Eveniment
Opinez că premierul desemnat și ministru demis de finanțe, Florin, pare să manifeste simptome de amețeală, gândire haotică și hiperstezie
Published
5 ani agoon
(Preluare National – Catalin Tache):
”STS a spart Signal-ul” titram pe 7 noiembrie anul trecut, atunci când dezvăluiam că ”Scandalul Signal poate începe și va fi unul devastator la nivelul sistemului, acolo unde un raport contrainformativ absolut incendiar ar putea duce la îngenuncherea definitivă a Serviciului de Telecomunicații Speciale. (Reamintim ca Incisiv de Prahova a dezvaluit si printr-o ancheta propie aceleasi aspecte).
Serviciu care nici nu a fost bine lăsat să își revină din pumni după Caracal, că tocmai ce este din nou înghesuit în corzile sistemului în urma unui scandal de spionaj fără precedent în România postdecembristă. Pentru că pur și simplu în altă parte s-a ajuns la concluzia că STS-ul ar avea codurile Signal! Și drept urmare, convorbirile unor nume grele din sistem ar fi putut fi astfel monitorizate, ceea ce a produs o iritare extremă. Asta chiar dacă datele astfel obținute bineînțeles că nu vor putea fi niciodată folosite legal, în vreo instanță, ca și în cazul celor de pe WhatsApp, în lipsa unei eventuale percheziții informatice a telefoanelor propriu-zise”.
Mai mult decât atât, spiritele s-au inflamat la acea vreme și după ”paranoia” unora dintre cei care s-au simțit vizați de informația șoc a ”spargerii Signal”-ului de către STS, cum că la mijloc nu ar putea fi vorba doar de o eventuală ”mână criminală”, fie ea și a unui puternic grup de interese. Ci că ar putea fi de fapt o întreagă strategie pusă în aplicare încă din momentul promovării ”Dragon”, propria aplicație de mesagerie instant a Serviciului de Telecomunicații Speciale. Și care, deși a fost anunțată ca fiind strict un fel de ”internet intern” doar al angajaților STS a tulburat deja apele în restul sistemului încă dinainte de instalarea acestei controversate aplicații. Instalare care în ultimele zile aproape că a ajuns obligatorie la nivelul anumitor servicii secrete în frunte cu Serviciul de Protecție și Pază, acolo unde în mod absolut surprinzător, se forțează în chiar aceste zile instalarea obligatorie a ”Dragon”-ului și ”Signal”-ului pe toate telefoanele ”inteligente” ale angajaților!
Comunicăm doar pe ”Dragon” și ”Signal”!
După ”lovitura” din 7 noiembrie s-a încercat punerea cu orice preț a ”batistei” pe ”țambalul” STS, astfel că promotorii acestei strategii au abandonat instant planul de extindere a ”Dragon”-ului și la nivelul altor servicii secrete. Numai că tocmai când acest subiect părea deja uitat, scandalul ”Dragon- Signal” nu doar că a revenit în mod absolut surprinzător, dar el se extinde și la nivelul altor servicii secrete mai ceva decât coronavirusul care tinde să paralizeze o țară întreagă. Iar o mișcare cel puțin stranie, dacă nu chiar halucinantă de-a dreptul, mai ales ținând cont de faptul că în restul sistemului se știa foarte bine că relațiile dintre generalul Lucian Pahonțu și Ionel Bălan nu sunt chiar cele mai cordiale din lume a avut loc zilele trecute la nivelul Serviciului de Protecție și Pază.
