Connect with us

Afaceri

Programări online – ce salon de înfrumusețare alegi?

Published

on

Mero

Când nu putem rezerva un serviciu de înfrumusețare în momentul dorit, există o posibilitate imensă de a schimba salonul. De ce ați aștepta să rezervați ceva, dacă cel mai apropiat salon de înfrumusețare oferă rezervare chiar acum? Veți spune că este imposibil și că tabieturile voastre sunt tabieturile voastre. Desigur, nu vrem să vă determinăm să vă schimbați persoanele de încredere. Ci doar să vă introducem în sistemul de programări online.

Spre exemplu, aplicația Mero – un instrument la îndemână care permite rezervarea online 24/7.

Ce este un sistem de programare online?

Un sistem de programare online este un instrument interesant care vă ajută să vă gestionați programările mult mai simplu. De obicei, astfel de servicii oferă un calendar cu funcție de rezervare online, widget pentru rezervare 24/7, instrumente de marketing, cum ar fi coduri QR pentru rezervare, etc. Secolul 21, împreună cu pandemia globală, au făcut din sistemul de programări online un must-have pentru orice salon de înfrumusețare. Oamenii au devenit leneși și, împreună cu restricțiile totale, nimeni nu vrea să riște și să vină sau chiar să sune pentru a rezerva un serviciu. Caietele și planificatorii nu mai funcționează, avem nevoie de tehnologie.

De aceea, sistemele de întâlniri în salon devin din ce în ce mai populare. Oamenii au nevoie de ele, deci există multe servicii similare pe piața actuală. Ca de obicei, acestea sunt de 2 tipuri:

  • Bazat pe cloud: informațiile sunt stocate în „cloud” – pe serverele de la distanță la care obțineți acces prin internet;
  • La fața locului: informațiile sunt păstrate pe serverele de pe site.

Ambele au argumentele pro și contra și ambele sunt la fel de eficiente. Folosind un serviciu bazat pe cloud, veți avea întotdeauna nevoie de internet pentru a obține informațiile. Dar și compania, care furnizează sistemul, este responsabilă pentru stocarea și salvarea acestuia, deci nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la achiziționarea echipamentului. Sistemele locale stochează informațiile pe computerul dvs. Va trebui să instalați toate software-urile necesare și să obțineți servere puternice. Acum, când înțelegeți mai mult sau mai puțin ce este un sistem de salon de înfrumusețare, să ne gândim cum să alegeți unul bun.

Cum alegi salonul de înfrumusețare potrivit?

Este foarte simplu. Ori alegi un salon deja cunoscut, ceea ce este ideal ori te bazezi pe părerile altor clienți. Recenziile sunt foarte importante și trebuie să fie vizibile. Pe aplicația Mero poți căuta recenziile făcute de oameni care au călcat pragul saloanelor în cauza și care au oferit un calificativ acestora. Este foarte simplu să alegi astfel un salon potrivit. Evident, îl poți alege și în funcție de locația ta. Însă recenziile sunt mult mai importante, deoarece lookul tău te însoțește peste tot și nu poți să dai greș cu asta. După ce ai folosit un serviciu de înfrumusețare pe aplicația Mero, te încurajăm să acorzi un feedback salonului sau stilistului respectiv, pentru ca fiecare să aibă de câștigat din experiența ta. Recenzia ar trebui să fie cât mai obiectivă.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Succes Grup – Servicii Dedicate de Business pentru Companii

Published

on

Succes Grup este o companie specializată în activități de presă și PR, software, consultanță, formare profesională, training, marketing și servicii foto-video.

O singură companie, cu o multitudine de servicii de succes special create pentru a face performanță.

Fie că aveți nevoie de un serviciu sau un pachet întreg avantajul principal este că beneficiați de experiența unei persoane numeroase, dornice de a avea rezultate de success.

În cazul soluțiilor complete – software, seo, marketing, consultanță, training, principalul avantaj este cel al tarifelor reduse și a unui singur contract și a unui contact care să eficientizeze activitățile.

Succes Grup se diferențiază de concurență prin faptul că oferă suport rapid în rezolvarea problemelor, gestionând eficient orice situație, ce poate avea un impact negativ asupra unei afaceri.  Când apare o problemă, se generează noi soluții de către experții Succes, în urma unei analize complete și competente.

