Connect with us

Exclusiv

Dezvoltarea Regiunilor Nord-Vest și Vest

Published

on

Acest articol pune în discuție sub raport tehnic și, bineînțeles, polemic dezvoltarea Regiunilor Nord-Vest și Vest în comparație cu celelalte zone ale țării.

Sunt puse sub lupă strategiile reușite prin ,,sudoare și Know-how” și ,,niciodată” obținute prin jocuri politice.

Oare Moldova nu a știut să se descurce sau este victima unor mașinațiuni politice cinice?

Există un moment în care lucrurile trebuie să se schimbe. Poate că acel moment este astăzi.

Proverbul care ne spune că românul își dorește moartea caprei vecinului a ajuns mai departe. Remarcăm, în zilele noastre că cinismul Jucătorilor din Politică atinge cote maxime de alertă.

Observăm un Ministru al Fondurilor Europene care uită că de 10 ani Fondurile Europene pe Infrastructură Mare se duc prioritar în regiunile Nord-Vest și Vest, doar prin voința politică și pe contrasens cu principiile Uniunii Europene și misiunea Ministerului Transportului, respectiv Dezvoltarea Echilibrată, Echitabilă și Sustenabilă a României și accesibilitatea spre vestul Europei.

Factorul declanșator al acestei analize a fost acest articol https://m.dcnews.ro/e-suficient-sa-avem-autostrazi-pentru-a-avea-si-investitii-bolos-despre-un-exemplu-din-regiunea-de-dezvoltare-nord-vest_867974.html. În acest material observăm cum fostul și actualul Patriarh al Fondurilor Europene din România transmite un mesaj prin care afirmă că în Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest problema atragerii investitorilor s-a rezolvat printr-un act sublim de management, respectiv de pregătire a parcelelor de teren cu utilități.

Acesta o spune de parcă principala grijă a Investitorilor este existența accesului la toaletă și nu a unei infrastructuri de transport care să asigure accesibilitatea. Observăm că Actul de Management se apleacă mai mult spre necesitățile fiziologice ale Investitorilor…Ne înclinăm!

Cităm:

Vreau să spun câteva cuvinte de atragerea de investitori. În Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest am avut inițiativa înființării unui departament pentru atragerea de investiții și acolo unde parcelele de teren erau pregătite cu utilitățile necesare și era asigurată conectivitatea le infrastructura de transport, nu le-au trebuit foarte mult timp investitorilor să decidă că acolo vor face investiția “.

De asemenea, există și o tentă de autolăudare în exemplul cu Regiunea de Dezvoltare Nord- Vest pentru că din 2017 este Director General ADR Nord Vest și este originar din acea zonă.

Dar să revenim cu analiza noastră:

  • Să ne scuzați domnule, dar știți cum a fost asigurată conectivitatea la infrastructura de transport? Tot prin CNAIR.

Haideți să ne aducem aminte de drumul de legatură de la Oradea, drum intitulat Legatură Centură Oradea cu Autostrada A3, dar Autostrada A3 nu a fost construită încă.

Efectiv s-a facut un drum de legatură de aproximativ 19 km la un ciot de Autostrada de 5 km! Consemnăm însă, pe aceleași criterii ,,clare pentru toată lumea” că DN 2 nu a fost lărgit la 4 benzi.

Apropo, mai este ceva, Autostrada Metropolitană  CLUJ (care de fapt era un drum transregio – modernizare/lărgire drum existent în MPGT și a fost transformat în autostradă prin voință politică, dincolo de prevederile H.G. 666/2016 – MPGT și nu prin management deosebit) cu NOD RUTIER LA UN HIPERMARKET, Tot în aceeași regiune de dezvoltare!

