Connect with us

Uncategorized

Trei metode si materiale prin care poti sa iti renovezi locuinta cu stil

Published

on

lambriu din lemn

Renovarea locuintei reprezinta un proces care poate sa ridice provocari importante pentru oricine. Alegerea noilor design-uri si a materialelor pe care le vei folosi este una care trebuie facuta cu simt de raspundere. O renovare temeinica, profunda, este una de ale carei rezultate doresti sa te bucuri pentru cat mai multa vreme. De aceea, este necesar sa iei decizii care sa vizeze atat calitatea solutiilor folosite, cat si aspectul lor. 

Din fericire, ai o multime de variante la care poti apela in prezent. Atat materialele pe care le poti folosi, cat si obiectele de decor si mobilier sunt mai usor de gasit in versiuni calitative si rezistente. Citeste acest articol pentru a afla care sunt cele trei solutii pe care trebuie neaparat sa le iei in calcul, atunci cand vrei sa aduci un plus de prospetime in casa ta. 

Materialele ideale pentru renovarea locuintei

Prin renovarea casei reusesti sa obtii doua beneficii foarte importante. In primul rand, din punct de vedere structural, ai ocazia sa imbunatatesti lucrurile si sa iti transformi casa intr-un spatiu mai eficient din punct de vedere economic si logistic. Totodata, poti modifica unele elemente, actiune prin care imbunatatesti nivelul de confort pe care tu si ceilalti locatari il resimtiti. Iata trei variante de materiale pe care le poti utiliza in 2022:

  1. Lambriul din lemn – solutia perfecta pentru atunci cand vrei sa schimbi complet aspectul interior al unei camere. Cu lambriu din lemn poti imbraca peretii din incaperi precum living-ul sau bucataria casei tale. Efectul este unul impresionant, deoarece lambriul aduce un plus inclusiv din punct de vedere estetic. Acesta iti permite sa obtii un design clasic si minimalist. Lambriul este foarte rezistent, se monteaza usor si se intretine la fel de simplu. Solutie deja consacrata, lambriul este din nou la moda si promite sa nu plece prea curand din tendinte!
  2. Vopseaua pentru gresie – iti doresti o schimbare la nivelul podelelor sau peretilor, fara sa cheltuiesti o avere pe gresie si faianta? Cu vopsea speciala pentru aceste suprafete, ai ocazia sa transformi complet look-ul lor, cu o investitie minima. Vopseaua se aplica usor, nu este necesara interventia unui specialist, iar gama de culori si modele din care poti alege este una extrem de variata. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti nuanta potrivita si sa iti faci curaj sa o aplici. 
  3. Gresie tip parchet – daca iubesti aspectul clasic al parchetului, dar iti place si duritatea specifica gresiei, cu ocazia renovarii casei tale poti ajunge sa te bucuri de ambele. Gresia tip parchet este disponibila in nuante variate, care imita aspectul unor modele diverse de placi de parchet. Ea poate fi montata in spatii precum coridoare, livinguri, bucatarii sau bai. Pentru un plus de stil, poti combina lambriul din lemn cu gresia tip parchet. Cele doua elemente se completeaza perfect din punct de vedere estetic, iar utilitatea ambelor este la cel mai inalt nivel. 

Acestea sunt, asadar, cele trei idei de care trebuie sa tii cont, atunci cand planuiesti sa renovezi. Solutiile sunt simple, accesibile din punct de vedere financiar si garanteaza rezistenta pe termen lung. Comanda lambriu din lemn de pe Construiesti.com si pregateste-te sa iti transformi locuinta intr-un spatiu mult mai primitor si mai usor de intretinut! 

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

Căutați un fotograf talentat și experimentat pentru nunta voastra?

Published

on

By

fotograf bucuresti

FOTOGRAF BUCURESTI: Echipa Lights and Tales – Momente Magice Imortalizate

Căutați un fotograf talentat și experimentat în București? Echipa Lights and Tales este alegerea perfectă pentru a vă surprinde cele mai importante momente din viață. Fie că este vorba de o nuntă, un botez, o aniversare sau o petrecere, noi vom crea o poveste uimitoare prin imaginile noastre.

De ce să alegeți Lights and Tales?

  • Experiență: Avem o vastă experiență în domeniul fotografiei, de la evenimente private la campanii publicitare.
  • Creativitate: Suntem o echipă de fotografi pasionați de arta noastră și mereu în căutare de noi perspective și unghiuri unice.
  • Profesionalism: Folosim echipamente de ultimă generație și ne dedicăm 100% fiecărui proiect.
  • Comunicare: Suntem atenți la nevoile și dorințele dumneavoastră și vom colabora strâns pentru a obține rezultatul dorit.
  • Prețuri accesibile: Oferim o gamă variată de pachete pentru a se potrivi fiecărui buget.