Viziunea Succes Grup este cel mai bine reprezentată de cifre, de rezultate palpabile, de clienți întotdeauna satisfăcuți pe deplin, clienți care apoi devin parteneri de încredere și colaboratori pentru viitoare proiecte de succes. Garanția lucrului bine făcut nu este doar o metaforă în cadrul grupului, ea reprezintă însuși cartea de vizită cea mai valoroasă a companiei.

Serviciile de software development se bazează pe o structură puternică, un marketing proaspăt și tonic, menit să genereze idei astfel încât întreg procesul să fie orientat spre către un maxim de eficiență.

Pasiunea pentru tehnologie se regăsește în fiecare serviciu dedicat al companiei iar motivul principal în jurul căruia a luat naștere Succes Grup a fost crearea unui serviciu complex unitar menit să vină în ajutorul companiilor ce-și doresc un partener atunci când vine vorba să facă performanță.

Serviciile oferite de Succes Grup :

  • Servicii de consultanță GDPR.
  • Servicii de presă și PR – servicii integrate de creație, mass-media, creare content, consultanță specifică, organizare evenimente.
  • Social media – dezvoltăm conținut exclusiv și construim o legătură emoțională cu publicul.
  • Securitate integrată – analiza situației de Securitate existente – riscuri și vulnerabilități, testarea fizică a sistemului de Securitate actuală și multe altele.
  • Consultanță juridică – soluții strategice, consultanță fiscală, traduceri, resurse umane.
  • Reputation Management – monitorizarea mărcii, maximizarea publicității online, promovarea brandului.
  • Web Design – creare de conținut, optimizare, promovare, consultanță.
  • .. si multe altele!

Indiferent de nevoi, Succes Grup vine mereu în sprijinul tău, se asigură că afacerea ta primește toată îngrijirea și atenția necesară, satisfacția clientului fiind mereu o prioritate și un indicator de performață consacrat, care  este într-o dezvoltare permanentă.

Cultura si valorile Succes Grup, se bazează pe principii solide, comunicare și feedback constructiv, un plan bazat pe rezultate concrete și strategii noi atunci când este necesar.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

AG Travel aduce paradisul mai aproape de tine

Published

on

Ag Travel – de la idee la o vacanță de neuitat

Ag Travel  este o agenție tour-operatoare, ce are ca obiectiv turismul intern și internațional, oferind clienților vacanțele dorite la cele mai bune prețuri de pe piață, garanția calității find o marcă de prestigiu dar și o carte de vizită pentru cei care aleg să meargă în vacanță cu agenția noastră.

Ag Travel s-a făcut remarcată încă de la început prin faptul că statisfacția clienților este o prioritate pentru agenție, bazându-se permanent pe feedbackul acestora pentru crearea și dezvoltarea de noi pachete si servicii adaptate în funcție de profilul și necesitățile fiecărui client ce o vizitează.

Consilierea clienților este foarte apreciată atunci când vor să aleagă o destinație de vacanță aceștia fiind mereu surprinși de alegerile noastre, reușim astfel să construim o relație de durată ce se bazează pe reciprocitate  dar și garanția celor mai bune alegeri având siguranța că prețul plătit este cel corect pentru vacanța aleasă.

Ag Travel oferă o gamă extinsă de produse și servicii turistice atât în țară cât și în străinătate, fiind pe placul celor care caută destinații unice la prețuri avantajoase. Biletul de avion nu mai reprezintă o grijă atunci când alegerea vacanței a fost deja făcută.  Colaborăm cu cele mai bune firme pentru a avea exclusivitate la prețuri la biletele de avion, pentru orice destinație, siguranța fiind mereu pe primul loc.

Managementul solid și inovația reprezitnă o combinație câștigătoare  pentru a avea o agenție de turism eficientă, funcțională și sustenabilă. Acesta este o parte din secretul succesului la Ag Travel.

Gradul de personalizare a ofertelor variază de la turistul individual la grupuri, oameni de afaceri, fiind adresat tuturor categoriilor de vârstă. Pe durata vacanței un alt aspect important îl reprezintă oferirea de suport și asistență permanentă, pentru ca experiența să fie într-adevăr de neuitat.

