Connect with us

Social

Freza de Zăpadă Rotakt – Utilajul care-ţi face iarna mai uşoară

Published

on

Pentru că iarna bate la uşă, iar fulgii de nea vor începe curând să se aşterne peste curţile noastre, va fi nevoie de îndepărtarea zăpezii de pe căile de acces. După ce se trece peste momentul iniţial de admiraţie a ninsorii, pentru persoanele care locuiesc la curte, în mod special, începe bătaia de cap cu eliberarea diverselor căi de acces de stratul gros de zăpadă. Cu siguranţă, acest lucru nu mai este atât de plăcut precum privirea fulgilor de zăpadă căzând pe pământ.

Pentru a face această activitate mai lejeră şi mai rapidă, vă puteţi achiziţiona o freză de zăpadă care va face din îndepărtarea zăpezii de pe trotuare, alei sau drumuri de acces o simplă joacă de copii. Freza de zăpadă Vâlcea FZ‑724‑C, pe care o puteţi achiziţiona de la Rotakt, este dotată cu un motor de 6.5 cai putere şi poate fi utilizată pentru îndepărtarea zăpezii de pe străzi sau alei ori drumuri de acces, însă trebuie să vă asiguraţi că nu sunt pietre proeminente, gunoi voluminos sau moloz în zonele unde folosiţi freza pentru a evita deterioarea.

Această freză de zăpadă este dotată cu motor LONCIN G200F de 6.5 cai putere şi are lăţime de lucru de 61 centimetri. Jgheabul de evacuare a zăpezii este confecţionat din oţel şi cuţitele frezei, la rândul lor din oţel ştanţat, sunt idependente între ele, astfel că în cazul în care se produce o deteriorare nu va fi nevoie să schimbaţi întregul ansamblu, ci doar cuţitul care a suferit daune. Freza de zăpadă FZ-724-C are patru viteze înainte şi două viteze înapoi, ceea ce o face foarte uşor de manevrat şi va face din îndepărtarea zăpezii o activitate plăcută şi uşoară.

Pentru alte detalii suplimentare şi achiziţie a acestei freze de zăpadă, puteţi intra pe site-ul rotakt.ro acolo unde veţi găsi toate specificaţiile tehnice ale utilajului şi îl veţi putea comanda simplu şi rapid, direct de pe site. De asemenea, în cazul în care doriţi să vedeţi produsul fizic înainte de a-l achiziţiona, pe site veţi găsi adresa tuturor magazinelor fizice din ţară unde partenerii Rotakt distribuie produsele. De asemenea, tot pe site, puteţi găsi reţeaua de service la care să apelaţi în cazul în care unul dintre produse a suferit deteriorări şi necesită reparaţii.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social

De ce sunt atat de populare usile si ferestrele PVC?

Published

on

By

ferestrele PVC

Faptul ca usile si ferestrele PVC sunt foarte populare atat în Romania cat si peste hotare nu mai este demult o noutate. Acest lucru se datoreaza catorva factori importanti precum aspectul placut si usor de personalizat, rezistenta in timp si faptul ca oferta o eficienta energetica superioara oricarui alt material. Aceste avantaje plus multe altele care au fost prezentate de-a lungul timpului pe acest blog, au pus umarul la cresterea popularitatii acestui material atunci cand vine vorba despre usi si ferestre.

UPVC-ul este un plastic rezistent şi durabil, oferind un cadru ideal pentru ferestrele termopan sau tripan. Oamenii, pe buna dreptate, considera ca acest material robust merita investitia datorita durabilitatii sale si a eficientei termice inegalabile. In plus, PVC-ul nu este atat de poros si face ca intretinerea sa fie una minima. Mai mult, este un material reciclabil si nu se va deteriora in timp ca urmare a elementelor naturii. Toate aceste calitati unice transforma usile si ferestrele PVC in alegerea numarul 1 atunci cand vine vorba despre construirea sau renovarea unei locuinte.

Care sunt beneficiile pe care le ofera usile si ferestrele PVC

Atunci când punem în balanţă beneficiile oferite aceasta atarna greu in zona pozitiva. In primul rand, fiind ecologice, nu dauneaza mediului inconjurator. De asemenea, nu va trebui sa cheltuiesti bani multi si sa stai mult timp pentru a le intretine. Nu vei fi nevoit sa le inlocuiesti des asa cum se intampla in cazul altor materiale precum lemnul.

