Connect with us

Afaceri

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar?

Published

on

Ce abilități ai nevoie pentru a fi bucătar?

Alegerea de a începe o carieră ca bucătar este ceva ce oricine poate face în orice moment al vieții sale. Având în vedere că industria ospitalității continuă să crească de la an la an, există în continuare o cerere mare de bucătari calificați, iar cerințele pentru a începe s-ar putea să nu fie atât de dure pe cât ați anticipat.

În zilele noastre există atât de multe experiențe diferite de luat masa disponibile, de la experiențe fine dining, restaurante de stradă, restaurant take away , care acoperă tot felul de bucătării tradiționale și de fuziune. A deveni bucătar deschide multe căi diverse, nu te limitezi la un singur tip de bucătărie sau unitate. Acest lucru înseamnă că puteți fi maestru al propriei direcții de carieră, lucru care face apel la mulți bucătari în devenire!

Care sunt cerințele pentru a deveni bucătar?

Oricine poate deveni bucătar, dar dacă ești la început trebuie să ai parte de o experiență de lucru într-o bucătărie pentru a-ți pune CV-ul.

De asemenea, ar putea fi benefic pentru tine să obții o calificare. De exemplu, dacă doriți să vă specializați în unități franceze, fiind instruit clasic în stil și tehnici Cordon Bleu vă va oferi cunoștințele de care aveți nevoie.

Vestea bună este că există o mulțime de moduri în care puteți face acest lucru:

Locul de muncă – Multe instituții sunt dispuși să ia pe abandon școlar. V-ar începe calea de formare ca asistent de bucătărie sau stagiar și locul de muncă ți de drum până în ierarhia bucătărie.

Ucenicii – De asemenea, puteți lucra și învăța în același timp. O ucenicie va începe, de obicei, la un nivel intermediar sau avansat. Va trebui să aveți unele calificări pentru a obține o ucenicie, de obicei, cel puțin engleză și matematică, precum și alte studii.

Colegiul – Dacă aveți școala profesională și doriți să studiați gătitul profesionale- de asemenea, numit Arte Culinare – există cursuri speciale unde vă puteți înscrie.

Scoala culinara – Există numeroase școli puteți participa pentru a obține o calificare. Școala culinară va preda tehnici de gătit de la maeștri, adesea folosind cele mai noi echipamente și metode de înaltă tehnologie. Ele pot fi, de asemenea, de neprețuit în furnizarea de contacte și o rețea de sprijin.

Dacă aplicați pentru un rol mai înalt, toate unitățile vor dori să vadă că aveți experiență de lucru în bucătării. În cazul în care CV-ul dumneavoastră este un pic bazat pe calificările relevante, având o experiență de bună calitate și expertiză într-o bucătărie poate compensa pentru el.

Lucrul într-o bucătărie poate fi pe cât de provocator, pe atât de plin de satisfacții și trebuie să fii pregătit să muncești din greu. Demonstrarea faptului că sunteți fericit să lucrați la locurile de muncă banale, cum ar fi spălarea sau golirea gunoiului, va dovedi că sunteți devotați acestei cariere și sunteți dispuși să munciți din greu pentru a ajunge acolo unde doriți să fiți. Atunci când ești mai stabilit în carieră, aceste experiențe te vor ajuta să mentorezi și să gestionezi noi starturi.

Pentru cei care sunt dornici să progreseze la roluri de conducere, sau poate au vise de a rula o afacere, precum și de a fi un bucătar-șef, unele înțelegere a managementului de afaceri, conturi, precum și modul de utilizare a mass-media sociale pentru a pieței afacerea dumneavoastră ar putea ajuta în continuare în cariera ta.

O bună înțelegere a siguranței bucătăriei, a igienei alimentare și a conștientizării alergenilor și a importanței lor în bucătărie ar fi, de asemenea, benefică, începând cu portul unei uniforme de bucătar.

