Connect with us

Afaceri

Cum să aplici corect pentru un credit cu istoric negativ

Published

on

Dacă aveți un istoric de credit negativ, poate fi dificil să obțineți finanțare pentru proiectele ori visele voastre. Din fericire, există mai multe soluții disponibile pentru cei care au întâmpinat astfel de probleme. Există creditori specializați în finanțarea cu riscuri ridicate care oferă opțiuni de împrumut mai permisive pentru cei cu un istoric de credit negativ. De asemenea, vă recomandăm să revizuiți periodic scorul de credit și să lucrați la îmbunătățirea acestuia pentru ca șansele dumneavoastră de a fi aprobat să fie cât mai mari. Adunaţi garanţii sau diverse surse de venit pentru a vă califica pentru un credit rapid cu istoric negativ.

Există multe tipuri de împrumuturi disponibile pentru a se potrivi nevoilor dvs. financiare. Fiecare oferă avantaje și dezavantaje pe care le puteți evalua în ceea ce privește costul total, condițiile de rambursare și dobânzile.

Există o varietate de opțiuni disponibile pentru împrumuturi online. Unele dintre cele mai populare sunt cardurile de credit, împrumuturile personale și împrumuturile până la ziua salariu. Fiecare împrumut poate fi folosit pentru scopuri diferite, oferind flexibilitate și ușurință.

Dacă aveți nevoie de o modalitate de plată pentru o achiziție mare și nu aveți bani suficienți, cardurile de credit sunt cea mai bună soluție. Acestea oferă, de asemenea, numeroase avantaje precum programele de recompense. Dar, atenție! Dobânzile la cardurile de credit sunt foarte mari în comparație cu creditele tradiționale de la bănci.

Dacă aveți nevoie de fonduri pentru un scop precis, împrumuturile personale sunt o opțiune excelentă. Aceste tipuri de împrumuturi vin cu rate fixe ale dobânzii și termene clare de rambursare, astfel încât să știți exact ce veți plăti lună de lună.

Dacă aveți nevoie urgentă de bani, împrumuturile până la salariu printr-o instituție financiară nebancară sunt soluția potrivită. Acestea oferă sume mici și sunt scadente în termenul limită al următoarei ședinte de salariu. De obicei, toată suma este rambursată la scadență, într-o singură tranșă.

Când aplicați pentru un împrumut cu istoric negativ, trebuie să vă asigurați că înțelegeți condițiile și că veți putea să plătiți ratele. Documentația despre creditor este de asemenea importantă, ca să vedeți dacă are o reputație bună și sunt responsabili în privinţa banilor dumneavoastră.

Mai mult decât atât, este important să vă asigurați că consultați cu atenție orice detaliu scris în contractul de împrumut. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți toate termenii și condițiile pe care le acceptați, astfel prevenind problemele ce pot apărea mai târziu.

Rambursare rapidă a creditelor online prin mai multe opțiuni

Dacă optați pentru creditarea online cu istoric negativ, în general veți trebui să rambursați suma totală într-o singură rată. Cu toate acestea, unii creditori vă pot oferi posibilitatea de a face mai multe plăți. Condițiile împrumutului diferă în funcție de creditor, așadar ar trebui să contactați persoana respectivă pentru a afla ce planuri de plată sunt disponibile.

Dacă v-ați confruntat cu unele întârzieri la efectuarea plăților, contactați creditorul cât mai curând posibil. Majoritatea creditorilor sunt deschiși la comunicare și discuții, fiind dispuși să ofere o soluție care să satisfacă interesele amândurora.

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Afaceri

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Published

on

By

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în România. Compania cehă a făcut inaugurarea locației din Lemon Retail Park, București.

Ce este Pikito

Pikito simplifică procesul prin care magazinele online pot obține facilitățile magazinelor fizice, punându-le la dispoziție, în mod accesibil, un spațiu unde își pot vinde produsele. Acest loc este împărțit cu alți retaileri de pe piață, care nu intră însă în sfera concurenților direcți.

