Connect with us

Eveniment

EXCLUSIV/Iata cate ceva despre gasca lui Orban din sfere ale puterii PSD…/Oare nu or fi stiut PSD – isti despre relatiile oculte ale lui Orban propus premier acum!

Published

on

Asociatia Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului avertizeaza intr-un comunicat emis luni.

AJADO il distruge pe Iohannis:

Intentia declarata a Presedintelui Iohannis de a “rezolva“, adica a desfiinta, Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ), desfiintare dorita si de o serie de partide, demasca adevaratul obiectiv al acestora, de restauratie a controlului serviciilor de informatii si a politicului asupra justitiei.

SIIJ a fost si este sustinuta de catre magistratii corecti care au vazut si luat pozitie atat impotriva presiunilor si abuzurilor facute de DNA asupra judecatorilor si procurorilor, cat si impotriva presiunilor serviciilor de informatii si ale politicului asupra justitiei.

Numirile in conducerea Parchetului General, DNA si DIICOT sunt toate politice, implicand decizional numai ministrul justitiei si Presedintele Romaniei, ambii oameni politici.

Ca o paranteza, in acest moment toate aceste trei parchete au conducere interimara, ceea ce le face si mai controlabile de catre Presedinte. Amintim ca procurorul-sef DIICOT a fost fortat sa demisioneze la presiunea Presedintelui Romaniei, presiune pe care asociatii ale magistratilor, care pretind ca apara independenta procurorilor si a justitiei, au ignorat-o deplin.

La DNA a existat, intr-un mod total lipsit de transparenta, un serviciu special pentru anchetarea magistratilor, care era sub comanda procurorului sef al DNA, numit politic.

Conditia de accedere a unui procuror in DNA, si implicit in acest serviciu special, era de minim 6 ani experienta (din care 2 erau anii stagiaturii, deci 4 ani efectiv lucrati ca procuror definitiv) si un interviu complet netransparent cu procurorul sef DNA, numit politic.

S-a ajuns astfel ca procurori de la parchete de pe langa judecatorii, fara experienta, care au promovat la DNA in baza unui interviu netransparent si lipsit de obiectivitate cu un procuror-sef numit politic, sa investigheze magistrati pentru infractiuni de competenta DNA. In acelasi timp, in rest, pentru cea mai marunta infractiune magistratii trebuie sa fie investigati, conform legii, de procurori cu grad minim de parchet de pe langa curtile de apel.

La aceasta lipsa de experienta a procurorilor din DNA, care i-au anchetat pe judecatori si procurori, s-a adaugat cooperarea subterana si in afara legii dintre DNA si SRI in urma careia, pentru a se da exemple si a “baga frica” in magistrati, se punea presiune pe unii dintre ei prin dosare fabricate soldate deja cu esecuri rasunatoare.

Data fiind aceasta stare de fapt, care a creat o evidenta si incontestabila presiune asupra procurorilor si judecatorilor, la propunerea magistratilor s-a infiintat SIIJ ca o sectie in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, aflata la varful ierarhiei parchetelor, sub controlul Procurorului General, dar care sa ofere atat criterii clare si transparente de profesionalism pentru procurorii ce vor face parte din sectie, cat si garantii pentru excluderea oricarei implicari politice in numirile din cadrul ei.

Astfel, daca in cadrul serviciului special pentru anchetarea magistratilor din cadrul DNA puteau promova procurori cu 6 ani experienta si grad de judecatorie, in SIIJ pot promova numai procurori cu minim 18 ani experienta si grad minim de curte de apel.

Daca in DNA, si implicit in cadrul fostului serviciului special pentru anchetarea magistratilor din cadrul DNA, puteau intra procurori in baza unui interviu netransparent cu procurorul sef, numit politic, accederea in SIIJ se face in baza unui interviu in fata unei comisii formata exclusiv din membri CSM, interviu care este transmis live.

Daca in cadrul serviciului special pentru anchetarea magistratilor din DNA nu se cunoaste nici azi cine au fost procurorii care au activat in cadrul lui si ce grad profesional aveau, numele procurorilor ce activeaza in cadrul SIIJ este public.

