Connect with us

Viața în Iasi

Descopera cum se monteaza corect o pompa de apa submersibila!

Published

on

Apa este un element fara de care nimeni nu ar putea sa traiasca. Ea este necesara atat pentru a fi consumata de catre oameni si animale, cat si pentru a fi folosita in scopuri casnice. In general, accesul la reteaua publica de apa curenta este posibil in localitatile dezvoltate. Orasele, dar si comunele si satele din interiorul acestora au dezvoltat mecanisme prin care sa aiba usor acces la apa curenta. In schimb, exista si zone in care apa este mult mai greu accesibila.

Pentru ca oamenii care traiesc in localitatile situate departe de orase si sate sa aiba acces la apa potabila si sa poata folosi apa si pentru a-si intretine gospodariile, sunt utilizate mecanisme speciale. Pompele prin care este extrasa apa din pamant sunt de mai multe tipuri, insa cea mai populara varianta este pompa de apa submersibila. Pentru a monta o astfel de pompa, care poate genera volume mari de apa la suprafata, este necesara respectarea unui plan de montare foarte bine definit. Iata care sunt pasii ce trebuie urmati atunci cand se monteaza o pompa de apa submersibila pentru ca aceasta sa genereze cele mai bune performante! 

Saparea putului, primul pas pentru pompa de apa submersibila

Pompa de apa submersibila este un dispozitiv care se instaleaza in apa. Altfel spus, ea trebuie coborata in pamant, intr-o sursa constanta si generoasa de apa. Pentru a avea acces la o astfel de sursa, care poate fi un izvor aflat la o adancime destul de mare, este necesara saparea unui put. Acest lucru se face, de regula, de catre persoane specializate, care dispun si de echipamente profesionale de sapat.

Instalarea tubulaturii PVC

Dupa ce a fost sapat putul, acesta trebuie dotat cu tubulatura PVC. Aceasta formeaza canalul prin care va fi coborata pompa submersibila. Este necesar ca montarea sa fie facuta in conditii de maxima siguranta si cu atentie la detalii. Atentia la detalii presupune verificarea minutioasa a instalatiei PVC, in asa fel incat sa nu existe curburi ori ingustari, deoarece acestea pot sa afecteze echipamentul de pompare si sa provoace complicatii pe parcursul procesului de instalare.

Trebuie ca diametrul tubului din PVC sa fie simtitor mai mare decat diametrul exterior al pompei. In cazul unui spatiu tubular foarte mic, potentialele defecte aparute la nivelul instalatiei din PVC vor afecta pompa submersibila. Pentru a exista siguranta montarii unei tubulaturi corespunzatoare, se recomanda verificarea indicatiilor din fisa tehnica a pompei. 

Montarea si punerea in functiune a pompei

Dupa ce s-a sapat putul si s-a montat tubulatura PVC, ultimul pas este reprezentat de coborarea pompei la sursa de apa si de punerea ei in functiune. Coborarea se face cu ajutorul unui cablu de ancorare din inox sau zincat. Daca se opteaza pentru a doua varianta, cablul trebuie sa fie si el acoperit cu PVC. In cazul in care adancimea putului nu este mai mare de 10 metri, trebuie utilizat si un arc de suspensie, dar si un inel de cauciuc, pentru a proteja pompa la coborare. Odata ajunsa in interiorul sursei de apa, pompa poate fi activata, iar gospodaria va fi alimentata. 

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cultură

Cum să zugrăvesști o cameră: 10 pași pentru a picta pereții ca un zugrav profesionist

Published

on

By

A învăța cum să zugrăvești o cameră în mod corespunzător este esențial atât pentru cei începători cu bricolaj, pentru noii proprietari, cât și pentru experții veterani în îmbunătățirea locuinței. La urma urmei, este destul de nedureroasă, relativ ieftină și, dacă ceva nu merge groaznic de rău, este ușor de reparat. Dar înainte de a lua rola și de a începe cu primul strat de lavabil, este esențial să ai un plan de atac. Așa că am cerut o mână de experți cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să începeți. Citiți mai departe pentru a afla cum să vopsiți o cameră și vedeți pas cu pas ce va trebui să faceți pentru a vă asigura că proiectul dvs. este un succes.

