON, redus de la 3.998,99 RON. Este de asemenea disponibil și în varianta de 55 inchi.

Televizorul TCL 75C845 îți aduce momente cinematice de neuitat

TCL 75C845

Bazându-se pe tehnologia Mini LED și QLED, televizorul TCL 75C845 înregistrează performanțe extraordinare când vine vorba de calitatea imaginii și este un bilet către distracție de top.

Ecranul de 75 inchi și rezoluția 4K Ultra HD creează o imersiune vizuală de neegalat, pentru seri epice de film chiar în sufrageria ta. Tehnologia de iluminare de fundal este susținută de algoritmi de calitate a imaginii AiPG 3.0.

Explorează o lume fără limite cu Google TV, în timp ce rămâi conectat prin Wi-Fi și Bluetooth.

Televizorul este disponibil pe PCgarage la prețul de 6.498,99 RON, redus de la 7.098,99 RON. Pe evoMAG găsiți varianta sa la 55 inchi, la 3.899,99 RON.

Aparatele de aer condiționat din seria TCL FreshIN: un paradis de sănătate și confort acasă

TCL FreshIN

Casa devine un sanctuar al bunăstării cu aparatele de aer condiționat din seria FreshIN de la TCL. Conceput pentru a îmbunătăți calitatea aerului din interior, aceste aparate de aer condiționat depășesc simplele aparate de confort. Sunt proiectate pentru a crea un mediu sănătos și plăcut în care vă puteți relaxa.

Tehnologia FreshIN+ 2.0 de la TCL oferă un sistem bidirecțional de înlocuire a aerului proaspăt, aducând aer din exterior bogat în oxigen, în timp ce elimină aerul nesănătos din interior. Acest lucru este deosebit de valoros atunci când calitatea aerului nu este tocmai ideală, deoarece curăță eficient mediul de particule nedorite, cum ar fi praful, părul de animale și poluanții. Cuplat cu un sistem de filtrare cu patru straturi, aerul circulat este mult mai sănătos pentru cei cu alergii.

Sistemul de respirație a aerului proaspăt FreshIN+ excelează și în eliminarea mirosurilor persistente pe care aparatele de aer condiționat tradiționale nu le pot atinge. Casa ta devine nu doar un spațiu confortabil, ci un sanctuar în care poți respira liber, ceea ce contribuie la starea ta de bine. Cu aparatele de aer condiționat din seria FreshIN de la TCL, bunăstarea ta este în centrul casei tale.

Aparatele de aer condiționat TCL FreshIN sunt disponibile la prețul redus de 2.849,90 RON pe EMAGMedia Galaxy și Altex.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized6 ore ago

HONOR Magic V2: design ultra subțire și o baterie de 5000 mAh

Într-o epocă în care smartphone-urile sunt elementele de legătură între lumea personală și cea profesională, durata de viață a bateriei...

Uncategorized6 ore ago

PENNY a atins pragul de 359 de magazine în România

Planurile de expansiune ale PENNY România avansează rapid cu deschiderea a patru noi magazine în patru județe ale țării –...

Uncategorized10 ore ago

easySales: 263 lei, valoarea medie a comenzilor de Black Friday, 65% cu plata online

București, 29 noiembrie– Platforma SaaS de management automatizat și centralizare a activităților de eCommerce easySales anunță că valoarea medie a comenzilor...

Vâlcea Vâlcea
Turism22 de ore ago

Descoperă magia schiatului în Vâlcea: Destinații încântătoare pentru iubitorii de zăpadă

Dacă ești în căutarea unei destinații de schi unică și plină de farmec iarna aceasta, ești în locul potrivit! Vâlcea...

Uncategorizedo zi ago

realme anunţă peste 200 milioane de telefoane vândute la nivel global

București, România – 27 noiembrie 2023 – realme a anunțat oficial că livrările sale globale de smartphone-uri au depășit 200 milioane...

Uncategorizedo zi ago

AOC și Philips Monitors fac progrese remarcabile în procesul de sustenabilitate, confirmate de certificarea EPEAT Climate+

București, 28 noiembrie 2023 – MMD, unul dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume, partener licențiat al brandurilor...

Uncategorized2 zile ago

Samsung desemnat ,,Cel mai bun angajator din lume” pentru al patrulea an consecutiv de către Forbes

București, România – 27 noiembrie 2023 – Samsung Electronics a fost desemnat în luna noiembrie ,,Cel Mai Bun Angajator din Lume”...

Afaceri2 zile ago

Optimizarea motorului de căutare: Cum să vă creșteți afacerea cu servicii SEO

creșterea afacerii dvs. online are nevoie de mai mult decât doar o prezență pe internet. Cu peste 93% din toate...

Uncategorized5 zile ago

PENNY România ajunge la o rețea de 355 de magazine

PENNY continuă să se extindă rapid în România și inaugurează două noi magazine, unul în București, iar celălalt în Corunca,...

Uncategorized5 zile ago

Miaunismul: un nou curent în artă inspirat de creativitatea pisicilor

Prin campania Artă Miaunistică, Whiskas își propune să încurajeze adopțiile și să arate că viața alături de pisici este mult...

Uncategorized6 zile ago

Inovație fără limite și demonstrații spectaculoase la evenimentul regional Dyson Next Gen Living din București

București, 23 noiembrie 2023: Dyson, compania globală de tehnologie renumită pentru inovațiile sale, a marcat lansarea unor produse revoluționare în cadrul...

Uncategorized6 zile ago

Sinonim cu Pionieratul

O Istorie prin Inovație În peisajul dinamic al dezvoltării imobiliare comerciale, Genesis Property se distinge ca un pionier, un vizionar...

Uncategorized6 zile ago

Premieră în peisajul imobiliar românesc

Peste 20 milioane de Euro investite pentru Faza II a proiectului YUNITY Park: pădure urbană, promenadă etajată și energie regenerabilă...

Evenimento săptămână ago

NAVITEL RE 5 DUAL: Inovația ce transformă fiecare călătorie într-o experiență de navigație și supraveghere deosebită

NAVITEL®, liderul incontestabil în tehnologia dispozitivelor auto, anunță cu mândrie lansarea celei mai recente inovații din portofoliul său de produse, NAVITEL...

Uncategorizedo săptămână ago

Studiu carVertical: Piața de mașini second-hand din România este una dintre cele mai puțin transparente din Europa

21 noiembrie 2023 România are una dintre cele mai puțin transparente piețe de mașini rulate din Europa. La polul opus,...

Evenimento săptămână ago

Cele mai noi titluri de la Chilli Games vin la FAVBET!

Transformă timpul tău pe favbet.ro într-o experiență de neuitat cu o nouă selecție de jocuri de la Chilli Games. Te...

Știrile Săptămânii