Connect with us

Eveniment

25 mai 2020, cand nu ii vede nimeni (in plina stare de alerta) versus 12 martie 2021, cand SPP-istul ne face poze si vrem sa ne dam populari – Ziarul Incisiv de Prahova

Published

on

O noua gasca mafiota se remarca, in judetul Prahova.

  1. Banda in cauza actioneaza, chiar si in structurile consiliului local Blejoi, localitate unde multi candidati si-au incercat norocul, din 1990, incoace.

Sa nu uitam, stimati cititori, ca Blejoiul a fost, in atatea randuri, in atentia autoritatilor judetene, pentru mai multe motive:

  • SC AGRISOL INTERNATIONAL SA  (legaturile sunt pentru initiati)!
  • Zona este, de peste 25 de ani, intr-o continua expansiune, capitalurile unor investitii majore, romanesti si internationale, conjugand proiecte si programe sustenabile, de genul retelelor de mall-uri si supermarket-uri, care include o intrega gama de servicii auxiliare comerciale etc.

Tragem doar un semnal de alarma in aceste ecuati cu necunoscute doar pentru cei (ne) initiati, chiar daca nu aparine de zona de responsabilitate a comunei Blejoi, dar are legatura cu mafia pe care o devoalam: cazul programului AFI Palace Ploiesti.

Adica strategia implementata, cu success, in Romania, prin programul Africa-Israel (AFI). In realitate, capitalurile, in preponderenta, sunt autohtone-romanesti si disimuleaza niste capitaluri asezonate, destul de elegant, din depozitele detinute, in exterior, de diverse companii si entitati romanesti. Proiectul se aseaza pe linia Winmarkt, retea “international-americana”, desigur, cu ghilimelele de rigoare, care l-a avut director, pe cine credeti? Exact pe domnul Ioan Sima, fostul sef al Dacia Felix si care a avut, de asemenea, inainte de fi furata si falimentata, sediul la Cluj. Sa nu uitam: pentru a consipra proiectul Dacia Felix, Ioan Sima a jucat tenis, la vedere, cu toate televiziunile, care au marcat, transmis, difuzat si redifuzat partida sportiva, cu Sever Muresan si chiar cu George Bush TATAL, Presedintele SUA. Va mai amintiti?

La fel a fost initiat si derulat, iar in prezent, operat, si proiectul AFI Palace Romania. Numai ca, la Ploiesti, AFI Palace Ploiesti, este pe teritoriul “comunei Blejoi”, in fapt al CJ Prahova.

De la AGRISOL INTERNATIONAL S.A., companie detinuta de un cetatean libanez, care polueaza pana in zona Podenii Noi-Mehedinta-Racova-etc si de unde securistul Marin Constantin isi lua, periodic, spaga, acoperind ilegalitatile cetateanului strain, care este propietarul firmei, conform presei de specialitate

(https://www.google.com/amp/s/evz.ro/un-sef-al-contraspionajului-sri-a-furat-banii-de-la-un-serviciu-secret-partener-dezvaluirile-unui-fost-ofiter-sri.html/amp) si pana la AFI Palace Ploiesti, nu mai este decat un mic pas.

Interesele juntei paramilitare aciuite pe langa Consiliul Local Blejoi, ii cuprinde, printre altii, pe: fostii colegi de la doi si-un sfert (DGIPI, SIPI Prahova, fosta U.M. 0962) Dragan Claudiu si Sorin Dumitrascu.

Acestia l-au incadrat informativ pe fostul angajat al Ministerului Transporturilor, Gabriel Stefanescu, consilier local, semnalat de surse intr-o comisie, in cadrul Primariei Blejoi.

Dragan Claudiu este un fost tip de jandarm, angajat in sistem prin proceduri dolosiv-disimulate, la nivelul anului 1996, in structurile politiei economice, de unde a fost promovat, exact la DOI SI-UN SFERT PRAHOVA. Acesta a beneficiat de sprijinul si influenta unei rude-unchi, din Jandarmeria Romana, care l-a predat, pe baza de proces-verbal, ca pe o marfa, sefului, de atunci, a structurii, col. Vasile Dumitrascu, care l-a preluat. Ulterior a ajuns in structura preluata de fiul Califului SECURITATII PRAHOVA – Col. Sorin Dumitrascu, ofiter care i-a preluat, la randul sau, pozitia lui FANE OASE, in cadrul Agentiei de Protectie a Mediului Ploiesti Prahova (ofiterul de Securitate Stefan Popescu, a carui porecla data de colegii sai din unitatea de Securitate de la Prahova a fost catalogat FANE OASE, ca urmare a faptului ca, inainte de 1989, ii batea pe cetatenii chemati, citati si ancehati in birourile si in beciurile acestei institutii),

Va dati seama, cine a condus APM Prahova?

Stefan Popescu (Fane Oase), Sorin Dumitrascu, Florin Diaconu?

