Connect with us

Știri din județ

SOLUȚII PENTRU FRUMUSEȚEA NOASTRĂ DE ZI CU ZI!

Published

on

Există suplimente alimentare care ne ajută să fim mai frumoase în fiecare zi. Principalele acțiuni ale acestor remedii sunt asupra pielii, părului și a unghiilor. Acestea trebuie consumate consultând și medicul de familie, mai ales în situația în care sunteți sub tratament medicamentos. Unele efecte se pot suprapune și pot apare probleme de sănătate uneori.

            Însă, dacă medicul dumneavoastră de familie este de acord, puteți apela la suplimentele alimentare care vă pot ajuta să arătați mai bine. De obicei, astfel de preparate se bazează pe combinații interesante de vitamine și minerale. Acestea au și roluri benefice asupra felului în care funcționează întregul organism, nu numai asupra frumuseții. Deci, beneficiile sunt multiple și importante!

            Zinc Complex, Herbagetica, 60cps

Specialiștii din industria de medicamente susțin faptul că Zinc Complex este singura formulă din România care combină cea mai puternică concentrație de zinc, extract de ginseng siberian și semințe de dovleac. Zincul este un element esențial pentru sinteza proteinelor în primul rând. De asemenea, menține echilibrul acido-bazic și controlează foarte eficient contractilitatea musculaturii.

            Mai are un rol foarte important în diminuarea simptomelor răcelii, în sănătatea sistemului osos, a părului, a unghiilor si a pielii, în menținerea cantităților normale de testosteron din sânge, în menținerea vederii normale, rol antioxidant bun și imunostimulator.

            Suplimentele alimentare care conțin zinc sunt recomandate și pentru tratamentul acneei, al eczemelor și al altor tipuri de răni.

            Vezi continuarea articolului Suplimente alimentare pentru frumusețea noastră de zi cu zi pe superwomen.ro

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri din județ

Oferte speciale pentru femei și viitoarele mame la Centrul Medical Dr. Gheorghe Iliev din Iași

Published

on

Începem luna martie cu o veste foarte bună pentru femei și viitoarele mame, în special cele din Iași și împrejurimi. Centrul Medical Dr. Gheorghe Iliev din Iași a pregătit o serie de oferte speciale pentru această perioadă, astfel încât femeile să poată avea grijă de sănătatea lor și a copiilor lor într-un mod mai accesibil și eficient.

Una dintre ofertele speciale este o reducere de 10% la orice morfologie fetală de trimestru 1, 2 sau 3. Acest serviciu este foarte important pentru viitoarele mame, deoarece permite medicului să monitorizeze dezvoltarea fătului și să detecteze eventualele probleme într-un stadiu incipient. Reducerea oferită de Centrul Medical Dr. Gheorghe Iliev face ca acest serviciu să fie mai accesibil pentru toate femeile.

Dar aceasta nu este singura ofertă specială pentru luna martie. Centrul Medical Dr. Gheorghe Iliev oferă și un pachet de screening ecografic, care include ecografia mamară și ecografia transvaginală, la prețul special de 400 de lei. Aceste două tipuri de ecografii sunt importante pentru a detecta eventuale probleme la nivelul sânului și al organelor reproducătoare, astfel încât să se poată interveni într-un stadiu incipient și să se prevină apariția unor afecțiuni mai grave.

Pentru a beneficia de aceste oferte speciale, femeile se pot programa simplu și rapid la numărul de telefon 0735 867 886 începând cu data de astăzi. Este important să se acorde atenție sănătății noastre, iar aceste oferte speciale sunt o oportunitate excelentă pentru a face acest lucru într-un mod mai accesibil și eficient.

https://driliev.ro/

Tel: 0735 867 886

Adresa: Complex Palas, Iasi, str. Palas 7D, Corp C2, Intrarea 1, Etaj 1

Facebook Comments
Continue Reading

Știri din județ

Avantajele screeningului pentru sindromul Down în primul trimestru după protocolul britanic

Published

on

Centrul Medical Gh Iliev din Iași oferă pacientelor siguranța unui risc redus în evoluția sarcinii. Clinica asigură din 2005 servicii și investigații de specialitate pentru viitoarele mame (inclusiv screening în sarcină pentru sindromul Down, după protocolul britanic), pentru femei, dar și pentru copilul mic.