Top 10 abilități necesare pentru a deveni bucătar

Fără îndoială, trebuie să poți găti, dar a fi bucătar înseamnă mai mult decât a pune mâncare pe o farfurie. De asemenea, trebuie să dezvoltați și să stăpâniți câteva abilități cheie. Am lucrat cu bucătari pentru a dezvolta o listă de abilități de top 10, care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru o carieră de succes ca bucătar.

 1. Dorința de a învăța
  Să devii bucătar poate fi o experiență practică de învățare și, așa cum se spune, practica face perfect. Trebuie să stăpânești aromele și tehnicile diferitelor feluri de mâncare care pot dura timp și multă energie. Pentru a deveni un mare bucătar, va trebui să fii deschis la învățarea constantă.
 2. Pasiune autentică
  Viața unui bucătar este solicitantă, deoarece cele mai aglomerate zile de lucru sunt adesea cele în care alți oameni sărbătoresc – Crăciunul, Ziua Îndrăgostiților sau Duminica Mamei pentru a numi câteva. Prin urmare, trebuie să aveți o dorință reală de a fi persoana care face experiențele de luat masa ale altor oameni speciale. Protejarea și încurajarea pasiunii pentru toate lucrurile culinare vă va menține flerul artistic viu și vă va ajuta să vă bucurați de munca voastră.
 3. Organizare
  Știm că bucătăriile pot fi un mediu foarte aglomerat pentru a-l lucra și, prin urmare, este esențial să aveți capacitatea de a lucra întotdeauna curat și ordonat. Această abilitate este cheia pentru Chef Seán Hughes:

 ”Lucrați curat și ordonat. Vedeți o mulțime de bucătari care sunt bucătari punct de vedere tehnic foarte bun, dar de îndată ce acesta devine ocupat, secțiunea lor devine murdar și ei într-adevăr lupta. În cazul în care secțiunea dumneavoastră este o mizerie, atunci creierul tău va fi prea încărcat.”

Seán Hughes, Sous Chef la Shears Yard, Leeds.

Fă-ți timp să faci ordine în timp ce mergi, astfel încât să nu fii copleșit în secțiunea ta, șterge-ți suprafețele și pune totul înapoi acolo unde îi este locul. Rămâi organizat pentru a rămâne în control. Pe măsură ce avansezi în carieră, abilitățile organizaționale excelente te vor asigura că gestionezi eficient personalul și te vor ajuta să controlezi fiecare aspect al bucătăriei, de la fluxul de lucru până la placarea vaselor.

 1. Abilitatea de a lucre multitask
  Pot exista multe elemente de alimente pe o farfurie pentru a face un fel de mâncare complet. Acum gândiți-vă, acea placă aparține pe o masă cu alte trei tipuri de alimentare, plus laturi. În cazul în care masa a avut starters, de asemenea, că este posibil alte patru feluri de mâncare anterioare care au nevoie de factoring în modul în care și atunci când acest fel de mâncare unul vine împreună. A fi capabil să te gândești la totul dintr-o dată și să înțelegi și să știi la ce lucrează fiecare secțiune a bucătăriei, este o abilitate care este foarte greu de stăpânit. Un Head Chef va putea face acest lucru foarte bine, va înțelege și va ști și ce experimentează clienții și ce face echipa din fața casei în orice moment în timpul serviciului.
 2. Creativitatea
  A deveni bucătar implică mai mult decât a urma o rețetă. Un bucătar va fi creativ în ceea ce privește punerea unui meniu împreună, modul în care felul de mâncare arată în farfurie și modul în care are gust pentru clienți. Ei vor fi, de asemenea, creativi în planificarea modului în care funcționează bucătăria. Unii bucătari se vor ocupa chiar și de decor, veselă și aranjamente de scaune în restaurant. Reputația creativă a unui bucătar este adesea ceea ce aduce clienții pe ușă, așa că nu-ți fie teamă să experimentezi cu creativitatea ta!
 3. Time Management
  A șasea noastră abilitate vine de la Victor, care are o experiență de peste cincisprezece ani ca bucătar cu pregătire clasică înainte de a-și înființa propria afacere în design comercial de bucătărie. Victor subliniază importanța gestionării timpului; el spune că această abilitate a fost în plus benefică pentru el în afara bucătăriei.