 1. Planificați-vă abordarea

Începeți prin a vă gândi cum doriți să arate proiectul finit și amintiți-vă că nu vă limitați la patru pereți sau o cameră întreagă în aceeași culoare. Luați în considerare pictarea unui perete de accent într-o nuanță îndrăzneață sau evidențierea mulurilor într-o nuanță sau finisaj contrastant. Și nu uitați să priviți în sus și să vedeți dacă tavanul ar putea folosi și o reîmprospătare.

 1. Alege-ți culoarea

Răsfoirea prin punți de ventilatoare și așchii de vopsea poate fi copleșitoare. Începeți prin a afla caracteristicile generale ale culorii: Vrei o nuanță caldă sau rece? Neutru sau saturat? Dacă aveți mobilier sau artă existentă, veți dori, de asemenea, să luați în considerare modul în care nuanța le va completa. Odată ce vă dați o idee despre ceea ce căutați, alegeți câteva nuanțe și obțineți mostre – o mulțime de mărci direct către consumatori, vă vor trimite mostre adezive pe care le puteți testa pe perete pentru o mai bună înțelegere de umbră (și vă va scuti de o călătorie la magazin). Testează culorile pentru a vedea cum arată în cameră în diferite momente ale zilei.

Multe companii de vopsele au, de asemenea, instrumente pe site-urile lor web care vă vor permite să încărcați o fotografie a spațiului dvs. și să previzualizați diferite culori pe pereți. Dar culorile pot arăta diferit în condițiile lumii reale, așa că va trebui totuși să le încerci în spațiul dumneavoastră.

 1. Alegeți-vă instrumentele și materialele

Fiecare proiect este unic și este posibil să aveți nevoie de instrumente diferite în funcție de vopseaua pe care o alegeți și de starea pereților dvs., dar există câteva elemente obligatorii:

 1. vopsea
 2. amorsă
 3. trafalet
 4. băț de prelungire pentru rolele de vopsea
 5. cârpe
 6. pensule
 7. tava de vopsea
 8. hârtie abrazivă
 9. bandă de pictor
 10. ruletă
 11. cuțit pentru chit

4. Stabiliți de câtă vopsea lavabilă veți avea nevoie

Indiferent dacă pictezi o cameră de toaletă sau exteriorul casei tale, trebuie să calculezi necesarul de vopsea lavabilă pentru pereți:

 1. Măsoară lungimea, lățimea și înălțimea camerei. Folosește o ruletă și notează într-un carnețel fiecare dintre aceste dimensiuni (în metri).
 2. Află perimetrul camerei:
 • camera este sub forma de pătrat, atunci Perimetrul = 4 x Lungime
 • camera este sub forma de dreptunghi, atunci Perimetrul = 2 x (Lungime x lățime)
 • dacă încăperea nu are forma unui dreptunghi sau pătrat, măsoara toate laturile camerei și adună-le;
 1. Calculează suprafața totală a pereților. Înmulțește perimetrul cu înălțimea camerei și vei obtine suprafața totală a pereților în metri pătrați.
 • P x h = suprafața totală a pereților (m²)
 1. Calculează aria ușilor și ferestrelor.
 • Aria ferestrei (m²) = Lungime x lățime
 • Aria ușii (m²) = Lungime x lățime
 1. Află suprafata finală de zugravit. Scade din suprafața totală a pereților, aria ușilor și a ferestrelor.
 • Suprafața totală – Aria ferestrei – Aria usii = Suprafața finală de zugravit

Simulare:

Să presupunem că rezultatul final pe care l-ai obținut, suprafața finală de zugrăvit este de 62 m². Va trebui apoi să vezi indicatiile producătorului de pe cutia de vopsea. Pe langa cantitate, presupunem 9 litri, ți se specifică și consumul, ca de exemplu 300 ml/m² (pentru doua straturi).  Ce ai de facut mai departe:

 • identifica consumul în litri pentru un metru patrat, 300 : 1000 = 0,3 l/m² (consumul pentru doua straturi);
 • calculeaza de cati litri ai nevoie pentru a acoperi 62 m²:

1 m²………………………..0,3 l

62 m² ………………………….X l

X = (62 x 0,3) : 1 = 18.6 l

 • calculează de câte găleti ai nevoie pentru a vopsi suprafata ta finala de zugravit, de 62 m²:

18.6 : 9 = 2.06 > rezulta ca vei avea nevoie de 2 galeti a cate 9 l pentru proiectul tau de zugravit, insa trebuie sa tii cont si de un surplus de necesar;

Nota: Producatorul specifică pe ambalajul produsului consumul pe m², dar și pentru câte straturi, unul, două, trei. Dacă este consumul pentru un singur strat, atunci rezultatul final, pentru a afla de câte găleți ai nevoie, îl vei înmulți cu 2.În exemplul de mai sus nu a fost cazul, consumul specificat de producător era pentru două straturi.

Atenție!

Este foarte important să ai o rezervă de cantitate, un surplus de vopsea lavabilă, deoarece sunt mai multi factori care vor determina un consum mai mare decât cel specificat de producator pe ambalajul cutiei. Altfel spus, există șanse foarte mari ca testele de laborator ale producatorului să difere de condițiile propriu-zise din apartamentul tău, lucru datorat unor factori precum:

 • gradul de absorbție al pereților (este mai mare dacă sunt proaspăt gletuiți);
 • tipul de amorsă folosită(se recomandă să folosești de la același producător cu al vopselei lavabile);
 • timpul alocat pentru uscarea amorsei (este important să nu se scurteze durata de așteptare);
 • modul în care s-a facut diluarea vopselei (este necesar să se respecte procentajul);
 • calitatea uneltelor de lucru (trafalet, pensulă);
 • temperatura din încapere (temperaturile scăzute, gradul de umezeală nu permit o uscare corespunzatoare a suprafeței de lucru);
 • aerisirea corespunzătoare a spațiului de lucru;
 • aplicarea unui strat de vopsea deschisă peste o culoare închisă (necesită mai multa vopsea);

Recomandare:

Acorda atenție procesului de achiziție al vopselei lavabile, citind cu atenție informațiile tehnice. Pe lângă faptul că unele sunt vopsele de interior, altele de exterior, vopseaua lavabila poate avea si diferite proprietati, ca de exemplu vopsea antimucegai (impiedica formarea sporilor de mucegai) sau vopsea antibacteriana (pentru un mediu sanatos).

De asemenea, nu te grabi sa compari pretul, fara a verifica inainte gradul de acoperire (cati litri/m², cate straturi sunt necesare) sau rezistenta in timp.

Plănuiți să văruiți un perete gri cărbune? Probabil că veți avea nevoie de vopsea suplimentară atunci când treceți de la întuneric la lumină. La celălalt capăt al spectrului, o bază de culoare profundă tinde să necesite mai multe straturi de vopsea decât o culoare mai deschisă, spune Carolyn Noble, manager de marketing și design color la Pratt & Lambert. Ea recomandă aplicarea unui grund cu tentă gri pe suprafață înainte de a vă vopsi pereții într-o culoare saturată pentru a reduce numărul de aplicații. Când vine vorba de finalizare, poate ați auzit că, cu cât este mai lucioasă, cu atât este mai mare rata de acoperire, dar nu este o diferență suficientă pentru a schimba numărul de galoane pe care trebuie să-i cumpărați, spune Minchew.

Dacă pictați o suprafață foarte texturată, mai degrabă decât una netedă, cumpărați puțin în plus, spune Julianne Simcox, manager asociat de brand Pratt & Lambert. Dulapurile cu lucrări complicate de morărie necesită, de asemenea, mai multă vopsea; Minchew sugerează să cumpărați cu aproximativ 10% mai mult decât sa calculat.

