Connect with us

Cultură

TOP 10 CEI MAI BUNI BUCĂTARI DIN LUME ÎN 2021

Published

on

TOP 10 CEI MAI BUNI BUCĂTARI DIN LUME ÎN 2021

Cui nu-i place să mănânce mâncare delicioasă? Pun pariu că nu există o singură persoană pe această planetă căreia să nu-i placă să mănânce alimente bune și sănătoase. Bucătarii se asigură că ni se aduce mâncare delicioasă. Ei lucrează zi și noapte pentru a inventa rețete noi doar pentru a ne bucura de fiecare bucată.
Din moment ce sunteți aici, sunt sigur că și vouă vă place să vă răsfățați să mâncați mâncare delicioasă, iar acum doriți să aflați despre cei mai buni 10 bucătari din lume.
A deveni bucătar a devenit, de asemenea, una dintre cele mai profitabile și nobile profesii din lume. Pentru a deveni bucătar, trebuie să ai o minte foarte creativă; de asemenea, trebuie să cunoașteți esențialul industriei hoteliere și a ospitalității.
Noi, cei de la Gossipment, ne-am străduit din răsputeri să facem o listă cu ceea ce credem că poate fi considerat top 10 cei mai buni bucătari din lume.
Top 10 cei mai buni bucătari din lume:
alegerea celui mai bun bucătar este o muncă destul de dificilă, deoarece mâncarea este o chestiune subiectivă. Dacă unei persoane îi place gustul a ceva, cealaltă persoană s-ar putea să nu-i placă gustul. Am luat în considerare un factor atunci când facem această listă și acesta este versatilitatea. Așa că, fără a mai pierde timpul, haideți să aruncăm o privire la cei mai buni 10 bucătari din întreaga lume.
1. Wolfgang Puck
Bucătarul, restauratorul și animatorul austriac-american Wolfgang Puck este un rocker roller. Cu peste 30 de restaurante adăugate la repertoriul său, Puck este cunoscut pentru gătitul franțuzesc de astăzi în bucătăriile americane. El a gătit în general pentru nunta lui Kim Kardashian cu Chris Humphries în 2011. Puck este un judecător obișnuit al MasterChef și Hell’s Kitchen. De asemenea, a apărut în CSI, The Muse, The Simpsons și Las Vegas. Abia cărți și restaurante cunoscute!!
Restaurante:
Chinois pe Main
Postrio
Spago Las Vegas
SpagoIstanbuk
Spago Maui
Spago Beaver Creek
Postrio, Las Vegas.
Spago în stațiunea Marina Bay Sands din Singapore
Cărți:
Experiențe în bucătărie cu Wolfgang Puck (1991)
Bucătăria franceză curentă pentru bucătăria americană (1980)
Pizza, paste și asta este doar începutul (2000)
Cartea de gătit Wolfgang Puck (1986)
2. Jamie Oliver
Specialistul britanic în alimentație și restauratorul Jamie Oliver este unul dintre cei mai adorați bucătari din lume. El creează și face rețete de bază delicioase, este un activist funcțional pentru tinerii împovărați, a distribuit 26 de cărți de bucate, a avut 35 dintre programele sale TV și este tată a cinci copii. Cea mai apreciată carte de bucate 30-Minute Meals a doborât recordurile în 2010, vânzând peste 735.000 de exemplare în 10 săptămâni, transformându-se în cartea de non-ficțiune cu cea mai rapidă vânzare din Marea Britanie.
Restaurante:
Rețeaua de restaurante Jamie’s a intrat în organizație în mai 2019.
Cărți:
Bucătarul gol
Ceva pentru weekend
Întoarcerea bucătarului gol
Zile vesele cu bucătarul gol
Jamie’s Dinners
Jamie’s Kitchen
3. Heston Blumenthal
Este un bucătar pe care nu poți să nu-ți amintești. De la marginile sale întunecate și până la mâncărurile sale creative și unice, Heston Blumenthal este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din lume. El este un adept important al utilizării strategiilor logice în gătit și a primit diplome onorifice de la Reading, London Colleges și Bristol. Bucătarul britanic este, de asemenea, un vizitator regulat al MasterChef și al altor seriale TV.
Restaurante:
The Fat Duck
The Hind’s Head
The Crown La Bray
Dinner
Cărți:
Alte aventuri în căutarea perfecțiunii (2007)
Mâncarea de familie (2005)
Cartea de bucate pentru rața grăsă (2008)
În căutarea perfecțiunii (2006)
4. Ferran Adria