”Una dintre cele mai mari abilități pe care le folosesc astăzi este aceeași abilitate sau proces pe care un bucătar l-ar folosi, [și anume] capacitatea de a vă planifica cu precizie munca în mod eficient în timp ce planificați pentru situații neprevăzute, gestionarea eficientă a timpului pentru mine și echipa mea”.

Victor Cardamone, proprietarul Mise Designs, Pennysylvania.

 1. Munca în echipă
  Bucătăria profesională poate fi o combinație de diferite categorii oameni, care se reunesc printr-o dragoste comună pentru gătit. Posibilitatea de a lucra și de a merge mai departe cu echipa ta este o abilitate esențială pentru o carieră de bucătar fără probleme. A fi bucătar într-o bucătărie este ca și cum ai fi o rotița într-o mașină, fiecare persoană are un rol de jucat pentru succesul serviciului. Tu și restul echipei tale trebuie să lucrați bine împreună pentru a realiza acest lucru.
 2. Abilități de conducere

Pe lângă faptul că sunt un jucător de echipă, bucătarii cu experiență ar trebui să știe cum să conducă echipa și să obțină tot ce este mai bun din ele. Head Chef are responsabilitatea pentru bucătărie, așa că trebuie să fie în măsură să dea direcție și să o urmeze imediat. În același timp, trebuie să mențină o atmosferă optimistă în bucătărie. De asemenea, este posibil să fie nevoie să îndrume și să antreneze membrii personalului junior în timpul serviciului, asigurându-se în același timp că totul se desfășoară fără probleme.


 1. Bucătarii rezilienți vor primi frecvent feedback de la alți bucătari, colegi și clienți cu privire la alimentele pe care le produc și nu toate feedback-urile vor fi pozitive. Trebuie să fii capabil să gestionezi critica, să o privești cinstit și să decizi dacă este sau nu valabilă. Bucătarul și proprietarul afacerii, Ira, își amintește când și-a început cariera:

” Trebuie să ai o piele groasă. Când am început a fost greu, deoarece nu au fost multe bucătari de sex feminin. Este, evident, îmbunătățită de atunci […] Din fericire, eu sunt destul de natural rezistente.”

Ira Silverman, proprietar al Ira B’s Snack Bar & Catering Service,Leeds.

 1. Stamina
  Această abilitate s-ar putea surprinde, dar bucătarii trebuie să aibă un nivel excelent de fitness fizic și mental. Lucrul într-o bucătărie poate fi foarte solicitant din punct de vedere fizic – lucrul în schimburi lungi pe picioare la temperaturi caniculare și fără multe pauze – este dificil. Pe deasupra, energia mentală necesară pentru a face față presiunii și a fi pe partea de sus a jocului, secțiunea și bucătăria ta, poate fi imensă. Un bucătar cu experiență va avea o rezistență excelentă pentru a rămâne concentrat și de a produce în mod constant feluri de mâncare pentru clienți.

Amintiți-vă, abilități ca acestea pot dura o viață pentru a perfecta asa ca nu vă faceți griji în cazul în care această listă nu suna ca tine … totusi! A fi conștient de abilitățile cheie necesare pentru a fi bucătar este un pas în direcția cea bună. Lista noastră și sfaturile prietenilor noștri bucătari ar trebui să vă dea de gândit atunci când vă gândiți la propriile sentimente și acțiuni în bucătărie. Așa că luați-vă uniforma de bucătar și treceți la treabă!

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Cum se aleg cele mai bune profile led in functie de incapere?