 1. Pregătiți pereții și camera

Nu vrei să strici canapeaua ta preferată sau moștenirea pe care ți-a dat-o bunica, așa că golește camera de toată mobila. Dacă nu aveți suficient spațiu pentru a muta tot ce aveți, împingeți totul în centrul camerei. Acoperiți piesele cu o cârpă sau cu o folie ușoară de plastic și faceți același lucru cu podeaua, precum și cu orice dulapuri sau blaturi care ar putea fi în pericol de stropire în exces. „Nu sări peste cârpa – vopseaua se va stropi, promitem”, spun antreprenorii din New Jersey – și veri – John Colaneri și Anthony Carrino , vedetele serialelor HGTV Cousins ​​Undercover și Kitchen Cousins , precum și The Build Up  și Grand Design pe Ellen DeGeneres’s Ellentube.

Luați o rolă de bandă pentru pictori – verii recomandă FrogTape – și aplicați-o ferm pe marginile colțurilor camerei, pe mulurile de bază și ale coroanei și pe carcasele ușilor și ferestrelor, folosind un cuțit de chit pentru a sigila dacă este necesar. „Obținerea unei etanșări bune, astfel încât vopseaua să nu ajungă sub bandă este totul, în plus, se va desprinde după ce totul este uscat”, spun Colaneri și Carrino. Dacă îndrăznești (sau ai mâna fermă a unui artist), poți sări peste înregistrare. Îndepărtați întrerupătorul de lumină și capacele prizei și aplicați bandă de vopsit pentru a proteja prizele și întrerupătoarele de picături de vopsea. Înainte de a începe, asigurați-vă că știți cum să reparați gips-carton , astfel încât să puteți curăța orice spărturi din pereți.

 1. Amestecați vopseaua

Utilizați un bețișor de vopsea din lemn pentru a amesteca vopseaua și amestecați din nou des pe parcursul proiectului. Vopseaua care nu este amestecată constant poate duce la separarea ingredientelor și veți risca să compromiteți adevărata culoare pe care o doriți. Dacă utilizați mai mult de o galeată de vopsea, combinați vopselelel într-o găleată mare în cazul în care există o ușoară variație de culoare.

 1. Alege-ți tehnicile de pictură

Vopseaua este amestecată și rola este gata, dar asigurați-vă că planificați o strategie înainte de a începe. Lucrați din partea de sus a camerei în jos, începând cu tavanele. Planifică un perete focal îndrăzneț? Pictați mai întâi pereții de culoare deschisă alăturați. „Nu-ți face griji dacă primești vopsea pe ceea ce va fi peretele tău de accent – ​​vopseaua întunecată va acoperi orice vopsea mai deschisă a găsit drumul acolo. După ce peretele mai deschis se usucă, îndepărtează marginea, astfel încât culoarea închisă să nu se scurgă pe noua vopsea”, ne sfătuiesc specialiștii Colaneri și Carrino. Dacă acoperiți pereții întunecați cu o nuanță mai strălucitoare, planificați trei straturi: grund, plus două straturi din noua culoare pentru a vă asigura că nimic nu se vede.

Începeți cu câte un perete pe rând. Luați o pensulă și „decupați” – pictați de-a lungul mulării și colțurilor de sus în jos – în timp ce partenerul dvs. de pictură folosește o rolă pentru a acoperi întinderea principală a peretelui, rămânând departe de acele puncte mai precise. Când aplicați vopsea cu rola, utilizați mișcări lungi într-un model W pentru o acoperire amplă (și pentru a evita acele urme deranjante ale rolei). Odată ce peretele este uscat la atingere, este gata pentru un al doilea strat.

Dacă vopsiți garnitura, îndepărtați banda pictorului și așteptați ca pereții să se usuce înainte de a aplica bandă pe pereți. Începeți cu ornamentul cel mai apropiat de tavan, treceți la ramele ușilor și fe

 1. Nu uitați de aerisire(ventilație)

A privi vopseaua uscată nu este distractiv. Asigurați-vă că spațiul dvs. este bine ventilat pe tot parcursul proiectului, deschizând ferestrele și folosind ventilatoare. „Menținerea încăperii calde și un ventilator care sufla cu siguranță ajută la accelerarea procesului de uscare”, spun verii. „Dacă este o zi umedă, va dura mult mai mult pentru ca vopseaua să se usuce.”