Articol preluat de pe site-ul GrupInfrastructura.ro

Aici este articol integral.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

DE CE ESTE SINGUR CUC(U). TRANSFER ILEGAL DE IMAGINE ÎN CAZUL ELENEI CHIRIAC

Published

on

Conform legislației romane, dar și normelor Uniunii Europene, publicarea neautorizată a unei fotografii sau asocierea cu numele unei vedete constituie o încălcare a prevederilor legii privind dreptul de autor, informează Pagina de Instagram Viperele Vesele.
Elena Chiriac a devenit celebră mai întâi la reality show-ul Ferma Vedetelor de la Pro TV, unde a ocupat locul 2, după Augustin Viziru, învingând în probele fizice campioni mondiali printre care Andrei Stoica (MMA).
Ulterior a ocupat tot locul 2 la Survivor în Republica Dominicană, la reality-show-ul difuzat de Pro TV, după Alex Delea, învingând sportivi mari precum Ionuț Popa sau Alex Nedelcu.
Procedeul prin care unele persoane sau branduri se folosesc ilegal de imaginea unei vedete se numeşte transfer de imagine.
Iar Cucu (pe numele său Adrian Horațiu Cuc), un fost concurent de la Survivor, a folosit, deja, această metodă, cu Elena Chiriac.
Acesta a utilizat o poză realizată în prezența Elenei Chiriac la Untold și un mesaj ce se dorea a fi amuzant, transmițând mesajul fals că este iubitul ei.
Ce este grav și rușinos este faptul că a făcut acest lucru în absența Elenei, care se afla în Republica Dominicană, fără acces la tehnologia digitală și fără posibilitate de drept la replică.
O procedură ilegală, de altfel. Iar folosire abuzivă a imaginii Elenei în scopuri de imagine personală sau comercială poate fi considerată a fi delict, care se poate sancționa cu închisoarea (minimum două luni – maximum șapte ani) și cu amendă de la 200.000 de lei la 10 milioane de lei, dacă fapta nu constituie o infracțiune mai gravă.
Întoarsă în țară, Elena dezminte în emisiunea La Măruță această minciună a lui Cucu.
Acesta pedalează în continuare pe gafă și mai încearcă, încă o dată și în mod jalnic, să transmită presei că, de fapt, s-a despărțit de Elena…”din cauza distanței”.
Ne întrebăm ce „iubită” o să-și aleagă, pe viitor, Cucu, eventual tot de la vreun reality-show filmat în străinătate, pentru a nu putea domnișoara să dezmintă frumusețe de „relație”.
Dacă o ține tot așa, cu astfel de iubite inventate, Cucu poate să țintească poziția de lider… în topul onaniștilor.

@viperele__vesele

Facebook Comments
Continue Reading

Exclusiv

Lungimea unui articol de blog

Published

on

By

Cum sa va mariti afacerea online cu ajutorul unor advertoriale

Dacă v-ați apucat de scris un articole pe blog, cu siguranță prima întrebare a fost care este dimensiunea perfectă a unei postări. În ceea ce privește articolele online nu există un răspuns clar pentru această întrebare deoarece fiecare persoană trebuie să se raporteze la un număr de cuvinte ideal pentru postările sale. În acest caz, pentru a determina lungimea unui articol se pot lua în calcul criterii precum: publicul țintă, subiectul ales, structura articolului, principalul canal de promovare etc. De multe ori se consideră relevante în indexarea organică un articol de 2.100-2.400 de cuvinte, însă exită șanse mari să se obțină o bună poziționare și un articol cu mai puțin de 1.500 de cuvinte.

Facebook Comments
Continue Reading

Administrație locală

Tuningro.ro Cel mai mare Distributor de Huse scaune dedicate

Published

on

tuningro.ro pareri, despre tuningro.ro

UNINGRO UNIC IMPORATATOR DE HUSE SCAUNE DEDICATE PENTRU 1450 DE MODELE AUTO.Tuningro RTT DISTRIBUTION SRL ofera accesorii auto prin plaforma www.tuningro.ro

Tuningro este un brand romanesc fondat in anul 2014

Tuningro este inregistrata la Osim toate produsele brandului Tuningro fiind desemenea inregistrate si licentiate la OSIM.

Echipa Tuningro este intotdeauna atenta la nevoile clientilor si depune eforturi sustinute pentru a evni in intampinarea lor cu solutii eficiente si prompte.

Datorita determinarii de a comercializa doar produse de calitate dar si datorita dezvoltarii rapide a gamei de produse ,Tuningro a crea un departament de cercetare al nevoilor posesorilor de automobile care creaza constant noi produse pentru a le face viata oamneilor mai buna si a trasnmite prin produsele create bucurie si satisfactie.

