Connect with us

Eveniment

Sfaturi simple pentru a vă menține articulații sănătoase

Published

on

Pentru a vă menține sau îmbunătăți articulaţii sănătoase, exercițiile fizice sunt esențiale. Dar ce altceva poți face?

Iată câteva sfaturi simple pentru a vă menține articulațiile în formă maximă:

Continuă să te mişti

Mulți oameni cu artrită sunt reticenţi la activități fizice regulate sau la exerciții fizice, deoarece se tem că va crește durerea sau le va deteriora și mai mult articulațiile. Corpul ar trebui să se miște; articulațiile noastre permit mișcarea.

De fapt, mișcarea ușurează rigiditatea articulațiilor, reduce durerile articulare, întărește mușchii care înconjoară articulațiile și ne ajută să menținem o greutate sănătoasă. Beneficiile sunt reale, așa că recomandarea este să continuați să mergeți!

Protejați-vă articulațiile

Este important ca toată lumea, în special persoanele cu artrită, să-și protejeze articulațiile. Scopul principiilor de protecție a articulațiilor este de a reduce durerea și de a reduce stresul sau tensiunile aplicate articulațiilor.

Trebuie să aveţi în atenţie să:

  • Acordați atenție semnalelor de durere.
  • Evitați activitățile care stresează articulațiile sau cresc durerea.
  • Acordați atenție biomecanicii corporale adecvate.
  • Echilibrează activitatea și odihna; nu exagera cu activitățile.
  • Menține o greutate sănătoasă.

Menține-ți greutatea ideală pentru articulaţii sănătoase

În ceea ce privește sănătatea optimă a articulațiilor, este necesar să ne menținem greutatea corporală ideală.

Povara excesului de greutate corporală adaugă stres articulațiilor noastre, în special articulațiilor care susţine greutea. Studiile au descoperit că pierderea în greutate reduce semnificativ durerea, funcția și rigiditatea genunchiului asociate cu osteoartrita genunchiului.

Faceți exerciții cu impact redus

Beneficiile dorite ale activității fizice regulate și ale exercițiilor fizice pot fi obținute cu exerciții cu impact redus – un tip de exercițiu mai moderat care minimizează stresul exercitat asupra articulațiilor în timpul antrenamentelor de mare intensitate.

Potrivit Fundației pentru artrită, exercițiile cu impact redus care sunt mai ușor de suportat pentru articulații includ sporturi acvatice cum ar fi înotul, sporturi sociale precum golful, precum și mersul pe jos și mersul cu bicicleta.

Întărește-ți mușchii

Muschii care ne sustin articulatiile trebuie mentinuti cat mai puternici. Puteți lucra la menținerea sau îmbunătățirea forței musculare făcând exerciții de întărire.

Antrenamentul cu greutăți este adesea folosit ca parte a unui regim de întărire.

Aveți grijă să vă dozaţi antrenamentele și să nu exagerați. Cu un antrenament adecvat de forţă, vei creste stabilitatea articulatiilor tale, în timp ce scade durerea.

Încercați exerciții cu rază mai mare de mișcare

Artrita este asociată în mod caracteristic cu o gamă limitată de mișcare.

Pentru a vă păstra amplitudinea actuală de mișcare sau pentru a-l îmbunătăți, ar trebui să puneți în mod obișnuit fiecare articulație prin întreaga sa gamă de mișcare.

Extindeți, îndoiți sau rotiți fiecare dintre articulații. Exercițiile de mișcare îmbunătățesc flexibilitatea, ameliorează rigiditatea și durerea și ne ajută să ne menținem articulațiile funcționale.

Consumaţi alimente antiinflamatoare pentru a avea articulaţii sănătoase

Reducerea inflamației face parte din menținerea sub control a simptomelor artritei și îmbunătățirea sănătății generale a articulațiilor. O dietă antiinflamatoare presupune evitarea alimentelor care cresc inflamația, incluzând în același timp mai multe alimente care scad inflamația.

Multe surse sugerează că o dietă mediteraneană este o alegere bună pentru a menține inflamația sub control.

Prioritizează vitamina D și calciu

Vitamina D și calciul sunt doi nutrienți necesari pentru oasele sănătoase. Vitamina D este de fapt necesară pentru absorbția calciului. Puteți obține vitamina D prin expunerea la soare, dietă sau suplimente.

