Connect with us

Exclusiv

Cum scapi de obrajii rotunzi si voluminosi?

Published

on

operatie-pometi-bichectomie

Pungile sau bula lui Bichat sunt două grupuri de țesut adipos bine definite situate în grosimea fiecărui obraz, direct sub pomeți și în legătură directă cu mușchiul buccinator. Nu au nicio altă funcție specifică decât să adauge volum în zonă și pot avea dimensiuni foarte diferite, în funcție de caracteristicile fiecărei persoane. În copilărie, aceste acumulări de grăsime tind să aibă un volum mai mare, oferind conturului feței ovalul tipic rotunjit și umplut al feței de copil. De-a lungul anilor, acest țesut adipos începe de obicei să scadă încet în dimensiune.

Cu toate acestea, această reducere a volumului nu este aceeași pentru toți oamenii. De obicei, la persoanele cu contururi ale feței mai rotunjite, obrajii sunt proeminenți și pomeții prost definiți, bulele Bichat nefiind atrofiate, ci dovedindu-se a fi mult mai mari decât și-ar dori o persoană. Pentru acest grup de pacienți, bichectomia este o alternativă bună pentru a elimina acest fenomen enervant.

Cine este un candidat bun pentru o bichectomie?

Orice adult sănătos al cărui volum al obrazului creează un aspect voluminos nedorit și care caută să adauge claritate, armonie și frumusețe trăsăturilor feței. Este convenabil pentru chirurg să evalueze fiecare caz în parte, să ofere informații detaliate și un preț.

Chirurgie bichectomie

Procedura de Bichectomie, așa cum se numește tehnic, este o procedură chirurgicală indicată atât pentru bărbați, cât și pentru femei, prin care acest țesut adipos este parțial sau complet îndepărtat prin rezecția acestuia permanent printr-o mică incizie de la 1 la 5 centimetri, realizată în membrana mucoasă a gurii (în interiorul fiecărui obraz), cu disconfort minim să fără a lăsa cicatrici. Aceasta este o operație care durează aproximativ 45 de minute și se efectuează în ambulatoriu și sub anestezie locală (poate fi efectuată și în contextul altor intervenții chirurgicale plastice).

Operația nu este dureroasă nici în timpul implementării sale, nici în perioada ulterioară, nu definește un handicap în activitățile zilnice sau de lucru. Este sigură și prezintă un risc și o incidență foarte scăzute de complicații pentru pacient, conform unei clinici de chirurgie estetica ce realizeaza bichectomie Cluj. Rezultatele postoperatorii pot fi evaluate în prima săptămână și sunt constante.

Bichectomie – Rezultate

Cu ajutorul bichectomiei, este posibil să se reducă volumul obrajilor, făcând pomeții și linia maxilarului inferior relativ mai vizibili, ceea ce face posibil îmbunătățirea conturului feței, dând mai multă formă și armonie trăsăturilor feței. Persoanele care urmează această procedură se simt mai subțiri și cu o structură a feței mai pronunțată, într-un timp scurt.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

Sfaturi in folosirea castii de copiat

Published

on

Sfaturi in folosirea castii de copiat

 

Studentii si elevii viseaza sa inteleaga perfect importanta unor cunostinte solide in domeniul lor. Cu toate acestea, exista si situatii imprevizibile si diferite in viata care ii determina sa triseze la un examen. Vestea buna este ca nu trebuie sa intri in panica in timpul unui examen asta datorita castii de copiat, disponibila aici : https://www.micro-casti.ro/

 

Numerosi studenti si elevi din intreaga lume au incercat cel putin o data casca de copiat fara fir, aceasta din urma este din ce in ce mai populara si mai folosita. Obtine o experienta pretioasa si utila cu privire la modalitatea de a trisa in timpul unui examen citind randurile de mai jos.

 

Cum sa ascunzi casca secreta? Principalul avantaj al unei casti de copiat este oferit de caracterul sau indetectabil datorat unei dimensiuni minuscule si a culorii aparatului, aproape de nuanta pielii. Casca de copiat se ascunde in totalitate in interiorul urechii si nu poate fi remarcat nici macar de persoana care se afla langa tine la examen sau de persoana cu care vorbesti.

 

Casca de copiat este livrata cu un emitator Bluetooth care trebuie ascuns in egala masura. Daca folosesti o casca Bluetooth standard ai nevoie sa o asezi in jurul gatului si sa o ascunzi sub haine. Iata de ce in timpul unui examen ai nevoie de un pulover, o vesta sau o camasa cu un guler mai inalt. Oricum ar fi, inainte de examen ar trebui sa incerci  aceasta varianta de ascundere acasa si sa te asiguri de faptul ca dispozitivul folosit pentru a trisa este complet invizibil si ca nu poate fi vazut de altii cand umbli, cand te asezi sau atunci cand te ridici. Toate tipurile de emitatoare Bluetooth sunt eficiente pentru a copia la un examen, il poti alege in functie de perferintele personale.