Acolo unde ”garda pretoriană” a generalului care conduce SPP-ul încă din anul 2005 forțează mii de angajați să treacă imediat pe ”aplicațiile STS-ului”! Și cu toate că agitația este tot mai mare și oamenii refuză să își ”predea” telefoanele pentru aplicarea celor două aplicații, aceștia sunt deja presați în ședințe informative ad-hoc să își instaleze ”de îndată” nu doar ”Dragon”-ul, dar și ”Signal”-ul! Fără nicio explicație tehnică! Mai mult chiar se vorbește deja de luarea acestei măsuri ”de urgență” și pentru telefoanele personale ale sepepiștilor, nu doar pentru cele de serviciu! Iar ”bomboana” de pe colivă este documentarea intesivă a anunțului de ultimă oră că ”de acum înainte vom comunica orice, dar absolut orice numai pe Dragon și Signal”!!! Și asta în condițiile în care încă din noiembrie la nivelul sistemului dădea deja frisoane informația că ”STS-ul a spart Signal”-ul! Iar acum conducerea SPP-ul a decis brusc ca ”secretizarea informativă” să fie predată tocmai celor două aplicații de care până acum fugeau ca de tămâie…
”Iconița” verde, dată pe cea albastră…
Culmea este însă că presiunea ”prea ca la țară” exercitată neoficial de către conducerea SPP-ului pentru instalarea ”Dragon” și ”Signal” are tocmai un efect advers, oamenii refuzând pe capete să se conformeze ”ordinului pe unitate”, mai ales că responsabili de impunerea noilor reguli sunt tocmai „ceiștii” colonelului” Dumitru Voroneanu, ceea ce ridică și mai multe semne de întrebare. Principala misiune a acestora fiind tocmai asigurarea ”protecției interne” a propriei structuri, mai ales la nivelul comunicării între Secțiunile serviciului! De asemenea ridică mari semne de întrebare și care ar putea fi motivele acestei ”urgențe” ca peste noapte orice cadru SPP să folosească atât în timpul serviciului, cât și ”pe persoană fizică” doar ”Dragon” și ”Signal”. Adică tocmai cele două aplicații despre care în tot sistemul se știe că ar fi ”în custodia STS”, mai ales după ce cam toată ”lumea bună” a sistemului renunțase deja de multă vreme la ”iconița” verde a WhatsApp-ului. Iar acum li se bagă pe gât cea albastră, a ”Signal”-ului…
Prea mic pentru războiul IT?
Culmea este că ”Signal”-ul este preluat și la nivelul altor servicii secrete, deși această măsură nu face decât să irite spiritele. Mai ales ofițerii care desfășoară misiuni contrainformative sau sub acoperire fiind pur și simplu șocați de deciziile anumitor șefi, fiind convinși că practic își predau astfel ”securizarea” convorbirilor secrete către STS!
Un serviciu care, totuși, pare prea mic pentru un război atât de mare precum este cel … IT! Unde, în perioada imediat următoare sunt în joc miliarde bune de euro pentru implementarea obligatorie a celor două dispoziții ale Comisiei Europene cu privire la ”interoperabilitatea structurilor”. Astfel că în acest moment inițiații sistemului- până și mulți dintre aceștia fiind bulversați de deciziile din ultimele zile privind obligativitatea adoptării aplicațiiilor ”Dragon” și ”Signal”!- consideră că doar două variante de lucru sunt posibile. Iar prima ar fi ca STS-ul să vrea astfel să-și impună hegemonia pe mulți ani de acum înainte asupra ”controlului IT” în tot sistemul și joacă prin urmare ”la rupere”, după ce în ultima clipă ar fi racolat aliați neașteptați precum generalul Pahonțu. Iar lucrurile s-ar complica și mai serios dacă apoi s-ar trece la un eventual ”next level” al planului, și anume extinderea celor două aplicații și către restul ”beneficiarilor legali” ai STS-ului. Mai ales că, să nu uităm, aceșta sunt Președinția, Parlamentul, Guvernul, instituțiile care desfășoară activități în domeniul apărării, siguranței naționale și ordinii publice, autoritatea publică locală și centrală, autoritatea judecătorească, Înalta Curte de Casație și Justiție, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii, Curtea de Conturi sau Curtea Constituțională! În schimb, în cea de a doua variantă de lucru STS-ul nu ar reprezenta decât ”suspectul de serviciu” ideal, ca și în cazul Caracal, atunci când va ”bubui” orice scandal public cu privire la ”vulnerabilitatea telecomunicațiilor” într-un scandal cu puternic impact mediatic. Și când în sfârșit se va putea trece la ”faza finală” a ”absorbirii” STS-ului în cadrul Ministerului Comunicațiilor ca și o simplă Direcție, actuala ”fișă a postului” urmând să fie preluată de o cu totul altă structură… Astfel că ”revolta anti-STS” din sistem ori este una cu adevărat spontană, ori una minuțios organizată în vederea instaurării ”bipolarismului”…
You may like
-
Cauciucuri de Iarnă vs. Cauciucuri All Season: Care sunt Cele Mai Potrivite pentru Anotimpul Rece?