Printre principalele avantaje oferite de Pikito e-tailerilor parteneri se numără:

 • Notorietate și încredere crescute, datorate magazinului fizic local
 • Un spațiu care funcționează ca un showroom al celor mai bine vândute articole
 • Customer service de primă clasă, prin personal instruit și asistență profesională pentru clienți în magazin
 • Rată de conversie mai mare, creștere rapidă a vânzărilor în magazin
 • Puncte de ridicare și returnare ale produselor în magazin
 • Investiții financiare zero în magazinul fizic, doar o taxă lunară fixă pentru servicii complete (acoperită cu ușurință prin economisirea resurselor dedicate costurilor poștale, retururilor și reclamațiilor)
 • Un nou canal de marketing (metode de comunicare BTL cu publicul vizat)
 • Promovare omnichannel (vouchere în magazin, stimulente pentru cumpărare, vânzare POS)

Retailul tradițional întâmpină obstacole uriașe pentru a ajunge în medii precum centre sau parcuri de vânzare, însă Pikito reprezintă o soluție când vine vorba despre deschiderea magazinului propriu într-o locație cu potențial. Pikito oferă tehnologie de ultimă generație într-un singur loc – puncte de preluare, client service performant – personalul Pikito este instructat de e-shop-uri și branduri, alături de spații publicitare dedicate, cu un design modern și informații relevante despre acel comerciant.

Primul astfel de magazin comun a fost deschis la Praga, în august 2022, având un trafic lunar în creștere semnificativă. Mai precis, în doar 6 luni, datorită sortimentațiilor și segmentelor diverse de cumpărători din magazin, rata de conversie a achizițiilor din spațiul Pikito se situa între 5-10%. Mai mult decât atât, în prezent, toate unitățile Pikito sunt complet ocupate în Cehia și Slovacia.

Marcel Vargaestok, proprietarul Pikito, punctează: „România este o piață cheie pentru magazinele virtuale care se extind în Europa Centrală și de Est, unde potențialul este dat nu doar de dimensiune, ci și de concurența relativ mică. Localizarea este, de asemenea, importantă pentru succesul pe piața din România, prin adrese locale, numere de telefon sau asistență pentru clienți. În mod ideal, e-shop-ul ar trebui să aibă și o formă de prezență concretă în țară – conform sondajelor, până la 40% dintre utilizatorii online din România nu au încredere într-un magazin virtual dacă nu există concomitent și un magazin fizic sau o sucursală. Așadar, Pikito oferă servicii transfrontaliere prin spații comerciale fizice, pentru a stimula încrederea și creșterea conversiilor pe piețele Europei Centrale și de Est. În plus, simplifică deschiderea unui magazin în câteva săptămâni, fără investiții sau procese legislative dificile, oferind un avantaj pe piață”.

În urma lansării în România, fondatorii Pikito au deschis un magazin în Bratislava (și acesta ocupat total la momentul actual), în Slovacia, dar au în plan și alte potențiale lansări în Europa Centrală și de Sud-Est.

Pikito, soluția omnichannel accesibilă pentru e-taileri

Pikito este o reală oportunitate pentru afacerile desfășurate actualmente exclusiv online, mai ales din punct de vedere financiar. Esența este reprezentată de împărțirea costurilor între e-shop-urile neconcurente. O unitate de vânzare între 500-1.000 m2 poate conține până la 12 magazine. Acestea ar avea fundal comun, zonă de serviciu, cabine de probă și, mai ales, personal bine pregătit. Prin Pikito se poate ajunge la clienți din locații în care nu ar fi profitabilă deschiderea unui magazin fizic pe cont propriu.

În plus, oferă un suport sporit vânzătorilor online, care de multe ori nu sunt familiarizați cu retailul offline, mai ales având în vedere că există multe decizii ce ar putea afecta buna funcționare a magazinului.

Pikito în România

Spațiul comercial comun din România poate găzdui până la 14 e-taileri; în prezent, s-au încheiat deja colaborări cu retaileri precum Made In Japan, Kulina, Nedeto, Parfimo – iar altele sunt în curs de realizare.

Datele interne ale Pikito arată că până la 40% dintre clienți aleg să li se livreze comenzile în magazin, în cazul în care acel magazin este situat într-o zonă din proximitatea lor – iar fondatorii pariază pe cifre similare în ceea ce privește piața locală.

În România, Pikito își propune să devină soluția de bază, în special pentru magazinele online medii și mari care doresc să valorifice experiența fizică, fără implicații financiare extreme. Pentru astfel de e-taileri, un spațiu comercial comun este cea mai bună soluție din punctul de vedere al profitabilității. În acest fel, fiecare dintre magazinele partenere va obține un outlet sau un showroom modern și de înaltă calitate, la costuri accesibile.