Dr. Gheorghe Iliev este unul dintre medicii români acreditați și auditați anual de instituția britanică The Fetal Medicine Foundation (FMF-UK) în vederea screeningului combinat pentru sindromul Down în primul trimestru de sarcină. Împreună cu echipa sa pune la dispoziție servicii medicale la standarde internaționale.

Această metodă de screening reduce dramatic numărul de gravide care au nevoie de testul invaziv, de la aproximativ 20% la sub 3%, și în același timp crește rata de detecție a Trisomiei 21 și a celorlalte anomalii cromozomiale de la mai puțin de 50% la peste 95-98%.

De ce este important screeningul combinat pentru sindromul Down din trimestrul I de sarcină

Fiecare gravidă are un risc ca fătul/copilul pe care îl poartă să aibă un defect cromozomial, cel mai frecvent fiind sindromul Down (trisomia 21, T21). Ca atare, recomandarea este ca fiecare gravidă să facă screening-ul pentru T21, indiferent de vârsta acesteia.

Cea mai folosită metodă de screening din ultimii 20 de ani este screening-ul combinat (screening ecografic + screening biochimic) din primul trimestru.

Studiile de la sfârșitul anilor 90 au arătat că riscul pentru sindromul Down crește odată cu vârsta gravidei și scade odată cu vârsta sarcinii. Acest risc este numit risc bazal. La începutul anilor 2000, The Fetal Medicine Foundation (FMF-UK) a revoluționat algoritmul de screening pentru T21 din anii 70-80, care nu lua în calcul și riscul bazal, și propune să se calculeze riscul individual specific fiecărei gravide pornind de la acest risc.

Acest risc individual specific gravidei este calculat prin multiplicarea (ajustarea) riscului bazal cu o serie de factori de risc, care depind de rezultatele testelor de screening ecografic și screening biochimic.

Ce presupune screeningul după protocolul britanic, renumit la nivel internațional pentru precizie

Astfel, algoritmul de screenig pentru Sindromul Down propus de FMF-UK se bazează pe combinația dintre:

•             Vârsta maternă

•             O probă de sânge matern pentru măsurarea nivelului seric al celor doi produși placentari (fracția libera a ß-hCG si proteina PAPP-A);

•             O ecografie la 11-13 săptămâni de sarcină, în care:

  • Se măsoară colecția de lichid din regiunea posterioară a gâtului fătului
  • Se examinează osul nazal și palatul dur fetal
  • Se măsoară frecvența cardiacă fetală
  • Se evaluează fluxul sangvin prin valva tricuspidă a cordului fetal și în ductul venos.

Pentru o cât mai mare eficiența a screeningului, aceeași instituție britanică FMF-UK a introdus noțiunea de Standard de Calitate în screening-ul combinat pentru trisomia T21 din primul trimestru, care constă în următoarele:

1) Ecografist certificat de FMF-UK pentru The 11-13 weeks scan

2) Laborator dotat cu un analizor certificat de FMF-UK

3) Soft Astraia (FMF, First Trimester Screening Risk Calculation Software, module 2012)

Noi, Centrul Medical Dr. Gh. Iliev, respectăm aceste standarde de calitate, iar Dr. Gheorghe Iliev este unul dintre medicii români acreditați și auditați anual de instituția britanică The Fetal Medicine Foundation (FMF-UK) în vederea screeningului combinat pentru sindromul Down în primul trimestru de sarcină.

Facebook Comments
Continue Reading

Știri din județ

Cum alegem fotograful si videograful de nunta

Published

on

Cum sa alegem pentru evenimentul nostru un fotograf nunta cluj

Atunci când se pregătește un eveniment important precum nunta, detaliile contează enorm. În plus, o parte importantă din eveniment este captată prin fotografiile din ziua nunții tale. Este esențial să alegi un fotograf de nuntă potrivit. Un fotograf bun va reuși să captureze spiritul emoțional și evenimentele clasice care să ți se pară interesante și autentice pe termen lung.