 1. Curățați

Ai zugrăvit mai multe încăperi, însă nu este timpul să te relaxezi. Îndepărtați toată banda de pictor și folosiți cârpe pentru picături, asigurându-vă că orice scurgere sau stropire sunt șterse înainte de a se usca. Pentru vopselele lavabile pe bază de latex și apă, curățați periile cu apă cu săpun. Puteți folosi o perie de pictor pentru a curăța și a remodela perii.

 1. Acordă-ți suficient timp

Timpul pe care îl va dura proiectul tău depinde de dimensiunea camerei tale, de modul în care îl zugravești și de nivelul tău de calificare. De exemplu, folosirea unei nuanțe întunecate pe pereți și zugrăvirea tavanului și a ornamentelor va dura mai mult decât a vopsi pereții într-o culoare neutră. În timp ce unele spații pot fi realizate în câteva ore, altele pot dura câteva zile. Asigurați-vă că bugetați mai mult timp decât credeți că va avea nevoie de lucrare și nu uitați să luați în considerare pregătirea și curățarea.

Facebook Comments
Continue Reading

Viața în Iasi

Smartwach – Ceasuri inteligente pentru oameni moderni

Published

on

By

Viața fără un smartwatch este acum de neconceput. Pentru mulți utilizatori, un ceas inteligent este un plus excelent. O singură privire la ceas este suficientă pentru a citi mesajele WhatsApp, a verifica e-mailurile, a primi cele mai importante știri ale zilei sau a prelua apeluri.

Mulți producători sunt acum reprezentați pe piața ceasurilor inteligente. Pe lângă cele cunoscute precum Apple și Samsung, există și producători de ceasuri clasice precum Fossil sau companii precum Garmin care oferă ceasuri inteligente pentru fiecare scop.

Cumpără un ceas inteligent: la ce ar trebui să fii atent?

Apelarea, citirea știrilor, ascultarea podcast-urilor sau doar numărarea pașilor. Smartwatch-urile îndeplinesc multe funcții ale smartphone-urilor.

În timp ce mulți oameni folosesc ceasurile ca ajutoare inteligente de zi cu zi, există alții care folosesc ceasurile inteligente pentru sport.

Ceasurile fac parte din bijuteriile de modă, iar ceasurile inteligente trebuie să fie comparate cu ele. Înainte de a face o achiziție, ar trebui să te gândești cu atenție la un design care îți place cel mai mult.

Astfel, poți alege un ceas la modă sau poate unul de fitness. Smartwach-ul este popular printre mulți purtători de ceasuri.

Un ceas care face atât de mult are nevoie de software și suficient spațiu de stocare. Cu sistemul de operare în special, este important să te asiguri că smartwatch – ul este compatibil cu propriul smartphone, deoarece reprezintă o extensie a telefonului mobil.

De exemplu, dacă ai un iPhone, un smartwatch cu Android nu are prea mult sens. În funcție de funcții, ceasurile inteligente diferă și în ceea ce privește capacitatea de stocare.

O mulțime de aplicații, podcast-uri și muzică pot consuma cantități enorme de memorie. Așa că alege un ceas care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Ceasul inteligent este un companion constant. Ceasurile inteligente nu numai că îți monitorizează ritmul cardiac, ci îți pot spune exact cât de bine ai dormit.

Oricine dorește să îl utilizeze non-stop, are nevoie și de o baterie mare. Viața bateriei și consumul de energie în modul de așteptare, sunt criterii importante.

Pe lângă numeroasele funcții și aplicații, conexiunea Bluetooth la smartphone este una dintre cele mai mari consumatoare a bateriei.

Similar cu smartphone-urile, nu există limite la prețurile ceasurilor inteligente. Prețurile la smartwatch variază în funcție de marcă, tip și funcții.

Accesarea telefonului cu ceasul inteligent este întotdeauna posibilă, dar nu toate ceasurile au această funcție. Cu multe ceasuri inteligente, poți efectua apeluri numai atunci când smartphone-ul se află în raza de acțiune. Unele ceasuri sunt livrate cu o cartelă SIM suplimentară sau sunt echipate pentru a efectua apeluri fără un telefon mobil.