Rezumatul nu s-ar fi terminat fără bucătarul spaniol Ferran Adria. Adria a fost numit cel mai proeminent bucătar din lume, de obicei cu restaurantul său elBulli numit de mai multe ori cel mai bun restaurant de pe planetă. Și-a închis restaurantul cu trei stele Michelin în 2011 pentru a compune cărți de referință culinară și a meritat faptul că a făcut „spumă culinară” folosită de bucătari din întreaga lume.
Restaurante:
elBulli (închis în 2011)
Cărți:
Los secretos de El Bulli, 1997
El Bulli: el sabor del Mediterráneo, 1993
El Bulli 1994–1997 (cu JuliSoler și Albert Adrià)
El Bulli 1983–1993 (cu JuliSoler și Albert Adrià)
5. Marco Pierre White
Numit bucătar britanic, primul bucătar VIP, personaj TV și restaurator, Marco Pierre White este unul dintre cei mai apreciați bucătari din lume. La 32 de ani, s-a transformat în cel mai tânăr bucătar și primul bucătar britanic care a primit trei stele Michelin. White a antrenat, de asemenea, o parte dintre cei mai remarcabili bucătari ai lumii, precum Curtis Stone, Shannon Bennet și Gordon Ramsay.
Restaurante:
Marco Pierre White
London Steakhouse Co
Steakhouse, Bar și Grill
Cărți:
White Heat 25
White in Hell’s Kitchen
White Heat Days
6. Gordon Ramsay
Cunoscut cu dragoste ca fiind unul dintre cei mai aprinși bucătari din univers, temperamentul lui Gordon Ramsay l-a condus la faimă. El nu este un copil în ceea ce privește marele ecran care apare în Hell’s Kitchen, The F Word și The F Word, în plus față de aranjamentul american MasterChef, MasterChef Junior și Hotel Hell și formele americane din Hell’s Kitchen și Kitchen Nightmares.
Restaurante:
Gordon Ramsay
Pétrus
Labyrinth Grill (deja Foxtrot Oscar)
Savoy Grill
Cărți:
Pasiunea pentru aromă a lui Gordon Ramsay (1996)
Gordon Ramsay: rapid și delicios – 100 de rețete de gătit în 30 de minute sau mai puțin (2019)
Rețete care te vor apărea pentru totdeauna (2018)
7. Shannon Bennett
Cel mai popular pentru bucătăria sa cu motivație franceză, bucătarul australian Shannon Bennett și-a făcut un nume semnificativ la nivel internațional și național. Un vizitator obișnuit al Masterchef Australia și ambasadorul Audi este cel mai cunoscut pentru meniurile sale inventive în calitate de șef bucătar la restaurantul Melbourne, Vue de monde.
Restaurante:
Lui Bar
Bistro Vue
Vue Evenimente la Rialto
Shannon Bennett’s New York
Cărți:
28 de zile în Provence
My French Vue – Bistro care gătește acasă
Gătit peste tot în lume
My Vue Modern French Cookery
Shannon Bennett’s Paris
8. Thomas Keller
Primul bucătar american din această listă, Thomas Keller, este o putere. De asemenea, el este beneficiarul celui mai bun bucătar din America în 1997 și este un campion de durată în Top 50 Restaurante din lume anual. Acum deține șapte stele Michelin în total. De asemenea, a avut plăcerea să găzduiască pentru petrecerea de după Oscarurile Vanity Fair în 2018.
Restaurante:
în esență
The French Laundry
Bouchon
Cărți:
special numit acasă.
Bouchon Bakery (2002)
Under Tension: Cooking Sous Vide
9. Curtis Stone
Curtis Stone este unul dintre cei mai lăudați bucătari din Australia, ajungând la faimă după o apariție în The Celebrity Apprentice. Stone a început să gătească la patru ani sub îndrumarea bunicii sale. Profesia sa l-a văzut mutandu-se la Los Angeles și apărând la Surfing the Menu, Dinner in a Box, Saturday Kitchen și Good Food Live. Gazda sezonului principal al My Kitchen Rules din Australia este în prezent esența supermarketurilor Coles. Puteți citi mai multe despre el aici.
Restaurante:
Gwen, Los Angeles
Maude Restaurant, Beverly Hills
10. Emeril Lagasse
Marele părinte al stilului „New Orleans”, Emeril Lagasse este unul dintre cei mai importanți bucătari ai lumii. Se estimează că portofoliul său de mass-media, restaurante și produse produce o valoare estimată de 150 de milioane USD în fiecare an. De asemenea, el a fost un beneficiar al premiului National Best Recipe pentru formula sa „Turkey and Hot Sausage Chili” în 2003. Emeril a înființat Fundația Emeril Lagasse în 2002, care face ca educația să deschidă porțile copiilor defavorizați.
Cărți:
New Orleans Cooking (1993)
Emeril’s Creole Christmas (1997)
Louisiana Real and Rustic (1996)
Emeril’s TV Dinners (1998)

