Connect with us

Exclusiv

Cafeaua, elixirul zeilor, cu un cod reducere elefant

Published

on

Nu ar trebui să vă mire că această băutură este una dintre cele mai consumate din lume, fiind cultivată preponderent în America de Sud, în Brazilia și Columbia. Consumatorul mediu de cafea bea trei căni pe zi. Contrar credinței populare, cafeaua conține vitamine și minerale, precum și compuși antioxidanți, care sunt deosebit de benefici pentru sănătate. Cumpărați cafea de o calitate superioară la un preț de invidiat și beneficiați de un cod voucher Elefant.

Caracteristicile cafelei:

Bogată în antioxidanți;

Sursă de vitamine și minerale;

Favorizează tranzitul intestinal;

Conține cofeină stimulantă.

Concentrați-vă pe micronutrienții conținuți în cafea

Contrar credinței populare, beneficiile unei cești de cafea nu se limitează la simplă prezență a cofeinei. Dimpotrivă, cafeaua conține o cantitate semnificativă de vitamine, minerale, antioxidanți și substanțe bioactive. Printre acești micronutrienți, putem cita:

Magneziu: cafeaua este o sursă excelentă de magneziu pentru femei și o sursă bună pentru bărbați (bărbații au mai multe cerințe de magneziu decât femeile). Magneziul ajută la dezvoltarea sistemului osos, creșterea nivelului de proteine, enzime, la contracția musculară, la întreținerea sănătății dentare și la bună funcționare a sistemului imunitar.

Vitamina B3: cafeaua este o sursă excelentă de vitamina B3. Numită și niacină, vitamina B3 este implicată în multe reacții metabolice și contribuie în special la producerea de energie din carbohidrații, grăsimile, proteinele și alcoolul pe care îl ingerăm.

Vitamina B2: Cafeaua preparată și cafeaua espresso sunt surse bune de vitamina B2 pentru femei și surse pentru bărbați (bărbații au nevoie de mai multă vitamina B2 decât femeile). Vitamina B2, cunoscută și sub numele de riboflavină, joacă un rol important în metabolismul energetic al tuturor celulelor.

Cupru: cafeaua espresso este o sursă de cupru. Fiind o componentă de bază a enzimelor, cuprul este foarte important în procesul de formarea hemoglobinei și a colagenului care întreține și repară țesuturile.

Acid pantotenic: cafeaua preparată este o sursă de acid pantotenic. Acidul pantotenic sau vitamina B5 este parte a unei coenzime de bază care ajută organismul să se folosească de energia din produsele alimentare pe care le consumăm.

Cofeină. Acest compus este de departe cel mai bine caracterizat până acum în cafea. Cu toate acestea, conținutul de cafeină din cafea variază în funcție de tipul boabelor, de metodă de prăjire și de metodă de preparare a cafelei (pentru mai multe detalii, consultați fișa noastră informativă despre cafeină). Cofeină este cunoscută în primul rând pentru efectele sale stimulative. La adulții sănătoși, o cantitate mică poate crește vigilența și concentrarea. La alte persoane, totuși, poate provoca efecte biologice nedorite, precum insomnie, dureri de cap, iritabilitate și nervozitate.

Antioxidanți: Cafeaua conține mai mulți compuși antioxidanți. Capacitatea antioxidantă a unei diete poate fi sprijinită de consumul frecvent de cafea.

Compuși fenolici: Cafeaua conține cantități mari de acizi fenolici, inclusiv acizi cafeici și clorogeni. O cană de 200 ml de cafea oferă 70 mg până la 350 mg de acid fenolic.

Dacă v-am convins și dacă, prin absurd, nu sunteți deja un consumator de cafea, vizitați site-ul și luați o cafea de calitate pentru a o savura, totul cu un cod reducere elefant.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Numarul de companii care prefera dezvoltarea prin sistemul de franciza, crestere spectaculoasa

Published

on

By

Franchwise, lider pe piața de consultanță în domeniul francizelor în România și în CEE, a realizat o analiză internă conform căreia numărul companiilor românești (francizorilor) care mizează pe dezvoltarea prin sistemul de franciză a crescut cu 30% în perioada 2020-2022 comparativ cu 2019. Pentru a dezvolta acest model de business și în zona Moldovei, Franchwise a organizat în perioada 24-28 aprilie o serie de evenimente dedicate atât celor care își francizează afacerea, cât și celor care au venituri și pot investi într-o franciză, ocazie perfectă de a prezenta franciza care generează lunar 5.000 de euro profit: SolarFix, companie specialistă în sisteme fotovoltaice.

