Connect with us

Eveniment

ICCJ din nou pe…”aratura”/’A devenit România stat federativ și nu se mai execută mandatele de aducere?’, citam din aberatiile judecătorului Iulian Dragomir

Published

on

La data de 22.05.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ”Fals si uz de fals la Politia Locala Ploiesti/Mason in Serviciul de Interventie Rapida (“mascatii” institutiei)”.

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/05/22/fals-si-uz-de-fals-la-politia-locala-ploiestimason-serviciul-de-interventie-rapida-mascatii-institutiei/

PSD și francmasonii. Cristian Matei a fost coleg de asociație cu francmasoni importanți ai României

In acest articol dezvaluiam ca, aproape 1.000 de loji masonice cu venituri nefiscalizate se ascund în spatele a mai puțin de 36 de ONG-uri.

În mod ideal, ceea ce se înțelege prin masonerie, francmasonerie, loje masonice și alte organizații reprezintă o întâlnire dintre bună-credință, spirit de întrajutorare, mecenat, lucrare în folosul comunității și dezvoltare personală cu respectarea și promovarea valorilor umaniste. Tocmai de aceea, Dumnezeul masonic nu este neapărat Dumnezeul creștin, deși împrumută de la acesta multe caracteristici. Dacă, în secolul al XVII-lea, când multe surse arată că s-ar fi născut masoneria, ar fi trăit și creat John Lennon, probabil că al său „Imagine“ ar fi devenit imnul organizației. Sau, în orice caz, un cântec cu versuri și linie melodică asemănătoare.

Aproape o mie de loji ar avea masoneria română. Oficial, sunt doar 36 de ONG-uri. 36 de organizații non-guvernamentale ale masoneriei românești raportează anual venituri oficiale de aproximativ trei milioane de euro.

Dar acesta e doar mărunțișul: alte 700 – 800 de loji funcționează sub umbrela organizațiilor și a riturilor masonice și își gestionează banii „pe caiet“, pentru că nu s-au înregistrat oficial în Registrul ONG.

Intr-un articol viitor va vom dezvalui, cu documente, in exclusivitate, tepele date de “fratii” mascatului de la Politia Locala Ploiesti, tepe date investitorilor pentru infiintarea diverselor “Camere”, tepe date in care sunt implicati chiar fosti consilieri ai primarului Municipiului Ploiesti, Adrian Dobre (unii, fosti intimi ai directorului general suspendat al Politiei Locale Ploiesti, Carmen Gheorghe, director trimis in judecata pentru fapte de coruptie).

Persoanele utilizate de procurorul “Portocala” in mizeriile de dosare penale inventate, oameni utilizati ca martori mincinosi si/sau martori acoperiti

In numerele trecute va dezvaluiam cum un “individ”, de joasa “speta”, a ajuns dintr-un secretar general al unui partid politic (N.R- P.M.P) din Prahova un functionar public la Politia Locala Ploiesti, printr-un concurs aranjat de actuala concubina, sefa pe la Oficiul Juridic, prietena intima a directorului suspendat al Politiei Locale Ploiesti.

Tot Incisiv de Prahova va dezvaluia cum acest individ ajuns politist local, cu ajutorul aceleasi concubine, intentiona si ulterior a ajuns la Serviciul de Interventie Rapida, asa-zisii mascati ai Politiei Locale Ploiesti si numai dezvaluirile noastre au stopat ca acesta sa ajunga chiar seful acestei structuri.

Individul de joasa speta de la “mascatii” Politiei Locale Ploiesti este mason!

Fals si uz de fals in declaratia de avere si interese a masonului de la mascati

Nedeclararea calităţii de membru într-o astfel de Asociaţie – M.L.I.U.R., denotă o intenţia de disimulare a acestei calităţi (mason), intenţie a cărui motivaţie, scop, din punct de vedere penal interesează, prezenţa acestei intenţii conduce fără echivoc la realizarea conţinutului constitutiv al infracţiunii de fals în declaraţii.

Infracţiunea de fals în declaraţii este o infracţiune care se comite doar cu intenţie directă şi constă în declararea necorespunzătoare a adevărului.

