Connect with us

Eveniment

Dezastrul nu are legatura cu covidul sau pandemia/Ci cu nesimtirea, cinismul, imbecilitatea unor personaje care, parca, nu au fost crescute de mame, ci de serpi – Ziarul Incisiv de Prahova

Published

on

Aflăm din ce în ce mai multe detalii (cu probe, documente si inregistrari audio/video)  despre ce   s-a întâmplat si se intampla sub aspect penal la S.C. Brazi Industrial Parc S.A. Negoieşti Negoieşti si ne ingrozeste cum autoritatile in drept raman „inerte”.

Acțiunea „mafiei gunoaielor” de eliminare a unor agenti economici de pe piata autohtona a trecut la o adevarata „mascaradă”/Se situează la un nivel semnificativ mai ridicat decât cel la care ar trebui să fie si a intrat in „monitorizarea” mai multor servicii secrete

Asa cum dezvaluiam inca din anul 2018, in iulie 2014, doi locotenenti ai mafiei siciliene Cosa Nostra au fost arestati la Bucuresti.

„Mafia gunoaielor” va prezinta filmul „Greu de ucis 2” – in varianata romaneasca de proasta calitate/Aspecte penale de o gravitate maxima in actiunile intreprinse de conducerea Parcului Industrial Brazi

Ceea ce se vorbea pe la colturi inca de acum 15 ani, faptul ca mafia italiana a spalat sute de milioane de euro prin afaceri cu gunoaie in Romania, este dezvaluit public. Astfel, italianul Sergio Pileri si romanul Victor Dombrovschi au fost arestati in baza unui mandat emis de procuratura italiana pentru acuzatii de spalare de bani in favoarea mafiei italiene. Pileri si Dombrovschi erau administratorii gropii de gunoi de la Glina, de langa Bucuresti, cel mai mare depozit de deseuri din Europa, intins pe 150 de hectare. Povestea din spatele afacerii Glina este demna de un film cu mafioti turnat la Holywood. In groapa de la Glina au fost depozitate de ani de zile gunoaiele aduse din intreaga Italie de mafia Siciliana, tot acolo a fost spalata averea marelui cap al Cosei Nostra, Don Vito Ciancimino. Ciancimino era colaboratorul numarul 1 al lui Bernardo Provenzano, ultimul sef absolut, il capo di tutii capi din Cosa Nostra.

Cum a ajuns mafia italiana sa spele bani tocmai in Romania? Evident, prin intermediul unor politicieni romani si a unor generali din serviciile de informatii. In anul 2002 la Ploiesti. Aici isi avea cartierul general italianul Sergio Pileri si cei doi frati ai sai, trimisi in Romania de mafie. Pileri isi desfasura linistit mai multe tipuri de afaceri, de la restaurante, pana la firme de salubritate. El a devenit in scurt timp unul dintre reprezentantii de vaza ai comunitatii italienilor din Romania. Initial, Sergio Pileri a intrat in atentia Serviciului Roman de Informatii – SRI pentru ca se afla in anturajul fostul sef al SRI Prahova Corneliu Paltanea, in prezent decedat.

Acest Pileri beneficia de protectia colonelului Paltanea, care era supravegheat pentru afaceri dubioase cu petrol. Pileri incepuse sa dezvolte in Romania un grup de companii in domeniul salubritatii, a ecologizarii si a rampelor de gunoi.

Numele sau a aparut public la conducerea companiei SALUB din Ploiesti. La randul ei, SALUB era detinuta de un SRL numit Agenda 21. In fine, in spatele acestei firmei se afla familia mafiota Ciancimino, condusa de Masimo Ciancimino, arestat si el in 2011, fiul lui Don Vito. Interesant este ca familia Ciancimino este originara din localitatea siciliana Corleone, exact ca si in celebrul film de Oscar, Nasul. Initial, mafiotii au finantat cu 9 milioane de euro activitatea firmei Agenda 21 din Romania. Agenda 21, condusa de unul dintre membrii familiei si era detinuta de SIRCO, pe care anchetatorii italieni pusesera sechestru. Printre cei anchetati era si avocatul Giorgio Ghiron, aparatorul nasului Vito Ciancimino. Un alt anchetat a fost si Gianni Lapis, care a incercat sa incheie un contract cu Gazprom pentru piata europeana, prin intermediul unui fost colonel KGB, Alexander Medvedev. Printre persoanele de incredere ale mezinului Ciancimino se numarau si fratii Sergio si Giorgio Pileri, care au in Romania multe afaceri in Bucuresti, Tulcea, Ploiesti, Targu-Mures. Firmele italienilor, pe langa Agenda 21, care se ocupa de reciclarea gunoaielor, sunt Ecorec, Salub si Ecologica SA. Fratii Pileri au mai investit si in Hipodromul de la Ploiesti, in „”Il Toscanino””, un bistro din Bucuresti. Ei au mai infiintat in Romania si societati financiare: General Consulting si Agentia Obiettivo Lavoro. Pe langa acestea se pot mandri si cu Agentia de Investigatii A&D. Repetam: legaturile dintre Sergio Pileri si fostul sef al SRI Prahova (decadat, in prezent), Corneliu Paltanea, sunt de notorietate.