Cum sa trimita, acesti indivizi, sefi de bande mafiote, inspectorii de specialitate, in actiuni de control, la agentii economici din zonele AFI Palace Ploiesti, sau AGRISOL INTERNATIONAL SA, mare poluator in judetul Prahova si/sau Vitalia, etc?

Diaconu si-a turnat colegii, a primit bani negri, de la conducerile unor agenti economici poluatori, a ascuns fenomene ecologice, nu a aplicat legea in materie, nu a amendat poluatorii, in continuare isi toarna colegii si colaboratorii, oricare ar fi aceia, afacut obiectul unor documentate si sustenabile anchete de presa si urmeaza a fi prezentat, in continuare, publicului si, in special, autoritatilor, care vor fi sesizate, la nivelul unor unitati centrale. A fost mustrat, de conducerile Agentiei Nationale de Protectie a Mediului, a ministerului de resort, de factorii politici responsabili cu activitatile si problematicile de mediu, a fost certat, atentionat, sanctionat si mutat, pentru multe luni, la Buzau.

Beat fiind, adesea, ii apelaza pe unii factori politici, ii inregistreaza cu telefonul sau, apoi difuzeaza, tot la o bere, file-urile cu afirmatiile unor oameni politici, membrii ai PNL inregistrati, fara ca acestia sa isi dea seama, precizand ca ii are, pe multi, la mana.

Mai nou, prin sistemul de relatii recomandat, pe anumite filiere, a ajuns in formula de gratie care-l include si, respectiv, reprezinta, pe domnul Aurel Oprinoiu, membru USR Prahova, cu care a convenit o platforma de recomandare, cu sprijin conferit de presedintele CJ Prahova.

Diaconu Florin a promis ca va anihila proiectele Urban, Vitalia si alte asemena programe de mediu concurentiale echipei sale noi, firmele mentionate fiind in managementul echipei adversarilor politici, axandu-se, in principal, pe compromiterea lui Bogdan Toader si a echipei acestuia, din anumite medii economice si de afaceri, in domeniile de referinta.

Deci, Diaconu Florin s-a predat, cu toate uneltele sale, taberei USR si solicita si sprijin din partea PNL, oferind, zice, el, pe tava, informatii picante din afacerile incineratorul Urban si alte asemenea ciudatenii, din portofoliul Vitalia, urmand astfel ca autoritatile judetene sa-l reinvesteasca, in calitate de director al APM Prahova.

In schimb, noua conducere judeteana urmeaza sa valorifice informatiile oferite, in scopuri anumite, inclusiv in dosare penale.

Diaconu a adunat documente si acte oficiale, pe care le-a sustras din cadrul APM Prahova si, de asemena, a sustras si alte asemenea documente, si din cadrul APM Buzau.

Anchtele corpului de control trimis nu au relevant, insa, aspecte in sarcina sa, intrucat, urmare a unor recomandari din mediul privat al energiei si protectiei mediului inconjurator, au genenrat si au determinat reinserarea sa in noul mecanism institutional al APM (mafia deseurilor din Prahova despre care tot va dezvaluim si despre care vom reveni cu dezvaluiri senzationale, inclusive cu o “schema”, asa cum avea obiceul politistul meloman de la DNA ST Ploiesti –ups!-sac!), vizand ca,   printr-o recomandarae sustinuta, la o avansata dimensiune politica, sa-l repuna pe Florin Diaconu in pozitia de director al APM Prahova, adica exact acolo unde nimeni nu se mai astepta.

Numai ca directorul ANPM care i-a dat un calificativ bun, la ultima evaluare   central-bucuresteana, a fost, recent, revocat din functie, de catre noul ministru de resort, ceea ce demonstreaza ca inca sistemele de siguranta nationala isi fac datoria, sa nu mai precizam de un dosar foarte compex la nivel central – DIICOT – pe aceasta tema (ups!-sac!).

Drept urmare, Diaconu Florin este asteptat de fostii sai colegi de la APM Prahova si, in special, de Vasile Ana-Maria-county manager si Gabriela Munteanu, cu bratele deschise. Pentru ca si acestea sunt dispuse sa faca accidente vasculare, asa cum a suferit sefa biroului avizari, din cadrul APM Buzau, doamna Mirela Marin. E groasa, rau de tot!

Sursele noastre din sistemul national “special”, confirma ca, “la drum de seara”, echipa lui Florin Diaconu, impreuna cu echipa fostului director al Agentiei Nationale de Protectie a Mediului, s-a deplasat in Prahova, in data de 16 martie a.c. unde, la Crama SECIU, au convenit strategia de reinvestire a sefului mafiei mediului din Judetul Prahova, incercand sa convinga, printr-o strategie comuna, echipa de conducere a Consiliului Judetean )asteptam si monitorizam, nu doar noi ca simpli parliti de jurnalisti. Poanta este ca in aceasta mafie a deseurilor (nu cum spun unii ca pe la SIIJ, au fost mandate chiar pe jurnalisti si o sa iasa bubuiala mare, deocamdata “tacem” pentru a nu afecta Ancheta din derulare).