Eficienta din punct de vedere al costurilor

Majoritatea oamenilor se uita la pret prima oara atunci cand aleg materialul din care sa fie ferestrele sau usile exterioare. Bineinteles ca oricine isi doreste un material accesibil ca pret, dar si rezistent. Astfel, PVC-ul indeplineste cu brio ambele cerinte si de aceea este atat de apreciat si folosit. Comparativ cu lemnul sau aluminiul, PVC-ul se dovedeste a fi mult mai accesibil, pastrand in acelasi timp toate beneficiile de rezistenta si eficienta. Practic, platesti mai putin si primesti la fel sau mai mult.

Intretinere usoara

Asa cum spuneam, intretinerea PVC-ului este una facila, nefiind nevoie de produse scumpe sau efort sustinut. Mai mult, nefiind un material poros, nici murdaria nu se va depune atat de frecvent precum in cazul altor materiale, asa ca pe langa faptul ca e usor de curatat nici nu trebuie sa faci asta prea des.

Durabilitate

Tamplaria din PVC are o super durabilitate, rezistand cu mult mai mult decat traditionalul lemn. Tamplaria din lemn poate crapa si se dezintegra sau poate fi afectata de termite, in schimb cu PVC-ul nu vei avea astfel de griji. Iar in ceea ce priveste posibilitatea de a se crapa sau chiar rupe, in cazul PVC-ului aceasta este inexistenta. Elementele naturii, precum ploaia, soarele arzator sau inghetul, nu vor avea aproape niciun efect negativ asupra PVC-ului asa cum are asupra lemnului care se decoloreaza, se crapa si putrezeste in timp.

Eficienta energetica

Am lasat spre final punctul cel mai important si avantajul cel mai mare pe care il ofera tamplaria din PVC pentru locuinta ta: eficienta energetica! Sigur ca si celelalte puncte sunt importante, insa eficienta energetica si confortul termic pe care ti-l ofera tamplaria din PVC in combinatie cu sticla termopan sunt pur si simplu inegalabile! Acesta este un izolator excelent si are capacitatea de a reduce semnificativ costurile cu incalzirea sau racirea locuintei. Ferestrele termopan cu tamplarie PVC sunt excelente atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara in ceea ce priveste climatizarea camerelor.

Facebook Comments
Continue Reading

Social

Ferestre PVC personalizate la WindowMAG

Published

on

By

Ferestre PVC

Indiferent dacă eşti un profesionist în industria tâmplăriei sau eşti un simplu client, cu siguranţă ştii cât este de important să ai ferestre și uși potrivite pentru casa ta. Acestea nu oferă doar funcționalitate și securitate, ci au și un impact semnificativ asupra aspectului general și a valorii casei tale. Dacă nu faci parte dintre persoanele care merg pe dimensiuni sau aspect standard atunci când vine vorba despre uşile şi ferestrele casei tale, sigur te-ai lovit de multe ori de problema găsirii unor uşi şi ferestre personalizate care să se încadreze în stilul pe care l-ai gândit.

Motiv pentru care cel mai indicat este să apelezi la un „Croitor de Ferestre” precum WindowMAG. De ce? Pentru că nu mai pierzi timp umbând prin magazine să găseşti ferestre PVC pe care ţi le doreşti, ci doar ne transmiţi nouă stilul şi dimensiunile, iar Croitorul nostru ţi-o realizează şi ţi-o livrează la tine acasă!

Totuşi, atunci când vine vorba despre proiectarea unor ferestre și uși personalizate, există câțiva factori cheie de avut în vedere. În primul rând, trebuie să iei în considerare stilul casei pe care o construieşti sau pe care o renovezi. Vrei să optezi pentru un aspect modern și elegant sau pentru ceva mai tradițional și ornamentat? Stilul casei tale va ajuta la dictarea elementelor de design pentru ferestre personalizate și a ușilor, de la forma și dimensiunea la tipul de sticlă și accesorii.

Un alt factor important de avut în vedere este funcționalitatea ferestrelor personalizate și a ușilor tale. Ai nevoie de ferestre simple în scop de aerisire a locuinţei sau îţi doreşti o cale de acces către exterior? Aceste considerații practice vor avea un impact asupra designului general al ferestrelor și ușilor personalizate. De ce? Pentru că dacă te interesează doar aerisirea camerei atunci poţi opta pentru o fereastră mai simplă, însă dacă vrei să o foloseşti pentru a ieşi pe balcon de exemplu, atunci poţi opta fie pentru o uşa cu geam mare fie o fereastră glisantă cu sticlă de sus până jos.

