Connect with us

Afaceri

Băuturi cu aspect plăcut folosind sosuri dulci si toping-uri

Published

on

BF Drinks

În trecut, copiii beau în principal lapte sau apă. Astăzi există băuturi răcoritoare naturale pentru a fi servite la mese și între ele. Deoarece cantitățile mai mari de cola și sucuri de fructe carbogazoase îngrașă copiii, poți opta pentru siropuri naturale, sosuri dulci și toping-uri. În acest fel, îndepărtezi copilul de obiceiurile nesănătoase. Știi senzația  pe care o ai atunci când înţepi o prăjitură caldă cu cremă de ciocolată cu o furculiță și iese ciocolata lichidă?  Un desert fără toping-ul corect ar fi ca vara fără soare. 

Cu sosuri dulci și topinguri pentru băuturi de la bfdriks.ro vei obține acel ceva în plus datorită combinațiilor inteligente de arome de caramel, ciocolată și cardamom, ciocolată caldă Shaker, Gold Dust Shaker, biluțe crocante acoperite cu aur și ciocolată, amestec crocant de lapte și ciocolată neagră sub formă de biluțe, mini Rainbow Choc, Toffee Cunch, sos alb de ciocolată, sos negru de ciocolată. Gustul răcoritor sau cald și aspectul plin de culoare trezește plăcere oricui, dar mai ales copiilor.

Dulce și plăcut

Se spune că dragostea trece prin stomac. Suntem de acord în mod clar, deoarece sosurile dulci și toping-urile lasă o ușoară senzație de furnicături, nu în stomac, ci pe limbă. Și gustul irezistibil al ciocolatei negre face să bată inima de plăcere, mult mai rapid. Sosurile dulci pot fi folosite într-o varietate de moduri. Rainbow combină gustul fructat cu un indiciu răcoritor atunci când este combinat cu suc de fructe. 

Siropuri dozatoare

Așa-numitele mașini dozatoare sunt foarte des instalate pentru a oferi băuturi răcite. Există diverse dispozitive, cum ar fi cele care răcesc produse sensibile sau ușor spumante, cum ar fi siropul înghețat, prin mutarea unui agitator de podea.
Alte dispozitive, care se găsesc de obicei în hotelurile all inclusive, pulverizează un jet de toping pe deasupra și asigură astfel că produsul are un aspect atrăgător și incitant. Sosurile dulci și toping-urile pentru băuturi sunt extrem de populare în industria de fitness. În sosurile dulci și toping-urile din fructe naturale există vitamine, minerale precum și arome naturale, în funcție de ceea ce are nevoie și dorește clientul.

Sosuri dulci și toping-uri pentru diverse băuturi

În magazinul online bfdrinks.ro există diverse sosuri dulci și toping-uri pentru băuturi care sunt folosite pentru a face cocktailuri. Comparativ cu un produs finit, un toping sau un sos dulce poate fi utilizat într-un mod mult mai versatil. În loc să cumperi băuturi gata preparate din comerțul cu amănuntul, cumpără sosuri dulci și toping-uri pentru a-ți crea propriile amestecuri individuale. De asemenea, îți poți dezvolta propriile creații personale sau, de exemplu, să decorezi iaurtul simplu. Aplicarea acestor produse este universală, deoarece de la bfdrinks.ro poți achiziționa sosuri și pudre, bomboane și Marshmallows pentru decor și culoare.

Sosuri dulci și toping-uri plăcute

Sosurile dulci și toping-urile sunt adesea folosite pentru rafinarea băuturilor, atât pentru decor, cât și pentru gust. Pentru a putea percepe gustul potrivit în pahar, adaugă elementele potrivite. Sosurile dulci și toping-urile au fost optimizate pentru utilizarea în sucuri, cafele, ceaiuri și alte băuturi. Din când în când, rețetele de băuturi pot fi diversificate. Toping-ul de caramel poate fi amestecat în ciocolată caldă, frape și cafea pentru a-i da savoare și un aspect plăcut.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Published

on

By

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în România. Compania cehă a făcut inaugurarea locației din Lemon Retail Park, București.

Ce este Pikito

Pikito simplifică procesul prin care magazinele online pot obține facilitățile magazinelor fizice, punându-le la dispoziție, în mod accesibil, un spațiu unde își pot vinde produsele. Acest loc este împărțit cu alți retaileri de pe piață, care nu intră însă în sfera concurenților direcți.