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Administrație locală

Tuningro.ro Cel mai mare Distributor de Huse scaune dedicate

Published

on

tuningro.ro pareri, despre tuningro.ro

UNINGRO UNIC IMPORATATOR DE HUSE SCAUNE DEDICATE PENTRU 1450 DE MODELE AUTO.Tuningro RTT DISTRIBUTION SRL ofera accesorii auto prin plaforma www.tuningro.ro

Tuningro este un brand romanesc fondat in anul 2014

Tuningro este inregistrata la Osim toate produsele brandului Tuningro fiind desemenea inregistrate si licentiate la OSIM.

Echipa Tuningro este intotdeauna atenta la nevoile clientilor si depune eforturi sustinute pentru a evni in intampinarea lor cu solutii eficiente si prompte.

Datorita determinarii de a comercializa doar produse de calitate dar si datorita dezvoltarii rapide a gamei de produse ,Tuningro a crea un departament de cercetare al nevoilor posesorilor de automobile care creaza constant noi produse pentru a le face viata oamneilor mai buna si a trasnmite prin produsele create bucurie si satisfactie.

Sub brandul romanesc Tuningro sunt importate o gama larga de accesorii auto avand in catalog peste 7000 de produse auto cum ar fi:

Huse scaune Tuningro dedicate pentru fiecare model de autoturism

Prelate Auto Tuningro

Covorase material textil tuningro

Accesorii exeterioare camion Tuningro

Accesorii interior camion tuningro

Elemente optice tuningro,lampi pozitie tuningro, stopuri camioane Tuningro

Electronice auto tuningro

Elemente caroserie Tuningro

Accesorii auto interioare tuningro

Accesorii auto exeterioare Tuningro.

Facebook Comments
Continue Reading

Cultură

Calitățile și atribuțiile unui bucătar

Published

on

Ce face un Chef?

Un bucătar în uniformă supraveghează o bucătărie de restaurante. Un bucătar plănuiește meniul, menține bugetul, selectează articolele din meniu, pregăteste mâncarea, achiziționează consumabile, asigură calitatea serviciilor, asigură siguranța și gestionează personalul. Există o mulțime de muncă care merge în a deveni un bucătar. Bucătarii se asigură că mesele sunt gătite și condimentate corespunzător și că sunt plăcute ochiului. Plata variază foarte mult în funcție de locație și restaurantele mai frumoase sau mai luxoase plătesc, în general, cel mai mult.

Cum să devii bucătar?

Un bucătar are, în general, o diplomă de colegiu, dar mulți angajatori acceptă acum solicitanți de la colegii comunitare, școli de artă culinară sau școli tehnice. Forțele Armate au ucenicii, de asemenea. Poți fi numit în continuare bucătar fără o educație formală, dar ai avea ani de experiență în industria restaurantelor. O educație culinară poate fi vitală, deoarece a fi bucătar înseamnă că puteți conduce un restaurant până la instruirea oricărui personal bucătar, să cumpărați mâncarea cu care va trebui să gătiți, să creați meniul și să prețuiți elementele din meniu.

Descrierea postului unui bucătar

Un bucătar-șef se ocupă de bucătărie în restaurante sau în alte locuri unde se servește mâncarea. Ei urmăresc toată activitatea și pregătirea alimentelor cu orice personal care ar ajuta în bucătărie. Ei supraveghează pregătirea alimentelor pentru garnitura și prezentarea acesteia, precum și condimentele pentru un gust perfect. Un bucătar comandă alimente sau consumabile de bucătărie și oferă angajatorului estimări de costuri. Ei monitorizează orice cerințe de personal și programe de producție pentru a se asigura că orice servicii sunt livrate la timp.

Un bucătar sau bucătar-șef trebuie să aibă cunoștințe despre prepararea, producția și prelucrarea alimentelor. Ei trebuie să aibă cunoștințe despre client și servicii personale pentru a obține satisfacția clienților. Acestea trebuie să fie actuale în ceea ce privește siguranța și securitatea publică. Un bucătar ar trebui să fie calificat în monitorizarea, coordonarea și în mod eficient vorbind cu alții. Ei au nevoie de abilități de gestionare a timpului, ascultare activă, judecată și luare a deciziilor. El sau ea are capacitatea de a crea o idee sau o nouă aplicație pentru a îmbunătăți performanța la locul de muncă în rândul personalului sau ei înșiși.