Provenzano, prin intermediul romano-italianului Paul Brener, a deschis mai multe firme in tara noastra. Cu Brener au intrat in contact Gheorghe Fulga, seful Serviciului de Informatii Externe, dar si cativa pesedisti: Ion Moucha si Constantin Nita.

Bottom of Form

Apoi, au inceput sa traga sforile pentru a obtine autorizatii de deschidere a unor gropi de gunoi. Prima lovitura majora au dat-o in 2004, cand au cumparat firmele de salubritate ECOREC din Bucuresti si SALUB din Ploiesti. Din nefericire pentru mafioti, colonelul Paltanea, protectorul lor de la Prahova, a fost arestat in 2005 pentru coruptie de colonelul magistrate Vasile Doana, procuror militar in structura DNA Centrala. Sergio Pileri avea insa deja deschisa calea in politica din Romania si in zona serviciilor de informatii prin intermediul aceluiasi colonel Paltanea. Sergio Pileri a cumparat 80 la suta din firma ECOREC – care detinea groapa de gunoi de la Glina de la generalul Victor Dombrovschi, cel care a lucrat in Serviciul de Informatii Externe. Cand Paltanea a fost trecut in rezerva, a fost pus de Pilieri director la una din firmele sale, Salub. Asa cum va spuneam, acest Dombrovschi si mafiotul Pileri sunt acum arestati. Dombrovschi a devenit apoi paravanul si partenerul de afaceri al mafiei italiene.

Tranzactia prin care mafia a preluat groapa de gunoi ar fi fost evaluata la circa 100 de milioane de euro. Banii reprezentau averea ascunsa a marelui cap mafiot Don Vito Ciancimino. Banii insa nu au ajuns doar la generalul Dombrovschi, ci si in conturile fostului senator PDL Mircea Andrei, protejatul Elenei Udrea din guvernarea Boc. Acest Mircea Andrei, fost procuror, un personaj extrem de influent si bogat este cheia politica a afacerilor facute de Sergio Pileri in Romania. Despre Mircea Andrei nu ati auzit mare lucru, pentru ca ani de zile a fost protejat in mass media de mogulul Sorin Ovidiu Vantu, fostul patron de trust de presa, prietenul fostului director al SRI, Radu Alexandru Timofte.

Mircea Andrei a fost şi avocatul ofiţerilor SRI  Ovidiu Soare şi  Gheorghe Dumitrache, condamnaţi definitiv pentru  luare de mită.

Condamnatul Gheorghe Dumitrache nu este nici el un oarecare, fiind chiar cuscrul lui Liviu Luca, partenerul de afaceri al lui SOV.

Insa in momentul in care fostul senator Mircea Andrei si Dombrovschi incasau banii mafiei italiene, procurorii italieni au prins firul tranzactiilor si in 2006 au deschis un mega dosar de spalare de bani. Masimo Ciancimino, fiul lui Don Vito, se saturase sa tina ascunsi banii tatalui sau si i-a trimis in Romania sa fie spalati in groapa de la Glina!

Sa speram ca de data aceasta nu-i vorba de colonei si generali SRI sau/si SIE, cu insertie de GRU, adica de un nou oamenii lui Paltanea de la SRI si alti frati italieni.