Agatinsvet.cz, cel mai mare vânzător de jucării creative din Cehia și partener Pikito afirmă: „Știm de câtă muncă este nevoie pentru a deschide și a conduce un magazin. Prin urmare, apreciem foarte mult atunci când un partener preia aceste griji pe umerii lui și ne permite să ne prezentăm produsele într-un mediu plăcut, profesionist și să oferim clienților un alt punct de vânzare. Apreciem selecția variată de e-shop-uri care nu concurează între ele, ci dimpotrivă, se completează bine prin ofertele lor în spațiul Pikito. În plus, le aseamănă o trăsătură importantă: sunt magazine online dinamice, care lucrează unele pentru altele, iar cross-selling-ul reciproc are sens pentru noi toți.
Și să nu uităm un alt fapt important: magazinele fizice constituie locul în care se fructifică relația cu clientul. Reprezintă o sursă de informare extrem de valoroasă cu privire la consumatori: ce preferințe și obiceiuri de achiziție au, care sunt nevoile sau așteptările lor și așa mai departe”.

Despre Pikito

Pikito este un proiect care are la bază un concept unic în Europa, ce presupune ca e-shop-urile să-și deschidă în mod facil un magazin fizic, prin împărțirea spațiului comercial cu alte e-shop-uri de succes de pe piață, care nu intră însă în sfera concurențială. Investițiile financiare sunt minime și iau forma unei taxe lunare pentru servicii complete oferite.

Pikito este deținut de Kulina Group, companie specializată în comercializarea produselor pentru casă și lifestyle. Kulina Group a fost înființat în 2009, este activ în 5 țări europene (Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia, România), are o valoare de piață de ~15 miliarde EUR, reunește 70 de branduri, peste 8.000 de produse și a avut 80.000 de clienți unici din 2020.

Antonín Štětina este CEO al Pikito, avându-i alături pe Vladimír Komár (investitor cu experiență, CEO și proprietar al brandului ceh de cosmetice Dermacol, care operează în Europa și în peste 60 de țări din întreaga lume) și pe Marcel Vargaeštók (coproprietar al Kulina Group, care operează în Europa Centrală și de Est) din postura de investitori.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Numarul de companii care prefera dezvoltarea prin sistemul de franciza, crestere spectaculoasa

Published

on

By

Franchwise, lider pe piața de consultanță în domeniul francizelor în România și în CEE, a realizat o analiză internă conform căreia numărul companiilor românești (francizorilor) care mizează pe dezvoltarea prin sistemul de franciză a crescut cu 30% în perioada 2020-2022 comparativ cu 2019. Pentru a dezvolta acest model de business și în zona Moldovei, Franchwise a organizat în perioada 24-28 aprilie o serie de evenimente dedicate atât celor care își francizează afacerea, cât și celor care au venituri și pot investi într-o franciză, ocazie perfectă de a prezenta franciza care generează lunar 5.000 de euro profit: SolarFix, companie specialistă în sisteme fotovoltaice.

Potrivit specialiștilor Franchwise, nișele cu potențial mare de dezvoltare prin franciză pentru companii sunt beauty, fitness, healthcare, produse sau servicii destinate copiilor, agenții de real estate, florării, cabinete veterinare sau magazine pentru animale de companie, servicii de îngrijire bătrâni și servicii profesionale (contabilitate). Aceste nișe au o cerere ridicată pe piața românească și se pot adapta ușor la diferite zone geografice și segmente de clienți.

“Credem că Iași devine un centru foarte puternic de dezvoltare și un adevărat catalizator al firmelor cu potențial de investiție pentru Moldova. Avem exemple de companii foarte cunoscute care s-au dezvoltat prin acest sistem de francize din regiune, cum ar fi Spartan, Simigeriile Petru sau cafenelele Zireto. Iar acest lucru ne demonstrează că antreprenorii din regiune sunt din ce în ce mai deschiși la a dezvolta sau a prelua francize. Lucru reconfirmat și de prezența mare la evenimentele organizate în ultima săptămână la care au participat 120 de persoane”, explică Paul Voicu, Managing Partner Franchwise.

Potrivit datelor Franchwise, industriile care generează cele mai multe francize sunt retailul de proximitate, de exemplu: Inmedio are peste 200 de unități, iar La Doi Pași are o rețea care a depășit 1.900 de parteneri. Industria de food and beverage rămâne una de succes și cu potențial de creștere constant. Un astfel de exemplu este Simigeria Petru care e dezvoltat rețele de peste 70 de unități cu potențial de a depăși rapid 100.