“Mocanita” sa aflata in postnatal ce parere “juridica” are de acest fals si uz de fals facut de concubinul sau care NU a declarat aceasta apartenenta conform prevederilor legale?

Precizam ca, vom reveni cu dezvaluiri senzationale atat despre masonul de la “mascatii” Politiei Locale Ploiesti, cat si despre “tepele” date de “fratii” si prietenii sai oamenilor de afaceri din Prahova.

Din acest numar vom reveni, in serial cu dezvaluiri despre tepele acestor masoni si tepele date de “fratiorii” lor, dintre cere unul dintre fartiori este un fost consilier al primarului Adrian Dobre, prieten de faradelegi cu procurorul “Portocala”.

Infiintarea “Camerei Bilaterale Germania-Romania”

“Venerabilul” mason grad 33, L.B, un tepar desavarsit care a luat in cateva randuri bani de la oameni de afaceri din Prahova si nu numai (Bucuresti si cetateni straini) pentru a infiinta “Camera Bilaterala Germania-Romania”

In acest sens, “venerabilul” care se prezinta ca G-ral SIE si/sau G-ral SRI, in functie de tepele pe care le aplica a constituit de cateva ori aceasta “Camera de Comert” fantoma introducand in statutul de infiintare pe rand, persoanele inselate.

Intrebam oficial institutiile statului chiar daca sunt in adormire, exista autorizatie de constructie la sediul fantoma al acestei Camere de Comert pentru “extinderea de birouri” de pe strada Ciresoaia 51-53 din Ploiesti?

Tot in atentia organelor de cercetare penala…

Simona Plesa din Alba Iulia va spune ceva stimate “venerabil” mason grad 33 – L.B. si g-ral SIE….SRI…sau g-ral de pe unde va mai prezentati in fals?

In numarul viitor vom dezvalui cum acest escroc mason grad 33- L.B si fals g-ral din “servicii” a “obtinut” actiunile unei firme din Alba Iulia de la Simona Plesa pentru ca sa intervina la un procuror intr-un dosar penal al omului de afaceri sus mentionat si sa se obtina o clasare.

Firma a preluat-o ca mita pentru aceasta interventie iar omul de afaceri a ramas cu dosarul penal.

“Venerabile” mason L.B si g-ral de servicii, “fratele” Soparla va transmite multe salutari, nu pierdeti dezvaluirile noastre.,.Speram ca nici organele de cercetare penala nu le vor pierde (pentru orice eventualitate le vom sesiza si oficial…).

MASONUL “MASCAT – MACHO” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI, PETRESCU BOGDAN

Acest mason “macho” a avut un traseu in viata asemanator ca mentorul sau, “venerabilul” L.B…, traind practic pe spinarea femeilor si/sau a “gasculitelor” pe care le-a escrocat sentimental.

Va redam doar cateva episoade din viata acestui mason “macho” de la Serviciul de Interventie Rapida din cadrul Politiei Locale Ploiesti.

S-a insurat cu o doamna din Constanta pe care a vrajit-o sa isi vanda casa de acolo si sa vina in Ploiesti la el-macho, papandu-i banii si ulterior parasind-o chiar daca cu aceasta avea un copil.

Banii obtinuti de pe casa doamnei din Constanta au fost utilizati de masonul “macho” Bogdan Petrescu pentru a-si renova apartamentul sau personal iar doamna in cauza a putut sa isi achizitioneze o garsoniera in care traieste in prezent cu doi copii, bucuroasa ca a reusit macar sa se aleaga cu atata lucru din mostenirea de la parinti papata de escrocul sentimental.

Masculul Alfa, mascatul- macho a tepuit multe “gasculite” prin aceeasi metoda si nu le vom enumera pe toate, cert este ca decontul va veni cat de curand, toate aceste femei inselate si escrocate de bani s-au unit si vor actiona pe cai legale pentru recuperarea prejudiciului.

Ne vom referi in acest articol, nu la o “gasculita”, ci la o doamna de familie buna si cu o profesie de avocat…

Si aceasta a fost escrocata de bani, inselata si parasita chiar inaintea nuntii pe care escrocul “mascat –mason” o planificase chiar el.