In articolul din 07.04.2021, ziarul nostru publica articolul <<„Mafia gunoaielor” va prezinta filmul „Greu de ucis 2” – in varianata romaneasca de proasta calitate/Aspecte penale de o gravitate maxima in actiunile intreprinse de conducerea Parcului Industrial Brazi>>, prin care precizam ca, in timp ce au fost descoperite deșeuri medicale aruncate la întâmplare ca urmare a unei anchete derulate de Parchetul de pe lână Tribunalul Mureș, instituțiile statului rămân pasive la acțiunile administratorului parcului Brazi, societatea Brazi Industrial Parc S.A., de a sista utilitățile subscrisei în mod abuziv, fapt ce a împiedicat aceasta societate sa preia deșeurile de la spitalele și societățile pe care le deservea, pe piata aparand din neant un alt „jucator”.

Mai mult,  actualmente există spitale/comercianți ’’blocate/blocați’’ de deșeurile ce nu mai pot fi predate pentru incinerare-„jucatorul” aparut pe piata acaparand doar judetul Prahova, nereusind sa preia si contractele Eco Burn de la nivel national.

De asemenea, in data de 12.03.2021, ziarul nostru publica, asumat, articolul <<<„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor/Judetul Prahova și „Triunghiul Morții”/Faza pe bani si „mafia gunoaielor” din Prahova>>.

„Macelul” de la varful M.A.I din razboiul chestorilor/Judetul Prahova și „Triunghiul Morții”/Faza pe bani si „mafia gunoaielor” din Prahova (II)/PROMO-29.03.2021

Toate aceste articole au legatura intre ele si fac parte, ca un tot, din intregul „miezului” dezvaluirilor noastre, investigatii ce s-au derulat pe parcursul a minim 3 ani de zile, jucatorii noi si politicienii fiind din trecut pana in prezent aceeasi jucatori, chiar daca s-au mai schimbat ca denumire dar au „mostenit” parca „afacerea” in „familie”.

In acest articol va prezentam cum Directorul Parcului Industrial Brazi se considera mai presus de lege prin neaducerea la indeplinire a hotarârii deciziei Curții de Conturi Prahova cu nr 8/10.04.2019

Directorul Stoica Ion,   se pare, ca cu buna stiinta isi permite luxul să nu puna in aplicare decizia nr 8/10.04.2019 , chiar daca prin fiecare zi de intarziere aduce la prejudicii imense parcului industrial Brazi. Nu ne referim aici doar la banii pe care ii sifoneaza in interes personal si nici la prejudiciile aduse investitotilor din parc, precum nici nu aducem in dicutie modalitatea frauduloasa prin care a ocupat acest post – actiune demna de orice manual al unor parchete.

Mai exact din 14 masuri dispuse de curtea de conturi acesta nu a dus la infeplinire decat 3 .

Cu toate acestea este mentinut in continuare pe pozitie/functie, probabil făra ca acționarul unic al parcului sa aiba la cunostință de aceste lucruri si/sau doar pentru aceste „abilitati”. (Pe aceasta tema vom reveni!).

Masuri amanate si neaduse la indeplinire 2,3,4,6,7,8,10 si 11!

Toate acestea aduce grave prejudicii societatii Brazi Industrial Parc S.A. Negoieşti Negoieşti si folase necuvenite insemnate domnului director Stoica Ion.

Si revenim cu intrebarea: cine din actuala conducere a CJ Prahova isi perimite sa il mentina in functie? Pe un director care se considera deaspura legii? (Crsitina T.).

N.R. – Si pe aceasta tema vom reveni, ca aceasta actiune face parte din mafia gunoialelor.

Parc Industrial Brazi -Curtea de conturi . Masuri-20210411210644

 

 

 

 

Facebook Comments

Eveniment

Beneficiile unui After School pentru dezvoltarea copiilor

Published

on

By

TEO MAGIC SHOW

În contextul educațional actual, programele after school au devenit un element cheie în dezvoltarea complexă a copiilor. Aceste programe nu sunt doar o soluție de supraveghere după orele de școală, ci un mediu îmbogățit care sprijină dezvoltarea academică, socială și emoțională a copiilor.

Prin activități structurate și experiențe de învățare personalizate, programele after school oferă beneficii substanțiale care pot influența decisiv traiectoria de creștere a unui copil.