Ce este o franciză?

O franciză este o formă de colaborare între două părți: francizorul și francizatul. Francizorul este proprietarul unui brand recunoscut pe piață, care îi acordă francizatului dreptul de a folosi numele, marca, produsele sau serviciile sale în schimbul unei taxe inițiale și a unor redevențe periodice. Francizatul este cel care cumpără dreptul de a opera sub brandul francizorului și trebuie să respecte anumite standarde de calitate, imagine și proceduri impuse de acesta.

Franciza este o modalitate avantajoasă pentru ambele părți: francizorul își extinde rețeaua fără să investească direct în noi unități și beneficiază de o cotă din vânzările generate de francizați; francizatul își deschide o afacere cu un risc mai mic decât dacă ar porni un business propriu, având la dispoziție un concept testat și validat pe piața.

Despre Franchwise

Înființată în 2011, Franchwise este cea mai mare companie de consultanță specializată în domeniul francizelor din România, contribuind la dezvoltarea mediului antreprenorial românesc. Până în prezent, Franchwise a ajutat peste 50 de companii din România să se extindă prin sistemul de franciză, intermediind intrarea pe piața românească a unora dintre cele mai cunoscute branduri internaționale – Logiscool, TUI Travel, Hugo Boss, Ethan Allen, Sacoor Brothers.  De asemenea, Franchwise a facilitat deschiderea de peste 300 de francize în România, în special în domeniile HoReCa, retail și servicii, în ultimii 10 ani, investiții estimate la o valoare de peste 22 milioane de euro. Pentru a sprijini antreprenorii și viitorii antreprenori să-și dezvolte business-ul, Franchwise a deschis cursuri în vederea francizării pentru francizori și francizați, la care au participant peste 100 de companii până în prezent.

Facebook Comments
Continue Reading

Afaceri

Tablourile personalizate canvas de la Deyu.ro: adaugă un strop de căldură în casa ta!

Published

on

By

Decorarea interioară este o formă de artă, o modalitate prin care îți poți exprima personalitatea și gusturile în propria ta casă. Fiecare piesă de mobilier, fiecare decor, fiecare culoare aleasă îți spun povestea și transformă un spațiu simplu într-un loc cu adevărat confortabil și primitor. Unul dintre cele mai simple și mai eficiente moduri de a adăuga un strop de căldură în casa ta este alegerea tablourilor potrivite. Un tablou personalizat poate adăuga culoare, textură și emoție într-o cameră, transformând-o instantaneu. În acest sens, tablourile canvas reprezintă o alegere excelentă. Acestea oferă un aspect tridimensional, sunt durabile și aduc o notă de eleganță oricărei încăperi.

Dacă ești în căutarea unui tablou canvas care să îmbine calitatea, stilul și personalitatea, atunci Deyu.ro este locul potrivit. Cu o gamă largă de tablouri canvas, de la cele personalizate până la seturi tematice, Deyu îți oferă tot ce ai nevoie pentru a adăuga o notă de căldură și confort în casa ta. Haideți să explorăm împreună varietatea de opțiuni disponibile!

 1. Tablouri canvas personalizate

Deyu.ro îți oferă posibilitatea de a personaliza propriul tablou canvas, adăugând astfel o notă personală în decorul casei tale. Poți alege dintre o varietate de dimensiuni, începând de la tablouri mici de 30X30 cm, până la tablouri impresionante de 70X100 cm. Indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție, cu siguranță vei găsi o mărime care să se potrivească perfect.

Ce face cu adevărat speciale aceste tablouri? Posibilitatea de a le personaliza cu propriile tale fotografii. Poți alege un tablou cu o singură fotografie sau poți opta pentru un colaj cu 6 sau 9 poze. Fie că alegi poze cu familia, cu prietenii sau cu momentele tale preferate, aceste tablouri vor transforma amintirile tale dragi în opere de artă care vor adăuga o notă de căldură și personalitate în casa ta.

Aceste tablouri personalizate sunt nu doar o modalitate excelentă de a-ți decora casa, dar reprezintă și cadouri ideale pentru ocazii speciale. Fie că este vorba de o aniversare, o nuntă sau o zi de naștere, un tablou canvas personalizat va fi cu siguranță un cadou memorabil.