Un bucătar-șef ar antrena și dezvolta alt personal în bucătărie pentru a-și îmbunătăți abilitățile. Pentru că o bucătărie depinde de un efort de echipă cooperativă, bucătarul sau bucătarul șef ar încuraja personalul să aibă respect reciproc și încredere unul pentru celălalt. Un bucătar-șef sau bucătar șef poate fi găsit lucrând în restaurante, gospodării private, hoteluri, cazinouri sau alte locuri de servicii alimentare. Ei lucrează o varietate de ore, cum ar fi, dimineața devreme, serile târzii, sărbătorile și weekend-urile. Această ocupație este foarte rapidă și, în mod normal, are ore cu normă întreagă. Ar trebui să vă așteptați la o concurență puternică, în special la restaurante, cazinouri sau hoteluri de lux, din cauza salariului mai mare plătit în aceste locuri.

Fișa postului unui bucătar

Un anunț de angajare caută o persoană care să îndeplinească următoarele responsabilități:

Planifică și gestionează funcționarea zilnică a unui program de servicii alimentare într-un restaurant, unde mesele formale și cateringul sunt o bază regulată, substanțială a funcționării totale a alimentelor.

Dezvoltă catering zilnic și meniuri de specialitate. Pregătește și/sau supraveghează pregătirea meselor care implică atât metode de gătit standard până la moderat complexe, cât și metode noi de gătit.

Echilibrează valoarea nutritivă a meniurilor și asigură calitatea programului total de foodservice.

Elaborează bugetul de funcționare, identificând forța de muncă, echipamentele și elementele de cost de aprovizionare. Controlează prețurile; comandarea, depozitarea și eliberarea alimentelor; și metodele și tehnicile de producție alimentară.

Direcționează subordonații în toate fazele de preparare a alimentelor.

Curs pentru gătit

Urmând un astfel de curs, veți învăța:

Principiile chimice și fizice care stau la baza gătitului de zi cu zi și a tehnicilor haute cuisine.

Cum pot bucătarii să folosească enzimele pentru a face alimente care altfel ar fi imposibile.

Cum să utilizați metoda științifică pentru a afla cum funcționează o rețetă și să găsiți modalități prin care ați putea să o îmbunătățiți.

Cum să gândești ca un bucătar și un om de știință.

FUNCȚIILE UNIFORMEI DE CHEF: CUM SĂ TE ÎMBRACI ÎN BUCĂTĂRIA PROFESIONALĂ?

O uniformă de bucătar funcționează mult mai mult decât o haină pe care trebuie să o porți la serviciu. Fiecare parte a ansamblului tău joacă un rol specific în protejarea ta de pericolele din bucătaria de zi cu zi. O uniformă tipică de bucătar este o jachetă de bucătar, pantaloni de bucătar, o pălărie, un neckerchief, un șorț, pantofi buni rezistenți la alunecare și, uneori, un prosop de mână. Chiar dacă nu ți se cere să porți toate părțile ansamblului, uniforma ta de bucătar servește totuși unui scop.

Să discutăm despre ce este concepută fiecare parte a uniformei tale de bucătar. S-ar putea să fiți surprinși să aflați că nu este doar o declarație de modă – fiecare articol de îmbrăcăminte servește unei funcții specifice.

FUNCȚIILE UNIFORMEI CHEF

Jachete Chef

Jachetele, tunicile chef sunt o parte importantă a uniformei de bucatar. Deoarece geaca ta de bucătar este în mod tradițional cu două sâni, ești protejat împotriva scurgerilor fierbinți, a stropilor, a arsurilor și a altor ghinioane de bucătărie. Designul jachetei de bucătar vă permite, de asemenea, să desfaceți o clapetă și să treceți la o față mai curată dacă trebuie să ascundeți petele sau scurgerile. Mânecile uniforme de bucătar sunt lungi pentru a-ti proteja brațele de arsuri, stropi și abur.

Chef pălării

Cea mai recunoscută parte a uniformei de bucătar este pălăria de bucătar – pălăria clasică de gătit franceză sau „toque blanche” este literalmente tradusă ca „pălărie albă”. Deși vin într-o varietate de forme în dimensiuni, cele mai multe sunt înalte și plisate. Ele servesc pentru a păstra părul din mâncare și transpirație de pe față.