Astfel, “masculul Alfa, mascatul- macho” a fost tinut cca 9 luni de zile pe mancare, cazare si bani cand acesta nu avea serviciu, in perioada cand era secretar general al PMP Prahova.

A fost tinut pe banii tatalui avocatei respective, care intre timp a decedat.

Masonul “mascat” Bogdan Petrescu a parasit-o pe avocata chiar inaintea nuntii programate deoarece isi gasise o alta “gasculita”, o “gasca” care este sefa Oficiului Juridic de la Politia Locala Ploiesti, celebra “Mocanita”, caruia i-a daruit si acesteia un “plod”…

De ce? Pai, simplu, “Mocanita” fiind experta in fraudarea concursurilor l-a introdus pe acest “macho-mason” ca functionar public la Ordine Publica in cadrul Politiei Locale Ploiesti, printr-un concurs fraudat, concurs al caror subiecte “Mocanita” i le-a dat printre suspine noaptea in pat.

Ulterior, “Mocanita” si “Masonul –macho” aveau in plan sa fraudeze un alt concurs si ca masonul macho sa ajunga sef la Serviciul Interventie Rapida din cadrul Politiei Locale Ploiesti si numai dezvaluirile noastre au stopat acest lucru.

Totusi el a fost mutat de la Ordine Publica la Serviciul de Interventie Rapida, la serviciul acela infiintat ilegal conform unui Raport de Control al Curtii de Conturi, serviciul acela in care nu se face nimic, se ia o caruta de bani si exista mult timp liber.

Cum foloseste “Mascatul-mason- Macho” acest timp liber si/sau de ce a tinut neaparat sa ajunga aici?

Raspunsul este iar simplu…

Mai sus va dezvaluiam cu acest “macho” mason a fost tinut timp de 9 luni de zile pe bani si mancare de catre tatal unei avocate care intre timp a decedat.

Masonul-mascat-macho, fiind déjà cu “Mocanita” de la Juridic a avut tupeul si nesimtirea sa vina la priveghi.

Nu, sa nu credeti ca a venit ca un semn de respect ci, cu un interes de afaceri.

Da, ati citit bine.

La final, cand sa plece (fiind practic alungat de familie care nu mai suporta aceasta nesimtire), “masonul-mascat macho” i-a propus avocatei o afacere…

In numarul viitor va dezvaluim ce afaceri face acest mason escroc ca functionar public.

Pana atunci intrebam public, de cand un politist local intermediaza si initiaza contracte publice la stat? Imobiliare…executori judecatoresti, in numarul viitor. (Cristina T.).

 

 

 

Facebook Comments

Eveniment

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

Published

on

By

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile cu mașina, și pentru că majoritatea dintre noi călătorim cu mașina în mod frecvent, fie că este vorba despre drumuri lungi sau scurte de zi cu zi, în aceste călătorii, confortul și siguranța sunt prioritare, iar alegerea gadgeturilor potrivite pentru mașina dumneavoastră poate face diferența în experiența de conducere.

Unul dintre cele mai esențiale gadgeturi pentru mașină este camera auto DVR. NAVITEL RC3 Pro este o cameră auto cu înregistrare Full HD 1080p la un unghi de 135° pentru partea frontală, dar care dispune de înca două camere suplimentare, una pentru vizualizarea spate iar cealaltă pentru vizualizarea în interiorul masinii, și cu GPS încorporat. Această cameră vă permite să înregistrați în detaliu tot ceea ce se întâmplă pe drum cât și în interiorul mașinii, oferindu-vă o dovadă utilă în caz de accident sau incident.

Pentru a vă ghida în călătoriile dumneavoastră, navigația auto este esențială. NAVITEL E707 MAGNETIC este un navigator modern cu ecran tactil capacitiv de 7 inch, oferindu-vă informații detaliate despre traseul dumneavoastră și alegerea celor mai rapide rute. Cu ajutorul acestei navigații, puteți evita ambuteiajele și puteți ajunge la destinație în siguranță și fără stres.

