Connect with us

Eveniment

Beneficiile unui VPS Servere: deblocarea puterii serverelor dedicate

Published

on

 

Sunteți în căutarea unui serviciu de găzduire web de încredere în România? Cu atât de multe companii de găzduire web care operează acum în România, alegerea celei potrivite poate fi o sarcină dificilă. Pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză, acest articol de blog vă va oferi o prezentare generală a găzduirii web în România și a caracteristicilor, avantajelor și opțiunilor de preț care sunt disponibile. De asemenea, vom discuta despre cum să alegeți furnizorul de găzduire web potrivit și vom evidenția unele dintre companiile de top de găzduire web din România. Așadar, haideți să începem!

 

 Introducere

Gazduire web, sau găzduire web, este un serviciu care permite persoanelor fizice și organizațiilor să își pună la dispoziția utilizatorilor de Internet site-urile web, aplicațiile web și alt conținut online. Furnizorul de găzduire web instalează un server, care este un computer conectat la internet, și oferă infrastructura și serviciile necesare pentru ca site-ul web să fie accesibil online.

Găzduirea web în România a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, deoarece multe companii străine își externalizează serviciile de găzduire în România datorită eficienței costurilor, gamei largi de caracteristici și serviciilor excelente pentru clienți. Alegând să își găzduiască site-urile web în România, companiile pot beneficia de o performanță îmbunătățită, de o securitate mai bună și de niveluri mai ridicate de fiabilitate.

 

 Avantajele găzduirii site-urilor web în România

Există numeroase beneficii pentru găzduirea site-ului dumneavoastră în România. Iată câteva dintre cele mai importante:

 • Eficiența costurilor: România are o piață de găzduire web competitivă, astfel încât întreprinderile pot găsi cu ușurință un plan de găzduire rentabil care să se potrivească nevoilor lor.
 • Fiabilitate: Companiile de găzduire web din România oferă servicii de găzduire fiabile și se asigură că site-urile web rămân online și disponibile pentru utilizatori.
 • Securitate: România are legi și reglementări stricte pentru protejarea datelor personale, iar majoritatea furnizorilor de găzduire oferă caracteristici de securitate solide pentru a menține site-urile web în siguranță împotriva atacurilor cibernetice și a altor amenințări.
 • Suport: Companiile de găzduire web din România oferă servicii excelente de asistență pentru clienți și suport tehnic la toate serviciile de gazduire web, astfel încât întreprinderile pot obține ajutor rapid în cazul în care întâmpină probleme.

 

 Tipuri de găzduire web

Când vine vorba de găzduire web, există mai multe tipuri diferite din care puteți alege. Iată care sunt cele mai comune:

 • Shared hosting: Acesta este cel mai de bază tip de găzduire web și este potrivit pentru site-uri web și bloguri mici. Într-un plan de găzduire partajată, mai multe site-uri web sunt găzduite pe același server, ceea ce ajută la menținerea costurilor la un nivel scăzut.
 • Gazduire VPS: Găzduirea pe serverul privat virtual (VPS) este un tip mai avansat de găzduire web și este potrivit pentru site-uri web și aplicații web mai mari. Într-un plan de găzduire VPS, fiecare site web este găzduit pe propriul server virtual, ceea ce oferă mai multe resurse și o performanță mai bună.
 • Găzduire dedicată: Găzduirea dedicată este cel mai scump și mai puternic tip de găzduire web și este potrivită pentru întreprinderile mari și pentru site-urile web cu trafic ridicat. Într-un plan de găzduire dedicată, fiecare site web este găzduit pe propriul server fizic, ceea ce asigură cele mai înalte niveluri de performanță și securitate.

