Connect with us

Eveniment

Tunuri de milioane de euro la Conpet SA Ploiesti

Published

on

O știti pe Monica Anisie, cea care asculta precum turnătorii pe la ușile claselor. Cea care în decembrie 2019 spunea: ,,Nu trebuie să ne îngrijorăm neapărat de această evaluare a testelor PISA … Accentul la aceste evaluări nu cade neapărat pe ceea ce știu elevii ci pe aplicarea cunoștințelor în situații concrete de viață”. M-am uitat astăzi pe trei surse de presă să văd dacă declarația asta a lui Anisie e reală: ,,pentru copiii cu temperatura de peste 37,3, recomand cadrelor medicale să repete succesiv (nota mea … poate repeta nesuccesiv? ) acel procedeu de luare a temperaturii și să rezerve 2-5 minute pentru procesul acesta”. A ajuns cea care pare a se încadra perfect în definiția analfabetismului funcțional prin declarația despre cum percepe ea testul PISA, ca numai după 6 luni, să recomande și medicilor/cadrelor medicale ce să facă? E suficient să posezi calitatea de ministru avizat de SRI ca să recomanzi tu cadrelor medicale ce să facă? Eu v-am spus încă din urmă cu 6 luni, încă de la declarația cu PISA..., precizeaza analistul economic Radu Teodor Soviani.

În urmă cu 9 ani (decembrie 2010), România era în recesiune profundă. Criza internațională a venit PESTE dezechilibrele interne majore (care au generat propria criza a economiei interne) iar indiferenta, iresponsabiltitatea si incompetenta autoritatilor combinate (monetare, fiscale, șef CSAT) au facut din recesiunea economiei Romaniei, una draconica. La nivelul anului 2015 am făcut și o estimare cât ne-a costat criza din 2008-2012 evaluând șapte criterii.

Am evaluat costul PIB-ului pierdut, scaderea averii gospodăriilor, deteriorarea activelor financiare, pierderile de capital uman în termen de salarii, pierderile de capital uman în termeni de locuri de muncă, costurile asociate cu majorarea TVA și reducerea salariilor bugetarilor, costurile asociate cu majorarea datoriilor publice.

Estimarea a condus la un cost al crizei cuprins între 130,5 miliarde de Euro și 233,5 miliarde de Euro. Costuri asociate politicilor ,,găștii”. Adică, pe cap de locuitor (inclusiv nou- născuți) între 6..529 și 11.675 de Euro. Mai mult decât pune de-o parte, în economisire, într-o viață întreagă, un român mediu.

Gasca sus mentionata (in esenta aceeasi care gestioneaza si acum economia Romaniei) a favorizat criza pana in 2008, a ignorat criza in 2008 si 2009 (ca sa se realeaga Mugur Isarescu guvernator BNR si Traian Basescu – Presedinte al Romaniei) si a luat masuri tardive, draconice si disproporționate in 2010 (majorarea TVA-ului de la 19% la 24%, taierea salariilor cu 25%), care au prelungit recesiunea.

Și despre Isărescu (Manole) și despre Băsescu (Petrov) cărora li se datorează o bună parte din factura de aproape 12.000 de Euro/capita indusă de gestionarea de către ei a crizei, opinia publică a aflat că au fost turnători la Securitate și că și-au clădit identitatile publice, cu cheiță, sau dacă preferați, cu lanț. Unul turna despre divorțuri și despre colegele care ,,enervau colegii” iar celalălat despre are deja decizie instanță că a făcut poliție politică, asigurându-și din timp propagarea până la cel mai înalt nivel al României ,,democrate”.

Turnătorul Petrov a mai prins un mandat, mintind populația in campania electorală din 2009 că ,,nu vom tăia salarii și pensii”. Sicofantului Manole i-a mers chiar mai bine: el a mai prins trei mandate (2009, 2014, 2019) și chiar bonus de 95.000 de Euro de pensionare fără să se pensioneze, mintind populația că nu vom avea niciun fel de criză: ,,poate criză de nervi”.

Turnătorul Petrov a fost succedat la Cotroceni de un beneficiar de escorcherii cu case, Klaus Iohannis, căruia i-a și predat ordinul Steaua României în grad de colan(foto). Averea imobiliară personală a lui Iohannis, originată prin documente false, s-a majorat semnificativ in urma tergiversarii restituirii in patrimoniul statului a sursei alfa a averii sale imobiliare (casa obținută prin fraudă, cu un testament falsificat) și a încasării de chirii în continuare pe perioada tergiversării, prin aportul unui alt turnător al securității: turnătorul Miron, cel care în perioada în care Manole și Petrov turnaseră deja demult pentru prima oară la Securitate, fusese infiltrat în închisoarea de la Aiud, pentru a înrăutăți situați deținuților politici ai regimului comunist.

