Connect with us

Afaceri

Fibrocimentul – un material utilizat pentru fatadele ventilate

Published

on

Flexibilitatea este un alt avantaj foarte important al fațadelor de fibrociment. Pot fi utilizate pentru acoperirea suprafețelor plane și curbe, structuri cu forme geometrice complexe. Materialul atrage atenția cu paleta largă de culori și o varietate de texturi. Fațadele din fibrociment au serie de avantaje, cum ar fi  rezistență și flexibilitate, rezistent la foc, rezistență la temperaturi scăzute și lumină ultraviolet, siguranță pentru oameni și natură, performanțe bune de izolare fonică și de mediu. Învelișul fațadelor de fibrociment arată întotdeauna plăcut din punct de vedere estetic, deoarece materialul este rezistent la murdărie. În plus, finisajul nu se va deteriora din cauza coroziunii sau degradării.

Fațade fibrociment – Instalare

Tehnologia de instalare a acestui înveliș nu diferă de instalarea altor materiale de fațade. În primul rând, este necesar să se echipeze cadrul, de care în viitor vor fi atașate plăcile din fibrociment. Pentru a fi instalate, suporturile metalice cu garnitură pironită, sunt atașate la suprafața peretelui folosind dibluri. Distanța dintre elementele verticale ale panourilor trebuie să fie egală cu lățimea plăcii de fibrociment pentru fațadă și să nu depășească 60 cm. În plus, profilele orizontale sunt montate pe suporturi metalice, care sunt fixate cu șuruburi sau nituri. După întindere, se realizează izolarea. Materialul este așezat strâns și fixat cu dibluri.  Aceste produse pot fi fabricate cu sau fără caneluri și diferă semnificativ în grosime. Acești factori determină direct modul în care este instalată fațada fibrociment.

Fațade fibrociment pentru decorarea fațadelor

Materialul este produs în diferite culori și care repetă cărămida, piatra naturală și alte materiale de construcție populare. Pe partea exterioară a panoului se află un strat protector pe bază de poliuretan și acrilic. Datorită combinației de materiale polimerice, este posibil să se obțină rezistența și durabilitatea dorită a placării și pentru a asigura ușurința instalării. Fațadele din fibrociment sunt deosebit de populare pentru amenajarea fațadelor cu un înveliș decorativ care imită piatra naturală. Panourile sunt compuse din mai multe straturi. Ca bază, se folosește o placă de fibrociment, care este acoperită la exterior cu granulat de piatră naturală amestecat cu rășină epoxidică. Pe interiorul panoului există un strat de barieră împotriva vaporilor. După finalizarea instalării plăcilor de fibrociment, se formează o acoperire dificil de diferențiat de cea naturală.

Fațade fibrociment – Caracteristici

Fațadele din fibrociment se caracterizează printr-o instalare simplă și convenabilă. Folosirea plăcilor de fibrociment este recomandată în cazurile în care este necesară reducerea la maximum a timpului de finisare a lucrărilor. Materialul este extrem de practic. Fațada din fibrociment este echipată cu un strat de protecție polimeric. Acoperirea

nu se estompează sub razele soarelui și nu are nevoie de îngrijire specială. Materialul poate fi utilizat pentru finisarea lucrărilor în orice condiții climatice. Având în vedere că fațada fibrociment are un nivel suficient de rezistență și umiditate, materialul poate fi utilizat și pentru plinte. În construcția unei noi clădiri sau renovarea unei clădiri vechi, plăcile din fibrociment sunt utilizate în mod activ pentru a crea un ecran de protecție decorativ în sistemele de fațade ventilate. Acest ecran nu numai că are o funcție decorativă, ci și protejează structura clădirii de factori distructivi externi, iar izolarea, dacă este cazul, de intemperii, umezire și lumina soarelui. Fațadele din fibrociment oferă posibilități nelimitate în ceea ce privește designul fațadei.

 

 

 

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Construirea casei pe structură metalică şi utilizarea confecţiilor metalice în domeniul neindustrial

Published

on

By

Cele mai multe persoane care îşi construiesc case noi nu se gândesc să le facă pe structuri metalice, chiar dacă specialiştii din domeniu le recomandă. Analko prezintă cele mai importante avantaje pe care casele pe structură metalică le au, în raport cu alte materiale de construcţii. Pentru foarte multe persoane casele pot să fie construite din ciment, lemn, cărămidă şi sticlă, însă metalul nu intră pe lista. Ştiai că toate casele pe structură metalică au o serie de avantaje importante? Aceste structuri sunt mult mai ieftine, mai durabile şi mai sustenabile.