Serviciile noastre:

  • Fotografie de evenimente (nunți, botezuri, aniversări, petreceri)
  • Fotografie de portret
  • Fotografie de produs
  • Fotografie comercială
  • Videografie

Portofoliu:

Vă invităm să vizitați portofoliul nostru online pentru a vă face o idee despre stilul nostru și calitatea fotografiilor noastre.

FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI

Facebook Comments
Continue Reading

Uncategorized

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

Published

on

By

  • În perioada 14 februarie – 14 martie 2024, valoarea medie a coșului de cumpărături a crescut la 244 de lei, față de 207 lei cu un an în urmă

București, 28 martie 2024Românii au cheltuit, în medie, mai mult pentru comenzile online plasate între 14 februarie și 14 martie 2024, iar valoarea coșului mediu a ajuns la 244 de lei în acest an, în creștere de la cei 207 lei înregistrați în aceeași perioadă din 2023, potrivit datelor easySales înregistrate de la magazinele din platforma proprie de eCommerce.

„Românii au făcut achiziții – și, deseori, cadouri – cu o valoare semnificativ mai mare decât anul trecut, în această perioadă în care femeile și mamele au fost în prim-plan. Datele noastre arată că oamenii au achizitionat cel mai des, online, produse din categoriile Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby. Imediat în afara podiumului au urmat categoriile Frumusețe și îngrijire personală, alături de Grădină și aer liber”, a declarat Ciprian Cazacu, CEO și co-fondator easySales.

Valoarea medie a coșului din perioada 14 februarie – 14 martie 2024 o depășește și pe cea a întregului an 2023, care a atins, în perioada ianuarie-decembrie, 237 de lei.

Ca număr al comenzilor online înregistrate în perioada menționată, Top 10 al categoriilor de eCommerce arată astfel:

  • Casă și bucătărie, 60546
  • Electronice, 48412
  • Artă și hobby, 24926
  • Frumusețe și îngrijire personală, 24459
  • Grădină și aer liber, 20839
  • Fashion și bijuterii, 15944
  • Birotică, 13051
  • Sport, 11621
  • Produse de consum și uz casnic, 9321
  • Jocuri și jucării, 8810

Începând din Valentine’s Day, până în 13 martie 2024, numprul comenzilor efectuate prin intermediul marketplace-urilor a crescut semnificativ, la 240.236, față de 159.378 cu un an înainte.

Și numărul comenzilor internaționale a avut o creștere mai mult decât dublă, de la 23.038 în perioada de primăvară din 2023, la 48.636 în 14 februarie – 14 martie 2024.

Despre easySales

easySales este o platformă B2B și un start-up în creștere rapidă, lansat în aprilie 2019. Platforma  a devenit populară prin serviciile cloud care conectează jucătorii din comerțul electronic cu toate sistemele externe, în doar câteva minute. Beneficiile principale sunt: gestionarea centralizată a comenzilor din multiple canale, ​​listarea rapidă a produselor pe multiple canale de vânzare, sincronizarea stocurilor în timp real, analiza dinamică a prețurilor și a vânzărilor, traducere automată.

Printre inovațiile care stau la baza evoluției easySales se numără și soluții avansate de automatizare, concepute să eficientizeze gestionarea operațiunilor eCommerce. Un exemplu concret este capacitatea platformei de a automatiza printarea documentelor necesare comenzilor, cum ar fi facturile și AWB-urile, ce permite utilizatorilor să imprime automat documentele comenzilor, direct din interfața easySales. Utilizatorii pot integra acest pas în propriile procese de automatizare personalizate, simplificând procesul de gestiune a comenzilor și minimizând riscul de eroare umană.

Soluția easySales a fost desemnată finalistă a concursului Uipath Automation Award în luna Octombrie 2021 și, în mai 2022, a devenit finalistă în programul EBRD Star Venture, dedicat dezvoltării accelerate și extinderii start-up-urilor cu potențial din Europa, ce pot să consolideze ecosistemul de eCommerce cu soluții de automatizare. Recent, evoluția easySales a fost recunoscută prin distincția Gold Award în cadrul finalei InnovX Scale Up Accelerator. Mai multe informații sunt disponibile pe www.easy-sales.com pe facebook și linkedin.

Facebook Comments
Continue Reading

Uncategorized

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Published

on

By

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun final toate task-urile

București, România – 28 martie 2024 – Samsung Electronics lansează Galaxy Tab S6 Lite (2024), o tabletă versatilă concepută pentru a satisface atât nevoile profesionale ale consumatorilor, cât și pe cele de divertisment. Echipată cu celebrul S Pen de înaltă precizie, Galaxy Tab S6 Lite (2024) stimulează creativitatea, ideile și productivitatea pentru studenți, tineri profesioniști și familii.