Nu ar fi reușit la Aiud fără sprijinul decisiv al lui Augustin Lazăr, fost procuror comunist, care, în baza turnătoriilor lui Miron, îl mai condamna practic încă o dată pe deținutul politic Iulius Filip, respingându-i dreptul la eliberare condiționată: ,,Te întreb, frate române, chiar dacă faci parte din aparatul de represiune, nu auzi durerea?”, îi scria Iulius Filip lui Augustin Lazăr, din pușcăria unde ,,erai transformat într-un animal. Aveam 39 de kilograme”. Peste mult timp, în România ,,democrată”, Augustin Lazăr avea să ajungă procuror general al României, convingându-l pe Iohannis să îl numească după ce a ,,strecurat” în dosarul de candidatura la cea mai înaltă funcție din Parchet, o hotărâre de clasare a infracțiunilor de escrocherii cu case ale familiei Iohannis.

Acum, Klaus Iohannis poartă epigonic ordinul Steaua României în grad de colan, care i-au fost înmânate de turnătorul Petrov. La dreapta lui, stă doamna Carmen. Despre ei, scrie în sentința definitivă a Curții de Apel Brașov din 2015, prin care familia Iohannis a pierdut casa obținută prin fraudă: ,,(…)pârâtul Klaus Werner Johannis nefiind apărat de prezumția de bună credință față de amploarea operațiunii ilicite, rezultată din hotărârile judecătorești definitiv pronunțate. Actul juridic subsecvent, întemeindu-se pe un act juridic încheiat prin fraudarea legii și fondat pe cauză ilicită, nu ar putea fi validat prin simpla invocare a bunei credințe a terțului, mai ales că acesta este soțul celeilalte părți contractante, care la rândul său a participat la întocmirea actului nul inițial.’. Despre colan și despre Steaua României, știm că Iohannis îl are de la turnătorul Petrov. Despre rochia din dreapta Stelei României, probabil că este cumpărată din fructificarae banilor obținuți din chiriile pe case. Într-un stat de drept, probabil că rochia ar fi fost deja executată silită iar Iohannis nu ar fi ajuns vreodată să mai poarte Steaua României în grad de colan. Totuși, doamna Iohannis ar fi putut totuși să poarte rochia de lângă colan, cu unica condiție să  fi obținut în instanță suspendarea provizorie a executări silite.

Dar acest articol nu este despre România stat de drept, deși ruperea protocoalelor prin care SRI a subordonat justiția reprezintă premisele pentru construirea cu adevărat a unui stat de drept și nu al unuia simulat, chiar dacă unii încearcă chiar și în aceste momente, restaurația. Acest articol este despre cum a evoluat învățământul din România, în ultimii 9 ani: cu turnătorul Petrov Președinte și cu succesorul Iohannis, a cărui singură maculatură din primul mandat a fost un proiect epigonic, simulat: ,,România educată”. În fapt, simularea României educate. În urmă cu mai bine de doi ani, un alt turnător, la 7 ani după ce fusese decorat și care se află și acum în funcție, nici nu se sfia să vorbească despre simularea educației: ,,populația nici măcar nu trebuie să fie educată (financiar)”. Desigur, decorat:

Știrea de acum este că România a înregistrat cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani (2010-2018), la testele PISA (Programul pentru evaluarea internațională a elevilor), care arată performanța sistemului de învățământ. În aprilie 2018, 5.000 de elevi români în jurul vârstei de 15 ani, ,,eșantionați științific” din 180 de școli au participat la evaluarea internațională. Rezultatul? Analfabetismul funcțional în rândul elevilor de 15 ani este de 44%. Adică, aptitudinile lor de citire și scriere sunt inadecvate pentru ,,a face față traiului de zi cu zi și sarcinilor ca forță de muncă ce le revin și care necesită aptitudini de citire mai mari decât nivelul de bază”.

În urmă cu 9 ani (decembrie 2010), sub mandatul turnatorului Petrov erau făcute publice rezultatele PISA din 2009. Dezastruase, și l-am întrebat exact la acel moment  pe Băsescu, dacă are ceva să își reproșeze ((VIDEO în articol). Atunci, copii de 15 ani testați în 2018 nu erau nici măcar elevi, ei abia în 2010 urmând să intre în clasa întâi. Evaluarea din 2009 se făcea așadar în urma rezultatelor copiilor care aveau 15 ani atunci și care, în anul 2000, se pregăteau să intre în sistemul de învățământ – când premier al României era turnătorul Manole,

Dar revenind la preșcolarii din 2009 care aveau atunci aveau 6 ani și evaluați acum, ei sunt  exact  cei care au beneficiat de politica de educație a turnătorului Petrov din al doilea mandat și din primul mandat al lui Iohannis. De ,,România educată”. Cei nouă ani de reforme simulate de Petrov și de Iohannis au asigurat, cu succes, pentru  5 din 10 elevi de astăzi statutul de analfabet funcțional.