Orice șofer trebuie să știe cât de mult contează este starea anvelopelor mașinii, presiunea din roți având un rol foarte important în siguranță drumurilor publice. Pentru un plus de siguranță și pentru a vă asigura că roțile mașinii dumneavoastră sunt întotdeauna la presiunea corectă, NAVITEL AIR 15 AL este compresorul de aer fără fir ideal. Cu un aspect elegant și un regulator automat de presiune, acest compresor vă permite să umflați roțile mașinii, asigurându-vă că sunteți mereu pregătit pentru drum și că veți putea rula în siguranță.

Nu se știe niciodată când poate să intervină o situație neprevăzută, iar pentru acest lucru, stația de alimentare portabilă NAVITEL NS150 de 60000 mAh poate să fie un camarad de încredere în special pentru cei care pleacă în natură, departe de agitația orașului dar care doresc să rămână conectați în continuare cu lumea modernă. NS150 vă va ajuta să vă încarcați gadgeturile oriunde v-ați afla, oferind în plus și posibilitatea de conectare la bateria mașinii în cazul în care s-a descărcat pentru a o putea porni. De asemenea, pentru dispozitivele mici precum un smartphone, puteți opta pentru o baterie portabilă, compactă și ușor de transportat într-un rucsac, precum sunt modelele Navitel PWR10 AL / PWR20 AL, de 10000 sau 20000 mAh, în funcție de necesitățile pe care le aveți.

În sfârșit, pentru a vă menține mașina curată și în ordine în timpul călătoriilor, aspiratorul portabil NAVITEL CL100 este alegerea ideală. Compact și puternic, acest aspirator vă permite să faceți curățenie rapidă în mașină sau în jurul casei, asigurându-vă că aveți mereu un mediu curat și plăcut în timpul călătoriilor.

NAVITEL vă oferă soluțiile perfecte pentru călătoriile dumneavoastră cu mașina. Investiți în confort și siguranță și bucurați-vă de fiecare călătorie fără griji cu NAVITEL – producător foarte important și consacrat în acest domeniu al comercializării de gadgeturi pentru autovehicule.

Pentru mai multe informații despre produsele sau serviciile NAVITEL, sunteți invitați să vizitați site-ul https://navitel.com/ro.

Website: http://www.navitel.com/ro

Facebook: https://www.facebook.com/p/Navitel-Romania-100065358645391/

Contact: Blogatu@gmail.com, contact@avantnet.ro

Nume Contact: Marius Calugaru

Titulatura: PR Manager

Telefon: 0785351511

Email: Blogatu@gmail.com

Website: https://perspektive.ro/

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Care sunt principalele avantaje pe care le ai dacă ești șofer de TIR?

Published

on

By

Profesia de șofer de TIR, deși solicitantă, vine cu o serie de beneficii care pot atrage numeroși doritori. În primul rând, transportul de marfă joacă un rol foarte important în lanțurile globale de aprovizionare, ceea ce face din această meserie una foarte cerută și rezistentă la fluctuațiile pieței de muncă. Nu este singurul avantaj, însă. Dacă faci o școală de șoferi profesioniști vei avea o mulțime de alte avantaje:

1. Oportunități de a călători

Unul dintre cele mai evidente beneficii ale fiind șofer de TIR este posibilitatea de a călători. Profesia permite explorarea diferitelor regiuni, atât din țară, cât și internaționale. Dacă ți-a plăcut dintotdeauna să cunoști noi culturi și oameni și să vezi locuri noi, aceasta este șansa ta.

2. Independență

Șoferii de TIR beneficiază de un grad mare de independență. Chiar dacă sunt responsabili față de angajatori și trebuie să respecte anumite termene de livrare, ei au libertatea de a-și gestiona singuri rutele și orarele, în limitele legii. Aceasta înseamnă că pot decide când să facă pauze și cât timp să petreacă conducând, în conformitate cu reglementările legale privind odihna și orele de muncă.