Published

on

Tehnologiile de iluminare pe baza de led vin in ajutorul clientilor cu o serie de beneficii legate de costuri, consum si protectie a mediului inconjurator.Profilele  led au latimi diferite  si  lungimi  chiar si pana la 5 metri bara, iar posibilitatile de montaj variaza in functie de design,  si a  spatiului din plan.

Banda led este incoporata in  profile din aluminiu si astfel se obtine oiluminarea  liniara sau decorativa, in functie de solicitare, iar durata de rezistenta este mai mare. Profilele led sunt de mai multe dimensiuni, iar principalul rol pe care il indeplinesc este de a  crea linii, forme  de lumina impresionante , contribuind totodata la un design  inovator, in tendinte.

Profilele led ajuta la schimbarea stilului monoton al benzii led si la crearea unui stil adaptat celor care locuiesc in incaperea iluminata. Majoritatea profilelor led acopera banda led , si mai mult de atat,  exista posibilitatea de a le adapta in functie de particularitatile fiecarui proiect arhitectural.

Exista posibilitatea sa se  comanda profile led pentru interior sau exterior cu optiunea,  de a  aleage chiar si indicele de culoare al benzii led. Pentru ca fiecare spatiu are nevoi de iluminare diverse, banda led de culoarea alba va servi unei iluminari neutre si complete, pe cand cea calda  va fi folosita pentru a crea o zona ambientala sau cu nota de detasare  intr-o anumita parte a zilei.

Deasemeni, cu ajutorul unei telecomezi ele  pot fi controlate de la distanta, iar cei care se bucura de aceste tehnologii vor fi cu atat mai multumiti de avantajele pe care aceasta le prezinta pentru a creste nivelul de comfort. Profilele led sunt  corpuri de iluminat in tendinte la nivel global, foarte apreciate de designerii de interior si arhitectii internationali.

Pe langa eficienta, siguranta si economia de energie electrica, becurile led inlocuiesc cu succes becurile incandescente, cu halogen sau cele compact-fluorescente. Corpurile de iluminat led  sunt foarte rezistente chiar si impotriva aprinderilor si a schimbarilor de temperatura sau tensiune. De asemenea, se incarca la capacitate maxima in cel mai scurt timp. Pentru evenimente speciale, acestea pot fi montate cu scopul crearii unei atmosfere unice sau pentru a surprinde participantii.

Corpurile de iluminat pot fi decorative sau practice si pot avea dimensiuni si forme diferite, in functie de nevoile fiecarui spatiu. Pentru decorarea bucatariei, profilele led incastrate in mobilier confera o iluminare sporita. Lampile pentru birou sunt excelente pentru a da o nota de stil spatiilor de lucru.

Pentru a afla mai multe informatii cu privire la sistemele de iluminare, corpurile de iluminat si profilele led de care aveti nevoie pentru propria locuinta sau pentru un proiect mai complex, este recomandat sa stati de vorba cu specialistii si sa comparati ofertele pe care acestia le prezinta. Nu toate solutiile de iluminat led care exista pe piata sunt eficiente si majoritatea risca sa isi piarda minim  5 % din capacitatea de iluminare, calitatea profilului si a dispensorului dupa primul an de intrebuintare. Tocmai de aceea, discutand cu expertii reusiti sa alegeti variantele de calitate/pret, care confera un consum redus si o luminozitate conform propriilor obiective.

Producatorul ProfilistLED a fost infiintata in anul 2016 si ofera la ora actuala cele mai eficiente solutii de iluminat de pe piata. Specializata in tehnologii moderne si sisteme de iluminat eficiente si avand o experienta de peste 25 de ani in domeniu, aceasta pune la dispozitia clientilor tehnologii moderne si solutii sustenabile.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

O caracteristică importantă a unui centru de date cu cea mai bună ofertă pentru afaceri

Published

on

By

data center Bucharest

În lumea digitală de astăzi, este esențial pentru întreprinderi să aibă acces la o conectivitate rapidă și fiabilă. Și, deși multe companii se pot baza pe conexiunile la internet furnizate de furnizorul lor de găzduire, unele au nevoie de mai mult.