Aceste criterii, precum si altele pe care le gasiti in Legea 304/2004, au fost gandite tocmai pentru a stopa orice presiuni asupra magistratilor cinstiti si corecti, dar in acelasi timp pentru a garanta romanilor ca magistratii care au comis fapte penale vor fi trasi la raspundere penala in mod profesionist, la fel ca orice cetatean care incalca legea.

Asadar, subliniem inca odata, nici un om politic nu este implicat in selectia si numirea procurorului sef sau a procurorilor din cadrul SIIJ.

Cu toate acestea, atat Presedintele Iohannis cat si unele partide politice isi manifesta determinarea sa desfiinteze sectia invocand repetat ca functionarea acesteia va pune presiune asupra judecatorilor si procurorilor pentru ca s-ar afla sub control politic.

Toti acesti oameni politici, promotori a unor sloganuri, au datoria fata de romani sa explice clar cum o sectie a Parchetului General in care, pentru prima oara, nici un om politic nu are nici un cuvant de spus cu privire la numirea procurorilor ce o compun, poate reprezenta o presiune asupra magistratilor si s-ar afla sub control politic.

Sa explice clar si concret cum membrii CSM, singurii implicati in numiri, alesi democratic de judecatori si procurori, vor de fapt sa puna presiune asupra acestora folosindu-se de SIIJ, asa cum acesti politicieni clameaza neintrerupt.

A face un obiectiv politic, cu precadere de campanie electorala pentru prezidentiale, din desfiintarea SIIJ, inseamna ca scopul real al celor ce-l promoveaza este revenirea justitiei la anii abuzurilor si restauratia controlului serviciilor si a politicului asupra justitiei.

Nu poti clama decat ipocrit ca doresti independenta justitiei cand, de fapt, vrei sa controlezi politic toate parchetele si blamezi necontenit singura structura de parchet aflata complet in afara influentelor politice.

Amintim ca Presedintele Iohannis, in prima sedinta CSM la care a participat, in 2015, a spus ca doreste includerea Procurorului General in CSAT, idee cu care, culmea, Ministerul Public a fost de acord. Cat timp CSAT este format exclusiv din politicieni si sefi ai serviciilor de informatii, aflati sub comanda Presedintelui Romaniei, care este si seful CSAT, este evident ca includerea Procurorului General in CSAT insemna un control total al serviciilor si politicului asupra parchetelor.

Modificarile la legile justitiei, cum sunt numirea conducerii ICCJ de catre Sectia pentru judecatori a CSM si nu de Presedinte, obligativitatea publicarii tuturor actelor extrajudiciare care influenteaza justitia (inclusiv protocoalele secrete), infiintarea SIIJ si altele, au fost propuse sau sustinute de catre magistrati tocmai pentru a inlatura definitiv influenta politicului si a serviciilor din justitie.

In concluzie, infiintarea SIIJ si modul in care a fost reglementata organizarea si functionarea acesteia este o garantie pentru cetatenii Romaniei ca vor fi cercetati penal de procurori impartiali si independenti si ca vor fi judecati de judecatori liberi, care se supun numai legii, in afara oricaror presiuni si influente.

De asemenea, SIIJ este si o garantie ca, in conformitate cu principiul constitutional al egalitatii in fata legii, magistratii care incalca legea vor fi trasi la raspundere, la fel ca orice alt roman, de procurori independenti de orice influente.

Dat fiind ca, printre obiective, Asociatia Judecatorilor pentru Apararea Drepturilor Omului (AJADO) il are si pe acela de aparare a drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si a independentei justitiei, ne rezervam dreptul de a prezenta opiniei publice manipularile si dezinformarile oamenilor politici, ale presei si ale unor ONG-uri pe subiecte ce tin de justitie, precum si de a denunta, ori de cate ori este cazul, actiunile acestora pentru restaurarea controlului serviciilor si politicului asupra justitiei”. (Irinel I.).

 

Facebook Comments

Eveniment

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Published

on

By

Acoperișuri Durabile și Estetice

Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai înaltă calitate. De la țigle tradiționale la acoperișuri metalice sau din șindrilă, suntem specializați în instalarea și repararea tuturor tipurilor de acoperișuri.