Diaconu in servilismul lui fata de AGRISOL INTERNATIONAL SA, si-a gasit cozi de topor chiar in Consiliul Local Blejoi.

Cum asa ?

Pentru ca cei doi ofiteri de politie Dragan Claudiu si Dumitrascu Sorin l-au incadrat informativ pe Gabriel Stefanescu, iar doamna Iacob Irina, consilier local Blejoi, membru USR, alaturi de domnul Grigore Stelian Aurel, colegul sau, ii dubleaza pe fostii angajati ai Doi si-un Sfert, mentionati mai sus. Doamna Irina Iacob, conform unor surse, este in atentia unor institutii de stat, cu atributii si competente legale de a verifica si de a documenta aspecte de integritate, raportate la sursa sa de venituri oficiale si volume financiare cumulate si, respective, detinute si declarate, de consilierul in cauza.

Din aceste considerente conectate la banul public, fixat de caracatita din Consiliului Local Blejoi drept obiectiv, au fost stabilite si comisiile din cadrul acestei primarii comunale, prahovene, fiind, intrutotul, raportate la problematicile, proiectele si strategiile de mediu, care, prin Noul si Vechiul Reinvestit bautor de bere, in timpul programului, Florin Diaconu, liderul va acorda sprijin si DRUM BUN noii gasti reformate, pentru care personajele in speta, altadata concurenti, competitori, adversari acum, si-au data mana.

Cum era de așteptat apar scandaluri după scandaluri despre ”noii politicieni” din ”noile partide” mai mari – cum ar fi USR Plus, sau mai mici – cum ar fi Prahova în acțiune.

Scandalul generat de subprefectul USR Felix Bulearcă, fiu al unui fost colonel de locotenent colonel de securitate, care astăzi combină pensia de fost comandat de pompieri cu leafa de subprefect este doar începutul. Apar alte exemple de ”politicieni noi”, cu năravuri mai rele decât ale vechilor.

Bomba zilei vine de la de la USR Plus. Conform surselor noastre, majoritatea aleșilor locali și a parlamentarilor de Prahova ai acestei formațiuni sunt astăzi subiect de anchetă penală. Despre ce este vorba?

În momentul depunerii candidaturilor, majoritatea covârșitoare a candidaților USR și Plus Prahova, au declarat ”zero” la capitolul ”venituri” din declarația de avere. Mai ”săraci și cinstiți” decât oricare dintre primitorii de ajutoare sociale, aceștia n-au trecut nici măcar un ban venituri salariale sau de altă natură.

Cu toate acestea, cei mai mulți dintre ei pe de-o parte au plătit contribuția solicitată prin lege pentru candidatură, dar au făcut și mari donații către USR sau Plus, fără să declare sursa banilor. Celebru este cazul actualului deputat USR care trecut în declarația de avere că a primit 12.000 de lei de la logodnică și 10.000 de la mama sa, drept ”donație pentru campania electorală” (pana si ANI s-a sesizat!!!).

Ca urmare a acestui ”artificiu” este posibil ca deputatul Polițeanu ”să se scoată”, să scape de disconfortul anchetei penale în curs. Nu în aceeași situație se află zeci de aleși locali ai USR și Plus, care n-au avut atât de multă imaginație și inspirație pentru a scăpa de bătăi de cap.

Un exemplu este acela al singurului consilier local din Blejoi, Irina Iacob, care acum resimte un disconfort penal puternic.

„Duduia” trebuie să le explice organelor de anchetă de unde a avut cei 100 de milioane pe care i-a donat partidului.

Asta pentru că în declarația de avere întocmită a menționat că nu are niciun venit.

Îi urăm succes la identificat unchi, nepoți sau alte neamuri donatoare, cu toate ca alte institutii o monitorizeaza „total” si asteapta in „plasa” pesti mai „mari”. Fir intins, parca asa se spune…

  1. Și că veni vorba de Blejoi, acolo se află consilier local aceasta floare rară a ”noului val”: consilierul partidului local Prahova în Acțiune, Stelian Aurel Grigore.

Fost candidat la primărie, actualul consilier local al partidului fondat și condus de profesorul universitar de drept Mihai Apostolache are nu mai puțin de… trei cercetări penale în derulare.

Ca să nu zică lumea că suntem noi rău intenționați, le dăm legătura colegilor de ziarul max-media.ro care iată ce scriau la data de 24 septembrie despre candidatul de atunci, Grigore Aurelian Stelian, citând ziarul Incisiv de Prahova:

”Candidatul la Primaria Blejoi – Preşedintele Organizaţiei Blejoi a Partidului Prahova în Actiune, Stelian Aurel Grigore, este cercetat penal în 3 dosare pentru săvârșirea infracțiunilor prev. de art. 259, alin 1 si alin 2 Cod penal, art 297 Cod penal dar și pentru fraudarea bugetului local al comunei Blejoi.