Aici intervin centrele de date. Centrele de date sunt facilități care găzduiesc servere de calculatoare și infrastructura asociată, cum ar fi rețelele și sistemele de alimentare. Acestea oferă o locație centralizată pentru stocarea și procesarea tuturor tipurilor de date, de la documente simple la programe și aplicații complexe.

Centrele de date sunt esențiale pentru întreprinderi, deoarece le permit acestora să își stocheze activele digitale într-un singur loc pentru a fi accesate cu ușurință de către angajații care au nevoie de ele. De exemplu, o companie ar putea stoca toate documentele sale pe serverele dintr-un centru de date, astfel încât angajații să le poată accesa de oriunde cu o conexiune la internet. Un număr mare de servere poate contribui, de asemenea, la îmbunătățirea vitezei și a performanței rețelei prin repartizarea sarcinii pe mai multe mașini. Centrele de date sunt adesea conectate la internet prin conexiuni de peering.

Ce este peering-ul?

Peering-ul este un punct de interconectare a rețelelor prin care două rețele fac schimb de trafic fără plată.

În trecut, multe companii furnizau servicii de peering prin conectarea directă a rețelelor lor una la cealaltă. În prezent, însă, majoritatea furnizorilor de servicii de internet (ISP) stabilesc puncte de peering între ei și alți ISP prin intermediul unui punct de schimb.

Numărul de puncte de schimb a crescut de-a lungul timpului, pe măsură ce au fost creați mai mulți furnizori de servicii Internet. Acest lucru a făcut mai ușor pentru ISP să își conecteze rețelele între ele prin intermediul acestor puncte de schimb, ceea ce reduce costurile și îmbunătățește performanța.

Peering-ul direct cu furnizorii este o modalitate de a vă conecta direct la rețelele furnizorilor dumneavoastră, permițându-vă să reduceți latența și să îmbunătățiți performanța.

Care sunt avantajele unui centru de date care are conexiuni directe de peering cu furnizorii de servicii internet?

Avantajele unui data center Bucharest care oferă conexiuni de peering direct cu 80% dintre furnizorii de internet europeni:

1. O fiabilitate mai mare: Furnizorii de servicii de internet au un stimulent pentru a-și menține conexiunile cu alți furnizori de servicii de internet, deoarece se bazează unii pe alții pentru conexiuni. Acest lucru înseamnă că firma dvs. va beneficia de un timp de funcționare ridicat și de o latență scăzută, deoarece conexiunea dvs. va avea mai puține șanse să se defecteze sau să încetinească.

2. Costuri mai mici: Prin utilizarea unui centru de date care are conexiuni de peering directe cu ISP europeni, veți putea compensa costurile asociate cu construirea propriei infrastructuri prin utilizarea infrastructurii altcuiva. Acest lucru vă poate economisi bani din cheltuielile cu echipamentele și de întreținere, precum și din costurile de personal pentru inginerii care, altfel, ar trebui să vă construiască propria infrastructură de rețea.

3. Performanță mai bună: Cu cât există mai multe conexiuni directe de peering între două puncte din coloana vertebrală a internetului, cu atât mai multă lățime de bandă este disponibilă pentru ca aceste două puncte să o folosească în orice moment. Acest lucru înseamnă că, dacă o conexiune eșuează sau încetinește, este disponibilă mai multă lățime de bandă din altă parte a rețelei backbone, astfel încât nu există niciun impact vizibil asupra performanței pentru utilizatorii finali care accesează site-uri web găzduite pe serverele aflate în locația acelui centru de date.

4. Eficiență: Acest lucru permite trimiterea traficului direct către acei furnizori de servicii de internet, fără a trebui să treacă mai întâi prin rețeaua unei alte companii. Acest lucru accelerează timpul de livrare și reduce costurile, deoarece nu sunt implicate taxe suplimentare; de asemenea, asigură faptul că firma dvs. nu rămâne blocată într-o situație de blocaj, în care prea mult trafic vine într-un singur loc deodată (ceea ce poate cauza congestie).

