Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, va gazduit ultimul atelier pentru copii, din perioada vacantei de vara.

Joi, 9 septembrie 2021, inainte de inceperea scolii, ii invitam pe cei mici, dar si pe adolescenti, la Gradina Botanica. Vor avea parte de un atelier despre plante si recoltele toamnei. Unde? In Gradina Bunicii, cea care a gazduit pe durata vacantei de vara ateliere pentru cei mici si nu numai.

#Focustogreenecolife va aduce informatii despre viata plantelor, despre modul de ingrijire si de udare al acestora. Apa, element vital in supravietuirea si in dezvoltarea plantelor, dar si a noastra, nu va lipsi de la acest eveniment. O hidratare corecta va fi asigurata de Aqua Carpatica, sustinatorul proiectului Focus to Green Eco Life.

Ne dorim ca si tu sa fii informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator.

“Focus to Green-Eco-life” iti  aduce si informatii interesante despre mediu, despre copaci si plante ce sustin viata pe Pamant. Deşi acţiunile noastre de curatare pot fi modeste, acestea sunt menite să transmită un mesaj.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).