 

Cum stabilesti conexiunea cu persoana care iti dicteaza raspunsurile? Cum sa copiezi la un examen fara sa dai de banuit? Principala greseala pe care o fac cei care copiaza pentru prima data este urmatoarea –  se fac ca tusesc, stranuta sau bat in emitator pentru a intra in contact cu persoana de la celalalt capat al firului. Insa, aceste actiuni sunt mult prea evidente. Cel mai bine este sa apesi pe un buton al telefonului mobil, stabilit in prealabil, pentru a-i sa semnalul persoanei care iti va dicta raspunsurile.

 

Vorbeste mai incet. Alegerea persoanei potrivite pentru a-ti dicta raspunsurile este esentiala. Aceasta ar trebui sa cunoasca bazele subiectului pentru a fi in masura sa reactioneze rapid.

Facebook Comments
Continue Reading

Exclusiv

Parfumurile florale pot sӑ fie purtate ȋn orice anotimp

Published

on

By

Parfumurile sunt ȋntotdeauna fascinante prin aromele lor ȋmbietoare, care trezesc permanent simțurile. Ele sunt adorate de fiecare datӑ cȃnd sunt purtate și te fac sӑ te simți diferit. Florile sunt parfumate și frumoase, aducȃnd bucurie celor care le privesc și care le miros. De aceea, florile sunt de multe ori baza parfumurilor. Dacӑ adori parfumurile florale, iatӑ anumite informații despre acestea, care te pot ajuta:

·      Parfumurile florale pot sӑ fie purtate de cӑtre bӑrbați și de cӑtre femei

Parfumurile florale au o gamӑ largӑ de arome. Ele pot conține diverse combinații de flori, care se pot deschide cu trecerea timpului. Parfumurile florale pot sӑ fie concepute pentru femei sau pentru bӑrbați. Existӑ parfumuri care sunt adorate pentru puterea lor seductivӑ, atȃt ȋn rȃndul femeilor, cȃt și ȋn rȃndul bӑrbaților. Pentru parfumuri bӑrbați sau pentru parfumuri pentru femei, poți cumpӑra de la Emper. Aici vei gӑsi o gamӑ variatӑ de parfumuri care te vor ȋncȃnta.

·      Parfumurile florale sunt potrivite pentru orice anotimp ȋn funcție de preferințele tale

Parfumurile florale pot sӑ fie purtate ȋn orice anotimp. Existӑ formule de parfum care sunt potrivite pentru tine oricȃnd. Ele sunt construite astfel ȋncȃt sӑ fie mai puternice, mai grele, mai calde, sau, suave, delicate, ușoare. Aceste categorii de parfumuri cu arome florale sunt doar cȃteva dintre cele adorate de cӑtre persoanele care iubesc mirosul florilor. Alege sӑ porți parfumuri florale prin Emper.

·      Combinațiile florale pot sӑ fie mai puternice sau mai suave

Parfumurile florale sunt foarte diferite. Ele pot avea un miros puternic, pregnant, dur sau cald. Aceste parfumuri sunt special create pentru cei/cele care iubesc un miros ce ȋși face imediat simțitӑ prezența. De asemenea, parfumurile florale pot sӑ fie suave și ușoare, specifice pentru varӑ, pentru momentele lejere de primӑvarӑ sau pentru persoanele care adorӑ un miros abia sesizat.

·      Existӑ parfumuri special concepute astfel ȋncȃt sӑ poatӑ sӑ fie purtate cu succes oriunde și ȋn orice anotimp

Poți alege sӑ porți parfumurile florale ȋn orice anotimp. Ele trebuie sӑ ți se potriveascӑ, sӑ fie pentru tine. Existӑ parfumuri florale care sunt concepute astfel ȋncȃt sӑ fie bune pentru orice moment al anului. Ele au extracte de flori ȋn concentrațiile și combinațiile perfecte, astfel ȋncȃt sӑ devinӑ parfumurile tale preferate. Le vei alege din dulap de fiecare datӑ cȃnd pleci din casӑ și te vei bucura de aroma lor specialӑ.