Renovări Complete și Parțiale

Indiferent dacă dorești să îți renovezi complet locuința sau doar să faci anumite îmbunătățiri, suntem aici pentru tine. De la renovări interioare la exteriorul casei tale, ne asigurăm că fiecare detaliu este tratat cu atenție și profesionalism.

Montare Profesională și Vopsire

Echipa noastră experimentată oferă servicii de montare și vopsire, garantând un rezultat impecabil și durabil. Fie că este vorba de montarea unor elemente noi sau de revigorarea aspectului actual, suntem alegerea ideală pentru proiectul tău.

Tinichigerie de Calitate

Cu o atenție deosebită pentru detalii, efectuăm lucrări de tinichigerie pentru a asigura integritatea și durabilitatea acoperișului tău. Fie că este vorba de repararea unor zone afectate sau de instalarea unor elemente noi, ne asigurăm că fiecare lucrare este executată cu precizie și atenție.

Jgheaburi și Burlane Eficiente

Pentru un sistem complet funcțional al acoperișului, oferim servicii de instalare și reparații pentru jgheaburi și burlane. Echipa noastră se asigură că apa este direcționată eficient departe de locuința ta, prevenind astfel problemele cauzate de umezeală și infiltrări.

Izolații de Încredere

Oferim soluții de izolare termică și fonică de înaltă calitate, pentru a-ți asigura confortul termic și liniștea în propria ta casă. Cu materiale moderne și tehnici avansate, ne asigurăm că locuința ta este protejată împotriva pierderilor de căldură și zgomotului exterior.

Mansarde Personalizate și Funcționale

Transformă spațiul nefolosit din mansardă într-o zonă utilă și confortabilă, cu ajutorul serviciilor noastre de amenajare și renovare a mansardelor. De la planificare la execuție, suntem alături de tine în fiecare etapă a proiectului, pentru a-ți oferi rezultate care să îți depășească așteptările.

Contactează-ne pentru o Consultație Gratuită

Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste și dedicate pentru proiectul tău de acoperișuri, renovări sau montări, Acoperisuri Premium este alegerea ideală. Vizitează site-ul nostru pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a ne contacta pentru o consultație gratuită. O casă nouă sau renovată te așteaptă, iar noi suntem aici pentru a-ți transforma visul în realitate.

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Sfaturi simple pentru a vă menține articulații sănătoase

Published

on

By

Pentru a vă menține sau îmbunătăți articulaţii sănătoase, exercițiile fizice sunt esențiale. Dar ce altceva poți face?

Iată câteva sfaturi simple pentru a vă menține articulațiile în formă maximă:

Continuă să te mişti

Mulți oameni cu artrită sunt reticenţi la activități fizice regulate sau la exerciții fizice, deoarece se tem că va crește durerea sau le va deteriora și mai mult articulațiile. Corpul ar trebui să se miște; articulațiile noastre permit mișcarea.

De fapt, mișcarea ușurează rigiditatea articulațiilor, reduce durerile articulare, întărește mușchii care înconjoară articulațiile și ne ajută să menținem o greutate sănătoasă. Beneficiile sunt reale, așa că recomandarea este să continuați să mergeți!

Protejați-vă articulațiile

Este important ca toată lumea, în special persoanele cu artrită, să-și protejeze articulațiile. Scopul principiilor de protecție a articulațiilor este de a reduce durerea și de a reduce stresul sau tensiunile aplicate articulațiilor.

Trebuie să aveţi în atenţie să:

  • Acordați atenție semnalelor de durere.
  • Evitați activitățile care stresează articulațiile sau cresc durerea.
  • Acordați atenție biomecanicii corporale adecvate.
  • Echilibrează activitatea și odihna; nu exagera cu activitățile.
  • Menține o greutate sănătoasă.

Menține-ți greutatea ideală pentru articulaţii sănătoase

În ceea ce privește sănătatea optimă a articulațiilor, este necesar să ne menținem greutatea corporală ideală.

Povara excesului de greutate corporală adaugă stres articulațiilor noastre, în special articulațiilor care susţine greutea. Studiile au descoperit că pierderea în greutate reduce semnificativ durerea, funcția și rigiditatea genunchiului asociate cu osteoartrita genunchiului.

