Connect with us

Sport

Start înscrieri la RTP OPEN 2020, primul Grand Slam pentru jucătorii amatori de tenis din România

Published

on

RTP dă startul înscrierilor la primul Grand Slam rezervat jucătorilor amatori de tenis din România. Cel mai mare turneu de tenis pentru amatori din România, pune la bătaie premii în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

Dacă ai visat vreodată să joci tenis la un Grand Slam, acum ai această şansă. De azi te poţi înscrie la primul Grand Slam pentru amatori, cu tablou de 128 de jucători în proba de simplu. Te aşteaptă premii fabuloase, organizare impecabilă, arbitraj, puncte, bună dispoziţie şi un turneu de vis. Înscrierile se fac prin email la office@tenispremium.ro

RTP OPEN 2020 se va desfăşura la Club Sportiv Galaxy din Bucureşti pe parcursul a două zile, 5 şi 6 septembrie 2020. Pe 5 septembrie se vor disputa toate meciurile din primul tur în sistem clasic, două seturi din trei. Arbitrajul va fi electronic, iar scorul se poate urmări în timp real pe site-ul oficial al RTP. A doua zi, pe 6 septembrie se vor disputa meciurile din turul doi până în finală inclusiv. Finala RTP OPEN 2020 se va transmite video live pe pagina de Facebook a Romanian Tenis Premium.

Câştigătorul RTP OPEN 2020 primeşte 2000 de puncte RTP, trofeul turneului, 800 lei caşh, 200 lei Voucher RTP, plus cutia cu şosete de la Laboratorul de şosete.

Toţi cei 128 de jucători participanţi la primul Grand Slam, vor primi premii în bani, puncte RTP şi voucher RTP.

Cine pierde în primul tur îşi recuperează jumătate din taxa de participare, 50 lei cash şi 50 lei sub formă de Voucher RTP şi primeşte 200 de puncte RTP.

Toate meciurile vor fi arbitrate, RTP asigurând mingi de joc, apă, snikers, banane pentru toţi jucătorii la fiecare meci jucat.

Înscrierile la RTP Open 2020 se fac în perioada 31 iulie – 21 august 2020. Dacă sunt doar 128 de jucători, toţi acced pe tabloul principal. Dacă vor fi înscrişi mai mult de 128 de jucători, accederea pe tabloul principal se va face în funcţie de clasament. Calificările se vor disputa pe 30 august 2020 iar tabloul nu poate fi mai mare de 128 de jucători. În cazul în care sunt 128 de jucători în calificări, doar primi 96 în ordinea clasamentului, vor accede pe tabloul principal iar 32 vor veni din calificări.Taxa de participare este de 200 lei şi se poate achita prin bancă.

Date plată taxă participare turneu RTP, prin transfer bancar în contul SC PR MEDIA RTP SRL, deschis la Banca Transilvania: RO42BTRLRONCRT0433550101

Beneficiar: SC PR MEDIA RTP SRL

La detalii plată se va trece: Taxă turneu RTP OPEN

Suma de plată: 200 lei.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

Urmaresti Tour de France? Iata cele mai populare pariuri sportive online pentru ciclism!

Published

on

pariuri sportive online

Cu toate ca exista foarte multe curse de ciclism care se desfasoara peste tot in lume de-a lungul anului, casele de pariuri sportive online ofera o selectie impresionanta de optiuni de pariere pentru cele mai importante 3 evenimente ale acestui sport. Iata care sunt marile curse din ciclism!

Tour de France

Tour de France este provocarea suprema pentru fiecare ciclist de performanta. Acest eveniment este televizat mai mult decat orice alta cursa din timpul anului, iar spectacolul este garantat. De regula, acest eveniment sportiv se tine in luna iulie, iar cursa este impartita in 21 de etape care acopera o varietate de forme de relief si lungimi. Multumita succesului urias de care s-a bucurat Lance Armstrong, Tour de France a castigat o popularitate foarte mare, in special in Statele Unite. Aceasta popularitate, bineinteles, atrage foarte multi pariori catre ofertele de pariuri sportive online.