În urmă cu 9 ani, bugetul avea grave probleme financiare iar România era în criză bugetară. Pretigiosul The Economist scrisese numeroase articole despre România. Spre exemplu, în 23 octombrie 2010 scrisese deja articolul ,,How NOT TO run a country”. ilustrând cu votul Parlamentului care redusese TVA-ul ,,din greșeală” la foarte puțin timp după ce îl majoraseră de la 19% la 24%. ,,A părut că este glumă de 1 Aprilie” scria The Economist despre parlamentarii care votasera ,,dupa deget”, adica dupa cum le indica liderul de grup, cu degetul in sus, si de fapt liderul de grup ar fi trebui sa arate degetul in jos.

Votul la deget al parlamentarilor români descris în octombrie 2010 (beneficiari acum de pensii speciale) îi determina pe cei de la The Economist să îl parafrezeze pe Petrov, care ne spusese că acordul cu FMI este ,,o centură de siguranță” și să definească extrem de exact ce a reprezentat în fapt acordul cu FMI: ,,o binevenită cămasă de forță externă pentru politicieni nevrotici și agitați nedecisiv’‘.

Articolul survenea exact în perioda în care erau facute publice rezultatele testului PISA din 2009 (decembrie 2010). Pe vremea aia, președinții nu simulau ,,dezbaterile” cu jurnaliștii. Prin urmare l-am întrebat pe Băsescu, la debutul celui de-al doilea mandat și cu înca 4 ani în față în care să se ocupe de educație: ce își reproșează față de educație vis-a-vis de primul mandat. Înainte l-am întrebat însă despre cămașa de forță și puteți să vedeți dialogul, în următorul fișier VIDEO, foarte rar:

Suntem la 9 ani de la acel moment. Anul 2019 a demonstrat fără dubiu că Traian Băsescu – turnătorul Petrov – a fost cel care de fapt a fost întotdeauna ,,în camășă de forță”. În cămașa de forță a Securității.

În această cămașp și-a derulat și al doilea mandat, centrat în fapt pe protocoale ticăloase prin care SRI subordona justiția de facto, în timp ce, declarativ, o dădea cu educația. Rezultanta? 44% dintre copiii de 15 ani sunt analfabeți funcțional.

La fel s-a derulat și primul mandat al lui Iohannis, în care a simulat proiectul ,,România educată”, ocupându-se în fapt cu păstrarea stats-quo-ului în justiție. În al doilea mandat, se ocupă de restaurație.

Concluziv însă, pot spune că  rezultatul a 9 ani de prioritate ,,educație” și două mandate prezidențiale este cel pe care îl vedem astăzi: dintre preșcolarii din urmă cu 9 ani, aproape jumătate din ei se încadrează la ,,analfebeți funcțional”.

E prea mult dacă îi rog pe foștii sau actuali Președinți, turnători sau nu, să nu se mai ocupe ei de educație și să se întoarcă la casele lor (aia din Mihăileanu, obținută prin fraudă în cazul lui Petrov respectiv la  una dintre cele rămase la Sibiu și care nu vor fi executate silit pentru recuperarea de către stat a sumelor obținute prin fraudarea legii de către familia Iohannis)? E prea mult?

E prea mult dacă îl rog pe Iohannis sau pe paiața lui, Ludovic Orban, să evalueze dacă declarația ministrului educației: ,,Nu trebuie să ne îngrijorăm neapărat de această evaluare a testelor PISA … Accentul la aceste evaluări nu cade neapărat pe ceea ce știu elevii ci pe aplicarea cunoștințelor în situații concrete de viață” se încadrează în definiția analfabetismului funcțional?  Adică dacă aptitudinile ei de citire a evaluării PISA sunt la un nivel mai mare decât cel de bază și dacă face față sarcinilor ce îi revin ca ministru al educației și cercetării. Pentru că sincer, faptul că nu o îngrijorează faptul că aproape 5 din 10 elevi de 15 ani sunt anlafabeți funcțional, mă face să mă întreb: dar ea cum este?

E prea mult dacă rog Serviciul Român de Informații (SRI) să accelereze procesul de lustrație a celor aflați încă în funcții de decizie și a paiațelor lor?

E prea mult dacă învederez SRI-ului că este o problemă MAJORĂ de securitate națională faptul că ,,excepțiile care privesc securitatea națională” în ceea ce privește ,,deconspirarea securității” sunt încă pe la butoane direct sau indirect prin paiațele lor și rezultatele le vedem în fiecare zi?

Dar poate că SRI-ul este mulțumit că 5 din 10 copii de 15 ani sunt analfabeți funcțional. Unii cu siguranță le pot deveni colegi, după ce vor face 18 ani, în legătura unor paiațe denumite legal și ,,excepții”. Și atunci, poate SRI-ul consideră că nu este prea mult și achiesează la opinia că nu este îngrijorător faptul că 5 din 10 copii de 15 ani eșuează ,,în privința aplicării cunoștințelor în situații concrete de viață”. Aprops, doamna Anisie, soție de procuror ,,partener” cu domnu’ Cumpănașu, are aviz de la SRI? (Sava N.).