Dorința Ag Travel este să ducă turismul la următorul nivel, atingând noi praguri, monitorizând și îmbunătățind permanent activitatea pentru a fi considerată un reper atunci când vei dori să-ți alegi „partenerul„ pentru noua  vacanță de neuitat.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Băuturi cu aspect plăcut folosind sosuri dulci si toping-uri

Published

on

By

BF Drinks

În trecut, copiii beau în principal lapte sau apă. Astăzi există băuturi răcoritoare naturale pentru a fi servite la mese și între ele. Deoarece cantitățile mai mari de cola și sucuri de fructe carbogazoase îngrașă copiii, poți opta pentru siropuri naturale, sosuri dulci și toping-uri. În acest fel, îndepărtezi copilul de obiceiurile nesănătoase. Știi senzația  pe care o ai atunci când înţepi o prăjitură caldă cu cremă de ciocolată cu o furculiță și iese ciocolata lichidă?  Un desert fără toping-ul corect ar fi ca vara fără soare. 

Cu sosuri dulci și topinguri pentru băuturi de la bfdriks.ro vei obține acel ceva în plus datorită combinațiilor inteligente de arome de caramel, ciocolată și cardamom, ciocolată caldă Shaker, Gold Dust Shaker, biluțe crocante acoperite cu aur și ciocolată, amestec crocant de lapte și ciocolată neagră sub formă de biluțe, mini Rainbow Choc, Toffee Cunch, sos alb de ciocolată, sos negru de ciocolată. Gustul răcoritor sau cald și aspectul plin de culoare trezește plăcere oricui, dar mai ales copiilor.

Dulce și plăcut

Se spune că dragostea trece prin stomac. Suntem de acord în mod clar, deoarece sosurile dulci și toping-urile lasă o ușoară senzație de furnicături, nu în stomac, ci pe limbă. Și gustul irezistibil al ciocolatei negre face să bată inima de plăcere, mult mai rapid. Sosurile dulci pot fi folosite într-o varietate de moduri. Rainbow combină gustul fructat cu un indiciu răcoritor atunci când este combinat cu suc de fructe. 

Siropuri dozatoare

Așa-numitele mașini dozatoare sunt foarte des instalate pentru a oferi băuturi răcite. Există diverse dispozitive, cum ar fi cele care răcesc produse sensibile sau ușor spumante, cum ar fi siropul înghețat, prin mutarea unui agitator de podea.
Alte dispozitive, care se găsesc de obicei în hotelurile all inclusive, pulverizează un jet de toping pe deasupra și asigură astfel că produsul are un aspect atrăgător și incitant. Sosurile dulci și toping-urile pentru băuturi sunt extrem de populare în industria de fitness. În sosurile dulci și toping-urile din fructe naturale există vitamine, minerale precum și arome naturale, în funcție de ceea ce are nevoie și dorește clientul.

Sosuri dulci și toping-uri pentru diverse băuturi

În magazinul online bfdrinks.ro există diverse sosuri dulci și toping-uri pentru băuturi care sunt folosite pentru a face cocktailuri. Comparativ cu un produs finit, un toping sau un sos dulce poate fi utilizat într-un mod mult mai versatil. În loc să cumperi băuturi gata preparate din comerțul cu amănuntul, cumpără sosuri dulci și toping-uri pentru a-ți crea propriile amestecuri individuale. De asemenea, îți poți dezvolta propriile creații personale sau, de exemplu, să decorezi iaurtul simplu. Aplicarea acestor produse este universală, deoarece de la bfdrinks.ro poți achiziționa sosuri și pudre, bomboane și Marshmallows pentru decor și culoare.

Sosuri dulci și toping-uri plăcute

Sosurile dulci și toping-urile sunt adesea folosite pentru rafinarea băuturilor, atât pentru decor, cât și pentru gust. Pentru a putea percepe gustul potrivit în pahar, adaugă elementele potrivite. Sosurile dulci și toping-urile au fost optimizate pentru utilizarea în sucuri, cafele, ceaiuri și alte băuturi. Din când în când, rețetele de băuturi pot fi diversificate. Toping-ul de caramel poate fi amestecat în ciocolată caldă, frape și cafea pentru a-i da savoare și un aspect plăcut.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

videochat Iasi videochat Iasi
Uncategorized59 de minute ago

De ce sa faci videochat in Iasi? Lista aproape interminabila de motive!