Printre principalele avantaje oferite de Pikito e-tailerilor parteneri se numără:

 • Notorietate și încredere crescute, datorate magazinului fizic local
 • Un spațiu care funcționează ca un showroom al celor mai bine vândute articole
 • Customer service de primă clasă, prin personal instruit și asistență profesională pentru clienți în magazin
 • Rată de conversie mai mare, creștere rapidă a vânzărilor în magazin
 • Puncte de ridicare și returnare ale produselor în magazin
 • Investiții financiare zero în magazinul fizic, doar o taxă lunară fixă pentru servicii complete (acoperită cu ușurință prin economisirea resurselor dedicate costurilor poștale, retururilor și reclamațiilor)
 • Un nou canal de marketing (metode de comunicare BTL cu publicul vizat)
 • Promovare omnichannel (vouchere în magazin, stimulente pentru cumpărare, vânzare POS)

Retailul tradițional întâmpină obstacole uriașe pentru a ajunge în medii precum centre sau parcuri de vânzare, însă Pikito reprezintă o soluție când vine vorba despre deschiderea magazinului propriu într-o locație cu potențial. Pikito oferă tehnologie de ultimă generație într-un singur loc – puncte de preluare, client service performant – personalul Pikito este instructat de e-shop-uri și branduri, alături de spații publicitare dedicate, cu un design modern și informații relevante despre acel comerciant.

Primul astfel de magazin comun a fost deschis la Praga, în august 2022, având un trafic lunar în creștere semnificativă. Mai precis, în doar 6 luni, datorită sortimentațiilor și segmentelor diverse de cumpărători din magazin, rata de conversie a achizițiilor din spațiul Pikito se situa între 5-10%. Mai mult decât atât, în prezent, toate unitățile Pikito sunt complet ocupate în Cehia și Slovacia.

Marcel Vargaestok, proprietarul Pikito, punctează: „România este o piață cheie pentru magazinele virtuale care se extind în Europa Centrală și de Est, unde potențialul este dat nu doar de dimensiune, ci și de concurența relativ mică. Localizarea este, de asemenea, importantă pentru succesul pe piața din România, prin adrese locale, numere de telefon sau asistență pentru clienți. În mod ideal, e-shop-ul ar trebui să aibă și o formă de prezență concretă în țară – conform sondajelor, până la 40% dintre utilizatorii online din România nu au încredere într-un magazin virtual dacă nu există concomitent și un magazin fizic sau o sucursală. Așadar, Pikito oferă servicii transfrontaliere prin spații comerciale fizice, pentru a stimula încrederea și creșterea conversiilor pe piețele Europei Centrale și de Est. În plus, simplifică deschiderea unui magazin în câteva săptămâni, fără investiții sau procese legislative dificile, oferind un avantaj pe piață”.

În urma lansării în România, fondatorii Pikito au deschis un magazin în Bratislava (și acesta ocupat total la momentul actual), în Slovacia, dar au în plan și alte potențiale lansări în Europa Centrală și de Sud-Est.

Pikito, soluția omnichannel accesibilă pentru e-taileri

Pikito este o reală oportunitate pentru afacerile desfășurate actualmente exclusiv online, mai ales din punct de vedere financiar. Esența este reprezentată de împărțirea costurilor între e-shop-urile neconcurente. O unitate de vânzare între 500-1.000 m2 poate conține până la 12 magazine. Acestea ar avea fundal comun, zonă de serviciu, cabine de probă și, mai ales, personal bine pregătit. Prin Pikito se poate ajunge la clienți din locații în care nu ar fi profitabilă deschiderea unui magazin fizic pe cont propriu.

În plus, oferă un suport sporit vânzătorilor online, care de multe ori nu sunt familiarizați cu retailul offline, mai ales având în vedere că există multe decizii ce ar putea afecta buna funcționare a magazinului.

Pikito în România

Spațiul comercial comun din România poate găzdui până la 14 e-taileri; în prezent, s-au încheiat deja colaborări cu retaileri precum Made In Japan, Kulina, Nedeto, Parfimo – iar altele sunt în curs de realizare.

Datele interne ale Pikito arată că până la 40% dintre clienți aleg să li se livreze comenzile în magazin, în cazul în care acel magazin este situat într-o zonă din proximitatea lor – iar fondatorii pariază pe cifre similare în ceea ce privește piața locală.