Ferestre PVC personalizate după stilul tău

Odată ce ţi-ai stabilit clar stilul casei tale şi nevoile practice pe care trebuie să le îndeplinească fereastra ta, atunci este timpul să devii creativ cu designul. Aici este momentul în care colaborarea cu o companie profesionistă de ferestre și uși precum WindowMAG poate fi extrem de utilă. Specialiştii noştri te pot ghida prin procesul de design și îţi pot oferi recomandări bazate pe experiența și expertiza lor.

Unul dintre avantajele ferestrelor și ușilor personalizate este că ai o gamă largă de posibiltăţi din care poţi alege. Indiferent dacă preferi stilul clasic al lemnului, dar vrei să te bucuri de toate calităţile pe care le oferă PVC-ul, acest lucru este posibil la WindowMAG. Îţi putem realiza uşi şi ferestre din PVC cu aspect de lemn. Poţi alege, de asemenea, dintr-o varietate de opțiuni de sticlă, inclusiv clară, mată și texturată, pentru a adăuga un element suplimentar de stil și intimitate.

În cele din urmă, nu uitați de feroneria și accesoriile care vor completa aspectul ferestrelor și ușilor personalizate. De la mânere și încuietori până la balamale și finisaje, aceste detalii pot face toată diferența în designul general.

În concluzie, proiectarea de ferestre și uși personalizate pentru casa ta este o investiție merituoasă care poate îmbunătăți atât funcționalitatea, cât și aspectul spațiului de locuit. Lucrând cu un profesionist și ținând cont de factorii cheie de design, poţi crea o caracteristică cu adevărat unică și impresionantă.

Facebook Comments
Continue Reading

Social

Sistem antiincendiu – Beneficii şi funcţionalitate

Published

on

By

Sistem antiincendiu

Un sistem antiincediu este special conceput atât pentru detectarea şi prevenirea incendiilor, cât şi pentru limitarea răspândirii lor. Totalitatea componentelor asigură funcţionarea sistemului de prevenire şi stingere a incendiilor. În continuare, îţi vom prezenta o descriere detaliată a principalelor componente şi funcţionalităţi ce stau la baza unui sistem antiincendiu.

  1. Detectoarele de fum şi căldură.

Vorbim despre dispozitive ce pot să detecteze fumul, căldura sau alte semnale care pot semnala existenţa unui incendiu. Ştiai că detectoarele de fum au capacitatea de a detecta chiar şi cele mai mici particule de fum care pot să indice debutul unui incendiu?

  1. Sirenele şi alarmele

Continuăm cu alte dispozitive indispensabile unui sistem antiincendiu, sirenele şi alarmele. Acestea emit semnale sonore şi luminoase, tocmai pentru a avertiza persoanele ce se află în zona afectată de existenţa unui incendiu şi le recomandă să se îndepărteze cât mai repede de locul în cauză.

  1. Sistemele de supraveghere video

La momentul actual, majoritatea sistemelor antiincediu au în componenţă şi un sistem de supraveghere video. Camerele permit totodată personalului de securitate să poată monitoriza în permanenţă locuinţa pentru a detecta în timp util orice semn de incendiu sau de posibil pericol.

  1. Sistemele de stingere a incendiilor

Există o gamă diversă de sisteme de stingere a incendiilor, cum ar fi sprinkerele (sisteme ce funcţionează prin stropirea cu apă), sistemele de gaz inert sau stingătoarele de incendiu.

  1. Sisteme de control al fumului

Aceste dispozitive împiedică răspândirea fumului într-un imobil şi îl evacuează în afara sa, prevenind inhalarea fumului de către persoanele ce se află în interior.

  1. Sistemele de monitorizare a presiunii şi a fluxului de apă.

Rolul lor este acela de a monitoriza în permanenţă presiunea şi fluxul de apă existent în sistemul antiincendiu, tocmai pentru a se observa dacă acesta funcţionează în parametri optimi.

Practic, toate aceste componente prezintă capacitatea de a detecta şi opri răspândirea unui incendiu, prin activarea alarmelor de avertizare, anunţarea serviciilor de urgenţă şi utilizarea sistemelor de stingere.

Beneficii prezentate de un sistem antiincendiu

Dacă te întrebi care sunt beneficiile prezentate de un sistem antiincendiu All Area Systems, atunci tocmai urmează să afli.