Casele pe structuri metalice sunt mai uşoare

Toate casele care sunt realizate pe structuri metalice sunt mai uşoare. Structurile metalice sunt evident mai uşoare decât cele din lemn şi decât cele din alte materiale. Dacă vei cântări o bucată de metal şi una din lemn care au aceleaşi dimensiuni vei vedea că metalul are o masă mai mare. Pentru că structurile metalice sunt mai puţin voluminoase, se va obţine o masă mai mică. De asemenea, pentru că sunt uşoare, sunt mai uşor de transportat, vei cheltui mai puţin în acest sens. În plus, cu ajutorul structurilor metalice pot fi mai creativ în ceea ce priveşte formele pe care le va avea clădirea. Acest lucru implică şi faptul că vei obţine costuri mai mici pentru proiect.

Casele pe structuri metalice se construiesc mai repede

Timpul este cu siguranţă una dintre resursele de bază ale oricărei persoane şi cu siguranţă nu vrei să îl iroseşti în proiectul de construcţie a casei. Cu ajutorul structurilor metalice te poţi bucura de timpul liber în propria casă, mult mai repede. În proiectele care implică ridicarea de case pe structură metalică nu sunt implicate la fel de multe operaţiuni, aşa cum se întâmplă în cazul caselor clasice. Structurile metalice pot să fie utilizate în general aşa cum au fost scoase din fabrică, fără să le modifici, ceea ce reprezintă un avantaj considerabil.

Structurile metalice sunt alternative ecologice

Metalul poate să fie reciclat ceea ce va face ca el să reintre în uz. Dacă vrei să acorzi o atenţie deosebită faţă de mediu sau să îţi respecţi principiile green, cea mai bună variantă este să îţi construieşti casa pe structuri metalice. În conformitate cu toate studiile din acest domeniu, metalele se reciclează cel mai des, în toată lumea. În plus, atunci când metalele sunt reciclate ele nu vor consuma un volum mare de energie şi nici nu vor emana mult dioxid de carbon. Poţi trage astfel concluzia că tot ce înseamnă confecţiile metalice este prietenos cu mediul.

Clădirile care sunt construite pe structuri metalice sunt foarte eficiente în ceea ce priveşte consumul de energie. Pentru că sunt produse din materiale de foarte bună calitate, toate componentele metalice fac ca izolaţia termică să fie la cele mai înalte cote. Lucrul acesta se traduce prin confortul propriu şi prin confortul propriei familii, care va locui sub acelaşi acoperiş, dar şi printr-un preţ de vânzare mai avantajos. Deci dacă aveai dubii cu privire la construcţia casei pe structură metalică, argumentele de mai sus sunt toate în favoarea acestui tip de construcţie.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Știai că poți alege o husă pentru personalizare și siguranța smartphone?

Published

on

By

Știai că ai posibilitatea de a-ți crea carcase de telefon personalizate? Acest lucru înseamnă că poți să îți achiziționezi huse personalizate pentru cele mai recente modele de telefoane Samsung sau iPhone în magazinele online, așa cum este Etuo și poți alege o imagine sau o grafică anume ce poate fi imprimată pe carcasă, astfel încât aceasta să fie unică?

În cele ce urmează vei afla tot ceea ce semnifică personalizarea husei și de ce este important să ții cont de protecția și siguranța telefonului tău, dar și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a proiecta propria husă.

Cel mai popular accesoriu despre smartphone

Pe măsură ce vânzările pentru telefoane mobile cresc și noi inovații apar mereu, vânzările de huse și carcase pentru acestea vor crește și ele. Și, conform unor studii, aproximativ 80% dintre proprietarii de telefoane au o husă pentru telefonul lor.

Un alt studiu a dus la constatarea faptului că există 5 grupe de oameni care își cumpără huse de telefon:

  • Protecție durabilă: acești oameni caută o carcasă solidă, care să le protejeze telefonul
  • Modă și stil: acest grup de oameni acordă cea mai mare importanță esteticii husei pentru telefon
  • Modă practică: acestui grup de oameni îi pasă de estetica husei, dar sunt sensibili la costurile acestora
  • Protecția de bază: acest grup este mai puțin selectiv, căutând o carcasă funcțională pentru a-și proteja telefonul, fără a avea prea multe pretenții
  • Pasionați de tehnică: acești oameni sunt pricepuți și, în general, entuziaști de toate lucrurile tehnologice.

Carcasele de telefon sunt cele mai populare accesorii pentru smartphone-uri. Iar motivațiile pentru cumpărarea huselor sunt variate: unii caută să fie practice și să protejeze, în timp ce alții sunt mai interesați de o carcasă care să reprezinte stilul lor personal. Iar în zilele noastre, din ce în ce mai mulți dintre cei care se ocupă de comercializarea huselor și carcaselor de telefon le transformă dintr-un accesoriu, practic fiind în pas cu moda. Cu o carcasă, telefonul tău poate fi personalizat cu ușurință și utilizat pentru a-ți exprima personalitatea. Prin intermediul magazinului Etou, ai posibilitatea de a-ți crea carcasa de telefon cu propriile modele.