La Samsung, înțelegem că viața se desfășoară într-un ritm alert, munca este tot mai dinamică, iar consumatorii au nevoie de un dispozitiv care să li se potrivească stilului lor de viață agitat de zi cu zi. Galaxy Tab S6 Lite (2024) și S Pen-ul său sunt partenerii ideali pentru a îmbina productivitatea cu divertismentul și creativitatea, permițând utilizatorilor să facă mai mult din activitățile pe care le iubesc, oriunde s-ar afla”, afirmă Junho Park, VP și Șef al Echipei de Planificare a Produselor din cadrul Galaxy Ecosystem, MX Business, din cadrul Samsung Electronics.

O nouă etapă în ceea ce înseamnă luarea de notițe

Galaxy Tab S6 Lite face mai ușor și mai plăcut ca niciodată să notezi ideile cu precizie. Vine împreună cu un S Pen ergonomic, proiectat pentru a asigura confortul, chiar și în timpul utilizării prelungite. Utilizatorii se pot bucura de realizarea de schițe în Samsung Notes sau de notarea rapidă a gândurilor, fără a fi necesar să deblocheze tableta. Și, fără nevoia unui încărcător separat, S Pen-ul este mereu gata să înregistreze orice sclipire de creativitate.

Pentru a maximiza productivitatea, Galaxy Tab S6 Lite este complet compatibil cu dispozitivele Galaxy, inclusiv cu Galaxy Buds FE, oferind o conectivitate fără probleme între multiple dispozitive. Utilizatorii își pot extinde creativitatea și pot realiza mai multe, în propriile lor condiții, în cadrul ecosistemului Galaxy.

Elegant, Portabil și Performant

Galaxy Tab S6 Lite (2024) impresionează cu un design rafinat, având un aspect metalic premium disponibil în trei culori: Oxford Gray, Chiffon Pink și Mint. Tableta este compactă și ușoară pentru o portabilitate sporită, având o greutate de doar 465g în versiunea Wi-Fi sau 467g în varianta LTE. În plus, ecranul de 10,4 inci al Galaxy Tab S6 Lite și marginile subțiri și simetrice de 9 mm oferă o experiență captivantă de vizualizare.

Pe lângă caracteristicile excelente de productivitate și divertisment, Galaxy Tab S6 Lite (2024) este echipată cu o baterie puternică care permite redarea video continuă timp de 14 ore. Astfel, Samsung le oferă utilizatorilor un dispozitiv de încredere pentru o experiență îndelungată de vizionare captivantă și libertate creativă. Datorită capacității tabletei de a gestiona cu ușurință mai multe aplicații, utilizatorii se vor putea bucura și de un multitasking mai eficient.

Disponibilitate

Galaxy Tab S6 Lite (2026) va fi disponibilă începând cu 28 martie.

Specificații de produs

Galaxy Tab S6 Lite (2024)
Display10.4-inch, 2000 x 1200 (WUXGA+), TFT
*Măsurată diagonal ca un dreptunghi complet, fără a lua în considerare colțurile rotunjite. Suprafața vizibilă reală este mai mică din cauza colțurilor rotunjite și orificiului camerei.
Sistem de operareAndroid 14.0
Dimensiuni154.3 x 244.5 x 7.0mm
Greutate465g (Wi-Fi) | 467g (LTE)
CameraRear8MP
Front5MP
Memorie & Stocare*4GB+64GB4GB+128GBmicroSD up to 1TB**
* Disponibilitatea de stocare poate diferi în funcție de piață, model, culoare sau operator. Spațiul real disponibil pentru stocare poate varia în funcție de software-ul preinstalat și de piață, model, dimensiunea și formatul fișierului.** Cardul MicroSD se vinde separat.
APQuad core 2.4GHz + Quad core 2.0GHz
Baterie*7,040mAh (typical)
**Valoarea tipică a bateriei a fost testată în condiții de laborator terță parte. Valoarea tipică este valoarea medie estimată, luând în considerare deviația capacității bateriei între probele testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 6,840mAh.
ConectivitateLTE*, Wi-Fi, Bluetooth® v 5.3
* Disponibilitatea modelului LTE variază în funcție de piață sau operator.
CuloareOxford Gray, Chiffon Pink or Mint
SunetDual Speakers sound by AKG, Dolby Atmos®

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiră lumea și modelează viitorul cu idei și tehnologii transformative. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor purtabile, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și soluțiilor de memorie, Sistem LSI, producției de semiconductori și soluțiilor LED, oferind o experiență conectată fluentă prin ecosistemul său SmartThings și colaborarea deschisă cu partenerii. Pentru ultimele știri, vizitați Samsung Newsroom la adresa news.samsung.com/ro.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

fotograf bucuresti fotograf bucuresti
Uncategorized2 ore ago

Căutați un fotograf talentat și experimentat pentru nunta voastra?