 

 Cum să alegi furnizorul de găzduire web potrivit în România

Când vine vorba de găzduire web în România, există mulți furnizori din care puteți alege. Iată câteva sfaturi pentru a-l alege pe cel potrivit pentru nevoile dumneavoastră:

 • Căutați un furnizor care oferă tipul de găzduire de care aveți nevoie. Dacă aveți un site web mic, găzduirea partajată poate fi cea mai bună opțiune. Dacă aveți un site web sau o aplicație web mai mare, este posibil să aveți nevoie de găzduire VPS sau dedicată.
 • Asigurați-vă că furnizorul oferă servicii fiabile și un bun suport pentru clienți. Verificați recenziile și evaluările clienților pentru a vă face o idee despre reputația furnizorului.
 • Luați în considerare caracteristicile și instrumentele pe care le oferă furnizorul. Asigurați-vă că furnizorul are caracteristicile și instrumentele de care aveți nevoie, cum ar fi conturi de e-mail, baze de date și instrumente software.
 • Comparați prețurile diferitelor planuri de găzduire. Asigurați-vă că comparați caracteristicile și prețurile diferitelor planuri de găzduire pentru a-l găsi pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

 

 Topul companiilor de găzduire web din România

Există multe companii de găzduire web care operează în România și poate fi dificil să o alegeți pe cea potrivită. Iată câteva dintre cele mai bune companii de găzduire web din România pe care ar trebui să le luați în considerare:

 • WebTeam Hosting România: WebTeam este un furnizor de găzduire web de încredere în România, și oferă planuri de găzduire partajată, VPS și dedicată. Ei oferă, de asemenea, o gamă de caracteristici și instrumente, precum și un suport excelent pentru clienți. Au 5 din 5 stele review atat pe Google cat si pe Facebook sau HostAdvice.

 

 Avantajele găzduirii web în România

Există multe avantaje pentru găzduirea site-ului dvs. în România, inclusiv următoarele:

 • Eficiența costurilor: România are o piață de găzduire web competitivă, astfel încât întreprinderile pot găsi cu ușurință un plan de găzduire rentabil care să se potrivească nevoilor lor.
 • Fiabilitate: O companie de găzduire web din România oferă servicii de găzduire fiabile și se asigură că site-urile web rămân online și disponibile pentru utilizatori.
 • Securitate: România are legi și reglementări stricte pentru protejarea datelor personale, iar majoritatea furnizorilor de găzduire oferă caracteristici de securitate solide pentru a menține site-urile web în siguranță împotriva atacurilor cibernetice și a altor amenințări.
 • Suport: Companiile de găzduire web din România oferă servicii excelente de asistență pentru clienți și suport tehnic, astfel încât întreprinderile pot obține ajutor rapid în cazul în care întâmpină probleme.

 

 Diferite opțiuni de preț pentru găzduire web în România

Atunci când alegeți un furnizor de găzduire web în România, este important să luați în considerare prețul diferitelor planuri. Majoritatea companiilor de găzduire web oferă diferite planuri cu diferite caracteristici și prețuri. Iată câteva dintre cele mai comune opțiuni de preț:

 • Shared hosting: Planurile de găzduire partajată sunt cel mai accesibil tip de găzduire web, iar prețurile pot varia de la doar 2 Euro până la 15 Euro pe lună.
 • Găzduire VPS: Planurile de găzduire VPS sunt mai scumpe decât cele de găzduire partajată, iar prețurile pot varia de la 15 Euro la 50 de Euro pe lună.
 • Găzduire dedicată: Planurile de găzduire dedicată sunt cele mai scumpe tipuri de găzduire web, iar prețurile pot varia de la 50 de Euro  până la 200 de Euro pe lună.

 

 Caracteristici și instrumente oferite de companiile de găzduire web din România

Atunci când alegeți un furnizor de găzduire web din România, este important să luați în considerare și caracteristicile și instrumentele pe care le oferă. Iată câteva dintre cele mai comune caracteristici și instrumente pe care ar trebui să le căutați:

 • Conturi de e-mail: Majoritatea companiilor de găzduire web oferă conturi de e-mail, astfel încât să puteți crea adrese de e-mail pentru domeniul dvs.
 • Baze de date: Cele mai multe companii de găzduire web oferă, de asemenea, baze de date, astfel încât să puteți stoca și gestiona date pentru site-ul dvs. web.
 • Instrumente software: Multe companii de găzduire web oferă, de asemenea, instrumente software, cum ar fi sisteme de gestionare a conținutului (CMS), constructori de site-uri web și platforme de comerț electronic, pentru a vă ajuta să vă creați și să vă gestionați site-ul web.