Faceți exerciții cu impact redus

Beneficiile dorite ale activității fizice regulate și ale exercițiilor fizice pot fi obținute cu exerciții cu impact redus – un tip de exercițiu mai moderat care minimizează stresul exercitat asupra articulațiilor în timpul antrenamentelor de mare intensitate.

Potrivit Fundației pentru artrită, exercițiile cu impact redus care sunt mai ușor de suportat pentru articulații includ sporturi acvatice cum ar fi înotul, sporturi sociale precum golful, precum și mersul pe jos și mersul cu bicicleta.

Întărește-ți mușchii

Muschii care ne sustin articulatiile trebuie mentinuti cat mai puternici. Puteți lucra la menținerea sau îmbunătățirea forței musculare făcând exerciții de întărire.

Antrenamentul cu greutăți este adesea folosit ca parte a unui regim de întărire.

Aveți grijă să vă dozaţi antrenamentele și să nu exagerați. Cu un antrenament adecvat de forţă, vei creste stabilitatea articulatiilor tale, în timp ce scade durerea.

Încercați exerciții cu rază mai mare de mișcare

Artrita este asociată în mod caracteristic cu o gamă limitată de mișcare.

Pentru a vă păstra amplitudinea actuală de mișcare sau pentru a-l îmbunătăți, ar trebui să puneți în mod obișnuit fiecare articulație prin întreaga sa gamă de mișcare.

Extindeți, îndoiți sau rotiți fiecare dintre articulații. Exercițiile de mișcare îmbunătățesc flexibilitatea, ameliorează rigiditatea și durerea și ne ajută să ne menținem articulațiile funcționale.

Consumaţi alimente antiinflamatoare pentru a avea articulaţii sănătoase

Reducerea inflamației face parte din menținerea sub control a simptomelor artritei și îmbunătățirea sănătății generale a articulațiilor. O dietă antiinflamatoare presupune evitarea alimentelor care cresc inflamația, incluzând în același timp mai multe alimente care scad inflamația.

Multe surse sugerează că o dietă mediteraneană este o alegere bună pentru a menține inflamația sub control.

Prioritizează vitamina D și calciu

Vitamina D și calciul sunt doi nutrienți necesari pentru oasele sănătoase. Vitamina D este de fapt necesară pentru absorbția calciului. Puteți obține vitamina D prin expunerea la soare, dietă sau suplimente.

Mulți oameni au nevoie de suplimente. Un medic poate recomanda un test de sânge pentru a determina dacă aveți deficit de vitamina D. Calciul scăzut este asociat cu scăderea densității osoase și risc crescut de fractură.

Renunțaţi la fumat dacă doriţi articulaţii sănătoase

Majoritatea oamenilor nu știu că fumatul crește riscul de osteoporoză și fracturi osoase. Fumatul crește, de asemenea, probabilitatea de leziuni care implică bursită sau tendinită. De asemenea, fumătorii au un risc mai mare de dureri de spate și de artrită reumatoidă. Renunțați la fumat pentru a îmbunătăți sănătatea oaselor și a articulațiilor.

Pentru mai multe informaţii despre sănătate accesaţi acest director web

Facebook Comments
Continue Reading

Eveniment

Ecovillas: Preturile imobilelor pot creste cu pana la 40% in urmatorii 5 ani

Published

on

By

Zona Pipera, un pol al noilor investiții imobiliare și o atracție pentru viitorii proprietari. Cererea pentru segmentul premium-high class este în creștere an de an. În următorii 5 ani putem asista la o ofertă tot mai mare de locuințe noi livrate, dar și o creștere a prețurilor pe metrul pătrat de 30-40%.

  • Clienții caută să investească în locuințe care se află în proximitatea școlilor și aleg proiectele ce le oferă cele mai multe beneficii și calitate în construcție, bineînțeles ținând cont și de proximitate.
  • Zona de Nord a Bucureștiului se tot dezvoltă și va deveni cel mai atractiv pol de investiții imobiliare în următorii cinci ani. Vorbim în principal de zona Pipera, acolo unde există suprafețe de teren neconstruite și unde dezvoltatorii au șantiere deschise și construiesc mii de locuințe.