 1. Tablouri canvas cu mesaje

Dacă ești în căutarea unui mod de a exprima sentimentele tale sau de a adăuga un strop de inspirație în casa ta, tablourile canvas cu mesaje de la Deyu.ro sunt o alegere excelentă. Aceste tablouri combină designul artistic cu cuvintele, creând piese de decor care transmit un mesaj puternic.

Un exemplu perfect este tabloul canvas în formă de inimă „Te Iubesc”. Acesta poate fi un mod minunat de a-i arăta persoanei iubite cât de mult o prețuiești, fie că îl oferi ca un cadou sau îl așezi într-un loc special în casa voastră. Poți alege, de asemenea, tablouri cu mesaje inspiraționale sau motivante care să te ajute să începi ziua cu o atitudine pozitivă.

Fiecare tablou personalizat canvas cu mesaj de la Deyu.ro este realizat cu grijă și atenție la detalii. Poți fi sigur că mesajul ales de tine este prezentat într-un mod artistic și atractiv. Aceste tablouri adaugă o notă personală și inspirațională în casa ta, făcând din fiecare zi una specială.

 1. Seturi de tablouri canvas cu personalizare

Când vine vorba de decorarea pereților, un set de tablouri canvas poate avea un impact vizual puternic și poate adăuga un strop de personalitate în orice încăpere. Deyu.ro îți oferă o varietate de seturi de tablouri canvas, care pot fi folosite pentru a crea o compoziție armonioasă și atractivă.

Poți opta pentru seturi de 3 sau 4 tablouri canvas, fie doar cu poze, fie și cu un mesaj text artistic. Aceste seturi sunt perfecte pentru a expune amintiri dragi sau mesaje inspiraționale, creând un punct focal interesant pe perete.

Dacă ești în căutarea unui set mare de tablouri personalizate, poți alege unul de 4 tablouri canvas. Aceste seturi pot fi personalizate cu diferite tematici, cum ar fi cele cu cafea, care ar fi perfecte pentru bucătărie, sau cele cu peisaje, care pot adăuga o notă de relaxare în living sau dormitor.

Aceste seturi de tablouri canvas de la Deyu.ro sunt o modalitate excelentă de a adăuga un strop de culoare și personalitate în casa ta. Fiecare tablou este conceput pentru a se potrivi perfect cu celelalte, creând o compoziție armonioasă care va atrage cu siguranță privirile.

 1. Tablouri canvas deosebite

Deyu.ro îți oferă o gamă largă de tablouri canvas deosebite, cu tematici specifice, perfecte pentru a completa decorul unei anumite încăperi sau pentru a adăuga o notă de personalitate și stil. Fie că ești un iubitor de animale sau un admirator al naturii, poți crea din imaginile tale un tablou care să reflecte pasiunile tale. Pe Deyu.ro, este foarte simplu să adaugi în comandă pozele pe care le dorești pentru noul tău tablou canvas personalizat, apoi vei primi rapid acasă o adevărată piesă de artă.

Indiferent de tematica aleasă, fiecare tablou canvas de la Deyu.ro este realizat cu atenție la detalii, asigurând o reproducere a culorilor vibrantă și durabilă. Alege-ți tabloul tematic preferat și adaugă un strop de căldură și personalitate în casa ta!

 1. Calitatea și durabilitatea tablourilor canvas de la Deyu.ro

Când alegi un tablou canvas, vrei să te asiguri că acesta va rezista în timp și că își va păstra culorile vibrante și aspectul impresionant. La Deyu.ro, calitatea și durabilitatea sunt prioritare.

Fiecare tablou canvas este realizat folosind tehnici avansate de imprimare, care asigură o reproducere fidelă a culorilor și o rezoluție înaltă. Materialul canvas este rezistent și durabil, astfel încât poți fi sigur că tabloul tău va rezista de-a lungul anilor.

În plus, toate tablourile canvas de la Deyu.ro sunt montate pe rame din lemn natural uscat, ceea ce adaugă o notă de eleganță și le oferă stabilitate. Acesta este un detaliu important, care face diferența în ceea ce privește aspectul și durabilitatea tabloului.

Cu Deyu.ro, te poți bucura de tablouri canvas de calitate, care vor adăuga un strop de căldură și culoare în casa ta pentru mulți ani de acum înainte.

Deyu.ro îți oferă o varietate impresionantă de tablouri canvas, fiecare dintre ele adăugând un strop de culoare, personalitate și căldură în casa ta. Fie că ești în căutarea unui tablou care să reflecte pasiunile tale, unul care să adauge o notă de inspirație în viața ta sau un set care să completeze perfect decorul casei tale, vei găsi cu siguranță ceea ce cauți la Deyu.ro.