 

 Considerații de securitate pentru găzduirea web în România

Atunci când alegeți un furnizor de găzduire web în România, este important să luați în considerare măsurile de securitate pe care acesta le oferă. Iată câteva dintre cele mai importante caracteristici de securitate pe care ar trebui să le căutați:

 • Certificate SSL: Certificatele SSL ajută la protejarea site-ului dvs. web împotriva atacurilor cibernetice și a programelor malițioase.
 • Firewall-uri: Firewall-urile vă ajută să vă protejați site-ul web împotriva accesului neautorizat și a software-ului rău intenționat.
 • Servicii de backup: Serviciile de backup ajută la protejarea site-ului dvs. web împotriva pierderii de date și asigură că datele dvs. sunt întotdeauna disponibile.
 • Scanare malware: Scanarea malware-ului ajută la detectarea și eliminarea software-ului malițios de pe site-ul dvs. web.

 Concluzie

Gazduire web, sau găzduire web, este un serviciu care permite persoanelor fizice și organizațiilor să pună la dispoziția utilizatorilor de internet site-urile lor web, aplicațiile web și alte conținuturi online. Găzduirea web în România a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani și oferă numeroase beneficii, inclusiv rentabilitate, fiabilitate, securitate și asistență excelentă pentru clienți. Atunci când alegeți un furnizor de găzduire web din România, este important să luați în considerare tipul de găzduire de care aveți nevoie, caracteristicile și instrumentele oferite, prețul diferitelor planuri și măsurile de securitate pe care le oferă. Există multe companii de găzduire web care operează în România, iar unele dintre cele mai importante sunt HostGator România, GoDaddy România și HostVision România.

Sperăm că acest articol de blog a fost util pentru a vă oferi o imagine de ansamblu a găzduirii web în România. Prin alegerea furnizorului și a planului de găzduire web potrivit, vă puteți asigura că site-ul dvs. este sigur, securizat și întotdeauna disponibil pentru utilizatorii dvs, alegeti cu incredere serviciile de gazduire web WebTeam Hosting din Romania. Așadar, de ce să nu vă duceți site-ul web la nivelul următor cu găzduire web în România?

 

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Published

on

By

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai aproape de proprietari

București, România – 17 martie 2023 – În contextul în care cererea pentru tehnologia prietenoasă cu animelele de companie este în continuă creștere, Samsung Electronics își propune să aducă o parte dintre soluțiile sale inovatoare mai aproape de proprietarii de animale de companie din România. Aproape două treimi (63%) dintre respondenții studiului PetLiving 2022 consideră că animalele lor de companie le influențează deciziile priviind stilul de viață și achizițiile pe care le fac. Astfel, 52% consideră că a lua în considerare nevoile proprietarilor de animale ar trebui să fie un standard atunci când vine vorba de dispozitive sau aparate în casele inteligente.

În acest sens, Samsung Electronics România, împreună cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România cu o vechime de 16 ani în piața de pet care, își propun să aducă în prim-plan poveștile oamenilor alături de prietenii lor patrupezi, dar și unele dintre cele mai prietenoase produse și servicii Samsung pentru animale.

Un trai fericit și sănătos pentru animale și oameni deopotrivă

Colaborarea deschisă cu parteneri din diferite industrii este esențială atunci când vine vorba despre inovație tehnologică, iar Samsung demonstrează cu fiecare ocazie importanța pe care o au parteneriate puternice în a contribui la îmbunătățirea vieții consumatorilor. Pentru a crea cele mai bune experiențe pentru clienții săi, compania și-a unit forțele cu pentruanimale.ro, o companie românească fondată din dorința unui medic veterinar, Ana-Maria Morar (Amia), de a combina iubirea pentru animale cu pasiunea pentru programare.

