Connect with us

Uncategorized

Unde in afara carosabilului mai poti gasi conuri semnalizare?

Published

on

conuri semnalizare

Contrar opiniei populare, poti gasi conuri semnalizare si in alte locuri, nu numai la nivelul carosabilului – in trafic, pe autostrazi si asa mai departe. Dupa cum le prezinta si numele, acestea au rol de semnalizare, deci pot fi folosite in aproape orice locatie care are nevoie de asa ceva.

Apoi, astfel de conuri sunt extrem de folositoare – deci ar fi pacat ca numai anumite persoane sau locatii sa aiba acces la ele. De exemplu, soferii ar putea marca rapid si eficient un accident intr-o zona mai dificila, de exemplu unde marcajele in forma de triunghi nu ar oferi destula vizibilitate.

Asadar, iata alte locuri si situatii in care se mai pot gasi/folosi astfel de conuri!

Administrarea si organizarea locurilor aglomerate

Orice eveniment aduce cu sine si o multime care, de cele mai multe ori, ingreuneaza deplasarea printr-o anumita zona. De exemplu, un concert din interiorul unui mall poate avea un impact negativ asupra modului in care clientii isi fac cumparaturile.

In acest caz, pot fi folosite conuri semnalizare pentru a separa zonele de trafic pietonal de zonele de activitate – precum concerte ori alte tipuri de evenimente.

Organizarea locurilor de parcare

Exista foarte multe locuri de parcare improvizate pe teritoriul Romaniei – improvizate in sensul ca, de foarte multe ori, sunt doar un spatiu asfaltat, fara niciun fel de marcaje. Administratorii acestora pot economisi bani prin folosirea de conuri semnalizare.

Totusi, chiar si locurile de parcare amenajate pot beneficia de pe urma acestor produse. In cazul aglomeratiei, un con amplasat corespunzator si la locul potrivit poate previne unele accidente.

Marcarea zonelor de joaca si parcurilor

Astfel de conuri mai pot fi folosite si pentru a marca parcurile si zonele de joaca pentru copii care nu au – inca – garduri sau bariere de delimitare. Din nefericire, lipsa gardurilor este un lucru comun in Romania – atat pentru locuri de joaca, cat si pentru scoli si alte institutii.

Asadar, soferii vor reduce viteza instinctiv atunci cand vad o zona marcata cu astfel de conuri – de altfel, conurile sunt uneori mai vizibile decat semnele de circulatie.

Marcarea zonelor de acces

O problema prezenta in foarte multe tari este lipsa trotuarului ori a unei delimitari concrete dintre carosabil si cladiri. Acestea din urma au, evident, zone de acces care nu trebuie sa fie blocate de masini parcate sau altele.

Drept urmare, institutiile sau companiile pot folosi conuri semnalizare pentru a marca, in permanenta, zonele de acces sau zonele rezervate pentru clientii/angajatii acestora.

La ce trebuie sa fii atent cand achizitionezi conuri semnalizare?

Un astfel de produs nu poate fi o simpla constructie din plastic – ba dimpotriva, nici nu trebuie sa fie doar plastic. Un con de semnalizare confectionat in mod corespunzator va fi mereu flexibil, in asa fel incat sa isi poata pastra forma chiar si dupa un impact sau dupa ce se actioneaza asupra sa cu forta.

Mai apoi, conurile trebuie sa fie si usor de manevrat, in cazul in care ai mai multe de amplasat.

Astfel de conuri, de cea mai inalta calitate, pot fi gasite cu usurinta in magazinul online marca Vesta – produse semnalizare, balize si nu numai la un pret avantajos!

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

Published

on

By

  • În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei, față de 207 lei cu un an în urmă

București, 28 martie 2024Românii au cheltuit, în medie, mai mult pentru comenzile online plasate între 14 februarie și 14 martie 2024, iar valoarea coșului mediu a ajuns la 244 de lei în acest an, în creștere de la cei 207 lei înregistrați în aceeași perioadă din 2023, potrivit datelor easySales înregistrate de la magazinele din platforma proprie de eCommerce.

„Românii au făcut achiziții – și, deseori, cadouri – cu o valoare semnificativ mai mare decât anul trecut, în această perioadă în care femeile și mamele au fost în prim-plan. Datele noastre arată că oamenii au achizitionat cel mai des, online, produse din categoriile Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby. Imediat în afara podiumului au urmat categoriile Frumusețe și îngrijire personală, alături de Grădină și aer liber”, a declarat Ciprian Cazacu, CEO și co-fondator easySales.