Ceasuri inteligente

Pentru mulți, un ceas inteligent este complementul perfect pentru un smarphone. Telefonul mobil poate fi lăsat pur și simplu în buzunar în timp ce efectuezi apeluri, citești e-mailuri sau ascultați podcasturi.

Dar care este cel mai bun mod de a conecta ceasul inteligent la telefonul mobil? Acest lucru este mai ușor decât ar fi de așteptat, deoarece fiecare Smartwatch conține funcția Bluetooth. Cu ajutorul acestui lucru, ceasul poate fi asociat cu ușurință cu smartphone-ul.

Pur și simplu caută Bluetooth în setările smartwatch-ului, selectează smartphone-ul corespunzător și conexiunea va fi găsită acolo.

Designul simplu și perfect purist al ceasului inteligent, combină estetica cu o multitudine de funcții inteligente și utile. Brățara delicată poate fi adaptată cu ușurință la lățimea individuală a încheieturii mâinii și păstrează setarea selectată anterior pentru data și alarma ceasului.

Deși fiecare ceas inteligent poate fi purtat în mod egal de bărbați și femei, există și modele de ceasuri special concepute pentru anumite preferințe de modă.

Brățările în culori vii, cu decorațiuni sau modele sunt adesea interschimbabile și astfel se adaptează perfect la ținuta ta. Acest lucru este posibil cu Apple Watch, Garmin Vivofit sau Samsung Gear, de exemplu.

Facebook Comments

Continue Reading

Viața în Iasi

Cum alegi halatul de baie potrivit? 5 lucruri de care să ții cont

Published

on

By

Știi acel sentiment de confort total când te învelești într-un material pufos imediat după ce te-ai bucurat de o baie relaxantă? Halatul de baie reprezintă un accesoriu indispensabil dacă vrei ca pielea proaspăt spălată să aibă parte de o atingere fină și, de asemenea, să îi asiguri corpului o temperatură cât mai potrivită imediat după îmbăiere. Pentru a alege halatul de baie potrivit, trebuie să ții cont de următoarele lucruri. 

Utilizarea halatului de baie

Când vine vorba de halate de baie, e important să știi dacă îl vei folosi pentru a te încălzi după baie, dacă vrei să îl porți ca un strat suplimentar prin casă sau dacă ai nevoie de el pentru ieșirile la piscină. În funcție de acestea lucruri trebuie să optezi pentru design, dimensiune și material potrivit.

Tipul de material

Materialul halatului de baie se alege în funcție de utilitatea acestuia. Pentru un halat care are ca principal scop menținerea pielii uscate, ai nevoie de un material cu absorbție rapidă a umezelii, în timp ce pentru reglarea temeperaturii corpului ai nevoie de material călduros, moale și, în același timp, respirabil. Pentru un halat ce va fi utilizat ca îmbrăcăminte confortabilă prin casă, materialul trebuie să fie cât mai comod și mai moale.

Designul halatului

Deoarece există multe stiluri de halate de baie disponibile, depinde într-adevăr de preferințele personale. Unele dintre cele mai populare modele sunt kimonoul, gulerul șal, cu mâneci de înger și halatele cu fermoar, dar și halatele cu glugă, ideale imediat după spălarea părului. Halatul cu cordon este deosebit de confortabil pentru că poate fi ajustat foarte rapid și ușor. uzunare laterale și glugă. 

Mărimea halatului

Halatul nu este un obiect vestimentar care trebuie să se așeze la fix pe corp – ci, din contră. Este mai indicat să optezi pentru un halat cu o mărime mai mare, în așa fel încât să porți și alte straturi sub el și, de asemenea, să îți asigure libertate de mișcare totală. Mânecile trebuie să fie largi și suficient de lungi încât să îți ofere acoperire excelentă. 

Grosimea halatului

Halatul de baie trebuie ales și în funcție de sezon. În timpul iernii ai nevoie de un halat ceva mai grosuț, în așa fel încât să nu fi expus la frig atunci când ieși din baie, în timp ce vara poți să alegi halate din materiale mai subțiri, răcoroase și foarte respirabile pentru un plus de confort. 