Sursa: Servicii de filmari nunti 4K în București și împrejurimi

Când mergi prin procesul de alegere a unui fotograf de nuntă, este important să evaluezi diferite opțiuni și să iei decizia finală. Pregătirea ajută să reduci stresul și să îți asiguri că alegi fotograful potrivit pentru tine. Iată câteva lucruri la care trebuie să te gândești atunci când ești pe cale să alegi un fotograf de nuntă:

Calitatea și stilul pozelor

Încearcă să verifici lucrările anterioare ale studioului foto sau ale fotografului. Dacă nu le poți vedea direct, caută pe internet fotografii relevante pentru nunta ta și analizează-le. Calitatea pozelor îți va arăta dacă acțiunile fotografului sunt orice altceva decât profesionale.

Preț

Dorești ca investiția în fotografia nunții tale să fie una rezonabilă. Uneori, nu e nevoie să plătești un preț mare pentru a obține poze de calitate. Desigur, costurile pot varia substanțial în funcție de locație și de nișa aleasă. De asemenea, poate include costuri suplimentare pentru tipul de imprimare dorit. Așadar, asigură-te că înțelegi toate costurile implicate și ce primești în schimb înainte de a face orice decizie privind alegerea unui fotograf.

Experiența și abilitățile

Este important să evaluezi experiența fotografului și abilitățile sale. Experiența oferă un avantaj major pentru că poate indica faptul că fotograful are o înțelegere mai profundă a artelor vizuale și poate anticipa momentele importante. De asemenea, este important să întrebi despre disponibilitatea fotografului pentru data nunții tale.

Comunicare

Un fotograf talentat cu o comunicare slabă nu poate fi o opțiune potrivită. Este important ca fotograful tău să fie deschis la sugestii și să te laude și să te asculte. Întreabă-l cum se poate adapta programului tău.

Transparența

Când evaluezi un fotograf sau un studio foto, e important ca informațiile oferite să fie transparente. Caută vechimea lor, existența unui contract clar, prețurile finale, impresiile clienților și asigură-te că se bucură de o reputație bună.

Un videograf de nuntă poate face o mare diferență în ceea ce privește modul în care se amintesc toate momentele speciale ale evenimentului tău. Experiența trecută a profesionistului și calitatea materialelor sale vor avea un impact major asupra modului în care prețuiești această zi frumoasă.

Înainte de a începe căutarea unui videograf de nuntă, trebuie să înțelegeți ce vă doriți în ceea ce privește stilul înregistrărilor pe care le preferați. Aceste clasificări include stiluri cum ar fi traditional, cinematic sau artistic. În funcție de preferințele dvs., trebuie să vă asigurați că videoclipurile sunt confecționate într-o formă care reflectă tastele dvs.

Când alegeți un videograf de nuntă, asigurați-vă că acesta are experiență în domeniu. Videoclipurile sale trebuie să fie de cea mai bună calitate deoarece sunt destinate pentru a aminti evenimentele tale. Un om cu experiență în filmare va ști exact ce să facă pentru a captura momentele cheie pe film.

Este important să discutați despre detaliile pachetului de servicii pe care le oferă videograful și să vă asigurați că nu există niciun termen ascuns sau costuri suplimentare. Trebuie să știți ce veți obține pentru banii pe care îi veți plăti și să vă asigurați că veți primi materiale finale măcar la fel de bune ca și cele pe care le veți vedea în portofoliul lor.

În încercarea de a găsi cel mai bun videograf de nuntă, nu ezitați să cereți recomandări prietenilor și familiei. De asemenea, puteți căuta recenzii online și să vă asigurați că serviciile pe care le oferă sunt de cea mai înaltă calitate. Când alegem, trebuie să luăm în considerare, de asemenea, raportul preț-calitate oferit și să verificăm ofertele speciale sau reducerile disponibile.

