Lovitură pentru McDonald’s. Ce conține carnea de vită din hamburgeri. Reacția companiei | IasiAZI.ro

DenyExclusivSocialEveniment6 years ago25.9K Views

Testul efectuat de o organizaţie non-profit din SUA, Natural Resources Defense Council, a arătat că doar două restaurante folosesc carne de vită curată la prepararea hamburgerilor. Este vorba de Shake Shack şi BurgerFi, care nu sunt prezente pe piaţa locală. McDonalds şi Burger King, care sunt prezente, au obţinut calificativul F, adică carnea de vită conţine antibiotice. 

McDonalds este cel mai mare cumpărător de carne de vită din Statele Unite. Folosirea de către fermieri a antibioticelor creşte şansele ca bacteriile rezistente să se răspândească mai uşor în rândul populaţiei.

Un purtător de cuvânt al MCDonalds a declarat că “păstrarea proprietăţilor antibioticelor pentru generaţiile următoare este extrem de importantă pentru companie. Restaurantele MCDonalds din toată lumea sunt analizate de companie în prezent, iar rezultatele vor fi anunţate la sfârşitul acestui an”, a spus un purtător de cuvânt al companiei americane. 

Companii care au obţinut calificativul “A” 

Shake Shack

BurgerFi

Companii care au obţinut calificativul “D-“

Wendy’s

Companii care au obţinut calificativul “F” 

McDonald’s

Burger King

Sonic

Jack In The Box

Hardee’s

Whataburger

Carl’s Jr.

Five Guys

Culver’s

Steak ‘n Shake

In-N-Out Burger

White Castle

Checkers

Krystal 

Smashburger

Freddy’s 

The Habit Burger Grill

Rally’s

Fuddruckers

A&W All American Food

Jack’s

Farmer Boys

SURSA: USA Today

 

IasiAZI.ro

0 Votes: 0 Upvotes, 0 Downvotes (0 Points)

Leave a reply

Loading Next Post...
Follow
Sidebar Search Trending
Știri Hot
Loading

Signing-in 3 seconds...

Signing-up 3 seconds...