Îmbunătățirea performanței academice

Programele after school oferă oportunități suplimentare de învățare care sunt adesea mai personalizate și adaptate la ritmul fiecărui copil. Acest lucru permite copiilor să își consolideze cunoștințele și să abordeze subiectele într-un cadru mai relaxat și mai puțin formal decât cel școlar.

Multe programe includ meditații pentru lecții, asistență la teme și activități care încurajează gândirea logică și creativitatea, contribuind astfel la îmbunătățirea notelor și la consolidarea încrederii în propriile abilități.

Dezvoltarea abilităților sociale și emoționale

Interacțiunile sociale într-un mediu after school sunt esențiale pentru dezvoltarea abilităților sociale ale copiilor. Prin colaborare în cadrul proiectelor de grup, jocuri și activități sportive, copiii învață despre lucrul în echipă, leadership și empatie.

Programele after school oferă de asemenea un cadru sigur pentru copii de a experimenta și de a învăța din interacțiunea cu colegi de diferite vârste, pregătindu-i pentru diversitatea și complexitatea situațiilor din viața reală.

Promovarea unui stil de viață sănătos

Multe after school-uri pun accent pe activități fizice și pe promovarea unui stil de viață sănătos. Prin includerea sportului și a activităților recreative, copiii sunt încurajați să adopte obiceiuri sănătoase care pot reduce riscul de obezitate și a altor probleme de sănătate asociate cu inactivitatea.

De asemenea, aceste programe pot oferi prânzuri și gustări sănătoase, contribuind la obișnuințele de alimentație corecte ale copiilor.

Sprijinirea curiozității și creativității

Programele after school pot servi ca un teren fertil pentru explorarea intereselor personale care nu sunt neapărat acoperite de curriculumul școlar. De la artă și muzică la știință și tehnologie, aceste programe oferă resursele și sprijinul necesar pentru a explora și a dezvolta noi pasiuni. Acest lucru nu doar că îmbunătățește experiența educațională a copiilor, dar stimulează și dezvoltarea unui simț al autonomiei și al responsabilității personale.

Reducerea comportamentului negativ

Statistici și studii arată că orele după școală sunt critice pentru copii în ceea ce privește riscul de a se angaja în comportamente negativiste sau de a fi victime ale acestora.

Programele after school oferă un mediu supravegheat și structurat care minimizează aceste riscuri prin ocuparea productivă a timpului liber al copiilor și prin supravegherea adultă constantă.

Prin urmare, alegerea unui after school nu este doar o necesitate logistică pentru părinții care muncesc, ci o investiție strategică în dezvoltarea copilului tău. Programele de calitate sunt cele care îmbină educația cu joaca, creativitatea cu disciplina și care oferă un mediu în care fiecare copil poate prospera.

Dacă ești în căutarea unui after school în Sectorul 3 din București, Piccolo Grande te așteaptă pe Intrarea Patinoarului 52 cu un cadru educațional excepțional. Localizat convenabil lângă școlile gimnaziale Leonardo Da Vinci, Cezar Bolliac, 80 și 86, și aproape de Piața Muncii, Piccolo Grande este perfect amplasat pentru a deservi comunitatea din zonă. Descoperă mai multe pe site-ul afterschool.piccologrande.ro

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

AVBS Broker de Credite: scade interesul pentru Noua Casă și cresc creditele ipotecare și cele de nevoi personale

Published

on

By

AVBS a intermediat în 3 luni credite ipotecare în valoare de 61.5 milioane de lei

Primul trimestru al anului aduce schimbări în tendințele de piață: tot mai mulți români accesează creditele de nevoi personale, în timp ce interesul pentru programul „Noua Casă” și al creditelor pentru persoane juridice a scăzut vertiginos. Creditele ipotecare rămân, însă, vedetele sezonului.

În perioada ianuarie-martie 2024, AVBS a intermediat credite ipotecare în valoare de peste 61,5 milioane de lei, față de 54,1 milioane de lei, cât au intermediat în aceeași perioadă a anului trecut. Prin programul „Noua Casă”, în schimb, au fost intermediate credite în valoare de 511,602 lei, în scădere cu 2,7 milioane de lei mai puțin față de aceeași perioadă din 2023, când valoarea lor a fost de 3,230,957 de lei.