Mulți oameni au nevoie de suplimente. Un medic poate recomanda un test de sânge pentru a determina dacă aveți deficit de vitamina D. Calciul scăzut este asociat cu scăderea densității osoase și risc crescut de fractură.

Renunțaţi la fumat dacă doriţi articulaţii sănătoase

Majoritatea oamenilor nu știu că fumatul crește riscul de osteoporoză și fracturi osoase. Fumatul crește, de asemenea, probabilitatea de leziuni care implică bursită sau tendinită. De asemenea, fumătorii au un risc mai mare de dureri de spate și de artrită reumatoidă. Renunțați la fumat pentru a îmbunătăți sănătatea oaselor și a articulațiilor.

Pentru mai multe informaţii despre sănătate accesaţi acest director web

Facebook Comments
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Inovație și Excelență în Marketing Digital: Weryon România – Alegerea Înțeleaptă pentru Afaceri Locale

Published

on

By

servicii de marketing digital

Într-o eră digitală în continuă schimbare Weryon România se distinge ca lider în furnizarea de servicii de marketing digital inovatoare. Doriți să creșteți vânzările și profitul firmei?

Cu o experiență de peste 17 ani, echipa noastră de experți este dedicată succesului afacerii tale, oferind soluții personalizate care transformă orice companie într-un nume de referință pe piață. Vezi ultimele studii de caz pe blogul www.weryon.ro.

SEO: Vizibilitate și Durabilitate

SEO (Search Engine Optimization) este arta de a plasa site-ul tău în topul rezultatelor organice ale motoarelor de căutare. La Weryon, ne concentrăm pe servicii SEO, SEM, PPC, Dezvoltare Web Superioară:

  • Optimizări tehnice on-page: Pentru o performanță maximă a site-ului tău.
  • Content marketing: Creăm conținut relevant care rezonează cu publicul tău țintă.
  • Strategii off-page: Consolidăm autoritatea site-ului tău prin backlinks de calitate.

Beneficiile SEO includ trafic organic nelimitat, costuri reduse și o prezență online durabilă. Descoperă cum aceste servicii SEO te poate ajuta să domini clasamentele motoarelor de căutare.

SEM: Rezultate Imediate și Control

SEM (Search Engine Marketing) sau PPC (pay-per-click) îți aduce site-ul în fața publicului rapid și eficient. La Weryon, gestionăm campanii Google Ads care:

  • Apar deasupra rezultatelor organice: Crestem 100% șansele de a fi văzut.
  • Sunt ușor de ajustat: Îți poți controla bugetul și targetarea audienței.
  • Oferă măsurabilitate: Urmărește rezultatele și ROI-ul în timp real.

Alege SEM pentru o poziționare rapidă și un control precis al campaniilor tale publicitare.

Transformă-ți Viziunea în Realitate

Indiferent de obiectivele tale – îmbunătățirea prezenței digitale, creșterea ratei de conversie, sau extinderea la nivel global – Weryon Publicitate Pro este partenerul ideal. Contactează-ne și hai să transformăm viziunea ta în realitate!

SMM: Creează o Comunitate în Jurul Brandului Tău

Social Media Marketing (SMM) este esențial pentru a construi o comunitate loială. La Weryon, ne folosim de puterea rețelelor sociale pentru a:

  • Angajarea audientei în jurul Brandului: Prin conținut interactiv și campanii targetate.
  • Crește recunoașterea brandului: Amplificăm mesajul tău în spațiul digital cu soluții in-house – avem dezvoltate software de postări automate care genereaza traffic și “followers” pe sistem automat. Folosim de asemenea inteligenta artificiala pentru campaniile SMM iar rezultatele sunt uimitoare.

Construiește o comunitate vibrantă în jurul brandului tău cu ajutorul SMM

PPC: Alege Vânzările Rapide

Pentru stocuri de marfă outlet sau promoții limitate, PPC (anunțurile plătite Google) este instrumentul perfect. Profită de vânzări rapide și eficiente cu campanii PPC bine structurate.