Chef pantaloni

Chef Pantalonii sunt de multe ori baggy cu talie elastică și modele ciudate, și sunt absolut esențiale în protejarea bucătari. În ciuda temperaturilor fierbinți din bucătărie, pantalonii lungi de bucătar sunt meniți să vă protejeze picioarele de scurgeri, stropi și arsuri. Forma pungă a pantalonilor de bucătar păstrează alimentele și lichidele fierbinți de la contactul cu pielea ta. Niciodată manșetă partea de jos a pantalonilor-manșete capcana opărire alimente și lichide. Talia este necesară pentru îndepărtarea rapidă.

Chef șorțuri

Chef Apron este o uniforma de bucatar esentiala. Acesta servește ca o barieră suplimentară împotriva stropilor fierbinți, a alimentelor fierbinți și a altor pericole de bucătărie. Nu folosiți șorțul pentru a șterge scurgerile, mizeriile sau mâinile – prosoapele sunt disponibile în acest scop. Cu toate acestea, puteți utiliza șorțul de bucătar pentru a lua în mod convenabil vasele fierbinți din cuptor. Cu cât este mai curat șorțul de bucătar și uniforma de bucătar, cu atât aspectul tău este mai profesionist.

Pantofi Chef

Pantofii de bucătar robusti, confortabili, anti-alunecare sunt o uniformă de bucătar esențială. Dacă purtați sandale, pantofi deschiși, pantofi de tenis sau pantofi de orice alt fel, vă creșteți șansele de a fi ars sau rănit prin căderea cuțitelor. Anumite mărci de încălțaminte sunt special realizate pentru bucătării care sunt în picioare pentru perioade lungi de timp.

Amintiți-vă de bucătari, păstrați uniforma de bucătar curată, îndepărtați bijuteriile atunci când gătiți, nu purtați parfum și purtați doar uniforma de bucătar în bucătărie pentru a preveni contaminarea germenilor și bacteriilor în uniforma de bucătar profesionist.

Facebook Comments
Continue Reading

Cultură

Competiția între elevi

Published

on

Deși un anumit nivel de competiție între elevi poate promova obținerea unor rezultate mai bune la învățătură, situația poate scăpa de sub control foarte ușor. Pe lângă parcursul școlar obligatoriu, instituțiile de învățământ sunt responsabile, de asemenea, de integrarea copiilor în societate. Cum ne putem asigura că între elevi competiția se menține în limitele benefice și nu degenerează într-un comportament toxic?

          Ca profesori la meditatii sau în cadrul școlii, cel mai simplu mod prin care putem promova competițiile benefice, dar și lucrul în echipă și socializarea, este organizarea unor activități de grup. Jocurile în care există o echipă câștigătoare pot dezvolta acest simț competitiv responsabil, deoarece, deși elevii se află în competiție unii cu ceilalți, fiecare grup este format din mai multe persoane care sunt nevoite să lucreze împreună pentru a obține rezultate cât mai bune. Pentru a ne asigura că nu se dezvoltă anumite tipare în aceste echipe, specialiștii recomandă să schimbăm membrii echipelor pe parcursul mai multor runde ale jocului.

          Când vine vorba despre competiția notelor, este important ca elevii să nu asocieze rezultatele obținute în cadrul testelor cu anumite caracteristici de personalitate ale copiilor care au primit acele calificative. Pentru a delimita aceste lucru, atât profesorii, cât și părinții pot aprecia mai mult efortul depus al elevilor decât notele obținute, promovând astfel progresul individual, în locul notelor maxime.

          Este important ca elevii să aibă o atitudine empatică și plină de respect unul față de altul. Astfel, în clasă se va crea o atmosferă ce facilitează procesul de învățare, o atmosferă pozitivă, în care toți elevii vor fi tratați cu aceeași atitudine de către profesor și vor fi încurajați să își exprime opiniile, fără să se teamă de părerile colegilor de clasă.