Incepand din 2020, odata cu aparitia Studio 20 in cel mai important oras din Moldova, exista posibilitatea de a face...

Afacerio zi ago

Succes Grup – Servicii Dedicate de Business pentru Companii

Succes Grup este o companie specializată în activități de presă și PR, software, consultanță, formare profesională, training, marketing și servicii...

Socialo zi ago

Aqua Carpatica are o compoziție minerală bogată care amplifică gustul vinului, spune Martin Riese

Secretul unui șpriț bun stă în echilibrul dintre vin, apă minerală și bule. O apă minerală de calitate, prin electroliții...

Eveniment3 zile ago

ANUNT FINALIZARE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” RATUR TRANS SRL

 RATUR TRANS SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor RATUR TRANS ” proiect  nr....

Afaceri3 zile ago

AG Travel aduce paradisul mai aproape de tine

Ag Travel – de la idee la o vacanță de neuitat Ag Travel  este o agenție tour-operatoare, ce are ca...

Eveniment4 zile ago

Noile iPhone13 in premiera la Quickmobile!

Numai este niciun secret ca Apple lanseaza o noua gama de telefoane iPhone, iar Quickmobile.ro este magazinul care le va...

Uncategorized4 zile ago

Sfaturile modelelor de videochat VixenStudio care te pot ajuta sa iti schimbi viata!

Modelele de videochat duc cu adevarat o viata de lux. Pentru ele este foarte important sa aiba grija zi de...

Social5 zile ago

Utilitatea și importanța cursurilor de prim ajutor

De ce este importantă cunoașterea acordării manevrelor de prim ajutor ?Cunoștințele de prim ajutor sunt vitale atât la nivel de...

Social5 zile ago

Curs de urgențe medicale în cabinete stomatologice

Ești medic stomatolog  și ai nevoie să intervii  eficient  în cazul în care pacientul tău prezintă afecțiuni ce  necesită intervenția...

Eveniment6 zile ago

O zi din magia toamnei. Inspiratia #focustogreenecolife la final de vacanta

O zi din magia toamnei. Inspiratia #focustogreenecolife la final de vacanta – Ziarul Nationalul ...

Eveniment6 zile ago

DJ DEGIANNY continua sa isi incante fanii cu noi mixuri de senzatie!

… house, progressive house, electro, edm, trance, festival sunt parte a DJ DEGIANNY – muzica fiind cea mai mare pasiune...

Sport6 zile ago

Baschet la Palat! Super eveniment sustinut de Alexandrion Group!

Super eveniment de baschet 3×3 chiar în Palatul Parlamentului sustinut de Alexandrion Group. Finalele circuitelor mondiale vin la București. Bucureștiul...

Eveniment6 zile ago

Cum să îți upgradezi camera de gaming cu iluminare RGB controlabilă minunată

Ai un computer cu jocuri uimitoare și un spațiu personal dedicat pentru a te bucura de ele, dar parcă simți...

Știri din județo săptămână ago

SOLUȚII PENTRU FRUMUSEȚEA NOASTRĂ DE ZI CU ZI!

Există suplimente alimentare care ne ajută să fim mai frumoase în fiecare zi. Principalele acțiuni ale acestor remedii sunt asupra...

Sport2 săptămâni ago

Sezonul 2021 al celei mai populare competiții de baschet 3×3 din România sustinut si de Alexandrion Group

Athletic Constanța este campioana de la Sport Arena Streetball 2021. Sezonul 2021 al celei mai populare competiții de baschet 3×3 din...

Sport2 săptămâni ago

Fundația Alexandrion sprijină campionii prin Gala Trofeelor Alexandrion. Cazul Alex Bologa

Fundaţia Alexandrion le aduce iubitorilor sportului povești motivaționale în exclusivitate cu personalităţi ale sportului românesc. Cei mai buni sportivi urcă...

Știrile Săptămânii