Dezvoltare Web Superioară

La Weryon, fiecare website este unic. Ne mândrim cu:

  • Experiență și soluții cu licență comercială pentru magazinele online realizate în platforma WordPress. Pentru un site web care se distinge putem folosi soluții custom . Vezi una dintre ultimele povesti de succes Weryon unde pentru afacerea locală Geseidl a fost creat un website în React și validat PWA.
  • Dezvoltare personalizată pentru magazine online, site-uri web prezentare afaceri locale (cartea de vizita a afacerii), aplicații, portale de anunțuri, platforme de cursuri online adaptate nevoilor specifice ale afacerii tale.

Află de ce nici un website (magazine online) nu este ca celălalt și de ce experiența Weryon este diferită.

Beneficiile utilizării React includ:

  1. Performanță îmbunătățită: React folosește Virtual DOM pentru a optimiza reîncărcarea paginilor, ceea ce duce la o performanță mai bună a aplicațiilor web.
  2. Reutilizarea componentelor: Componentele React pot fi reutilizate în diferite părți ale aplicației, ceea ce economisește timp și efort în dezvoltare.
  3. Învățare rapidă: Datorită popularității sale și a unei comunități mari, există multe resurse de învățare disponibile pentru React.
  4. SEO Friendly: Aplicațiile create cu React pot fi optimizate mai eficient pentru motoarele de căutare comparativ cu alte tehnologii front-end.

Validarea unei Progressive Web App (PWA) este importantă pentru a asigura că aplicația funcționează corect și oferă o experiență de utilizare similară cu o aplicație nativă. Iată câteva puncte cheie pentru validarea PWA:

  1. Manifestul PWA: Acesta trebuie să conțină informații precum numele aplicației, URL-ul de start și iconițele. Este esențial pentru a permite adăugarea aplicației pe ecranul principal.
  2. Service Worker: Acesta permite funcționarea aplicației offline și gestionarea cache-ului, contribuind la performanța aplicației.
  3. Responsivitate: PWA trebuie să fie responsivă și să funcționeze pe orice dispozitiv și dimensiune a ecranului.
  4. Actualizări automate: PWA se actualizează automat, asigurând că utilizatorii au întotdeauna cea mai recentă versiune a aplicației.
  5. Marketing direct din admin – Folosirea acelei platforme care este folosită și de Facebook vine cu mai multe beneficii iar una dintre ele este “Push Notification” – Mesaje către utilizatori direct din adminul website-ului.

Weryon România este alegerea înțeleaptă pentru promovarea afacerilor locale în 2024. Descoperă gama noastră completă de servicii și produse pe weryon.ro și începe călătoria spre succesul digital cu una dintre cele mai vechi echipe de marketing din spațiul digital românesc!

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Beneficiile unui After School pentru dezvoltarea copiilor

Published

on

By

TEO MAGIC SHOW

În contextul educațional actual, programele after school au devenit un element cheie în dezvoltarea complexă a copiilor. Aceste programe nu sunt doar o soluție de supraveghere după orele de școală, ci un mediu îmbogățit care sprijină dezvoltarea academică, socială și emoțională a copiilor.

Prin activități structurate și experiențe de învățare personalizate, programele after school oferă beneficii substanțiale care pot influența decisiv traiectoria de creștere a unui copil.

Îmbunătățirea performanței academice

Programele after school oferă oportunități suplimentare de învățare care sunt adesea mai personalizate și adaptate la ritmul fiecărui copil. Acest lucru permite copiilor să își consolideze cunoștințele și să abordeze subiectele într-un cadru mai relaxat și mai puțin formal decât cel școlar.

Multe programe includ meditații pentru lecții, asistență la teme și activități care încurajează gândirea logică și creativitatea, contribuind astfel la îmbunătățirea notelor și la consolidarea încrederii în propriile abilități.

Dezvoltarea abilităților sociale și emoționale

Interacțiunile sociale într-un mediu after school sunt esențiale pentru dezvoltarea abilităților sociale ale copiilor. Prin colaborare în cadrul proiectelor de grup, jocuri și activități sportive, copiii învață despre lucrul în echipă, leadership și empatie.

Programele after school oferă de asemenea un cadru sigur pentru copii de a experimenta și de a învăța din interacțiunea cu colegi de diferite vârste, pregătindu-i pentru diversitatea și complexitatea situațiilor din viața reală.