 

Facebook Comments

Eveniment

Servicii de Web Design și Optimizare SEO oferite de AllmaDesign

Published

on

By

Sursă: https://pixabay.com/ro/illustrations/slot-machine-jocuri-de-noroc-cazinou-2304135/

Alegerea slotului potrivit poate face diferența între o experiență de joc plăcută și una frustrantă. Într-un univers atât de vast al jocurilor de noroc online, cu mii de sloturi disponibile, este esențial să îți iei timp pentru a alege un slot care să corespundă preferințelor și nevoilor tale. Iată câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă.

1. Înțelege tipurile de sloturi disponibile

Primul pas în alegerea slotului potrivit este să înțelegi diferențele dintre diversele tipuri de sloturi, mai ales diferența între sloturi fizice și online. Acestea se împart în mai multe categorii:

  • Sloturi clasice: Acestea sunt sloturile cu 3 role și un design simplu, bazat pe cele mai vechi modele de mașini mecanice. Ele sunt perfecte pentru cei care preferă un stil de joc retro, fără prea multe complicații.
  • Sloturi video: Sunt cele mai populare în prezent și vin cu 5 role și multiple linii de plată. Acestea au teme diverse, efecte vizuale impresionante și o varietate de caracteristici bonus.
  • Sloturi progresive: Aceste sloturi oferă jackpoturi progresive, ceea ce înseamnă că suma premiilor crește pe măsură ce jucătorii continuă să parieze. Premiul poate atinge sume colosale, dar câștigurile sunt rare și necesită parierea unei sume maxime.
  • Sloturi cu Megaways: Un concept relativ nou, aceste sloturi oferă un număr dinamic de linii de plată, care poate varia cu fiecare rotire. Acestea oferă un joc mai complex și mai variat, dar pot fi mai greu de înțeles pentru începători.

2. Verifică RTP-ul (Return to Player)

Unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare la alegerea unui slot este procentul RTP (Return to Player). RTP reprezintă procentul de bani pe care un slot îl returnează jucătorilor pe termen lung. De exemplu, un slot cu un RTP de 96% va returna, teoretic, 96 RON pentru fiecare 100 RON pariați pe o perioadă lungă de timp.

Este important de menționat că RTP-ul nu garantează câștiguri imediate, ci reflectă doar performanța pe termen lung a unui joc. În general, este recomandat să alegi sloturi cu un RTP de cel puțin 95%, pentru a-ți maximiza șansele de câștig.

3. Alege un slot cu o tematică pe placul tău

Tematica este un alt aspect cheie atunci când vine vorba de alegerea unui slot. Sloturile sunt disponibile într-o varietate incredibilă de teme, de la mitologie antică, filme și seriale celebre, până la teme inspirate din natură sau aventuri fantastice. Alegerea unui slot cu o tematică care îți place va face experiența de joc mai captivantă și plăcută.

Dacă ești fan al filmelor, vei găsi sloturi inspirate din pelicule celebre, cum ar fi seria Jurassic Park sau Game of Thrones. Dacă preferi mitologia, există sloturi cu tematici inspirate din Grecia Antică, Egipt sau mituri nordice, precum Book of Dead sau Age of Gods.

4. Volatilitatea slotului – Risc mare sau mic?

Volatilitatea unui slot se referă la cât de des plătește și la mărimea câștigurilor oferite. Există trei tipuri principale de volatilitate:

  • Volatilitate scăzută: Aceste sloturi oferă câștiguri mici, dar frecvente. Sunt ideale pentru jucătorii care preferă un ritm mai constant și care nu doresc să își asume riscuri mari.
  • Volatilitate medie: Aceste sloturi sunt un echilibru între frecvența câștigurilor și mărimea lor. Jucătorii pot experimenta câștiguri moderate, dar și premii mai mari din când în când.
  • Volatilitate ridicată: Aceste sloturi oferă câștiguri mari, dar rare. Dacă ești dispus să riști mai mult pentru șansa unui câștig uriaș, sloturile cu volatilitate ridicată ar putea fi alegerea potrivită.

Alegerea între aceste tipuri de volatilitate depinde de preferințele tale și de bugetul pe care ești dispus să îl investești în joc.

5. Explorează caracteristicile speciale și bonusurile

Un alt aspect important de luat în considerare este prezența caracteristicilor speciale și a bonusurilor. Sloturile video moderne oferă o varietate de funcții bonus, care pot include:

  • Rotiri gratuite: Majoritatea sloturilor oferă o rundă bonus de rotiri gratuite care poate fi declanșată prin combinarea anumitor simboluri.
  • Simboluri Wild: Aceste simboluri pot înlocui orice alt simbol pentru a forma combinații câștigătoare.
  • Simboluri Scatter: De obicei, declanșează rotirile gratuite sau alte runde bonus.
  • Multiplicatori: Aceștia măresc câștigurile și pot face diferența în obținerea unui câștig substanțial.