„Tendințele în materie de credite s-au schimbat mult în ultimul an. Deși vedeta este tot creditul ipotecar, interesul pentru programul „Noua casă” a scăzut. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că românii au înțeles că există variante mai bune în moemntul de față, mai precis varianta creditului cu dobândă fixă. Programul  „Noua casă” are dobândă variabilă, iar românii sunt într-un context economic în care au nevoie de predictibilitate când vine vorba de finanțele lor. O altă tendință pe care am observat-o a fost interesul crescut pentru nevoi personale și carduri de credit.”

AVBS Broker de Credite este o companie cu capital 100% românesc. Este activă în piață din 2007 fiind cel mai mare jucător din piața de credite din România. AVBS a investit în softul iBanker peste 100.000 de euro venind în sprijinul celor care vor să lucreze într-un nou domeniu – cel al brokerilor de credite ipotecare.  AVBS Credit se ocupă nu doar de credite ipotecare, ci de toate tipurile de credit, inclusiv creditele pentru investiții, credite de nevoi personale etc.

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Călătorește în Fiecare Lună a Anului: Destinații Recomandate de Agenția de Turism Viva Travel Cluj

Published

on

By

Vacanțele creează cele mai frumoase amintiri, iar vremea contribuie mult la acest aspect. În funcție de vreme îți propun cele mai bune destinații pentru fiecare lună în parte.

Ianuarie schi în Alpi sau sejur în Insulele Caraibe

Luna ianuarie este ideala pentru o vacanță la schi în Alpi, iar prețurile sunt foarte bune, în special în a doua parte a lunii și spre final. Fie că alegi Austria, Italia, Franța sau Elveția în Alpi vei găsi o mulțime de stațiuni montane cu peisaje încântătoare și sate tradiționale.
Pentru o destinație însorită, Insulele Caraibe sunt perfecte pentru luna ianuarie, cu vreme caldă și puțină ploaie, ideale pentru plajă. Sunt multe insule precum Aruba, Barbados, Curaçao, Cuba, Republica Dominicana sau Jamaica. Iar dacă nu te poți hotărî la o insulă anume îți propun o croazieră în insulele Caraibe.

Februarie vacanțe exotice în Asia sau canavale

Luna iubirii și a vacanțelelor exotice din Asia: Cambodgia, India, Malaezia, Thailanda, Singapore, Sri Lanka sau Vietnam. Poți alege între un circuit, un sejur sau combo.

Februarie este și luna canavalelor. Carnavalul de la Veneția, de la Nisa de pe Coasta de Azur, Carnavalul din insula Madeira sau carnavalul de la Rio de Janeiro din Brazilia, considerat cel mai mare carnaval din lume.

Martie city break-uri în Europa sau sejur în Egipt

Luna martie este perfectă pentru city break-uri în Europa la prețuri accesibile. Natura începe să înflorească,tu te bucuri de vreme bună și fără aglomerație. Amsterdam, Atena, Barcelona, Istanbul, Florența, Milano, Salonic, Roma sau Veneția sunt doar câteva dintre posibilități.

Egiptul are vreme frumoasă, iar piramidele sunt o destinație de văzut cel puțin o dată în viață. Cu temperaturi confortabile pentru a face plajă, dar și pentru a explora zona. Temperaturile ziua sunt în jur de 24°C, iar noaptea de 18°C. Temperatura apei este de aproximativ 21°C.

Aprilie cireșii înfloriți din Japonia sau câmpurile de lalele din Olanda

Luna ideală pentru florile de cireșii din Japonia, un adevărat spectacol al naturii. Cultura bogată și gastronomia delicioasă te vor încânta la tot pasul.

Pentru o destinație mai apropiată câmpurile de lalele înflorite din Olanda sunt de pus pe listă, iar cel mai bun loc pentru a le admira sunt grădinile Keukenhof, aflate la aproximativ 40 km distanta de Amsterdam.

Mai sejur pe Coasta Amalfi sau Mauritius

Coasta Amalfi, este poate una dintre cele mai frumoase și vizitate regiuni din Italia. Cu orașe pitorești precum Positano, Amalfi sau Ravello, cu muntii înalți și priveliști spectaculoase asupra coastei mediteraneene.

Mauritius, este una dintre perlele destinațiilor exotice în luna mai. Descoperă atracții precum Vulcanul Mur, Cascada Chamarel, Dealurile celor 7 culori și țestoasele de pe insulă. 