Promovarea unui stil de viață sănătos

Multe after school-uri pun accent pe activități fizice și pe promovarea unui stil de viață sănătos. Prin includerea sportului și a activităților recreative, copiii sunt încurajați să adopte obiceiuri sănătoase care pot reduce riscul de obezitate și a altor probleme de sănătate asociate cu inactivitatea.

De asemenea, aceste programe pot oferi prânzuri și gustări sănătoase, contribuind la obișnuințele de alimentație corecte ale copiilor.

Sprijinirea curiozității și creativității

Programele after school pot servi ca un teren fertil pentru explorarea intereselor personale care nu sunt neapărat acoperite de curriculumul școlar. De la artă și muzică la știință și tehnologie, aceste programe oferă resursele și sprijinul necesar pentru a explora și a dezvolta noi pasiuni. Acest lucru nu doar că îmbunătățește experiența educațională a copiilor, dar stimulează și dezvoltarea unui simț al autonomiei și al responsabilității personale.

Reducerea comportamentului negativ

Statistici și studii arată că orele după școală sunt critice pentru copii în ceea ce privește riscul de a se angaja în comportamente negativiste sau de a fi victime ale acestora.

Programele after school oferă un mediu supravegheat și structurat care minimizează aceste riscuri prin ocuparea productivă a timpului liber al copiilor și prin supravegherea adultă constantă.

Prin urmare, alegerea unui after school nu este doar o necesitate logistică pentru părinții care muncesc, ci o investiție strategică în dezvoltarea copilului tău. Programele de calitate sunt cele care îmbină educația cu joaca, creativitatea cu disciplina și care oferă un mediu în care fiecare copil poate prospera.

Dacă ești în căutarea unui after school în Sectorul 3 din București, Piccolo Grande te așteaptă pe Intrarea Patinoarului 52 cu un cadru educațional excepțional. Localizat convenabil lângă școlile gimnaziale Leonardo Da Vinci, Cezar Bolliac, 80 și 86, și aproape de Piața Muncii, Piccolo Grande este perfect amplasat pentru a deservi comunitatea din zonă. Descoperă mai multe pe site-ul afterschool.piccologrande.ro

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

AVBS Broker de Credite: scade interesul pentru Noua Casă și cresc creditele ipotecare și cele de nevoi personale

Published

on

By

AVBS a intermediat în 3 luni credite ipotecare în valoare de 61.5 milioane de lei

Primul trimestru al anului aduce schimbări în tendințele de piață: tot mai mulți români accesează creditele de nevoi personale, în timp ce interesul pentru programul „Noua Casă” și al creditelor pentru persoane juridice a scăzut vertiginos. Creditele ipotecare rămân, însă, vedetele sezonului.

În perioada ianuarie-martie 2024, AVBS a intermediat credite ipotecare în valoare de peste 61,5 milioane de lei, față de 54,1 milioane de lei, cât au intermediat în aceeași perioadă a anului trecut. Prin programul „Noua Casă”, în schimb, au fost intermediate credite în valoare de 511,602 lei, în scădere cu 2,7 milioane de lei mai puțin față de aceeași perioadă din 2023, când valoarea lor a fost de 3,230,957 de lei.

„Tendințele în materie de credite s-au schimbat mult în ultimul an. Deși vedeta este tot creditul ipotecar, interesul pentru programul „Noua casă” a scăzut. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că românii au înțeles că există variante mai bune în moemntul de față, mai precis varianta creditului cu dobândă fixă. Programul  „Noua casă” are dobândă variabilă, iar românii sunt într-un context economic în care au nevoie de predictibilitate când vine vorba de finanțele lor. O altă tendință pe care am observat-o a fost interesul crescut pentru nevoi personale și carduri de credit.”

AVBS Broker de Credite este o companie cu capital 100% românesc. Este activă în piață din 2007 fiind cel mai mare jucător din piața de credite din România. AVBS a investit în softul iBanker peste 100.000 de euro venind în sprijinul celor care vor să lucreze într-un nou domeniu – cel al brokerilor de credite ipotecare.  AVBS Credit se ocupă nu doar de credite ipotecare, ci de toate tipurile de credit, inclusiv creditele pentru investiții, credite de nevoi personale etc.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Eveniment2 zile ago

Inovație și Excelență în Marketing Digital: Weryon România – Alegerea Înțeleaptă pentru Afaceri Locale

Într-o eră digitală în continuă schimbare Weryon România se distinge ca lider în furnizarea de servicii de marketing digital inovatoare....