Verifică dacă slotul pe care îl alegi oferă aceste caracteristici, deoarece acestea pot adăuga un strat suplimentar de divertisment și îți pot crește șansele de câștig.

6. Joacă în modul demo

Majoritatea cazinourilor online oferă opțiunea de a juca sloturi în modul demo, fără a paria bani reali. Acesta este un mod excelent de a testa sloturile și de a vedea dacă îți plac înainte de a investi bani reali. Jucând în modul demo, poți experimenta cum funcționează caracteristicile bonus, cât de des plătește slotul și cum te simți în legătură cu volatilitatea sa.

7. Setează un buget și respectă-l

Indiferent de slotul pe care îl alegi, este important să ai un buget clar stabilit înainte de a începe să joci. Jocurile de noroc ar trebui să fie întotdeauna o formă de divertisment, nu un mod de a câștiga bani. Stabilește o sumă pe care ești dispus să o pierzi și respectă acest buget. Nu încerca să îți recuperezi pierderile și evită să pariezi mai mult decât îți poți permite.

Concluzie

Alegerea slotului potrivit necesită puțină cercetare și introspecție. Înțelegerea tipurilor de sloturi, verificarea RTP-ului, alegerea unei teme care îți place și evaluarea caracteristicilor speciale sunt factori esențiali în a găsi un joc care să se potrivească stilului și preferințelor tale. Cel mai important, asigură-te că îți gestionezi bugetul cu înțelepciune și te bucuri de joc ca pe o experiență de divertisment. Cu toate aceste sfaturi, vei fi pregătit să îți alegi slotul ideal și să îți maximizezi șansele de câștig. Vezi detalii aici.

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Creare Website de Prezentare Profesional – Soluția Perfectă pentru Afacerea Ta

Published

on

By

Sursă: https://pixabay.com/ro/illustrations/slot-machine-jocuri-de-noroc-cazinou-2304135/

Alegerea slotului potrivit poate face diferența între o experiență de joc plăcută și una frustrantă. Într-un univers atât de vast al jocurilor de noroc online, cu mii de sloturi disponibile, este esențial să îți iei timp pentru a alege un slot care să corespundă preferințelor și nevoilor tale. Iată câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă.

1. Înțelege tipurile de sloturi disponibile

Primul pas în alegerea slotului potrivit este să înțelegi diferențele dintre diversele tipuri de sloturi, mai ales diferența între sloturi fizice și online. Acestea se împart în mai multe categorii:

  • Sloturi clasice: Acestea sunt sloturile cu 3 role și un design simplu, bazat pe cele mai vechi modele de mașini mecanice. Ele sunt perfecte pentru cei care preferă un stil de joc retro, fără prea multe complicații.
  • Sloturi video: Sunt cele mai populare în prezent și vin cu 5 role și multiple linii de plată. Acestea au teme diverse, efecte vizuale impresionante și o varietate de caracteristici bonus.
  • Sloturi progresive: Aceste sloturi oferă jackpoturi progresive, ceea ce înseamnă că suma premiilor crește pe măsură ce jucătorii continuă să parieze. Premiul poate atinge sume colosale, dar câștigurile sunt rare și necesită parierea unei sume maxime.
  • Sloturi cu Megaways: Un concept relativ nou, aceste sloturi oferă un număr dinamic de linii de plată, care poate varia cu fiecare rotire. Acestea oferă un joc mai complex și mai variat, dar pot fi mai greu de înțeles pentru începători.

2. Verifică RTP-ul (Return to Player)

Unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare la alegerea unui slot este procentul RTP (Return to Player). RTP reprezintă procentul de bani pe care un slot îl returnează jucătorilor pe termen lung. De exemplu, un slot cu un RTP de 96% va returna, teoretic, 96 RON pentru fiecare 100 RON pariați pe o perioadă lungă de timp.

Este important de menționat că RTP-ul nu garantează câștiguri imediate, ci reflectă doar performanța pe termen lung a unui joc. În general, este recomandat să alegi sloturi cu un RTP de cel puțin 95%, pentru a-ți maximiza șansele de câștig.

3. Alege un slot cu o tematică pe placul tău

Tematica este un alt aspect cheie atunci când vine vorba de alegerea unui slot. Sloturile sunt disponibile într-o varietate incredibilă de teme, de la mitologie antică, filme și seriale celebre, până la teme inspirate din natură sau aventuri fantastice. Alegerea unui slot cu o tematică care îți place va face experiența de joc mai captivantă și plăcută.

Dacă ești fan al filmelor, vei găsi sloturi inspirate din pelicule celebre, cum ar fi seria Jurassic Park sau Game of Thrones. Dacă preferi mitologia, există sloturi cu tematici inspirate din Grecia Antică, Egipt sau mituri nordice, precum Book of Dead sau Age of Gods.