Iunie vacanțe în Turcia, Egipt, Tunisia sau Madeira și insulele Azore

Luna iunie este o perioadă excelentă pentru o vacanță în Turcia, Egipt sau Tunisia datorită temperaturilor mai moderate și tarifele mai mici. Destinații ideale pentru familiile cu copii.

Sejur în Portugalia cu cele mai faimoase insule ale sale: Madeira și insulele Azore, paradisul hortensiilor. Bucură-te de munți vulcanici, lacuri și cascade, piscine naturale și plaje cu nisip negru.

Iulie croazieră în Fiordurile Norvegiei sau vacanță în Bali

Evadează de căldura verii în tări precum Islanda, Suedia, Norvegia sau Finlanda. Prilej bun pentru a vedea soarele de la miezul nopții. O croazieră în Fiordurile Norvegiei îți dă posibilitatea să te bucuri de peisaje unice. Țărmurile stâncoase, ghețarii și cascadele te vor vrăjii cu frumusețea lor.

Iulie este și cea mai bună perioadă pentru a vizita Bali – Indonezia. Se află în sezonul secetos ceea ce înseamnă că nici un strop de ploaie nu îți va strica vacanța. Descoperă Ubudul cu palate regale și templele sfinte și relaxează-te apoi pe plajele din Bali Sud.

August safari în Africa sau croazieră în Alaska

O lună grozavă pentru a merge într-un safari în Africa. În Rezervația Națională Maasai Mara din Kenya sau Parcul Național Serengeti din Tanzania are loc Marea Migrație, una din cele 7 minuni ale lumii, numită și Cupa Mondiala a Vieții Sălbatice.

Nu e ușor, dar nici foarte greu să ajungi astăzi în Alaska și să te bucuri de ceea ce îți oferă: ghețari, fiorduri, munți înzăpeziți și faună sălbatică. O croazieră în Alaska te pune în contact direct cu frumusețile naturii. O croazieră de 7 nopți în Alaska costă de la 900 de euro de persoană, în cabina interioară cu pensiune completă.

Septembrie sejur în Grecia sau Tenerife
Grecia este locul minunat pentru o vacanță târzie de vară. În acestă perioadă te bucuri de vreme plăcută, prețuri mai bune, iar ca bonus eviți aglomerația și canicula.

O vacanță în Tenerife este de asemenea o alegere bună. Apa oceanului Atlantic este cea mai potrivită pentru baie. Vulcanul Teide care oferă posibilități de drumetii montane, piscine naturale și plaje cu nisip negru.

Octombrie sejur în Maroc sau vară prelungită în Cipru

Considerată cea mai bună lună pentru a vizita Marocul. Tara în care poți admira oceanul, marea infinită de nisip a Saharei și munții Atlas acoperiți de zăpadă. Te poți relaxa într-un sejur la plajă sau într-un circuit pentru a descoperi marile orașe imperiale,

Cipru oferă o vreme bună de plajă cu temperaturi de 28 – 30°C, iar apa mării este în continuare caldă. Iar plajele aglomerate din timpul verii sunt acum libere și te invite la relaxare. Octombrie este extrasezon, iar preturile sunt cu mult mai mici.

Noiembrie Emiratele Arabe Unite sau Australia și Noua Zeelandă

Orientul Mijlociu: Dubai, Abu Dhabi și Ras Al Khaimah. Dubai un oraș unde totul este la superlativ cu cele mai înalte clădiri din lume. Ras Al Khaimah o destinație în plină ascensiune, o natură ce combină frumuseţea plajelor, cu cea a munţilor şi a deşertului.

Vizitează Australia și Noua Zeelandă în sezonul lor de vară. Cea mai buna variant este cu un vas de croazieră într-un itinerariu de 10 până la 14 zile. Oferă suficient timp pe tărm pentru a vizita principale obiective turistice și de a interacționa cu populația indigenă Maori din Noua Zeelandă.

Decembrie țara lui Moș Crăciun Laponia sau Târgurile de Crăciun

Luna sărbătorile de iarnă, iar Laponia cu orașul Rovameni este official orașul natal al lui Moș Crăciun! Această perioadă oferă șanse mari de a vedea aurora boreală.