Giro d’Italia

Giro d’Italia este un alt eveniment cu importanta majora in calendarul competitional al ciclismului. Cursa are loc in luna mai si este un tur pe bicicleta al Italiei. Foarte multi impatimiti ai ciclismului iubesc aceasta cursa deoarece este mai simplu sa interactionezi cu ciclistii. In plus, nu este aceeasi tensiune si strictete ca in Tour de France, insa spectacolul este la cote maxime. Tocmai de aceea, ofertele de pariuri sportive online acopera acest eveniment in fiecare an.

Vuelta a Espana

Ultimul eveniment major din calendarul competitional al ciclistilor este Vuelta a Espana. Cursa se desfasoara in august si septembrie, dupa incheierea Tour de France si Giro d’Italia. Aceasta competitie este considerata de multi specialisti ca fiind cea mai usoara cursa dintre cele 3, insa casele de pariuri sportive online ofera o multitudine de optiuni datorita spectacolului asigurat in cadrul acestui eveniment.

Cele mai populare pariuri din ciclism

Daca pariurile pe ciclism sunt o noutate pentru tine sau daca nu cunosti in detaliu fiecare optiune din cadrul ofertelor de pariuri sportive online, citeste randurile de mai jos! Vei descoperi cele mai populare tipuri de paruri sportive online pe ciclism si-ti vei putea sustine favoritul.

– Castigatorul cursei. Daca ai o presimtire legata de cine va castiga o cursa anume, poti paria pe invingator. Este un pariu simplu si la indemana oricui.

– Top 3. Marile curse pe bicicleta sunt disputate pana la linia de finish, motiv pentru care nu poti fi intotdeauna sigur cine va castiga. Tocmai de aceea, ofertele de pariuri sportive online iti dau sansa de a alege un ciclist care sa ocupe unul dintre primele 3 locuri la finalul competitiei.

– Top 10. Similar pariului Top 3, optiunea Top 10 iti ofera mai multe sanse de castig, insa cota va fi mai mica.

– Castigatorul etapei. Dupa cum stii, marile curse din ciclism sunt impartite in mai multe etape. Daca vrei sa pariezi zilnic, pe favoritul tau, poti alege optiunea de victorie in fiecare etapa.

– Duel in cursa. Get’sBet, una dintre cele mai mari case de pariuri din tara, iti ofera o optiune deosebit de flexibila pentru cursele de ciclism: Duel in Cursa. Acest tip de pariu implica o competitie intre doi sportivi care participa la eveniment, iar cel care se va pozitiona mai bine va fi castigator. Nu are importanta daca acestia doi sunt primii sau ultimii din cursa, ci conteaza doar care se plaseaza mai bine decat celalalt.

Facebook Comments
Continue Reading

Exclusiv

Cum scapi de obrajii rotunzi si voluminosi?

Published

on

By

operatie-pometi-bichectomie

Pungile sau bula lui Bichat sunt două grupuri de țesut adipos bine definite situate în grosimea fiecărui obraz, direct sub pomeți și în legătură directă cu mușchiul buccinator. Nu au nicio altă funcție specifică decât să adauge volum în zonă și pot avea dimensiuni foarte diferite, în funcție de caracteristicile fiecărei persoane. În copilărie, aceste acumulări de grăsime tind să aibă un volum mai mare, oferind conturului feței ovalul tipic rotunjit și umplut al feței de copil. De-a lungul anilor, acest țesut adipos începe de obicei să scadă încet în dimensiune.

Cu toate acestea, această reducere a volumului nu este aceeași pentru toți oamenii. De obicei, la persoanele cu contururi ale feței mai rotunjite, obrajii sunt proeminenți și pomeții prost definiți, bulele Bichat nefiind atrofiate, ci dovedindu-se a fi mult mai mari decât și-ar dori o persoană. Pentru acest grup de pacienți, bichectomia este o alternativă bună pentru a elimina acest fenomen enervant.