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Comandă online verighetele pentru cununie

Published

on

By

Bijuteria Mataranga

Pe măsură ce se apropie sezonul nunților, multe cupluri caută modalități de a face ca ziua lor specială să iasă în evidență. O modalitate de a face acest lucru este alegerea unui stil și a unui material unic de inel.

Comandați verighete de aur personalizate

Verighetele de nuntă sunt realizate în mod tradițional din aur sau platină, dar există multe alte opțiuni disponibile astăzi. Una dintre aceste opțiuni este comandarea online a verighetelor din aur. Aceasta a devenit o alegere din ce în ce mai populară, deoarece vă permite să obțineți exact ceea ce vă doriți fără a fi nevoie să vizitați personal un magazin de bijuterii.

Unul dintre beneficiile comenzii online este că puteți vedea cum va arăta inelul înainte de a-l cumpăra. Când vine vorba de cea mai importantă zi din viața ta, vrei să te asiguri că fiecare detaliu este perfect. De la flori la mâncare, de la tort la rochie, totul trebuie să fie perfect – și asta include verighetele de nuntă.

Verigheta dvs. de nuntă ar trebui să fie un simbol al iubirii și al angajamentului vostru unul față de celălalt și ar trebui să dureze pentru totdeauna. O verighetă tradițională din aur de la bijuteria Matarangă este o alegere ideală pentru acest lucru: este atemporală și frumoasă, cu o eleganță strălucitoare care nu se va demoda niciodată.

Un alt beneficiu al comenzii online este că este mult mai ușor decât să mergi într-un magazin unde pot exista sute de inele disponibile la vânzare la un moment dat. Cu toate acestea, cu atât de multe opțiuni disponibile online, poate fi dificil pentru cuplurile care nu sunt sigure de ceea ce își doresc atunci când vine timpul pentru această achiziție importantă!

Verighetele de aur personalizate sunt o modalitate excelentă de a vă exprima și de a vă arăta dragostea pentru o altă persoană. Procesul de realizare a acestora este puțin diferit față de cumpărarea unuia pe care îl găsești într-un magazin, dar nu este prea dificil. Iată cum se face:

1. În primul rând, trebuie să stabilești ce fel de inel vrei să faci. Există multe stiluri diferite disponibile, așa că alege unul care se potrivește cel mai bine situației tale.

2. Apoi, află din ce material vrei să fie făcut inelul tău. Aurul este de departe cea mai populară alegere pentru realizarea de verighete, dar există și alte metale disponibile, dacă acesta nu vă convine!

3. Cel mai important lucru de reținut atunci când comandați o verighetă din aur este să vă asigurați că aceasta se potrivește perfect. Veți dori ca inelul dvs. să fie suficient de confortabil, astfel încât să îl puteți purta toată ziua fără probleme! Dacă aveți probleme în a găsi o potrivire bună, încercați să vizitați unul dintre magazinele fizice, unde puteți proba verighete ca să găsiți o mărime care vi se potrivește cel mai bine!

Aurul își păstrează frumusețea

Aurul este, de asemenea, un metal care nu se pătează în timp, ceea ce înseamnă că, odată ce ați ales modelul de inel, vă veți putea bucura de el ani de zile fără să vă faceți griji că își va pierde strălucirea sau se va decolora.

Un alt motiv pentru care oamenii aleg verighetele din aur este că acestea oferă un raport calitate-preț foarte bun. Puteți găsi multe opțiuni diferite disponibile la prețuri accesibile, ceea ce le face o alegere excelentă pentru cei care doresc să economisească bani, obținând în același timp ceva elegant și frumos.