4. Volatilitatea slotului – Risc mare sau mic?

Volatilitatea unui slot se referă la cât de des plătește și la mărimea câștigurilor oferite. Există trei tipuri principale de volatilitate:

  • Volatilitate scăzută: Aceste sloturi oferă câștiguri mici, dar frecvente. Sunt ideale pentru jucătorii care preferă un ritm mai constant și care nu doresc să își asume riscuri mari.
  • Volatilitate medie: Aceste sloturi sunt un echilibru între frecvența câștigurilor și mărimea lor. Jucătorii pot experimenta câștiguri moderate, dar și premii mai mari din când în când.
  • Volatilitate ridicată: Aceste sloturi oferă câștiguri mari, dar rare. Dacă ești dispus să riști mai mult pentru șansa unui câștig uriaș, sloturile cu volatilitate ridicată ar putea fi alegerea potrivită.

Alegerea între aceste tipuri de volatilitate depinde de preferințele tale și de bugetul pe care ești dispus să îl investești în joc.

5. Explorează caracteristicile speciale și bonusurile

Un alt aspect important de luat în considerare este prezența caracteristicilor speciale și a bonusurilor. Sloturile video moderne oferă o varietate de funcții bonus, care pot include:

  • Rotiri gratuite: Majoritatea sloturilor oferă o rundă bonus de rotiri gratuite care poate fi declanșată prin combinarea anumitor simboluri.
  • Simboluri Wild: Aceste simboluri pot înlocui orice alt simbol pentru a forma combinații câștigătoare.
  • Simboluri Scatter: De obicei, declanșează rotirile gratuite sau alte runde bonus.
  • Multiplicatori: Aceștia măresc câștigurile și pot face diferența în obținerea unui câștig substanțial.

Verifică dacă slotul pe care îl alegi oferă aceste caracteristici, deoarece acestea pot adăuga un strat suplimentar de divertisment și îți pot crește șansele de câștig.

6. Joacă în modul demo

Majoritatea cazinourilor online oferă opțiunea de a juca sloturi în modul demo, fără a paria bani reali. Acesta este un mod excelent de a testa sloturile și de a vedea dacă îți plac înainte de a investi bani reali. Jucând în modul demo, poți experimenta cum funcționează caracteristicile bonus, cât de des plătește slotul și cum te simți în legătură cu volatilitatea sa.

7. Setează un buget și respectă-l

Indiferent de slotul pe care îl alegi, este important să ai un buget clar stabilit înainte de a începe să joci. Jocurile de noroc ar trebui să fie întotdeauna o formă de divertisment, nu un mod de a câștiga bani. Stabilește o sumă pe care ești dispus să o pierzi și respectă acest buget. Nu încerca să îți recuperezi pierderile și evită să pariezi mai mult decât îți poți permite.

Concluzie

Alegerea slotului potrivit necesită puțină cercetare și introspecție. Înțelegerea tipurilor de sloturi, verificarea RTP-ului, alegerea unei teme care îți place și evaluarea caracteristicilor speciale sunt factori esențiali în a găsi un joc care să se potrivească stilului și preferințelor tale. Cel mai important, asigură-te că îți gestionezi bugetul cu înțelepciune și te bucuri de joc ca pe o experiență de divertisment. Cu toate aceste sfaturi, vei fi pregătit să îți alegi slotul ideal și să îți maximizezi șansele de câștig. Vezi detalii aici.

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Cum să îți alegi slotul potrivit? Ghid complet

Published

on

By

Sursă: https://pixabay.com/ro/illustrations/slot-machine-jocuri-de-noroc-cazinou-2304135/

Alegerea slotului potrivit poate face diferența între o experiență de joc plăcută și una frustrantă. Într-un univers atât de vast al jocurilor de noroc online, cu mii de sloturi disponibile, este esențial să îți iei timp pentru a alege un slot care să corespundă preferințelor și nevoilor tale. Iată câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă.

1. Înțelege tipurile de sloturi disponibile

Primul pas în alegerea slotului potrivit este să înțelegi diferențele dintre diversele tipuri de sloturi, mai ales diferența între sloturi fizice și online. Acestea se împart în mai multe categorii:

  • Sloturi clasice: Acestea sunt sloturile cu 3 role și un design simplu, bazat pe cele mai vechi modele de mașini mecanice. Ele sunt perfecte pentru cei care preferă un stil de joc retro, fără prea multe complicații.
  • Sloturi video: Sunt cele mai populare în prezent și vin cu 5 role și multiple linii de plată. Acestea au teme diverse, efecte vizuale impresionante și o varietate de caracteristici bonus.
  • Sloturi progresive: Aceste sloturi oferă jackpoturi progresive, ceea ce înseamnă că suma premiilor crește pe măsură ce jucătorii continuă să parieze. Premiul poate atinge sume colosale, dar câștigurile sunt rare și necesită parierea unei sume maxime.
  • Sloturi cu Megaways: Un concept relativ nou, aceste sloturi oferă un număr dinamic de linii de plată, care poate varia cu fiecare rotire. Acestea oferă un joc mai complex și mai variat, dar pot fi mai greu de înțeles pentru începători.

