Există soluții infinite pentru renovarea mediilor de acasă, în prezent tapetul din fibră de sticlă este utilizat pe scară largă și este potrivit pentru mediile moderne de design.
Tapetul modern reuseste sa fie elegant, pictural, adaptabil oricarui tip de mediu si tip de mobilier.
Cu tapet din fibra de sticla puteti renova bai sau medii de bucatarie.
În acest fel este posibilă renovarea casei cu funcționalitate, gust și imaginație. De asemenea, este posibil să actualizați pereții vechi cu plăci uzate sau pereți învechiți fără a fi nevoie să demolați sau să demontați. Singura măsură de precauție de care trebuie să țineți cont, în cazul plăcilor prost plasate sau cu îmbinări foarte mari, este să nivelați peretele până la un singur strat neted.
Tapetul din fibră de sticlă este neted sau texturat, pe lângă cele imprimate digital.
Materialul din fibră de sticlă a făcut întotdeauna posibilă renovarea rapidă a băilor și bucătăriilor.
Există o diferență între tapetul din fibră de sticlă și țesătura din fibră de sticlă: la nivel tehnic sunt similare, rezultatul estetic se schimbă.
Inițial, țesătura din fibră de sticlă este de culoare albă, fără decor, apoi imprimarea digitală va personaliza țesătura; tapetul din fibră de sticlă, pe de altă parte, este o țesătură decorată.
Primul este pictat, al doilea este imprimat cu desene și decorațiuni.
Principalele caracteristici ale tapetului din fibră de sticlă sunt decorarea și protecția suprafețelor pereților, rezistența excelentă la șocuri și abraziuni și acțiunea antibacteriană, ecologică și anti-crăpare.
Fibra de sticlă are, de asemenea, o rezistență mecanică remarcabilă, este rezistentă la tensiuni, șocuri sau frecare, abraziune și, fiind un material incombustibil, este certificată împotriva incendiilor.
Tapetul din fibra de sticla este denumirea generica pentru tesatura de sticla, lana de sticla sau lana de renovare si poate avea un aspect neted sau texturat. Fata de tapetul traditional care este realizat din fibre de hartie, cel din fibra de sticla se obtine prin comprimarea fibrelor de sticla.
Se poate aplica in constructiile noi sau vechi, in proiecte rezidentiale sau comerciale, spitale, scoli, sau magazine. La locuintele vechi rezolva problema fisurilor, iar la locuintele noi previne aparitia fisurilor.
In urma montajului tapetului din fibra de sticla se obtine acelasi rezultat ca in urma tencuirii, suprafetele fiind insa mult mai rezistente la impact.
De asemenea, fibra de sticla este un produs inovator acum si in Romania care substituie finisarea cu glet, uneori si tencuiala, sau se poate aplica direct pe rigips si astfel se reduc costurile de finisare. De asemenea, este un material antifisuri, antimicrobian, antimucegai, antistatic cu numeroase proprietati care optimizeaza lucrarile.
Aplicarea tapetului antifisuri din fibra de sticla sau a tapetului de renovare, substituie tencuiala sau gletul. Cu acelasi aspect ca un perete tencuit sau gletuit, costurile sunt considerabil mai mici. In plus, peretele tau este mai bine protejat impotriva loviturilor, zgarieturilor si a altor daune.
Indiferent de cauza fisurilor, acum poti face renovarea rapid prin aplicarea tapetului din fibra de sticla. Este o solutie extrem de simpla si eficienta, aplicabila atat in cazul constructiilor noi, cat si a celor vechi pentru a obtine pereti si tavane perfect netede cu aspect impecabil. De asemenea, este solutia optima pentru casele vechi unde fisurile sunt prezente de mai mult timp.
Prin urmare, daca esti nemultumit de faptul ca peretii noii tale case sunt fisurati, sa stii ca poti rezolva problema prin renovare si aplicare tapet antifisuri din fibra de sticla. Pe langa faptul ca astfel vei avea in 24 de ore suprafete perfect netede care se pot zugravi exact asa cum iti doresti, te vei bucura si de numeroasele beneficii ale tapetului din fibra de sticla: aspect elegant, rezistenta la impact, stabilizarea fisurilor, etc.
Montajul tapetului din fibra de sticla se poate realiza pe orice suprafata, materialul fiind ideal pentru gips-carton, montaje metalice sau pereti din beton. Se poate apela la aceasta solutie de nivelare a peretilor atat in cazul constructiilor noi, cat si in renovarea celor vechi. Pentru a avea, insa, rezultatele dorite, aplicarea tapetului din fibra de sticla trebuie realizata cu atentie si este recomandat sa apelezi la profesionisti cu experienta in domeniu.
Aplicarea tapetului din fibra de sticla se poate realiza fara probleme, peretii si tavanul formand la final un intreg. Totodata, finisajele cu tapet din fibra de sticla sunt mai rapide si mai accesibile decat cele obtinute prin tencuire. Tapetul din fibra de sticla protejeaza peretii, netezeste imperfectiunile si iti ofera un suport excelent pentru zugraveli elegante si luxoase, fiind o solutie versatila si inovatoare.
Pretul pentru montaj tapet fibra de sticla se calculeaza in functie de suprafate si include materialele necesare (role si adeziv de fibra de sticla) si manopera. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor lucrari cat mai durabile si, de aceea, folosim numai materiale de inalta calitate.
Nu percepem taxe suplimentare cum ar fi cele de nivelare a suprafetelor si practicam preturi oneste, corect calculate la fiecare lucrare. Astfel, clientii nostri stiu de la inceput pentru ce platesc.