3. Siguranța locului de muncă

Cererea pentru transportul de mărfuri este constantă și chiar în creștere, ceea ce asigură o mare stabilitate în această profesie. Deficitul de șoferi de camion, atât la nivel național, cât și internațional este unul foarte mare, înseamnă că șoferii calificați au mereu oportunități de angajare.

4. Remunerație competitivă

Șoferii de TIR sunt bine plătiți. Este adevărat că sumele reflectă lungile ore petrecute pe drum și responsabilitățile ce le revin, însă sunt foarte atractive. Salariile sunt adesea suplimentate de diverse bonusuri și compensații pentru orele suplimentare, condițiile de muncă sau cursele internaționale, ceea ce poate face acest domeniu foarte atractiv din punct de vedere financiar.

5. Flexibilitate în alegerea tipului de angajament

Profesia oferă diverse modele de angajament, de la angajare pe termen lung la contracte pe perioade determinate sau munca pe cont propriu. Aceasta înseamnă că șoferii pot alege să lucreze pentru o companie mare, să fie subcontractori sau să opereze independent, în funcție de preferințele personale și de necesitățile financiare.

6. Beneficii suplimentare

Multe companii oferă beneficii suplimentare șoferilor lor, cum ar fi asigurările de sănătate, planurile de pensii și alte tipuri de asigurări, care pot adăuga o valoare considerabilă pachetului total de compensație. De asemenea, unii angajatori pot oferi și facilități de formare continuă și certificări profesionale.

7. Dezvoltare profesională continuă

Șoferii de TIR au oportunități extinse de a-și îmbunătăți abilitățile și calificările. Multe companii investesc în traininguri profesionale pentru a se asigura că șoferii lor sunt la curent cu cele mai noi tehnologii și practici din industrie. Aceasta include navigație avansată, managementul siguranței și tehnici eficiente de conducere.

8. Sentimentul de comunitate

Deși este o muncă adesea solitară, există o puternică comunitate de șoferi de TIR, cu forumuri, grupuri pe rețele de socializare și întâlniri în personă unde șoferii își pot împărtăși experiențele și sfaturile. Acest suport comunitar poate fi esențial, mai ales în situațiile dificile întâmpinate pe drum.

Devenind șofer de TIR, te vei bucura nu numai de independența și varietatea pe care ți le oferă drumurile deschise, dar și de o carieră solidă cu beneficii tangibile. Este o profesie ce necesită dedicare și rezistență, dar recompensele pot depăși cu mult provocările întâmpinate.

Facebook Comments

Continue Reading

Eveniment

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Published

on

By

Acoperișuri Durabile și Estetice

Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai înaltă calitate. De la țigle tradiționale la acoperișuri metalice sau din șindrilă, suntem specializați în instalarea și repararea tuturor tipurilor de acoperișuri.

Renovări Complete și Parțiale

Indiferent dacă dorești să îți renovezi complet locuința sau doar să faci anumite îmbunătățiri, suntem aici pentru tine. De la renovări interioare la exteriorul casei tale, ne asigurăm că fiecare detaliu este tratat cu atenție și profesionalism.

Montare Profesională și Vopsire

Echipa noastră experimentată oferă servicii de montare și vopsire, garantând un rezultat impecabil și durabil. Fie că este vorba de montarea unor elemente noi sau de revigorarea aspectului actual, suntem alegerea ideală pentru proiectul tău.

Tinichigerie de Calitate

Cu o atenție deosebită pentru detalii, efectuăm lucrări de tinichigerie pentru a asigura integritatea și durabilitatea acoperișului tău. Fie că este vorba de repararea unor zone afectate sau de instalarea unor elemente noi, ne asigurăm că fiecare lucrare este executată cu precizie și atenție.

Jgheaburi și Burlane Eficiente

Pentru un sistem complet funcțional al acoperișului, oferim servicii de instalare și reparații pentru jgheaburi și burlane. Echipa noastră se asigură că apa este direcționată eficient departe de locuința ta, prevenind astfel problemele cauzate de umezeală și infiltrări.