Samsung și pentruanimale.ro au în comun dorința de a schimba viața animalelor de companie și a proprietarilor lor deopotrivă, prin creșterea gradului de conștientizare cu privire la nevoile individuale ale fiecărui animal (și implicit, ale fiecărei gospodării) și oferirea resurselor de care proprietarii au nevoie pentru a adresa aceste nevoi.

Mai mult de jumătate dintre persoanele intervievate în studiul PetLiving 2022 consideră că tehnologia poate contribui la bunăstarea animalelor de companie (56%), la menținerea lor active (56%), la îmbunătățirea sănătății (52%) și la reducerea anxietății de separare (52%).

“Rezultatele studiului Pet Living 2022 confirmă importanța sporită pe care o are tehnologia în viața noastră și cum reușește ea să vină în întâmpinarea stilului nostru de viață. Pentru că urmărim să adresăm nevoile specifice ale proprietarilor de animale de companie în ziua de astăzi, am căutat un partener cu expertiză în zona de Pet Care. Prin această colaborare, am urmărit să atingem două aspecte importante. Primul pas a fost  transpunerea tehnologiei pet-friendly în beneficii concrete pentru  iubitorii de animale. Continuăm cu dezvoltarea unei ocazii de interacțiune cu proprietarii de animale de companie, prin care să asigurăm o comunicare directă între ei și brand. Astfel, am deschis un dialog cu posesorii de animale și i-am provocat să interacționeze direct cu noi pe Social Media.”, declară Simona Panait, Director de Marketing Samsung România & Bulgaria.

,,Colaborarea cu Samsung ne onorează. Valorile comune legate de asigurarea unei vieți mai bune pentru animalele de companie, care au devenit membrii activi ai familiei, ne determină să considerăm acest parteneriat un pas înainte în atingerea obiectivului de a crea o societate mai bună.”, menționează Ana-Maria Morar, fondatoarea pentruanimale.ro.

Curățenie impecabilă, până la ultimul fir de păr

Produsul vedetă al parteneriatului este aspiratorul vertical Samsung Bespoke Jet™, cu 10 ani garanție la motorul Digital Inverter. Aspiratorul este gândit în mod special în jurul nevoilor reale pe care le au proprietarii de animale în fiecare zi. El are o putere de 580W, care este pusă și mai mult în valoare prin intermediul periilor speciale pentru curățarea părului de animale de care dispune. Acestea curăță eficient până la ultimul fir:

 • peria Jet Dual, pentru suprafețe moi (covoare și mochete), cu un tambur din fibre țesute și unul din cauciuc;
 • peria Slim, din fibre țesute care protejează de zgârieturi suprafețele dure (parchet și gresie);
 • peria Pet motorizată cu peri de cauciuc și sistem anti-încurcare, eficientă în curățarea părului de animale de pe suprafețe mai mici, canapea, mobilier sau din mașină.

Toate modelele Bespoke Jet™ dispun de stația unică de colectare All-in-one Clean Station™ care, în timp ce aspiratorul se încarcă, colectează eficient până la 99,999% din praful fin. În plus, sacul de praf anti-bacterian inhibă dezvoltarea bacteriilor în procent de 99,9%, fără ca utilizatorul să fie nevoit să atingă părul sau murdăria aspirată.

,,Pentru noi, o casă inteligentă, conectată, este gândită în jurul vieții de zi cu zi a consumatorilor noștri, viață care implică și animalele lor de companie. Tocmai de aceea, investim în dezvoltarea de tehnologii care aduc, cu adevărat, plus valoare și care permit produselor noastre să îndeplinească mai multe roluri în același timp, în beneficiul oamenilor, dar și animalelor pe care le dețin”, precizează Oana Dănilă, Head of Product Management Digital Appliances Samsung Electronics România & Bulgaria.

Tehnologia Samsung gândită pentru animalele de companie se regăsește și în alte produse, cum ar fi aspiratorul robot Jet Bot AI+ care poate reda, într-un mod securizat, imagini video din interiorul casei atunci când prietenul patruped rămâne acasă, folosind camera frontală și funcția Remote Monitoring.