In dosarul 5371/P/2020:

„Numitul , angajat in cadrul Primariei comunei Blejoi incepand cu data de 01.05.2013, Compartiment Politie Locala, iar la cerere a fost mutat in cadrul Biroului Financiar-Contabil unde si-a desfasurat activitatea pana la data de 28.02.2019.

…In calitatea de inspector de specialitate I in cadrul Primariei Blejoi, Biroul Financiar – Contabil, la data de 03.09.2013 a intocmit avizul de inspectie fiscal nr 8623 catre Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi prin care instiinta aceasta societate ca face obiectul unei inspectii fiscale, avand ca obiective, verificarea asamblului declaratiilor fiscale si/sau operatiunilor relevante pentru inspectia fiscala pentru impozitul pe cladiri, impozitul pe teren extravilan si impozitul pe teren intravilan.

De la data documentului sus mentionat mai sus si pana la data de 16.02.2015, inculpatul Grigore Stelian –Aurel a intocmit si efectuat toata documentatia necesara deschiderii procedurii generale a INSOLVENTEI prevazute de Legea nr 85/2014, impotriva debitorului Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi.

Astfel, prin incheierea din data de 16.02.2015, Tribunalul Prahova, Sectia a II-a Civila si Contecios Administrativ si Fiscal-Falimet a dispus deschiderea procedurii generale a insolventei prevazute de Legea nr 85/2014, impotriva debitorului Societatea 22 Decebrie Blejoi si prin incheierea sus-mentionata a fost desemnat administrator judiciar Dinu Urse si Asociatii SPRL cu atributii prevazute de lege..

Din buletinul procedurilor de insolventa nr 13172/24.07.2015, materializat prin proces-verbal a adunarii generale ordinare a asociatilor Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi reiese ca administrator special a fost propus inculpatul Grigore Stelian Aurel din data de 21.07.2015, care:

1….”va avea atributiile prevazute pentru aceasta functie prin Legea 85/2014, precum si hotararile Judecatorului Sindic;

  1. Se va propune ca, Administratorul special se va ocupa in continuare de conducerea activitatii societatii, sub supravegherea administratorului sindic, in conformitate cu prevederile Legii 85/2014 si ale sentintei judecatorului sindic, iar in cazul in care se va deschide procedura falimentului va prezenta in continuare interesele asociatilor in cadrul procedurii, avand toate drepturile prevazute de lege pentru aceasta calitate;
  2. Stabilirea renumeratiei, administratorului special, renumeratie propusa de 1200 lei lunar”.

…Tot prin acest proces-verbal s-a aprobat ca in calitate de administrator special al debitoarei sa fie nmit inculpatul Grigore Stelian Aurel care a si „acceptat” aceasta functie.

…La data de 16.10.2015, prin „hotararea” adunarii generale extraordinare s-a desemnat ca in calitate de administrator special al debitoarei Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi sa fie numita Popenciu Mariana, cumnata inculaptului (sora sotiei acestuia).”

…”In perioada cat inculpatul Grigore Stelian -Aurel a indeplinit functia de administrator special la Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi a fost si functionar in cadrul Primariei comunei Blejoi, respectiv inspector de specialitate I in cadrul Biroului Financiar –Contabil”.

Iata cum se pune „laba” pe o societate si ce interes propiu a avut Grigore Stelian –Aurel ca Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi sa intre in faliment!!!

In alt dosar, Grigore Stelian –Aurel este cercetat penal pentru sustragerea de documente din Primaria Blejoi.

Mai grav, in al treilea dosar penal, Grigore Stelian –Aurel este cercetat pentru fraudarea bugetului local si alte infractiuni.

In calitatea de inspector de specialitate I in cadrul Biroului Financiar detinuta la Primaria Blejoi, Grigore Stelian –Aurel a sters din sistemul informatic diverse amenzi  si debite ale prietenilor si acolitilor acestuia existand la dosarul penal o experiza informatica care a fost coroborata cu inregistrarile audio-video din interiorul Primariei Blejoi.

Astfel, inculpatul Grigore Stelian –Aurel a sters din sistemul informatic debitele pentru Balaceanu Dragos Razvan, Balaceanu Simion si Elena, etc.

Interesant este faptul ca Grigore Stelian –Aurel a depus lista de candidati la Consiliul Local Blejoi si printre cei mentionati pe lista regasim in afara rudelor cu care doreste sa puna mana pe primarie pentru stergerea urmelor infractiunilor (tardiva miscare, avand in vedere cele trei dosare penale) si personaje pentru care acesta le-a sters debitele, in mod ilegal.

La pozitia 6 o regasim din nou pe cumnata (sora sotiei);

La pozitia 7 o regasim pe soacra;

La pozitia 8 este Timis Florin, un alt beneficiar al stergerii debitului de catre Grigore Stelian –Aurel;

La pozitia 10 regasim pe Balaceanu Dragos Razvan, fiul lui Balaceanu Simion si Elena care au „beneficiat” de stergerea debitului in mod ilegal din partea lui Grigore Stelian –Aurel, etc

De remarcat este faptul ca la pozitia 6 este Popenciu Mariana care actualmente este administrator special la Societatea Agricola 22 Decembrie Blejoi preluata prin metode dolosive iar valoarea societatii este de peste un milion de euro.”Oameni noi, nu? Nepătați. Să nu îți vină să urli de supărare când ai crezut că ei pot fi alternativa la ”vechea clasă politică”?