-
Călin Georgescu explică: băuturile carbogazoase, noua armă a globalismului
-
Norocul și imaginația în cele mai bune romane de cazinou
-
Omul n-a fost pe Lună, dar e în închisoarea minții – filosofia cosmică a candidatului Călin Georgescu
-
Aparatul dentar invizibil, solutia moderna pentru o problema veche: zambetul perfect!
-
Cum să Îți Transformi Foișorul sau Terasa cu Lustre din Lemn: Modele Rustice și Sfaturi de Iluminat
Eveniment
Cauciucuri de Iarnă vs. Cauciucuri All Season: Care sunt Cele Mai Potrivite pentru Anotimpul Rece?
Published
9 ore agoon
decembrie 5, 2024Jocurile de noroc au avut și au o influență mare asupra lumii în care trăim. Încă din Antichitate, acestea erau o activitate foarte populară în rândul oamenilor simpli, dar și a clasei de aristocrați.
Așadar, nu avea cum să scape literaturii și de aceea, astăzi putem citi mai multe romane care au în centrul lor jocurile de noroc. Dar în acest articol, vom discuta mai degrabă despre influența opusă: cum a influențat literatura percepția noastră asupra cazinourilor și a pariurilor?
În primul rând, trebuie să-ți oferim câteva nume de romane pe care ți le și recomandăm să le citești:
- Jucătorul de Feodor Dostoievski (1867)
- Casino Royale de Ian Fleming (1953)
- Spaime și scârbe în Las Vegas de Hunter S. Thompson (1971)
- The Dark Side Of The Felt de Tyler Nals (2014)
- The House Always Wins de Brian Ruff (2017).
Aceste romane arată lucruri diferite despre jocurile de noroc, în funcție de experiența autorului pe care a avut-o cu ele. Totuși, vei găsi teme care sunt prezente și astăzi.
După ce te vei relaxa citind, merge și o relaxare la jocuri de noroc online. La cazinourile licențiate în România, te așteaptă multe promoții cu rotiri gratuite fără depunere de care merită să profiți. Delectează-te cu jocurile de noroc, dar, așa cum arată și unele cărți de mai sus, joacă responsabil!
Rolul literaturii
Rolul literaturii în lume este esențial. Aceasta ne ajută imaginația, putem analiza relații complexe între personaje și putem avea o înțelegere mai bună asupra vieților noastre și a lumii din jurul nostru.
Atunci când citești, îți dezvolți o serie largă de abilități, în afară afară de imaginația despre care am amintit mai sus. Are un rol spiritual, psihologic și social, iar pe deasupra, ne ajută să ne dezvoltăm vocabularul.
Prin romanele pe care le citim, putem să explorăm alte lumi și să intrăm în pielea personajelor. Din acest punct de vedere, literatura este foarte utilă și pentru empatie. De-a lungul timpului, romanele au reprezentat un mod de comunicare a ideilor cu o masă mare de oameni, chiar și mult după moartea autorului, cum este și cazul scriitorului rus Dostoievski.
Jocurile de cazinou
Printre temele și subiectele literaturii și-au găsit un loc și jocurile de cazinou. Prin această metodă, putem să cunoaștem ce jucau oamenii în trecut. În romane putem găsi numeroase referințe la jocuri de noroc, ceea ce ne ajută să ne creăm o imagine mai bună asupra popularității acestora în alte ere.