Ce trebuie să știi despre carcasele personalizate?

În prezent, utilizatorii de diferite modele de telefoane își pot achiziționa diverse modele de huse și carcase diferite, însă, există acum posibilitatea de a le personaliza cu un design ales de tine, în cazul anumitor dispozitive, așa cum este husa Samsung A10. Astfel, oamenii pot deveni creativi și pot alege să își personalizeze husa pentru telefon, astfel încât aceasta să poată valorifica stilul personal și să le completeze așteptările, prin alegerea unor design-uri care le sunt pe plac în întregime. Și chiar nu este deloc dificil să îți creezi singur husa pentru telefon, tot ceea ce trebuie să faci este să urmezi câțiva pași în configuratorul online.

Carcasele și husele de telefon sunt un accesoriu popular, iar majoritatea proprietarilor de telefoane vor dori una, fie pentru protecție, fie pentru estetică, fie pentru ambele. Cu Etou poți avea huse pentru telefon cu modele personalizate si poți crea o carcasă unică, exact așa cum ți-ai imaginat-o.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Afla cum poti obtine rezultate impresionante investind in servicii de web design

Published

on

By

DCA

Un website iti asigura in primul rand prezenta si vizibilitate online. Mai mult decat atat, acesta este obligatoriu pentru orice afacere care vrea sa se dezvolte offline. Ca utilizatori ai internetului stim ca un website ne permite sa cautam si sa gasim serviciile si produsele dorite.

In plus, atunci cand beneficiezi de un web design profesional iti poti permite sa concurezi cu alte companii din segmentul tau de activitate. Si, in timp, daca apelezi la servicii profesionale de web design si promovare website castigi increderea clientilor tai.

Apeleaza la servicii de web design si dezvolta-ti cel mai eficient brand din domeniul tau de activitate

Pentru ca un website iti ofera sansa sa iti stabilesti o legatura puternica cu orice vizitator al site-ului tau, este important sa iei in considerare colaborarea cu o agentie web design specializata in gasirea solutiei optime pentru imaginea brand-ului tau in mediul online.

Aceste servicii de web design, creare website iti permite sa iti expui solutiile tale la problemele intampinate de publicul tau tinta. Principalele avantaje ale unui web design personalizat sunt:

O imagine de brand se construieste din interior catre exterior

Cu alte cuvinte, cerintele si obiectivele afacerii tale sunt intelese in detaliu de catre specialistii unei agentii specializate in servicii de web design, dezvoltare site si promovare website.

Aceasta abordare integrativa iti ofera prilejul de a concura cu brand-uri recunoscute in mediul online. Important este ca aceasta indentitate, atat de bine inteleasa in interiorul firmei tale sa fie expusa de catre o a terta persoana, in cazul acesta de catre o agentie de web design. Astfel, ai garantia ca puntile de legatura create intre firma ta si potentialii tai clienti sunt stabile si sigure.

Vei capta atentia utilizatorilor inca de la prima accesare a site-ului tau

Continutul dintr-un site, structura acestuia si modul in care sunt implementate numeroase elemente de design trebuie sa asigure vizitatorilor experiente web favorabile. Alegand sa investesti in servicii de web design profesionale reusesti sa raspunzi intr-o maniera optima la problemele intampinate de acestia.

Iar un website optimizat atat din punct de vedere al experientei utilizatorilor (UX / UI), cat si din punct de vedere SEO (atat in privinta continutului text, imagini sau video si alte elemente de web design) este menit sa atraga cat mai mult trafic organic din motorul de cautare Google.

Alegi servicii profesionale de creare website si design web profesional si iti asiguri un loc fruntas in competitia online

Desi in prezent poti sa gasesti numeroase posibilitati de a-ti dezvolta o imagine originala in mediul online, specialistii unei agentii de web design au in vedere numeroase alte actiuni menite ca site-ul tau sa se pozitioneze corespunzator in aceasta piata extrem de competitiva care este internetul.

Astfel ca, nimic altceva nu poate ajuta mai bine ca o astfel de echipa pregatita sa iti dezvolte o imagine de brand atractiva pentru publicul tau tinta si un website care sa converteasca utilizatorii online in clienti fideli.

Sursa articol: https://www.site4all.ro/blog/categorii-articole/internet-servicii-web/afla-cum-poti-obtine-rezultate-impresionante-investind-in-servicii-de-web-design

Acest articol este publicat cu acceptul autorului:

Digital Craft Agency

AddressBulevardul Ion C. Brătianu nr. 5, București 030172

Phone0723 367 348

Appointments: https://digitalcraft.ro/

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment10 ore ago

Rată de pozitivare de 20,6% în România. Cea mai mare vreodată?