În același timp, siguranța animalelor de companie este prioritară pentru proprietari, iar cu ajutorul Galaxy SmartTags, care pot fi prinse de zgarda animalului de companie, proprietarii își pot localiza cu ușurință patrupedele, folosindu-se de smartphone și de platforma SmartThings.

two naughty puppies looking sorry for themselves

Undă verde la năzdrăvănii pentru blănoșii casei, cu Samsung și pentruanimale.ro

Samsung și pentruanimale.ro vor să descopere cine sunt cele mai năzdrăvane animale de companie: câinii sau pisicile? Posesorii de câini sau pisici sunt, astfel, încurajați să posteze pe contul lor de Instagram o imagine sau un video care relevă cea mai mare năzdrăvănie făcută de animalele lor de companie.

kitten playing with toilet paper

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să posteze imaginea sau video, să dea tag @Samsung România și @pentruanimale.ro și să folosească #SamsungxPentruanimale și #BespokeCat sau #BespokeDog, în funcție de prietenul patruped.

În cadrul concursului, prin tragere la sorți, vor fi acordate:

 • Premii săptămânale: 6 vouchere oferite de pentruanimale.ro: 1x 150 lei | 2x 100 lei | 3x 50 lei
 • Premiul cel mare: un aspirator din gama Bespoke Jet™

Concursul se derulează în perioada 13 martie – 14 aprilie. Pentru mai multe detalii, accesați pagina de concurs.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom România la http://news.samsung.com/ro.

Despre pentruanimale.ro

pentruanimale.ro este primul petshop online din România, cu o vechime de 16 ani, apărut din dorința unui medic veterinar, Ana-Maria Morar (Amia), de a combina iubirea pentru animale cu pasiunea pentru programare. În cei 16 ani de activitate, pentruanimale.ro a livrat peste 1 milion de comenzi direct la ușa posesorilor de animale. Filozofia pentruanimale.ro este schimbarea vieții animalelor de companie prin creșterea gradului de conștientizare în rândul proprietarilor cu privire la nevoile individuale ale fiecărui animal. În acest sens, fiecare departament al companiei exista cel puțin un medic veterinar pentru a asigura că pentruanimale.ro răspunde complet nevoilor animalelor de companie.

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Published

on

By

Galaxy A54 5G_Awesome Graphite

Cu un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de viață a bateriei mai lungă decât modelele anterioare, noua serie Galaxy A oferă tuturor o tehnologie mobilă remarcabilă

București, România – 15 martie 2023 – Samsung lansează astăzi noile telefoane Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G, două smartphone-uri inovatoare proiectate pentru a susține angajamentul Samsung Galaxy de a le oferi tuturor utilizatorilor o experiență mobilă remarcabilă. Ultimele îmbunătățiri aduse seriei Galaxy A vă vor ajuta să înregistrați videoclipuri stabile și clare sau să faceți poze de calitate bună chiar și în condiții de luminozitate scăzută. În plus, acum puteți să faceți pe telefon și mai multe lucruri care vă plac, datorită bateriei care durează mai mult de două zile.

Experiențele mobile de calitate ne sunt din ce în ce mai esențiale astăzi. Cu îmbunătățiri continue aduse seriei Galaxy A, ne asigurăm că din ce în ce mai mulți oameni din întreaga lume au acces la inovațiile noastre”, declară TM Roh, President and Head of Mobile eXperience Business at Samsung Electronics.

Realizați fotografii awesome atât ziua, cât și noaptea și bucurați-vă de instrumentele de editare

Cu Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G puteți face fotografii memorabile de o calitate mult mai clară, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, utilizând capabilitățile de Nightography și de inteligență artificială. Indiferent dacă doriți să faceți selfie-ul perfect sau să intrați în apeluri video, Galaxy A54 va asigura detalii uimitoare de redare datorită camerei frontale de 32 MP.

Noile smartphone-uri produc videoclipuri de o claritate excepțională, fără blur, datorită stabilizării optice a imaginii (OIS) și stabilizării digitale a imaginii video (VDIS) îmbunătățită. Chiar și atunci când filmați din mers, puteți fi siguri că rezultatul final va fi unul satisfăcător. Pentru aventuri nocturne sau în condiții de lumină scăzută, modul Night vă va ajuta să surprindeți și mai multe detalii datorită extinderii dimensiunii pixelilor camerei.