Dostoievski este un asemenea caz și datorită lui și altor scriitori ruși precum Lev Tolstoi, știm cât de răspândite erau jocurile de noroc în Rusia Țaristă. Chiar ambii autori clasici au avut mari probleme cu dependența de jocuri de noroc. Ba chiar Tolstoi și-a pierdut casa la cărți, dar a reușit să depășească adicția de jocuri de noroc.
Multe alte referințe în literatură ale jocurilor de cazinou se găsesc la William Shakespeare. Așa ne putem da seama că societatea britanică din secolele XVI și XVII era foarte pasionată de această activitate. Datorită literaturii, remarcăm și faptul că până la urmă, lumea nu s-au schimbat atât de mult.
O altă apariție extrem de interesantă în literatură este jocul de blackjack. De fapt, istoricii pun originea jocului în Franța secolului al XVII-lea datorită referinței din Don Quixote scrisă de Miguel de Cervantes.
Scriitori și jucători: cum experiența literară influențează abordarea în cazinouri
Prin romanul „Jucătorul”, Dostoievski arată cât de grave pot fi consecințele dependenței de jocuri de noroc. În acel roman, fiecare personaj are o anumită obsesie care îl face să-și piardă până la urmă rațiunea. Este o carte pe care orice jucător trebuie să o citească, pentru că reprezintă o bună metodă de prevenire a dependenței. O carte veche de 150 de ani este așadar încă relevantă pentru abordarea cu responsabilitate a jocurilor de noroc.
Celelalte cărți nu sunt centrate pe dependența de jocuri de noroc, ci mai mult pe acțiune. Și acestea, mai ales „Casino Royale”, au influențat abordarea în cazinouri. Jocurile de noroc nu sunt numai despre riscul unei sume de bani, ci și despre atmosferă, spectacol și multă acțiune.
Cărțile mai arată și fața întunecată a gamblingului, o industrie care nu demult era controlată de mafie. Literatura arată jocurile de casino cu lucrurile lor bune și cu lucrurile mai puțin bune. Asta se vede foarte bine în ”The Dark Side Of The Felt”, care este bazată tocmai pe experiența autorului Tyler Nals la cazinouri. Romanul arată aventura unui jucător de poker care a trecut și prin turnee ilegale.
Concluzii
În general, literatura este un instrument foarte bun pentru dezvoltarea unor abilități precum imaginația, empatia și înțelegerea relațiilor complexe care pot exista între oameni. Dacă ești un gambler, atunci îți recomandăm să citești și cărți care reprezintă această lume, cu toate lucrurile bune și cu toate lucrurile rele.
Romanele recomandate în introducerea articolului te vor ajuta să cunoști mai bine lumea largă și bogată a jocurilor de noroc. Pe deasupra, „Jucătorul” este un roman clasic, deci nu trebuie să lipsească din biblioteca nimănui, gambler sau nu.
Eveniment
Norocul și imaginația în cele mai bune romane de cazinou
Published
o zi agoon
decembrie 4, 2024Mâine, 22 noiembrie 2024, ciocolatierii români își lansează colecțiile de dulciuri și cadouri pentru sărbătorile de iarnă, la Sala Polivalentă din București. Expoziția va fi deschisă de vineri până duminică.
- Se poartă învelișurile porțelanate pentru dulciurile de Crăciun.
- Anul acesta, adulții pot găsi sub brad ciocolată cu jumări, bomboane cu vin fiert și praline cu… fetească neagră.
- La copii, “se poartă” ciocolata sănătoasă, naturală, cu umpluturi de fructe sau chiar cu fructe întregi, în top fiind ghimbirul, umplutura de dovleac sau pralinele cu soc.
- Se poartă, în sfârșit, patriotismul: Dulcelle lansează pralinele tricolor și turta dulce 1 decembrie, special pentru Ziua României.