În România, Pikito își propune să devină soluția de bază, în special pentru magazinele online medii și mari care doresc să valorifice experiența fizică, fără implicații financiare extreme. Pentru astfel de e-taileri, un spațiu comercial comun este cea mai bună soluție din punctul de vedere al profitabilității. În acest fel, fiecare dintre magazinele partenere va obține un outlet sau un showroom modern și de înaltă calitate, la costuri accesibile.

Agatinsvet.cz, cel mai mare vânzător de jucării creative din Cehia și partener Pikito afirmă: „Știm de câtă muncă este nevoie pentru a deschide și a conduce un magazin. Prin urmare, apreciem foarte mult atunci când un partener preia aceste griji pe umerii lui și ne permite să ne prezentăm produsele într-un mediu plăcut, profesionist și să oferim clienților un alt punct de vânzare. Apreciem selecția variată de e-shop-uri care nu concurează între ele, ci dimpotrivă, se completează bine prin ofertele lor în spațiul Pikito. În plus, le aseamănă o trăsătură importantă: sunt magazine online dinamice, care lucrează unele pentru altele, iar cross-selling-ul reciproc are sens pentru noi toți.
Și să nu uităm un alt fapt important: magazinele fizice constituie locul în care se fructifică relația cu clientul. Reprezintă o sursă de informare extrem de valoroasă cu privire la consumatori: ce preferințe și obiceiuri de achiziție au, care sunt nevoile sau așteptările lor și așa mai departe”.

Despre Pikito

Pikito este un proiect care are la bază un concept unic în Europa, ce presupune ca e-shop-urile să-și deschidă în mod facil un magazin fizic, prin împărțirea spațiului comercial cu alte e-shop-uri de succes de pe piață, care nu intră însă în sfera concurențială. Investițiile financiare sunt minime și iau forma unei taxe lunare pentru servicii complete oferite.

Pikito este deținut de Kulina Group, companie specializată în comercializarea produselor pentru casă și lifestyle. Kulina Group a fost înființat în 2009, este activ în 5 țări europene (Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, România), are o valoare de piață de ~15 miliarde EUR, reunește 70 de branduri, peste 8.000 de produse și a avut 80.000 de clienți unici din 2020.

Antonín Štětina este CEO al Pikito, avându-i alături pe Vladimír Komár (investitor cu experiență, CEO și proprietar al brandului ceh de cosmetice Dermacol, care operează în Europa și în peste 60 de țări din întreaga lume) și pe Marcel Vargaeštók (coproprietar al Kulina Group, care operează în Europa Centrală și de Est) din postura de investitori.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Numarul de companii care prefera dezvoltarea prin sistemul de franciza, crestere spectaculoasa

Published

on

By

Franchwise, lider pe piața de consultanță în domeniul francizelor în România și în CEE, a realizat o analiză internă conform căreia numărul companiilor românești (francizorilor) care mizează pe dezvoltarea prin sistemul de franciză a crescut cu 30% în perioada 2020-2022 comparativ cu 2019. Pentru a dezvolta acest model de business și în zona Moldovei, Franchwise a organizat în perioada 24-28 aprilie o serie de evenimente dedicate atât celor care își francizează afacerea, cât și celor care au venituri și pot investi într-o franciză, ocazie perfectă de a prezenta franciza care generează lunar 5.000 de euro profit: SolarFix, companie specialistă în sisteme fotovoltaice.

Potrivit specialiștilor Franchwise, nișele cu potențial mare de dezvoltare prin franciză pentru companii sunt beauty, fitness, healthcare, produse sau servicii destinate copiilor, agenții de real estate, florării, cabinete veterinare sau magazine pentru animale de companie, servicii de îngrijire bătrâni și servicii profesionale (contabilitate). Aceste nișe au o cerere ridicată pe piața românească și se pot adapta ușor la diferite zone geografice și segmente de clienți.

“Credem că Iași devine un centru foarte puternic de dezvoltare și un adevărat catalizator al firmelor cu potențial de investiție pentru Moldova. Avem exemple de companii foarte cunoscute care s-au dezvoltat prin acest sistem de francize din regiune, cum ar fi Spartan, Simigeriile Petru sau cafenelele Zireto. Iar acest lucru ne demonstrează că antreprenorii din regiune sunt din ce în ce mai deschiși la a dezvolta sau a prelua francize. Lucru reconfirmat și de prezența mare la evenimentele organizate în ultima săptămână la care au participat 120 de persoane”, explică Paul Voicu, Managing Partner Franchwise.