·      Mirosul florilor poate sӑ ȋți aducӑ o stare de bine

Florile și mirosul lor te bucurӑ. La fel de mult un parfum floral te poate aduce ȋntr-o stare de bine, de liniște, de iubire sau plӑcere. Florile pot sӑ aibӑ un efect calmant sau energizant. Parfumul tӑu preferat floral este alӑturi de tine ȋn fiecare zi, ȋn orice moment. El te face sӑ te simți liber/ӑ și sӑ te bucuri de tot ceea ce ești. Poți sӑ ai experiențe frumoase zilnic și sӑ te bucuri de aromele plӑcute florale. Combinațiile sunt diverse, așadar poți sӑ le ȋncerci și sӑ descoperi mirosul care te definește.

Facebook Comments
Continue Reading

Cultură

Care sunt ocaziile care admit un buchet de trandafiri?

Published

on

By

Florile sunt frumusețea naturii. Sunt utilizate pe scară largă pentru a exprima emoțiile și sentimentele. Putem vedea rolul florilor în mai multe mituri religioase, texte și povești populare. Ele au multă importanță și valoare în viața noastră. Pot fi utilizate în diferite scopuri. Astăzi, poți găsi diverse aranjamente de flori online disponibile în diferite modele și tipuri. Aceste aranjamente diferite pot fi folosite pentru a face fiecare ocazie din viața noastră mai adorabilă, iar serviciul de livrare flori Bucuresti este cât se poate de simplu.

Indiferent dacă este vorba despre ceremonie de absolvire, vizite la spital, petrecere la botezul bebelușilor, aniversări, zile de naștere, ziua de Sf. Valentin sau nunți, avem nevoie de flori pentru a prețui persoanele din jurul nostru cu fiecare ocazie. Florile proaspete și colorate fac fiecare moment mai luminos și mai fericit. Oameni de toate vârstele, de la copii la bătrâni adoră florile. Cadourile cu flori sunt una dintre cele mai iubitoare expresii de afecțiune față de cei dragi. Prin urmare, prezența florilor este o necesitate în fiecare ocazie a vieții noastre.

Cu toate acestea, nu ai nevoie de un motiv pentru a oferi cuiva florile, dar iată câteva dintre momentele în care poți oferi trandafiri cuiva:

1.    Poți face din orice moment unul special!

Ai primit o promovare recent? Și, vrei să petreci o seară de calitate cu cel apropiat? Vrei să-ți vezi ruda după mult timp? Mergi la spital pentru a o întâlni pe sora ta care este binecuvântată cu un copil frumos? Ia buchete de trandafiri cu tine. Nașterea unui copil este una dintre cele mai mari surse de fericire din orice familie. Acest moment poate fi prețuit dând un buchet frumos de trandafiri roz. Culoarea roz este cunoscută ca culoarea preferată a bebelușilor. Aceste mici momente fericite pot transforma magic momentele obișnuite în cele speciale, iar momentele sentimentale în cele magice! Este timpul să combini trandafirii cu ciocolată delicioasă și căpșuni pentru a adăuga un accent unic sentimentelor tale.

2.    Pot aduce zâmbete!

Ai uitat de o întâlnire specială, iar persoana iubită este supărată pe tine? Ai făcut ceva greșit care a fost un motiv de supărare pentru familia ta? Acum a sosit timpul să vă împăcați. Și ce modalitate mai bună de a spune „scuze” decât trandafirii? Poți alege trandafiri proaspeți pentru a-ți dezvălui sentimentele fără a spune niciun cuvânt. Dacă prietenul sau persoana apropiată se recuperează de la o boală, buchetele și alte aranjamente florale cu trandafiri primite sunt ideea perfecta pentru a le înveseli. În plus, oferirea unui buchet de trandafiri albi poate ajuta la manifestarea simpatiei. Acest cadou frumos îi poate oferi o reîmprospătare.

3.    Te poate face să te relaxezi și să fii fericit!

Toată lumea poate avea o zi proastă. Toți trebuie să lupte cu situații proaste care le pot influența negativ starea de spirit și personalitatea. În acest moment, florile proaspete se pot dovedi a fi însoțitorul tău ideal, care este acolo cu tine pentru a te ajuta să rămâi în siguranță și încredere. Poți rezerva online trandafiri, florile preferate, pentru a-ti fi livrați la ușă.

4.    Pot spori frumusețea oricărui loc

Oamenii își decorează locuința cu flori parfumate care îi ajută să îmbunătățească frumusețea atmosferei. Trandafirii sunt, de asemenea, folosiți pentru a saluta oaspeții sau orice loc de petrecere. Un buchet de trandafiri însoțitori la cină îți pot ridica starea de spirit. O grădină plină de trandafiri oferă reședinței o eleganță excepțională și o fac impecabilă. Evenimente speciale precum nunți și petreceri de zile de naștere nu pot imaginate fără trandafiri. Orice loc decorat cu flori oferă frumusețe unică locației.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment17 ore ago

PROMO/In curand, inregistrari audio – video/stenograme senzationale cu un ales “local”

La data de 21.10.2020, Incisiv de Prahova publica articolul “Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în...