Festivalul Chocolate Saga deschide sezonul cadourilor cu o ediție de Crăciun a evenimentului, la Sala Polivalentă din București și va reuni cele mai mari nume din România în domeniul ciocolatei.
Fiind singura expoziție de profil din țară, ciocolatierii și-au exprimat nevoia acestui eveniment înainte de luna decembrie, cu scopul de a definitiva contractele și parteneriatele pentru perioada sărbătorilor. Nu vor lipsi demonstrațiile live, lansarea unor noi colecții de praline și cadouri personalizate pentru Sărbătorile de iarnă.
“Această ediție de Crăciun pare să devină cea mai așteptată tradiție. După 3 ediții în doar doi ani, piața de ciocolată din România prinde contur. Atât maeștrii ciocolatieri, cât și vizitatorii, se declară mai interesați de ediția de Crăciun, care a început ca o ediție-pilot și s-a transformat în evenimentul anului.” (Adina Istrate, organizator)
Partenerii evenimentului
Partenerii oficiali Omnia Gusti Chefs Supplier, unul dintre cei mai mari furnizori de ingrediente pentru industria de cofetării si patiserii din România si Dulcelle, unul dintre cei mai cunoscuți si talentați manufacturieri de praline premiate la nivel internațional, vor susține Festivalul Chocolate Saga.
Live – evenimente spectaculoase de creație cu și din ciocolată
La această ediție, organizatorii au pregătit o zonă pentru demonstrații, in care maeștri talentați ai ciocolatei vor susține demonstrații in toate cele 3 zile de eveniment, potrivite pentru toate tipurile de public – de la spectacole de creație, la demonstrații practice. Acestea vor fi transmise live atât pe ecranele expoziției, cat si pe paginile de social media Chocolate Saga și ale partenerilor media.
Cei care vor fi prezenți vor putea învăța cum se fac pralinele, dar și secretul momentului: cum se prepară celebra ciocolata Dubai.
Se lansează Colecțiile de Sărbători
Cadourile de Moș Nicolae și de Crăciun încep cu dulciurile. Iar dulciurile încep cu ciocolata. În România, ciocolata începe cu Chocolate Saga. Oamenii de toate vârstele vor să vadă noile colecții și să le achiziționeze din timp.
Ciocolata sănătoasă – 80% dintre expozanți au produse benefice pentru sănătate și mai mult de jumătate au și produse de post.
“Realitatea este că ciocolata românească este spectaculoasă, atât din punct de vedere al lucrării estetice, cât și atunci când vorbim de gust și de ….sănătate. 80% dintre expozanți aduc în expoziție produse sănătoase. Unii dintre ei plusează și dau un scop medicinal preparatelor.“ (Adina Istrate, organizator)
Ce se poartă de Crăciun
“Se poartă învelișul porțelanat pentru prăjituri si, din câte îmi dau seama după cantitățile uriașe comandate de parteneri, în mod clar se poartă ciocolata premium, de cea mai bună calitate. Rămâne în top vânzări ciocolata Dubai, dar urcă și umpluturile cu fructe sau uleiuri esențiale pentru sărbători.” (Octavian Petruț, Kestar)
„Suntem mândri că suntem români, motiv pentru care am creat o colecție de praline tricolor și una de turtă dulce în motive tradiționale românești, colecții pe care le-am prezentat și peste hotare să ne reprezinte gustul cu mândrie. ” (Ioana Bunea&Carmela Dragomir, Dulcelle)
“Într-o lume tot mai digitalizată, avem nevoie de conectare.
Iar când vine vorba de industria de cofetărie, ciocolata este de departe pe primul loc.