Uncategorized2 zile ago

Kaufland România celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități printr-o experiență imersivă în lumea diversității, alături de MINA, Museum of Immersive New Art

Retailerul încheie Caravana A.C.C.E.S. alături de George Baltă și Tedy Necula cu o ultimă oprire în București București, 16 mai...

Uncategorized2 zile ago

Seară balcanică, mixuri inedite, trap și butaforie impresionantă, la IntenCity

Staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească vor urca pe cele două scene ale Festivalului IntenCity, care...

Zilele Orașului Călimănești Zilele Orașului Călimănești
Turism2 zile ago

Zilele Orașului Călimănești – 636 de ani de la prima atestare documentară

An de an, Zilele Orașului Călimănești sunt cu adevărat un moment de conexiune pentru comunitatea locală. În această perioadă specială,...

Uncategorized3 zile ago

Platforma de audiobook-uri și e-book-uri Voxa se lansează în Italia

București, 15 mai 2024 – Voxa, aplicația de streaming pentru audiobook-uri și e-book-uri, începe expansiunea internațională și își extinde operațiunile...

Entertainment3 zile ago

Gaming pentru toți: AGON by AOC își extinde gama de monitoare G4 cu două noi modele accesibile

București, 15 mai 2024 – AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare de gaming și accesorii IT...

Uncategorized3 zile ago

Avantajele concilierii cu banca față de „darea în plată” și „falimentul personal”

15 mai, București. Contractele dintre consumatori și bănci ar trebui să fie simplificate, iar acest lucru poate veni odată cu...

Uncategorized3 zile ago

realme anunță noile modele 12 și 12 Plus

București, România, 14 mai 2024 – realme, producătorul de smartphone-uri cu cea mai rapidă creștere la nivel global, anunță noile telefoane...

Uncategorized3 zile ago

RetuRO deschide în Otopeni cel de-al patrulea centru pentru colectarea și procesarea ambalajelor SGR

RetuRO, administratorul Sistemului de Garanție-Returnare, cel mai mare proiect de economie circulară din România, deschide în Otopeni, județul Ilfov, cel...

Uncategorized4 zile ago

Incursiune în training-ul medicilor, într-o tehnologie a viitorului. Interviu cu Eliza Gârbea, coordonator si manager clinic în „Chirurgie Robotică”

«Ceea ce poți demonstra tu însuți este mai de încredere decât ți-ar prezenta oricine altcineva » ne spune Eliza Gârbea, coordonator...

Uncategorized5 zile ago

„Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui”?, competiția de briefuri creative dedicată companiilor și ONG-urilor

pastel lansează competiția de briefuri creative „Poate brieful tău să dea volumul mai tare binelui?”, redefinind astfel rolul comunicării în...

Entertainment5 zile ago

Puma Lansează Campania De Brand „see The Game Like We Do: Forever. Faster.” Pentru A-și Consolida Poziționarea În Performanța Sportivă

Compania globală de sport PUMA a lansat prima sa campanie de brand la nivel mondial din ultimii 10 ani „FOREVER....

Uncategorized6 zile ago

Nunta în momente magice

FOTOGRAF NUNTA BUCURESTI: Momente magice cu Lights and Tales Blogul Nuntilor va recomanda cu drag echipa Lights and Tales, o echipă de...

Evenimento săptămână ago

Beneficiile unui After School pentru dezvoltarea copiilor

TEO MAGIC SHOW În contextul educațional actual, programele after school au devenit un element cheie în dezvoltarea complexă a copiilor....

Uncategorizedo săptămână ago

TikTok anunță actualizări și parteneriate noi pentru o mai bună transparență în domeniul AI

București, 9 mai 2024 – TikTok anunță astăzi noutăți legate de legate de eforturile prin care îi ajută pe creatori...

Uncategorizedo săptămână ago

Studiu Aqurate: Românii și-au pregătit casa, au investit în echipamente, aer condiționat și hrană pentru animale, înainte de Sărbătorile Pascale

Timișoara, 9 mai 2024 – Luna care s-a încheiat cu Sărbătorile Pascale a adus magazinelor online cel mai mare plus...

Știrile Săptămânii