Potrivit specialiștilor Franchwise, nișele cu potențial mare de dezvoltare prin franciză pentru companii sunt beauty, fitness, healthcare, produse sau servicii destinate copiilor, agenții de real estate, florării, cabinete veterinare sau magazine pentru animale de companie, servicii de îngrijire bătrâni și servicii profesionale (contabilitate). Aceste nișe au o cerere ridicată pe piața românească și se pot adapta ușor la diferite zone geografice și segmente de clienți.

“Credem că Iași devine un centru foarte puternic de dezvoltare și un adevărat catalizator al firmelor cu potențial de investiție pentru Moldova. Avem exemple de companii foarte cunoscute care s-au dezvoltat prin acest sistem de francize din regiune, cum ar fi Spartan, Simigeriile Petru sau cafenelele Zireto. Iar acest lucru ne demonstrează că antreprenorii din regiune sunt din ce în ce mai deschiși la a dezvolta sau a prelua francize. Lucru reconfirmat și de prezența mare la evenimentele organizate în ultima săptămână la care au participat 120 de persoane”, explică Paul Voicu, Managing Partner Franchwise.

Potrivit datelor Franchwise, industriile care generează cele mai multe francize sunt retailul de proximitate, de exemplu: Inmedio are peste 200 de unități, iar La Doi Pași are o rețea care a depășit 1.900 de parteneri. Industria de food and beverage rămâne una de succes și cu potențial de creștere constant. Un astfel de exemplu este Simigeria Petru care e dezvoltat rețele de peste 70 de unități cu potențial de a depăși rapid 100.

Ce este o franciză?

O franciză este o formă de colaborare între două părți: francizorul și francizatul. Francizorul este proprietarul unui brand recunoscut pe piață, care îi acordă francizatului dreptul de a folosi numele, marca, produsele sau serviciile sale în schimbul unei taxe inițiale și a unor redevențe periodice. Francizatul este cel care cumpără dreptul de a opera sub brandul francizorului și trebuie să respecte anumite standarde de calitate, imagine și proceduri impuse de acesta.

Franciza este o modalitate avantajoasă pentru ambele părți: francizorul își extinde rețeaua fără să investească direct în noi unități și beneficiază de o cotă din vânzările generate de francizați; francizatul își deschide o afacere cu un risc mai mic decât dacă ar porni un business propriu, având la dispoziție un concept testat și validat pe piața.

Despre Franchwise

Înființată în 2011, Franchwise este cea mai mare companie de consultanță specializată în domeniul francizelor din România, contribuind la dezvoltarea mediului antreprenorial românesc. Până în prezent, Franchwise a ajutat peste 50 de companii din România să se extindă prin sistemul de franciză, intermediind intrarea pe piața românească a unora dintre cele mai cunoscute branduri internaționale – Logiscool, TUI Travel, Hugo Boss, Ethan Allen, Sacoor Brothers.  De asemenea, Franchwise a facilitat deschiderea de peste 300 de francize în România, în special în domeniile HoReCa, retail și servicii, în ultimii 10 ani, investiții estimate la o valoare de peste 22 milioane de euro. Pentru a sprijini antreprenorii și viitorii antreprenori să-și dezvolte business-ul, Franchwise a deschis cursuri în vederea francizării pentru francizori și francizați, la care au participant peste 100 de companii până în prezent.

Facebook Comments
Continue Reading

Exclusiv

OfertaDeLUX.ro – Descoperiți luxul la prețuri accesibile!

Published

on

By

Într-o lume în care timpul devine din ce în ce mai prețios, cumpărăturile online câștigă tot mai multă popularitate. Magazinul online OfertaDeLUX.ro reprezintă o sursă de inspirație pentru cei ce doresc să achiziționeze produse de lux la prețuri accesibile. Acesta pune în valoare ofertele marilor magazine din România, oferind produse de cea mai înaltă calitate, precum articole pentru copii, îmbrăcăminte, haine de brand, electronice, electrocasnice, bijuterii, cosmetice și produse de înfrumusețare.

Ce face OfertaDeLUX.ro special? Unul dintre aspectele esențiale care diferențiază OfertaDeLUX.ro de celelalte magazine online este promovarea produselor provenite de la marile magazine din România, cunoscute pentru reputația lor excelentă și pentru calitatea produselor oferite. Astfel, clienții pot fi siguri că achiziționează produse originale și de o calitate superioară.