Dumneavoastra, cititorii mei, știți că am renunțat din luna mai să mai încerc vreo abordare științitică a evoluției cazurilor de...

EvenimentO zi ago

Editia print a ziarului Incisiv de Prahova blocata la distribuire in judetul Prahova/Cine este baronul de Calarasi Iulian Dumitrescu?/INFRACTIUNI PE BANDA RULANTA

In conformitate cu TOATE prevederile legale in materie, redactia Incisiv de Prahova a editat si tiparit un numar de 150.000...

Eveniment2 zile ago

Abuzurile PNL la Filipestii de Padure/Intimidari cu Politia Locala Filipestii de Padure pentru a stopa campania si distribuirea ziarului Incisiv de Prahova si/sau ale unor alte materiale de campanie

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD „Apel catre comunitățile de...

Eveniment3 zile ago

COMUNICAT/APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN PRAHOVA, VOTATI CANDIDATII PSD

APEL AL PARTIDEI ROMILOR PRO-EUROPA SUCURSALA PRAHOVA: VOTATI BOGDAN TOADER LA CONSILIUL JUDETEAN, VOTATI CANDIDATII PSD „Apel catre comunitățile de...

Eveniment4 zile ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a explicat vineri seară, la Digi 24, că...

Eveniment5 zile ago

Iulian Dumitrescu fuge de confruntarea cu Bogdan Toader

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Eveniment6 zile ago

Seturi de dus promotionale: profita de oferte pentru a-ti renova baia

  Interesul romanilor pentru renovarea locuintelor a crescut in aceasta perioada, datorita timpului petrecut in izolare. In acelasi timp, ofertele...

Eveniment6 zile ago

Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore – cercetat penal in 3 dosare pentru savarsirea mai multor infractiuni dar si pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi

Invitația la dezbaterea electorală dintre Bogdan Toader și Iulian Dumitrescu, lansată de jurnalistul Marius Visarion, a fost acceptată cu promptitudine...

Eveniment7 zile ago

Model de administratie liberala/Interesele absconse ale candidatului PNL- Mihai Viorica care vrea sa puna mana pe Primaria Aricestii Rahtivani/DOCUMENTE (IV)

Ne referim la procuroarea Mioara Laura Bucica, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina, cea care a fost cercetata...

EvenimentO săptămână ago

Model de administratie liberala/GROAPA DE GUNOI DIN ARICESTII RAHTIVANI/(III)/Provocare publica privitor la acest subiect

Avand in vedere reactiile comentatorilor servili „Reginei PNL Prahova”, pe retelele de socializare, cu privire la serialul dezvaluirilor noastre „Model...

Știri din județO săptămână ago

MatHaus dă startul campaniei “Șantierul Ofertelor” cu reduceri consistente la materiale de construcții, acoperișuri sau finisaje

Magazinul de bricolaj MatHaus, parte din grupul Arabesque deschide sezonul reducerilor de toamnă la materiale de construcții, acoperișuri, finisaje și...

EvenimentO săptămână ago

Bogdan Novac, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac – OFERTA politica pentru brezeni

Stimati cititori, va prezentam, mai jos, oferta politica a candidatului avocat, fiul fostului demnitar comunist Aurel Novac, fost ministru al...

Eveniment2 săptămâni ago

Tragi-comedia din „statul Republica PLOIESTI”/Increngaturi periculoase: DNA, DIPI, Negulescu Mircea, Sergiu Lascu, Laura Codruta Kovesi, Adrian Dobre si Andrei Volosevici/Recompensa administratiei liberale fata de gasca penala (I)

Chiar daca PNL si Andrei Volosevici se comporta la Ploiesti de parca nu ar fi avut primar in functie, trebuie...

Eveniment2 săptămâni ago

Votează Bogdan Toader- Președintele Consiliului Județean Prahova! Poziția 4 pe buletinul de vot!Votează Alianța pentru Prahova!

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

pariuri sportive online pariuri sportive online
Social2 săptămâni ago

Urmaresti Tour de France? Iata cele mai populare pariuri sportive online pentru ciclism!

Cu toate ca exista foarte multe curse de ciclism care se desfasoara peste tot in lume de-a lungul anului, casele...

Eveniment2 săptămâni ago

Model de administratie liberala- Filipestii de Padure – Prahova/Falsuri, abuzuri, delapidari, distractii la mare si nu numai, totul pe banii publici/Clanul Sportivilor (I)

Cu toate ca”Regina” PNL Prahova „plange” si asta o face de obicei atunci cand eclozeaza mai multe si apare lupta...

Știrile Săptămânii