Potrivit datelor Franchwise, industriile care generează cele mai multe francize sunt retailul de proximitate, de exemplu: Inmedio are peste 200 de unități, iar La Doi Pași are o rețea care a depășit 1.900 de parteneri. Industria de food and beverage rămâne una de succes și cu potențial de creștere constant. Un astfel de exemplu este Simigeria Petru care e dezvoltat rețele de peste 70 de unități cu potențial de a depăși rapid 100.

Ce este o franciză?

O franciză este o formă de colaborare între două părți: francizorul și francizatul. Francizorul este proprietarul unui brand recunoscut pe piață, care îi acordă francizatului dreptul de a folosi numele, marca, produsele sau serviciile sale în schimbul unei taxe inițiale și a unor redevențe periodice. Francizatul este cel care cumpără dreptul de a opera sub brandul francizorului și trebuie să respecte anumite standarde de calitate, imagine și proceduri impuse de acesta.

Franciza este o modalitate avantajoasă pentru ambele părți: francizorul își extinde rețeaua fără să investească direct în noi unități și beneficiază de o cotă din vânzările generate de francizați; francizatul își deschide o afacere cu un risc mai mic decât dacă ar porni un business propriu, având la dispoziție un concept testat și validat pe piața.

Despre Franchwise

Înființată în 2011, Franchwise este cea mai mare companie de consultanță specializată în domeniul francizelor din România, contribuind la dezvoltarea mediului antreprenorial românesc. Până în prezent, Franchwise a ajutat peste 50 de companii din România să se extindă prin sistemul de franciză, intermediind intrarea pe piața românească a unora dintre cele mai cunoscute branduri internaționale – Logiscool, TUI Travel, Hugo Boss, Ethan Allen, Sacoor Brothers.  De asemenea, Franchwise a facilitat deschiderea de peste 300 de francize în România, în special în domeniile HoReCa, retail și servicii, în ultimii 10 ani, investiții estimate la o valoare de peste 22 milioane de euro. Pentru a sprijini antreprenorii și viitorii antreprenori să-și dezvolte business-ul, Franchwise a deschis cursuri în vederea francizării pentru francizori și francizați, la care au participant peste 100 de companii până în prezent.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Tablourile personalizate canvas de la Deyu.ro: adaugă un strop de căldură în casa ta!

Published

on

By

Decorarea interioară este o formă de artă, o modalitate prin care îți poți exprima personalitatea și gusturile în propria ta casă. Fiecare piesă de mobilier, fiecare decor, fiecare culoare aleasă îți spun povestea și transformă un spațiu simplu într-un loc cu adevărat confortabil și primitor. Unul dintre cele mai simple și mai eficiente moduri de a adăuga un strop de căldură în casa ta este alegerea tablourilor potrivite. Un tablou personalizat poate adăuga culoare, textură și emoție într-o cameră, transformând-o instantaneu. În acest sens, tablourile canvas reprezintă o alegere excelentă. Acestea oferă un aspect tridimensional, sunt durabile și aduc o notă de eleganță oricărei încăperi.

Dacă ești în căutarea unui tablou canvas care să îmbine calitatea, stilul și personalitatea, atunci Deyu.ro este locul potrivit. Cu o gamă largă de tablouri canvas, de la cele personalizate până la seturi tematice, Deyu îți oferă tot ce ai nevoie pentru a adăuga o notă de căldură și confort în casa ta. Haideți să explorăm împreună varietatea de opțiuni disponibile!

 1. Tablouri canvas personalizate

Deyu.ro îți oferă posibilitatea de a personaliza propriul tablou canvas, adăugând astfel o notă personală în decorul casei tale. Poți alege dintre o varietate de dimensiuni, începând de la tablouri mici de 30X30 cm, până la tablouri impresionante de 70X100 cm. Indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție, cu siguranță vei găsi o mărime care să se potrivească perfect.

Ce face cu adevărat speciale aceste tablouri? Posibilitatea de a le personaliza cu propriile tale fotografii. Poți alege un tablou cu o singură fotografie sau poți opta pentru un colaj cu 6 sau 9 poze. Fie că alegi poze cu familia, cu prietenii sau cu momentele tale preferate, aceste tablouri vor transforma amintirile tale dragi în opere de artă care vor adăuga o notă de căldură și personalitate în casa ta.

Aceste tablouri personalizate sunt nu doar o modalitate excelentă de a-ți decora casa, dar reprezintă și cadouri ideale pentru ocazii speciale. Fie că este vorba de o aniversare, o nuntă sau o zi de naștere, un tablou canvas personalizat va fi cu siguranță un cadou memorabil.