În această perioadă, ciocolatierii setează trend-uri noi, gusturi de sărbătoare și împărtășesc pasiunea lor publicului larg. Suntem bucuroși să susținem aceasta întâlnire unică între ciocolatieri și venim totodată în întâmpinarea pasionaților care își creează singuri deserturile acasă.” (Marian Anghel, owner OmniaGusti)
Am înțeles că industria are nevoie de o întâlnire cu public la București, perioada sărbătorilor de iarnă fiind cea mai aglomerată din an pentru acest sector. Și pentru că este un subiect de interes național, suntem bucuroși să intermediem această întâlnire unică între ciocolatieri, partenerii noștri care prepară și vând produsele, cumpărători și publicul larg. Este momentul în care se lansează colecțiile, se semnează contractele, se fac degustări și chiar rezervări pentru sărbători. Este momentul în care se stabilesc trendurile și pasii de urmat în anul viitor.” (Andreea Ilina, organizator)
Chocolate Saga, cel mai mare Festival al Ciocolatei din Romania, ediția a 4-a de Crăciun, se desfășoară la Sala Polivalentă, în București, în perioada 22 -24 noiembrie 2023 , de vineri, orele 12:00 până duminică orele 18.00. Biletul de intrare costă 15 Ron, iar copiii sub 10 ani și persoanele cu dizabilități beneficiază de intrare gratuită.
Eveniment
Parteneriat pentru Excelență: DEKRA și Autoliv Transformă Performanța
Published
o săptămână agoon
noiembrie 28, 2024Mâine, 22 noiembrie 2024, ciocolatierii români își lansează colecțiile de dulciuri și cadouri pentru sărbătorile de iarnă, la Sala Polivalentă din București. Expoziția va fi deschisă de vineri până duminică.
- Se poartă învelișurile porțelanate pentru dulciurile de Crăciun.
- Anul acesta, adulții pot găsi sub brad ciocolată cu jumări, bomboane cu vin fiert și praline cu… fetească neagră.
- La copii, “se poartă” ciocolata sănătoasă, naturală, cu umpluturi de fructe sau chiar cu fructe întregi, în top fiind ghimbirul, umplutura de dovleac sau pralinele cu soc.
- Se poartă, în sfârșit, patriotismul: Dulcelle lansează pralinele tricolor și turta dulce 1 decembrie, special pentru Ziua României.
Festivalul Chocolate Saga deschide sezonul cadourilor cu o ediție de Crăciun a evenimentului, la Sala Polivalentă din București și va reuni cele mai mari nume din România în domeniul ciocolatei.
Fiind singura expoziție de profil din țară, ciocolatierii și-au exprimat nevoia acestui eveniment înainte de luna decembrie, cu scopul de a definitiva contractele și parteneriatele pentru perioada sărbătorilor. Nu vor lipsi demonstrațiile live, lansarea unor noi colecții de praline și cadouri personalizate pentru Sărbătorile de iarnă.
“Această ediție de Crăciun pare să devină cea mai așteptată tradiție. După 3 ediții în doar doi ani, piața de ciocolată din România prinde contur. Atât maeștrii ciocolatieri, cât și vizitatorii, se declară mai interesați de ediția de Crăciun, care a început ca o ediție-pilot și s-a transformat în evenimentul anului.” (Adina Istrate, organizator)
Partenerii evenimentului
Partenerii oficiali Omnia Gusti Chefs Supplier, unul dintre cei mai mari furnizori de ingrediente pentru industria de cofetării si patiserii din România si Dulcelle, unul dintre cei mai cunoscuți si talentați manufacturieri de praline premiate la nivel internațional, vor susține Festivalul Chocolate Saga.
Live – evenimente spectaculoase de creație cu și din ciocolată
La această ediție, organizatorii au pregătit o zonă pentru demonstrații, in care maeștri talentați ai ciocolatei vor susține demonstrații in toate cele 3 zile de eveniment, potrivite pentru toate tipurile de public – de la spectacole de creație, la demonstrații practice. Acestea vor fi transmise live atât pe ecranele expoziției, cat si pe paginile de social media Chocolate Saga și ale partenerilor media.
Cei care vor fi prezenți vor putea învăța cum se fac pralinele, dar și secretul momentului: cum se prepară celebra ciocolata Dubai.