  1. Oameni noi, nu? Nepătați. Să nu îți vină să urli de supărare când ai crezut că ei pot fi alternativa la ”vechea clasă politică”?

Sa precizam in clar ca, la adresa de domiciliu a numitului GSA, au fost efectuate lucrari de constructii fara autorizatie, sus numitul “”uitântând”” să și achite obligatiile fiscale la bugetul local, cat timp era functionar in cadrul primariei Blejoi, ar fi de prisos- spunem noi!

Sa  mai specificam in clar ca, acest individ, intimideaza organele de cerecetre penala in cercatrea dosarelor lui, iar ar fi de prisos caci aceste actiuni sunt monitorizate in totalitate, nu de organele cu specific din cadrul MAI, dar e de belea, va garantam (poate aude si “tablagiul” care intentioneaza” sa puna “botul”, poate aude si conducerea IPJ Prahova, poate, pana nu va fi prea tarziu, noi, cu “obrzazul subtire” sprecificam doar, inca…).

Sa mai dezvaluim despre preluarea abuziva de catre acesta a unei societati agrigole “ 22 decembrie), prin rezilierea contractelor in vigoare, iar ar fi de prisos, toate actiunile domnului in cauza sunt monitorizate total, si nu este vorba despre razboiul politic unde se negociaza la santaj, cu dosarele pe masa. Aceasta “monitorizare” totala” a celor doi sus mentionati face parte din alta “categorie”.

Sa nu uitam, implicarea, discreta, a cadrelor de informatii, politistii fezandati si rearanjati politico-ideologic, Dragan Claudiu si Sorin Dumitrascu, care ii scriu, in note de interes, pe vectorii mentionati.

Pentru ca ce naste din pisica, tot soareci mananca!

Domnul Mihai Cristian Apostolache, Prahova in actiune, atentie la “colegi” si la “colaboratori”, o precizam ca prieteni, poate intelegeti printre randuri si nu ati pierdut aceasta abilitate!

Mesajul ajunge, in curand, prin PSRO si ASPEN, direct la domnul Geoana Mircea, va garantam (pentru cei initiati, e de belea!). Vom reveni, acest articol fiind doar de “incalzire”, cum se zicea la noi in sistem, doar am facut “joc de glezne”! (Ec Adrian Radu).

 

 

Facebook Comments

Eveniment

NAVITEL RE 5 DUAL: Inovația ce transformă fiecare călătorie într-o experiență de navigație și supraveghere deosebită

Published

on

By

NAVITEL®, liderul incontestabil în tehnologia dispozitivelor auto, anunță cu mândrie lansarea celei mai recente inovații din portofoliul său de produse, NAVITEL RE 5 DUAL. Acest dispozitiv hibrid, care combină o cameră auto de înaltă definiție cu un sistem de navigație GPS avansat, promite să stabilească noi standarde de siguranță și confort pentru șoferi.

Conceput pentru a oferi cea mai înaltă calitate video, chiar și în condiții de vizibilitate redusă, NAVITEL RE 5 DUAL este echipat cu senzorul de imagine GC2053 (Night Vision) și cu o optica de ultimă generație, care asigură captarea unor imagini detaliate chiar și în timpul nopții. Senzorul G integrat este esențial pentru siguranța șoferilor, înregistrând și salvând automat momentele critice, precum frânările bruste sau impacturile, și prevenind astfel suprascrierea accidentală a înregistrărilor importante.

Unghiul de vizualizare generos de 140° al camerei auto permite o panoramă largă a drumului, asigurând nu doar vizibilitatea frontală, dar și o perspectivă completă a împrejurimilor. Aceasta caracteristică este deosebit de utilă în cazurile în care este necesară o evaluare rapidă a situației din trafic și pentru o mai bună orientare în spațiu.

NAVITEL RE 5 DUAL 1

NAVITEL RE 5 DUAL se remarcă prin sistemul său de montare magnetic inovator, care asigură o fixare rapidă și stabilă a camerei în vehicul. Aceasta caracteristică simplifică procesul de instalare și demontare a dispozitivului, făcându-l ideal pentru utilizatorii care preferă o soluție flexibilă și ușor de utilizat. Funcția Auto-Start este o altă inovație care sporește comoditatea utilizatorilor, activând înregistrarea video și sistemul de navigație imediat ce dispozitivul este conectat la suport.

O caracteristică distinctivă a dispozitivului este sistemul său de navigație GPS, care vine echipat cu hărți offline preinstalate și promite actualizări gratuite pe viață. Acesta oferă utilizatorilor libertatea de a naviga fără a depinde de o conexiune la Internet, fapt esențial în zonele cu acoperire slabă sau inexistentă. În plus, dispozitivul propune trei rute alternative, indicații vocale și o bază de date extinsă de puncte de interes, plus avertizări pentru camerele de viteză, toate acestea contribuind la o călătorie mai liniștită și informată.