 1. Tablouri canvas cu mesaje

Dacă ești în căutarea unui mod de a exprima sentimentele tale sau de a adăuga un strop de inspirație în casa ta, tablourile canvas cu mesaje de la Deyu.ro sunt o alegere excelentă. Aceste tablouri combină designul artistic cu cuvintele, creând piese de decor care transmit un mesaj puternic.

Un exemplu perfect este tabloul canvas în formă de inimă „Te Iubesc”. Acesta poate fi un mod minunat de a-i arăta persoanei iubite cât de mult o prețuiești, fie că îl oferi ca un cadou sau îl așezi într-un loc special în casa voastră. Poți alege, de asemenea, tablouri cu mesaje inspiraționale sau motivante care să te ajute să începi ziua cu o atitudine pozitivă.

Fiecare tablou personalizat canvas cu mesaj de la Deyu.ro este realizat cu grijă și atenție la detalii. Poți fi sigur că mesajul ales de tine este prezentat într-un mod artistic și atractiv. Aceste tablouri adaugă o notă personală și inspirațională în casa ta, făcând din fiecare zi una specială.

 1. Seturi de tablouri canvas cu personalizare

Când vine vorba de decorarea pereților, un set de tablouri canvas poate avea un impact vizual puternic și poate adăuga un strop de personalitate în orice încăpere. Deyu.ro îți oferă o varietate de seturi de tablouri canvas, care pot fi folosite pentru a crea o compoziție armonioasă și atractivă.

Poți opta pentru seturi de 3 sau 4 tablouri canvas, fie doar cu poze, fie și cu un mesaj text artistic. Aceste seturi sunt perfecte pentru a expune amintiri dragi sau mesaje inspiraționale, creând un punct focal interesant pe perete.

Dacă ești în căutarea unui set mare de tablouri personalizate, poți alege unul de 4 tablouri canvas. Aceste seturi pot fi personalizate cu diferite tematici, cum ar fi cele cu cafea, care ar fi perfecte pentru bucătărie, sau cele cu peisaje, care pot adăuga o notă de relaxare în living sau dormitor.

Aceste seturi de tablouri canvas de la Deyu.ro sunt o modalitate excelentă de a adăuga un strop de culoare și personalitate în casa ta. Fiecare tablou este conceput pentru a se potrivi perfect cu celelalte, creând o compoziție armonioasă care va atrage cu siguranță privirile.

 1. Tablouri canvas deosebite

Deyu.ro îți oferă o gamă largă de tablouri canvas deosebite, cu tematici specifice, perfecte pentru a completa decorul unei anumite încăperi sau pentru a adăuga o notă de personalitate și stil. Fie că ești un iubitor de animale sau un admirator al naturii, poți crea din imaginile tale un tablou care să reflecte pasiunile tale. Pe Deyu.ro, este foarte simplu să adaugi în comandă pozele pe care le dorești pentru noul tău tablou canvas personalizat, apoi vei primi rapid acasă o adevărată piesă de artă.

Indiferent de tematica aleasă, fiecare tablou canvas de la Deyu.ro este realizat cu atenție la detalii, asigurând o reproducere a culorilor vibrantă și durabilă. Alege-ți tabloul tematic preferat și adaugă un strop de căldură și personalitate în casa ta!

 1. Calitatea și durabilitatea tablourilor canvas de la Deyu.ro

Când alegi un tablou canvas, vrei să te asiguri că acesta va rezista în timp și că își va păstra culorile vibrante și aspectul impresionant. La Deyu.ro, calitatea și durabilitatea sunt prioritare.

Fiecare tablou canvas este realizat folosind tehnici avansate de imprimare, care asigură o reproducere fidelă a culorilor și o rezoluție înaltă. Materialul canvas este rezistent și durabil, astfel încât poți fi sigur că tabloul tău va rezista de-a lungul anilor.

În plus, toate tablourile canvas de la Deyu.ro sunt montate pe rame din lemn natural uscat, ceea ce adaugă o notă de eleganță și le oferă stabilitate. Acesta este un detaliu important, care face diferența în ceea ce privește aspectul și durabilitatea tabloului.

Cu Deyu.ro, te poți bucura de tablouri canvas de calitate, care vor adăuga un strop de căldură și culoare în casa ta pentru mulți ani de acum înainte.