De asemenea, utilizatorii pot elimina acum umbrele și reflexiile nedorite pentru prima dată pe seria Galaxy A, datorită instrumentelor de editare îmbunătățite.

 Galaxy A54 5G_Awesome White

Performanțe awesome datorită display-ului luminos, a 5G-ului rapid și a bateriei de lungă durată

Ambele dispozitive sunt echipate cu ecrane captivante super AMOLED, de 6,4 inci pe Galaxy A54 5G și respectiv 6,6 inci pe Galaxy A34 5G. Ambele ecrane au fost îmbunătățite pentru o vizibilitate mult mai mare în exterior, chiar și în lumina puternică a soarelui. Cu Vision Booster îmbunătățit și o rată de reîmprospătare de 120Hz, ecranele vor funcționa fără cusur indiferent de condițiile de iluminare.

Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G garantează, de asemenea, până la patru generații de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate. Aceste caracteristici vă permit să aveți constant acces la cel mai recent software și la cele mai bune opțiuni de securitate, maximizând astfel ciclul de viață al smartphone-ului.

Galaxy A34 5G_Awesome Graphite

Rămâneți conectat fără a vă compromite securitatea datelor

Experiențele mobile îmbunătățite se bazează pe o securitate avansată. Cu Samsung Knox, datele sunt păstrate în deplină siguranță datorită securității mobile oferite de aplicație. Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G vor oferi acces la dashboard-ul de securitate și confidențialitate, ceea ce facilitează vizualizarea și gestionarea modului în care aplicațiile vă stochează datele. Atunci când doriți să partajați în siguranță fișiere importante care conțin informații sensibile sau personale puteți folosi Private Share. Această opțiune permite partajarea fișierelor doar către destinatarii selectați în limite de timp bine definite, iar capturile de ecran sunt dezactivate.

Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G sunt compatibile cu ecosistemul Samsung Galaxy și oferă conectivitate perfectă între dispozitive. Utilizatorii pot obține 100 GB spațiu de stocare în cloud și pot face cu ușurință și în siguranță back up la fotografii pe OneDrive, utilizând pe o perioadă de probă de șase luni Microsoft 365 Basic, accesibilă pe Galaxy A54 5G și Galaxy A34 5G.

Galaxy A34 5G_Awesome Silver

Disponibilitate

Galaxy A54 5G va fi disponibil în patru opțiuni de culoare, precum Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome White. Galaxy A34 5G va fi disponibil în patru opțiuni de culoare, precum Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet și Awesome Silver. Atât Galaxy A54 5G, cât și Galaxy A34 5G vor fi disponibile în martie, începând cu piețele selectate din Europa și Asia de Sud-Est.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, electrocasnicelor, a sistemelor de rețea, a sistemelor LSI și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Galaxy A54 5G
Display  6.4-inch FHD+

Super AMOLED Display

120Hz rată de refresh

Vision booster

*Măsurată în diagonală, dimensiunea ecranului este de 6,4 inci în întregul dreptunghi și de 6,3 inci pentru colțurile rotunjite. Suprafața reală vizibilă este mai mică datorită colțurilor rotunjite și circumferinței camerei.
Dimensiune și greutate   158.2 x 76.7 x 8.2mm, 202g
Cameră   12MP Ultra-Wide Camera

· F2.2, FF

50MP Camera principală

· F1.8, AF, OIS

5MP Camera Macro

· F2.4, FF

32MP Camera de pe față

· F2.2

AP  Octa-core
Memorie  6GB Memorie + 128GB spațiu de stocare

8GB Memorie + 128GB spațiu de stocare

8GB Memorie + 256GB spațiu de stocare

Spațiu de stocare extensibil cu până la 1TB cu un card microSD opțional

*Capacitatea reală de stocare disponibilă depinde de software-ul preîncărcat.

*Opțiunea de memorie poate varia în funcție de piață.