Eveniment20 de ore ago

Ingrijeste-ti gradina mai usor cu ajutorul sistemelor de irigatii potrivite

  Te-ai saturat sa dedici prea mult timp incercand sa uzi intreaga gradina in timp ce exista atat de multe...

Eveniment2 zile ago

Cele mai frecvente operatii de chirurgie estetica

Complexul legat de aspectul fizic este extrem de raspandit motiv pentru care numeoase sunt persoanele care apeleaza la chirurgia estetica....

Eveniment2 zile ago

Allview va lansa campania Black November

    Allview va lansa campania Black November Allview anunță lansarea campaniei Black November, o abordare diferită a campaniilor de...

Eveniment3 zile ago

Gruparea interlopa care “sustine” PNL Prahova/IPJ Prahova isi continua somnul si „straja”…de „veghe”…

La data de 21.10.2020, Incisiv de Prahova publica articolul “Unul dintre Ionești va avea, probabil, norocul să fie iarăși în...

Eveniment3 zile ago

Aduceti izoleta/Romania nu a mai vazut asta niciodata!

(Preluare National – Catalin Tache): Polițiștii trimiși în Centrul Vechi, mai mulți decât clienții… ”Ordin de la Cotroceni : Închideți...

Sport4 zile ago

Adrian Mutu, ambasador oficial Favbet România

Favbet România revine pe piața locală cu o mutare de Champions League. Compania internațională cu o experiență în domeniu de...

Eveniment4 zile ago

Cand trebuie sa apelezi la implantul mamar?

Fiecare femeie este unica si merita sa se simta in largul sau cu corpul sau. Sa se simta complexata sau...

Eveniment4 zile ago

Diferenţele dintre un VPS si un server normal

Dacă ar fi să clasăm cele mai populare întrebări, acest subiect ar lua cu siguranță una dintre primele linii ale...

Eveniment4 zile ago

De asta se ocupa DNA in tara asta, fratilor, de maruntisuri?/ De asta platim procurorii DNA cu 15-20.000 de lei pe luna

Ionut Cristache: „Ma stiti ca nu-s vreun fan Scripcaru, dar, TOTUSI, asa ceva? De asta se ocupa DNA in tara...

Eveniment5 zile ago

Vă invit să lecturați această sinteză, iar dacă vă pasă de viitorul vostru vă propun să votați acel partid/candidat care va pune pe tapet această problemă GRAVISSIMĂ.

„STAREA NAȚIEI ÎN 2020”, DESCRISĂ PE SCURT ÎN 6 PUNCTE, AR PUTEA FI CEL MAI TARE SUBIECT DE CAMPANIE ELECTORALĂ....

Social6 zile ago

Cea mai buna clinica pentru a face operatii de cataracta in Pitesti

Tu stii ce este cataracta? Cataracta reprezinta o afectiune oftalmologica in care lentilei din interiorul ochiului i se reduce transparenta,...

Eveniment6 zile ago

Oare nu ii spune nimeni acestuia din imagine ca nu exista lege pentru o astfel de masura de protectie sanitara?

Să dai întâi cu cârpă muiată-n sublimat” La Iași, în 1928, are loc o conferință a Societății pentru Profilaxia Tuberculozei....

EvenimentO săptămână ago

Coviduță nu se atinge de ștampile, saci, secții de vot/E un comunist, urăște alegerile și democrația/Cică e și foarte petrecăreț, îi plac mult cluburile, nunțile, botezurile, manelele, astea de distracție/Participă zi de zi, noapte de noapte, la pelerinaje și slujbe

Să dai întâi cu cârpă muiată-n sublimat” La Iași, în 1928, are loc o conferință a Societății pentru Profilaxia Tuberculozei....

SocialO săptămână ago

Casa Del Santos, caminul pentru batraneti linistite

Casa Del Santos anunta deschiderea casei de seniori. Exista in aceasta locatie calitate si standarde europene provenite din Italia, pentru...

EvenimentO săptămână ago

Editorial/Epidemia omoară oamenii sau „democrația”?/In plin „JIHAD” la PNL Prahova se utilizeaza varianta „EBa” la alegerile parlamentare: Mihai Apostolache

Voturile prahovenilor sunt tratate, din nou, cu partea „dorsala” de catre PNL Prahova! Asa se procedeaza cu nemaurile, nu se...

Știrile Săptămânii