Izolații de Încredere

Oferim soluții de izolare termică și fonică de înaltă calitate, pentru a-ți asigura confortul termic și liniștea în propria ta casă. Cu materiale moderne și tehnici avansate, ne asigurăm că locuința ta este protejată împotriva pierderilor de căldură și zgomotului exterior.

Mansarde Personalizate și Funcționale

Transformă spațiul nefolosit din mansardă într-o zonă utilă și confortabilă, cu ajutorul serviciilor noastre de amenajare și renovare a mansardelor. De la planificare la execuție, suntem alături de tine în fiecare etapă a proiectului, pentru a-ți oferi rezultate care să îți depășească așteptările.

Contactează-ne pentru o Consultație Gratuită

Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste și dedicate pentru proiectul tău de acoperișuri, renovări sau montări, Acoperisuri Premium este alegerea ideală. Vizitează site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a ne contacta pentru o consultație gratuită. O casă nouă sau renovată te așteaptă, iar noi suntem aici pentru a-ți transforma visul în realitate.

Facebook Comments

Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Evenimento oră ago

Călătorii în siguranță cu NAVITEL – gadgeturi de top pentru mașina dumneavoastră

NAVITEL, lider în tehnologie auto, oferă o gamă largă de produse menite să vă ofere confort și siguranță în călătoriile...

Eveniment3 ore ago

Care sunt principalele avantaje pe care le ai dacă ești șofer de TIR?

Profesia de șofer de TIR, deși solicitantă, vine cu o serie de beneficii care pot atrage numeroși doritori. În primul...

Afaceri14 ore ago

Descoperă Excelența în Servicii pentru Acoperișuri și Renovări cu AcoperisuriLaCheie.eu

Când vine vorba de acoperișuri, renovări și îmbunătățiri pentru locuința ta, nu există compromisuri. Ai nevoie de o echipă de...

Afaceri14 ore ago

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Eveniment14 ore ago

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Uncategorized24 de ore ago

Infinix Mobility intră pe piața din România

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a...

Evenimento zi ago

Sfaturi simple pentru a vă menține articulații sănătoase

Pentru a vă menține sau îmbunătăți articulaţii sănătoase, exercițiile fizice sunt esențiale. Dar ce altceva poți face? Iată câteva sfaturi...

Entertainmento zi ago

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Entertainmento zi ago

Cooperarea Internațională și Interinstituțională în Combaterea Traficului Ilicit de Mărfuri 22 aprilie 2024, București, România

(București, 23 aprilie 2022) Asociația ACTIV, ONG din România dedicat prevenirii și combaterii comerțului ilegal, a organizat, luni, 22 aprilie,...

Uncategorizedo zi ago

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

Uncategorized2 zile ago

Înainte de executarea silită băncile trebuie să-și ajute clienții să depășească situațiile care au generat neplata. Rolul CSALB va crește

24 aprilie, București. Băncile sunt obligate pentru toate tipurile de credite să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează...

Afaceri3 zile ago

Soluții Spengler Profesionale pentru Protecția și Integritatea Acoperișului

Dacă sunteți în căutarea unei soluții durabile și eficiente pentru protejarea și menținerea integrității acoperișului dumneavoastră, nu căutați mai departe!...

Uncategorized3 zile ago

TikTok sărbătorește Ziua Internațională a Cărții alături de comunitatea #BookTok din România

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, TikTok lansează un efect AR disponibil în aplicație, care să aducă împreună iubitorii de...

Uncategorized3 zile ago

Studiu Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România despre comportamentul alimentar al românilor: 7 din 10 români intenționează să arunce mai puțină mâncare la gunoi

Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România și-a propus să identifice atitudinile și comportamentele...

Cât durează un proces terapeutic? Cât durează un proces terapeutic?
Viața în Iasi4 zile ago

Cât durează un proces terapeutic?

Abordarea unui proces terapeutic este o călătorie unică și profund personală, care implică o gamă variată de emoții, descoperiri și...

Social4 zile ago

Cupoanele de reducere: Mit sau realitate? Află cum poți să economisești cu adevărat

Cupioanele de reducere nu sunt un mit; ele sunt o realitate care te poate salva între 5% și 25%. Economisirile...

Știrile Săptămânii