*Cardul MicroSD se vinde separat. Disponibilitatea caracteristicilor detaliate (cum ar fi memoria și procesorul) poate varia în funcție de piață și operator.

Baterie 5,000mAh (standard)
*Valoare standard testată în condiții de laborator terțe. Valoarea tipică este valoarea medie estimată luând în considerare abaterea capacității bateriei dintre eșantioanele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.905 mAh. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, modelele de utilizare și alți factori.
Sistem de operare   Android 13

One UI 5.1

*Disponibilitatea funcțiilor, aplicațiilor și serviciilor One UI poate varia în funcție de versiunea sistemului de operare.
Securitate  Samsung Knox

 

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Plante care îți vor transforma în mod radical grădina – Iată care sunt plantele care vor oferi o estetică deosebită grădinii tale!

Published

on

By

Plante care îți vor transforma în mod radical grădina – Iată care sunt plantele care vor oferi o estetică deosebită grădinii tale!

În fiecare anotimp te ocupi de grădina ta pentru a te asigura că este sănătoasă și cât mai frumoasă posibil. Pentru că te gândești mereu ce poți face pentru a-i îmbunătăți estetica îți plănuiești adesea noi proiecte de amenajare și cauți cele mai bune soluții pentru micul tău paradis natural de acasă. Printre aceste proiecte se află și o listă cu plante pe care plănuiești să le cumperi pentru grădina ta, desigur.

         Pentru a transforma în mod radical aspectul grădinii tale, poți recurge la o serie de plante a căror estetică grandioasă să vină în sprijinul viziunii tale asupra grădinii perfecte. În acest articol vei găsi 3 tipuri de plante care îți vor transforma visul în realitate tocmai prin frumusețea lor cu adevărat deosebită.

Iată care sunt plantele care îți vor transforma în mod radical grădina oferind o estetică deosebită: 

Trandafirii

         O grădină de basm necesită și câteva plante încărcate de flori spectaculoase, precum sunt trandafirii. Dacă vrei să ai niște plante cu mult mai estetice și mai aparte, vezi aici gama de trandafiri pomișor de la verdena.ro. Dacă spațiul îți permite, poți planta și trandafiri cățărători, pentru un efect cât mai deosebit în lunile călduroase. Genul acesta de plante arată extraordinar chiar și în ghiveci, organizate pe verandă sau în jurul foișorului. Alegerea culorilor depinde doar de tine și de gusturile personale. Este de preferat să te orientezi în funcție de atmosfera pe care dorești să o construiești în grădina ta. 

Hortensiile

         Hortensiile sunt unele din cele mai frumoase plante posibile pentru o grădină care să îți fascineze privirea. Această plantă se regăsește într-o varietate mare de culori și te asigură de la bun început că îți va umple grădina de flori mari și încântătoare. Poți organiza câteva tufe de hortensii chiar de-a lungul gardului grădinii pentru a te bucura de această priveliște de fiecare dată când petreci puțin timp în spațiul tău preferat de acasă. Dacă ești genul de persoană care se bucură de simplitate și puritate, hortensia albă va fi perfectă pentru grădina ta.

Coniferele decorative

         Cel mai comun tip de plantă decorativă pentru grădină este reprezentat de conifer. Aproape orice specie de conifer poate fi utilizată pentru a împrospăta aspectul grădinii tale. Dacă nu te mulțumește în mod neapărat plantarea copăceilor de felul coniferului decorativ Thuja, te poți îndrepta către o variantă mult mai estetică prin utilizarea ghivecelor foarte voluminoase. Plantează acești copaci în ghivece mari și organizează-le după bunul plac în grădină. De regulă, cel mai plăcut aspect este cel redat de simetria aranjării ghivecelor, așa că poți ține cont de acest lucru atunci când îți pui în practică proiectul.

         Prin urmare, dacă vrei să îți transformi în mod radical grădina, poți alege să introduci noi plante care să revoluționeze complet aspectul acesteia. Hortensiile, trandafirii sau coniferele decorative sunt plante care vor oferi cu siguranță o estetică deosebită grădinii tale, mai ales prin aspectul grandios și plata cromatică diversă de care dispun acestea.  