În sfârșit, nu uitați să vă întâlniți cu videograful pe care îl selectați pentru a vă asigura că v-ați conectat și că împărtășiți aceeași viziune pentru filmarea evenimentului. Alegerea unui videograf de nuntă poate fi o sarcină dificilă, dar cu atenția necesară și luând în considerare toate aspectele, veți găsi cea mai bună soluție pentru evenimentul dvs. special.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri10 ore ago

Cum să aplici corect pentru un credit cu istoric negativ

Dacă aveți un istoric de credit negativ, poate fi dificil să obțineți finanțare pentru proiectele ori visele voastre. Din fericire,...

Eveniment3 zile ago

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai...

Uncategorized3 zile ago

Gartner spune ca 2023 este momentul adevarului pentru vehiculele electrice pe baterii

Mai mulți factori vor face ca anul 2023 să reprezinte un adevărat test pentru determinarea pe care o au guvernele...

Uncategorized3 zile ago

Noul mouse mat Razer Atlas, fabricat din sticlă securizată, oferă o nouă dimensiune a preciziei

Razer Atlas se face remarcat datorită fiabilității și a modului în care permite realizarea de mișcări ultrarapide și deosebit de...

Uncategorized3 zile ago

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai...

Uncategorized4 zile ago

Clinica Northo, evoluție pozitivă în anul 2022: peste 1000 de pacienți noi, 10% cotă de piață din tratamentele cu Invisalign®

Northo, clinica dedicată ortodonției lansată anul trecut, la mijlocul lunii martie, de Dr. Teodorina Secară, anunță un bilanț pozitiv pentru...

Baia Mare Baia Mare
Turism5 zile ago

Baia Mare, destinatia perfecta pentru iubitorii de calatorii

Odata cu venirea primaverii, tot mai multe persoane isi doresc sa porneasca intr-o noua calatorie si sa se bucure de...

Eveniment5 zile ago

Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Cu un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de viață a bateriei mai lungă decât modelele anterioare,...

Uncategorized5 zile ago

Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Cu un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de viață a bateriei mai lungă decât modelele anterioare,...

Eveniment6 zile ago

Plante care îți vor transforma în mod radical grădina – Iată care sunt plantele care vor oferi o estetică deosebită grădinii tale!

În fiecare anotimp te ocupi de grădina ta pentru a te asigura că este sănătoasă și cât mai frumoasă posibil....

Eveniment6 zile ago

Sebumul este scutul de protectie natural. De ce tenul tau are nevoie de el?

Sebumul este substanta naturala, secretata de glandele sebacee, existente pe aproape toata suprafata corpului. Ceea ce putini stiu insa, este...

Evenimento săptămână ago

Sfaturi care te vor ajuta sa organizezi o petrecere reusita in aer liber

Sfaturi care te vor ajuta sa organizezi o petrecere reusita in aer liber Nu este nimic mai placut decat o...

Exclusivo săptămână ago

Cod reducere Notino.ro și beneficiile oferite de către acest magazin online

În lumea actuală a cumpărăturilor online, căutarea unor magazine de încredere și accesibile cu amănuntul a devenit din ce în...

Cazare în Rădăuți Cazare în Rădăuți
Turismo săptămână ago

Cazare în Rădăuți: experimentează tradiția și confortul la un hotel de 4 stele

A venit momentul pentru să planifici o vacanță în Bucovina, însă nu te poți decide cu privire la cazare? Pentru...

Evenimento săptămână ago

Sfaturi utile pentru cei care doresc sa cumpere rulouri pentru ferestre

Vrei sa ai un plus de intimitate in locuinta si sa te feresti de privirile curioase si indiscrete ale vecinilor...

Evenimento săptămână ago

Cum pregatesti autoturismul pentru efectuarea ITP-ului astfel incat sa treci verificarea fara probleme?

Inspectia tehnica periodica sau ITP-ul are drept principal scop verificarea tuturor aspectelor tehnice pentru ca autoturismul sa nu fie un...

Știrile Săptămânii