Se lansează Colecțiile de Sărbători
Cadourile de Moș Nicolae și de Crăciun încep cu dulciurile. Iar dulciurile încep cu ciocolata. În România, ciocolata începe cu Chocolate Saga. Oamenii de toate vârstele vor să vadă noile colecții și să le achiziționeze din timp.
Ciocolata sănătoasă – 80% dintre expozanți au produse benefice pentru sănătate și mai mult de jumătate au și produse de post.
“Realitatea este că ciocolata românească este spectaculoasă, atât din punct de vedere al lucrării estetice, cât și atunci când vorbim de gust și de ….sănătate. 80% dintre expozanți aduc în expoziție produse sănătoase. Unii dintre ei plusează și dau un scop medicinal preparatelor.“ (Adina Istrate, organizator)
Ce se poartă de Crăciun
“Se poartă învelișul porțelanat pentru prăjituri si, din câte îmi dau seama după cantitățile uriașe comandate de parteneri, în mod clar se poartă ciocolata premium, de cea mai bună calitate. Rămâne în top vânzări ciocolata Dubai, dar urcă și umpluturile cu fructe sau uleiuri esențiale pentru sărbători.” (Octavian Petruț, Kestar)
„Suntem mândri că suntem români, motiv pentru care am creat o colecție de praline tricolor și una de turtă dulce în motive tradiționale românești, colecții pe care le-am prezentat și peste hotare să ne reprezinte gustul cu mândrie. ” (Ioana Bunea&Carmela Dragomir, Dulcelle)
“Într-o lume tot mai digitalizată, avem nevoie de conectare.
Iar când vine vorba de industria de cofetărie, ciocolata este de departe pe primul loc.
În această perioadă, ciocolatierii setează trend-uri noi, gusturi de sărbătoare și împărtășesc pasiunea lor publicului larg. Suntem bucuroși să susținem aceasta întâlnire unică între ciocolatieri și venim totodată în întâmpinarea pasionaților care își creează singuri deserturile acasă.” (Marian Anghel, owner OmniaGusti)
Am înțeles că industria are nevoie de o întâlnire cu public la București, perioada sărbătorilor de iarnă fiind cea mai aglomerată din an pentru acest sector. Și pentru că este un subiect de interes național, suntem bucuroși să intermediem această întâlnire unică între ciocolatieri, partenerii noștri care prepară și vând produsele, cumpărători și publicul larg. Este momentul în care se lansează colecțiile, se semnează contractele, se fac degustări și chiar rezervări pentru sărbători. Este momentul în care se stabilesc trendurile și pasii de urmat în anul viitor.” (Andreea Ilina, organizator)
Chocolate Saga, cel mai mare Festival al Ciocolatei din Romania, ediția a 4-a de Crăciun, se desfășoară la Sala Polivalentă, în București, în perioada 22 -24 noiembrie 2023 , de vineri, orele 12:00 până duminică orele 18.00. Biletul de intrare costă 15 Ron, iar copiii sub 10 ani și persoanele cu dizabilități beneficiază de intrare gratuită.
Parteneri
Ultimile stiri locale
Cauciucuri de Iarnă vs. Cauciucuri All Season: Care sunt Cele Mai Potrivite pentru Anotimpul Rece?
Jocurile de noroc au avut și au o influență mare asupra lumii în care trăim. Încă din Antichitate, acestea erau...
Călin Georgescu explică: băuturile carbogazoase, noua armă a globalismului
Într-o țară care își cântărește viitorul pe talerul unui vot incert, Călin Georgescu vine cu o dezvăluire epocală: băuturile carbogazoase...
Norocul și imaginația în cele mai bune romane de cazinou
Mâine, 22 noiembrie 2024, ciocolatierii români își lansează colecțiile de dulciuri și cadouri pentru sărbătorile de iarnă, la Sala Polivalentă...
Omul n-a fost pe Lună, dar e în închisoarea minții – filosofia cosmică a candidatului Călin Georgescu
Călin Georgescu, personaj cu o aură cosmică, pare să fi aterizat direct dintr-o galaxie îndepărtată a teoriilor conspiraționiste. După cum...