Valoarea medie a coșului din perioada 14 februarie – 14 martie 2024 o depășește și pe cea a întregului an 2023, care a atins, în perioada ianuarie-decembrie, 237 de lei.

Ca număr al comenzilor online înregistrate în perioada menționată, Top 10 al categoriilor de eCommerce arată astfel:

  • Casă și bucătărie, 60546
  • Electronice, 48412
  • Artă și hobby, 24926
  • Frumusețe și îngrijire personală, 24459
  • Grădină și aer liber, 20839
  • Fashion și bijuterii, 15944
  • Birotică, 13051
  • Sport, 11621
  • Produse de consum și uz casnic, 9321
  • Jocuri și jucării, 8810

Începând din Valentine’s Day, până în 13 martie 2024, numprul comenzilor efectuate prin intermediul marketplace-urilor a crescut semnificativ, la 240.236, față de 159.378 cu un an înainte.

Și numărul comenzilor internaționale a avut o creștere mai mult decât dublă, de la 23.038 în perioada de primăvară din 2023, la 48.636 în 14 februarie – 14 martie 2024.

Despre easySales

easySales este o platformă B2B și un start-up în creștere rapidă, lansat în aprilie 2019. Platforma  a devenit populară prin serviciile cloud care conectează jucătorii din comerțul electronic cu toate sistemele externe, în doar câteva minute. Beneficiile principale sunt: gestionarea centralizată a comenzilor din multiple canale, ​​listarea rapidă a produselor pe multiple canale de vânzare, sincronizarea stocurilor în timp real, analiza dinamică a prețurilor și a vânzărilor, traducere automată.

Printre inovațiile care stau la baza evoluției easySales se numără și soluții avansate de automatizare, concepute să eficientizeze gestionarea operațiunilor eCommerce. Un exemplu concret este capacitatea platformei de a automatiza printarea documentelor necesare comenzilor, cum ar fi facturile și AWB-urile, ce permite utilizatorilor să imprime automat documentele comenzilor, direct din interfața easySales. Utilizatorii pot integra acest pas în propriile procese de automatizare personalizate, simplificând procesul de gestiune a comenzilor și minimizând riscul de eroare umană.

Soluția easySales a fost desemnată finalistă a concursului Uipath Automation Award în luna Octombrie 2021 și, în mai 2022, a devenit finalistă în programul EBRD Star Venture, dedicat dezvoltării accelerate și extinderii start-up-urilor cu potențial din Europa, ce pot să consolideze ecosistemul de eCommerce cu soluții de automatizare. Recent, evoluția easySales a fost recunoscută prin distincția Gold Award în cadrul finalei InnovX Scale Up Accelerator. Mai multe informații sunt disponibile pe www.easy-sales.com pe facebook și linkedin.

Facebook Comments
Continue Reading

Uncategorized

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Published

on

By

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun final toate task-urile

București, România – 28 martie 2024 – Samsung Electronics lansează Galaxy Tab S6 Lite (2024), o tabletă versatilă concepută pentru a satisface atât nevoile profesionale ale consumatorilor, cât și pe cele de divertisment. Echipată cu celebrul S Pen de înaltă precizie, Galaxy Tab S6 Lite (2024) stimulează creativitatea, ideile și productivitatea pentru studenți, tineri profesioniști și familii.

La Samsung, înțelegem că viața se desfășoară într-un ritm alert, munca este tot mai dinamică, iar consumatorii au nevoie de un dispozitiv care să li se potrivească stilului lor de viață agitat de zi cu zi. Galaxy Tab S6 Lite (2024) și S Pen-ul său sunt partenerii ideali pentru a îmbina productivitatea cu divertismentul și creativitatea, permițând utilizatorilor să facă mai mult din activitățile pe care le iubesc, oriunde s-ar afla”, afirmă Junho Park, VP și Șef al Echipei de Planificare a Produselor din cadrul Galaxy Ecosystem, MX Business, din cadrul Samsung Electronics.

O nouă etapă în ceea ce înseamnă luarea de notițe

Galaxy Tab S6 Lite face mai ușor și mai plăcut ca niciodată să notezi ideile cu precizie. Vine împreună cu un S Pen ergonomic, proiectat pentru a asigura confortul, chiar și în timpul utilizării prelungite. Utilizatorii se pot bucura de realizarea de schițe în Samsung Notes sau de notarea rapidă a gândurilor, fără a fi necesar să deblocheze tableta. Și, fără nevoia unui încărcător separat, S Pen-ul este mereu gata să înregistreze orice sclipire de creativitate.