Sub brandul romanesc Tuningro sunt importate o gama larga de accesorii auto avand in catalog peste 7000 de produse auto cum ar fi:

Huse scaune Tuningro dedicate pentru fiecare model de autoturism

Prelate Auto Tuningro

Covorase material textil tuningro

Accesorii exeterioare camion Tuningro

Accesorii interior camion tuningro

Elemente optice tuningro,lampi pozitie tuningro, stopuri camioane Tuningro

Electronice auto tuningro

Elemente caroserie Tuningro

Accesorii auto interioare tuningro

Accesorii auto exeterioare Tuningro.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Social2 ore ago

Trendurile si avantajele usilor si ferestrelor cu profile PVC in anul 2022

Cererea tot mai mare pentru tamplarie bine proiectata cu profile PVC a dus la progrese in calitatea, functionalitatea si textura...

Social14 ore ago

Avantajele creării unui magazin online

Având în vedere evoluția tehnologiei din ultimii ani, majoritatea antreprenorilor și-au dezvoltat afacerile și în sfera digitală. Primul pas către...

Socialo zi ago

Ralflo și Simona Nae colaborează după opt ani pentru „Ca Va”! Cum a învățat Simona Nae franceza de la Ralflo!

În urmă cu opt ani, Ralflo şi Simona Nae colaborau pentru prima oară, înregistrând piesa „Doar Tu” care s-a bucurat...

Social2 zile ago

Cornuleţele cu vişine de la Sânziene aduc fericire cu fiecare bucăţică

Știm cum câteodată ai poftă de ceva dulce și cum ți-ai dori să mănânci o delicatesă făcută în spirit românesc....

Social3 zile ago

Cum alegi cel mai bun motocultor pentru grădina ta

Vrei să profiţi la maximum de grădina ta în această vară? Îţi doreşti ca buruienile să nu îţi mai sufoce...

Turism4 zile ago

Castrul Roman Arutela – un loc cu aer de legendă

Dacă vă aflați în judeţul Vâlcea şi doriţi să faceţi o incursiune în istoria judeţului şi a ţării, merită să...

Turism4 zile ago

Poiana Brasov, destinatia de vacanta ideala in 2022!

Turismul montan este in plina ascensiune in tara noastra, iar Poiana Brasov se numara printre statiunile cele mai apreciate din...

Famous Roses Famous Roses
Afaceri5 zile ago

Cum procedați când doriți să vă configurați o grădină?

Grădina este una dintre cele mai plăcute surse de relaxare și distracție. Dar, dacă vreți ca aceasta să fie realizată...

Turismo săptămână ago

Comunicat de presa FPTR: Luptă continuă pentru banii de promovare a României

Sursa: turism.info.ro Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), singura federație patronală reprezentativă la nivel de ramură turism, dezaprobă și condamnă practicile...

Evenimento săptămână ago

Comunicat de presa FPTR: Luptă continuă pentru banii de promovare a României

      Sursa: turism.info.ro Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), singura federație patronală reprezentativă la nivel de ramură turism, dezaprobă...

Evenimento săptămână ago

Sfaturi pentru alegerea celei mai potrivite chiuvete

Fie că acum ești pe punctul de a-ți ridica sau renova bucătăria, fie că doar te gândești la asta, niciodată...

Eveniment2 săptămâni ago

Cele mai frecvente cauze ale stărilor de oboseală și cum le putem combate

Starea de oboseală poate fi descrisă și ca o lipsă de energie care poate afecta performanța la locul de muncă,...

Exclusiv2 săptămâni ago

DE CE ESTE SINGUR CUC(U). TRANSFER ILEGAL DE IMAGINE ÎN CAZUL ELENEI CHIRIAC

Conform legislației romane, dar și normelor Uniunii Europene, publicarea neautorizată a unei fotografii sau asocierea cu numele unei vedete constituie...

Eveniment2 săptămâni ago

Cum poate să arate o săptămână la Vlad Cazino? Planul de recompense zilnice de la acest Vampir!

Cazinourile de top care se află pe piața jocurilor de noroc din România de ceva ani, au reușit până acum...

Eveniment2 săptămâni ago

Consiliul Local Ploiesti a girat achizitionarea de aparatura de supraveghere video utilizata ilegal de directorul general al Politiei Locale Ploiesti pentru spionarea angajatilor?/Albu Catalin „sare” cu „gratie” din dosare in dosare penale

„Domnule Tăpălagă! De la presa tabloidă m-aș fi așteptat la orice, dar la a cataloga o declarație reală drept una...

Uncategorized2 săptămâni ago

Simona Halep, noul ambasador al Automobile Bavaria Group

Cluj-Napoca, 10 iunie 2022. Simona Halep și Automobile Bavaria Group au semnat un parteneriat de imagine, bazat pe excelență și performanță...

Știrile Săptămânii