Aparatul dentar invizibil, solutia moderna pentru o problema veche: zambetul perfect!
Un zambet impecabil nu mai este doar un ideal, ci o realitate accesibila pentru oricine isi doreste sa corecteze imperfectiunile...
Cum să Îți Transformi Foișorul sau Terasa cu Lustre din Lemn: Modele Rustice și Sfaturi de Iluminat
Descoperă cum să transformi terasa sau foișorul cu lustre din lemn. Găsește modele rustice, sfaturi de iluminat și idei de...
Michael Schumacher: dominanța în Formula 1 și lecții despre precizie și risc calculat
Michael Schumacher, de șapte ori campion mondial de Formula 1, este un simbol al excelenței și al dominanței în motorsport....
Set de tigăi antiaderente Koken – combinația perfectă între calitate și performanță
Setul de tigăi antiaderente Koken este soluția ideală pentru prepararea alimentelor fără riscul de lipire. Fabricate din materiale de calitate...
Un acoperiș bine realizat face diferența între confort și disconfort.
La Top Acoperiș Construct, suntem experți în construcția și repararea acoperișurilor, izolarea eficientă împotriva frigului și apei, dar și în...
Parteneriat pentru Excelență: DEKRA și Autoliv Transformă Performanța
Mâine, 22 noiembrie 2024, ciocolatierii români își lansează colecțiile de dulciuri și cadouri pentru sărbătorile de iarnă, la Sala Polivalentă...
Dormitoare Elegante cu Toalete de Machiaj și Dressinguri Personalizabile
Un dormitor bine organizat nu înseamnă doar un spațiu pentru odihnă, ci și un loc care îți reflectă personalitatea și...
Aparatele de slabit – cand pot fi folosite si care sunt beneficiile acestora?
In ultimii ani, din ce in ce mai multe persoane cauta solutii eficiente pentru a elimina grasimea in exces. Dieta...
Urmează un vot decisiv pentru ca Romania să nu intre într-o criză politică prelungită, pe modelul Bulgariei
Țara vecină este de 3 ani este într-o criza politică fără precedent, cu un președinte izolat și forțe politice care...
Votul din 1 decembrie trebuie să respingă austeritatea dorită de liderii Dreptei în 2025
O guvernare de dreapta ar putea face din 2025 anul austerității în România. Ilie Bolojan, noul președinte PNL, a afirmat...
Oamenii de afaceri și partenerii străini vor ca alegerile din 1 decembrie să aducă stabilitate, predictibilitate și coerență
Cu încă două rânduri de alegeri în următoarele săptămâni, analiștii financiari afirmă că România trebuie să-și păstreze parcursul recent și...
Ce tip de vot poate alunga, pe 1 decembrie, incertitudinea ce riscă să arunce țara în haos
Incertitudinea din România poate să provoce haos economic și politic, avertizează analiștii financiari. Ca alternativă, social-democrații propun stabilitate și încredere...
Știrile Săptămânii
-
Uncategorized5 zile ago
Un acoperiș bine realizat face diferența între confort și disconfort.
-
Afaceri3 zile ago
Set de tigăi antiaderente Koken – combinația perfectă între calitate și performanță
-
Sport2 zile ago
Michael Schumacher: dominanța în Formula 1 și lecții despre precizie și risc calculat
-
Uncategorizedo zi ago
Aparatul dentar invizibil, solutia moderna pentru o problema veche: zambetul perfect!
-
Uncategorized2 zile ago
Cum să Îți Transformi Foișorul sau Terasa cu Lustre din Lemn: Modele Rustice și Sfaturi de Iluminat
-
Afacerio zi ago
Omul n-a fost pe Lună, dar e în închisoarea minții – filosofia cosmică a candidatului Călin Georgescu
-
Evenimento zi ago
Norocul și imaginația în cele mai bune romane de cazinou
-
Afaceri14 ore ago
Călin Georgescu explică: băuturile carbogazoase, noua armă a globalismului