Pentru a maximiza productivitatea, Galaxy Tab S6 Lite este complet compatibil cu dispozitivele Galaxy, inclusiv cu Galaxy Buds FE, oferind o conectivitate fără probleme între multiple dispozitive. Utilizatorii își pot extinde creativitatea și pot realiza mai multe, în propriile lor condiții, în cadrul ecosistemului Galaxy.

Elegant, Portabil și Performant

Galaxy Tab S6 Lite (2024) impresionează cu un design rafinat, având un aspect metalic premium disponibil în trei culori: Oxford Gray, Chiffon Pink și Mint. Tableta este compactă și ușoară pentru o portabilitate sporită, având o greutate de doar 465g în versiunea Wi-Fi sau 467g în varianta LTE. În plus, ecranul de 10,4 inci al Galaxy Tab S6 Lite și marginile subțiri și simetrice de 9 mm oferă o experiență captivantă de vizualizare.

Pe lângă caracteristicile excelente de productivitate și divertisment, Galaxy Tab S6 Lite (2024) este echipată cu o baterie puternică care permite redarea video continuă timp de 14 ore. Astfel, Samsung le oferă utilizatorilor un dispozitiv de încredere pentru o experiență îndelungată de vizionare captivantă și libertate creativă. Datorită capacității tabletei de a gestiona cu ușurință mai multe aplicații, utilizatorii se vor putea bucura și de un multitasking mai eficient.

Disponibilitate

Galaxy Tab S6 Lite (2026) va fi disponibilă începând cu 28 martie.

Specificații de produs

Galaxy Tab S6 Lite (2024)
Display10.4-inch, 2000 x 1200 (WUXGA+), TFT
*Măsurată diagonal ca un dreptunghi complet, fără a lua în considerare colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și orificiului camerei.
Sistem de operareAndroid 14.0
Dimensiuni154.3 x 244.5 x 7.0mm
Greutate465g (Wi-Fi) | 467g (LTE)
CameraRear8MP
Front5MP
Memorie & Stocare*4GB+64GB4GB+128GBmicroSD up to 1TB**
* Disponibilitatea de stocare poate diferi în funcție de piață, model, culoare sau operator. Spațiul real disponibil pentru stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat și de piață, model, dimensiunea și formatul fișierului.** Cardul MicroSD se vinde separat.
APQuad core 2.4GHz + Quad core 2.0GHz
Baterie*7,040mAh (typical)
**Valoarea tipică a bateriei a fost testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare deviația capacității bateriei între probele testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 6,840mAh.
ConectivitateLTE*, Wi-Fi, Bluetooth® v 5.3
* Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață sau operator.
CuloareOxford Gray, Chiffon Pink or Mint
SunetDual Speakers sound by AKG, Dolby Atmos®

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Facebook Comments
Continue Reading

Uncategorized

Secretele unei vacante de Paste perfecte in strainatate

Published

on

rezervare parcare Otopeni

Primul pas pentru vacanta perfecta? Alegerea destinatiei, evident. Daca planuiesti o vacanta in aceasta perioada, probabil vrei sa te bucuri de sarbatorile pascale intr-un mod diferit. Cauta locuri precum Spania si Italia, unde procesiunile religioase sunt diferite fata de ceea ce ai vazut pana acum in Romania, sau bucura-te de atmosfera calda si primitoare a unei tari precum Grecia.  

Fiecare tara are ceva unic de oferit, asa ca informeaza-te bine inainte de a lua o decizie. Organizeaza vacanta perfecta cu urmatoarele sfaturi!

  1. Planifica totul din timp

Sa lasam spontaneitatea pentru alte momente, deoarece vacanta de Paste este o perioada foarte populara pentru calatorii internationale.

Vei beneficia de preturi mai bune si vei avea timp sa cercetezi tot ce ai putea face in destinatia aleasa daca planifici totul din timp. Rezerva-ti zborurile si cazarea cu cateva luni in avans – timpul trece repede, e cazul sa incepit sa cauti!

  • Nu uita de locul de parcare din Otopeni, rezerva din timp

Daca zborul tau porneste de la Aeroportul Henri Coanda din Otopeni, nu uita sa finalizezi deja procesul de rezervare parcare Otopeni. Chiar daca ai gasit locatia perfecta de ceva timp, nu strica sa arunci o ultima privire si sa apesi butonul Confirma.

De ce? Simplu! Vei sti ca ai un loc de parcare in imediata apropiere a aeroportului, ca vei evita aglomeratia si agitatia, ca nu vei pierde timpul si, daca ai noroc, chiar poti obtine un tarif mai bun pentru rezervarea parcarii in Otopeni.