Târgurile de Crăciun din toată Europa. Străzile, clădirile și piețele se îmbracă în lumini strălucitoare, ornamente și decorațiuni de Crăciun. Atmosferă festivă adaugă o notă de magie și bucurie în oricare dintre destinațiile pe care alegi să le vizitezi.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Evenimento zi ago

Beneficiile unui After School pentru dezvoltarea copiilor

TEO MAGIC SHOW În contextul educațional actual, programele after school au devenit un element cheie în dezvoltarea complexă a copiilor....

Uncategorized2 zile ago

TikTok anunță actualizări și parteneriate noi pentru o mai bună transparență în domeniul AI

București, 9 mai 2024 – TikTok anunță astăzi noutăți legate de legate de eforturile prin care îi ajută pe creatori...

Uncategorized2 zile ago

Studiu Aqurate: Românii și-au pregătit casa, au investit în echipamente, aer condiționat și hrană pentru animale, înainte de Sărbătorile Pascale

Timișoara, 9 mai 2024 – Luna care s-a încheiat cu Sărbătorile Pascale a adus magazinelor online cel mai mare plus...

Entertainment3 zile ago

Samsung sărbătorește un deceniu de leadership pe piața globală a soundbar-urilor

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut poziția de lider în piața globală a soundbar-urilor timp de...

vestiar metalic vestiar metalic
Social3 zile ago

Vestiarul metalic: o alegere clasica, dar moderna si eficienta. Unde il poti amplasa?

Un vestiar metalic este un element clasic si indispensabil in diverse medii, de la birouri si scoli pana la sali...

Eveniment3 zile ago

AVBS Broker de Credite: scade interesul pentru Noua Casă și cresc creditele ipotecare și cele de nevoi personale

AVBS a intermediat în 3 luni credite ipotecare în valoare de 61.5 milioane de lei Primul trimestru al anului aduce...

Uncategorized3 zile ago

Samsung Electronics menține poziția de lider pe piața globală a televizoarelor pentru al 18-lea an consecutiv

București, România – 8 mai 2024 – Samsung Electronics și-a menținut supremația pe piața globală de televizoare pentru al 18-lea an...

Eveniment3 zile ago

Călătorește în Fiecare Lună a Anului: Destinații Recomandate de Agenția de Turism Viva Travel Cluj

Vacanțele creează cele mai frumoase amintiri, iar vremea contribuie mult la acest aspect. În funcție de vreme îți propun cele...

Uncategorized3 zile ago

Criterii în alegerea manualelor școlare: Ce cred profesorii români că este important pentru elevii lor?

București, 8 mai 2024 – Corectitudinea științifică și actualitatea informațiilor sunt cele mai importante criterii din punctul de vedere al...

Eveniment4 zile ago

Contabil Sau Mai Bine Zis Medic Pentru Afaceri

De ce aș folosi un asemenea termen? Este simplu. Cu asta se ocupă de fapt contabilitatea astăzi. Ce presupune meseria...

Entertainment4 zile ago

8 cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 Mai

Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din...

Ce legende locale sunt asociate cu Galațiul Ce legende locale sunt asociate cu Galațiul
Culturăo săptămână ago

Ce legende locale sunt asociate cu Galațiul?

Orașul Galați, situat în partea de est a României, la confluența râurilor Siret și Prut cu Dunărea, este nu doar...

Afacerio săptămână ago

Firma de acoperișuri în Steiermark: Servicii de top pentru tine

Firma de acoperișuri din Steiermark, Dachdecker und Spengler, este alegerea ideală pentru orice nevoie de reparații sau înlocuire a acoperișurilor....

Știri din județo săptămână ago

Servicii profesionale de acoperișuri în Austria Inferioară cu TopDachService

Dacă sunteți în căutarea unei companii de încredere pentru servicii de Dachdecker, Dachsanierung sau Spengler în Oberösterreich, Top Dach Service...

Uncategorizedo săptămână ago

Mathias Dachdecker firma de acoperisuri in Wien

Dacă ești în căutarea unei firme de Dachdecker de încredere în Wien, Mathias Dachdecker este soluția perfectă. Cu o experiență...

Uncategorized2 săptămâni ago

Astăzi este ultima zi în care profesorii beneficiază de tarife preferențiale la Dare to Learn – cel mai mare eveniment educațional din Europa

București, 30 aprilie 2024 – Astăzi este ultima zi în care personalul din sistemul de învățământ preuniversitar și universitar din România beneficiază...

Știrile Săptămânii