FOTOGRAF BUCURESTI: Echipa Lights and Tales – Momente Magice Imortalizate Căutați un fotograf talentat și experimentat în București? Echipa Lights and...

Uncategorized10 ore ago

easySales: Perioada Valentine’s Day, 1 și 8 martie a crescut coșul de cumpărături online la 244 de lei; categoriile preferate sunt Casă și bucătărie, Electronice, Artă și hobby

București, 28 martie 2024– Românii au cheltuit, în medie, mai mult pentru comenzile online plasate între 14 februarie și 14 martie...

Uncategorized11 ore ago

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Stil și funcționalitate într-un pachet complet

Tableta include celebrul S Pen, un design elegant și o baterie de lungă durată perfectă pentru a duce la bun...

rezervare parcare Otopeni rezervare parcare Otopeni
Uncategorized11 ore ago

Secretele unei vacante de Paste perfecte in strainatate

Primul pas pentru vacanta perfecta? Alegerea destinatiei, evident. Daca planuiesti o vacanta in aceasta perioada, probabil vrei sa te bucuri...

Uncategorizedo zi ago

UP Generation lansează Life Skills Pro: Primul program de mentorat din România care transformă viitorul tinerilor

București, 27 martie, 2024: Cu obiectivul de a aduce soluții și sprijin unei generații aflate în căutarea direcției și a...

Uncategorized2 zile ago

Cum s-a schimbat relația românilor cu băncile în ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabilă

27 martie, București. Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute în acest domeniu în ultimii 15 ani este principala temă...

Entertainment2 zile ago

Samsung extinde Galaxy AI cu One UI 6.1

Samsung Electronics îmbunătățește experiența utilizatorilor pe o gamă largă de dispozitive Galaxy prin lansarea actualizării One UI 6.1*. Începând cu 28...

Uncategorized3 zile ago

Kingston Digital lansează SSD-urile industriale i-Temp

București, România  – 26 martie 2024 – Kingston Digital Europe Co LLP, o companie din domeniul memoriilor flash afiliată la...

Eveniment3 zile ago

NAVITEL a lansat o nouă cameră de bord auto: NAVITEL R35

NAVITEL a lansat la începutul anului noua cameră de bord auto NAVITEL R35 care este proiectată pentru a oferi o experiență de...

Uncategorized3 zile ago

BenQ lansează PD3225U, un nou monitor de design pentru utilizatorii de Mac și MacBook Pro

Alăturându-se seriei de monitoare profesionale, PD3225U este o necesitate pentru designeri, fotografi și creatori de conținut București, România,  Martie 2024 –...

Uncategorized7 zile ago

DXOMARK a desemnat HONOR Magic6 Pro drept “Smartphone-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume”

HONOR Magic6 Pro a fost recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, obținând un punctaj remarcabil de 158...

Ce facilități și servicii sunt disponibile în apropierea apartamentelor din București, cum ar fi magazine, școli și parcuri? Ce facilități și servicii sunt disponibile în apropierea apartamentelor din București, cum ar fi magazine, școli și parcuri?
Afacerio săptămână ago

Ce facilități și servicii sunt disponibile în apropierea apartamentelor din București, cum ar fi magazine, școli și parcuri?

Atunci când alegeți un apartament în București, este esențial să luați în considerare nu doar caracteristicile interioare ale locuinței, ci...

Evenimento săptămână ago

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

Evenimento săptămână ago

Ascultă muzica preferată și gestionează apelurile cu ușurință în mașină cu Navitel BHF02 BASE

Navitel prezinta modulatorul FM auto, BHF02 BASE, un dispozitiv revoluționar care îți permite să te bucuri de muzică și să...

Uncategorizedo săptămână ago

Cancerul de prostată: Tratamente fără frontiere cu ajutorul experților din Turcia

Cancerul de prostată, una dintre cele mai răspândite forme de cancer întâlnite la bărbați în întreaga lume, reprezintă o provocare...

Uncategorizedo săptămână ago

Peste 1.000 de studenți merg în următoarea etapă a Future Jobs Cup, proiectul educațional lansat de TikTok și Școala de Valori în România

București, 21 martie 2024 – Aproximativ 2.400 de studenți din principalele universități din România s-au înscris în Future Jobs Cup, proiectul...

Știrile Săptămânii