De asemenea, atunci când alegeți o verighetă din aur, veți dori să căutați una care a fost realizată cu un aliaj de înaltă calitate – cu cât este mai mare procentul de aur în aliajul inelului, cu atât mai bună va fi calitatea acestuia.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Știri din județ3 ore ago

Bolerouri tricotate și bolerouri elegante – Ce să alegi și cum să le porți

Dacă dorești să fii în tendințe în acest sezon de modă, atunci trebuie doar să-ți îndrepți atenția către bolerouri tricotate...

Știri din județ3 ore ago

Sacouri în carouri și sacouri slim fit la modă în acest sezon

Mulți bărbați adepți ai stilului urban, deschiși la lucruri noi, preferă sacouri în carouri, atunci când vine vorba de modă. Acest...

Știri din județ3 ore ago

Șepci și fulare pentru bărbați stilați

Deși mulți bărbați optează acum pentru pălării sau berete, șapca continuă să aibă o prezență puternică în garderoba masculină, ca...

Exclusiv3 ore ago

Sfaturi despre organizarea camerei celui mic

Organizarea obiectelor din camera celui mic poate fi o adevarata provocare, in special daca aici se regasesc numeroase jucarii, puzzle-uri...

Exclusiv3 ore ago

Cum poti alege cele mai bune blendere?

Blenderul este un aparat electrocasnic utilizat in primul rand pentru a zdrobi alimentele, dar care, datorita accesoriilor pe care le...

Viața în Iasi3 ore ago

Smartwach – Ceasuri inteligente pentru oameni moderni

Viața fără un smartwatch este acum de neconceput. Pentru mulți utilizatori, un ceas inteligent este un plus excelent. O singură privire la ceas...

Eveniment7 ore ago

Ce soft de gestiune poți alege pentru magazinul tău în 2022?

Pentru a ține pasul cu piața și pentru a întrece așteptările clienților, un magazin online nu trebuie să suprindă doar...

Eveniment2 zile ago

5 pași de urmat atunci când investiți în piese utilaje

Piesele de utilaje reprezintă o investiție serioasă. Vorbim de o cheltuială importantă care trebuie făcută înțelegând scopurile principale: maximizarea profitului...

Eveniment2 zile ago

Cum să ai cele mai cool ţinute de toamnă cu ajutorul salopetelor

Uneori te poţi plictisi de clasicele combinaţii de blugi şi pulover sau tricou şi vrei să adaugi ceva nou şi...

Eveniment2 zile ago

Vrei sa scapi de chin atunci cand te muti?

  Fie ca tocmai ti-ai cumparat apartamentul mult visat sau ca te  muti intr-o chirie noua, trebuie sa ai grija...

Eveniment3 zile ago

TOP 4 sfaturi utile pentru a alege coșul de cadou potrivit pentru colegii de birou

Alegerea unui coș de cadou pentru colegii din birou poate deveni un proces dificil, întrucât există diverse ocazii, precum și...

Eveniment3 zile ago

Ce responsabilitati au producatorii si importatorii fata de mediu?

Pana in 2030, Romania trebuie sa se ocupe de reciclarea unui procentaj de cel putin 65 la suta din totalul...

Eveniment4 zile ago

Amprenta de carbon – ce inseamna, cum se masoara si cum poate fi redusa

Amprenta de carbon a devenit un subiect din ce in ce mai discutat in ultimii ani, pentru ca a inceput...

Eveniment5 zile ago

Ce casca de copiat sa alegi?

Este o idee foarte bună să participi la un examen având la dispoziție căști de copiat ideale. În acest fel,...

Afaceri5 zile ago

Cum se aleg cele mai bune profile led in functie de incapere?

Tehnologiile de iluminare pe baza de led vin in ajutorul clientilor cu o serie de beneficii legate de costuri, consum...

Evenimento săptămână ago

De ce să alegi sacourile? 3 motive ce te vor convinge să abordezi un look mai elegant de acum încolo

Poate te numeri printre iubitorii de modă, ce privesc cu ochi buni îngrijirea față de aspectul lor de zi cu...

Știrile Săptămânii