Deyu.ro îți oferă o varietate impresionantă de tablouri canvas, fiecare dintre ele adăugând un strop de culoare, personalitate și căldură în casa ta. Fie că ești în căutarea unui tablou care să reflecte pasiunile tale, unul care să adauge o notă de inspirație în viața ta sau un set care să completeze perfect decorul casei tale, vei găsi cu siguranță ceea ce cauți la Deyu.ro.

Așadar, de ce să mai aștepți? Explorează colecția de tablouri canvas de la Deyu.ro și găsește piesa perfectă care să aducă un zâmbet pe fața ta de fiecare dată când o vezi. Adaugă un strop de căldură și personalitate în casa ta cu un tablou canvas de la Deyu.ro!

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment3 zile ago

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în...

plan de călătorie plan de călătorie
Turism3 zile ago

Ghidul călătorului: cum să îți faci un plan de călătorie perfect?

Călătoriile sunt o modalitate excelentă de a experimenta lucruri noi, de a cunoaște oameni noi și de a crea amintiri...

Afaceri3 zile ago

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în...

Eveniment3 zile ago

Sfaturi utile in gasirea unui camin de batrani pentru o persoana apropiata

Gasirea unui azil de batrani adecvat pentru o persoana in varsta poate fi o sarcina demoralizanta. Trebuie sa tinem minte...

ușile de exterior ușile de exterior
Social4 zile ago

Termopanul: Soluție sigură și eficientă pentru ușile de exterior

Ușile de exterior joacă un rol cheie în ceea ce privește protejarea locuinței. Acestea sunt expuse în mod constant la...

Eveniment4 zile ago

Al treilea dialog LIVE între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare!

Astăzi, începând cu ora 16.00 va avea loc al treilea dialog live între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare   Nela...

pret parcare Otopeni pret parcare Otopeni
Turism4 zile ago

Afla tot ce trebuie sa stii despre pretul unei parcari Otopeni!

Te-ai intrebat vreodata de ce uneori pretul unei parcari Otopeni private poate fi apropiat de cel al parcarii aeroportului? Exista...

Afaceri4 zile ago

Numarul de companii care prefera dezvoltarea prin sistemul de franciza, crestere spectaculoasa

Franchwise, lider pe piața de consultanță în domeniul francizelor în România și în CEE, a realizat o analiză internă conform...

Eveniment4 zile ago

Raluca Andreica, Creative Director Mccann PR: ”Păduri cu arbori seculari s-au mai văzut. Dar păduri care spun povești nu s-au mai auzit. Până azi. „Pădurea Poveștilor Nemuritoare” – o campanie care poate duce povestea vieții tale mai departe

Agenția McCann PR alături de Fundația Conservation Carpathia și Primăria Nucșoara au lansat campania „Pădurea poveștilor nemuritoare” – un proiect...

Eveniment5 zile ago

B2B Academy oferă un nou tip de serviciu în industria de marketing: Fractional AI CMO

București, 23 May 2023 – B2B Academy, divizia de coaching a NNC Services, anunță lansarea serviciului său Fractional AI CMO. Cu...

Cultură5 zile ago

Descopera magia fotografiei cu Lights and Tales

Esti in căutarea unui fotograf de nuntă care să surprindă povestea ta de dragoste sub forma unei viziuni unice? Lights...

Eveniment5 zile ago

Al treilea dialog LIVE între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare!

Astăzi, începând cu ora 16.00 va avea loc al treilea dialog live între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare Cu cine...

Eveniment6 zile ago

Care este destinaţia huselor de telefoane?

  Husele de telefoane sunt accesorii concepute pentru a proteja și îngriji dispozitivele mobile, cum ar fi telefoanele inteligente. Ele...

Eveniment7 zile ago

CabineteStomatologice.Net – Alegerea inteligentă pentru pacienții exigenți

Descoperiți cele mai bune cabinete stomatologice cu ajutorul platformei CabineteStomatologice.Net Pentru pacienții care doresc să găsească cele mai bune cabinete...

Evenimento săptămână ago

Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC CONDRAX SRL

18.05.2023 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC CONDRAX SRL SC CONDRAX SRL anunță finalizarea proiectul cu titlul ”Granturi...

Uncategorizedo săptămână ago

Imagini cu pisici, documente și emisii de CO2 – cum afectează stocarea datelor planeta?

Adoptarea unui stil de viață prietenos cu mediul devine din ce în ce mai frecventă. Dar te-ai întrebat vreodată cât...

Știrile Săptămânii