Pe lângă aceasta, OfertaDeLUX.ro garantează prețuri competitive, ceea ce îl face atractiv pentru cei ce doresc să se bucure de cumpărături de lux la prețuri accesibile. Aceasta este o altă caracteristică care îl diferențiază de alte magazine online ce comercializează produse similare, dar la prețuri mai ridicate.

Categorii de produse disponibile pe OfertaDeLUX.ro OfertaDeLUX.ro pune la dispoziție o gamă variată de produse, astfel încât clienții să găsească tot ce au nevoie într-un singur loc. Printre categoriile de produse disponibile se numără:

  1. Articole pentru copii: hăinuțe, jucării și accesorii pentru copii de toate vârstele.
  2. Îmbrăcăminte: haine pentru femei, haine pentru bărbați și haine pentru copii.
  3. Haine de brand: produse de la brand-uri renumite, precum Gucci, Armani, Tommy Hilfiger, etc.
  4. Electronice: telefoane mobile, tablete, laptop-uri, televizoare și alte aparate electronice.
  5. Electrocasnice: mașini de spălat, frigidere, cuptoare cu microunde și alte aparate electrocasnice.
  6. Bijuterii: inele, cercei, brățări și coliere pentru femei și bărbați.
  7. Cosmetice și produse de înfrumusețare: produse de machiaj, parfumuri, produse pentru îngrijirea pielii și multe altele.

Cu OfertaDeLUX.ro, aveți acces la tot ceea ce vă doriți, de la produse de lux la prețuri incredibile.

Facebook Comments
Continue Reading

Exclusiv

Cosul de fum pentru centrala pe lemne – o investiție de viitor

Published

on

Luând în considerare scumpirile constante pentru gaz din ultimii ani ai decis să faci o schimbare la nivelul sistemului de încălzire din propria locuință? Alegând o centrală pe lemne, vei observa cum costurile de întreținere ale casei scad, în timp ce beneficiezi de tot confortul termic pe care ți-l dorești.

Ai grijă, însă, pentru că este foarte important să investești într-un cos de fum centrala pe lemne de buna calitate, care să îți asigure un tiraj excelent și datorită căruia să previi intoxicația cu fum, dar și incendiile. Din fericire, astăzi găsești pe piață o gamă foarte variată de produse, din care poți alege, în funcție de bugetul de care dispui, dar și rezultatul pe care vrei să îl obții.

Ce rol are un cos de fum centrala pe lemne?

Tehnic, sistemul de evacuare a fumului este extrem de important atunci când dispui de o centrală care funcționează pe bază de lemne. Acesta are rolul de a evacua în siguranță fumul produs în urma arderii, pentru a te bucura de un aer curat în locuință, în timp ce beneficiezi și de confortul termic dorit. Este vorba despre un obiect esențial, fără de care nu poți să utilizezi centrala în condiții propice și care trebuie montat cu multă atenție.

Ce produse ai la dispoziție?

Astăzi, pe piață găsești o varietate de coșuri de fum, ceea ce poate reprezenta o provocare atunci când cauți varianta potrivită pentru tine. De exemplu, poți să te orientezi către:

  • un coș din inox – inoxul este mult mai ușor ca greutate, în comparație cu alte produse de pe piață, motiv pentru care este mai simplu de montat, indiferent de locul în care vrei să aplici coșul. În același timp, s-a dovedit faptul că inoxul este rezistent la șocurile termice, dar și la coroziunea chimică, având o durată de viață sporită, de până la 25 – 30 de ani;
  • un coș ceramic – durabil și rezistent la îngheț, la dezgheț, dar și la temperaturi foarte mari, coșul ceramic este utilizat încă de acum câteva sute de ani și a dovedit deja că este extrem de eficient, având cel mai bun tiraj dintre toate tipurile de coșuri de fum pe care le găsești pe piață. Poți opta pentru un astfel de obiect mai ales dacă îți place stilul rustic.

Cum să montezi eficient coșul de fum?

Indiferent dacă optezi pentru un coș din inox ori pentru unul ceramic sau din beton, indicat este să apelezi la specialiști în domeniu pentru partea de montaj. De ce? Experții știu cum să măsoare foarte atent diametrul, înălțimea și cum să aplice coșul pentru a te bucura pe termen lung de siguranță în propria casă. Dacă nu apar aspecte imprevizibile, într-o singură zi, coșul tău de fum poate fi montat pe poziție, iar mai apoi poți începe să îl folosești.

De unde să achiziționezi ușor un coș de fum de calitate?