Cine este un candidat bun pentru o bichectomie?

Orice adult sănătos al cărui volum al obrazului creează un aspect voluminos nedorit și care caută să adauge claritate, armonie și frumusețe trăsăturilor feței. Este convenabil pentru chirurg să evalueze fiecare caz în parte, să ofere informații detaliate și un preț.

Chirurgie bichectomie

Procedura de Bichectomie, așa cum se numește tehnic, este o procedură chirurgicală indicată atât pentru bărbați, cât și pentru femei, prin care acest țesut adipos este parțial sau complet îndepărtat prin rezecția acestuia permanent printr-o mică incizie de la 1 la 5 centimetri, realizată în membrana mucoasă a gurii (în interiorul fiecărui obraz), cu disconfort minim să fără a lăsa cicatrici. Aceasta este o operație care durează aproximativ 45 de minute și se efectuează în ambulatoriu și sub anestezie locală (poate fi efectuată și în contextul altor intervenții chirurgicale plastice).

Operația nu este dureroasă nici în timpul implementării sale, nici în perioada ulterioară, nu definește un handicap în activitățile zilnice sau de lucru. Este sigură și prezintă un risc și o incidență foarte scăzute de complicații pentru pacient, conform unei clinici de chirurgie estetica ce realizeaza bichectomie Cluj. Rezultatele postoperatorii pot fi evaluate în prima săptămână și sunt constante.

Bichectomie – Rezultate

Cu ajutorul bichectomiei, este posibil să se reducă volumul obrajilor, făcând pomeții și linia maxilarului inferior relativ mai vizibili, ceea ce face posibil îmbunătățirea conturului feței, dând mai multă formă și armonie trăsăturilor feței. Persoanele care urmează această procedură se simt mai subțiri și cu o structură a feței mai pronunțată, într-un timp scurt.

Facebook Comments
Continue Reading

Sport

Vedeta electrică face furori și în 2020, întorcându-se acasă cu încă o Cupă

Published

on

Locul 1 la Clasa Electrică, locul 22 in Clasamentul General

Pentru al treilea an consecutiv, prima mașină electrică de curse din România face performanță în cadrul competițiilor de automobilism sportiv. Aflată la a 3-a etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Total 2020, mașina echipei Kaufland e-Rally Team înregistrează un nou record: cea mai bună poziție de până acum, din cadrul celor 30 participări la campionatele sportive de viteză.

Condusă de Sorin Ghisoi, respectat în lumea motorsportului datorită rezultatelor sale la competițiile de viteză pe traseu montan, mașina transformată din termică în electrică de catalanul Marc Areny și echipa lui rămâne, în continuare, fără concurență, întorcăndu-se acasă cu încă o cupă de Locul 1, câștigată la Clasa Electrică.

Dacă în ultimii 2 ani a participat la numeroase evenimente de super rally și viteză în coastă, reușind să termine cu bine toate traseele, fără niciun abandon și fără niciun accident, de data aceasta, simpatica electrică de curse, strunită cu măiestrie de Sorin Ghisoi, a reușit performanța de a surclasa 66 de mașini de viteză, situându-se, în mod surprinzător, pe locul 22 în clasamentul general, dintr-un total de 88 mașini înscrise la cea de-a 3-a etapă a CNVC, care a avut loc la Râșnov în prioada 31 iulie-1 august 2020.

Parcurgând spectaculosul traseu de 3,75 km, pe care pilotul brașovean mărturisește că îl știe pe de rost de mai bine de 20 de ani, Sorin Ghisoi recunoaște că i-a lipsit adrenalina din teren: „Chiar dacă a fost o competiție cu restricții, ne-am bucurat de fiecare metru de probă. Ne-am luptat pentru  fiecare secundă câștigată și ne-am bucurat că încă reușim să facem cunoscut faptul că această energie alternativă nepoluantă poate fi folosită cu succes și în motorsport, nu doar la automobilele de stradă, care este clar că reprezintă viitorul. Eu sper în continuare că vom avea mai multe mașini electrice în competițiile sportive în viitor” încheie simpaticul pilot.