Pentru o experiență îmbunătățită în vehicul, funcția transmițătorului FM permite șoferilor să redirecționeze audio de pe dispozitiv direct către sistemul stereo al mașinii. Compatibilitatea cu camera de marșarier extinde funcționalitatea dispozitivului, oferind o vedere clară și completă asupra spațiului din spatele vehiculului.

NAVITEL RE 5 DUAL 2

La baza performanței sale se află procesorul puternic MSB2531 ARM Cortex A7, care, împreună cu ecranul TFT de 5 inch și capacitatea de înregistrare video la o rezoluție de 1920×1080 (30 fps), asigură o funcționare fără probleme și o calitate superioară a imaginii. Astfel, NAVITEL RE 5 DUAL nu este doar o cameră auto, ci un companion de nădejde pentru orice călătorie, gata să ofere o experiență de navigație și înregistrare fără precedent.

NAVITEL RE 5 DUAL este disponibil acum cu un set complet de accesorii, inclusiv cabluri și suporturi de montare, permițând utilizatorilor să înceapă călătoria cu încredere și fără întârzieri suplimentare.

NAVITEL RE 5 DUAL 6

**Despre NAVITEL®**

NAVITEL® este un furnizor inovator de soluții de navigație, supraveghere video auto și DVR-uri, dedicat îmbunătățirii experienței de condus prin produse de înaltă calitate și tehnologii avansate. Cu o prezență globală și o viziune axată pe siguranța și confortul utilizatorilor, NAVITEL® se angajează să aducă pe piață cele mai noi dispozitive care răspund nevoilor dinamice ale conducătorilor auto.

Website: http://www.navitel.com/ro
Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Cele mai noi titluri de la Chilli Games vin la FAVBET!

Published

on

By

Transformă timpul tău pe favbet.ro într-o experiență de neuitat cu o nouă selecție de jocuri de la Chilli Games. Te așteaptă 19 noi sloturi cu tematici variate, care oferă șanse egale tuturor jucătorilor, datorită certificatelor internaționale de joc echitabil.

Pentru a te bucura de noile titluri Chilli Games, folosește filtrul de furnizor din secțiunea Casino a site-ului. Sigur vei găsi ceva pe gustul tău. Îți plac sloturile care au cărțile ca simboluri? Caută Book of Life. Ești pasionat de jocurile tip shooter? Atunci aruncă o privire peste Close Combat. În total, ai la dispoziție 19 jocuri din care poți alege, fiecare cu tematică unică.

1. Book of Sam

2. Book of Life

3. Forest Story

4. Koala Sam

5. Cabaret Wild

6. Close Combat

7. ViruSlot

8. Crazy Box

9. Yummy Yummm

10. The Great Pearl Deluxe

11. Crazy Hot 20.

12. Fruit Deluxe 3×3

13. Steam Machines

14. Valhalla

15. Mighty Sailor Deluxe

16. Halloween Witch House

17. Catch A Melon

18. Fruit magic

19. Crazy Hot

Și nu totul se rezumă la tematici! Sloturile Chilli Games oferă jucătorilor 9 modele de jocuri cu diferite niveluri de volatilitate, cu funcții interesante, mecanici de joc și simboluri integrate. Jocurile bonus și rotirile gratuite adaugă și mai multă distracție jocului clasic.

„Suntem încântați să prezentăm jocurile noastre utilizatorilor uneia dintre cele mai mari platforme de divertisment din România. Am lucrat din greu la fiecare lansare și la fiecare mecanică de joc, pentru a ne asigura că jucătorii obțin experiența premium, care este de mult timp standardul pentru toate produsele FAVBET”, a declarat Chilli Games într-un comunicat.

Chilli Games este o echipă de dezvoltare în plină ascensiune, care a ajuns rapid un furnizor de încredere pe piața de jocuri moderne. Produsele sale oferă o experiență unică de iGaming, datorită conținutului divers, al premiilor și al ușurinței de utilizare.

Furnizorul oferă o gamă largă de sloturi pentru toate gusturile, precum și o interfață de joc intuitivă și ușor de utilizat, atât în versiunile web, cât și în cele mobile. Majoritatea jocurilor Chilli Games sunt acum disponibile exclusiv pentru jucătorii favbet.ro.

Facebook Comments

Continue Reading

Eveniment

Black Friday cu TCL: Explorează divertismentul care te captivează și îți îmbunătățește viața de zi cu zi

Published

on

By

România, 21 noiembrie 2023: Fiind un brand de top în domeniul electronicelor, TCL înțelege importanța unui mediu de acasă confortabil care îndeplinește cerințele pentru o stare generală de bine.

TCL oferă o selecție de televizoare QD-Mini LED TV de dimensiuni mari și electrocasnice smart pentru o experiență ideală de vizionare și pentru un stil de viață mai bun.