În primul rând, vorbim despre siguranţa ta şi a familiei tale. Acesta este cel mai important aspect de care să ţii cont, atunci când vine vorba de locuinţa personală. Sistemele de alarmă te vor avertiza din timp, tocmai pentru ca toţi membrii familiei tale să poată părăsi de urgenţă locuinţa.

Să nu  uităm nici de valoarea bunurilor, deoarece un imobil este un bun cu adevărat valoros în societatea modernă. Incendiile pot să deterioreze parţial sau total o clădire, iar prevenţia este calea cea mai bună de a evita producerea unui eveniment neplăcut.

Prin urmare, sistemele antiincendiu sunt cât se poate de complexe, îndeplinind standardele internaţionale de calitate. Protejează-ţi locuinţa aşa cum se cuvine şi împiedică producerea unei catastrofe!

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri9 ore ago

Cum să aplici corect pentru un credit cu istoric negativ

Dacă aveți un istoric de credit negativ, poate fi dificil să obțineți finanțare pentru proiectele ori visele voastre. Din fericire,...

Eveniment3 zile ago

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai...

Uncategorized3 zile ago

Gartner spune ca 2023 este momentul adevarului pentru vehiculele electrice pe baterii

Mai mulți factori vor face ca anul 2023 să reprezinte un adevărat test pentru determinarea pe care o au guvernele...

Uncategorized3 zile ago

Noul mouse mat Razer Atlas, fabricat din sticlă securizată, oferă o nouă dimensiune a preciziei

Razer Atlas se face remarcat datorită fiabilității și a modului în care permite realizarea de mișcări ultrarapide și deosebit de...

Uncategorized3 zile ago

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai...

Uncategorized4 zile ago

Clinica Northo, evoluție pozitivă în anul 2022: peste 1000 de pacienți noi, 10% cotă de piață din tratamentele cu Invisalign®

Northo, clinica dedicată ortodonției lansată anul trecut, la mijlocul lunii martie, de Dr. Teodorina Secară, anunță un bilanț pozitiv pentru...

Baia Mare Baia Mare
Turism5 zile ago

Baia Mare, destinatia perfecta pentru iubitorii de calatorii

Odata cu venirea primaverii, tot mai multe persoane isi doresc sa porneasca intr-o noua calatorie si sa se bucure de...

Eveniment5 zile ago

Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Cu un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de viață a bateriei mai lungă decât modelele anterioare,...

Uncategorized5 zile ago

Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Cu un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de viață a bateriei mai lungă decât modelele anterioare,...

Eveniment6 zile ago

Plante care îți vor transforma în mod radical grădina – Iată care sunt plantele care vor oferi o estetică deosebită grădinii tale!

În fiecare anotimp te ocupi de grădina ta pentru a te asigura că este sănătoasă și cât mai frumoasă posibil....

Eveniment6 zile ago

Sebumul este scutul de protectie natural. De ce tenul tau are nevoie de el?

Sebumul este substanta naturala, secretata de glandele sebacee, existente pe aproape toata suprafata corpului. Ceea ce putini stiu insa, este...

Evenimento săptămână ago

Sfaturi care te vor ajuta sa organizezi o petrecere reusita in aer liber

Sfaturi care te vor ajuta sa organizezi o petrecere reusita in aer liber Nu este nimic mai placut decat o...

Exclusivo săptămână ago

Cod reducere Notino.ro și beneficiile oferite de către acest magazin online

În lumea actuală a cumpărăturilor online, căutarea unor magazine de încredere și accesibile cu amănuntul a devenit din ce în...

Cazare în Rădăuți Cazare în Rădăuți
Turismo săptămână ago

Cazare în Rădăuți: experimentează tradiția și confortul la un hotel de 4 stele

A venit momentul pentru să planifici o vacanță în Bucovina, însă nu te poți decide cu privire la cazare? Pentru...

Evenimento săptămână ago

Sfaturi utile pentru cei care doresc sa cumpere rulouri pentru ferestre

Vrei sa ai un plus de intimitate in locuinta si sa te feresti de privirile curioase si indiscrete ale vecinilor...

Evenimento săptămână ago

Cum pregatesti autoturismul pentru efectuarea ITP-ului astfel incat sa treci verificarea fara probleme?

Inspectia tehnica periodica sau ITP-ul are drept principal scop verificarea tuturor aspectelor tehnice pentru ca autoturismul sa nu fie un...

Știrile Săptămânii