          De foarte multe ori, în cadrul familiei, apar aceste comparații între elevi cu scopul de a motiva, însă singurul lucru pe care reușesc să îl facă este să îi determine pe copii să creadă că școala este o competiție continuă, în care scopul final este să fii mai bun decât X sau Y. Purtarea unor discuții despre scopul școlii și despre atitudinea față de colegii de clasă este importantă. Elevii vor înțelege în acest fel că singura competiție în care se află în timpul școlii este cea cu ei înșiși și că nu trebuie să se raporteze față de alte persoane. Astfel, comparațiile precum „ colega mea de bancă a luat o notă mai mare, eu am eșuat” vor fi minimizate, iar eforturile fiecăruia dintre elevi vor fi recunoscute și apreciate.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Social3 ore ago

Trendurile si avantajele usilor si ferestrelor cu profile PVC in anul 2022

Cererea tot mai mare pentru tamplarie bine proiectata cu profile PVC a dus la progrese in calitatea, functionalitatea si textura...

Social15 ore ago

Avantajele creării unui magazin online

Având în vedere evoluția tehnologiei din ultimii ani, majoritatea antreprenorilor și-au dezvoltat afacerile și în sfera digitală. Primul pas către...

Socialo zi ago

Ralflo și Simona Nae colaborează după opt ani pentru „Ca Va”! Cum a învățat Simona Nae franceza de la Ralflo!

În urmă cu opt ani, Ralflo şi Simona Nae colaborau pentru prima oară, înregistrând piesa „Doar Tu” care s-a bucurat...

Social2 zile ago

Cornuleţele cu vişine de la Sânziene aduc fericire cu fiecare bucăţică

Știm cum câteodată ai poftă de ceva dulce și cum ți-ai dori să mănânci o delicatesă făcută în spirit românesc....

Social3 zile ago

Cum alegi cel mai bun motocultor pentru grădina ta

Vrei să profiţi la maximum de grădina ta în această vară? Îţi doreşti ca buruienile să nu îţi mai sufoce...

Turism4 zile ago

Castrul Roman Arutela – un loc cu aer de legendă

Dacă vă aflați în judeţul Vâlcea şi doriţi să faceţi o incursiune în istoria judeţului şi a ţării, merită să...

Turism4 zile ago

Poiana Brasov, destinatia de vacanta ideala in 2022!

Turismul montan este in plina ascensiune in tara noastra, iar Poiana Brasov se numara printre statiunile cele mai apreciate din...

Famous Roses Famous Roses
Afaceri5 zile ago

Cum procedați când doriți să vă configurați o grădină?

Grădina este una dintre cele mai plăcute surse de relaxare și distracție. Dar, dacă vreți ca aceasta să fie realizată...

Turismo săptămână ago

Comunicat de presa FPTR: Luptă continuă pentru banii de promovare a României

Sursa: turism.info.ro Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), singura federație patronală reprezentativă la nivel de ramură turism, dezaprobă și condamnă practicile...

Evenimento săptămână ago

Comunicat de presa FPTR: Luptă continuă pentru banii de promovare a României

      Sursa: turism.info.ro Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), singura federație patronală reprezentativă la nivel de ramură turism, dezaprobă...

Evenimento săptămână ago

Sfaturi pentru alegerea celei mai potrivite chiuvete

Fie că acum ești pe punctul de a-ți ridica sau renova bucătăria, fie că doar te gândești la asta, niciodată...

Eveniment2 săptămâni ago

Cele mai frecvente cauze ale stărilor de oboseală și cum le putem combate

Starea de oboseală poate fi descrisă și ca o lipsă de energie care poate afecta performanța la locul de muncă,...

Exclusiv2 săptămâni ago

DE CE ESTE SINGUR CUC(U). TRANSFER ILEGAL DE IMAGINE ÎN CAZUL ELENEI CHIRIAC

Conform legislației romane, dar și normelor Uniunii Europene, publicarea neautorizată a unei fotografii sau asocierea cu numele unei vedete constituie...

Eveniment2 săptămâni ago

Cum poate să arate o săptămână la Vlad Cazino? Planul de recompense zilnice de la acest Vampir!

Cazinourile de top care se află pe piața jocurilor de noroc din România de ceva ani, au reușit până acum...

Eveniment2 săptămâni ago

Consiliul Local Ploiesti a girat achizitionarea de aparatura de supraveghere video utilizata ilegal de directorul general al Politiei Locale Ploiesti pentru spionarea angajatilor?/Albu Catalin „sare” cu „gratie” din dosare in dosare penale

„Domnule Tăpălagă! De la presa tabloidă m-aș fi așteptat la orice, dar la a cataloga o declarație reală drept una...

Uncategorized2 săptămâni ago

Simona Halep, noul ambasador al Automobile Bavaria Group

Cluj-Napoca, 10 iunie 2022. Simona Halep și Automobile Bavaria Group au semnat un parteneriat de imagine, bazat pe excelență și performanță...

Știrile Săptămânii