Oferte exclusive de Black Friday de la TCL

De Black Friday, TCL vine cu promoții pentru o varietate de produse. Nu rata perioada limitată în care aceste oferte vor fi valabile:

TCL 55C805: îmbunătățește-ți experiența de joc cu ajutorul QD-Mini LED TV

Începe o aventură de gaming cum nu ai mai trăit până acum, folosind televizorul nostru de ultimă generație, QD-Mini LED. Nu este doar un televizor, ci portalul tău către o experiență de gaming extraordinară, de care te poți bucura din confortul casei.

Cu un ecran de 55 inchi și rezoluție 4K Ultra HD, fiecare joc prinde viață cu un realism de neegalat. Are o luminozitate maximă de 1.600 niți, iar culorile sunt cu adevărat captivante, obținându-se astfel un mediu dinamic și imersiv. Rata nativă de refresh variabil de 144 Hz asigură sesiuni de gaming incredibil de fluide, perfecte pentru jocurile de acțiune și aventurile pline de adrenalină.

Ceea ce diferențiază acest televizor de celelalte sunt capacitățile sale HDR. Pătrunde în universul jocului cu funcția HDR Premium 1.600 niți, compatibil cu formate renumite precum HDR10, HDR10+, HDR HLG și Dolby Vision. Rezultatul? Jocurile și filmele tale favorite vor străluci cu un contrast uimitor și dinamic pentru experiențe vizuale de neuitat.

Îmbunătățește-ți abilitățile de gaming și cufundă-te într-o lume cu detalii uluitoare, unde jocul solo este în centru atenției, iar fiecare moment este incitant.

Televizorul este disponibil pe EMAG, cu 30% reducere (preț initial 3.999,99 RON, preț redus 2.799,99 RON). Pe evoMAG este disponibil la prețul de 2.999,99 RON. Pe PCgarage îl vei găsi la 2.998,99 RON, redus de la 4.998,99 RON.

De asemenea, tot pe PCgarage sunt disponibile variantele la 75 inchi și la 85 de inchi, iar pe evoMAG la 50 inchi și 65 inchi.

TCL 65C745 sau cum să îți transformi timpul petrecut acasă

TCL 65C745

TCL 65C745 4K îți oferă o experiență excepțională de divertisment acasă. Lasă-te pătruns de magia cinematografiei cu tehnologia Dolby Vision și Dolby Atmos. Acest televizor are o rezoluție 4K vibrantă, peste un miliard de culori și sunet care te învăluie, producând o atmosferă cinematografică, unde fiecare moment se simte ca și cum ai fi în sala de cinema.

Suportul HDMI asigură o experiență de joc premium cu rezoluții video ridicate, optimizare automată a imaginii și latență scăzută. Acceleratorul de joc de 120 Hz garantează un joc clar și fluid.

Eleganța se întâlnește cu funcționalitatea prin designul său elegant, fără margini și ornamentele metalice subțiri îl fac să fie potrivit pentru orice casă. Folosește Google Cast pentru a descoperi potențialul complet al televizorului tău Smart. Cu Google ai acces la site-uri și aplicații web.

Televizorul este disponibil pe PCgarage la 3.298,99 RON, redus de la 3.998,99 RON. Este de asemenea disponibil și în varianta de 55 inchi.

Televizorul TCL 75C845 îți aduce momente cinematice de neuitat

TCL 75C845

Bazându-se pe tehnologia Mini LED și QLED, televizorul TCL 75C845 înregistrează performanțe extraordinare când vine vorba de calitatea imaginii și este un bilet către distracție de top.

Ecranul de 75 inchi și rezoluția 4K Ultra HD creează o imersiune vizuală de neegalat, pentru seri epice de film chiar în sufrageria ta. Tehnologia de iluminare de fundal este susținută de algoritmi de calitate a imaginii AiPG 3.0.

Explorează o lume fără limite cu Google TV, în timp ce rămâi conectat prin Wi-Fi și Bluetooth.

Televizorul este disponibil pe PCgarage la prețul de 6.498,99 RON, redus de la 7.098,99 RON. Pe evoMAG găsiți varianta sa la 55 inchi, la 3.899,99 RON.

Aparatele de aer condiționat din seria TCL FreshIN: un paradis de sănătate și confort acasă

TCL FreshIN

Casa devine un sanctuar al bunăstării cu aparatele de aer condiționat din seria FreshIN de la TCL. Conceput pentru a îmbunătăți calitatea aerului din interior, aceste aparate de aer condiționat depășesc simplele aparate de confort. Sunt proiectate pentru a crea un mediu sănătos și plăcut în care vă puteți relaxa.

Tehnologia FreshIN+ 2.0 de la TCL oferă un sistem bidirecțional de înlocuire a aerului proaspăt, aducând aer din exterior bogat în oxigen, în timp ce elimină aerul nesănătos din interior. Acest lucru este deosebit de valoros atunci când calitatea aerului nu este tocmai ideală, deoarece curăță eficient mediul de particule nedorite, cum ar fi praful, părul de animale și poluanții. Cuplat cu un sistem de filtrare cu patru straturi, aerul circulat este mult mai sănătos pentru cei cu alergii.