În aceste zone se vor crea comunități mari ce vor declanșa dezvoltarea infrastructurii și o creștere a pieței rezidențiale.  Se țintește atragerea unor oameni de afaceri, manageri de companii, străini, fiind o zonă în continuă dezvoltare urbană, cu multe facilități și aproape de ceea ce contează pentru locuitori.

Se poate observa cum zona Pipera este tot mai atractivă pentru dezvoltatorii imobiliari luând în considerare numărul mare de proiecte rezidențiale aflate în construcție și cererea pentru acest segment premium-high-class

În prezent, numai în zona Pipera sunt cel puțin 20 de proiecte rezidențiale noi în construcție ce urmează să livreze apartamente și case anul acesta și în anul 2025. Volumul ridicat de proprietăți a declanșat o cerere mai mare pe această zonă și tranzacții importante în anul 2023.

Datorită competiției din zonă, companiile constructoare au creat produse speciale pentru a atrage clienții. De exemplu, la unele ansambluri se oferă locurile de parcare gratuit sau se vând apartamente cu buget de mobilier integrat deja în prețul locuinței. Alții au ales să îi lase pe oameni să se mute în casă și să achite locuința după câteva luni pentru a facilita vânzarea proiectului. Unii dezvoltatori au mizat de confort și tehnologii noi lansând pe piață un concep unic.

La Epique home am implementat tehnologii noi verzi care nu numai că ajută la asigurarea unui confort sporit acasă, ci reduc costurile cu o casă. Am ieșit pe piață cu un produs sustenabil, ce utilizează materiale durabile și ne-am axat pe calitatea construcției pentru a livra case eficiente energetic, fără pierderi de căldură și consum redus. Casele noastre au pompe de căldură geotermală, recuperatoare de energie în fiecare cameră – locatarii nu mai trebuie să aerisească, practic casele se aerisesc singure și recuperează căldura, ceea ce se traduce într-un consum mai mic de energie. De asemenea, avem răcire pasivă și am folosit pe fațadă doar marmura ca material astfel încât cei care se mută aici să nu mai aibă grija ca la o anumită perioadă trebuie să intervină la fațadă. Același lucru și la interior unde regăsim: marmură, parchet stratificat, lemn, beton.  (VLAS VECESLAV – CEO Ecovillas Company)

Pe o piață unde oferta este mai mare, clienții sunt mai selectivi și analizează mai mult înainte de a lua o decizie de achiziție a unei proprietăți.

Este nevoie de mai mult de o lună de zile până când clientul ia decizia de achiziție, după ce a venit la prima vizionare. Însă prospectarea pieței poate dura și până la 3 luni de zile. Clienții au devenit pretențioși și caută calitatea construcției, vor finisaje durabile și încearcă să se documenteze cât mai mult și mai bine în legătură cu ceea ce le oferă un ansamblu rezidențial. În plus, negociază mai mult termenii din contractul semnat cu dezvoltatorul și încearcă să obțină reduceri mai mari de preț la avansuri plătite mai mari.

Cu toate acestea, dezvoltatorii care au înțeles nevoia clienților de flexibilitate au vândut fără probleme, chiar și pe această piață dificilă.

La 10  luni de la lansarea în piață a proiectului Epique home, am reusit să vindem jumătate dintre proprietăți. Valoarea acestor case vândute fiind de aproximativ 3 milioane de euro. Ceea ce ne arată să segmentul high-class este în creștere, că există cerere mare pentru astfel de produse. Și ne bucură să vedem că în zona de Nord apar tot mai multe proiecte axate pe calitate și reducerea impactului asupra mediului. (VLAS VECESLAV – CEO Ecovillas Company)

Epique home este un proiect rezidențial de 18 case, construit de Ecovillas Company în zona Erou Iancu Nicolae, aproape de cele mai importante instituții de învățământ internaționale și oferă un concept unic pentru piața rezidențială. Casele au 4 camere, 3 băi și parcare acoperită. Acestea beneficiază de inovație prin materialele folosite și tehnologiile verzi implementate pentru confort și reducerea consumului.

Articolul Ecovillas: Preturile imobilelor pot creste cu pana la 40% in urmatorii 5 ani apare prima dată în Ziarul Nationalul.