 

Sursa foto: unsplash.com

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri9 ore ago

Cum să aplici corect pentru un credit cu istoric negativ

Dacă aveți un istoric de credit negativ, poate fi dificil să obțineți finanțare pentru proiectele ori visele voastre. Din fericire,...

Eveniment3 zile ago

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai...

Uncategorized3 zile ago

Gartner spune ca 2023 este momentul adevarului pentru vehiculele electrice pe baterii

Mai mulți factori vor face ca anul 2023 să reprezinte un adevărat test pentru determinarea pe care o au guvernele...

Uncategorized3 zile ago

Noul mouse mat Razer Atlas, fabricat din sticlă securizată, oferă o nouă dimensiune a preciziei

Razer Atlas se face remarcat datorită fiabilității și a modului în care permite realizarea de mișcări ultrarapide și deosebit de...

Uncategorized3 zile ago

Samsung si pentruanimale.ro contribuie la un trai mai bun si mai sanatos pentru posesorii romani de animale de companie

Samsung Electronics România, în parteneriat cu pentruanimale.ro, primul petshop online din România, aduce tehnologia prietenoasă cu animalele de companie mai...

Uncategorized4 zile ago

Clinica Northo, evoluție pozitivă în anul 2022: peste 1000 de pacienți noi, 10% cotă de piață din tratamentele cu Invisalign®

Northo, clinica dedicată ortodonției lansată anul trecut, la mijlocul lunii martie, de Dr. Teodorina Secară, anunță un bilanț pozitiv pentru...

Baia Mare Baia Mare
Turism5 zile ago

Baia Mare, destinatia perfecta pentru iubitorii de calatorii

Odata cu venirea primaverii, tot mai multe persoane isi doresc sa porneasca intr-o noua calatorie si sa se bucure de...

Eveniment5 zile ago

Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Cu un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de viață a bateriei mai lungă decât modelele anterioare,...

Uncategorized5 zile ago

Samsung lansează noile Galaxy A54 5G și A34 5G pentru experiențe awesome accesibile tuturor

Cu un display mai luminos, camere mai avansate și o durată de viață a bateriei mai lungă decât modelele anterioare,...

Eveniment6 zile ago

Plante care îți vor transforma în mod radical grădina – Iată care sunt plantele care vor oferi o estetică deosebită grădinii tale!

În fiecare anotimp te ocupi de grădina ta pentru a te asigura că este sănătoasă și cât mai frumoasă posibil....

Eveniment6 zile ago

Sebumul este scutul de protectie natural. De ce tenul tau are nevoie de el?

Sebumul este substanta naturala, secretata de glandele sebacee, existente pe aproape toata suprafata corpului. Ceea ce putini stiu insa, este...

Evenimento săptămână ago

Sfaturi care te vor ajuta sa organizezi o petrecere reusita in aer liber

Sfaturi care te vor ajuta sa organizezi o petrecere reusita in aer liber Nu este nimic mai placut decat o...

Exclusivo săptămână ago

Cod reducere Notino.ro și beneficiile oferite de către acest magazin online

În lumea actuală a cumpărăturilor online, căutarea unor magazine de încredere și accesibile cu amănuntul a devenit din ce în...

Cazare în Rădăuți Cazare în Rădăuți
Turismo săptămână ago

Cazare în Rădăuți: experimentează tradiția și confortul la un hotel de 4 stele

A venit momentul pentru să planifici o vacanță în Bucovina, însă nu te poți decide cu privire la cazare? Pentru...

Evenimento săptămână ago

Sfaturi utile pentru cei care doresc sa cumpere rulouri pentru ferestre

Vrei sa ai un plus de intimitate in locuinta si sa te feresti de privirile curioase si indiscrete ale vecinilor...

Evenimento săptămână ago

Cum pregatesti autoturismul pentru efectuarea ITP-ului astfel incat sa treci verificarea fara probleme?

Inspectia tehnica periodica sau ITP-ul are drept principal scop verificarea tuturor aspectelor tehnice pentru ca autoturismul sa nu fie un...

Știrile Săptămânii