Așadar, de ce să mai aștepți? Explorează colecția de tablouri canvas de la Deyu.ro și găsește piesa perfectă care să aducă un zâmbet pe fața ta de fiecare dată când o vezi. Adaugă un strop de căldură și personalitate în casa ta cu un tablou canvas de la Deyu.ro!

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Cultură3 zile ago

Cum ajungi in prima pagina in căutările Google – Descoperă secretul

Ești proprietar de afacere sau deții un site web și vrei să crești vizibilitatea și traficul online? Atunci, ai ajuns...

filtrele pentru purificarea apei filtrele pentru purificarea apei
Social4 zile ago

Top 5 mituri despre filtrele pentru purificarea apei din locuința ta

În zilele noastre, tot mai mulți oameni sunt interesați de calitatea apei pe care o consumă și caută soluții eficiente...

vestiare metalice vestiare metalice
Social5 zile ago

Vestiare Metalice: Soluția ideală pentru spațiile publice și de agrement

În spațiile publice și de agrement, organizarea eficientă și siguranța sunt principalele priorități. Elemente esențiale în această privință sunt reprezentate...

ferestre termopan ferestre termopan
Social7 zile ago

Cum alegi cele mai bune ferestre termopan

Daca te gandesti sa inlocuiesti ferestrele vechi cu ferestre noi din uPVC, dar vrei sa afli mai multe detalii inainte...

Uncategorized7 zile ago

Soluțiile de răcire pentru SSD de la ADATA debutează la Computex

Design de disipare a căldurii brevetat și premiat ADATA Technology Co., Ltd., lider mondial în domeniul memoriilor, se angajează să...

Eveniment7 zile ago

Sfaturi importante pentru proprietarii de garsoniere care doresc sa le vanda

Daca sunteti proprietar de garsoniera si va ganditi sa o vindeti, exista cateva aspecte importante pe care ar trebui sa...

Uncategorized7 zile ago

Consultech Industrial Supplies premiaza performanta tinerilor cercetatori din Romania

Iasi, 29 May 2023 – Studentii Cosman Gabriel si Enaru Iulian, au fost premiati de compania Consultech Industrial Supplies in cadrul unui concurs de solutii...

Uncategorized7 zile ago

Primele date privind consumul de audiobookuri din diaspora: 50.000 de români din străinătate ascultă cărți în limba română

București, 30 mai 2023: Peste 50.000 de români care locuiesc în străinătate sunt ascultători activi de audiobookuri în limba română, arată...

Evenimento săptămână ago

Adu mai multă valoare spațiului în care lucrezi

Există fel și fel de soluții prin care se poate amenaja un spațiu de birouri, însă ideal este să te...

seturi fitness seturi fitness
Sporto săptămână ago

Sfaturi pentru alegerea hainelor potrivite în funcție de tipul de antrenament

În lumea sportului, alegerea hainelor potrivite poate juca un rol crucial în performanțele tale și în confortul pe care îl...

Exclusivo săptămână ago

Importanța utilizării soluțiilor multifuncționale pentru curățarea lentilelor de contact

Curățarea corectă a lentilelor de contact este esențială pentru menținerea sănătății oculare și pentru a preveni infecțiile și alte complicații....

Socialo săptămână ago

Rochiile de petrecere – Cum le alegi?

Ne indreptam cu pasi repezi catre sezonul evenimentelor festive, ceea ce inseamna ca ai primit deja invitatii la nunti, botezuri...

Usa de exterior Usa de exterior
Socialo săptămână ago

Usa de exterior – importanta alegerii culorii potrivite

De obicei, primul lucru care sare in ochi atunci cand vizitezi prima oara pe cineva este usa de exterior deoarece...

Eveniment2 săptămâni ago

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în...

plan de călătorie plan de călătorie
Turism2 săptămâni ago

Ghidul călătorului: cum să îți faci un plan de călătorie perfect?

Călătoriile sunt o modalitate excelentă de a experimenta lucruri noi, de a cunoaște oameni noi și de a crea amintiri...

Afaceri2 săptămâni ago

Pikito, un concept omnichannel de creștere vânzări și clienți pentru magazinele online mici și medii, acum în România

Pikito, proiectul care reunește cumpărăturile online și cele offline prin intermediul unor spații comerciale fizice comune, este acum operațional în...

Știrile Săptămânii