Sistemul de respirație a aerului proaspăt FreshIN+ excelează și în eliminarea mirosurilor persistente pe care aparatele de aer condiționat tradiționale nu le pot atinge. Casa ta devine nu doar un spațiu confortabil, ci un sanctuar în care poți respira liber, ceea ce contribuie la starea ta de bine. Cu aparatele de aer condiționat din seria FreshIN de la TCL, bunăstarea ta este în centrul casei tale.

Aparatele de aer condiționat TCL FreshIN sunt disponibile la prețul redus de 2.849,90 RON pe EMAGMedia Galaxy și Altex.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized4 ore ago

HONOR Magic V2: design ultra subțire și o baterie de 5000 mAh

Într-o epocă în care smartphone-urile sunt elementele de legătură între lumea personală și cea profesională, durata de viață a bateriei...

Uncategorized4 ore ago

PENNY a atins pragul de 359 de magazine în România

Planurile de expansiune ale PENNY România avansează rapid cu deschiderea a patru noi magazine în patru județe ale țării –...

Uncategorized8 ore ago

easySales: 263 lei, valoarea medie a comenzilor de Black Friday, 65% cu plata online

București, 29 noiembrie– Platforma SaaS de management automatizat și centralizare a activităților de eCommerce easySales anunță că valoarea medie a comenzilor...

Vâlcea Vâlcea
Turism20 de ore ago

Descoperă magia schiatului în Vâlcea: Destinații încântătoare pentru iubitorii de zăpadă

Dacă ești în căutarea unei destinații de schi unică și plină de farmec iarna aceasta, ești în locul potrivit! Vâlcea...

Uncategorizedo zi ago

realme anunţă peste 200 milioane de telefoane vândute la nivel global

București, România – 27 noiembrie 2023 – realme a anunțat oficial că livrările sale globale de smartphone-uri au depășit 200 milioane...

Uncategorizedo zi ago

AOC și Philips Monitors fac progrese remarcabile în procesul de sustenabilitate, confirmate de certificarea EPEAT Climate+

București, 28 noiembrie 2023 – MMD, unul dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume, partener licențiat al brandurilor...

Uncategorized2 zile ago

Samsung desemnat ,,Cel mai bun angajator din lume” pentru al patrulea an consecutiv de către Forbes

București, România – 27 noiembrie 2023 – Samsung Electronics a fost desemnat în luna noiembrie ,,Cel Mai Bun Angajator din Lume”...

Afaceri2 zile ago

Optimizarea motorului de căutare: Cum să vă creșteți afacerea cu servicii SEO

creșterea afacerii dvs. online are nevoie de mai mult decât doar o prezență pe internet. Cu peste 93% din toate...

Uncategorized5 zile ago

PENNY România ajunge la o rețea de 355 de magazine

PENNY continuă să se extindă rapid în România și inaugurează două noi magazine, unul în București, iar celălalt în Corunca,...

Uncategorized5 zile ago

Miaunismul: un nou curent în artă inspirat de creativitatea pisicilor

Prin campania Artă Miaunistică, Whiskas își propune să încurajeze adopțiile și să arate că viața alături de pisici este mult...

Uncategorized6 zile ago

Inovație fără limite și demonstrații spectaculoase la evenimentul regional Dyson Next Gen Living din București

București, 23 noiembrie 2023: Dyson, compania globală de tehnologie renumită pentru inovațiile sale, a marcat lansarea unor produse revoluționare în cadrul...

Uncategorized6 zile ago

Sinonim cu Pionieratul

O Istorie prin Inovație În peisajul dinamic al dezvoltării imobiliare comerciale, Genesis Property se distinge ca un pionier, un vizionar...

Uncategorized6 zile ago

Premieră în peisajul imobiliar românesc

Peste 20 milioane de Euro investite pentru Faza II a proiectului YUNITY Park: pădure urbană, promenadă etajată și energie regenerabilă...

Evenimento săptămână ago

NAVITEL RE 5 DUAL: Inovația ce transformă fiecare călătorie într-o experiență de navigație și supraveghere deosebită

NAVITEL®, liderul incontestabil în tehnologia dispozitivelor auto, anunță cu mândrie lansarea celei mai recente inovații din portofoliul său de produse, NAVITEL...

Uncategorizedo săptămână ago

Studiu carVertical: Piața de mașini second-hand din România este una dintre cele mai puțin transparente din Europa

21 noiembrie 2023 România are una dintre cele mai puțin transparente piețe de mașini rulate din Europa. La polul opus,...

Evenimento săptămână ago

Cele mai noi titluri de la Chilli Games vin la FAVBET!

Transformă timpul tău pe favbet.ro într-o experiență de neuitat cu o nouă selecție de jocuri de la Chilli Games. Te...

Știrile Săptămânii