Printre vedetele care au încercat anul trecut senzațiile tari ale primului bolid electric de curse din România se numără tenismena Ana Bogdan, luptătorul MMA Ion Pascu (Bombardierul), polițistul Marian Godină, jurnalistul Cătălin Striblea și alții.

Următoarea participare a mașinii electrice de curse la o competiție sportivă va avea loc pe 21 august 2020 la Super Rally-ul de la Deva, care va fi transmis live pe site-ul Federației Române de Automobilism Sportiv, fras.ro.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment10 ore ago

Rată de pozitivare de 20,6% în România. Cea mai mare vreodată?

Dumneavoastra, cititorii mei, știți că am renunțat din luna mai să mai încerc vreo abordare științitică a evoluției cazurilor de...

EvenimentO zi ago

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000...

Eveniment2 zile ago

Abuzurile PNL la Filipestii de Padure/Intimidari cu Politia Locala Filipestii de Padure pentru a stopa campania si distribuirea ziarului Incisiv de Prahova si/sau ale unor alte materiale de campanie

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD „Apel catre comunitățile de...

Eveniment3 zile ago

COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD „Apel catre comunitățile de...

Eveniment4 zile ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a explicat vineri seară, la Digi 24, că...

Eveniment5 zile ago

Iulian Dumitrescu fuge de confruntarea cu Bogdan Toader

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Eveniment6 zile ago

Seturi de dus promotionale: profita de oferte pentru a-ti renova baia

  Interesul romanilor pentru renovarea locuintelor a crescut in aceasta perioada, datorita timpului petrecut in izolare. In acelasi timp, ofertele...

Eveniment6 zile ago

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Eveniment7 zile ago

Model de administratie liberala/Interesele absconse ale candidatului PNL- Mihai Viorica care vrea sa puna mana pe Primaria Aricestii Rahtivani/DOCUMENTE (IV)

Ne referim la procuroarea Mioara Laura Bucica, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina, cea care a fost cercetata...

EvenimentO săptămână ago

Model de administratie liberala/GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI/(III)/Provocare publica privitor la acest subiect

Avand in vedere reactiile comentatorilor servili „Reginei PNL Prahova”, pe retelele de socializare, cu privire la serialul dezvaluirilor noastre „Model...

Știri din județO săptămână ago

MatHaus dă startul campaniei “Șantierul Ofertelor” cu reduceri consistente la materiale de construcții, acoperișuri sau finisaje

Magazinul de bricolaj MatHaus, parte din grupul Arabesque deschide sezonul reducerilor de toamnă la materiale de construcții, acoperișuri, finisaje și...

EvenimentO săptămână ago

Bogdan Novac, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac – OFERTA politica pentru brezeni

Stimati cititori, va prezentam, mai jos, oferta politica a candidatului avocat, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac, fost ministru al...

Eveniment2 săptămâni ago

Tragi-comedia din „statul Republica PLOIESTI”/Increngaturi periculoase: DNA, DIPI, Negulescu Mircea, Sergiu Lascu, Laura Codruta Kovesi, Adrian Dobre si Andrei Volosevici/Recompensa administratiei liberale fata de gasca penala (I)

Chiar daca PNL si Andrei Volosevici se comporta la Ploiesti de parca nu ar fi avut primar in functie, trebuie...

Eveniment2 săptămâni ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

pariuri sportive online pariuri sportive online
Social2 săptămâni ago

Urmaresti Tour de France? Iata cele mai populare pariuri sportive online pentru ciclism!

Cu toate ca exista foarte multe curse de ciclism care se desfasoara peste tot in lume de-a lungul anului, casele...

Eveniment2 săptămâni ago

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Știrile Săptămânii