În loc să petreci ore în șir în magazinele de specialitate, mult mai ușor este să studiezi online produsele pe care le ai la dispoziție, până găsești varianta ideală pentru tine. În același timp, pe Internet găsești și fotografii reprezentative, pentru a-ți face o părere despre cum ar arăta coșul montat în locuința ta.

CosuriFum.roeste mereu la dispoziția ta! Găsești cosuri ceramice fum aici, dar și modele din inox, a căror durată de viață poate ajunge și până la 25 – 30 de ani. Asigură-te că întreții cu atenție sistemul pe care îl alegi, fiind suficient să îl cureți de 2 ori pe an.

Date de contact:

Email: office@cosurifum.ro

Telefon: +4 0763 687 665 / +4 0784 292 820 / +4 0721 280 587 / +4 031 816 92 86

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment2 zile ago

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în...

plan de călătorie plan de călătorie
Turism3 zile ago

Ghidul călătorului: cum să îți faci un plan de călătorie perfect?

Călătoriile sunt o modalitate excelentă de a experimenta lucruri noi, de a cunoaște oameni noi și de a crea amintiri...

Afaceri3 zile ago

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în...

Eveniment3 zile ago

Sfaturi utile in gasirea unui camin de batrani pentru o persoana apropiata

Gasirea unui azil de batrani adecvat pentru o persoana in varsta poate fi o sarcina demoralizanta. Trebuie sa tinem minte...

ușile de exterior ușile de exterior
Social4 zile ago

Termopanul: Soluție sigură și eficientă pentru ușile de exterior

Ușile de exterior joacă un rol cheie în ceea ce privește protejarea locuinței. Acestea sunt expuse în mod constant la...

Eveniment4 zile ago

Al treilea dialog LIVE între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare!

Astăzi, începând cu ora 16.00 va avea loc al treilea dialog live între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare   Nela...

pret parcare Otopeni pret parcare Otopeni
Turism4 zile ago

Afla tot ce trebuie sa stii despre pretul unei parcari Otopeni!

Te-ai intrebat vreodata de ce uneori pretul unei parcari Otopeni private poate fi apropiat de cel al parcarii aeroportului? Exista...

Afaceri4 zile ago

Numarul de companii care prefera dezvoltarea prin sistemul de franciza, crestere spectaculoasa

Franchwise, lider pe piața de consultanță în domeniul francizelor în România și în CEE, a realizat o analiză internă conform...

Eveniment4 zile ago

Raluca Andreica, Creative Director Mccann PR: ”Păduri cu arbori seculari s-au mai văzut. Dar păduri care spun povești nu s-au mai auzit. Până azi. „Pădurea Poveștilor Nemuritoare” – o campanie care poate duce povestea vieții tale mai departe

Agenția McCann PR alături de Fundația Conservation Carpathia și Primăria Nucșoara au lansat campania „Pădurea poveștilor nemuritoare” – un proiect...

Eveniment5 zile ago

B2B Academy oferă un nou tip de serviciu în industria de marketing: Fractional AI CMO

București, 23 May 2023 – B2B Academy, divizia de coaching a NNC Services, anunță lansarea serviciului său Fractional AI CMO. Cu...

Cultură5 zile ago

Descopera magia fotografiei cu Lights and Tales

Esti in căutarea unui fotograf de nuntă care să surprindă povestea ta de dragoste sub forma unei viziuni unice? Lights...

Eveniment5 zile ago

Al treilea dialog LIVE între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare!

Astăzi, începând cu ora 16.00 va avea loc al treilea dialog live între conciliatorii CSALB și consumatorii de servicii financiare Cu cine...

Eveniment6 zile ago

Care este destinaţia huselor de telefoane?

  Husele de telefoane sunt accesorii concepute pentru a proteja și îngriji dispozitivele mobile, cum ar fi telefoanele inteligente. Ele...

Eveniment7 zile ago

CabineteStomatologice.Net – Alegerea inteligentă pentru pacienții exigenți

Descoperiți cele mai bune cabinete stomatologice cu ajutorul platformei CabineteStomatologice.Net Pentru pacienții care doresc să găsească cele mai bune cabinete...

Evenimento săptămână ago

Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC CONDRAX SRL

18.05.2023 Anunț de finalizare a implementării proiectului societății SC CONDRAX SRL SC CONDRAX SRL anunță finalizarea proiectul cu titlul ”Granturi...

Uncategorizedo săptămână ago

Imagini cu pisici, documente și emisii de CO2 – cum afectează stocarea datelor planeta?

Adoptarea unui stil de viață prietenos cu mediul devine din ce în ce mai frecventă. Dar te-ai întrebat vreodată cât...

Știrile Săptămânii