2. Verifică RTP-ul (Return to Player)

Unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare la alegerea unui slot este procentul RTP (Return to Player). RTP reprezintă procentul de bani pe care un slot îl returnează jucătorilor pe termen lung. De exemplu, un slot cu un RTP de 96% va returna, teoretic, 96 RON pentru fiecare 100 RON pariați pe o perioadă lungă de timp.

Este important de menționat că RTP-ul nu garantează câștiguri imediate, ci reflectă doar performanța pe termen lung a unui joc. În general, este recomandat să alegi sloturi cu un RTP de cel puțin 95%, pentru a-ți maximiza șansele de câștig.

3. Alege un slot cu o tematică pe placul tău

Tematica este un alt aspect cheie atunci când vine vorba de alegerea unui slot. Sloturile sunt disponibile într-o varietate incredibilă de teme, de la mitologie antică, filme și seriale celebre, până la teme inspirate din natură sau aventuri fantastice. Alegerea unui slot cu o tematică care îți place va face experiența de joc mai captivantă și plăcută.

Dacă ești fan al filmelor, vei găsi sloturi inspirate din pelicule celebre, cum ar fi seria Jurassic Park sau Game of Thrones. Dacă preferi mitologia, există sloturi cu tematici inspirate din Grecia Antică, Egipt sau mituri nordice, precum Book of Dead sau Age of Gods.

4. Volatilitatea slotului – Risc mare sau mic?

Volatilitatea unui slot se referă la cât de des plătește și la mărimea câștigurilor oferite. Există trei tipuri principale de volatilitate:

  • Volatilitate scăzută: Aceste sloturi oferă câștiguri mici, dar frecvente. Sunt ideale pentru jucătorii care preferă un ritm mai constant și care nu doresc să își asume riscuri mari.
  • Volatilitate medie: Aceste sloturi sunt un echilibru între frecvența câștigurilor și mărimea lor. Jucătorii pot experimenta câștiguri moderate, dar și premii mai mari din când în când.
  • Volatilitate ridicată: Aceste sloturi oferă câștiguri mari, dar rare. Dacă ești dispus să riști mai mult pentru șansa unui câștig uriaș, sloturile cu volatilitate ridicată ar putea fi alegerea potrivită.

Alegerea între aceste tipuri de volatilitate depinde de preferințele tale și de bugetul pe care ești dispus să îl investești în joc.

5. Explorează caracteristicile speciale și bonusurile

Un alt aspect important de luat în considerare este prezența caracteristicilor speciale și a bonusurilor. Sloturile video moderne oferă o varietate de funcții bonus, care pot include:

  • Rotiri gratuite: Majoritatea sloturilor oferă o rundă bonus de rotiri gratuite care poate fi declanșată prin combinarea anumitor simboluri.
  • Simboluri Wild: Aceste simboluri pot înlocui orice alt simbol pentru a forma combinații câștigătoare.
  • Simboluri Scatter: De obicei, declanșează rotirile gratuite sau alte runde bonus.
  • Multiplicatori: Aceștia măresc câștigurile și pot face diferența în obținerea unui câștig substanțial.

Verifică dacă slotul pe care îl alegi oferă aceste caracteristici, deoarece acestea pot adăuga un strat suplimentar de divertisment și îți pot crește șansele de câștig.

6. Joacă în modul demo

Majoritatea cazinourilor online oferă opțiunea de a juca sloturi în modul demo, fără a paria bani reali. Acesta este un mod excelent de a testa sloturile și de a vedea dacă îți plac înainte de a investi bani reali. Jucând în modul demo, poți experimenta cum funcționează caracteristicile bonus, cât de des plătește slotul și cum te simți în legătură cu volatilitatea sa.

7. Setează un buget și respectă-l

Indiferent de slotul pe care îl alegi, este important să ai un buget clar stabilit înainte de a începe să joci. Jocurile de noroc ar trebui să fie întotdeauna o formă de divertisment, nu un mod de a câștiga bani. Stabilește o sumă pe care ești dispus să o pierzi și respectă acest buget. Nu încerca să îți recuperezi pierderile și evită să pariezi mai mult decât îți poți permite.

Concluzie

Alegerea slotului potrivit necesită puțină cercetare și introspecție. Înțelegerea tipurilor de sloturi, verificarea RTP-ului, alegerea unei teme care îți place și evaluarea caracteristicilor speciale sunt factori esențiali în a găsi un joc care să se potrivească stilului și preferințelor tale. Cel mai important, asigură-te că îți gestionezi bugetul cu înțelepciune și te bucuri de joc ca pe o experiență de divertisment. Cu toate aceste sfaturi, vei fi pregătit să îți alegi slotul ideal și să îți maximizezi șansele de câștig. Vezi detalii aici.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment5 ore ago

Servicii de Web Design și Optimizare SEO oferite de AllmaDesign

Sursă: https://pixabay.com/ro/illustrations/slot-machine-jocuri-de-noroc-cazinou-2304135/ Alegerea slotului potrivit poate face diferența între o experiență de joc plăcută și una frustrantă. Într-un univers atât...