Halatele de baie sunt o investiție în confortul și în stilul tău de viață deoarece te ajută să ai o temperatură potrivită a corpului indiferent că este frig sau cald. Deci, nu este deloc surprinzător că aceste halate fac parte de cele mai multe ori din categoria pieselor vestimentare confortabile. Dintre numeroasele opțiuni disponibile, poate fi foarte dificil să găsești halatul de baie perfect. Cu toate acestea, având în vedere sfaturile de mai sus, poți să îți restrângi opțiunile pentru a alege în cunoștință de cauză și pentru a te bucura de confort garantat.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri10 ore ago

Cum să aplici corect pentru un credit cu istoric negativ

Dacă aveți un istoric de credit negativ, poate fi dificil să obțineți finanțare pentru proiectele ori visele voastre. Din fericire,...

Eveniment3 zile ago

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai...

Uncategorized3 zile ago

Gartner spune ca 2023 este momentul adevarului pentru vehiculele electrice pe baterii

Mai mulți factori vor face ca anul 2023 să reprezinte un adevărat test pentru determinarea pe care o au guvernele...

Uncategorized3 zile ago

Noul mouse mat Razer Atlas, fabricat din sticlă securizată, oferă o nouă dimensiune a preciziei

Razer Atlas se face remarcat datorită fiabilității și a modului în care permite realizarea de mișcări ultrarapide și deosebit de...

Uncategorized3 zile ago

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai...

Uncategorized4 zile ago

Clinica Northo, evoluție pozitivă în anul 2022: peste 1000 de pacienți noi, 10% cotă de piață din tratamentele cu Invisalign®

Northo, clinica dedicată ortodonției lansată anul trecut, la mijlocul lunii martie, de Dr. Teodorina Secară, anunță un bilanț pozitiv pentru...

Baia Mare Baia Mare
Turism5 zile ago

Baia Mare, destinatia perfecta pentru iubitorii de calatorii

Odata cu venirea primaverii, tot mai multe persoane isi doresc sa porneasca intr-o noua calatorie si sa se bucure de...

Eveniment5 zile ago

Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Cu un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de viață a bateriei mai lungă decât modelele anterioare,...

Uncategorized5 zile ago

Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Cu un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de viață a bateriei mai lungă decât modelele anterioare,...

Eveniment6 zile ago

Plante care îți vor transforma în mod radical grădina – Iată care sunt plantele care vor oferi o estetică deosebită grădinii tale!

În fiecare anotimp te ocupi de grădina ta pentru a te asigura că este sănătoasă și cât mai frumoasă posibil....

Eveniment6 zile ago

Sebumul este scutul de protectie natural. De ce tenul tau are nevoie de el?

Sebumul este substanta naturala, secretata de glandele sebacee, existente pe aproape toata suprafata corpului. Ceea ce putini stiu insa, este...

Evenimento săptămână ago

Sfaturi care te vor ajuta sa organizezi o petrecere reusita in aer liber

Sfaturi care te vor ajuta sa organizezi o petrecere reusita in aer liber Nu este nimic mai placut decat o...

Exclusivo săptămână ago

Cod reducere Notino.ro și beneficiile oferite de către acest magazin online

În lumea actuală a cumpărăturilor online, căutarea unor magazine de încredere și accesibile cu amănuntul a devenit din ce în...

Cazare în Rădăuți Cazare în Rădăuți
Turismo săptămână ago

Cazare în Rădăuți: experimentează tradiția și confortul la un hotel de 4 stele

A venit momentul pentru să planifici o vacanță în Bucovina, însă nu te poți decide cu privire la cazare? Pentru...

Evenimento săptămână ago

Sfaturi utile pentru cei care doresc sa cumpere rulouri pentru ferestre

Vrei sa ai un plus de intimitate in locuinta si sa te feresti de privirile curioase si indiscrete ale vecinilor...

Evenimento săptămână ago

Cum pregatesti autoturismul pentru efectuarea ITP-ului astfel incat sa treci verificarea fara probleme?

Inspectia tehnica periodica sau ITP-ul are drept principal scop verificarea tuturor aspectelor tehnice pentru ca autoturismul sa nu fie un...

Știrile Săptămânii