Facebook Comments
Continue Reading

Parteneri

Ultimile stiri locale

Afaceri6 ore ago

Descoperă Excelența în Servicii pentru Acoperișuri și Renovări cu AcoperisuriLaCheie.eu

Când vine vorba de acoperișuri, renovări și îmbunătățiri pentru locuința ta, nu există compromisuri. Ai nevoie de o echipă de...

Afaceri6 ore ago

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Eveniment6 ore ago

Descoperiți Serviciile Noastre de Acoperișuri și Renovări!

Acoperișuri Durabile și Estetice Echipa noastră de profesioniști calificați îți oferă soluții personalizate pentru acoperișuri, utilizând materiale de cea mai...

Uncategorized16 ore ago

Infinix Mobility intră pe piața din România

București, România – Infinix Mobility, brand emergent care proiectează, produce și comercializează un portofoliu generos de produse sub brandul Infinix, a...

Eveniment16 ore ago

Sfaturi simple pentru a vă menține articulații sănătoase

Pentru a vă menține sau îmbunătăți articulaţii sănătoase, exercițiile fizice sunt esențiale. Dar ce altceva poți face? Iată câteva sfaturi...

Entertainment17 ore ago

Samsung dezvăluie gama anului 2024 de televizoare AI TV și inaugurează o nouă eră a televizoarelor cu inteligență artificială

Produsele din 2024 oferă o experiență de divertisment de nivel superior datorită procesoarelor avansate și funcțiilor performante, bazate pe inteligență...

Entertainment17 ore ago

Cooperarea Internațională și Interinstituțională în Combaterea Traficului Ilicit de Mărfuri 22 aprilie 2024, București, România

(București, 23 aprilie 2022) Asociația ACTIV, ONG din România dedicat prevenirii și combaterii comerțului ilegal, a organizat, luni, 22 aprilie,...

Uncategorized18 ore ago

PUMA PALERMO LANSEAZĂ O NOUĂ COLECȚIE

Herzogenaurach, Germania, 6 martie 2024 – Colecția PUMA Palermo se întoarce acasă în capitala Siciliană pentru un nou sezon. Noii...

Uncategorized2 zile ago

Înainte de executarea silită băncile trebuie să-și ajute clienții să depășească situațiile care au generat neplata. Rolul CSALB va crește

24 aprilie, București. Băncile sunt obligate pentru toate tipurile de credite să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează...

Afaceri2 zile ago

Soluții Spengler Profesionale pentru Protecția și Integritatea Acoperișului

Dacă sunteți în căutarea unei soluții durabile și eficiente pentru protejarea și menținerea integrității acoperișului dumneavoastră, nu căutați mai departe!...

Uncategorized2 zile ago

TikTok sărbătorește Ziua Internațională a Cărții alături de comunitatea #BookTok din România

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, TikTok lansează un efect AR disponibil în aplicație, care să aducă împreună iubitorii de...

Uncategorized2 zile ago

Studiu Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România despre comportamentul alimentar al românilor: 7 din 10 români intenționează să arunce mai puțină mâncare la gunoi

Cel mai recent studiu derulat de Reveal Marketing Research în parteneriat cu Up România și-a propus să identifice atitudinile și comportamentele...

Cât durează un proces terapeutic? Cât durează un proces terapeutic?
Viața în Iasi3 zile ago

Cât durează un proces terapeutic?

Abordarea unui proces terapeutic este o călătorie unică și profund personală, care implică o gamă variată de emoții, descoperiri și...

Social4 zile ago

Cupoanele de reducere: Mit sau realitate? Află cum poți să economisești cu adevărat

Cupioanele de reducere nu sunt un mit; ele sunt o realitate care te poate salva între 5% și 25%. Economisirile...

Eveniment6 zile ago

Ecovillas: Preturile imobilelor pot creste cu pana la 40% in urmatorii 5 ani

Zona Pipera, un pol al noilor investiții imobiliare și o atracție pentru viitorii proprietari. Cererea pentru segmentul premium-high class este...

Uncategorized7 zile ago

Agenția de creație DDB România semnează prima campanie de imagine a grupului de companii PPC din România

București, 15 aprilie 2023 – Agenția de creație DDB România anunță semnarea primei campanii de imagine a Grupului Public Power...

Știrile Săptămânii