Afaceri9 ore ago

Serviciile AllmaDesign: Creare Site Prezentare, Magazin Online și Optimizare SEO

În era digitală actuală, prezența online a unei afaceri este esențială pentru succesul și creșterea acesteia. Agenția AllmaDesign se specializează...

Eveniment15 ore ago

Creare Website de Prezentare Profesional – Soluția Perfectă pentru Afacerea Ta

Sursă: https://pixabay.com/ro/illustrations/slot-machine-jocuri-de-noroc-cazinou-2304135/ Alegerea slotului potrivit poate face diferența între o experiență de joc plăcută și una frustrantă. Într-un univers atât...

Uncategorized16 ore ago

Creare Website de Prezentare Profesional – Soluția Perfectă pentru Afacerea Ta

Un website de prezentare bine realizat este esențial pentru orice afacere care dorește să atragă noi clienți și să își...

Uncategorized17 ore ago

HONOR câștigă 39 de premii media la IFA 2024

Ultimele inovații arată angajamentul HONOR față de tehnologia centrată pe nevoile utilizatorului HONOR și-a confirmat poziția de lider tehnologic cu...

Uncategorized23 de ore ago

TCL a dezvăluit la IFA 2024 primul televizor NXTFRAME cu Audio by Bang & Olufsen

TCL redefinește conceptul de home entertaiment odată cu lansarea primului său televizor NXTFRAME la IFA 2024. Acesta este mai mult...

Eveniment2 zile ago

Cum să îți alegi slotul potrivit? Ghid complet

Sursă: https://pixabay.com/ro/illustrations/slot-machine-jocuri-de-noroc-cazinou-2304135/ Alegerea slotului potrivit poate face diferența între o experiență de joc plăcută și una frustrantă. Într-un univers atât...

Uncategorized2 zile ago

Vizita la Fabrica Rhein Vision unul dintre cei mai importanți producători de lentile oftalmice din Europa

În data de 5 septembrie 2024 am realizat o vizita la Fabrica Rhein Vision aflată în Județul Prahova, lângă Ploiești,...

Eveniment3 zile ago

Sindicatul „Diamantul” denunță obstrucționarea acordurilor colective în MAI

O adresă recentă a Sindicatului Polițiștilor din România „Diamantul” scoate la iveală probleme grave în privința respectării reglementărilor legale legate...

Afaceri4 zile ago

S.C. MELIDEN S.R.L. – Servicii de Curățenie Profesionale în Iași

S.C. MELIDEN S.R.L. – Servicii de Curățenie Profesionale în Iași S.C. MELIDEN S.R.L. este o firmă de curățenie din Iași...

Uncategorized5 zile ago

IFA 2024: TCL își extinde gama de electrocasnice prin lansarea seriei de combine frigorifice și frigidere încorporabile

Tehnologia inovatoare de refrigerare de la TCL îmbină eficiența cu designul flexibil, asigurând alimente mai proaspete și confort sporit pentru...

reincarcare Vodafone reincarcare Vodafone
Afaceri5 zile ago

Reîncărcare Telekom – Online, în 2 pași simpli

Astăzi oricine poate achiziționa o reîncărcare Telekom online, în doar câteva minute, urmând doar doi pași simpli. Au apus demult...

Uncategorized5 zile ago

JazzUP Young & Kids: Un weekend cu ateliere artistice în Drumul Taberei, oferite gratuit copiilor, adolescenților și părinților din Capitală

În perioada 7-8 septembrie, Asociația Culturală CultART, alături de ARCUB, în calitate de finanțator, organizează în Parcul Constantin Brâncuși, din...

Uncategorized5 zile ago

Acer lansează noul TravelMate P6 14 AI, fiind lider de piață cu PC-uri Copilot+ sub 1 kg

Cuprins: Acer a dezvăluit noul TravelMate P6 14 AI, aflându-se în fruntea segmentului de PC-uri Copilot+ sub 1 kg, care...

Uncategorized5 zile ago

HONOR deschide un nou capitol plin de posibilități cu lansarea smartphone-ului pliabil HONOR Magic V3 la IFA 2024

Alături de Magic V3, HONOR prezintă și noile dispozitive HONOR MagicBook Art 14 și HONOR MagicPad 2 [București, România –...

Uncategorized5 zile ago

HONOR Magic V3 este considerat #1 în categoria smartphone-urilor pliabile, conform Sam Sung*

Nici măcar „Sam Sung” nu poate rezista atracției celui mai subțire smartphone pliabil din lume [România, București – 6 Septembrie...

Știrile Săptămânii