 Plus, este incredibil de convenabil – ajungi cu masina la parcarea de la Aeroportul Otopeni si pleci direct spre poarta de imbarcare, fara griji.

  • Nu impacheta mai multe lucruri decat ai nevoie

Eterna dilema: ce sa iau cu mine? Raspunsul: exact ce ai nevoie. Verifica prognoza meteo si asigura-te ca ai o tinuta potrivita pentru orice capriciu al vremii. Nu uita nici de adaptorul pentru priza, incarcatoare si, desigur, pasaportul si documentele de calatorie.

  • Alege experiente autentice

Participa la slujbele locale, gusta din bucatele traditionale si imbratiseaza obiceiurile locului. Bloggerii si vloggerii de calatorii recomanda de fiecare data ca, daca vrei o experienta unica, sa de abati de la traseele turistice si sa descoperi ca un localnic destinatiile pe care le vizitezi.

Lista ta de sfaturi pentru o vacanta de Paste perfecta

  • Fa-ti rezervare la parcarea din Otopeni – start fara stres pentru aventura ta.
  • Planifica din timp – de la zboruri la cazare, evita surprizele neplacute.
  • Impacheteaza inteligent – adapteaza-ti bagajul pentru activitatile planificate si la vreme.
  • Traieste ca un localnic – cauta experiente autentice si conecteaza-te cu adevarat cu locul si oamenii.
  • Documenteaza-te – afla mai multe despre traditiile de Paste ale destinatiei tale.
  • Ramai deschis la nou – vacantele sunt momente perfecte pentru a incerca lucruri noi.
  • Fii respectuos – cu traditiile, locurile si oamenii pe care ii intalnesti.
  • Relaxeaza-te si bucura-te – la urma urmei, esti in vacanta. Lasa grijile acasa si savureaza fiecare moment.

Urmeaza aceste sfaturi si vei avea parte de o vacanta de Paste memorabila, plina de experiente noi si momente de neuitat.

Incepe-ti calatoria cu dreptul, alege Olimpia Airport Parking – parcare premium, la doar 200 de metri de terminal! Cu facilitati moderne si un sistem de rezervare usor de folosit, alegerea lor este un pas catre o calatorie lipsita de stres.

Rezerva-ti locul din timp si concentreaza-te pe ceea ce conteaza cu adevarat: sa te bucuri de vacanta ta​​.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Uncategorized39 de minute ago

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

București, 28 martie 2024– Românii au cheltuit, în medie, mai mult pentru comenzile online plasate între 14 februarie și 14 martie...

Uncategorized2 ore ago

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

rezervare parcare Otopeni rezervare parcare Otopeni
Uncategorized2 ore ago

Secretele unei vacante de Paste perfecte in strainatate

Primul pas pentru vacanta perfecta? Alegerea destinatiei, evident. Daca planuiesti o vacanta in aceasta perioada, probabil vrei sa te bucuri...

Uncategorized22 de ore ago

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Uncategorizedo zi ago

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Entertainmento zi ago

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized2 zile ago

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

București, România  – 26 martie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul memoriilor flash afiliată la...

Eveniment2 zile ago

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized3 zile ago

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Uncategorized6 zile ago

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Ce facilități și servicii sunt disponibile în apropierea apartamentelor din București, cum ar fi magazine, școli și parcuri? Ce facilități și servicii sunt disponibile în apropierea apartamentelor din București, cum ar fi magazine, școli și parcuri?
Afaceri7 zile ago

Ce facilități și servicii sunt disponibile în apropierea apartamentelor din București, cum ar fi magazine, școli și parcuri?

Atunci când alegeți un apartament în București, este esențial să luați în considerare nu doar caracteristicile interioare ale locuinței, ci...

Eveniment7 zile ago

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

Evenimento săptămână ago

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

Uncategorizedo săptămână ago

Cancerul de prostată: Tratamente fără frontiere cu ajutorul experților din Turcia

Cancerul de prostată, una dintre cele mai răspândite forme de cancer întâlnite la bărbați în întreaga lume, reprezintă o provocare...

Uncategorizedo săptămână ago

Peste 1.000 de studenți merg în următoarea etapă a Future Jobs Cup, proiectul educațional lansat de TikTok și Școala de Valori în România

București, 21 martie 2024 – Aproximativ 2.400 de studenți din principalele universități din România s-au înscris în Future Jobs Cup, proiectul...

Uncategorizedo săptămână ago

MSI lansează în România noua serie de laptopuri pregătite pentru inteligența artificială

MSI, producător de laptopuri de top la nivel mondial, anunță lansarea în România a noii sale game de laptopuri echipate cu...

Știrile Săptămânii